PDA

Vidi punu verziju : pomirenje

saladin-silni
10.04.2006., 22:46
moze li doci do normalne komunikacije i saradnje sa nesrbima u srbiji

Ancho
11.04.2006., 02:29
Zasto ne bi moglo?
Budi tolerantan i sve moze!
Nemoj biti nacionalista!

saladin-silni
11.04.2006., 16:21
Zasto ne bi moglo?
Budi tolerantan i sve moze!
Nemoj biti nacionalista!

Pogledaj temu na ovom forumu: "Od Pazara pa do trsta krstice se sa tri prsta"
tu su neki moji komentari, ulozi malo vremena i razuma pa zakljuci ko je nacionalista, bas me zanima sta mislis? :?:

whitenicky
17.04.2006., 07:58

Moze ali sa SRBIJANCIMA , ali ne i sa SRBIMA .... BOJ NA KOSOVU NIKOME NE ZABORAVLJAMO , `41 ,`91,`99 ... mozda oprostimo ali nikad ne zaboravimo !!!! :twisted:

AntunTun
17.04.2006., 10:57
Pogledaj temu na ovom forumu: "Od Pazara pa do trsta krstice se sa tri prsta"
tu su neki moji komentari, ulozi malo vremena i razuma pa zakljuci ko je nacionalista, bas me zanima sta mislis? :?:

mora da ti bude jasno da kao shto postoje muslimani koji bi ubili nekoga shto je hrishtjanin...isto tako postoje hrishtjani (nalik whitenikiju npr) koji i nemaju bash puno mozga...te mrze i nepodnose...shvati da na ovaj forum konkretno mozhda dolazi maximum 15tak skotova dresiranih da mrze..."nacionalizam je poslednje utochisthe olosha"...dakle nemoj misliti da svi ljudi u srbiji il bugarskoj il bilo gde mrze jedni druge...mozhesh verovati u shta zhelish ako si dobar chovek nishta mi netje smetati da delim sa tobom...ako si losh nalik nikiju mozhesh mi rodjeni brat biti - ti si za mene shljam...

rajkec
17.04.2006., 12:02
@ Antun Tun Koje si ti vere i nacionalnosti???

simple_things
17.04.2006., 18:18
Moze ali sa SRBIJANCIMA , ali ne i sa SRBIMA .... BOJ NA KOSOVU NIKOME NE ZABORAVLJAMO , `41 ,`91,`99 ... mozda oprostimo ali nikad ne zaboravimo !!!! :twisted:

CIka doca ovih dana na odmoru.....?

AntunTun
17.04.2006., 20:32

kakve to veze ima s bilo chim na ovom forumu?...shta tebe konkretno bole koje sam ja vere?...shto ako sam musliman onda razumesh da zhelimd a se obrishu teme koje govore o klanju...a ako sam pravoslavac tebi to nije jasno...naravno da ti nije jasno kad si busen

prof. Grof
18.04.2006., 11:10

ON JE KEROV K**** !

Gucanin
19.04.2006., 00:21
Nije mi samo jasno kako neko ko je iz Cacka moze da govori ovako.

AntunTun
19.04.2006., 00:35
zato shto si MALI CHOVEK

Gucanin
19.04.2006., 14:23
Samo sam čekao da mi odgovoriš pa da te pitam kako možeš da sudiš o meni kad me ne poznaješ?
Za tebe je svaki desno orijentisani nacionalista MALI CHOVEK.
Nacionalizam je sasvim normalna stvar i postoji svugde u Evropi u manjem ili većem procentu. Nije ni čudo što je Žan Mari Le Pen u Francuskoj imao onoliko glasova koliko je imao ako znamo da je francuska nacija potpuno izgubljena. Pogledaj im samo fudbalsku reprezentaciju. Koliko Francuza tu ima?
Ancho kaže: "Nemoj biti nacionalista". U pravu je, ako imaš 20 i kusur godina i imaš plavo-žutu knjižicu onda si cool tip, a ako imaš isto toliko godina i imaš onu sa belim orlom onda si glup ko ****. Pun mi je **** više tih predrasuda.

Oximoron
19.04.2006., 18:31
On je qratz na bitziklu xD

Groucho Marх
19.04.2006., 18:50

Naravno da može, ne vidim zašto ne bi moglo. Dok svi poštujemo državu u kojoj živimo. Tako malo treba za to...

Uzgred, istine radi, veliki muslimanski vodja Saladin je koliko se sećam imao nadimak (ili ime) Pravedni a ne Silni ;) Možda tvoj nick zapravo govori o tome koliko ti je stalo do normalne komunikacije i saradnje.

prof. Grof
19.04.2006., 20:21
TO JE ON POVEZAO OVAKO :

POŠTO JE ONO ŠTO NIJE A NIJE ONO ŠTO JESTE........

SADA JE ISLAM PA JE ZATO SALADIN , ALI JE ZATO NEKAD BIO SRBIN PA JE ZATO SILNI DUŠAN.......

OPET DOBRO JE ŠTO SE SEĆA KOME JE NEKAD PRIPADAO........

Gucanin
20.04.2006., 13:27
Ja mislim da se i Dušan i Saladin prevrću u grobu.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

saladin-silni
20.04.2006., 16:06
Naravno da može, ne vidim zašto ne bi moglo. Dok svi poštujemo državu u kojoj živimo. Tako malo treba za to...

Uzgred, istine radi, veliki muslimanski vodja Saladin je koliko se sećam imao nadimak (ili ime) Pravedni a ne Silni ;) Možda tvoj nick zapravo govori o tome koliko ti je stalo do normalne komunikacije i saradnje.

Potpuno si u pravu.njegov nadimak je bio "pravedni".Moja greska. Al problem svih nas koji smo nesrbi ili tkr. manjine u srbiji imamo isti zaklucak o srpskom nacionalizmu. Ja nisam separatista niti takve tenzije.Problem je u tome sto je srpski nacionalizam istovremeno nalik nacizmu.Pa iz toga proizilaze tenzije ka cepanju srbije.Moja licna zelja je da srbi shvate potrebu za drugim covekom i covecji gledati na to.A ne sve sto nije srpsko to je i neprijateljsko.Sve sto kazem je iz najboljih namera za nasu zajednicku drzavu SRBIJU.Srdacan pozdrav. :-D

Groucho Marх
20.04.2006., 16:13
Potpuno si u pravu.njegov nadimak je bio "pravedni".Moja greska. Al problem svih nas koji smo nesrbi ili tkr. manjine u srbiji imamo isti zaklucak o srpskom nacionalizmu. Ja nisam separatista niti takve tenzije.Problem je u tome sto je srpski nacionalizam istovremeno nalik nacizmu.Pa iz toga proizilaze tenzije ka cepanju srbije.Moja licna zelja je da srbi shvate potrebu za drugim covekom i covecji gledati na to.A ne sve sto nije srpsko to je i neprijateljsko.Sve sto kazem je iz najboljih namera za nasu zajednicku drzavu SRBIJU.Srdacan pozdrav. :-D

Mislim da je moguće da preteruješ kad govoriš o srpskom nacionalizmu, nadam se da nije baš takav, mada znam da ekstrema ima, kao i u drugim državama na Balkanu. Ja sam ponosan što živim u državi sa pripadnicima drugih vera i nacionalnosti, Srbija bi bila siromašnija bez vas.
Pozdrav i tebi, muslimanski prijatelju :)

prof. Grof
20.04.2006., 21:58
Ja mislim da se i Dušan i Saladin prevrću u grobu.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

MOŽDA SALADIN ............., A DUŠAN MIRNO SPAVA KADA ZNA DA TAKVIH VIŠE U NAŠEM NARODU NEMA..... ;-)

Gucanin
20.04.2006., 22:48
MOŽDA SALADIN ............., A DUŠAN MIRNO SPAVA KADA ZNA DA TAKVIH VIŠE U NAŠEM NARODU NEMA..... ;-)
Ma zato sam i rekao za Dušana kad mu ovaj uze nadimak. Al pošto je čovek priznao grešku sad Dule može mirno da spava.

whitenicky
21.04.2006., 17:31
HRISTOS VOSKRESE !!!!

Nisha
08.05.2006., 12:04
Srbija trenutno ima slabu drzavu,nejaku ekonomiju,socijalni nemiri su blizu,ako Bog da da se ovaj narod osvesti,tako da svi problemi ovakve vrste nasi politicari stavljaju u prvi plan nebili nase bes prema njima njima, iskalili na pripadnicima muslimanskoga naroda.Ali dosta je ovome jadnome narodu ratova i podela,tako da se nadam jednoj novoj Srbiji,koja ce postovati svoje manjine,stvoriti gradjansku drzavu gde ce jednaka prava imati svi Srbi,Srbi pravoslavci,Srbi muslimani i Srbi katolici.

them
23.05.2006., 15:36
Ispostuj svakog, ALI SVOJE VOLI.
Prvo sami sebe moramo voleti i ceniti pa onda to ocekivati od drugih.
Ne stideti se Srpstva ( znam ih mnogo, zbog takvih nam je ovako bedno).

SRBIJA U SRCU

Cuchulain
31.05.2006., 13:13
On je qratz na bitziklu xD
I to obrezan

Bog vas kleo,pogani izrodi
sto ce turska vjera medju nama?
Kuda cete s' kletvom pradjedovskom,
sucim cete izac pred Milosa,
i pred druge srpske vitezove,
Koji zive doklen sunca grije?

Njegoš

Schädel
11.06.2006., 00:34
TO JE ON POVEZAO OVAKO :

POŠTO JE ONO ŠTO NIJE A NIJE ONO ŠTO JESTE........

SADA JE ISLAM PA JE ZATO SALADIN , ALI JE ZATO NEKAD BIO SRBIN PA JE ZATO SILNI DUŠAN.......

OPET DOBRO JE ŠTO SE SEĆA KOME JE NEKAD PRIPADAO........

Da nije obrnuto barem kod tebe ?????

saladin-silni
12.06.2006., 23:16
Ma sta svi pricate gluposti i srbi i muslimani i hrvati, pa ovde u srbiji se najvise postuje nacionalna manjina a za srbe ko ih **ebe, tako rade nasi politicari da bi dobili sto vise glasova na izborima od nacionalnih manjina , a onda incident u vojvodini od strane madjarske manjine nad srbima, incident na jugu srbije od strane sipaca, a kada srbin napadne neku od ovih manjina onda ga odmah strpaju u zatvor pod izgovorom : stvaranje mrznje prema drugim nacijama!!!! Prvo mi mrzimo sami sebe, a druge pustamo da rade sta god zele i opet tim drugim nacijama nije dobro kod nas oni bi hteli jos nesto vise!!! Primer pogledajte rome, svi su dobili neki odstetni novac kao bivsi robijasi za vreme drugog svetskog rata od strane nemacke vlade, dali je neki srbin to dobio! U pitanju nije mala suma, izgradili kucetine, nakupovali kombije i kamione, i opet se zale kako im drzava nevalja kako su siromasni, kako nemaju nista a u stvari mi smo te zrtvene figure u celoj prici!!! Jos malo pa ce biti kao na kosovu kada su shipci imali para i kupovali nasa imanja i kuce po kosovu samo da bi stvorili etnicku cistu drzavu, tako ce i jednog dana cigani, madjari, bugari, rumuni, a bogami crnogorci nece moci vise, sada imaju svoju ekolosku drzavu gde mogu da piju ekolosku vodu, i jedu ekoloski kamen. Sada govore novim jezikom (crnogorski), izgleda da se nesecaju ko su im praocevi i pradedovi i odakle poticu tj. da su svi oni bili srbi. Jedino sto vam mogu sada reci u vezi crnogoraca jesete moja teorija za koju bih se kladio da se svi slazete: crnogorci su podivljala srpska plemena!!! Oni jedino znaju da podmecu bombe, da ucenjuju ili reketiraju drugoga, ili da budu sefovi i sede u foteljama, e sada cemo videti posto su samostalni gde ce sada sedeti, na mojega sigurno nece moci!!!! Neka sede na shiptarskim, jer vise vole obrezane !!!!

Prvo ja nezivim u Novom Pazaru tako da odmah znas,verovatno si pretpostavio da sam pazarac. Zivim u srcu Srbije i volim je vise od svega.U Srbiji radim, zivim,stvaram porodicu imam dobre prijatelje,tu sam i skolu zavrsio i bio ucesnik rata.Da smo odmah nacisto. Na ovom forumu sam jer su me isprovocirali neki komentari u vezi islama, jer kao musliman sam morao da reagujem.Svi moji komentari na ovom forumu su bili dobnronamerni kao i kritike ne u smislu da bilo koga vredjam. Tvoji komentari su puni naboja mrznje i nacionalizma kako bih rekao kao da si bespomocan i ranjen. Mislim da srbi nisu shvatili pravi smisao nacionalizma verujmi osetio sam ga na svojoj kozi. Nemam nista protiv Srbije, cak se divim tradiciji,folkloru i kulturi srbije koja se odrzala vekovima to je ustvari "nacionalizam" koji treba negovati pred njim ce svako imatio respekt. Pogledaj kakve si samo reci koristio kada si pisao komentar i onda naravno da ce neko to zloupotrebiti u svom interesu.Dali sad shvatas? Politika Srbije je uzas a i tvoj potpis "arkanovci" normalno izaziva vredjanje kod svakog ko nije srbin, mora se sa tim prestati u interesu srbije. Ako se tako nastavi steta ce ici na srpsku stranu. Sta ces reci ako sam ja musliman svojom voljom i svim srcem a pritom volim srbiju svojom voljom i svim srcem:Kako ces me ti prihvatiti ili ces mi raditi ono sto je Arkan radio???????

sicky
03.07.2006., 01:00
I ovdje lajes aa?

Ivan015
03.07.2006., 01:56
Pa dal ste vi normalni uopshte......Ma ne damo vishe Srbije ni m2 nikome, mozda josh Kosovo i to je sve, a aj lepo sve nacionalne manjine da se pokupe iz Srbije i neka idu kuci malo svojoj, ne mogu imati ista prava kao i Srbi, zato i propada drzava, sto nas svi jebu. Pa nece moci drugovi vishe, dosta je svima. U Saabc necete tek tako usetati u vecem broju

skyworks
08.07.2006., 03:17
Rasprava ovde je, kako vidim, na visokom intelektualnom niovu, cisto vam zavidim.
Siguran sam da ni 1% od svih vas koji pominjete Kosovo nikad nije bio tamo.....
Niste vi bili 98/99 kao pripadnici policijskih snaga dole pa nemate pojma sta se desavalo!
Kada budete svojim ocima videli sliku policajca kome su odrali kozu, koji je jos ziv, a koza mu stoji pored skinute uniforme, ima da se izbezumite pa cete tu istu sliku da sanjate iz noci u noc....E to sam ja, kao pripadnik policije video dole, uzivo, ne na slici, nego ispred sebe. Mislicete da ne postoji groznija stvar od te, ali postoji....2 dana pre toga, taj policajac i jos dvojica su upali u kucu nekog Albanca i pokupili im sve sto je bilo vredno, silovali 4 zene koje su bile u kuci i na kraju ih pobili sve(ispricao jedan od njih koji je sada mislim na lekovima) Sumnjali smo na odmazdu. Otisli smo da vidimo sta je od toga istina i na par metara od kuce se sirio smrad, neverovatan. Nisam mogao da udjem unutra, nisam imao snage. Alkohol me odrzao u zivotu, inace bih zavrsio u Kovinu ili nekoj slicnoj ustanovi za mentalno obolele. Posle svega toga, zivot vam vise nije isti, trudite se da ne razmisljate o tome, ali ponekad se ne mozete odupreti. Razmislite ko vas je poslao tamo, sta ste vi dobili od toga?
Stalno mi padne na pamet jedna izreka koju je rekao jedan americki general, da u ratu ljudi koji se medjusobno ubijaju, ne poznaju se a oni koji su ih poslali da se ubijaju se medjusobno dobro poznaju ali se ne ubijaju....
Zivite ljudi sa svima normalno, zivot nema reprizu, nema mesta mrznji prema ljudima koje u sustini ne poznajete.....

skyworks
09.07.2006., 13:15
@miodrag2005l
Ti majmune bi trebao malo da se skines sa droga pa da onda sudis o nekom!
Ceo svoj zivot si proveo u nekoj vukojebini, tako da pojma o zivotu nemas, a Kosovo si gledao samo na televiziji!
To sto ti nisi sposoban da zaradis neki bolji auto je tvoja stvar, i ne jebi mi glavu tim sranjima, nego udri istom o zid dok se ne setis kako da dodjes do auta koji hoces!
Nismo mi silovali, nego ONI, mi(koji smo dosli iz Srbije), bar moja jednica, nikada nismo ubili ni jednog nenaoruzanog civilia a kamoli se nad njim izivljavali!
ONI(koji su celu svoju sluzbu bili na Kosovu) su bili najgori, nisu podnosili ni nas ni vojsku. za njih smo bili neko ko je tu da ih kontrolise dok oni pljackaju.Da pljacka je bila svakodnevnica, lokalni policajci su bili nocna mora, a ja sam se osecao kao da sam ispao iz nekog drugog filma.
A ti majmuncino mi se skini s ***** da ti se ne bih popeo na kicmu, jer pun mi je ***** takvih!

Zvezdan Kurtic
19.07.2006., 01:19
Izvini izgleda da si ti gledao televiziju i video na njemu kosovo, mislio si da je to diznilend,
"mijo" baksuze, pa odoklen si ti po facu ne izgledas da si od kosovo nego ko da si iz d..pe izaso
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skyworks
21.07.2006., 17:45
Poseticemo malo Midraga Arkanovca koji je 20 godina ziveo na Kosovu, tj u Gnjilanu, da vidimo kako trpi penjanje na kicmu!

skyworks
22.07.2006., 19:34
Nista se ti ne sekiraj, i adresu imam.....

pritajeno_dobro
05.08.2006., 20:45
Pa bas bi voleo da te primim u paketu (gava, ruka, noga a ostalo lesinarima i kucicima da se baci).Samo nemoj da zaboravis da stavis postansku markicu!! I ne snosim postanske troskove!!

pritajeno_dobro
05.08.2006., 20:46
Bogami ima da te nasekiram, samo cekaj da naostrim sekiricu, pa ces tad biti nasekiran!!

El Dentisto
28.08.2006., 12:50
Naravno da moze!Ali ja mislim da zelja za to mora da postoji na obe strane,da mora da se zazmuri na klinacke doskocice ko ce koga da pobije itd.Ja iskreno verujem da smo mi Srbi i Hrvati i muslimani isti narod(ma koliko nam to bilo tesko da shvatimo i da izgovorimo) sa tri razlicite veroispovesti jer pored svih slicnosti mi i pricamo istim jezikom.Nisam nikakav Jugonostalgicar vec Srbin nacionalista,ali mi to ne daje za pravo da mrzim sve ostalo .Shvatam da u svim narodima ovoga sveta postoje dobri i zli ljudi i tako ih i delim.

pritajeno_dobro
25.09.2006., 07:58
Naravno da moze!Ali ja mislim da zelja za to mora da postoji na obe strane,da mora da se zazmuri na klinacke doskocice ko ce koga da pobije itd.Ja iskreno verujem da smo mi Srbi i Hrvati i muslimani isti narod(ma koliko nam to bilo tesko da shvatimo i da izgovorimo) sa tri razlicite veroispovesti jer pored svih slicnosti mi i pricamo istim jezikom.Nisam nikakav Jugonostalgicar vec Srbin nacionalista,ali mi to ne daje za pravo da mrzim sve ostalo .Shvatam da u svim narodima ovoga sveta postoje dobri i zli ljudi i tako ih i delim.
Pozdrav brate srbine, evo primetio si na televiziji kako se muslimani sami pomiruju u novom pazaru: "BOMBAMA", sami sebe istrebljuju a posle ih srbin proganja i pravi etnicko cistenje!! El Denisto ako si nekada bio u novom pazaru i samo dan dva boravio u njemu mogao si primetiti kako sav muslimanski zivalj mrzi srbe pocevsi od klince pa do staraca, oni zamisljaju da im je raska ustvari kosovo ili federacija bosna pa mogu da se izivljavaju nad srbima kad i kako hocu. E malo su se zeznuli u racunici,pa sad kad im na vlast dodju radikali bice majke bezanije preko drine!! Bice nova Srebrenica "noz-zica-Srebrenica", pša da vidimo majku im muslimansku ko ce tad da se sepuri sandzakom!

saladin-silni
30.09.2006., 21:43
Pozdrav brate srbine, evo primetio si na televiziji kako se muslimani sami pomiruju u novom pazaru: "BOMBAMA", sami sebe istrebljuju a posle ih srbin proganja i pravi etnicko cistenje!! El Denisto ako si nekada bio u novom pazaru i samo dan dva boravio u njemu mogao si primetiti kako sav muslimanski zivalj mrzi srbe pocevsi od klince pa do staraca, oni zamisljaju da im je raska ustvari kosovo ili federacija bosna pa mogu da se izivljavaju nad srbima kad i kako hocu. E malo su se zeznuli u racunici,pa sad kad im na vlast dodju radikali bice majke bezanije preko drine!! Bice nova Srebrenica "noz-zica-Srebrenica", pša da vidimo majku im muslimansku ko ce tad da se sepuri sandzakom!

Pozdrav.
Kao prvo sto si naveo o pomirenju muslimana da odmah znas da se neradi o muslimanima vernicima vec o politicki orjentisanim skotovima koji su podlegli srpskim spletkarenjima i to jedan redak slucaj koji se dogodio na nasu zalost.Medjutim pre nego sto si dao komentar nisi uopste razmisljao o medjusrpskim obracunima proteklih godina gde se broj zrtava cak i nezna a i da nepominjem nerazjasnjena politicka ubistva koja su u sustini povezana sa srpskom tradicijom gde se nezna koji srbin kog srbina sece na vasu zalost.
Kao drugo sto se tice stav sandzaka o nekim separacijama itd. je cista glupost koja opet navodim dolazi sa strane srpskopolitickih spletkarosa koji svoju pricu zapocinju uvek na isti nacin hocu reci nekako formulisano ("napaceni srpski narod" "teraju nas sa ognjista" "kuku lele jao" " nase crkve,manastiri porusena groblja i td." ) kako u sloveniji, hrvatskoj, bosni, na kosovu u ranijoj istoriji i sa drugim narodima ama bas svuda ista prica.I sada kada ste sve potosili sada je na redu sandzak.Ako uzmemo u obzir da je "istorija uciteljica zivota" onda sandzak nema razloga za brigu jer ste na svim svojim igrama i spletkama otisli kao krvolocni gubitnici gde ste zabelezeni u svim udzbenicima na svetu kada se uci istorija, normalno u srpskim skolama ste samo "moralni pobednici" i nista vise.
Kao trece si naveo srebrenicu "noz zica srebrenica" i to je za tebe hrabrost i ponos umesto da se stidis. I garantujem ti da se svaki raspasani srpski vojnik vise plasi jednog mudzahida nego bilo cega na svetu a radikali slobodno neka dodju probaju koliko su vesti takodje i za tebe vazi pozivnica ali da se pogledamo muski pa onda da sudimo.
licno mislim da bi u toj prici radikali izasli kao MORALNI POBEDNICI fijasko porazeni svuda i uvek.
CAO

strujici
07.10.2006., 15:01
Nemoj jesti sto se ne jede i bice ti lepo.....koje god da si nacionalnosti......imaj obzira prema svemu sto je mozda TVOJ narod ucinio srpskom, pa se ne cudi ako dodje do koskanja........

pritajeno_dobro
11.10.2006., 00:28
A znate u kafani da vicete ubij srbina, a ovde govoris o nekom dobrom muslimanksom narodu? Preesce ti ti mudzahedini, kad ti dodje JSO! Bice krvi muslimanske na sve strane! I nemojte tada da glumite nekakav egzodus i istrebljenje kada ga sami prizivate! Meni je ponos sto se u Srebrenici dogodilo!!! NOZ-ZICA-SREBRENICA!!
Ziveli srpski junaci sa bosanskog ratista, kao i neka im je vecna slava i hvala srpskim junacima koji dadose zivot za SRBIJU i REPUBLIKU SRPSKU! Prijedor je takodje predivan bez muslimana, bio sam skoro!! Dabogda se nikada i nevratili u prijedor! Kozara je predivna! Novi pazar je srbija i takav ce ostati, a ti brale sanjaj ruzne snove o secesiji i nekakvoj drzavi ili republici!!

pritajeno_dobro
11.10.2006., 00:34
Pozdrav.
Kao prvo sto si naveo o pomirenju muslimana da odmah znas da se neradi o muslimanima vernicima vec o politicki orjentisanim skotovima koji su podlegli srpskim spletkarenjima i to jedan redak slucaj koji se dogodio na nasu zalost.Medjutim pre nego sto si dao komentar nisi uopste razmisljao o medjusrpskim obracunima proteklih godina gde se broj zrtava cak i nezna a i da nepominjem nerazjasnjena politicka ubistva koja su u sustini povezana sa srpskom tradicijom gde se nezna koji srbin kog srbina sece na vasu zalost.
Kao drugo sto se tice stav sandzaka o nekim separacijama itd. je cista glupost koja opet navodim dolazi sa strane srpskopolitickih spletkarosa koji svoju pricu zapocinju uvek na isti nacin hocu reci nekako formulisano ("napaceni srpski narod" "teraju nas sa ognjista" "kuku lele jao" " nase crkve,manastiri porusena groblja i td." ) kako u sloveniji, hrvatskoj, bosni, na kosovu u ranijoj istoriji i sa drugim narodima ama bas svuda ista prica.I sada kada ste sve potosili sada je na redu sandzak.Ako uzmemo u obzir da je "istorija uciteljica zivota" onda sandzak nema razloga za brigu jer ste na svim svojim igrama i spletkama otisli kao krvolocni gubitnici gde ste zabelezeni u svim udzbenicima na svetu kada se uci istorija, normalno u srpskim skolama ste samo "moralni pobednici" i nista vise.
Kao trece si naveo srebrenicu "noz zica srebrenica" i to je za tebe hrabrost i ponos umesto da se stidis. I garantujem ti da se svaki raspasani srpski vojnik vise plasi jednog mudzahida nego bilo cega na svetu a radikali slobodno neka dodju probaju koliko su vesti takodje i za tebe vazi pozivnica ali da se pogledamo muski pa onda da sudimo.
licno mislim da bi u toj prici radikali izasli kao MORALNI POBEDNICI fijasko porazeni svuda i uvek.
CAO
i koliko mi je poznato sami ste poceli u novom pazaru da se obracunavate bombama! Nazalost tu nema ijednog srbina umesanog u te vase obracune!! Nesto si pobrkao mudzahedinu?? Dobar musliman je mrtav musliman i takav treba da ostane vjek vjekova!
U ime oca i sina AMIN!!
Kako volim pesmu od tome zdravkovica: Poljem se siri , miris tamjana, mirise cvece ko moja................
Nemojte da izvrcete pecmu ruznim recima poput ljiljana i tako ostale gluposti!!!
Ebli vas Ljiljani!!

izvidjac
11.10.2006., 04:56
"pritajeno_dobro" neka je tebi Bog na pomoci... ja licno smatram da narodi na nasim prostorima mogu da se pomire i to mi je velika zelja! ja licno komuniciram i zivim sa Muslimanima,Hrvatima, Romima, Albancima i ponosan sam na to!!! eto toliko od mene, svima vam zelim lep dan...

izvidjac
11.10.2006., 04:57
I da zaboravih da kazem da sam ponosan gradjanin SRBIJE!!! pozz again...

pritajeno_dobro
11.10.2006., 13:49
I da zaboravih da kazem da sam ponosan gradjanin SRBIJE!!! pozz again...
I tebi pozdrav brate,
e vidis ovaj sto je pisao o nekim mudzahedinma i pomirenju muslimanskog politickog vrha, on se neponosi sto je gradjanin srbije vec zamislja da je u tirani ili instambulu!! Sa takvim nacinom razmisljana, svaki musliman moze dobiti od srba samo metak u glavu!! 8)

izvidjac
11.10.2006., 23:54
ma ok verujem ja tebi, nego ko si ti da pucas ljudima u celo? jesi li se to zapitao? mozes da ne volis, mozda da mrzis, ali samo Bog sudi i kaznjava!!! pozdrav za sve Srbe, Bosnjake, Madzare, Rome, Rusine, Hrvate i sve ostale manjine.....

Enfroz2891.
12.10.2006., 00:04
Pa problem je shto su retardi,odnosno radikalno desni nacionalisti,nacisti,nazovi kako hotjesh u svakoj zemlji najgrlatiji pa se stekne pogreshan utisaq...ja ne znam odakle konkretno iz Srbije je postavljach teme,ne mogu da govorim o drugim sredinama osim BG a veoma zavisi i to dal je grad ili neka vukoyebina okruzenje u kome se zivi....NEobrazovanje je problem isto....nije radikalni nacionalizam problem Srbije nego pojedinaca u njoj.

pritajeno_dobro
12.10.2006., 08:41
ma ok verujem ja tebi, nego ko si ti da pucas ljudima u celo? jesi li se to zapitao? mozes da ne volis, mozda da mrzis, ali samo Bog sudi i kaznjava!!! pozdrav za sve Srbe, Bosnjake, Madzare, Rome, Rusine, Hrvate i sve ostale manjine.....
Izvini ali ovde nigde nepise da sam napisao da ja povlacim okidac!!! Procitaj pazljivije, to treba da radi drzava, time sto ce uveti smrtne kazne za drzavne neprijatelje a to su ljudi koji zele otcepljenje bilo kog dela priznate ove srbije kao drzava i u njenim granicama!
Brzo donosis zakljucke, i nikom u srbiji nije zabranjeno da zivi i radi ali sve u okviru zakona i ustava ove drzave!!

teoman
12.10.2006., 12:52
Izvini ali ovde nigde nepise da sam napisao da ja povlacim okidac!!! Procitaj pazljivije, to treba da radi drzava, time sto ce uveti smrtne kazne za drzavne neprijatelje a to su ljudi koji zele otcepljenje bilo kog dela priznate ove srbije kao drzava i u njenim granicama!
Brzo donosis zakljucke, i nikom u srbiji nije zabranjeno da zivi i radi ali sve u okviru zakona i ustava ove drzave!!

Dugo nisam bio na ovom forumu jer nije imalo potrebe mislim da sam bio jasan i da sam puno puta uspeo da pokazem da to sto pricate, pisete, pokusavate ("LUPATE") nema veze sa zivotom! Voleo bi da mogu isto kao ti da odgovorim mrznjom da ispisem puno stvari koje bi te povredile ali posto si ti samo jedan iz mase to jes pojedinac usamljena budala (iskreno se nadam da vas nema vise) jer mislim da je vreme da srbi i srbija svate sta je dobro za njih i ovo trohu drzave sto im je ostalo. Da ako nastave sa ovom pricom koju ti pricas i koju su pricali takvi poremeceni i pre tebe srbiju su doveli na Beogradski pasaluk i smanjili joj granice do te mere da jos malo pa ce vam se obistiniti prorocanstvo da ce te stati svi pod jednu krusku. Ukratko, mi smo dobili sto smo hteli imamo Bosnu imamo Kosovo a bogami imamo i SANDZAK sve su to moj brale lepe i predivne MUSLIMANSKE DRZAVE u kojima mozemo da zivimo mirno bez vas i vasih(tvojih i tebi slicnih) gluposti. A sta ste vi dobili vasim nacionalizmom nista nista i bas niste. Uspeli ste da probudite nacionalizam u drugim narodima, da im pokazete put ka odcepljenju i mrznji svega onog sto nije nacinalno (srpsko,hrvatsko,bosnjacko,albansko..) i onda su svi posli tom stranputicom, a od brastva i jedinsta ostalo samo secanje. Tako moj brate ti nastavi ovako ubedi svoje ukucane, rodjake, komsije, drugove i drugarice da to sto ti pricas je lepo i pametno pa ce onda i Vojvodina da kaze dosta nam je ovih gluposti pa ce i Sandzak da se pridruzi a vi ce te ostati sami samcati pod kruskom zvana Beogradski pasaluk i sve to posmatrati. Samo da dodam jednu vaznu ali meni nimalo milu informaciju ako jos jedno pomenes Srebrenicu pocecu i ja da spominjem neke dogadjaje sa Kosova a podseti se samo kako su lepo goreli svi vasi manastiri i vase svetinje na Kosovu to je ono oko za oko zub za zub. Seti se da na Kosovu vise ne postoje srbi to jest da smete samo do severnog dela KM i to do mosta i onda dalje mozete samo u sanduku. Nemoj da izazivas bolje se smiri i skrasi ili jos bolje ako si tako jak i zeljan krvi idi brate na Kosovo pa brani svoje nacionalne interese (Srbsku svetinju) pa kad se budes vratio u paketu sa sve markicom i kad te majka ne bude mogla poznati jer neces biti u komadu vec kao lego kockice svatice mozda tada svi tvoji istomisljenici da su sve sto im je milosevic posejao sada zanju a sve sto im je obecao da su dobili samo kontraefekat to jest (null) (0) (zero)

pritajeno_dobro
12.10.2006., 13:23
Dugo nisam bio na ovom forumu jer nije imalo potrebe mislim da sam bio jasan i da sam puno puta uspeo da pokazem da to sto pricate, pisete, pokusavate ("LUPATE") nema veze sa zivotom! Voleo bi da mogu isto kao ti da odgovorim mrznjom da ispisem puno stvari koje bi te povredile ali posto si ti samo jedan iz mase to jes pojedinac usamljena budala (iskreno se nadam da vas nema vise) jer mislim da je vreme da srbi i srbija svate sta je dobro za njih i ovo trohu drzave sto im je ostalo. Da ako nastave sa ovom pricom koju ti pricas i koju su pricali takvi poremeceni i pre tebe srbiju su doveli na Beogradski pasaluk i smanjili joj granice do te mere da jos malo pa ce vam se obistiniti prorocanstvo da ce te stati svi pod jednu krusku. Ukratko, mi smo dobili sto smo hteli imamo Bosnu imamo Kosovo a bogami imamo i SANDZAK sve su to moj brale lepe i predivne MUSLIMANSKE DRZAVE u kojima mozemo da zivimo mirno bez vas i vasih(tvojih i tebi slicnih) gluposti. A sta ste vi dobili vasim nacionalizmom nista nista i bas niste. Uspeli ste da probudite nacionalizam u drugim narodima, da im pokazete put ka odcepljenju i mrznji svega onog sto nije nacinalno (srpsko,hrvatsko,bosnjacko,albansko..) i onda su svi posli tom stranputicom, a od brastva i jedinsta ostalo samo secanje. Tako moj brate ti nastavi ovako ubedi svoje ukucane, rodjake, komsije, drugove i drugarice da to sto ti pricas je lepo i pametno pa ce onda i Vojvodina da kaze dosta nam je ovih gluposti pa ce i Sandzak da se pridruzi a vi ce te ostati sami samcati pod kruskom zvana Beogradski pasaluk i sve to posmatrati. Samo da dodam jednu vaznu ali meni nimalo milu informaciju ako jos jedno pomenes Srebrenicu pocecu i ja da spominjem neke dogadjaje sa Kosova a podseti se samo kako su lepo goreli svi vasi manastiri i vase svetinje na Kosovu to je ono oko za oko zub za zub. Seti se da na Kosovu vise ne postoje srbi to jest da smete samo do severnog dela KM i to do mosta i onda dalje mozete samo u sanduku. Nemoj da izazivas bolje se smiri i skrasi ili jos bolje ako si tako jak i zeljan krvi idi brate na Kosovo pa brani svoje nacionalne interese (Srbsku svetinju) pa kad se budes vratio u paketu sa sve markicom i kad te majka ne bude mogla poznati jer neces biti u komadu vec kao lego kockice svatice mozda tada svi tvoji istomisljenici da su sve sto im je milosevic posejao sada zanju a sve sto im je obecao da su dobili samo kontraefekat to jest (null) (0) (zero)
Ne seri bre gnjido muslimanska, pre ces ti u drvenom sanduku nego ja, bolje pripazi malo na tvoj recnik i na izraze poput muslimanski sandzak, bosne i kosova. Za ovakve izrecene stvari koje ti izjavljujes mozes popiti samo metak a sa ovog foruma ban. Nije ti ovo ni bosna ni kosovo vec srbija, realnost drugim recima koje ti nezelis da vidis ni da shvatis istinu. Nazalost u bosni su srbizeleli svoju drzavu i dobili su republiku srpsku, kosovo je i dalje neotudjivi deo srbije i takav ce ostati ma koliko vi to musluimanski bludnici hteli ili ne biti srpsko, a sandzak uopste i nezelim da govorim jer to je ipak deo granice sa crnom gorom pa neverujem dacete moci bilo sta ni da sanjate a kamo li da uradite! Zato mali neslinavi vise po monitoru i tastaturi nego idi kuci i hrani kokoske koje ti je babo dao da cuvas i da imas sta pojesti u suprotnom ako je nebudes cuvao dacemo ti prasetinu da jedes i to sa svem krst, osvecenu prasetinu!!! kako ste glupi vi muslimanski bogohulnici. Pricate kako nejedete prasetinu a cim prodje dvanaest sati kao vampiri se sjatite oko prasetine!! :razz: :razz:

saladin-silni
12.10.2006., 15:29
Esselamu alejkum
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Prvo primetno na ovoj temi je to sto nijedan musliman se neizrazava ogavno i kako bih rekao prljavo, sto je za nas muslimane vrlo dobro. Ustvari ponosan sam sto na sve ove gluposti koje neko pise nijedan musliman nije uzvratio na takav nacin sto nas cini razlicitim od svih prljavih ljudi.

PS: za ove koji hoce da dele metke u celo i da kolju neka idu tamo gde im je nepravda ucinjena pa neka resavaju stvari po svojoj hrabrosti. Ima tu puno lokacija

pritajeno_dobro
12.10.2006., 20:01
Esselamu alejkum
Pozdrav svim ljudima dobre volje.

Prvo primetno na ovoj temi je to sto nijedan musliman se neizrazava ogavno i kako bih rekao prljavo, sto je za nas muslimane vrlo dobro. Ustvari ponosan sam sto na sve ove gluposti koje neko pise nijedan musliman nije uzvratio na takav nacin sto nas cini razlicitim od svih prljavih ljudi.

PS: za ove koji hoce da dele metke u celo i da kolju neka idu tamo gde im je nepravda ucinjena pa neka resavaju stvari po svojoj hrabrosti. Ima tu puno lokacija
A najbolja lokacija za deljenje metaka u glavu je tvoja lokacija, zato daj nam tvoju adresu kao i ime i prezime. Dolazimo 100% i nesto cute ti tvoji ljigavi muslimani, nije da se opiraju vec izgleda nemaju hrabrosti za razgovor i toleranciju, kao i za postovanje zakona i ustava drzave u kojoj zive i rade! Daleko vam bila lepa kuca muslimani!!!

izvidjac
13.10.2006., 09:21
A najbolja lokacija za deljenje metaka u glavu je tvoja lokacija, zato daj nam tvoju adresu kao i ime i prezime. Dolazimo 100% i nesto cute ti tvoji ljigavi muslimani, nije da se opiraju vec izgleda nemaju hrabrosti za razgovor i toleranciju, kao i za postovanje zakona i ustava drzave u kojoj zive i rade! Daleko vam bila lepa kuca muslimani!!!
Pa mentolu jedan, da li ti vitas svoje postove? o kojoj toleranciji ti pises kada su tvoje reci pune mrznje i NETOLERANCIJE!!! stidi se kao covek i kao Srbin, mada koliko ja znam Srbe ti nisi ni blizu njih... ti mi licis na neki miks naroda, kao da neznas ni ko si ni sta si, pa udaras po ljudima kako hoces... Posto cesto putujem u inostranstvo, veruj da kada kazem da sam iz Srbije ljudi gledaju ko da sam ja ubijao, a to je sve zbog takvih kao ti... predji malo granice Beogradskog pasaluka, obrazuje se, otvori oci, mentolu i mozda svatis neke stvari...
i ovo je tema posvecena POMIRENJU a ne svadji, pa stoga ne pisi vise ako nisi zaintersovan za pomirenje, sedi u tami, tamo ti je mozda i mesto...

pritajeno_dobro
13.10.2006., 09:35
Pa mentolu jedan, da li ti vitas svoje postove? o kojoj toleranciji ti pises kada su tvoje reci pune mrznje i NETOLERANCIJE!!! stidi se kao covek i kao Srbin, mada koliko ja znam Srbe ti nisi ni blizu njih... ti mi licis na neki miks naroda, kao da neznas ni ko si ni sta si, pa udaras po ljudima kako hoces... Posto cesto putujem u inostranstvo, veruj da kada kazem da sam iz Srbije ljudi gledaju ko da sam ja ubijao, a to je sve zbog takvih kao ti... predji malo granice Beogradskog pasaluka, obrazuje se, otvori oci, mentolu i mozda svatis neke stvari...
i ovo je tema posvecena POMIRENJU a ne svadji, pa stoga ne pisi vise ako nisi zaintersovan za pomirenje, sedi u tami, tamo ti je mozda i mesto...
Kao prvo treba da se stidis ti a ne ja,tI zivis u drzavi u kjoj nepostujes njene zakone , granice i ustav!! Kakav si ti to gradjanin onda?? I ti mi pricas o toleranciji??? Idi i budi tolerantan na Kosovu, bice mnogo bolje za sve narode tamo!! Ovde netrpimo netolerantnost!! Ako ti se drzava nesvidja mozes slobodno iz nje i da izadjes, samo neces sa nogama napred , nebrini!!! Nismo mi kao tvoj krvolocni narod, sve same horde ubica! Zato kao sto neko rece na pocetku ovog posta: 8) 8) budi tolerantan i bice sve ok !! :twisted: :twisted:

izvidjac
13.10.2006., 22:57
Kao prvo treba da se stidis ti a ne ja,tI zivis u drzavi u kjoj nepostujes njene zakone , granice i ustav!! Kakav si ti to gradjanin onda?? I ti mi pricas o toleranciji??? Idi i budi tolerantan na Kosovu, bice mnogo bolje za sve narode tamo!! Ovde netrpimo netolerantnost!! Ako ti se drzava nesvidja mozes slobodno iz nje i da izadjes, samo neces sa nogama napred , nebrini!!! Nismo mi kao tvoj krvolocni narod, sve same horde ubica! Zato kao sto neko rece na pocetku ovog posta: 8) 8) budi tolerantan i bice sve ok !! :twisted: :twisted:
a zbog cega se ja to trebam stideti? po cemu si zakljucio da ja ne postijem zakone? i nisi mi odgovorio na pitanje da li si ikad bio na ratistu? i ovaj tvoj zadnji post je neki odgovor na moj ili ne znas sta da pises pa i dalje napadas? ako ne znas sta da pises, nemoj smarati narod... molio bih da se vratimo na temu!!!
Ljudi tako nam malo hvali pa da zivimo ko normalni ljudi!!! spas cemo naci u nasim verama, obrazovanju i ljubavi.... samo napred i ja verujem u zajednicku Srbiju, pa i sa ovakvim mentolima kao sto je nesrecni "pritajeno_dobro"!!! aj pozz

pritajeno_dobro
14.10.2006., 11:34
a zbog cega se ja to trebam stideti? po cemu si zakljucio da ja ne postijem zakone? i nisi mi odgovorio na pitanje da li si ikad bio na ratistu? i ovaj tvoj zadnji post je neki odgovor na moj ili ne znas sta da pises pa i dalje napadas? ako ne znas sta da pises, nemoj smarati narod... molio bih da se vratimo na temu!!!
Ljudi tako nam malo hvali pa da zivimo ko normalni ljudi!!! spas cemo naci u nasim verama, obrazovanju i ljubavi.... samo napred i ja verujem u zajednicku Srbiju, pa i sa ovakvim mentolima kao sto je nesrecni "pritajeno_dobro"!!! aj pozz
NESVIRAJ KUR..... TI BI ZIVEO U ZAJEDNOCKOJ SRBIJI PUNOJ MUSLIMANA JEL??? PA VIDIM DA JE DOTICNI VEC REKO KAKO ZELI DA DODJE DO POMIRENJA SVIH MUSLIMANSKIH STRANAKA A NE NARODA MUSLIMANA SA SRBIMA!!! ZELITE GRUBU IGRU RECI!! EPA NA VASU ZALOST OVDE IMA I PISMENIH LJUDI KOJI PAZLJIVO TUMACE SVAKU NAPISANU REC!! I OKANITE SE CORAVA POSLA CEPANJA DRZAVE I SEPARATIZMA, DOCI CE VAM GLAVE!!! A PO CEMU SAM ZAKLJUCIO DA NEPOSTUJES ZAKONE , PA PO TOME STO VECINA MUSLIMANA U OVOJ SRBIJI NEPOSTUJE USTAV I ZAKONE OVE DRZAVE, VEC SVI ZELITE NEKU SVOJU DRZAVU IZ MASTE!!! I NA TVOJU ZALOST JESAM BIO NA BOSANSKOM RATISTU!! 92/93!!
LOKACIJU TI NEMOGU RECI IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA, A TI GDE SI TO RATOVAO I NA CIJOJ STRANI?? 8) 8)

izvidjac
14.10.2006., 17:27
he, he... ti si bio na tom ratistu na TVOJU zalost a ne na moju... nemam vremena da se raspravljm sa tobom jer ne vidis dalje od ograde koju ti je postavio neko jos gori od tebe... aj nek ti je Bog na pomoci!!! P.S. ja zivim u drzavi Srbiji sa Muslimanima i nemam nikakvih problema, sto i tebi zelim...

S_K_V_O
14.10.2006., 18:07
kakvih bolesnika ovde ima pa to je strasno...
pricate o sanducima, metku o glavu, ubijanju...i vi se deklarisete kao neki hriscani?
ja se takvih sunarodnika stvarno stidim...

izvidjac
15.10.2006., 03:54
he, he... ti si bio na tom ratistu na TVOJU zalost a ne na moju... nemam vremena da se raspravljm sa tobom jer ne vidis dalje od ograde koju ti je postavio neko jos gori od tebe... aj nek ti je Bog na pomoci!!! P.S. ja zivim u drzavi Srbiji sa Muslimanima i nemam nikakvih problema, sto i tebi zelim...

teoman
15.10.2006., 09:46

Ja mislim da ne pricam Spanski ako hoces krvi idi na Kosovo i sigurno ces biti krvav u pravom smislu. Eto ti adressa a ime i prezime samo potrazi Hasim Tacija ili neke od njegovih pristalica,ima odma da dobijes trazeno. Mnogo je lepo biti junak tu Beogradskom pasaluku a kad treba malo vani odama punite gace. Znas sta mi se jednom desilo otisao sam u Albanski deo Mitrovice sa autom jednog mog druga a ni palo mi nije napamet da pogledam da su mu tablice KV sto sam usao u grad zaustavlja me policija i kaze isprave molim pogleda covek i kad vide da sam Bosnjak kaze sto brate stavljas glavu u torbu kad znas koje su ti tablice meni tek tada bude sve jasno a covek jos mi ponudi da me isprati sa policijskim autom do izlaza iz grada. Celo vreme su me sekle oci Albanaca a pre toga sam bio milion puta ali sa svojim autom jer za nas iz Sandzaka cim su tablice NP ili BA da te na Kosovu nece dirati a ti brale pokusaj dodji na Kosovo mozes ako hoces okaciti krst na ogledalo ili zalepiti poster tvog junaka karadzica i ima da letis u vazduh. Pozdarv

pritajeno_dobro
15.10.2006., 12:36
Ja mislim da ne pricam Spanski ako hoces krvi idi na Kosovo i sigurno ces biti krvav u pravom smislu. Eto ti adressa a ime i prezime samo potrazi Hasim Tacija ili neke od njegovih pristalica,ima odma da dobijes trazeno. Mnogo je lepo biti junak tu Beogradskom pasaluku a kad treba malo vani odama punite gace. Znas sta mi se jednom desilo otisao sam u Albanski deo Mitrovice sa autom jednog mog druga a ni palo mi nije napamet da pogledam da su mu tablice KV sto sam usao u grad zaustavlja me policija i kaze isprave molim pogleda covek i kad vide da sam Bosnjak kaze sto brate stavljas glavu u torbu kad znas koje su ti tablice meni tek tada bude sve jasno a covek jos mi ponudi da me isprati sa policijskim autom do izlaza iz grada. Celo vreme su me sekle oci Albanaca a pre toga sam bio milion puta ali sa svojim autom jer za nas iz Sandzaka cim su tablice NP ili BA da te na Kosovu nece dirati a ti brale pokusaj dodji na Kosovo mozes ako hoces okaciti krst na ogledalo ili zalepiti poster tvog junaka karadzica i ima da letis u vazduh. Pozdarv
vidi ti silnog junastva!!! Pa dokle ces da se krijes iza lcia postenog gradjanina Srbije? Dok ti Hasim nenaredi da ponovo uzmete oruzje u ruke?? Mnogo si to hrabar bio kad si se pokazao kao Bosnjak!!! Idi bre gaji to tvoje ekolosko kamenje, trebace ti da imas sta pojesti u slucaju da krenemo na vas!!!

pritajeno_dobro
15.10.2006., 12:38
Ziveo Karadzic i Ratko Mladic, Srpski junaci!!!
Noz-Zica -Srebrenica!!!!
U ime oca i sina, AMIN!!!
Pokrsticemo vas sve jednoga lepog dana, a taj dan se blizi!!!

izvidjac
16.10.2006., 05:33
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha......bu uuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!! mentol...

saladin-silni
16.10.2006., 17:36

Esselamu alejkum
Pozdrav svima

Dakle kad sam rekao da sam ponosan na muslimane koji se neizrazavaju ogavno moram biti objektivan i javno reci da se i vecina srba neizrazava tako.Odnosno postoje izuzetci kao sto je PRITAJENO_DOBRO.
Mislim da se neradi o zdravoj osobi, vec o osobi sa nekom vrstom dusevnog poremeca, moj savet za njega je da se hitno obrati za pomoc u nekoj od ustanova (centar za socijalni rad) i neka tamo objasni svoje tegobe (mrznja, klanje, metak u celo, i td.).
Apelujem na sve posetioce ma koje vere ili nacije bili da neobracaju paznju na ljude slicne kao sto je PRITAJENO_DOBRO.
Temu sam postavio da razgovaramo argumentovano i civilizovano, da se nevredjamo vec mirimo.
U srbiji postoje razlicite nacije i vere, iza nas je proteklo mnogo loseg vremena, sukobi, ratovi, politicka pometnja i svega i svacega.
Sve se to odrazilo i u svesti naroda (mislim na sve nacije), licno mislim da su srbi izgubili toleranciju za drugi narod i mi koji smo nesrbi to osecamo. Negovorim o zakonu i pravima
vec o samom coveku, kako covek prihvata drugog coveka.
Pozdrav svima i jos jedanput apel:
ignorisite skotove i bolesnike ma koje vere, nacije i boje bili.

angel 021
21.10.2006., 02:25
Esselamu alejkum
Pozdrav svima

Dakle kad sam rekao da sam ponosan na muslimane koji se neizrazavaju ogavno moram biti objektivan i javno reci da se i vecina srba neizrazava tako.Odnosno postoje izuzetci kao sto je PRITAJENO_DOBRO.
Mislim da se neradi o zdravoj osobi, vec o osobi sa nekom vrstom dusevnog poremeca, moj savet za njega je da se hitno obrati za pomoc u nekoj od ustanova (centar za socijalni rad) i neka tamo objasni svoje tegobe (mrznja, klanje, metak u celo, i td.).
Apelujem na sve posetioce ma koje vere ili nacije bili da neobracaju paznju na ljude slicne kao sto je PRITAJENO_DOBRO.
Temu sam postavio da razgovaramo argumentovano i civilizovano, da se nevredjamo vec mirimo.
U srbiji postoje razlicite nacije i vere, iza nas je proteklo mnogo loseg vremena, sukobi, ratovi, politicka pometnja i svega i svacega.
Sve se to odrazilo i u svesti naroda (mislim na sve nacije), licno mislim da su srbi izgubili toleranciju za drugi narod i mi koji smo nesrbi to osecamo. Negovorim o zakonu i pravima
vec o samom coveku, kako covek prihvata drugog coveka.
Pozdrav svima i jos jedanput apel:
ignorisite skotove i bolesnike ma koje vere, nacije i boje bili.
Pozdrav tebi i svim istomišljenicima u ove kasne sate...kako je lepo čuti glas razuma, bez međa i taraba! Razgovarati..želeti dobro, jedni drugima, ma šta bili i ma kako se zvali...to je budućnost..svih nas..Još jednom, pozdrav Novom Pazaru u rane jutarnje sate iz još usnulog Novog Sada

izvidjac
22.10.2006., 03:35
pozdrav za Novi Sad, nadam se da je lep onoliko kako ga je Djordje Balasevic opisao...

angel 021
22.10.2006., 13:34
pozdrav za Novi Sad, nadam se da je lep onoliko kako ga je Djordje Balasevic opisao...

I lepši, mnogo lepši...ali, nema istorijsku patinu Novog Pazara...To, naravno ne znači da nema svoju istoriju, ali, prvi utisak, i ono što dominira ovim gradom je - kultura..i to duh austrougarske..
Svi mi ovde smo naučili da s poštovanjem živimo jedni uz druge, ili zajedno, ili izmešano..I pri tom se ne trpimo, već prihvatamo i poštujemo...to je usađeno...Marija Terezija je Srbima koji su nekada bili manjina u njenom velikom carstvu dala autonomiju u svakom pogledu..Prva visoka škola, uzgred i najstarija gimnazija u Srbiji, pa Matica srpska osnovana u Pešti...pa putevi koji su građeni kroz vojvođanske ritove u visini kućnih prozora tako da, kada kiše padaju, voda se sliva u jendeke i putevi neophodni za trgovinu ostaju suvi...i niko se, čak ni tada, nije osećao ugrožen...sa manje prava..
Oduvek su, u svim vremenima postojali pametni, mudri ljudi, vizionari...kao i oni drugi, na žalost..
Eto, mi ovde smo dobar primer da se može i drugačije...pozdrav

izvidjac
26.10.2006., 00:31
svaka cast...

skyworks
06.11.2006., 20:13
Ne mogu da verujem da ova kretencina Mijo jos blebece ovde, o majko sveta......
Ljudi ako ste gledali one gladne i napacene face iz Africkih vukojebina, sto im mozete prebrojati svaku kost, e tako izgleda ovaj debil koji se predstavlja kao srpski junak, onaj koji ce da spasi srpstvo od ostalih vera i nacija, buhuhuuuuuuuuuuuu hahhahhahahahahah karikatura Bozija hahahahaha....to samo moze rodjena majka da voli i to iskljucivo za Bozic hahahaha kakva nakaza hahahaha i mentalno i fizicki.....
Bas me zanima kako si to nosio pusku na bosanskom ratistu, e da i koliko si godina imao hahahaha koji mamlaz hahahaha

izvidjac
08.11.2006., 15:42
he he he he ......

pritajeno_dobro
11.11.2006., 02:03
Ne mogu da verujem da ova kretencina Mijo jos blebece ovde, o majko sveta......
Ljudi ako ste gledali one gladne i napacene face iz Africkih vukojebina, sto im mozete prebrojati svaku kost, e tako izgleda ovaj debil koji se predstavlja kao srpski junak, onaj koji ce da spasi srpstvo od ostalih vera i nacija, buhuhuuuuuuuuuuuu hahhahhahahahahah karikatura Bozija hahahahaha....to samo moze rodjena majka da voli i to iskljucivo za Bozic hahahaha kakva nakaza hahahaha i mentalno i fizicki.....
Bas me zanima kako si to nosio pusku na bosanskom ratistu, e da i koliko si godina imao hahahaha koji mamlaz hahahaha
Izgleda da ti je otac bio mamlaz, pa se dzaba za tebe nekaze: Ebo ti pas mater i eto rodio se mentol!!! Samo bice vam pozdravljanja sa madjarima kada dodju radikali na vlast, pozdravljacete se iz albanije i Madjarske, jer mentoli poput vas jos neshvataju u taj vas mali zakrzljali mozak da zivite u Srbiji imbecili jedni, vi ste ruglo majke prirode!

izvidjac
11.11.2006., 18:38
za "pritajeno dobro": aj reci imas li majku? ali iskreno!!! jer osoba koja ima majku i majcinu ljbav nije u mogucnosti da ovoliko mrzi i da pise i izgovara ovako ruzne reci. ako nisi imao majku da nisi cala sisao,a?

skyworks
14.11.2006., 18:45
Slikacu ovog magarca da vam pokazem koja je to karikatura, hahahahahaha, a ja krenuo da ga naucim pameti, kad ono tamo simpanza,hahahaha

CANDY-MAN
16.11.2006., 09:27
heheh drago mi je da ovde imate i maskotu foruma ;)
pozdrav za sve normalne i demokratski orjentisane ljude od pazarca...
:)

CANDY-MAN
16.11.2006., 09:41
ovom "prtajeno-dobro" treba isterati zlo iz njega.
Prijatelju, da ti isteram zlo a UTERAM DOBRO, po povoljnoj ceni :)
ahahahahaha

izvidjac
20.11.2006., 00:04
nije ni njemu lako, treba mrzeti po ceo dan nekoga, a i ceo zivot..... Djavolja je to rabota!!!

Ratko_Mladic
21.11.2006., 15:40
nije ni njemu lako, treba mrzeti po ceo dan nekoga, a i ceo zivot..... Djavolja je to rabota!!!
rat-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta-ta!!!! ko je jos ziv neka se javi!!!!!!!!!

paso
27.11.2006., 19:41
za sve ljude bilo koje vere:procitajte ovu knjigu pa onda govorite nesto za kosovo.DIMITRIJE TUCOVIC-SRBIJA I ALBANIJA.
svi ljudi koji zive u srbiji,pravoslavci,muslimani,katolici,protestanti, goranci oni su gradjani srbije i oni nisu dosli ko zna odakle vec su tu vekovima.a ni srbi nisu uvek bili srbi vec su bili plemenska zajednica sa primitivnim obicajima.ni vojvodina nekad nije pripadala srbiji.kako mozes mrzeti nekog samo zbog vere;prvo to nije njegov izbor,drugo mozda ljudi uopste ne veruju u boga bilo kako da se oni zovu.a ovi koji vole ratka mladica neka se zapitaju da li je covek normalan kad moze da pobije toliko ljudi.nebitno je skroz koje su vere ljudi jer to ne zavisi od njih.

jedite_kod_Joa
28.11.2006., 16:35
za sve ljude bilo koje vere:procitajte ovu knjigu pa onda govorite nesto za kosovo.DIMITRIJE TUCOVIC-SRBIJA I ALBANIJA.
svi ljudi koji zive u srbiji,pravoslavci,muslimani,katolici,protestanti, goranci oni su gradjani srbije i oni nisu dosli ko zna odakle vec su tu vekovima.a ni srbi nisu uvek bili srbi vec su bili plemenska zajednica sa primitivnim obicajima.ni vojvodina nekad nije pripadala srbiji.kako mozes mrzeti nekog samo zbog vere;prvo to nije njegov izbor,drugo mozda ljudi uopste ne veruju u boga bilo kako da se oni zovu.a ovi koji vole ratka mladica neka se zapitaju da li je covek normalan kad moze da pobije toliko ljudi.nebitno je skroz koje su vere ljudi jer to ne zavisi od njih.
А,јооооој....:lol: Штоа га налупета....а,поготову ово затамњено.