Vidi punu verziju : Mrzim Suboticu!!!
Hurricane
23.11.2003., 02:11
Studirao sam u Beogradu 7 godina i sada se vraćam u SU! Na mene je bačena kletva, poludeću u toj selendri!!!
Upomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooć
underwater
26.11.2003., 00:13
trebao si jos koju godinu da rastegnes :lol:
ili si pobegao i iz BG-a pa ti sad in SU nije dobra
Meni je lepa varos nemoz kasti
najdosadnije mesto na svetu, i najodvratniji narod!
Princeza
10.12.2003., 14:26
Bila sam u Subotici dva puta... Zao mi je sto nisam prosetala i videla ceo grad... nesto me je omelo... :wink:
Ali cinio mi se lep grad... centar je lep...
Drugo je sto si ti navikao na veci grad... ali odvicices se... Sta bi bilo kada bi svako ko je studirao u BGD ostao u njemu... imao bi 4 miliona stanovnika...
Subotica ima najlepsi centar u Srbiji ali je najdosadnija ceo "nocni" zivot se sveo na jednu ulicu duzine 200 m :)
Hurricane
13.12.2003., 21:48
Subotica ima najlepsi centar u Srbiji ali je najdosadnija ceo "nocni" zivot se sveo na jednu ulicu duzine 200 m :)
Nisam siguran da Engelsova ima vise od 150m :D
Ajd' dobro, nije bas da mrzim Szabatku, ali je zdravo dosadna!
Hurricane
13.12.2003., 21:57
Vi Novosadjani ste pametni, cudo jedno!!! Muka mi i od vas i vase samobitnosti i vaseg metiljavog grada! Subotica je za vas metropola i zato bolje f off!!!
underwater
14.12.2003., 03:02
Vi Novosadjani ste pametni, cudo jedno!!! Muka mi i od vas i vase samobitnosti i vaseg metiljavog grada! Subotica je za vas metropola i zato bolje f off!!!
:shock: kanalishi malo te frustracije...
Sanja.V
23.01.2004., 23:55
Zivela sam dve godine u Subotici,i zaljubila sam se u taj grad...kakav god da imas problem nije mi jasno kako te bar od tih tvojih Suboticana nije sramota da tako pricas.I ja ne volim svoj grad(kao ni vecina nezaljubljena u sugradjane ,valjda),al ipak cutim.nadam se da si me razumeo :?: veliki pozdrav za Suboticu!!!
mia*_1200
25.01.2004., 10:05
a da znate svi vi tu ni ja je bas nesto nevolim da mi neko ponudi drugo mesto za ziveti rado bi izla
Jes da je Engelsova kratka,ali je SLATKA! 8)
Hurricane
28.01.2004., 01:50
Jes da je Engelsova kratka,ali je SLATKA! 8)
Pa...jeste, malo sam ga i ja preterao
sta mislite o novom caffe leChee?
:cry:
Kolega... i ja mrzim Suboticu...al ni upola koliko MRZIM Beograd!!!
Sreca pa nisi studirao u Parizu...
marinccica
31.01.2004., 13:52
a sta fali Beogradu? Njemu svako moze da se prilagodi
Christadelphian
31.01.2004., 13:59
Kome se ne svidja nek se seli ili nek i ne dolazi.
Toliko slobode ima u ovoj zemlji.
Za miran zivot zdravo dobra :D , za izlaske zdravo dosadna :lol:
pizzeria BOSS najbolja!!!!! :D :D :D :D :D :D
Mislim da nisi upoznao prave ljude u Subotici...sam grad je vrlo lep i daleko je od sela.Ljudi su ljudi a ponasaju se onako kako se ti postavis sa njima.Sam tempo sam nameces i zivis kako ti hoces...
SUBOTICA JE NAJLEPSI I NAJKULTURNIJI GRAD U KOJEM SAM BIO U ZADNJIH PAR GODINA...IZGLEDA DA NESTO NIJE U REDU SA COVEKOM KOJI SE ZALI...KADA GRANE SUNCE IDEM PONOVO,DODJITE I VI DA SE NADJEMO U ONIM LEPIM KAFICIMA PO CENTRU NA KAFICI :lol: :D :lol: :D
Subotica = lep centar sa kaficima!
e to je sve sto SU ima da ponudi
selo ili ne? :roll:
gost1000
05.03.2004., 03:17
:lol:pa nemojte dolazit kod nas !
Suboticani grese sto svima otvaraju sirom vrata, a oni posle pljuju po njima. 'ebo ih voz koji ih don'o!
Subotica je MOJ GRAD koji ima kulturu i tradiciju. ali ne tradiciju ratovanja, nego demokratije! Pogledajte istorijske knjige pa cete naci da je Subotica bila treci grad po velicini (ispred Beograda) kada je stvorena KSHS.
[/b]
:lol:pa nemojte dolazit kod nas !
Subotica = veliki grad :?:
pa to je stvarno s.t.r. ASNO!
ja sam iz Su, ali sam na srecu uspeo da pobegnem!
pozdrav za SU
Rasha...84
16.03.2004., 21:00
Suboticani grese sto svima otvaraju sirom vrata, a oni posle pljuju po njima. 'ebo ih voz koji ih don'o!
Subotica je MOJ GRAD koji ima kulturu i tradiciju. ali ne tradiciju ratovanja, nego demokratije! Pogledajte istorijske knjige pa cete naci da je Subotica bila treci grad po velicini (ispred Beograda) kada je stvorena KSHS.
[/b]
E, Oljice, budalo neopevana. Zbog takvih inertnih i samozadovoljnih idiota poput tebe, Subotica se nije pomerila s mesta za poslednjih sto godina! Najbolji smo i super nam je, a to sto kod Patrije ispod asfalta proviruju tramvajske sine, nikom nista!!! Sinagoga samo sto se nije srusila od oronulosti i ko zna jos koliko zgrada!!! Za to vreme, Kasa samo mlati pare, a budale cute! Niko glas da podigne. Kulturni zivot nula!!! Jedno jadno pozoriste ( svaka cast ljudima koji tamo rade, gledao sam jednu simpaticnu predstavu ), dva mini bioskopa... Niko nam ne dolazi, nikoga ne zovemo! Nocni zivot nam se svodi na polu-prazni Sax i gomilu mesta gde retardirana omladina uziva u zvucima Sabana, Ace, Cece i ostalih govana!!! Nigde covek da cuje jazz, blues ili bilo kakvu slicnu normalnu svirku!!! Imamo onaj lepi Palic, ali svaki pokusaj da se tamo nesto napravi propadne jer fensici nece da mrdnu dalje od Engelsove!!!
Demokratija kazes??? Pa Suboticani nemaju pojma sta je to!!! U Srbiji su se posle 5. Oktobra desile kakve-takve promene, ali ne i u Subotici!!! Kod nas Kasa i kompanija zajahali i nece ih niko skinuti jos sto godina!!! Govna kradu li kradu, a niko nista ne sme da im kaze!!! Odmah zaurlaju:" Madjarima uskracena prava"!!!! Ma boli Kasu **** za Madjare, seti ih se samo pred izbore!!! Lopovcina krade li krade, a stoka cuti i trpi!
Ti Oljice da si pametna ne bi pominjala da je Subotica pre sto godina bila veca od Beograda! Pogledaj gde je Beograd danas, a gde smo mi! Sad ce neko reci da sve pare idu u Beograd! E, **** idu!!! Pogledajte Cacak i sta su tamo sve napravili dok su bili opozicioni grad!!! Problem je sto kod nas nema ko dupe da mrdne!!! Samo znamo da kukamo i da se falimo lepotom od grada!!!
E oljice, oljice, porazmisli malo!
I da, Subotica je i MOJ GRAD isto kao i tvoj i nisam siguran da ga volis vise od mene!!! Zato ne seri ako vec nemas sta pametno da kazes!!!
Bravo Rasha za korektan odgovor. Slazem se sa tobom u skoro svemu. Pogotovo za Kasu. Ja ne znam da li u Srbiji postoji veca lopovcina i veci nacionalista od njega. Ja licno poznajem mnogo madjara koji se ne slazu sa njegovom politikom i ne glasaju za njega ali je on maher i manipulacijama i ucenama obezbedjuje sebi vlast. Ne zelim da me pogresno shvate sugradjani madjari, jer ovo je i njihov grad koliko i moj, ali mislm da bi i za njih bilo mnogo bolje da se otarase takvog parazita jednom za uvek!!!
A sto se tice fensica to ti je dragi sugradjanine - malogradjanstina! To je realnost Subotice. Ako ne mozes da se uklopis - menjaj mesto boravka. Meni je to dokurcilo i nisam vise u SU. I ne fali mi SU uopste.
Pozdrav
UBIJ SE KASIKOM,i nemoj se ni vracati,budala ionako ima dosta:))hehe,ako si vec zavrsio fax zaposli se bre tu i postedi suboticu svog dolaska!!!
GagaCarica
21.03.2004., 20:00
ej RASHO NE SERI,ti si 84 godiste i trabunjas za omladinu....kako te bre nije sramota,pa sta fali ceci i aci...pa najbolji su,a ako hoces da slusas jazz vrati se u 70-sete!!!Bre umesto da podrzavate ovaj gradic(kakav je takav je),vi pljujete po njemu,ko da vam nista ne znaci-da ti znaci hvalio bi ga...dosta je sto drugi pljuju po njemu,jos i ti navali..ma SRAM DA TE BUDE
GagaCarica
21.03.2004., 20:02
ej RASHO NE SERI,ti si 84 godiste i trabunjas za omladinu....kako te bre nije sramota,pa sta fali ceci i aci...pa najbolji su,a ako hoces da slusas jazz vrati se u 70-sete!!!Bre umesto da podrzavate ovaj gradic(kakav je takav je),vi pljujete po njemu,ko da vam nista ne znaci-da ti znaci hvalio bi ga...dosta je sto drugi pljuju po njemu,jos i ti navali..ma SRAM DA TE BUDE
Rasha...84
22.03.2004., 14:50
Evo nama jos jedne budaletine! Od kada se to, kretenko, jazz vezuje za 70-te godine proslog veka??? Ne seri, ako nisi upucena, a sto se tice Cece, Ace i ostalih skotova, ja ti predlazem da se sto pre odselis na neko selo, posto njihova muzika najbolje ide uz mukanje krava!
Sto se tice pljuvanja! Ja mogu da pljujem po stvarima koje mi idu na zivce zato sto VOLIM Suboticu, zato sto je to MOJ grad i pre svega zato sto ne zelim da tapka u mestu vec da joj se vrati sjaj koji ZASLUZUJE!!! Sto se tice ovih sa strane koji pljuju, ja im preporucujem da prvo pociste svoje dvoriste i na kraju krajeva da ODYEBU, jer koliko god da Subotica ima problema, ipak je i bolja i lepsa od 90% gradova u ovoj zemlji!
odlican za trafiku :wink:
ej RASHO NE SERI,ti si 84 godiste i trabunjas za omladinu....kako te bre nije sramota,pa sta fali ceci i aci...pa najbolji su,a ako hoces da slusas jazz vrati se u 70-sete!!!Bre umesto da podrzavate ovaj gradic(kakav je takav je),vi pljujete po njemu,ko da vam nista ne znaci-da ti znaci hvalio bi ga...dosta je sto drugi pljuju po njemu,jos i ti navali..ma SRAM DA TE BUDEJazz je bio najpopularniji 20-tih godina proslog veka! U vreme prohibicije, a kod Nas bio zabranjen u 6. deceniji istog veka. Iz koje si ti priche? :shock:
beansub
24.03.2004., 19:22
Studirao sam u Beogradu 7 godina i sada se vraćam u SU! Na mene je bačena kletva, poludeću u toj selendri!!!
STO NISI UPISAO JOS JEDAN FAX POSTO TO TEBI JAKO LEPO IDE!!!
GagaCarica
24.03.2004., 19:55
OK lupila sam za vek,nisam ni citala sta sam kucala-ako ne primecujes dva puta sam poslala istu poruku,...ma ko te j,necu da ti objasnjavam..i ja se slazem da je subotica jako lep grad i ja ga obozavam,al bedno je sto drugima dajemo povod za kritike,a i ovaj lik sto je postavio temu nek upise jos jedan fax,i nek postedi suboticu svog dolaska..ma SUBOTICA JE NAJBOLJA I MOGU DA JE PLJUJU SAMO ISKOMPLEKSIRANI LJUDI KOJI NE ZNAJU DA ISKORISTE NJENE KVALITETE,i oni koji ne mogu da se uklope u nju,vec pokusavaju da citav grad prilagode sebi(rasho)!!!
GagaCarica
27.03.2004., 13:14
ej ja majke mi ne znam sta ti trazis na diskusijama-sa tobom ne moze covek normalno da "razgovara",samo vredjas i tripujes nesto..spusti se malo..i da..jedino u cemu se slazemo je onaj deo za gradsku kucu i kompaniju u njoj:)..i nemam vise zivaca sa tobom da se raspravljam-nisi vredan mog nerviranja :lol:
Z B O G O M :roll:
Rasha...84
27.03.2004., 15:11
Oooooo, pa ti i zivce imas!!!!!! Ja sam mislio da si ti bezlicna masa cije pokrete moze da indukuje samo sweet sound of Aca Lukas & Co. Oprosti, molim te. :lol:
Z B O G O M
Aj', hvala bogu :P
GagaCarica
28.03.2004., 13:43
ej majke mi ne mogu da ti ne odgovorim-obozavam likove koji nemaju isto misljenje kao ja..a takvih je jako MALO:)hehe al sam skromna,ti si unikatan,bas znas da me iznerviras-a to je jako tesko-,svaka ti cast,eto vodicu te u grad da gledas kako druga deca jedu sladoled:)hehe
jesi kontras al saljem ti pusu:) :D
za dodjosa
28.03.2004., 21:34
I u beogradu i u subotici si bio i ostao .. DODJOS
svaka ti cast,u potpunosti se slazem sa tobom
-Bio sam i u SU i u BG i mogu da kazem da je Subotica mnogo lepsi grad od BG-a, a mozda i od NS-a.
-Zasto mislis da je BG lepsi ako je veci, kad je to ipak samo jedna poveca selendra!? :!: :?:
lokal patriota
21.04.2004., 22:30
Upomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooć :? Pitam se neki put, dokle ide covekova glupost? Ti se mico nemoj ni vracati ovde, postoje karte i u jednom pravcu! Lesi se ne mora obavezno vratiti kuci!
Hail Metal
02.07.2004., 16:15
I ja studiram u Beogradu,ali mi je Subotica drazi i lepsi grad,jeste da je manji izbor za izlazak ali nije ni bitno,pored Novog Sada je najlepsi grad,kome se ne svidja Subotica nek je slobodno napusti i ode na jug pa da vidi sta su smorovi od gradova,lepo narod kaze STO JUZNIJE TO TUZNIJE,Subotica a pogotovu Vojvodina je za njih Evropa 8)
Svakog koga znam da je bio u Subotici rekao je da mu se svidja grad,jedino pojedini Suboticani ne misle tako
Suboticanin
02.07.2004., 23:29
Pa vrati se nazad odakle si dosao, ako ti se svidja u Beogradu idi tamo pa se druzi sa njima. Ko te bre tero da nam se vracas. :?:
MA BEEZZZIIII :!: :!: :!:
Pera kojot super genije
02.07.2004., 23:35
Ma ko te bre tero da se vracas :?: Ako ti se ne svidja , vrati se nazad u Beograd. Subotica je najlepsi grad u ovoj drzavi.Zato brate ako ti ne odgovara PALI :!: :x
Chester girl
02.07.2004., 23:37
Nisam iz SU, ali bila sam jednom i meni se brate mnogo gopalo.... Imali smo exkurziju i izmedju ostalog smo bili i tamo i imali EXTRA provod....
8) Jedino sto su jednoj drugarici ukrali pare, pa eto to nije bilo ok, a ovako je super
pera cojot super genije
02.07.2004., 23:41
Drago mi je da smo se slozili ali to se moze desiti u bilo kojem gradu da coveku ukradu pare.
Subotica je mnogo lep grad a uz to je i miran. :D
volim_cokoladu
28.07.2004., 23:29
Ma nije bitno gde ste vec kakve ljude imate oko sebe...sa dobrim okruzenjem,svugde je lepo.
Necu biti u SU naredne 4 god,studiram napolju ali za mene je SUBOTICA najdrazi grad! Zato bih rekla da se ne slazem sa tobom...Sorry.
volim_cokoladu
28.07.2004., 23:30
Pa vrati se nazad odakle si dosao, ako ti se svidja u Beogradu idi tamo pa se druzi sa njima. Ko te bre tero da nam se vracas. :?:
MA BEEZZZIIII :!: :!: :!:U pravu si...dva najlepsa grada SU i NS a za jug,bolje da ne pricamo.lose jako... pozdrav!
a gde ides da studiras? :wink:
pizzeria BOSS najbolja!!!!! :D :D :D :D :D :D
jedino je problem sto je samo jedan :evil: :?
elendil
07.08.2004., 23:58
U,Lave!Subotica je divan grad i zaista je ruzno reci da ga mrzi,iko.Ja proveo 11 meseci u Subotici u JNA,ali nikad (sem na minus 25,zimi)nisam pomislio da je mrzim.Nemojte,cuvajte Vas grad,sjajan je.I nije selendra,dodji u Srbiju na Istoku da ti pokazem sta su selendre.A ima ih.Pozdrav svim Suboticanima.
pudlica
17.08.2004., 02:04
nisam citala sve poruke.. ako dodje do ponavljonene unapred se izvinjavam 8)
btw, ja sam iz SU
'vako..
Subotica jeste lepo >mesto< (jer nije grad) i jeste da, ima vecih selendri dole!!! :P a i necemo ni da bezimo od toga da se ljudi sa strane oduseve kad vide fin, kulturan, civilizovan i strpljiv narod :wink: :arrow:
ALI... hmm pocevsi od toga shto je malo, samim tim i brzo dosadi. Chak i da se trudimo da poradino na nocnom zivotu, realno je nemoguce jer veliku ulogu igra psiha mase (tipa, gde svi tu i ja) :wink: i onda su tu neizbezni komentari - ovde su klinci, seljaci.. ovakvi onakvi :shock:
ako u globalu sagledamo ima brate mili za svakog ponesto, samo u manjim kolicinama
onda: zasto je boss uvek pun? *** chovek zna! (neko voli, neko zna!) :D :D :D
i tako...
odoh ja sad, ako se setim josh necheg pre nego sto se pknjm negde bicjete obavesteni!!
pozzzz
skakutava_shushumiga
18.08.2004., 21:24
ja,npr.,rodjena beogradjanka (s pedigreom,sto bi rekli :lol: :lol: :lol: ) obozavam beograd,MOJ je grad i kao i svaki ima svoje pro et contra,ali je moj,ima dusu,drage mi ljude i ja ga VOLIM...
ali...volim i suboticu...doduse,ja inace mnogo sta volim :lol: :lol: :lol: ,ali igrom sl. dragi mi zivi u subotici i cesto sam tamo i zaista sam je zavolela... sponzorusica ima,ali to je simptomaticno za ovo vreme u kojem zivimo i podneblje,nema veze gde si,ima toga u svakom gradu i mestu...
meni je subotica lepa,uredjena,vesela...ma svidja mi se...cak razmisljam i da se preselim tamo... :lol: :lol: :lol:
poz :P :P :P
Kale Subotica
07.09.2004., 01:48
Subotica, kao i svaki grad, ima svoje dobre i loše strane, ali ja neću da pametujem.Neka o mom gradu govore reči jednog vojnika, odnekud iz Šumadije, koji mi je jednom rekao:"Ovo ovde - pa to je zapad, u odnosu na ono kod nas!" :!: :!: :!:
Vi Novosadjani ste pametni, cudo jedno!!! Muka mi i od vas i vase samobitnosti i vaseg metiljavog grada! Subotica je za vas metropola i zato bolje f off!!!Ti znas sta je metropola?
Pa da, sada si dosao iz Bg pa se repic digao!
Ko visoko leti nisko pada! :shock:
Pozdrav iz ns
[quote=GagaCarica]ej RASHO NE SERI,ti si 84 godiste i trabunjas za omladinu....kako te bre nije sramota,pa sta fali ceci i aci...pa najbolji su,a ako hoces da slusas jazz vrati se u 70-sete!!!Bre umesto da podrzavate ovaj gradic(kakav je takav je),vi pljujete po njemu,ko da vam nista ne znaci-da ti znaci hvalio bi ga...dosta je sto drugi pljuju po njemu,jos i ti navali..ma SRAM DA TE BUDE
Evo nama jos jedne budaletine! Od kada se to, kretenko, jazz vezuje za 70-te godine proslog veka??? Ne seri, ako nisi upucena, a sto se tice
Rasho nemoj da trujes narod! :?
A ono za cacak nisi u pravu ni 1% idem tamo malo cesce od tebe i znm o cemu pricas. To sto se izgradilo je zasluga LOPOVA koji su se nakrali po svetu i neznaju u sta da uloze pa grade. Yebes takvu izgradnju i njihovog doskorasnjeg gradonacelnika Velju koji je lopov kao i oni kojima je dozvolio da grade! :!: :!: :!: :!: :!:
Lost_soul
26.10.2004., 08:52
Slusaj devojcice...Kao prvo 70te nemaju nikakve veze sa jazzom.70ih je tfek bio prvi jazz fest u Britaniji, a jazz se pojavio mnogo pre toga. Do duse ne kao solo izraz, vec kao muzika za igru, ali necu da ti pricam o tome, jer vidim da te bas i ne interesuje. Mogu samo da zamislim koliko si nisko pala, ako kazes da su ceca i aca najbolji. Prvo nemam pojma da li neko od njih dvoje uopste ima zavrsenu muzicku skolu i da li uopste znaju sve tehnike i teoriju koju bi trebali da znaju kao samostalni muzicari. Manje vise cela PINK produkcija svodi se na kompjutersku obradu glasa i zvuka uopste, tako da to sto slusas nema nikakve veze sa realnoscu. Tekstovi su neinteligentni, sto onog koji slusa to cini potpuno neinteligentnim, jer se divi stvarima kao sto su "Daj mi ferari crveni, bice moj konjic drveni" itd...Devojcice, stvarno neznam zasto se uopste usudjujes da kazes da su oni najbolji, a kamoli da pljujes po jazzu. Ovde zasigurno ima ljudi koji su znatno obrazovaniji od tebe i odrasliji, a ja se iskreno nadam da ces mozda jednom shvatiti sta su prave vrednosti. :roll:
Dragi moji!
Ovog leta, kad sam bila na moru, i kad sam rekla da sam iz Subotice, svako je pitao da li radi jos BUVLJAK? Bila sam uzasnuta! Zar je
Subotica poznata samo po tome? :?: :!: :?:
A slag na svemu je, kad mi je neko rekao da jos nije bio u Subotici, ali je cuo od nekih suboticana, da je to najveca selendra na svetu! I ovo mi kaze neko ko zivi na podrucju gde koze setaju pored puteva! :!: :!: :!: (Koze sam videla svojim ocima, pored starog puta za Kotor)
Zar trebamo da sirimo takav glas o nasem gradu? Probudite se!
Svakome ko zivi tu, bi lose palo, kad mu neko na 600 km, kaze da je Subotica najveca selendra na svetu!
Nije da ja nesto obozavam svoj grad, ali ipak mi nije bilo lepo kad sam cula takav komentar.
Vesela ćufta
31.05.2008., 21:40
Hehe, cool tema :)
determinanta
31.05.2008., 22:04
Ćufto, spamuješ! Brisaću ti postove :)
Vesela ćufta
31.05.2008., 22:05
Spamujem? Ma daaaaaajjjj.... Koji je smisao tema ako je zabranjeno postovati na njima?
determinanta
31.05.2008., 22:06
Naravno da nije zabranjeno, ako je u okviru teme.
Vesela ćufta
31.05.2008., 22:10
Pa, dao sam kompliment temi u okviru teme :)
reprodukt
03.06.2008., 00:28
ja znam samo jedno,da sam u Momentu lizala:lol:;)najbolji sladoled,pa vi sad pricajte sta hocete:wink:
dragica.andrusko
03.06.2008., 00:31
ja znam samo jedno,da sam u Momentu lizala:lol:;)najbolji sladoled,pa vi sad pricajte sta hocete:wink:
Ma samo ti lutko liži i dalje, a onaj što krenuo sa temom misli, e taj nek mi liže, znaš šta već:D:D:D
reprodukt
03.06.2008., 00:35
samo zestoko i u petu,nedaj se :super::klap:
dragica.andrusko
03.06.2008., 00:41
samo zestoko i u petu,nedaj se :super::klap:
Nego šta:D:D:D
determinanta
03.06.2008., 06:01
Ko spomen'o lizanje?! :P A ti, koji ne vole Suboticu, mogu mi...pljunuti pod pendžer!
masnuci
14.06.2008., 08:00
Subotica zaista ima naj jadniji nocni zivot od svih gradova gde sam bio.
pa u subotici imaju 3 kafica gde se izlazi, i jos 2 -3 madjarska kafica gde nikad nisam usao.|
A da ne pricam o likovima koji izlaze u grad koji svi glume milionere , a papci do bola.
80% devojaka isto izigrava (ili ne izgrava vec jesu) sponzoruse...
i u tom carobnom krugu slabo ko sta uradi, jer svi nesto glume.
Ima li ruznijeg naglaska od subotickog :-)
prica se u inverziji i naglasava se zadnji slog ....
npr " dobro si? " "kuci si?" ....
Subotica je imala najlepsi centar u srbiji a i sire. Ali je pitanje sta ce iznici umesto pozorista posto to jos niko ne zna. svidja mi se sta su ucinili sa borovom ulicom i sa kruznim tokom na radijalcu .... keep it going ...
determinanta
14.06.2008., 08:55
Subotički naglasak je specifičan (a koji nije?!) i zbog toga ima svoju draž. O arhitekturi Subotice, u odnosu na druge gradove u Srbiji, smešno je uporedjivati, jer, naše građevine ne samo što su lepše i smislenije raspoređene u centru, već su i od arhitektonske vrednosti. Štaviše, i novije stambene kuće, a koje su bliže centru, nisu kič. Što se, pak, tiče kružnih tokova u centru (Radijalac, Matko Vuković, Petefi), izuzetno pametan potez, manje je zadržavanja automobila, pa samim tim i manje izduvnih gasova u gradu.
Tisin cvet
24.06.2008., 09:01
Dragi moji!
Ovog leta, kad sam bila na moru, i kad sam rekla da sam iz Subotice, svako je pitao da li radi jos BUVLJAK? Bila sam uzasnuta! Zar je
Subotica poznata samo po tome? :?: :!: :?:
A slag na svemu je, kad mi je neko rekao da jos nije bio u Subotici, ali je cuo od nekih suboticana, da je to najveca selendra na svetu! I ovo mi kaze neko ko zivi na podrucju gde koze setaju pored puteva! :!: :!: :!: (Koze sam videla svojim ocima, pored starog puta za Kotor)
Zar trebamo da sirimo takav glas o nasem gradu? Probudite se!
Svakome ko zivi tu, bi lose palo, kad mu neko na 600 km, kaze da je Subotica najveca selendra na svetu!
Nije da ja nesto obozavam svoj grad, ali ipak mi nije bilo lepo kad sam cula takav komentar.
:???::???:
Sta se cudis . Za SU je uvek govoreno da je najvece selo u bivsoj YU a i sad se isto prica .
:dontunderstand::dontunderstand:
marina982
24.06.2008., 16:08
subotica je ubedljivo najgori grad na svetu
determinanta
24.06.2008., 21:47
subotica je ubedljivo najgori grad na svetu
Iskreno se nadam da nisi Subotičanka, a ako jesi, nadam se da nećeš više biti.
dragica.andrusko
24.06.2008., 22:02
E ljudi ja ovo nikako ne razbiram, mislim, mrzi Suboticu, pa zašto pobogu:confused:
Ja u Senti živim već 26.g. ali su mi najbolji prijatelji i dalje u Kanjiži gde smo živeli prvih 7-8 godina braka.
Nikako nisam uspela da se naviknem na Senćanski mentalitet ali ne krivim nikog sem sebe, mislim, kad ideš u Rim, ponašaj se kao Rimljanim, il sam nešto pobrkala:confused:
marina982
25.06.2008., 22:09
kada dozivis da ti neko brata ubode u srce kuhinjskim nozem i ubije ga, da li imas razloga da mrzis ovaj grad?
ja imam i to puno....
marina982
25.06.2008., 22:17
vise necu biti...
nista me ne veze za ovaj grad, nazalost, moj brat nije doziveo da svi zajedno odemo odavde...
i znam sta pricam jer sam u beogradu zivela 4 godine, a nista mi se ruzno nije desilo...
a kad se pogleda, tamo se sve mnozi sa deset... ako u subotici ima 1000 lopova, u beogradu ih ima 10000, ako ovde ima 500 manijaka, u beogradu ih je 5000...
i dalje stojim iza toga da mrzim i mrzim i mrzim suboticu
determinanta
26.06.2008., 11:00
kada dozivis da ti neko brata ubode u srce kuhinjskim nozem i ubije ga, da li imas razloga da mrzis ovaj grad?
ja imam i to puno....
Imaš razloga za srdžbu, ali mrze se, eventualno, ljudi, nikako grad.
Vesela ćufta
26.06.2008., 22:23
ja imam i to puno....
Neko iz ovog grada je dao sve od sebe da spase život tvom bratu. Šta ćemo s njim?
marina982
14.07.2008., 18:46
Momirovom profesoru i ostalim doktorima sam zahvalna jer je on fakticki umro u bolnici u subotici a oni su ga vratili u zivot.
a sta da radimo sa sudijom koji je ubici obezbedio da izadje za dve tri godine?
i sta da radimo sa ubicom koji je rekao "Ja sam dosao da ga recnem" a ubo ga je 6 puta?
a sta da radimo sa "Nemam pojma zasto sam to uradio?"
marina982
16.07.2008., 11:43
hvala momirovom profesoru i svim doktorima koji su mu spasili zivot..
a iznad svega hvala sudiji koji je izrekao presudu od 4 i po godine maloletnickog zatvora uz mogucnost pomilovanja ako se bude dobro vladao...
hvala svima koji su omogucili da nam se taj vrati u drustvo kao ravnopravan clan!
dragica.andrusko
18.07.2008., 00:39
ja imam i to puno....
Vidim da na raznim temama pišeš o istom, ali, sve ti je oprošteno. Ti si pretrpela tako strašan gubitak, a mi smo samo posmatrači, ili čitači. Ali nemoj da mrziš ni Suboticu, ni Subotičane, ni Vojvodinu, garantujem životom da ovde žive divni ljudi. Tvoj brat je imao takvu sudbinu iz ko zna kog razloga i nebitno je da li se to desilo u Subotici, Beogradu, negde u Bosni, ili Hrvatskoj. Ma gde da je živeo, naišao bi na tog skota, koji se čovekom ne može nazvati, ni on, ni njemu slučni.
Nemoj da mrziš, samo sebi loše činiš, mada, nisam sigurna da ne bih na tvom mestu (sačuvaj me bože) isto osećala, ako ti je uteha u mržnji, ograniči se na skota i na one koji mu izrekoše tako blagu kaznu, a ne na Suboticu, i ne na ljude koji tamo žive.
masnuci
15.08.2008., 17:01
Nikako nisam uspela da se naviknem na Senćanski mentalitet ali ne krivim nikog sem sebe, mislim, kad ideš u Rim, ponašaj se kao Rimljanim, il sam nešto pobrkala:confused:
Znaci li to ako zivis u Srbiji da treba da se ponasas kao Srbin?
JA sam za ono bolje je da selo umre nego obicaj...
Zato kud kod ides ... budi svoj.