Vidi punu verziju : Koliko je kragujevcana na forumu?
Stranice :
[
1]
2
3
4
5
6
7
Kragujevcani ,ima li vas na forumu,ili samo necete da diskutujete na regionima ? Ne dozvolite da pricam sama sa sobom! 8)
Nevernik u to
06.04.2006., 21:59
Ima nas!
Ima nas!
Nesto bas ne bi rekla,ovoliki grad a ovako siromasan forum!Ljudi ,imate li sta zanimljivo da iznesete,javite,diskutujete,pitate... zasto trcite samo na najposecenije teme? :shock:
E_X_I_T_O_V_K_A
08.04.2006., 23:47
E stvarno,ja sam gosca ovde,na ovoj temi,skoknuh samo da poz twigy...a sto nemate vise tema na kg forumu?Postavljajte nesto....:)
E stvarno,ja sam gosca ovde,na ovoj temi,skoknuh samo da poz twigy...a sto nemate vise tema na kg forumu?Postavljajte nesto....:)
Nisam odavde svratila sam kao gost i zbog E_X_...da je pozz a ona zbog twigy koja je ovde domćin...pozz i za twigy, veoma je svestrana...harizmatična je dovodi ljude sa strane...predlažem twigy za predsednika ovog foruma...E_X_I_T_O_V_K_A za ambasadora dobre volje...pozz svim Kragujevčanima iz Vojvodine
Nisam odavde svratila sam kao gost i zbog E_X_...da je pozz a ona zbog twigy koja je ovde domćin...pozz i za twigy, veoma je svestrana...harizmatična je dovodi ljude sa strane...predlažem twigy za predsednika ovog foruma...E_X_I_T_O_V_K_A za ambasadora dobre volje...pozz svim Kragujevčanima iz Vojvodine
Dobrodosla,ti i svi koji zele,nije bitno na kom se forumu druzimo nego da nas ne smaraju neki likovi....hvala ,javite se ljudi......Pozdrav :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Dobrodosla,ti i svi koji zele,nije bitno na kom se forumu druzimo nego da nas ne smaraju neki likovi....hvala ,javite se ljudi......Pozdrav :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ja došla a tebe te nema ;) šala mala u prolazu sam i volim da pozdravim ljude dobre volje i gostoprimive naravno.... :lol:
Kragujevčani dobro jutro, krajnje je vreme za buđenje, gde ste..... :shock:
E_X_I_T_O_V_K_A
11.04.2006., 14:24
Lucca pozdrav,i twigy naravno.Uh,kakav polozaj...ambasadorka?Moze,hvala,hihi....:):)
ja došla a tebe te nema ;) šala mala u prolazu sam i volim da pozdravim ljude dobre volje i gostoprimive naravno.... :lol:
Kragujevčani dobro jutro, krajnje je vreme za buđenje, gde ste..... :shock:
Nocas mi u sred pisanja nestala struja i nije je bilo dugo,pa sam otisla na spavanje...sorry..
Kuvacu kafu za sve gosce i goste drugo vece! Vec 15 dana cekam da mi prikljuce kablovski
internet,ne mogu vishe da doplacujem ovo s.....Bice me i cesce prestajem da radim...poz.
A,u,samo cure na forumu....a nas muskaraca nigde nema....brooka:D
pozz za sve Kragujevcane!!!!!!!!!!!!!!!
Dobrodosao!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Dobro vece Kragujevac, sta se desava ovde?Pozz za ambasadorku i predsednicu foruma...Pozz i za jedinog Kragujevcanina...
Pa sta pijemo za ovim stolom? Izvolite! :p
Može neki negazirani sokić, veliki espreso sa hladnim mlekom....a može nešto i da se prezalogaji...znaš kako je ceo dan radišč učiš, putuješ...
A ostali? upravo przim palacinke,sa cime zelite? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
A imam i nesto princes krofni!
moze prvo malo slane, sa sampinjinima, raznim mazalicama a potom slatke...mmmmmmm odo ja do kuhinje hahahaah, krofnice...moze moze
pizon01
17.04.2006., 23:21
stvarno nam je tanak forum ,ma ipak devojke dodjite na triology u GARAGE da se druzimo 4 dana ionako ce biti dosadno sve sem toga iduceg vikenda.
shta sa nama sto nismo devojke?
Ha ha ha mislim da se neko malko zbunio.....pozz
pizon01
20.04.2006., 00:25
pa dodjite i vi al samo ponesite shto vishe gudre
Evo ga jos jedan!
Ćao Tuti!! :D
Pa gde si ti bio do sada,vidis koliko dana prozivam Kragujevcane?Ocemo li na uranak? :grin:
perla6919
22.04.2006., 22:49
Cao svima pozdrav za sve Kragujevcane i Kragujevcanke
Cao svima pozdrav za sve Kragujevcane i Kragujevcanke
Dobrodosli i gastarbajteri ....sta ima kod VAS? :grin:
Ala nas ima je*ote ala nas iiiiiiiiiima
Psy Teacher
26.04.2006., 17:12
ma ljudi net je poon kragujevcana ko shipak :) samo eto sto se krstarice tice tanko je malo, nekad ne mogu da stignem na sve forume od psyserbi-e do isratrance-a i dok se iZjavljam svim ljudima tamo ***.... Ali eto sto se novih topica tice ce se potrudimo ubuduce, meni prepustite svaki oblik trensa i dobicete informaciju vise (mozda i koju stvar da cujete) ;)
pozdrav za sve vas (palilule)
Palilule...pivara....konacno neko iz komsiluka....dodji kod tetke na krofne.....
Psy Teacher
27.04.2006., 17:06
ma opooshteno..................
Ova teme i nije toliko malo posecena.
Izgleda da se prave dobre palacinke.
Ova teme i nije toliko malo posecena.
Izgleda da se prave dobre palacinke.
U pravu si,polako se uvecava broj,i to je pozitivno,a krofne su bile juce ,bice i palacinke nekog dana posle luna parka,ako budete dobri............ :grin: :grin: :grin:
U pravu si,polako se uvecava broj,i to je pozitivno,a krofne su bile juce ,bice i palacinke nekog dana posle luna parka,ako budete dobri............ :grin: :grin: :grin:
caos u prolazu sam samo da se javnem..nisam stizala ovih dana imala sam nekih carolija...vidim da se kragujevac probudio i drago mi je zbog toga...javi kada ce palacinke da stignem na vreme...samo za mene znas kao obicno prvi malo slanih pa da se zasladimo...
Pozdrav svim kragujevcanima iz vojvodine ;)
caos u prolazu sam samo da se javnem..nisam stizala ovih dana imala sam nekih carolija...vidim da se kragujevac probudio i drago mi je zbog toga...javi kada ce palacinke da stignem na vreme...samo za mene znas kao obicno prvi malo slanih pa da se zasladimo...
Pozdrav svim kragujevcanima iz vojvodine ;)
Drago nam je uvek kada nam dodjes u goste,neki put ponesi za decu cokolade,a moze i
malo onog vaseg suvog mesa!Pozdrav.................. :grin:
mahamaja
28.04.2006., 23:57
Drago nam je uvek kada nam dodjes u goste,neki put ponesi za decu cokolade,a moze i
malo onog vaseg suvog mesa!Pozdrav.................. :grin:
Jel se racunaju i bivsi :lol:
Jel se racunaju i bivsi :lol:
NARAVNO,SAMO TI NAMA DODJI,SAMO CES IZGLEDA TI BITI TETKA OVOJ DECI?
svetogorac
11.05.2006., 13:51
Na 8-) ravno, računaju se i oni koji nisu već neko vreme u KG-u?
Na 8-) ravno, računaju se i oni koji nisu već neko vreme u KG-u?
Naravno,svi koji su imali ili imaju bilo kakve veze sa ovim divnim gradom! Nazalost ,bolje funkcionisu neki forumi na kojima se iste teme i isti likovi vrte u krug.....KRAGUJEVCANI,GDE STE? :neutral:
Naravno,svi koji su imali ili imaju bilo kakve veze sa ovim divnim gradom! Nazalost ,bolje funkcionisu neki forumi na kojima se iste teme i isti likovi vrte u krug.....KRAGUJEVCANI,GDE STE? :neutral:
Moraces ti to maloko glasnije izgleda te necuju ;) sala mala docice oni, mogu se kladim...eto opet mene malko u prolazu, krenula sam malo do CG da obidjem familiju...bila sam skoro ali se izgleda "jedan" odselio ili odustao od davljenja (znas na sta i na koga mislim, da ne verujes) ili su mu zabranili pristup :lol: Toliko od mene donela sam deci cokoladu kako si mi i spomenula, tako da nisam u gostima praznih ruku...Pozdrav Kragujevcanima dobre volje iz Vojvodine
Pakujem kofere , idem sa tobom u toplije krajeve....sta mislis kako ce nas docekati????
pizon01
15.05.2006., 00:13
Pakujem kofere , idem sa tobom u toplije krajeve....sta mislis kako ce nas docekati????
U koje toplije krajeve?
Ako idesh na Crnogorsko primorje,bolje nemoj,oni nikad prema nama nisu bili gostoprimljivi
a i kradu sestro.
mahamaja
15.05.2006., 00:46
Evo mene :razz: u Kg, kad vec nisam uzivo tu :-( bar virtuelno, da me zelja mine ...
Interesantno je da vec niz godina, kad dodjem u svoj rodni grad, retko sretnem poznato lice,:-? ali zato u Bg ne prode nedelja da mi se to ne dogodi :lol:
Vec 20- ak godina zivim van Kg, a jos uvek sanjam ulice svog detinjstva... Cula sam da staru koloniju ruse:-( ,tu mi je zivela baka, kakav je to bio divan kraj...
A odacu vam jednu tajnu:Sanjam cesto da ostajem zakljucana kod pok. Cemala u poslasticarnici :lol: :lol: :lol: Mislim dalje sta da pricam... Nigde i nikada nisam jela bolji sladoled od Cemalovog :!: Pozdrav svima
Sta da ti kazem sestro slatka ima ih raznih...ali najveci buntovnik je nestao ne znam sta se sa njim dogodilo, ostao je samo onaj mali iskompleksirani sto stalno pominje Milovu visinu, necu da mu ime pominjem nije platio EPP :lol: pozdravljam te i vidimo se u CG ;) ali samo na forumu, ja ti ove godine idem na Kubu...i mozda mako u CG da obidjem familiju i prijatelje...
odrase me vasi saobracajci : (
odrase me vasi saobracajci : (
Ne mogu da ti pomognem,ja vozim KV table pa me cesce zaustavljaju! :( Ali,kad si zena onda ti gledaju kroz prste,a kad vide plavushu,onda tek batale...... :p
svetogorac
22.05.2006., 22:45
Nigde i nikada nisam jela bolji sladoled od Cemalovog :!: Pozdrav svima
Definitivno nigde! A i nedostaje mi ****-burek kod "Kolubarca"-ja sam sa Aerodroma.Ovde u BG-u burek prodaju na grame :roll: ! Ali, smejali su mi se ljudi kad sam provalio da su srušili "Kristijan"-to nam je bilo omiljeno mesto za has kad se ujutru vraćamo iz grada.
Pozdrav svim mojim zemljacima u KG-u i van njega! :D
[QUOTE=twigy]Ne mogu da ti pomognem,ja vozim KV table pa me cesce zaustavljaju! :( QUOTE]
pa tu lezi zekonja,kada vide da si iz drugog mesta ne pustaju te dok te ne iscede
zato se ti ofarbaj u plavo(ako vec nisi) i nema zime :wink:
pozz
Definitivno nigde! A i nedostaje mi ****-burek kod "Kolubarca"-ja sam sa Aerodroma.Ovde u BG-u burek prodaju na grame :roll: ! Ali, smejali su mi se ljudi kad sam provalio da su srušili "Kristijan"-to nam je bilo omiljeno mesto za has kad se ujutru vraćamo iz grada.
Pozdrav svim mojim zemljacima u KG-u i van njega! :D
Vidi se da nisi u KG bio odavno.....na Aerodromu je sada pekara Vega najjaca,nema ni Kolubarca vishe,i ono shto je dobro vec vishe godina je Karadjordjeva u Plavom biku,ali su sada preko puta stare lokacije,kod nove crkve ,znash?Pozz sa Aerodroma :grin:
svetogorac
28.05.2006., 22:39
Vidi se da nisi u KG bio odavno.....na Aerodromu je sada pekara Vega najjaca,nema ni Kolubarca vishe,i ono shto je dobro vec vishe godina je Karadjordjeva u Plavom biku,ali su sada preko puta stare lokacije,kod nove crkve ,znash?Pozz sa Aerodroma :grin:
Hvala, komšinice! Uvek prija Aerodromcu kad naleti na komšiju, makar i putem net-a. :-D
Skoro sam bio na koncertu grupe "Čovek Bez Sluha" u Domu Omladine u BG-u i tu je bilo puno ljudi koje znam iz KG-a, vrhunski sam se proveo!Koncert je bio super, ali je vrh bilo videti toliko Kragujevčana na jednom mestu! :grin: Već kreće da me radi nostalgija... ;)
Pozdrav za sve moje sugradjane i sugradjanke :)))
Evo i ja vam se pridruzujem......pa eto jos jedan Kragujevcanin na forumu:)))
Vidim tamo neke palacinke pominjete....a ja sam ljubitelj slatkisa,i tako tih grickalica....pa evo ja mogu da ponudim neki film iz moje kolekcije,a neko da napravi nesto slatko pa da se druzimo :))))
Pozdrav za Sve :)))
D-R-A-G-A-N
29.05.2006., 16:24
Pozzz Kragujevcani !!!
Slucajno sam skoknuo do vaseg FORUMa i pregledao poruke.Pa sam zeleo da vam predlozim da malo razmenjujemo poruke u nasim forumima.Vi pisete na nasem FORUMu "Leskovac" a mi na vasem. Tako bi bilo mnogo zanimljivije.... 8) 8) 8)
pozdrav iz Leskovca
[QUOTE=SNYPI]Pozdrav za sve moje sugradjane i sugradjanke :)))
Evo i ja vam se pridruzujem......pa eto jos jedan Kragujevcanin na forumu:)))
Vidim tamo neke palacinke pominjete....a ja sam ljubitelj slatkisa,i tako tih grickalica....pa evo ja mogu da ponudim neki film iz moje kolekcije,a neko da napravi nesto slatko pa da se druzimo :))))
Pozdrav za Sve :)))[/QUOTE
Naravno,morash ovde prvo da se registrujesh,pre nego krenesh na druge forume! To je cisto iz razloga da vidimo koliko ljudi iz ovolikog grada uopste chatuje na forumu.....ali,slaba vajda ,vishe imamo gostiju nego domacih! NO,nije bitno ,mi uvek kolacice imamo za posluzenje,tako da za tebe vazi isto,izvoli,danas torta sa bananama... :-D :-D :-D pozz
Yaooooo Pa to je moja omiljena torta :) kao da si znala..Puno pozdrava za tebe "twigy"
Ma nema veze sto nas ima malo.....ali sigurno vredimo :)
Tako da...znas kako kazu---Mali ali opasni;)
Pozdrav za sve......
svetogorac
30.05.2006., 19:22
Доста Крагујевчана долази у Нови Сад за Егзит, барем сам их ја виђао кад сам ишао тамо. :grin: Нови Сад је екстра!
Cao, Twigy, evo javljam se iz Novog Sada, prelepog grada.Pozdrav svim Kragujevcanima.
Nikad nisam bila u vasem gradu, nadam se da cu jednog lepog dana doci,i doneti nase Vojvodjanske specijalitete za jednu dobru zurku, pa onda vi do nas, u druzenju je spas,
veliki pozdrav
Dobro nam dosla,priznajem, tvoj grad je puno lepsi i veci,kolacici za tebe....pozz za moju drugaricu-prijateljicu .....
Bolje vas nasla, hvala za dobrodoslicu.
Pojescu , sve, kolacice......necu bas sve, moram ostati vitka kao i ti!
Ubedjena sam da i Kragujevac ima svojih cari i da je lep grad.
Da te pitam nesto, kakvi su vam muskarci, ima zgodnih????
Kod nas ima, a i zena bogami, za muski deo Kragujevca, cisto da ih obavestim.
Pozdrav svima!
Prozivam ih da se sami javljaju.....
Veliki pozdrav za "OPIJUM" , moram da ti kazem da zivis u najlepsem gradu...meni je to omiljeni grad.....Imam tamo druga studira,pa ponekad svratim,i stvarno je vrh :p
I da , dobro nam dosla....svrati nam ponekad u goste,na slatko i vodu :-D :grin: :-D
Sto se tice muskaraca u KG-u,pa ima mnogo dobrih - mislim finih,pametnih,slatkih,lepih,romanticnih...evo ja sam jedan primerak od njih :-) :smile: :-)
Pozdrav i za "twigy" ..... Tako pa hajde da se druzimo,uz torte filmove
Poz za Sve
Weeeee stizemo u goste (:
Evo kada budes resila da dodjes,mi ti priredjujemo dobrodoslicu (: , zar ne "twigy" ??? Kada dodjes spremamo vocnu salatu - vElIkUUUU :)
Za razgledanje grada nemas da brines...evo i ja sam tu da pripomognem :)
PozDrAv i Kao sTo KaZeS
->DrUzImO Se
'Obozavam vocne salate, pogotovu mesane i velike, pa drustvo ce biti veliko, pa mora i salata da bude velika" ------ to normalno.....ja pored svih slatkisa obozavam vocne salate,i sve to uz jedan dobar film ... pa u grad na razgledanje njegovih lepota sa slatkim kragujevcanima :) i bice to jedan vrlo lepo uzbudljivi provod :) :) :)
Pa posle se selimo kod vas u goste :) :) :)
poZ
Tu sam,shetala sam malo po gradu,kafica,picence,ali ,eto ,moram cesce da budem kod kuce jer sve cesce imamo goste....pozdrav svima
pilgrim_kg
31.05.2006., 23:58
ima kragujevcana
nego je ocde malo dosadno
Veliki poZdrav za Vojvodjaneeeeeeeee :D Ma ja sam oduvek pricao da su to fini ljudi,a i devojke..cuo sam da su slatke,fine,dobre,lepe... ;)
Evo stigla nam i "twigy" tako da sada smo svi tu...
Ma gde da se izgubis sa nama...jedino se mi mozemo negde izgubiti sa tobom :)
Malopre sam jeo vocnu salatu uz film - Nemoguca Misija III :smile:
Pozdrav pa hajde da nesto gricnemo svi zajedno :-P
Ma ima dobrih zurki......ne znam koju muziku bas volite...ali ako ste za PsyTrance...ima sada jos malo 10-tog jedan ILLEGAL u Boracu..pravimo pa navratite :)
A tamo krajem jula verovatno ce biti - Kamenolom kod Batocine :) ja pravim...ako sve bude kako treba...
Pozdrav za sve...pa hajde ti nama dodji pa ce da napravimo neki ZeZ (:
Pozzzzzzzz svim Kragujevčanima a posebno twigy, vraćam se iz Cg pa sam u prolazu da te pozdravim, čestitam na posećenosti i dalje si top N1...kao i obično ne dolazim praznih ruku...vidim dosta se gricka što slano a najviše slatko...evo nešto za popiti možw mlao fante, coca cole, alkohol javno ne delim hihi
Odo ja lagano kući dugačak je put predamnom
Kisss svim Kragujevčanima iz Vojvodine
http://i45.photobucket.com/albums/f55/soupypoopoosux/photo_large1.jpg
Pozdrav za sve goste i domace,pocese ove utakmice pa ne stizemo da se druzimo,spremacu ja vama nesto slatko,pa izvolite...... :grin:
http://i45.photobucket.com/albums/f55/soupypoopoosux/photo_large1.jpg
Pozdrav za sve goste i domace,pocese ove utakmice pa ne stizemo da se druzimo,spremacu ja vama nesto slatko,pa izvolite...... :grin:
khm...khm...khm... ja bih plazma...khm...tortu...khm
sto simpatican ovaj KG :wink:
http://i48.photobucket.com/albums/f208/IcyKhaos/Image007.jpgMoze plazmica,odavno nismo neku torticu......sve vam zamazem oci sa nekim express kolacicima,ali imamo u najavi jish neke goste ,pa moze nesto finije!I da znash kod nas je posluzenje uvek spremno,ako bash nestane odemo u" SRCE" pa kupimo.....imamo cesto vojvodjanke u gostima,lalinice praaaave..!I draze su nam od svih .......
pilgrim_kg
14.06.2006., 23:05
Ne mogu da ti pomognem,ja vozim KV table pa me cesce zaustavljaju! :( Ali,kad si zena onda ti gledaju kroz prste,a kad vide plavushu,onda tek batale...... :p
potpisujem, a tek suknja sta radi...
mislim da cu samo zbog toga poceti da nosim suknje...
a kad smo kod kraljeva, ja sam magnet za kraljevacke pandure, js ni jednom nisam prosla a da me ne zaustave...
to mi je valjda nasledno... od tate
E_X_I_T_O_V_K_A
15.06.2006., 14:39
Evo pominje mi se grad...Kv...Twigy,imas kv tablice?E bas mi drago.....:)Hvala za pvt,obraticu paznju....:)Ljudi,ce neko na Exit06?Pozz
Pozdrav za Twigy......Ocito da nas je sve vise.Drago mi je da ima i VOJVODJANA,oni su fenomenalni.Ja sam proveo dve i po godine u Novom Sadu na studijama i ljudi su jako dobri.Pozdrav za sve njih.Twigi da znas da mnogo volim palacinke.Mogla bi po tom pitanju nesto da ucinis.
Pozdrav za Twigy......Ocito da nas je sve vise.Drago mi je da ima i VOJVODJANA,oni su fenomenalni.Ja sam proveo dve i po godine u Novom Sadu na studijama i ljudi su jako dobri.Pozdrav za sve njih.Twigi da znas da mnogo volim palacinke.Mogla bi po tom pitanju nesto da ucinis.
Zdravo Zoki,pa ti si super,registrovao se i dosao pravo kod nas! :grin: Kao sto vidis josh uvek se prikupljamo,ali zato goste imamo redovno,ja mu ovde dodjem kao domacica,mesim kolace i docekujem goste.....upoznaces likove sam,samo se opusti i zezaj se!...Ah da zaboravih da te posluzim:danas ima sladoled torta,ona bela,a palacinke obecavam prvom prilikom...pozdrav..
Hvala Twigy na dobrodoslici i posluzenju.Nego nesto mi pada na pamet,cisto da ucinimo ovaj forum jos zanimljivijim.Sta mislis da organizujemo neku vrstu izbora,recimo troje ljudi sa ovog foruma koji pokazu najvece interesovanje,da od mene dobiju svoju portret karikaturu.Nije nikakvo zezanje u pitanju,jer se time profesionalno bavim i radovi su mi po mnogim magazinima sirom sveta,pa zasto ne bi neko od mojih sugradjana ili vec neko sa strane imao nesto lepo i vredno.Smisli neko pitanje ili sta bi potencijalni kandidati trebali da ispune da bi dobili svoju karikaturu,ako mislis da je ovaj moj predlog Ok.Pa neka konkurs pocne.Pozdrav svima
Kragujevčani dođite na karneval u PA za vikend, svi ste dobrodošli, biće super zezanje, žurke do zore...
http://i16.photobucket.com/albums/b11/SeXySiLvErStAr/thflowers.jpg
Ljudi,divni ste,dugo toplo leto je pred nama i uzivajmo u njemu....mene bar tako uvek ponese lepo raspolozenje u ovim divnim letnjim nocima....Ideja i predlog su dobri pa cemo smisliti nesto...evo prijavljujem se dobrovoljno za karikaturu,dok ti to josh navezbash(salim se)....pozdrav swima :-D
Opaaaaaa...Pa ovde nas je sve vise i vise...Bice guzve ali lepe :) Jos ovo predivno vreme puno carolija i nocnog uzivanja....jaooo sto volim letnje veceri.....Evo ja imam za ponuduti sladoled od ananasa i sok od zove,pa izvolite.....Pozdravljam vas sve...pa evo sada vas i pozivam izmedju 25/30 pravimo neki PARTY kod drugarice kuci...neki TRANCE ...tako njeni nisu tu 10 dana pa izvolite da se zezamo...
Pozdrav :)
Opaaaaaa...Pa ovde nas je sve vise i vise...Bice guzve ali lepe :) Jos ovo predivno vreme puno carolija i nocnog uzivanja....jaooo sto volim letnje veceri.....Evo ja imam za ponuduti sladoled od ananasa i sok od zove,pa izvolite.....Pozdravljam vas sve...pa evo sada vas i pozivam izmedju 25/30 pravimo neki PARTY kod drugarice kuci...neki TRANCE ...tako njeni nisu tu 10 dana pa izvolite da se zezamo...
Pozdrav :)
http://i74.photobucket.com/albums/i271/Neko_Love18/Sad.jpg
CEKAM .....
Ohohohohooo..."Twigy" stigla si :)
Pa evo sacekaj jos malo...zurka je definitivno 30-tog...U svakom slucaju bice lepo...Svratite,detaljnije za neki dan....heheheh
Hoce li neko na vocnu salatu sa mnom >?< ;)
depresivna
26.06.2006., 10:38
Pozz od bivse Erdoglijanke koja nije bila u Kg-u neke 2 godine...u avgustu dolazim....jedva cekam...razbolela sam se od nostalgije;-)
Pozz od bivse Erdoglijanke koja nije bila u Kg-u neke 2 godine...u avgustu dolazim....jedva cekam...razbolela sam se od nostalgije;-)
E,dobro nam dosla...u avgustu,javi se ...obavezno,ja sam ranije zivela na Aerodromu,i to su bili glavni rivali ...
depresivna
26.06.2006., 11:39
E,dobro nam dosla...u avgustu,javi se ...obavezno,ja sam ranije zivela na Aerodromu,i to su bili glavni rivali ...
Hvala na dobrodoslici :D Chitam sad ovaj topic od pocetka i za pola tih klubova i kafica nisam ni chula....al' sam ja ispala iz fazona :-? A u stvari nije ni chudo,menjaju se generacije ali mora da ima jos mesta gde se skupljaju malo stariji ili?
Posle krace pauze,stigoh na forum.Puno pozdrava za Twigi koja je kao i uvek aktivna,a vidim i da imamo i novu pridoslicu.Najtopliji pozdrav za Depresivnu.Naravno,jedva te cekamo u KG-u.Ima jos po neko mesto za nas nesto malo starije,pa evo kada dodjes,vodim na pice u znak dobrodoslice.A ti Twigi smisljaj nesto-predlog jos stoji.Nemoj da nam kao domacica zatajis.Pozdrav.
depresivna
26.06.2006., 23:55
Posle krace pauze,stigoh na forum.Puno pozdrava za Twigi koja je kao i uvek aktivna,a vidim i da imamo i novu pridoslicu.Najtopliji pozdrav za Depresivnu.Naravno,jedva te cekamo u KG-u.Ima jos po neko mesto za nas nesto malo starije,pa evo kada dodjes,vodim na pice u znak dobrodoslice.A ti Twigi smisljaj nesto-predlog jos stoji.Nemoj da nam kao domacica zatajis.Pozdrav.
Ej,hvala Zox 8) Ma nek su nam zive i zdrave mladje generacije na njima carsija ostaje,i mi smo nekad 'preotimali' lokale po gradu od starijih :-D A ni sam ni ja bas toliko matora kad se sredim mogu da prodjem ko da imam 23 bre! :lol: :lol: :lol: Ajde bash mi je drago da sam vas 'srela' ovde a u avgustu pijemo! 8)
Naravno,obavezno se vidimo kada dodjes,....i ko zeli josh....
pilgrim_kg
27.06.2006., 00:56
Veliki pozz iz Erdoglije
Nije se mnogo promenila...
Samo nekih ljudi vise nema, ali sve ostalo je isto...
Neka prodavnica manje vise...
depresivna
27.06.2006., 15:19
Veliki pozz iz Erdoglije
Nije se mnogo promenila...
Samo nekih ljudi vise nema, ali sve ostalo je isto...
Neka prodavnica manje vise...
Eeeeeej,veliki pozdrav i tebi komsija 8-) :D
U kontaktu sam sa nekim ljudima naravno,pratim po malo sta se desava....najcesce se rastuzim kad cujem vesti *ebiga...ali ima i lepih u zadnje vreme...sve vise...nemam vise stan tamo,prodali smo pre par godina ali jedva cekam da prospartam potezom od pumpe do Sumarica i od Ozona kroz D.M Bene do Kopaonicke....i da svratim kod svih mojih ljudi....znam,znam,patetika al' shtash' tezak je zivot gastarbajterski :-? :D
Vidimo se u avgustu 8-)
Jaooo sto je vrucina....Pozdrav za sve moje sugradjanke i sugradjane :) :) :)
Kako provodite ove vruco tople dane ;)
Hajde pa svratite na party sutra u petak heheh ;)
30-tog....Kod skole Djura Jaksic, u 22h....eto mi malo da se zezamo..pa ako ste raspolozeni vi svratite...POZZzZ
Jaooo sto je vrucina....Pozdrav za sve moje sugradjanke i sugradjane :) :) :)
Kako provodite ove vruco tople dane ;)
Hajde pa svratite na party sutra u petak heheh ;)
30-tog....Kod skole Djura Jaksic, u 22h....eto mi malo da se zezamo..pa ako ste raspolozeni vi svratite...POZZzZ
ZIVELI BAZENI! Sa sve onima koji mi skachu na glavu ,uh velike guzve!E ,ja sam ti dve ulice ispod skole,ali ne bih da vam budem tetka na zurci....ispala iz fazona po pitanju muzike...u svakom slucaju ,HVALA
stoja77
01.07.2006., 23:55
veliki pozdrav iz Palilula....
Pozdrav i tebi,dobrodoshla,sta ima na Palilulama?
E_X_I_T_O_V_K_A
02.07.2006., 01:01
ljudi,svratite malo na kraljevacki forum....:)kiss
Vidis da ih jedva okupljam na KG forumu,pa mislish da se polovina pogubi na putu za KV! :grin: ;-)
pilgrim_kg
03.07.2006., 18:25
e ljudi yna li neko sto ne radi Stone
snalica
04.07.2006., 01:50
Kragujevcani, citate li casopis alternativna medicina da malo pricamo o toj temi?
snalica
04.07.2006., 01:51
citate lči casopis alternativna medicina pa da malo pricamo o toj temi
ZIVELI BAZENI! Sa sve onima koji mi skachu na glavu ,uh velike guzve!E ,ja sam ti dve ulice ispod skole,ali ne bih da vam budem tetka na zurci....ispala iz fazona po pitanju muzike...u svakom slucaju ,HVALA
"twigy" - > Pa sto ti ne pricas da si mi komsinica....pa hajde komsinice svrati na nesto slatko...neki film... ;) Veliki pozdrav za sveee ;)
"twigy" - > Pa sto ti ne pricas da si mi komsinica....pa hajde komsinice svrati na nesto slatko...neki film... ;) Veliki pozdrav za sveee ;)
E pa vidis,kad se zakucas ispred nadvoznjaka na znak(a ides odozgo),pa moras da skrenes u ulicu levo...eeeeeeeee,tu sam ja........PRLJAVO ROZEkuca..........
Heheehehehe pa komsinice nismo daleko....A sto bwe ne operes mawo kucu...evo ja se nudim da pomognem....da je ocistimo ;)
Heheehehehe pa komsinice nismo daleko....A sto bwe ne operes mawo kucu...evo ja se nudim da pomognem....da je ocistimo ;)
J.... li ti sveca,sto ne spavas?Mali si ti jos....al dodji na sokic a imam i bazence u dvoristu pa se brckaj......znas sad gde sam?????
....Ko ja mali..ma nisam.. ja sam Malo Veliko Detence ;) Hehheee
Da dodjem na sokic....A jos tu i bazence....Auuu...pa ako dodjem ne znam da li cu smosti snage da odem..posle ces morati da me isteras ;)
Cekaj ako sam dobro razumeo - > Kada ides odozgo prema gradu....spustas se do nadvoznjaka...i pre njega ulica levo...e sada mislim da znam gde ja ta kuca...kazes roze boje...{ja inace obozavam roze boju} :) :) :)
I hajde cekaj me stizem :) E a spremi i nesto slatko ;)
Vidis da znas,samo za decu je danju kupanje,veliki nocu...znas..pa navrati...kad podjes na bazene..mislim gradske......da te povezem...idem sutra...
Hehehe znam....Samo jos tebe da upoznam i onda sve bas znam ;)
Pa mogla bi da me povezes...i da me povedes sa sobom...ali moras da mi obeces da ces da pazis na mene...ja ne umem da plivam ;)
Hehehe znam....Samo jos tebe da upoznam i onda sve bas znam ;)
Pa mogla bi da me povezes...i da me povedes sa sobom...ali moras da mi obeces da ces da pazis na mene...ja ne umem da plivam ;)
Upisacu te u DELFIN 'oma naucis za mesec dana ko.....i sendvic cu da ti napravim,ali mamu da pitas obavezno!Vazi?
Heheheeh...Ma nema da brines...Cim mama vidi da ti brines za mene...ima odmah da ti kaze vodi ga...
Delfin...to mi se svidja...Delfini su mi omiljene zivotinje pored mnogih :) :) :)
E moze sendvic ali sa kremom....ja obozavam slatkise :)
Super...naucicu i da plivam :) Sta ces jos da me naucis..../?/ ;)
I kada krecemo .....:).....
Heheheeh...Ma nema da brines...Cim mama vidi da ti brines za mene...ima odmah da ti kaze vodi ga...
Delfin...to mi se svidja...Delfini su mi omiljene zivotinje pored mnogih :) :) :)
E moze sendvic ali sa kremom....ja obozavam slatkise :)
Super...naucicu i da plivam :) Sta ces jos da me naucis..../?/ ;)
I kada krecemo .....:).....
Ozbiljno idem,pola 11,i ponesi gumu za plivanje
Dogovoreno....Nego nemam gumu.,ukrali mi mangupi :)
Oslonicu se na tebe ;)
A koga jos vodis....ja sam decko nemirnog duha :) Moraces dobro da me pazis :)
Dooobro,izdrzacu jedan dan,ako budes dobar vodicu te ponovo.Vazi???
I ne postavljaj mnogo pitanja,kad porastes kazace ti se samo!
Haahaaah...WazY...Potrudicu se da budem dobar,da bih ponovo isao ;)
Sutra cekaj me....stizem ja...u Pola Jedanaest :) biti cu kod nadwoznjaka....a i mislim da cu te naci :)
Haahaaah...WazY...Potrudicu se da budem dobar,da bih ponovo isao ;)
Sutra cekaj me....stizem ja...u Pola Jedanaest :) biti cu kod nadwoznjaka....a i mislim da cu te naci :)
Ti bash uporan Yebote,opasan mali ako ides stvarno posalji na pp pa se pisemo nisam sigurna da li cu stici do tada.O>K>
Hahaaah..WazY nema da brines:)
depresivna
06.07.2006., 01:58
Dobra noc Kragujevcani i KOMSIJE!!!!Ja sam odrasla i ceo zivot zivela u Erdogliji ali smo pre par godina(kad smo ja i seka dosle preko) prodali stan u Erdogliji pa je cale renovirao babinu kucu malo iznad tebe Twigy!!!!Tako da sam vam i ja u komsiluku kad sam u Kg-u!Hehe,eto sad kad dodjem mozemo komsijski da kafenisemo:-)
Pozdarv Komsinice i tebi :)
Naravno ...samo ja ne pijem kafu,ali moze neki ne gazirani sokic ;)
depresivna
06.07.2006., 02:06
Moze komsija:-)Ukapirala sam tacno gde je Twigy,ja sam nekih 150 metara povise u Dr. Jovana Ristica a gde si ti?
Dobra noc Kragujevcani i KOMSIJE!!!!Ja sam odrasla i ceo zivot zivela u Erdogliji ali smo pre par godina(kad smo ja i seka dosle preko) prodali stan u Erdogliji pa je cale renovirao babinu kucu malo iznad tebe Twigy!!!!Tako da sam vam i ja u komsiluku kad sam u Kg-u!Hehe,eto sad kad dodjem mozemo komsijski da kafenisemo:-)
Jel ti ono bese dolazis u avgustu?Ako je tako javi se obavezno....pozz
Moze komsija:-)Ukapirala sam tacno gde je Twigy,ja sam nekih 150 metara povise u Dr. Jovana Ristica a gde si ti?
Heheheee...e pa ja sam nekih 200 metara povise tebe..kod mosta ;)
depresivna
06.07.2006., 02:12
Da dolazim a avgustu i vidim svi smo bas blizu:-)Pa vidimo se onda obavezno!
E pa,predsednice,pozdrav i sa Bubnja...Kao sto vidis ima nas...
E pa,predsednice,pozdrav i sa Bubnja...Kao sto vidis ima nas...
http://i23.photobucket.com/albums/b396/kristinax05/thedrink.jpg
Dobro ti nama dosla,izvini sto te ne sacekah na vratima,...ovih dana visim na bazenima non_stop,...nisam mesila kolacice ,ali evo malo osvezenja ce prijati....pozz za Bubanj,prolazim svakog dana tuda (a ko ne prolazi)...pozz
SNYPI,sine,obuci nesto,mozes da nazebes,posle mama ne moze da te pusti na bazene !!! :shock:
"twigy" , pa gde si ti meni...Nema te nesto...Da znas da mi se mama naljutila sto me nisi pazila,pa sam skakao sa trece skakaonice ;)
E hvala ti sto brines za mene...evo obukao sam prsluce,i da znas samo koliko mi je toplo....;)
E pa hajde kada se vreme prolepsa,da odemo na bazene a i goste koji se ovde najavljuju da ugostimo kako valja.....
Veliki pozdrav pa se cujemoooOoOOOo ;)
"twigy" , pa gde si ti meni...Nema te nesto...Da znas da mi se mama naljutila sto me nisi pazila,pa sam skakao sa trece skakaonice ;)
E hvala ti sto brines za mene...evo obukao sam prsluce,i da znas samo koliko mi je toplo....;)
E pa hajde kada se vreme prolepsa,da odemo na bazene a i goste koji se ovde najavljuju da ugostimo kako valja.....
Veliki pozdrav pa se cujemoooOoOOOo ;)
qq,crno dete,kud te ne uhvati dok si se popeo na skakaonicu :shock: ,...e kazem ti ja da moras da se cuvas ,a ti mislis da si porastao :| !!!Sad lepo za kaznu da sedis kuci i cekas lepo vreme, i naravno da ucis ;-) ! Cas prodje leto!A kad se izlepsa vreme , a mama kaze da mozes,ja cu da te vodim na bazene..... :grin: .ja otisla juce i pokvasila kupaci bez ulaska u vodu-padala kisa,mokra bwe.... :twisted: .
Dejan_KG
17.07.2006., 19:55
Evo i mene.ja sam iz KG-a.
Dejan_KG
17.07.2006., 19:56
Evo i mene,i ja sam iz KG-a. 8-)
Dejan_KG
17.07.2006., 19:56
Evo i mene,i ja sam iz KG-a. :)
Dejan_KG
17.07.2006., 19:57
Da dolazim a avgustu i vidim svi smo bas blizu:-)Pa vidimo se onda obavezno!
cao depresivna,ja zivim isto u nemackoj,dolazim u avgustu za KG. u kom si gradu?
poz
Deki
qq,crno dete,kud te ne uhvati dok si se popeo na skakaonicu :shock: ,...e kazem ti ja da moras da se cuvas ,a ti mislis da si porastao :| !!!Sad lepo za kaznu da sedis kuci i cekas lepo vreme, i naravno da ucis ;-) ! Cas prodje leto!A kad se izlepsa vreme , a mama kaze da mozes,ja cu da te vodim na bazene..... :grin: .ja otisla juce i pokvasila kupaci bez ulaska u vodu-padala kisa,mokra bwe.... :twisted: .
Eto,vidis kako sam dobar,odsluzujem kaznu...sedim kuci,ucim,citam :) i cekam..kao sto si i rekla ;) Mama odmah videla da sam se promenio,rekla je da me mozes voditi sada cim se prolepsa vreme ;)
E sada kada sam dobar,hocu li dobiti cokoladicu ;) ?
Eto ti otisla i pokvasila kupaci bez ulaska u vodu..pa eto,niko te nije pazio pa si pokisla..Da sam ja bio tu,to bi vec bila druga pricaAaA ;) .......
Eto,vidis kako sam dobar,odsluzujem kaznu...sedim kuci,ucim,citam :) i cekam..kao sto si i rekla ;) Mama odmah videla da sam se promenio,rekla je da me mozes voditi sada cim se prolepsa vreme ;)
E sada kada sam dobar,hocu li dobiti cokoladicu ;) ?
Eto ti otisla i pokvasila kupaci bez ulaska u vodu..pa eto,niko te nije pazio pa si pokisla..Da sam ja bio tu,to bi vec bila druga pricaAaA ;) .......
Obecala sam,a u ovim godina je los primer deci ako se laze,znaci vodim te dok bude lepo vreme,odnosno dok ne odem na more.....hoce li mama i tata tebe da vode?
Obecala sam,a u ovim godina je los primer deci ako se laze,znaci vodim te dok bude lepo vreme,odnosno dok ne odem na more.....hoce li mama i tata tebe da vode?
Heheheh.....Pa obecala si..sada nema hocu necu...Vodis me...Samo ponesi neke grickalice ;)
E bas super ides na more...jel ces i tamo da me vodis ako budem bio dobar....Ili ja tebe da vodim kada ja budem isao ;)
Heheheh.....Pa obecala si..sada nema hocu necu...Vodis me...Samo ponesi neke grickalice ;)
E bas super ides na more...jel ces i tamo da me vodis ako budem bio dobar....Ili ja tebe da vodim kada ja budem isao ;)
Vidi,vidi,pa ti josh nisi legao da spavas?Ili si ucio do sada :shock: ?Ako je tako onda moze :wink: !Pa doobro kupicu ti grickalice,kao svom detetu,imam ja taj majcinski instict :-) ,ne brini,od cetvrtka kada bude bolje vreme,a ti uci,vredno ,maleni. :roll: .
...Naravno da sam ucio..Preslisavaa me drugarica do kasno...pa rekoh da ti se javim..da vidis kako sam vredan :)
Grickalice....taman da se zdruzimo ja i tvoje dete,pa da ti ispraznimo dzepove :)
A kako ces da nas pazis..oboje?/?...Ja sam bas,bas netasan..:)
...I od cetvrtka krecemo..Bas fino....Do tad..ja ucim,a ti se spremaj :)
pOZzZzZ
...Naravno da sam ucio..Preslisavaa me drugarica do kasno...pa rekoh da ti se javim..da vidis kako sam vredan :)
Grickalice....taman da se zdruzimo ja i tvoje dete,pa da ti ispraznimo dzepove :)
A kako ces da nas pazis..oboje?/?...Ja sam bas,bas netasan..:)
...I od cetvrtka krecemo..Bas fino....Do tad..ja ucim,a ti se spremaj :)
pOZzZzZ
Slusaj MALI,ti si bash uporan da ides samnom na bazen!A sta ako ti se ne dopadne,recimo necu da ti kupim sladoled,necu da te pustim u vodu koliko zelis da se kupas,teram te da nosis kapicu na glavi da te suncanica ne uhvati,ne dozvoljavam da skaces u veliki olimpijski bazen....Zelis li ti sigurno da ides na bazen...sa mnom???? :roll:
Slusaj MALI,ti si bash uporan da ides samnom na bazen!A sta ako ti se ne dopadne,recimo necu da ti kupim sladoled,necu da te pustim u vodu koliko zelis da se kupas,teram te da nosis kapicu na glavi da te suncanica ne uhvati,ne dozvoljavam da skaces u veliki olimpijski bazen....Zelis li ti sigurno da ides na bazen...sa mnom???? :roll:
Pa sta ces....Mali bas uporan..Rekoh ti ja da sam uporan decko..koji kada nesto zeli to i dobije ;)
Pa ako mi se ne dopadne...pa evo idem na svoj rizik...posto inace obozavam rizike....i volim avanture...pa recimo da bi mi to dobro doslo :)
Heheheh
Pa sta ces....Mali bas uporan..Rekoh ti ja da sam uporan decko..koji kada nesto zeli to i dobije ;)
Pa ako mi se ne dopadne...pa evo idem na svoj rizik...posto inace obozavam rizike....i volim avanture...pa recimo da bi mi to dobro doslo :)
Heheheh
DOBRO,bice....budi strpljiv....
A da,inace sam i StRpLjIv ;)
O,Kragujevcani,gde ste mi vi ove vrele letnje noci?Jeste li se brckali danas na bazenima,kazu rekordna poseta danas bila....... :grin:
E_X_I_T_O_V_K_A
22.07.2006., 00:37
pozdrav svimaaaaaa od lude kraljevcanke!kuvamo se k'o i vi tamo.....mora da se bega negde:)more,bazen,reka.....weeeeeee!
pozdrav svimaaaaaa od lude kraljevcanke!kuvamo se k'o i vi tamo.....mora da se bega negde:)more,bazen,reka.....weeeeeee!
DODJI KOD NAS,BICEMO TI DOBRI DOMACINI....NA BAZENIMA......
depresivna
25.07.2006., 16:54
cao depresivna,ja zivim isto u nemackoj,dolazim u avgustu za KG. u kom si gradu?
poz
Deki
U Dortmundu a ti`? :D
Pozdrav Kragujevcani,nesto mi se neda da pishem po ovom paklu.. :-? 8-)
Domacica ode na godisnji,a Snypija ovlastila da vas animira i vodi na bazene,pozdrav svima koji ostaju......a zelim da putuju negde....bilo gde... ;-)
PozDrAv Za SvE :)
Ode nam domacica,ali ne brinite ja sam tu...tako da nastavljamo sa zezanjem....Ovih dana na programu imamo sledece ponude :> Odlazak na bazene,Gledanje filmova,Voznja bicikle,Setanje u vecernjim satima,I naravno tu su i poslastice za sve..pa sad i oducite sta vam najbolje lezi po ovom toplo lepim vrelim danima :)
PozZZ
Smokvica8
05.08.2006., 02:15
:o , hello!!!
Taman sam htela da begam, kad sam vas pronashla!
Hej, josh jedna na broju.....
SNYPI-zaboravio si nove nam goste komarce!!!!! :shock:
Ma nije kod nas bash tako loshe, sutra subota, grad, ........
Pozzzzz i veliki kissss svima iz KGa!!!! ;-)
Smokvica8
09.08.2006., 02:58
:-( , pa shta je ovo?????
KGjevchani, pa di ste.......
:cry:
svetogorac
10.08.2006., 17:06
Pozdrav mojim zemljacima Kragujevcanima!!!
Sta se radi po KG-u, ima li sta vredno pomena?
P.S. Nedostajete mi...
"Smokvica8" evo jedan veliki pozdrav za tebe uz jedan KisSsss :) Nemoj da bezis od nas evo ans..tu smo..."svetogorac" pozdrav i za tebe....:)
A moram da pozdravim i nasu domacicu "Twigy",pa stigao sam i ja eto mene...Pa po KG-u sta ima novo ja ne bih znao da vam kazem...nije me dugo bilo,ali evo od sada ce se svasta desavati....Inace ima jedan mnogo dobar sajt na moju inicijativu www.kgnight.com koji vam moze sve lepo reci o KG-u,i gde unapred mozete znati ko gde svira,gde se koja muzika pusta...ili gde se odrzavaju promocije necega....pa lepo se informisite...
Toliko od mene ja sada idem da nesto ruckim,pa da se tusnem..pa od sutra...ko zna gde cu pre..:)
Poz Za SvE :)
D-R-A-G-A-N
01.09.2006., 16:51
Pozz za Kragujevac
mila_op
05.09.2006., 20:32
kragujevac ovde...isto :) pozdravim svima
kragujevac ovde...isto :) pozdravim svima
Dobrodosla nam ti, i ostali koji se pridruze ovom forumu,malo smo se ovog leta razbezali kud koji,ali prikupljamo se polako,samo ovu nestasnu decicu sto skitaju stalno da ukrotimo....zurke,zurke....i tako....Pa kad se prikupimo stavljam kecelju kao svaka dobra domacica i zabava je neizbezna!Ziveli vi meni!
Heheheh...Evo ga i " SNYPI " je stigao...Pa mislim, mogli bi da krenemo :)
Pa gde si ti mali???Znas li koliko izostanaka imas?Odmah da dovedes mamu da ti opravda sveeee!!!Ili Pice da platis?Ma,salim se,bolje jednu dobru zurku...a?
Hehhe... E mama mi kako kazu radi do kasno, pa ne moze da stigne da dodje da opravda... Rekla je meni da vam kazem da je sve u redu.. .Imam cak i papiric :)
Ali ja mislim da je bolje da napravimo neki dobar Party :)
Dobro ,hajde uvazicemo ti ovo pisamce,mada mi je pomalo rukopis sumnjiv!Ako obecas jednu dobru zurku progledacemo kroz prste,i nemoj toliko da skitas,ugledaj se na drugove i drugarice malo!!!
Heheheeh, ma to mama na brzinu pisala... Pa zato je takav rukopis :)
Hajde da se igramo sto da ne, ja sam uvek ZA:)
Samo gde su nam jos kragujevcani... .. .
mahamaja
18.09.2006., 08:17
:D NAJLEPSI POZDRAV MOM RODNO GRADU:-D
:D NAJLEPSI POZDRAV MOM RODNO GRADU:-D
Gde si Majo,nije te bilo odavno u rodnom gradu,hajde dodji pa na Cemalov sladoled da idemo,ili moze i u Srce...pozdrav
Evo ja se " samopozivam " da idem na sladoled sa vama :)
Pozdrav za Sve :)
stoja77
22.09.2006., 00:17
pozdrav from Palilule... 8-)
Chubbchubb
22.09.2006., 11:00
I iz centra ;-)
BigZexy2000
22.09.2006., 14:51
Eve, i mi smo tu (shtayga)
Evo ja se " samopozivam " da idem na sladoled sa vama :)
Pozdrav za Sve :)
Vazi ,povescemo i tebe,ti nekako dodjes kao privezak .... :shock: .sta cemo kada nema vise bazena,mora dete makar na sladoled da ide.. :-D .a da ,kazi mami da ti posalje maramicu,mislim ako se umazes od sladoleda.... ;-)
Prvo sam mislila da NIKO ne posecuje uopste ovaj forum a onda sam zakljucila da niko ne posecuje moju temu jer NIKO od vas ne ide u pozoriste. Jel toliko lose? Mada moras sam da proveris pa da kazes da je lose.Mozda je karta skupa? Dajte ljudi bre. Nemoguce.
Mannibals
28.09.2006., 03:03
...Ja volim pozoriste,ali ga slabo ima tamo gde sam ja.....zavalim se,odgledam delo.....kultura je majka,svih majki....(((???)))...;)...
p.s. al' sam lupio....ii ostao ziv....
stoja77
28.09.2006., 22:53
Ako ti kazem da odem jednom godisnje, pitam se da li sam rekao istinu...
ne znam... dvd je chudo.
Chubbchubb
28.09.2006., 23:17
Prvo sam mislila da NIKO ne posecuje uopste ovaj forum a onda sam zakljucila da niko ne posecuje moju temu jer NIKO od vas ne ide u pozoriste. Jel toliko lose? Mada moras sam da proveris pa da kazes da je lose.Mozda je karta skupa? Dajte ljudi bre. Nemoguce.
Uh, izgubio sam naviku :-(
A nekad sam tako voleo...
pizon01
01.10.2006., 16:53
Iskreno da ti kazem nisam isao jos od osnovne skole,a i nema sta da se odgleda pametno,vise volim da vikendom raspalim rostilj sa ortacima na Grosnickom jezeru.
Nisam sigurna da cu pogoditi koliko ima godina od mog poslednjeg
odlaska u pozoriste..mislim da je bila"Carlijeva tetka"????
...nazalost....mozda neke predstave gostujucih pozorista u Sumadiji ...
.ali nista skorije...nazalost,nista nije kao nekad... :neutral:
stoja77
03.10.2006., 16:22
jeli Pizon...jesi li ti u srednjoj isao u Tehnicu skolu...?
Evo mene........ O5 sam bio van KG, ali o5 sam dosao :)
Sta se desava ovde, kako je.... :)
Cujem tu neke predstave, pozoriste... Pa ono hajde da se organizujemo sa foruma da idemo... onako svi :)
PoZzZzZzz
pizon01
08.10.2006., 16:17
jeli Pizon...jesi li ti u srednjoj isao u Tehnicu skolu...?
Ne pomesala si me sa nekim.
stoja77
09.10.2006., 23:19
pomesao sam te...
pizon01
10.10.2006., 21:39
pomesao sam te...
shta si ti trandza?
stoja77
14.10.2006., 23:41
nick je skr. od lastname...
pizon01
15.10.2006., 16:26
nick je skr. od lastname...
Sorry, ali ruzan ti je brate promeni ga da nebi morao svima da objashnjavash.
stoja77
18.10.2006., 12:11
stvar ukusa...ali je defin. lepsi nego tvoj avatar...
pizon01
21.10.2006., 01:45
stvar ukusa...ali je defin. lepsi nego tvoj avatar...
a ako ga stavim na mog pa ti strpam u usta,e onda ce ti biti lep.
stoja77
23.10.2006., 23:06
"kuturo eve me"...ti si sine zalutao ovde....procitaj ponovo svoju recenicu, da bi jos jedan put shvatio koliko si jadan...
pizon01
24.10.2006., 21:49
"kuturo eve me"...ti si sine zalutao ovde....procitaj ponovo svoju recenicu, da bi jos jedan put shvatio koliko si jadan...
nemoj da ti nabijem gadan i hladan,
necu bre od fegeta da trpim kritike,
ti se razbijash u bulju pored trafike,
znam ja takve ***** brbljive,je.em im keve smrdljive,
ne kaci se sa psihopatom ubicu te lopatom ima da te zakopamo!
stoja77
24.10.2006., 23:26
sine...prso si...
...ali zesce si puk'o...
pizon01
27.10.2006., 17:19
sine...prso si...
...ali zesce si puk'o...
nisam prso ja nego tvoja bulja,a puknuce ti i pi[ka ako nastavish ovako da me provocirash
E sada cu da vam udarim cvrge,ili podelim crvene kartone!!! :shock:
Jedva da se sakupiste malo a ono ne moze se naci zajednicki jezik! :arrow:
Pa koji li vam je??? :twisted:
**case-problem**Hadžija
27.10.2006., 23:10
Koliko je udaljen Kragujevac od Arandjelovca..............?
Koliko je udaljen Kragujevac od Arandjelovca..............?
Nisam sigurna da ces navratiti po odgovor ali eto.......ima oko 50 km... ;-)
pizon01
29.10.2006., 17:13
E sada cu da vam udarim cvrge,ili podelim crvene kartone!!! :shock:
Jedva da se sakupiste malo a ono ne moze se naci zajednicki jezik! :arrow:
Pa koji li vam je??? :twisted:
nemoj teta twigi daj nam po jednu drugaricu
nemoj teta twigi daj nam po jednu drugaricu
Vrlo rado pizon ,ali bojim se da ce ti i moje drugarice biti kao tetke,najmanje desetka vas deli....
mozda i nebitno za pricanje dobrih prica pored kamina,sta mislis?
Jos samo snypija da pozovemo,on je super lik za dobro druzenje,odusevio me! ;-) :grin:
cojeaca
03.11.2006., 14:50
Cao ljudi!
A zasto je zamrla ova tema!? :( Evo ja da se uclanim (KG sa privremenim boravkom u BG radi studiranja) i da temu vratim na pocetak! :)
Pozdrav!
Chubbchubb
05.02.2007., 12:13
A zasto je zamrla ova tema!? :( Evo ja da se uclanim (KG sa privremenim boravkom u BG radi studiranja) i da temu vratim na pocetak! :)
Pozdrav!
Sta pozdrav :? A kinta za clanarinu? :razz: ;)
Sta pozdrav :? A kinta za clanarinu? :razz: ;)
Ma za Kragujevac i bubreg ako treba da dam! :grin:
Chubbchubb
07.02.2007., 20:41
Ma za Kragujevac i bubreg ako treba da dam! :grin:
Ja mislio na staklo neke zestine... 8)
A sta mislite da vam tetka umesi malo kolaca???? :D
http://i45.photobucket.com/albums/f89/M0nstrsity/cake.jpg
teto, jel moze dva parceta?...vidi se da znas znanje :)
Chubbchubb
12.02.2007., 19:52
A kafa...:??
A kafa...:??
stize....sa mlekom da repic ne poraste......
http://i33.photobucket.com/albums/d66/Magdzia0108/kawka.gif
teto, jel moze dva parceta?...vidi se da znas znanje :)
Moze,moze...sve..ljubi vas tetka :rolleyes:
http://i39.photobucket.com/albums/e197/Gowdie/chocolate-cake.jpg
Moze,moze...sve..ljubi vas tetka :rolleyes:
http://i39.photobucket.com/albums/e197/Gowdie/chocolate-cake.jpg
Jaooo, pa gde sad u sitne sate da vidim ovo!? :shock:
Chubbchubb
13.02.2007., 16:49
stize....sa mlekom da repic ne poraste......
http://i33.photobucket.com/albums/d66/Magdzia0108/kawka.gif
Ma moze i benko :P :)
pizon01
15.02.2007., 21:41
ma moze sve moze samo da je dzabe!
ma moze sve moze samo da je dzabe!
Hm,....moze,ali da doDZes da operes sudove posle svega,hi,hi..... ;-)
pizon01
20.02.2007., 00:29
Hm,....moze,ali da doDZes da operes sudove posle svega,hi,hi..... ;-)
ma moze samo jadni oni koji bi morali da jedu iz tih sudova koje ja operem,bolje je da koristimo plasticne ili kartonske tanjirice he,he
Au..odavno se neko novi nije upsao ovdi!!!!!:shock:
Alooo,ima li vas..ili pisete na drugim forumima....???
http://i173.photobucket.com/albums/w60/tagnola/computer.jpg
tu smo mi teta twigy...nego eto mladalacke obaveze...sta da ti pricamo, ti sve to vec prosla :)
Jessica iz francuske
15.04.2007., 18:56
hej ja sam tu posto se ipak smatram kraguljevcanom
tu smo mi teta twigy...nego eto mladalacke obaveze...sta da ti pricamo, ti sve to vec prosla :)
Znam,sinko znam,jesenas sam ja spremala slatkise kao prava tetka nekoj decici koji imaju godina koliko ja proslavljam od mature.....
Nema mi Snypija nesto,njega sam cak na bazen vozila proslog leta....:)
aahahaha :)...nisam znao da se kragujevacki forumasi tako ispomazu...mi mu svi dodjemo kao tvoji pilici....nit mi mozemo bez tebe nit teta twigy moze bez nas...:)
pozzz od jos jedne kragujevchanke :D ;)
mala_princeza
18.04.2007., 19:14
Evo jos jedna mladjana kragujevcanka vam se pridruzuje...:)
Evo jos jedna mladjana kragujevcanka vam se pridruzuje...:)
Dobrodosla princezo...samo da primetim da si avatarcic maznula negde usput na forumu,no,....nije to retka pojava!!!!:)
stojana
27.04.2007., 22:46
Dobro vece Kragujevcani!!!
Dobro jutro...:)
H'ajmo na pijacu....;)
http://i39.photobucket.com/albums/e187/graciejosh/vegtables.jpg
dobro jutro.....teta twigy bas poranila...a vikend....kukuuuu
vanilko
28.04.2007., 14:58
Kragujevcani ,ima li vas na forumu,ili samo necete da diskutujete na regionima ? Ne dozvolite da pricam sama sa sobom! 8)
e cao ja sam Kragujevcanin
vanilko
28.04.2007., 15:01
nisam u toku kolko Kragujevcana ima sada na forumu?
]Sad sam vec i kolace umesila:)
Izvolite,deco......a mozda ima nekih koji bi trebalo samnom na crtu po pitanju godina,nego se grebu za slatkise;)
Izvolite....
http://www.lamatorte.co.yu/images/x-kolaci.jpg
nisam u toku kolko Kragujevcana ima sada na forumu?
Samo ti zapisi svoju recku.....lako cemo za broj...ali evidentno da je malo zaziveo forum;)...kako je bilo:(.....
Iz 'oma mecem veliku turu kolaca.....
khm...nije da izvoljevam...ali nikako da obrnes turicu palacinki!
Mislis :confused:
Imas srece :-D ,uvek raspolozena za palacinke :wink: ...sa Plazmom i kremom :p ...ko jos moze da im odoli,...a ti.....ajde natoci nesto za pice;)
..nesto slutim da ce ostali namirisati...
http://www.goodcooking.com/ckbookrv/spring_02/veryveg/creperev.gif
ijaoooo vidi kakve su :)...pa gde ih samo nadje :)...e sad cu da maltretiram majku da sutra przi palacinke :)
khm...ja bih narucio turu ****...ali...ajd bicu slobodan :)...ja sam konj koji je nagurao 227 poruka za dve godine ali jos uvek ne zna kako se slike postuju na forum...a takodje ne znam nijedan drugi smajli pomocu precica sa tastature izuzev OVOG: :) da koristim....moze mala skola obuka ako nije problem?
NeboSky
29.04.2007., 02:39
Bas nas imaaaa!
ijaoooo vidi kakve su :)...pa gde ih samo nadje :)...e sad cu da maltretiram majku da sutra przi palacinke :)
khm...ja bih narucio turu ****...ali...ajd bicu slobodan :)...ja sam konj koji je nagurao 227 poruka za dve godine ali jos uvek ne zna kako se slike postuju na forum...a takodje ne znam nijedan drugi smajli pomocu precica sa tastature izuzev OVOG: :) da koristim....moze mala skola obuka ako nije problem?
Pa sad to sto nisi naucio da "kacis" slicice ti i nije nedostatak :roll: ..ja sam
samo bila banovana par puta zbog velicine i kolicine slika koje sam kacila :evil: .....i nace je prosta
stvar....
Trenutno sam u nedostatku vremena da ti pojasnim :-( ,ali prvo ces morati da naucis da przis
palacinke ;),jel...uvek se krece od prostijih stvari,zar ne???? ;-)
Moj izbor za danas.....odoh u prirodu,bice vrucina danas...;).....
http://www.swire.com/activities/hk/images/cocacolaA.jpg
vanilko
02.05.2007., 22:34
CIAO TWIGI KAKO BILO NA JEZERU JEL BILO NARODA?JEL TOPLA VODA ?
CIAO TWIGI KAKO BILO NA JEZERU JEL BILO NARODA?JEL TOPLA VODA ?
Cao...odavno nisam ovoliko cesto uzivala u svim lepotama ovog grada,na moje zadovoljstvo i dalje sve traje....treba znati uzivati u postojecim okolnostima.....a ja se trudim.....
Pozzzzzzz.:D
http://www.dfs.org.yu/takmicenja/PrethodneGodine/05/Rep05Sr/KG.jpg
http://www.kragujevac.co.yu/ogradu/album/foto/dejan0245%20.jpg
egberto_gismonti
07.05.2007., 23:08
Da bacim prvi post ovde pošto sam iz KG-a, a vidim da se pominju i neke palačinke... Ja donosim krem i plazmu. Ma nek' ide život, će i tiganj da operem. :)
Namirisao palacinke???..pa bice ponovo,kasno za veceras,umorila se tetka od setanja po gradu ovih dana,vi's stalno neka desavanja.....
Ziveli! :grin:
Imam frappe za prvu pomoc ,moze???
http://www.everythingcoffee-tea.com/images/BIC-Topped.jpg
egberto_gismonti
08.05.2007., 00:39
E tetka, tetka... Prvo staviš palačinke pored fena da zamiriše ceo grad, a onda se vadiš na umor. Ccccc, dobar je i frape, ali... :p :-D
Biće dana za slatkiše, taman kad se svi odmorimo od silnih svetkovina.
vanilko
11.05.2007., 01:07
CAO TWIGY PUNO HVALA SPASILA SI ME ZAMALO DA MI PUKNE GLAVA OD SEKIRACIJE STO NEZNAM DA UBACIM SLIKU
vanilko
11.05.2007., 01:17
HE HE NIJE LOSE ZAPOCTAK.A DAAAA DA NE ZABORAVIM IMAS NAJBOLJU TEMU NA FORUMU.CAO I POZ OD VANILKA
Hvala vanilko... :rolleyes: .
pozdrav ,twigy :-D
http://skeetersfinecrafts.com/sandals/background/hollyba2.gif
stojana
14.05.2007., 08:16
volim krofne a preskocite malo kolace...ide more....dijeta.....dosta ovih super slidza ....secer ode na nulu....moram u frizider...
Dobro vece,dobri ljudi!!! :grin:
Evo ,javno obecavam sve pomenute slatkise,uzivo,kada vas sve povedem na bazen!!OK?
http://www.motelkosickabela.sk/foto/bazen3.JPG
Chubbchubb
16.05.2007., 15:24
Dobro vece,dobri ljudi!!! :grin:
Evo ,javno obecavam sve pomenute slatkise,uzivo,kada vas sve povedem na bazen!!OK?
http://www.motelkosickabela.sk/foto/bazen3.JPG
A jel' moze za mene ovaj slatkis sto se naslonio na ogradu 8) :)
crne misli imas chub:)
teta Twigy je resila da nas podgoji kolacima, pa da nas rumene i debele vodi na bazene!
E nece moci:))
I zasto uvek zaboravie palacinke kad pricate o slatkisima :(
vanilko
17.05.2007., 01:18
MA DOSTA SLATKISA OCEMO NESTO MESNATO.PRICAJU KINEZI DA JE ODLICNO.
HEHEHE CAO TWIGY KAKO SI?
A jel' moze za mene ovaj slatkis sto se naslonio na ogradu 8) :)
Sve ti je dozvoljeno ;-) ;-) ;-) ......samo ces sam morati da navatas tog slatkisa!!!!!!!Napred.... :grin:
Eeee :shock: ,deco :roll: ,ko ce vama da ugodi:slatko ili slano :twisted: ?????
Najavili su koncert za subotu......pa cu vam kupiti razne slatke i slane zanimacije.....
i kokice bre...i sokitje.....sta cu taKi ste mi slatki svi!!!!!
...samo da vas ne pogubim negde.. :shock: :shock: :shock: . :grin: :grin: :grin:
http://www.drustvo-bisernica.si/kazalo1.htm
Lazna princeza
21.05.2007., 17:33
Kakav koncert? Opet nisam u toku?
Chubbchubb
21.05.2007., 21:55
Eeee :shock: ,deco :roll: ,ko ce vama da ugodi:slatko ili slano :twisted: ?????
Najavili su koncert za subotu......pa cu vam kupiti razne slatke i slane zanimacije.....
i kokice bre...i sokitje.....sta cu taKi ste mi slatki svi!!!!!
...samo da vas ne pogubim negde.. :shock: :shock: :shock: . :grin: :grin: :grin:
http://www.drustvo-bisernica.si/kazalo1.htm
He he... a mogli bi stvarno da se okupimo ;)
I jos samo da nam teta twigy obeca po pivo :razz: :)
Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!
stojana
28.05.2007., 09:10
Gazdarica ("foruma"istorije) :
"Imam u kuci jednu knjigu izdatu 1943. u Zagrebu... Dakle, u NDH..."
"@Lj, dacu vam kame..."
(ПРЕТЊА СМРЋУ)
(ја сам Србин мета тог "разговора")
(у под-форуму: "везе с Италијанима")
СРБИ, ЈЕВРЕЈИ, ЦИГАНИ: СЕТИМО СЕ ЗЛОГЛАСНЕ УСТАШКЕ SS "KAMA" DIVIZIJE !!!
Ja tebe bre nihc ne razumem....nisi mi jasan...objasni to....ps.plavusha sta ces..
TANJA MORE
14.06.2007., 10:01
Tu sam i ja al za sad daleko
He he... a mogli bi stvarno da se okupimo ;)
I jos samo da nam teta twigy obeca po pivo :razz: :)
A ja sad zakljucih da si se navadio da nesto stalno trazis !!!http://www.postsmile.net/img/16/1606.gif
Sta mislis da te upisemo u skolu plivanja za pocetak?http://www.postsmile.net/img/16/1619.gif
A gde mi je vanilko, ucutao se...????
A SNYPY???
http://www.postsmile.net/img/23/2344.gif
vanilko
18.06.2007., 02:43
Ubedacio sam se Twigy daleko je bre previse taj avgust.Hvala za posetu i za sliku.Kako si ti?Da te pitam imas li sliku princeskrofne i sampite bas mi se jede.Pozdrav tebi i Kragujevcu CAO
I meni je daleko avgust :roll: , narocito sto tek krajem jula idem na more :-| ...
A sampite...uvek....
http://www.uputstva.net/recepti/kolaci/sampita.jpg
..princes drugom prilikom, da mi se ne useceris!!!!
vanilko
18.06.2007., 13:45
Hvala Twigy ali kud cekam taj avgust da dodjem za Kragujevac sad da cekam i na princes krofnu.Deli ce mi dusa.
Ne u glavu,vanilkoooooooooo! :Ako je tolika frka da ti saljnem nesto lepo iz naseg grada...samo javi..... http://www.postsmile.net/img/25/2550.gif
Princersssss za tebe, specially... :grin:
http://www2.serbiancafe.com/kuvar/img/2248_sarene_princes_krofne.jpg
dupla tura..... :idea:
BigZexy2000
20.06.2007., 23:14
ahrgrhhhh
hteo sam nesto reci ali....
Spala knjiga na dva slovca.....http://www.postsmile.net/img/10/1023.gif
BigZexy2000
21.06.2007., 21:48
http://www.postsmile.com/img/emotions/218.gif
cekaj da nadjem tretje...
pojavi se...natrci..
jel tako twigy :)
pojavi se...natrci..
jel tako twigy :)
Jeste,sada mozemo da igramo "Ne ljuti se covece".
Samo da vidim...treci je ipak zbrisao!http://www.postsmile.net/img/25/2551.gif
a da li je prava twigy bila mrsavija od danasnjih kosturastih manekenki?
Relativan je pojam vise ili manje mrsavo, bas smo na tu foru imali diskusiju o uciteljicama moje cerke, obe zajedno nemaju vise od 90kg.
Evo jedne od tih slika popularne twiggy iz ,67 godine...
http://web.ard.de/galerie/bilderpool/boulevard/2006/magersucht/twiggy.jpg