PDA

Vidi punu verziju : Sta muskarci danas preferiraju

mm
11.06.2003., 09:09
Sta mislite da li muskarce vise privlace zene koje same preuzimaju inicijativu i u sexu i pri upoznavanju ili vise vole da se sami potrude...
Pitam jer danas je sve manje onih koji zele da se sami trude...

MALI
11.06.2003., 09:15
Sta mislite da li muskarce vise privlace zene koje same preuzimaju inicijativu i u sexu i pri upoznavanju ili vise vole da se sami potrude...
Pitam jer danas je sve manje onih koji zele da se sami trude...ZAVISI, MENI JE POTREBAN BAS VELIKI DOKAZ DA NESTO ZELI A ONDA JE VODJENJE MOJE. INICIJATIVA U SEXU OD STRANE ZENE, SMESNO.

dejo
11.06.2003., 10:00
narano da je bolje kada ona preuzme inicijativu a ne kada sve mi moramo da uradimo
ili ne mora da preuzme inicijativu ali bar da da do znanja sta zeli i sta hoce i onda bi nama bilo mnogo lakse

jana
30.07.2003., 02:48
Kako bi odreagovao da upoznaš devojku, svidi ti se u velikom procentu jer je lepa, pametna, učtiva , i ti tako imaš fino mišljenje o njoj. A onda dodje do prilike za prvi sex, i šta se desi - devojka je pravi manijak, radi sve one stvari koje su ti se vrzmale po glavi u najludjim snovima. Kakvo će ti sada biti mišljenje o takvoj devojci - da li tu ima izgleda za normalnu i dugu vezu ili ne?

cpku
30.07.2003., 13:15
Kako bi odreagovao da upoznaš devojku, svidi ti se u velikom procentu jer je lepa, pametna, učtiva , i ti tako imaš fino mišljenje o njoj. A onda dodje do prilike za prvi sex, i šta se desi - devojka je pravi manijak, radi sve one stvari koje su ti se vrzmale po glavi u najludjim snovima. Kakvo će ti sada biti mišljenje o takvoj devojci - da li tu ima izgleda za normalnu i dugu vezu ili ne?

aKo ikad upoznam osobu kaja odgovara ovom tvom postu - zenim se :!: :D

m1k4
31.07.2003., 13:42
Upoznao sam takvu, samo sto vec ima dete, ali brate stvarno je super, ali ******, dete je dete :), a i ne znam da li je stvarno takva, ili to radi zato sto ima dete, pa juri muskarca po svaku cenu

aKo ikad upoznam osobu kaja odgovara ovom tvom postu - zenim se :!: :D