Vidi punu verziju : DETINJSTVO
DarkVulture
07.04.2006., 19:41
Cega se lepog ponekad setite iz detinjstva svog ... ?
Npr ja se secam kako smo igrali lastish, i jurke i zmurke i rata i fudbala, i karte smo bacali, perica sveznalica i to.. kako sam uvek mrzela Kolubarce, i dan danas.. i ostale mamlaze koji su mi unishtili drvece po hudu, kako smo se grudvali do iznemoglosti, kako sam se igrala sa barbikama do bombardovanja, kako smo improvizovali skejtove i vozili bicikle oko grada... i po gradu, kako smo pustali zmajeve i pravili avione od shper ploche i kako su leteli, kako smo iznajmljivali Sony PS i igrali mortal.. a onda i dobih kompjuter.. crvici, heroji blalba.. a onda posle bombardovanja, degenerisani um i kraj lepog detinjstva i naglo odrastanje... zivot u 3. drzavi itd...
a vase detinjstvo ??
LePiaf_dnb
07.04.2006., 20:21
Ti igralo?la lastish heheheheh aj josh jednom na loje ochi majke ti hihihihih
Casual Crew
07.04.2006., 22:42
Uh do 99 se vozikalo pijano onim camcicem kod stadiona Pecina :lol: crtali grafiti ispod mosta(grafit Ham :) cirkalo ispred vage,tukli prodavci u istom,islo se na branu i kampovalo.Sve u svemu jedna fina godina a kad bi usao u detalje bila bi i najlepsa.Posle 2002 je krenulo sve losije i losije.:(
Casual Crew
07.04.2006., 22:46
JoJ bre Le piaf skontao sam i tebe :lol: imacemo o cemu da pricamo dragi moj bate.Bas se dugo nismo videli,"*** trbuhom za kruhom" mogli smo i ove na ploce,bar do njih kao prosle za 1 maj jer ja sigurno necu kampovati,a ti ako budes kampovao :lol: obavesti me molim te gde si :))))) i ne vodi onog sto broji sibice :lol:
DarkVulture
09.04.2006., 02:43
na Loje oci.. skote pogani, bash volim, razotkrio si se.. hohoho a be bate.. bejah sad u cvijeti.. i tako se smorih, vratih se kuci fotoshopu i kompu dragom, 12 sati sam sedela za kompom... bokca mu, zato sam sad debelo prase, a u detinjstvu, beshe to suv mishic i kost... e tugo tugo.. btw koje shibice su u pitanju.. ima neshto u shta nisam upucena.. hehehe..
btw blizi se uranak... jeeee...
e da setih se crvenih rukavica i zima zama zum.. hahaha... tenis u polj skoli... jurenje djola djokovica.. ah to je bre zivot bio.. hohoho :) tuzna ja sad.. blizi mi se rodjendan.. jos samo 6 dana.. i stvarno cu biti matora... vishe nego.. i ne gitj, ne ocekujem te na gajbi u 7 ujutru kakvi ste moroni.. ste bili u nsu? ja cekam markija.. hehe..
koji grafit HAM ... haaaam obrao si bostan....
Casual Crew
09.04.2006., 16:18
Grafit sam pomagao drugaru kome je to mnogo znacilo,kao i sad,meni je to bilo zanimljivo,ali nisam iz te price.
Sibice...hahaha pa to je umetnost.
DarkVulture
10.04.2006., 01:08
a shta bre bokca mu sa shibicama... e da kad pomenusmo grafite, a tice se i detinjstva, ko je radio grafit psu1 na prvoj,naravno vise ga nema, ali najjaci je bio.. ja sam mislila da su to odradili peka ili radacha, ali bice da je to radio neko iz bg/a
anyone...?
LePiaf_dnb
14.04.2006., 08:55
Lafe ja cu kampovati sigurno sa florom i faunom samo josh ne znam gde blagovremeno cu te obavestiti hehehe PONESI RAKIJE
Shta je stobom chinky idesh li ti gde
Casual Crew
14.04.2006., 18:04
Hajde vazi,ici cu u obilazak kampova kao i svake godine :-D Ne brini za rakiju :lol:
LePiaf_dnb
15.04.2006., 13:26
DarkVulture srecan ti rodjendan i da se udash dogodine hihihi
DarkVulture
15.04.2006., 16:16
Mrsh u *****.. ja cu mozda u smed. palanku za uranak, sigurno necu na trenshchugu, dakel selo... ili smed palanka. i to je to.. aj pa se gledamo vecheras.. odo po aklohlo.. bla :)
19 jebemtizivot.. stoka grbava..
Slusaj ti, da si osetila bar jednom tuki iz Kolubare sad verovatno ne bi bila Dark i tako napizdena. Kad prodjes kroz moj "hud" slobodno se javi pa mozda i odigramo heroje. Kolubarac
DarkVulture
17.04.2006., 02:15
Back off back off I have a shrink gun...
Ko zna zna :/
Pusticu kerove na vas
Btw Gitj, ebala vash shutka ona imam modricu mna kolenu, a nadam se i vi. hou hou
Btw Gitj, ebala vash shutka ona imam modricu mna kolenu, a nadam se i vi. hou hou[/QUOTE]
Dosta ti je 19, nemoj vise da pravis rodjendane.
See ya za wikend
DarkVulture
18.04.2006., 14:24
koji vikend
? hehehe
e senz imas li kakvih slika ili niste nosili aparat...?
tek kad sam videla slike skontala sam ko je bio sve... a nisu svi na slikama... ooooo..
elem... ja slavim i danas.. a i kolezzzi rodjendan pa... nek mi je sa srecom, batalih faks na par dana, najebacu za raspust, ima da se sredjuju seminarski neki... ***** mu misha i to mi je neki poslednji delic teen-a lajfa... ***