PDA

Vidi punu verziju : Kako povratiti ljubav (rece neko)

Tuzan burazer
21.11.2003., 04:20
Imam 18,skoro 19 godina. Brat mi ima 11 godina. Ne slazemo se bas najbolje.Cesto znamo da se zbog nekih gluposti posvadjamo. Gledam drugu decu. Mnogo se bolje slazu. Voleo bih da mi je strava odnos sa malim bratom, ali on se previse ponasa zrelo. Ponasa se ko da sve zna, ko da je najpametniji. Uobrazen je i nije nimalo umiljat. Ranije je bio (samo da napomenem).Jos da napomenem da me strasno puno imitira. Da li to moze da se zaustavi, dok nije doslo do nekih posledica ?!

Kako to da povratim ?

Alexandra9
21.11.2003., 12:19
Imam istu situaciju sa mladjom sestrom. I ona prolazi kroz neki svoj period kada ,,sve najbolje zna''kad je ,,velika''. Proci ce to (tako su mi barem rekli oni koji su stariji,a imaju mladju sestru ili brata).

Kad ti brat bude usao u pubertet(oko 14 godina po nekim statistikama, mozda i ranije) zblizicete se vise, trazice savete od tebe kao starijeg brata, i to je to.

Bice bolje...

autor
22.11.2003., 00:36
Ma pitanje je. Svi to kazu, proci ce kad poraste. Meni je muka tih odgovora. Hocu nesto konkretno...

On je dosta raspusten...mali je postao antihrist, a takvi znaju posle da se i separatis. Trenutno je dosta povucen u sebe. Malo prica...

miv
22.11.2003., 09:00
Probaj da sa njim provedes malo vise vremena u stilu
"izlazimo".Kroz te izlaske pricaj o raznim temama. Kada vidis da negde "zastajkuje"ti idi okolo pa se vrati sa druge strane.Daj mu poneki savet kako mi odrasli postupamo u nekim situacijama,ali mu nekad
daj nesto i za pravo.Probaj da ga "otvoris",deca u tom uzrastu imaju vec jaku licnost i znaju da iz inata ili dokazivanja krenu losim putem.Kontra od onog sto im se savetuje.Budi pazljiv. Pozdrav :!:

фигхтер
22.11.2003., 09:52
Imam 18,skoro 19 godina. Brat mi ima 11 godina. Ne slazemo se bas najbolje.Cesto znamo da se zbog nekih gluposti posvadjamo. Gledam drugu decu. Mnogo se bolje slazu. Voleo bih da mi je strava odnos sa malim bratom, ali on se previse ponasa zrelo. Ponasa se ko da sve zna, ko da je najpametniji. Uobrazen je i nije nimalo umiljat. Ranije je bio (samo da napomenem).Jos da napomenem da me strasno puno imitira. Da li to moze da se zaustavi, dok nije doslo do nekih posledica ?!

Kako to da povratim ?

смири се кецмане, то су само деца... :wink:

emy_331
05.12.2003., 15:33

Kako to da povratim ?
E kako bih ja volela da imam brata kao sto si ti!Zaista taj mali je cudo,ne uzima ono sto mu se nudi na tacni.....satrijeg brata koji zeli da mu posveti vreme!
Ne uzbudjuj se,on ocigledno ulazi u pubertet,nesiguran je,neurostican...znas vec kako to ide!Ako te vec imitira,pa to znaci da on tebe gotivi...veruj mi,sve ce na svoje doci!

emy_331
05.12.2003., 15:34

Kako to da povratim ?
E kako bih ja volela da imam brata kao sto si ti!Zaista taj mali je cudo,ne uzima ono sto mu se nudi na tacni.....satrijeg brata koji zeli da mu posveti vreme!
Ne uzbudjuj se,on ocigledno ulazi u pubertet,nesiguran je,neurostican...znas vec kako to ide!Ako te vec imitira,pa to znaci da on tebe gotivi...veruj mi,sve ce na svoje doci!