Vidi punu verziju : CRNI GRUJA
Da li vam se svidja ova opicena serija?!
фигхтер
27.11.2003., 22:31
разочарао сам се. мислим, понекад кад баш немам шта да радим одгледам десетак минута грује, и после окрећем даље. нису лоши, али ми се чини да малкице смарају. :roll:
разочарао сам се. мислим, понекад кад баш немам шта да радим одгледам десетак минута грује, и после окрећем даље. нису лоши, али ми се чини да малкице смарају. :roll:
Zaaaaaaaaasto? :(
Fora je u tome da se malcice udubis u radnju jer samo prozivaju vlast i politicare i aktuelnu pol.situaciju!
Ludi su glumci.Serija je snimljena na brzinu,ali nije lose ispala.
Hvala u svakom slucaju na komentaru,ovde izgleda niko nije gledao gruju.Ostali,daje se na BK petkom,tj.veceras u 22h i sredom u 21h.
Pozdrav
фигхтер
30.11.2003., 16:41
Zaaaaaaaaasto? :(
Fora je u tome da se malcice udubis u radnju jer samo prozivaju vlast i politicare i aktuelnu pol.situaciju!
Ludi su glumci.Serija je snimljena na brzinu,ali nije lose ispala.
Hvala u svakom slucaju na komentaru,ovde izgleda niko nije gledao gruju.Ostali,daje se na BK petkom,tj.veceras u 22h i sredom u 21h.
Pozdrav
па удубим са је, али некако не иде :wink:
Najbolja serija na svetu! Odavno nisam gledala tako dobru seriju (posle Otvorenih vrata).
slatka kao medic
03.12.2003., 12:23
ja prvi put chujem za ovu seriju :oops: ... ebiga to je zato shto nikada ne gledam Tv....
ja prvi put chujem za ovu seriju :oops: ... ebiga to je zato shto nikada ne gledam Tv....
E a otkud ti na ovom forumu onda? :lol:
Jel gledao neko poslednju epizodu,od prosle nedelje? Pa neka mi ukratko preprica. Propustila sam je.
Jel bese kad Bole uci krasnopis kod Crnogdzica?