Vidi punu verziju : postanske marke 1930-1950
jasminad
11.06.2003., 08:41
IMAM NEKE MARKICE IZ PERIODA 1930-1950 PA ME ZANIMA VREDE LI STA????????
Imam i ja ako nesto cujes ti mi javi
delboy@net022.net
zaista imam neke retke a ne znam kome da ih prodam 8)
vladox67
07.09.2003., 23:05
Imam i ja ako nesto cujes ti mi javi
delboy@net022.net
zaista imam neke retke a ne znam kome da ih prodam 8)
Jako vam je tesko odgovoriti kad se ne zna o kojim markicama je rec.Pokusajte nebaviti kataloske brojeve.
Akhenaton
28.12.2003., 14:27
tesko da nesto mnogo vrede, jedino ako je neka retka kolekcija, ja imam markice iz 1902. pa ne vrede gotovo nista jer nisu retke!!!
rhymerator
23.02.2004., 22:28
Javite se na rhymerator86@yahoo.com za otkup ako ste zainteresovani, mozemo se dogovoriti...pozdrav
Moguce da vrede maksimalno 200 EUR. Naravno sve zavisi od kvaliteta papira, materijala, boja, starosti itd. itd.
Moguce je da se izvrsi procena. U sustini iz tog perioda i ne vrede mnogo, ali ako ste zainteresovani mogu da vam izvrsim procenu. Da se ne lazemo, nikako ne smete da ocekujete da ce vredeti 200 EUR. ili kao npr. "pastirica" ili "mala crvena". To su izuzetni primerci poznati samo sacici ljudi i vrede citavo bogatstvo. Naravno, tesko se nalaze odnosno prakticno je nemoguce da se nadju u ovim krajevima sveta.
Moguce da vrede maksimalno 200 EUR. Naravno sve zavisi od kvaliteta papira, materijala, boja, starosti itd. itd.
Moguce je da se izvrsi procena. U sustini iz tog perioda i ne vrede mnogo, ali ako ste zainteresovani mogu da vam izvrsim procenu. Da se ne lazemo, nikako ne smete da ocekujete da ce vredeti 200 EUR. ili kao npr. "pastirica" ili "mala crvena". To su izuzetni primerci poznati samo sacici ljudi i vrede citavo bogatstvo. Naravno, tesko se nalaze odnosno prakticno je nemoguce da se nadju u ovim krajevima sveta.
merkat1
20.05.2004., 13:00
tesko da nesto mnogo vrede, jedino ako je neka retka kolekcija, ja imam markice iz 1902. pa ne vrede gotovo nista jer nisu retke!!! Ako ste filatelist javite se na Gmarkic@aol.com