PDA

Vidi punu verziju : NASA NEZAVISNOST?!

Elishabeth
30.03.2006., 23:18
Zanima me koliko ovde ima ljudi koji su se vec,nazovimo to,otudjili od svoje mamice i tatice?Sta planirate dalje?!
I ako ima onih koji nisu,kad planiraju i da li ih smaraju cuvenom recenicom "Dok god si pod mojim krovo slusaces me i raditi ono sto ti kazem!" ili su odnosi mnogo bolji?

Shinoda
01.04.2006., 17:10
Jos zivim sa roditeljima i zivecu jos neko vreme, posto nemam uslova za samostalan zivot.
Nemam bas problema sto se tice toga sto si navela, ali posvadjamo se tu i tamo oko nekih drugih stvari, ali sumnjam da bi me izbacili iz kuce...

KOWYNUXX
01.04.2006., 17:21
pa josh si maloletan, ***...kad napunis 18, ima da progledash...:wink:

Shinoda
01.04.2006., 19:50
Sumnjam...Za sada mi je lepo tu gde jesam, mozda i zapalim negde na faxu, ali stvarno sumnjam...

virked
02.04.2006., 16:54
Ja zivim kod mamice i tatice kako @Elishabeth rece i u skorije vreme necu otici od njih jer nemam uslova za to iako bi voleo.Moji su skroz ok a nisu vise u fazonu "Dok god si pod mojim krovom slusaces me i raditi ono sto ti kazem".To su prevazisli kad sam zavrsio srednju skolu, a i onda me nisu nesto narocito smarali sa tom pricom.

Bandzi FmMONO
09.01.2008., 00:08
Zivim i ja sa roditeljima, ali kako mi mi moji prigovaraju kad imam vecu platu i od mame i od tate :?::!::mrgreen: