Vidi punu verziju : Dobro Dosli
JUGGALO_BEAVIS
06.04.2006., 15:15
Zahvaljujem se administraciji krstarice za otvaranje foruma 'Sarajevo'
Pozdrav svim Sarajlijama
blue flower
08.04.2006., 19:45
pozdrav od Sarajke
srdjan_84
10.04.2006., 22:00
jel taj pozdrav upucen i sarajlijama van sarajeva :)
Poz svima koji su sada dole :)
markoca
11.04.2006., 21:15
Pozz vama tamo juzno! :D
pozdrav svima.. samo, nesto vas slabo ima...
pandiani
12.04.2006., 23:11
pozdrav svima u SCG, a poseban za ZR, BG i BD
AntunTun
15.04.2006., 11:03
aaa ovo je od skoro...vidim ja neobichno mi shto ima sarajevo nisam do sada vidjao...aaaa ovo je onaj jugalo s krstarice chata...znachi on lobirao...shto ti je uticajan polozhaj...chudo
e a shta znachi juggalo beavis?
borisbg
15.04.2006., 11:06
JUGGALO_BEAVIS
Registrovan korisnik
Učlanjen:: 04.05.2003.
Kako si ovo uspeo?
AntunTun
15.04.2006., 15:45
pffff...pitash vuka kako je uspeo da zakolje ovcu...
JUGGALO_BEAVIS
16.04.2006., 20:47
aaa ovo je od skoro...vidim ja neobichno mi shto ima sarajevo nisam do sada vidjao...aaaa ovo je onaj jugalo s krstarice chata...znachi on lobirao...shto ti je uticajan polozhaj...chudo
e a shta znachi juggalo beavis?
Da, ja sam podneo zahtev da se otvori forum za Sarajevo :)
znacenje "JUGGALO_BEAVIS", uglavnom...
JUGGALO je neko ko voli rap grupu Insane Clown Posse ( ICP ) iz Detroita u Americi
(to sam slusao malo dok sam bio klinac)
BEAVIS je lik iz crtanog filma "Beavis & Butthead"
JUGGALO_BEAVIS
16.04.2006., 20:48
JUGGALO_BEAVIS
Registrovan korisnik
Učlanjen:: 04.05.2003.
Kako si ovo uspeo?
Zivim u Windsoru odavno, ali naravno Sarajevo mi je u dusi
AntunTun
17.04.2006., 00:50
znam gde je detroit...makar...
ma pito te kako si uspeo da se uchlanish pre 2god i ne napravish post...al ql je shto si u windsoru...ima li tamo neka rep grupa vredna pomena?...
JUGGALO_BEAVIS
18.04.2006., 06:01
znam gde je detroit...makar...
ma pito te kako si uspeo da se uchlanish pre 2god i ne napravish post...al ql je shto si u windsoru...ima li tamo neka rep grupa vredna pomena?...
Uclanio sam se pre 2 god na forumu, ali mi nije bilo interesantno, vecinom pricam na chatu, tj pricaonici.
Ali sad mi je interesantno jer se otvorio Sarajevo forum :)
ima ovde puno rep grupa ali ne slusam rep. Vecina rep grupa ovde u okolini su iz Detroita.
Windsor je manji grad, veci od Nisa i Novog Sada, ali je odmah do Detroita, samo se predje most.
Dosta o Windsoru i Detroitu, sha se radi u Sarajevu :)
pandiani
18.04.2006., 12:43
evo treba da pocne final 8, pa je to tema broj 1 u gradu
xpforswodniw
18.04.2006., 20:56
Djesi ba?
Zeljo!!!!!!!!!!!!!!!!
xpforswodniw
18.04.2006., 20:57
Cevapi Zeljo, Olimp. stadion Kosevo, Grbavica, Vjecna vatra,...................
Zlokotlokrp
23.04.2006., 02:43
Zivim u Windsoru odavno, ali naravno Sarajevo mi je u dusi
I meni, rodjen sam tamo, a kakve ti veze imas sa Sarajevom
KOWYNUXX
23.04.2006., 02:46
pa Antune, majku mu, kako ne znash ko je Juggalo???Najvetji smarach na chatu:
MOLIM VAS BEZ FLOODA< VREĐANJA< NAVIJANJA< CAPSA...
blah...i josh je admin :wink:
kad sam prvi put doshao, mislio sam da je on mashina, kao i DBase,Botko...
JUGGALO_BEAVIS
25.04.2006., 17:20
I meni, rodjen sam tamo, a kakve ti veze imas sa Sarajevom
Rodjen sam i zivio sam u Sarajevu, otisao sam tokom rata
JUGGALO_BEAVIS
25.04.2006., 17:23
pa Antune, majku mu, kako ne znash ko je Juggalo???Najvetji smarach na chatu:
MOLIM VAS BEZ FLOODA< VREĐANJA< NAVIJANJA< CAPSA...
blah...i josh je admin :wink:
kad sam prvi put doshao, mislio sam da je on mashina, kao i DBase,Botko...
Pozdrav KOWYNUXX :)
ha ha ha , nisam masina, ali neki ljudi i dalje ne veruju :)
Nisam admin,cak ni blizu, jos sam local op koji nema neke funkcije, tj ne mogu nista vazno da radim sa localop
KOWYNUXX, koji nickname koristis na chatu ? taj sto koristis na forumu?
AntunTun
27.04.2006., 22:17
ne znam ja nekako chim se pojavi neko ko zhivi u detroitu a ima 4c u avataru...zamishljam nekog ko se busa majkom srbijom te kao on ovo ono ludilo neko patriota...a u sushtini deca mu netje znati 5 rechi srpskog...i nekako mi to gadno sve mislim da su takvi likovi bezveze...nishta lichno jugalo...al tako nekako imam trip...a i ljudi koji neprestano mashu zastavama i ne zasluzhuju da imaju zastave...
prof. Grof
01.05.2006., 17:12
Cim je covek na avataru postavio nasa srpska obelezja odmah vam je zasmetao a pogotovu ovome smradu iznad mene. A kako se samo odmah javio Antun kada je otvoreno Sarajevo. Jos kako se zivo interesovao sta ti znaci nadimak na forumu.Od prvog dana sam vas pratio i jasno sam nao da ce neko da ga ispusi ovde , sto se jasno vidi ko je to uradio.I nastavice to da radi , mnogo to voli ...........
[QUOTE=AntunTun]ne znam ja nekako chim se pojavi neko ko zhivi u detroitu a ima 4c u avataru...zamishljam nekog ko se busa majkom srbijom te kao on ovo ono ludilo neko patriota...a u sushtini deca mu netje znati 5 rechi srpskog...i nekako mi to gadno sve mislim da su takvi likovi bezveze...nishta lichno jugalo...al tako nekako imam trip...a i ljudi koji neprestano mashu zastavama i ne zasluzhuju da imaju zastave...[/QUO
Mozda bi ti suza radosnica iz oka kanula da vidis ovda neki avatar sa sahovnicom? Ovo je ipak srpski forum gde se vecina srba skuplja i gde cetiri s rado vidjena stvar...
A i taj tvoj nik, sta on predstavlja??
prof. Grof
02.05.2006., 16:11
Njega i njegov narod ..............., insekte , beskicmenjake........
Ma buraz, prcaj ga...Verovatno i jeste Sarajlija...Ja mu oprastam zaradi toga, aj i ti, jarane...
Inace, sa Ilidze sam, da se brate ljudski predstavim, iz Luzana, izasao za faking dejton...
Poz..
I kako on to prodje sa 6000 postova? Verovatno samo svojima moze servirati suplju...
A i onaj mu avatar...Pravi predstavnik svog oca nacije...
I veruj da ti je avatar medju najlepsim...pocinjem ti zavideti ( dobronamerno, of course )..:)
Re grofu..
JUGGALO_BEAVIS
04.05.2006., 04:52
ne znam ja nekako chim se pojavi neko ko zhivi u detroitu a ima 4c u avataru...zamishljam nekog ko se busa majkom srbijom te kao on ovo ono ludilo neko patriota...a u sushtini deca mu netje znati 5 rechi srpskog...i nekako mi to gadno sve mislim da su takvi likovi bezveze...nishta lichno jugalo...al tako nekako imam trip...a i ljudi koji neprestano mashu zastavama i ne zasluzhuju da imaju zastave...
Upravu si da imas zesci trip ;)
KOWYNUXX
04.05.2006., 05:17
Pozdrav KOWYNUXX :)
ha ha ha , nisam masina, ali neki ljudi i dalje ne veruju :)
Nisam admin,cak ni blizu, jos sam local op koji nema neke funkcije, tj ne mogu nista vazno da radim sa localop
KOWYNUXX, koji nickname koristis na chatu ? taj sto koristis na forumu?
najcheschtje (al ga napisah, jblmjk :lol:) sam pod nickom Kovi...taj mi je regovan...
nisam te zapazio da bilo shta progovarash, izuzev onog smaranja, pa sam se zato tripovao...a i nick ti je ljudski...:D
JUGGALO_BEAVIS
04.05.2006., 05:40
najcheschtje (al ga napisah, jblmjk :lol:) sam pod nickom Kovi...taj mi je regovan...
nisam te zapazio da bilo shta progovarash, izuzev onog smaranja, pa sam se zato tripovao...a i nick ti je ljudski...:D
Puno sam away, retko imam vremena da pricam na chatu. Vecinom pomazem ljudima kad im treba pomoc u vezi neceg :)
Inace provodim vreme na mojim kanalima #sarajevo i #milioner
a za ono smaranje, to ide automatski , hehe :)
Avetinja
05.05.2006., 22:45
e ljudi ..... treba mi pomoc , mozda cutra treba da idem tamo u sarajevo , ili visegrad , ebai ga , neznam , ali mi pasoš istekao , a ličnu jos nemam , oce li me zezat na granici ???
dvije male , jedna velika , šema iz kopača ;)
ma prcaj supka krvatskog......
Avetinja
05.05.2006., 23:53
cega bolan ?
Ma ne tebi, brate...zna se kome, prepoznace se supcina sto sernda na forumu...
Inace haveru tebi poz i za granicu, neznam, nisam mesecima isao...
Ako si u srbiji, pitaj u obliznjem AMSJ...oni su ti ono, naj merodavniji...
Poz
Jeko ba moderator, pa kikova mankija krvatskog sa scene ???
E svaka ti Njegoseva bila jarane...
Aj vidi u podforumu naucne fantastike, ako kuliraza moderator nije izbrisao, moj mali ratic sa krvatinom...
poceo srti za teslu, pa da on meni oprasta za rat, pa Arkan ovo ono...
Avetinja
06.05.2006., 11:27
ma jok , ja sam u cg.
Mitternachtsträumer
07.05.2006., 18:59
ma jok , ja sam u cg.
Iz CG u Srpsku ti treba samo licna karta koliko sam ja upoznat sa situacijom! Isao sam u Srbiju nebrojeno mnogo puta samo sa licnom i nije bilo problema jer je takav dogovor, mislim da je i sa CG isto!
Pozdrav svim Sarajlijama sa Pala, za neke je to uvreda, za neke cast :D !!!
Avetinja
08.05.2006., 00:35
ma nisam otisao ...... ovih dana cu da vadim pasoš opet , a mozda i licnu ......
ipak hvala
prof. Grof
15.05.2006., 01:35
Где је онај педер "Антун Тун" набијем га на ђоку ...............
п.с.Још Антун још Тун .......... где ћеш горе !
Zlokotlokrp
16.05.2006., 01:33
A ja mislio ovo ce biti pametan forum.
maja_sa
03.03.2008., 09:50
VOLIM,VOLIM,VOLIM,VOLIM S A R A J E V O ! ! !