Vidi punu verziju : ribe u banjaluci
da li se slazete da su ribe u banja luci najbolje ili su to samo price??????????????????
da li se slazete da su ribe u banja luci najbolje ili su to samo price??????????????????
Ehehe dejo, na forumu ISTORIJA se bave mitologijom :)
kako ti kazes ali nije sve istorija
kako ti kazes ali nije sve istorija
Pa ja sam u Banja Luci bar dva puta godisnje, i koliko sam ja video, nije ni blizu onoga sto se prica.
e pa vidis ja sam stalno u banjaluci i bio sam cesto po republici srpskoj i u beogradu i uvjerio sam se da je istina ovde su ribe ubjedljivo najbolje
ali zato su glupe ko k.... i nafurane do bola!!!!!!!!!!!!1
e pa vidis ja sam stalno u banjaluci i bio sam cesto po republici srpskoj i u beogradu i uvjerio sam se da je istina ovde su ribe ubjedljivo najbolje
Dejo, mozda su tebi najbolje, ali meni su stvarno Beogradjanke najlepse, e sada ne znam na sta si ti mislio sa tim najbolje, mozda najbolje u dusi ?
u dusi nikako a mislio sam fizicki
a sto se tice beograda tu su ribe mnogo naprednije i normalnije odnosno opustenije sto je sto puta bolje nego ovde
Gazdarica
10.06.2003., 10:14
Ma, daj Dejo... Ima zaista lijepih djevojaka i ja ih volim pogledati kad prolazim ulicom, ali sad proglasavati ih najljepsim, i te kako je pretjerano...
Ma, daj Dejo... Ima zaista lijepih djevojaka i ja ih volim pogledati kad prolazim ulicom, ali sad proglasavati ih najljepsim, i te kako je pretjerano...
ne kazem da sam prosao svijet ali ono sto sam vidio nikako se ne moze porediti sa vama
u drugim mjestima naravno da ima ljepotica ali manje
mislim procentualno
ne kazem da sam prosao svijet ali ono sto sam vidio nikako se ne moze porediti sa vama
u drugim mjestima naravno da ima ljepotica ali manje
mislim procentualno
Gazdarica
10.06.2003., 11:09
Naravno da je u Banjaluci vise lijepih djevojaka nego u okolnim mjestima, kad je BL, mnogo veca od njih...
Naravno da je u Banjaluci vise lijepih djevojaka nego u okolnim mjestima, kad je BL, mnogo veca od njih...
nisam mislio na okolna mjesta evo npr. beograd koliki je a takva je situacija i mislim da nema veze koliko je mjesto ipak se gledaju postotci
Gazdarica
10.06.2003., 11:22
Pa, kad je BG u pitanju, ne bih se bas slozila s tobom... Kad god odem tamo, bas se nagledam lijepih djevojaka... O muskarcima i da ne pricam...
Doduse, ukusi su razliciti, jel te...
Pa, kad je BG u pitanju, ne bih se bas slozila s tobom... Kad god odem tamo, bas se nagledam lijepih djevojaka... O muskarcima i da ne pricam...
Doduse, ukusi su razliciti, jel te...
ne bih se slozio sa tobom po pitanju cura a za momke ne znam ali naravno svako ima svoje misljenje
Aman, zaman , bejah u toj BL jednom, udjoh u kafic, i kao da sam usao u harem.Milion cura na jednom mestu A NIJEDNA(a pojma nemam zasto), nema pratioca.I sve bre pomahnitale , boze me oprosti, ko da u zivotu nisu.......Zakljucak:KO NIJE ODAVNO IMAO SEX , PRAVAC ZA BANJA LUKU, USPEH ZAGARANTOVAN(ja to iz iskustva)
Gazdarica
10.06.2003., 19:20
Hahaha, Hazar, moracu se poceti druziti sa zenama...
Mozda i ja nekog upecam...:)))
cura iz bl
11.06.2003., 00:48
Aman, zaman , bejah u toj BL jednom, udjoh u kafic, i kao da sam usao u harem.Milion cura na jednom mestu A NIJEDNA(a pojma nemam zasto), nema pratioca.I sve bre pomahnitale , boze me oprosti, ko da u zivotu nisu.......Zakljucak:KO NIJE ODAVNO IMAO SEX , PRAVAC ZA BANJA LUKU, USPEH ZAGARANTOVAN(ja to iz iskustva)
Pa moras i ti bar negdje da ubodes,a u punoj kafani,sigurno si naisao na mrtvu pijanu zenu.
Pa moras i ti bar negdje da ubodes,a u punoj kafani,sigurno si naisao na mrtvu pijanu zenu.
Da, sigurno je da mu se dopala pijana zena koju je...
Da, mora da mu se mnogo dopala.
cura iz banja luke
17.06.2003., 17:46
Da, mora da mu se mnogo dopala.
Ko kaze da mu se dopala?
Nije trazio da voli,nego da se k...!
LJuta_Kao_Zmaj
18.06.2003., 10:14
Aman,zhivim i ja u toj BL i bash me zanima u koji ti kafitj udje...mozhda millenium tamo je 60%djevojaka sa hm recimo sponzorskim nachinom zhivota
jeste da je u bl odnos 6:1,i da vetjina devojaka ne mozhe natji odgovarajutjeg momka al zar to znachi d ako god dodje mozhe da kresne koga pozheli?! smesha konstatacija dechko zaista,kazhem ja sve zavisi na koga naletish,a shto se tiche najlepshih moj tata kazhe da su ranije i bile mada su meni novosadjanke jako lijepe a tek novosadjani mmmm:))))
Gazdarica
18.06.2003., 11:39
Da li da razbijam iluzije ili ne...? Hmm... ipak hocu...
Dakle, u Banjaluci zena je samo 1,5 odsto, vise nego muskaraca...
A price o odnosu 6 ili 7 prema 1, samo su urbana legenda...
FUNNYMAN
24.06.2003., 11:56
Gazdarice ti si tako NACITANA riba, i posto ceo dan sedis za komp, reci mi molim te cime se bavis
Gazdarica
24.06.2003., 12:44
Baratam sa informacijama...:)
Baratam sa informacijama...:)
"barataš sa inforamacijama", a gdje to ako se može znati pošto i ja baratam sa informacijama pa ko zna mozda smo i radne kolege!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gazdarica
26.06.2003., 12:25
E, to vec nije za javnost...:)
E, to vec nije za javnost...:)
hmmm
čega se bojiš?????????''
da neko ne bi saznao ko si ustvari
ha ha ha ha
sala mala
Gazdarica
30.06.2003., 12:03
Pa, naravno da ne zelim da se sazna... Mada, ima i ovdje ljudi koji me poznaju...
Pa cujte ja sam iz BL I sad, da vam kazem da su tu same ljepotice nisu!! Ni blizu!
Ok ima finih cura kao i svugdje ali sad reci da su u BL najljepse i najbolje cure, mislim stvarno se ne moze. Ove "ljepotice" su toliko ufurane...jednostavno nemozes pricati sa njima...so..
Za mene su najbolje normalne cure:) A ne neke RIBE..i to
Hvala sto ste me citali
atomski mrav
03.08.2003., 19:14
U svakom gradu ima lijepih cura... a da li ces da ih vidis na ulici samo zavisi od uslova za izlazak u tom gradu.
Slazem se samo s tim da su se Banjalucanke stvarno ufurale... to je prije par godina bilo mnogo drugacije nego u zadnje vrijeme. Ali opet da ne generalizujem, svugdje ima izuzetaka.
Ehehe dejo, na forumu ISTORIJA se bave mitologijom :)
potpuno si u pravu!!
bundeva
17.08.2003., 22:11
Ziva istina,ribe u Banjaluci su najbolje na svetu.A da vam otkrijem i malu tajnu-najbolja riba u Banjaluci je Gazdarica.Pa vi,ljudi,pojma nemate s kim zivite.Moram li ja cak odavde da vam sve crtam? :?
Gazdarica
18.08.2003., 11:43
Hahahahahahahaha... Joj, bundevo, hvala ti sto si me, nakon ovih tuznih dana, uspio nasmijati... :lol:
Dejo, mozda su tebi najbolje, ali meni su stvarno Beogradjanke najlepse, e sada ne znam na sta si ti mislio sa tim najbolje, mozda najbolje u dusi ?
Ljudi mozete vi da pricate sta hocete ali ubedljivo najbolje devojke su u Novom Sadu. Jes da su sponzoruse ali sta da se radi...
Ljudi mozete vi da pricate sta hocete ali ubedljivo najbolje devojke su u Novom Sadu. Jes da su sponzoruse ali sta da se radi...
a u banjaluci kao nisu :twisted: :twisted: :twisted:
taurus79
05.09.2003., 12:37
Ja sam mislio da je ta priča oko oko toga kako su u Banjaluci ribe najbolje obično sr... dok nisam otišao u vojsku,odnosno dok nisam došao kući prvi put.Možda nisu najbolje ali da su dobre,dobre su.Što se tiče Beograda,kada mu oduzmeš sve one cure,a i momke,koji su došli na studije,šta ti ostaje?Ništa,brate.
taurus79
05.09.2003., 12:44
E,sada što je sa Banjalučankama teže prići nego američkom predsjedniku,to je druga priča.To je diglo noseve,ufuralo se do bola.Mislim,ono,moraš izgledati kao Bred Pit na kvadrat,a imati love kao Bil Gejts.
Mocnica 1
07.09.2003., 20:26
ok ljudi ja sam banjalucanka koja studira u Bg.i s moje tacke gledista sponzorusa ima u sve i jednom gradu bivse Juge ali je Beograd neprevazidjen po tom pitanju.a da su banjalucanke najlepse i najnepristupacnije i to je istina.
dobrovoljac_cg
11.09.2003., 23:48
Bio sam nekoliko puta u BL i primjetio sam da ima mnogo vise cura nego momaka.I da neki muski gabori vode prave ljepotice uz sebe.U cemu je stvar ja ne znam.Da su uobrazene nisu,jer sam ovog ljeta upoznao jednu curu iz BL i bas mi je super bilo sa njom.
A da su najljepse cure iz BL, nisu, svratite malo do Podgorice pa ce te da vivite ljepotu,ali sto se tice ponasanja ne odgovaram za njih,jer su vrh uobrazene.
Pozdrav za sve iz BL
bundeva
31.10.2003., 00:43
A bre,Gazdarice,vide li mi seku,eno je u Banjaluci?
Gazdarica
02.11.2003., 12:26
Je l' to ona sto prodaje kospice bundeve, ispred "Boske"...? :lol:
bundeva
02.11.2003., 21:26
:D Nije!Dosla moja seka kuci.Nego nesto ti oslabio 'pregled igre',ranije nista nije moglo da ti promakne,a sad,evo,pitanje stoji vec dva dana.Staris,staris :P :P
Gazdarica
03.11.2003., 14:56
Jao, bundevice, vjerujem ja da si ti dovoljno dugacak da svojim alatom premostis ta dva dana cekanja na odgovor...:mrgreen:
E,sada što je sa Banjalučankama teže prići nego američkom predsjedniku,to je druga priča.To je diglo noseve,ufuralo se do bola.Mislim,ono,moraš izgledati kao Bred Pit na kvadrat,a imati love kao Bil Gejts.
dovoljno je ovo drugo :).... a ja sam mislio da su samo novosadjanke nafurane...
dovoljno je ovo drugo :).... a ja sam mislio da su samo novosadjanke nafurane...
Gazdarica
16.12.2003., 20:34
Uvrijedjene, cime...?
Uvrijedjene, cime...?
cime???Zar to nije ocito.Kaze da smo ko pomanitale i da svako ko nije imao sex dodje uspjeh zagarantovan.Zasto bi bio uspjeh zagarantovan?
Sram ga bilo, kako ga nije sramota!?!
Cekaj Snave, on to kaze da je "uspeh zagarantovan" iz iskustva!
Da li da mu verujemo?
Kakav je mentalitet tamosnjih devojaka? :roll:
pa i nisu vam neke ribe!
bila sam i videla, ima ih previse (7 na jednog muskarca). zato se ponasaju kako se ponasaju - kao da musko videle nisu. a nisu ni obucene sa ukusom.
devojke iz srbije su za pet klasa bolje od banjalucanki u svakom mogucem pogledu...
pa i nisu vam neke ribe!
bila sam i videla, ima ih previse (7 na jednog muskarca). zato se ponasaju kako se ponasaju - kao da musko videle nisu. a nisu ni obucene sa ukusom.
devojke iz srbije su za pet klasa bolje od banjalucanki u svakom mogucem pogledu...
Cinimi se da je kod tebe u pitanju mozda neka vrsta ljubomore.Obilazila sam mnoge gradove u Srbiji,narocito Beograd i primjetila sam da muski dio voli Bosanke,narocito Banjalucanke,a zenski dio zato nevoli pomenute.Tako da ti nezamjerim.S to se tice oblacenja,nekazem da nema kica,ali priznaj da toga ima gdje god odes a ne samo u BL.A to za koliko su klasa bolje Srbijanke od Banjalucanki neka odluci muski dio koji se susretao isa jednima i sa drugima.Naravno da nemislim kao ti ni po tom pitanju.ŽIVE BILE Banjalučanke,jednostavnije,bez kompleksa,neizveštačene ali nažalost i daleko odavde!
Drustvo moje drago, Banjalucanke i Splicanke su bile najljepse djevojke u bivsoj Jugoslaviji, od 60 pa do 90, e sada vam to vise nisu Banjalucanke, nego neke Drvarcanke, Glamocanke i ko iz kojih sve ne varosica Bosne.Tako da ste u pravu Banjalucanke danas mogu reci da su najljepse samo na osnovu neke davne i stare slave
Drustvo moje drago, Banjalucanke i Splicanke su bile najljepse djevojke u bivsoj Jugoslaviji, od 60 pa do 90, e sada vam to vise nisu Banjalucanke, nego neke Drvarcanke, Glamocanke i ko iz kojih sve ne varosica Bosne.Tako da ste u pravu Banjalucanke danas mogu reci da su najljepse samo na osnovu neke davne i stare slave
cinimi mi se da ti ipak spad u stariju gardu,cim znas za 60 pa nadalje,a takodje mi se cini i da odavno nisi bio u Banja Luci. Nije tacno da smo najljepse na osnovu stare slave.70% djevojaka koje u gradu mozes da sretmes su prave ljepotice.Nemoj da pomislis da smo ufurane i da volimo da se hvalimo, to je jednostavno cinjenica koju nam tvrde ljudi iz drugih gradova i drzava.I poruka ako imas priliku nisi odavno bio u BL dodji pozivamo te.A ako si bio ili slucajno i zivis u BL(posto neznam odakle si) samo treba da otvoris ocis i sve ce ti biti jasno.
quote]ŽIVE BILE Banjalučanke,jednostavnije,bez kompleksa,neizveštačene ali nažalost i daleko odavde![/quote]
Mnogo hvala na tim recima jednostavnije,bez kompleksa,nezisvjestacene,i td. A to sto smo daleko pa PRIBLIZI SE!
quote]ŽIVE BILE Banjalučanke,jednostavnije,bez kompleksa,neizveštačene ali nažalost i daleko odavde!
Mnogo hvala na tim recima jednostavnije,bez kompleksa,nezisvjestacene,i td. A to sto smo daleko pa PRIBLIZI SE![/quote]
Vrlo rado.Kako da to izvedemo?
lepi dzoni
24.01.2004., 02:39
e pa ja sam poznavao jednu banjalucanku, Dijana se zvala, koja je bila takva riba da to nisam mogao da poverujem :shock: . Steta sto je bila cimerka mojoj tadasnjoj devojci. Od tada do danas imam veoma blagonaklon stav prema Banjalucankama. Znaci, glas za Banjalucanke... :wink:
devojka u krizi
24.01.2004., 15:31
Evo male digresije svima vama koji tvrdite i mislite da su Banjalucanke najlepse: Pa, idite onda lepo tamo? Sta radite i dalje u Beogradu? I zasto sve te Banjalucanke i ostale dolaze kod nas i pokusavaju nas kopirati? Neka svako ide gde ga srce vodi i gde misli da je najlepse i svi ce biti srecniji!!!
Hajde sada lepo idite u Banja Luku i usrecite sebe, Banjalucanke, a ponajvise nas, Beogradjanke i ostale Srbijanke, jer cete onda napraviti mesta svim onim divnim mladicima iz mnogih drugih zemalja koji i dalje misle da smo mi najlepse i koji i dalje dolaze u Beograd da upoznaju devojke, a mozda i buduce supruge.
PONOSNA BEOGRADJANKA!!!!
lepi dzoni
25.01.2004., 00:49
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
mislim da nick sve govori...
Evo male digresije svima vama koji tvrdite i mislite da su Banjalucanke najlepse: Pa, idite onda lepo tamo? Sta radite i dalje u Beogradu? I zasto sve te Banjalucanke i ostale dolaze kod nas i pokusavaju nas kopirati? Neka svako ide gde ga srce vodi i gde misli da je najlepse i svi ce biti srecniji!!!
Hajde sada lepo idite u Banja Luku i usrecite sebe, Banjalucanke, a ponajvise nas, Beogradjanke i ostale Srbijanke, jer cete onda napraviti mesta svim onim divnim mladicima iz mnogih drugih zemalja koji i dalje misle da smo mi najlepse i koji i dalje dolaze u Beograd da upoznaju devojke, a mozda i buduce supruge.
PONOSNA BEOGRADJANKA!!!!
Pa sad bas da dolazimo tamo i da vas kopiramo ne bih rakla.Slazem se s tobom da svako ide gdje ga srce vodi i gdje misli da je najljepse i da ce svi tako biti srecniji.A to sto muski dio saljes u Banja Luku da usreci nas i sebe....nemamo nista protiv.
devojka u krizi
28.01.2004., 14:15
Pa sad bas da dolazimo tamo i da vas kopiramo ne bih rakla.Slazem se s tobom da svako ide gdje ga srce vodi i gdje misli da je najljepse i da ce svi tako biti srecniji.A to sto muski dio saljes u Banja Luku da usreci nas i sebe....nemamo nista protiv.[/quote]
Eto vidis kako se zene odmah dogovore. Znaci-vi vise ne dolazite ovamo, a mi vam saljemo muskarce kojima se dopadate ( ako takvih ima van ovog foruma, a ako ne onda ove sa odgovorima ). Vazi! Komunikacija je uspostavljena uspesno!
archangelus
01.02.2004., 02:49
:D naravno da se slazemoooo...pa zivim u bl, nisam slijep...znaci vidim svo bogastvo grada hahhahahahhaa
BOS ZEM
01.02.2004., 21:23
zemunke su najbolje,najlepse devojke.Sala ja sam iz Bosne ali od rata zivim u zemunu Bosanke su ipak najlepse.pozdrav za Bosance ali samo srbe.
dejan_zmaj
05.02.2004., 02:21
ok ljudi ja sam banjalucanka koja studira u Bg.i s moje tacke gledista sponzorusa ima u sve i jednom gradu bivse Juge ali je Beograd neprevazidjen po tom pitanju.a da su banjalucanke najlepse i najnepristupacnije i to je istina.
vratio sam se pre neki dan iz Banja Luke... iz BG-a sam.. devojke su vam OK... ni bolje ni gore... nema mnogo debelih... jedna me startovala... neka klinka.. '85... zvalili smo se u Titaniumu kod WC-a... ribice su slobodne ... djuskaju... nisam primetio da su nepristupacne... mozda vi samo nemate mudanca ... :twisted: Ima par OK mesta za izlazak... ne kukajte vec startujte male kurvice... kvantitet ce roditi kvalitet.. a za sponzoreuse... pa frajer mora da bude bogat ili jako zgodan i dobar da bi smuntao tako neke nazovi nedodirljive devojcice. Ruzni i siroti ispuse. to je poznato... pozdrav braco bosanci
dejan_zmaj
05.02.2004., 02:31
Pa sad bas da dolazimo tamo i da vas kopiramo ne bih rakla.Slazem se s tobom da svako ide gdje ga srce vodi i gdje misli da je najljepse i da ce svi tako biti srecniji.A to sto muski dio saljes u Banja Luku da usreci nas i sebe....nemamo nista protiv.
Eto vidis kako se zene odmah dogovore. Znaci-vi vise ne dolazite ovamo, a mi vam saljemo muskarce kojima se dopadate ( ako takvih ima van ovog foruma, a ako ne onda ove sa odgovorima ). Vazi! Komunikacija je uspostavljena uspesno![/quote]
sestro ja sam iz BG-a... ne seri... mora da si bas ruzna ribica cim ti smeta konkurencija sa strane :twisted: nasa dva naroda rastavljena drinom treba sto vise da se mesaju... rode... zato mi vama saljemo nase kurvice a vi nama vase.. i svi srecni i zadovoljEni ;-)
Eto vidis kako se zene odmah dogovore. Znaci-vi vise ne dolazite ovamo, a mi vam saljemo muskarce kojima se dopadate ( ako takvih ima van ovog foruma, a ako ne onda ove sa odgovorima ). Vazi! Komunikacija je uspostavljena uspesno!
sestro ja sam iz BG-a... ne seri... mora da si bas ruzna ribica cim ti smeta konkurencija sa strane :twisted: nasa dva naroda rastavljena drinom treba sto vise da se mesaju... rode... zato mi vama saljemo nase kurvice a vi nama vase.. i svi srecni i zadovoljEni ;-)[/quote]
Ovakva kolicina prostakluka i primitivizma i cinjenica da si i, pored toga, nekad u zivotu imao devojku me navodi na pomisao da je smak sveta zaista veoma blizu.
tatjana83
05.02.2004., 18:06
HI.Ja sam iz B.L.i zensko sam,a sto se tice riba kod nas sve su dobre,naravno ima i ruznih,ali uglavnom su lijepe banjalucanke.Ima nas previse sto je istina i kad trazimo sebi frajere nastaje frka.
dejan_zmaj
05.02.2004., 23:32
Eto vidis kako se zene odmah dogovore. Znaci-vi vise ne dolazite ovamo, a mi vam saljemo muskarce kojima se dopadate ( ako takvih ima van ovog foruma, a ako ne onda ove sa odgovorima ). Vazi! Komunikacija je uspostavljena uspesno![/quote]
sestro ja sam iz BG-a... ne seri... mora da si bas ruzna ribica cim ti smeta konkurencija sa strane :twisted: nasa dva naroda rastavljena drinom treba sto vise da se mesaju... rode... zato mi vama saljemo nase kurvice a vi nama vase.. i svi srecni i zadovoljEni ;-)[/quote]
Ovakva kolicina prostakluka i primitivizma i cinjenica da si i, pored toga, nekad u zivotu imao devojku me navodi na pomisao da je smak sveta zaista veoma blizu.[/quote]
mis'im.. sestro... nije to primitivizam vec si ti ljaljanka utripovana... :twisted: da ne skrenemo sa teme ribica u Banjaluci koje su dobre, a koje kao i svugde previse tvrde pazar.. potrebno je samo malo osloboditi se balkanskog mentoliteta (ovog koji ti gore pokazujes) i pustiti se u promet.. laganeze... pa nije od sapuna da se potrosi majku mu :twisted:
Banjalučanka
09.02.2004., 13:30
Mislim da u Banja Luci ima jako lijepih cura i dotjeranih, u Beogradu ima isto ali smatram da su one puno više izvještačene. :wink: :)
BANJALUCANKA 2
09.02.2004., 14:39
BANJALUKA JE JOS OD DAVNIH VREMENA POZNATA PO TOME DA IMA NAJ LJEPSE CURE,NEZNA SE ZASTO ALI MI SMO JEDNOSTAVNO NAJLJEPSE ZENE U BIVSOJ YU,NARAVNO PORED NOVOSADANKI.
dejan_zmaj
09.02.2004., 23:34
BANJALUKA JE JOS OD DAVNIH VREMENA POZNATA PO TOME DA IMA NAJ LJEPSE CURE,NEZNA SE ZASTO ALI MI SMO JEDNOSTAVNO NAJLJEPSE ZENE U BIVSOJ YU,NARAVNO PORED NOVOSADANKI.
Laganooo... Stani... Niste lose... Ali niste ni najbolje.. nema najboljih... samo najopushtenijih... kao i svuda u srbiji i po BL ribice idu u grupicama.. teze je startovati ribu koja je u grupici zato jer glumi kuchku pred drugaricama, iako to ne zeli.. Ali vesele ste devojke i pijete... to mi se svidza... pusa za Banjalooku...
PONOSNA ZEMUNKA
25.02.2004., 00:09
SLUSAJ CURKO BOSANSKA'KO JE VAMA KADA REKAO DA STE NAJLEPSE.TO SAMO VI ZAMISLJATE I ONE GLUPE NOVOSADJANKE.VI STE SELJANKE BILA SAM TAMO SFOROVCI VAM PRAVE DECU KO DECIJE BRODICE.BOLJE BI TI BILO DA CUTIS.VI STE SAMO ZA JEDNU NOC I TO POD USLOVOM DA CUTITE.JER STE TAKO GLUPE DA COVEKU POZLI KAD VAS CUJE.PRAVI TE SE RIBE TUCETE SE PO TERANOVI ZA JEFTINU STVAR A KADA KUPITE NESTO SKUPLJE GLADUJETE MESEC DANA,I VI MI IZIGRAVATE NEKE RIBE.MA VI STE OBICAN SLJAM.NAJLEPSE SU ZEMUNKE.
pauk bg]
25.02.2004., 00:13
svaka cast tebi zemunko niko im dosada nije bolje rekao pozdrav za tebe
SLUSAJ CURKO BOSANSKA'KO JE VAMA KADA REKAO DA STE NAJLEPSE.TO SAMO VI ZAMISLJATE I ONE GLUPE NOVOSADJANKE.VI STE SELJANKE BILA SAM TAMO SFOROVCI VAM PRAVE DECU KO DECIJE BRODICE.BOLJE BI TI BILO DA CUTIS.VI STE SAMO ZA JEDNU NOC I TO POD USLOVOM DA CUTITE.JER STE TAKO GLUPE DA COVEKU POZLI KAD VAS CUJE.PRAVI TE SE RIBE TUCETE SE PO TERANOVI ZA JEFTINU STVAR A KADA KUPITE NESTO SKUPLJE GLADUJETE MESEC DANA,I VI MI IZIGRAVATE NEKE RIBE.MA VI STE OBICAN SLJAM.NAJLEPSE SU ZEMUNKE.
Glupe?
A ne sve samo ove novije generacije..
One starije cure 26-28 godina su jako inteligentne i dobre cure.
Banjalucanka iz Shumadije
25.02.2004., 02:25
Nije bas tako. Ja sam iz srca SHumadije udata (vrlo srecno i poprilicno dugo) za Banjalucanina. Sto se tice garderobe Banjalucanke su bolje obucene zbog veceg izbora u buticima, Srbijanke su lepse i zgodnije (kvantitet obicno ne bude i kvalitet). Beograd i Zemun dobro poznajem, kao i ljude, jer sam jedan period svog zivota prozivela tamo (tamo sam se i udala za Banjalucanina).Jako sam ponosna na svoju domovinu i tesko mi pada kad se moji sunarodnici spustaju tako nisko (sto se tice govora tj. pisane reci). Mislim da nema potrebe za tim! :oops:
BANJALUCANKA 2
25.02.2004., 10:33
Slesaj seljancice,da ti teta nesto kaze:POSTO VJEROVATNO NEMAS JOS NI SESNAEST GODINA PITAJ TATU ILI MAMU KOJE SU ZENE U EX YU PA SVE DO DANAS PROCENTUALNO NAJ LJEPSE?A TO DA SFOROVCI PRAVE DJECU CURAMA PO BL JE MOZDA ISTINA,ALI SAMO ONIMA KOJE SE BAVE NAJ STARIJIM ZANATOM,AONE OPET NISU BANJALUCANKE NEGO DRZAVLJANKE BIVSEG SÖVJETSKOG SAVEZA.NISAM ZNALA DA CAK IZ ZEMUNA DOLAZIS U BANJALUCKU TERANOVU KAD JA SNIZENJE,mora da si vrlo pohlepna ,NEKOM SI NESTO LAPILA IZ RUKE PA SI DOBILA PO NOSU,TAKO I TREBA I OPET CES DOBITI AKO SE BUDES TAKO PONASALA!NEGO SAD CE OPET BITI SNIZENJE PA DODJI DA NEBI GLADOVALA,NAREDNIH MJESECI POSTO U BEOGRADU SIGURNO CE SVE DA SE RASPRODA DOK DODJU TAKVE SMOTASE NA RED.MA KAKAV ZEMUN TI SI SEKO IZ NEKE CUKE GDJE SE SAMO HELIKOPTEROM DOLAZI,pa nekad se spustis do Zemuna i nekog internet kafica da vidis sta se desava u civilizaciji.VELIKI POZDRAV OD NAJLJEPSIH I NAJPROFINJENIJIH BANJALUCANKI ZA SVE ISTO TAKVE ZEMUNKE,BEOGRADJANKE,NOVOSADJANKE I SVE SRPKINJE KOJE ZNAJU DA SE NOSE SA KONKURENCILOM!!!
Banjalucanka 3
25.02.2004., 11:23
E svaka ti cast djevojko,sto si joj spustila.I ja pretpostavljam da je to neka jadnica,koja je sisla iz neke selendre,pa sad misli da je neko i nesto,a u stvari je pickin dim.I BANJALUCANKE SU NAJLJEPSE,ma sta drugi govorili
ponosna zemunka
25.02.2004., 23:19
SLUSAJ SELJANKO BOSANSKA'JA NOSIM ISKLJUCIVO DIOROVE STVARI I OSTALIH SVECKIH KREATORA.NISAM KLINKA IMAM 22godine'PROSLA I VIDELA TOLIKO SVETA STO TI NECES NI NA KARTI MOCI DA VIDIS.VIDI SE DA SE TI BAVIS STARIM ZANATOM,POZNATIJEM KAO KURVANJE.NA MENE NIKO NE SME TON DA POVISI A KAMOLI DA ME TUKU SMLATE BOSANSKE.MISLIM DA VAS JE U RATU ZA DOBROBIT NARODA TREBALO ISTREBITI.DA SE NESIRI VIRUS POZNATIJI KAO BOSANSKA BAGRA.PACENICE IDI DA TI SFOROVAC NAPRAVI DETE PA MOZDA SA ALIMENTACIOM I USPES DA UDJES AKO NIGDE VISE BAR U TERANOVU.IPAK SAM SE SAZALILA OSTAVI NEKI PODATAK DA TI UDELIM NEKU MOJU ODBACENU KRPICU'
CRNOGORAC B
25.02.2004., 23:24
Dokazala si da je zemun zakon ceo zemun i crna gora je uz tebe.Tamo su ***** gadne boze sacuvaj.BANJALUCANKE BOSANKE'U koje se to zivotinje ubraja'POZDRAV ZA ZEMUNKU'CRNOGORAC'
Banjalučanka
26.02.2004., 08:14
SLUSAJ SELJANKO BOSANSKA'JA NOSIM ISKLJUCIVO DIOROVE STVARI I OSTALIH SVECKIH KREATORA.NISAM KLINKA IMAM 22godine'PROSLA I VIDELA TOLIKO SVETA STO TI NECES NI NA KARTI MOCI DA VIDIS.VIDI SE DA SE TI BAVIS STARIM ZANATOM,POZNATIJEM KAO KURVANJE.NA MENE NIKO NE SME TON DA POVISI A KAMOLI DA ME TUKU SMLATE BOSANSKE.MISLIM DA VAS JE U RATU ZA DOBROBIT NARODA TREBALO ISTREBITI.DA SE NESIRI VIRUS POZNATIJI KAO BOSANSKA BAGRA.PACENICE IDI DA TI SFOROVAC NAPRAVI DETE PA MOZDA SA ALIMENTACIOM I USPES DA UDJES AKO NIGDE VISE BAR U TERANOVU.IPAK SAM SE SAZALILA OSTAVI NEKI PODATAK DA TI UDELIM NEKU MOJU ODBACENU KRPICU'
Prvo očigledno ne znaš da se ne piše SVECKIH nego svjetskih toliko ko je kakav i koliko zna o gramatici.Baš si "SVETSKA"!!! :twisted:
To što si ti vidjela svijeta to si mogla da vidiš preko globusa i preko TV.A što se tiče rata da nas je trebalo istrebiti smatram da je trebalo vas iz Zemuna i vaš Zemunski klan davni dana pohapsiti i pretresti!!! :x
Svaka čast Banjalučanki 2 koja ti je dobro rekla za Teranovu jer očigledno ti znaš kada je sniženje pa dolaziš da se ovdje oblačiš i onda pričaš priče svojima u Zemunu kako je markirana roba.Znam ja takve! :P Veliki pozdrav za prave Banjalučane i Banjalučanke i ne dajte se!
:wink:
Pored ove gomile bljuvotina covek nemoze da prodje tek tako. U svom zivotu,za ovih 20 godina,necuh ruznijih rjeci o jednoj naciji,tj. Bosankama.Nemam nista protiv vas zemunki,niti bilo kojih djevojaka iz drugih regiona.Mislim da nije uopste fino pricati i nasljadjivati se sa tudjim nevoljama.To sto je bio rat i ostavio posledice kao sto su sforovci mi nismo ni najmanje krivi.I mislim stvarno da si pretjerala sa tim da nam prave djecu kao djecije brodice.Takvu uvredu nebih uputila ni najvecem neprijatelju. :evil:
Ta tvoja prica o nasoj ,,tuci,, po Teranovi za parce gardarobe, pa poslije gladovanje je toliko bizarna da je nevrijedi ni komentarisati. :evil:
Ali na kraju krajeva ko god procita tvoje reci,shvatice koliko ti razmisljas i da tako u stvari moze da prica samo uvredjena i ljubomorna djevojka,koja ocito veoma razmazena i puna sebe.ZAPAMTI-ko visoko leti nisko pada.Ako su sve zemunke takve kao ti jadni momci Vasi-sta drugo da kazem.
Pa dobro nemojte se svadjati
Kako ja:) ja volim i Banjalucanke i Beogradjanke :oops: :oops: :oops:
SLUSAJ SELJANKO BOSANSKA'JA NOSIM ISKLJUCIVO DIOROVE STVARI I OSTALIH SVECKIH KREATORA.NISAM KLINKA IMAM 22godine'PROSLA I VIDELA TOLIKO SVETA STO TI NECES NI NA KARTI MOCI DA VIDIS.VIDI SE DA SE TI BAVIS STARIM ZANATOM,POZNATIJEM KAO KURVANJE.NA MENE NIKO NE SME TON DA POVISI A KAMOLI DA ME TUKU SMLATE BOSANSKE.MISLIM DA VAS JE U RATU ZA DOBROBIT NARODA TREBALO ISTREBITI.DA SE NESIRI VIRUS POZNATIJI KAO BOSANSKA BAGRA.PACENICE IDI DA TI SFOROVAC NAPRAVI DETE PA MOZDA SA ALIMENTACIOM I USPES DA UDJES AKO NIGDE VISE BAR U TERANOVU.IPAK SAM SE SAZALILA OSTAVI NEKI PODATAK DA TI UDELIM NEKU MOJU ODBACENU KRPICU'ZNACI SISLA SEJA OPET MALO U CIVILIZACIJU!I OBUKLA DIOROVE KRPICE STO JOJ JE BAKA SASILA!IZREZALA IZ NOVINA "CHRISTIAN DIOR" PA NALJEPILA!!!MA FACA SI COVJECE!!!BOLI TE ISTINA,jelde a?ZNACI TI TOLIKO PROBLEMA IMAS PA HOCES SA NAMA DA IH PODJELIS,DA TI BOL UBLAZIMO!!NEKI AMER I SIPTAR SA KOSOVA DOSLI PA TE IZ$EBALI,ONDA SI ZAHVALJUJUCI TOJ SVOJOJ JADNICI KOJU NOSAS U GACICAMA I NJIMA (DVOJICI TROJICI ILI KO ZNA KOLIKO)PROPUTOVALA ZA TVOJE POZNAVANJE OVE PLANETE STVARNO MNOGO OD KOSOVA PA SVE DO ALBANIJE COVECE!!!!NEGO PISI NAM KAKO JE BILO U TIM KRAJEVIMA POSTO MI BANJALUCANI VISE POSJECUJEMO OVE MALO TURISTICKI POZNATIJE ZEMLJE SVIJETA kojima ti vjerovatno neznas ni ime sa karte da procita!!!A NE NEKAZEM JA DA TI NISI DO TAD PUTOVALA MA JESI ZNAM ONO DO CRNE GORE DA GULIS KROMPIR U SEZONI!!!ZNACI NISU TE BANJAUCANKE TUKLE U TERANOVI,MADA NISMO MI LUDE DA PRLJAMO RUKE SVAKAKVIM GOV$IMA!!!A TO STO SE RATA TICE ZALOSNO JE STVARNO ALI MORAM TI RECI "CUVAJ TE SE SIPTARA"!!!ZATO NEMOJ DA SE SMIJES NECEMU STO TE MOZE SNACI!!!STA JOS DA TI NAPISEM "SRECO MOJA",navrati do BANJALUKE KAD BUDES UPROSILA KOJI DINAR DA SE MALO NAGLEDAS LJEPOTE I KULTURE DJEVOJAKA NASE SRPSKE REPUBLIKE!!!!ALI NEMOJ POSLIJE DA SE UBIJES BICE MI ZAO, NECU IMATI NIKOGA OVAKO GLUPOG DA MU SE SMIJEM DO SUZA!!!VELIKI POZDRAV ZA SVE MOJE BANJALUCANKE KOJE PISU I BRANE SVOJU LJEPOTU OD OVIH KOMPLEKSASICA!!!!
BANJALUCANKA 2
26.02.2004., 19:05
PARDON I JA SAM ZABORAVILA DA SE POTPISEM!!!TO SAM JA BANJALUCANKA 2!!!
ponosna zemunka
26.02.2004., 22:25
pa vidim ja da nesto sa tobom nije u redu pa ti si jos i senilna?Ja bar imam priliku da kako ti kazes sidjem u civilizaciu,a tu privilegiu nece imati cak ni tvoji unuci.Curko Bosanska.Ti devojko ako si u opste devojka posto ste siroj javnosti poznati kao,tranvestiti,nista me nebi cudilo.Zivino Bosanska.
Bolje bi ti bilo da umesto sto nekom slinis (balis)tastaturu ides da isterujes djubar,kako vi Banjalucanke najbolje znate.Te jadnice sto te brane su se pronasle u mom pljuvanju.kako glasi ona stara poslovica.KO O CEMU NEGO ***** O POSTENJU'Ja se ponosim sa mojim ZEMUNKAMA,BEOGRADJANKAMA,KO JE SU NAJLEPSE RIBE'POZDRAV ZA ZEMUN,POZDRAV ZA BEOGRAD.ZIVELA SRBIJA'
HOMER S
26.02.2004., 22:31
VIDJU VRAGA'PA BOSANCI NAUCILI DA KORISTE INTERNET'
SALU NA STRANU SRBIJANKE SU IPAK NAJLEPSE ZENE.BOSANKE SU LEPE ALI NE MOGU DA SE POREDE SA NASIM DEVOJKAMA'POZDRAV ZA SVE LEPE DEVOJKE'BILE ONE BOSANKE ILI SRBIJANKE'
Zemunka 2
27.02.2004., 18:41
pa vidim ja da nesto sa tobom nije u redu pa ti si jos i senilna?Ja bar imam priliku da kako ti kazes sidjem u civilizaciu,a tu privilegiu nece imati cak ni tvoji unuci.Curko Bosanska.Ti devojko ako si u opste devojka posto ste siroj javnosti poznati kao,tranvestiti,nista me nebi cudilo.Zivino Bosanska.
Bolje bi ti bilo da umesto sto nekom slinis (balis)tastaturu ides da isterujes djubar,kako vi Banjalucanke najbolje znate.Te jadnice sto te brane su se pronasle u mom pljuvanju.kako glasi ona stara poslovica.KO O CEMU NEGO ***** O POSTENJU'Ja se ponosim sa mojim ZEMUNKAMA,BEOGRADJANKAMA,KO JE SU NAJLEPSE RIBE'POZDRAV ZA ZEMUN,POZDRAV ZA BEOGRAD.ZIVELA SRBIJA'
E svaka ti cast slazem se sa tobom u potpunosti!Ribe iz Srbije su definitivno NAJLEPSE!!!
najlepsa zemunka
27.02.2004., 20:14
Alo seljaci bosanski skinite se sa naseg sajta.Budi te srecni sto smo vam udelili bar jednu diskusiju.Bila sam u BL i umrla sam od smeha kad sam vam cula naglasak.Mozda je tacno da ste "najlakse" devojke,ali da ste najlepse ne preterujte.Mi,Beogradjanke smo najlepse i uvek cemo biti...Pozdrav Beogradjankama
BANJALUCANKA 2
28.02.2004., 12:08
EVO LJUDI KAO STO VIDITE OVA NASA "PONOSNA ZEMUNKA" AKTIVIRALA JOS NEKE SVOJE DVIJE JADNICE!JEDNA NAM SPOMINJE NAGLASAK,pa mora da jadna nije izasla van granica SRBIJE pa nezna da SRPSKO HRVATSKI jezik ima razlicite dialekte i naglaske!!!A PRIZNALA JE JADNICA DA S VREMENA NA VRIJEME SIDJE U CIVILIZACIJU!!!A JA U KAKVOJ CIVILIZACIJI ZIVIM NI ONA NI OVE NJENE BEOGRADSKE KURAVE NEMOGU NI DA ZAMISLE A KAMOLI DA VIDE!!!CIJELOM SVIJETU SU "NAZALOST" SRBIJANKE(ne sve nego ovakvi izuzetci,a nazalost se zna da tih izuzetaka ima prilicno dosta), POZNATE KAO SUVISE LAKE RIBE KOJE ZA VRLO MALE PARE ILI CAK ZA DZABE ODLAZE U KREVET SA MUSKARCIMA ILI ZENAMA (a to zavisi dali su nastrane ili ne)!!! PA NA TAJ NACIN KVARE NAMA POSTENIM SRPKINJAMA IZ REPUBLIKE SRPSKE (BOSNE) UGLED!!!A TO DA SMO MI NA VASEM SAJTU I DA TREBA DA SE SKINEMO PO MISLJENJU OVIH GLUPAJI "TO SE NEPITA VAS JER STE SUVISE JADNE I GLUPE",a bolje bih vam bilo da neotvarate cesto usta ZAGADICETE MNOGO VAZDUH I CIJELU OKOLINU!!!A NEZNAM NI ZASTO VI UOPSTE OTVARATE DISKUSIJU GRADA BANJALUKA,"HOCETE DA CUJETE KOJU PAMETNU",da NESTO PAMETNO NAUCITE,a nevjerujm VAS MOZAK JE TAKO MALI DA NEMOZE NISTA PAMETNO DA PRIMI OD TIH VELIKIH GLUPOSTI KOJE SE NALAZE VEC U NJEMU!!!NEGO NEKI DJUBAR SI NAM SPOMINJALA " DA ZAFALILO JE" PA TI DODJI I POVEDI TE SVOJE DA VAS POSIJEMO SA OSTATKOM DJUBRETA (JER STE ZA TO PRVA KLASA) PA CE GODINA DA BUDE PLODNA SAMO TAKO!!! ETO VELIKI POZDRAV ZA VAS ZEMUNKE STO NAM VOLITE PISATI I DISKUTOVATI SA NAMA O NASOJ NEPREVEZIDJENOJ LJEPOTI, ljepoti BANJALUCANKI!!!
Banjalučanka
28.02.2004., 12:48
Alo seljaci bosanski skinite se sa naseg sajta.Budi te srecni sto smo vam udelili bar jednu diskusiju.Bila sam u BL i umrla sam od smeha kad sam vam cula naglasak.Mozda je tacno da ste "najlakse" devojke,ali da ste najlepse ne preterujte.Mi,Beogradjanke smo najlepse i uvek cemo biti...Pozdrav Beogradjankama
Vi nemate pojma šta su hlače a kamo li nešeto drugo.Uzmila malo grametiku "PAMETNICE" pa vidi čiji je govor najpravilniji. :twisted: To ko je najlakši to se vidi po vašim televizijama i dešavanjima.Na svakom ćošku imate tuče,plječe i puni ste mafije.
A kao drugo ovaj sajt je posvećen BANJALUČANKAMAI BANJALUČANIMA a ne vama iz Srbije. :P
Pozdrav BANJALUČANKAMA koje su kao prvo najpametnije,naljbolje i NAJLJPŠE!!!!!
Banjalučanka
28.02.2004., 12:56
Da se ispravim: NAJLJEPŠEEEEEEEEEEE!!!!
Mali lapsus u kucanju(nema slova E) ali to se svakome može desiti.
Pozdrav
*ZeMuNkA*
28.02.2004., 21:37
Ja stvarno ne razumem sto se vi prepirete.Na kraju krajeva lepota je samo povrsna i prolazna.Svako ko ima i malo pameti shvatice da u zivotu treba obratiti malo paznju i na druge stvari.Mislim da nije u redu sto se tako plujete,Banjalucanke vredjaju Beogradjanke i obrnuto.SVAKA devojka je lepa na svoj nacin!VELIKI pozdrav i za Banjalucanke i Beogradjanke. :P
bože moj o čemu se vi svađate!!! to je stvarno glupost, naravno da ima super riba i u bl i u beogradu samo je pitanje ukusa!!!
Da li postoji tema u kojoj se srbi neće svađati.
Da li treba da se mrzimo samo zato što je neko sa sela,iz grada,nosi ''Dior'' ili ''Prvi maj'',ima ili nema naglasak,ja sam iz Zemuna i šta sad treba li da mrzim sve koji to nisu? Shvatite da ste SRPKINJE sve i da umesto mržnje,okrenite se ljubavi,kamo sreće da smo svi u jednoj zemlji i da nas je što više. Rađajte i volite da nas ne bi potomci proklinjali zbog gluposti,ovako idemo samo jednim putem ka izumiranju...
Devilishgirl
11.03.2004., 18:56
8) All we need is love :D
8) All we need is love :D
Da, DA
Devilishgirl
11.03.2004., 23:35
Sta da, da? :lol:
Pecas? :roll: :lol:
Sta da, da? :lol:
Pecas? :roll: :lol:
PECAM, ALI ne mogu upecati pravu ribu.. onu sto ja hocu...
The world was on fire, no-one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
I'd never dreamed that I'd need somebody like you
And I'd never dreamed that I'd need somebody like you
No I don't wanna fall in love
this world is always gonna break your heart
..with you
What a wicked game to play
To make me feel this way
What a wicked thing to do
To let me dream of you
What a wicked thing to say
You never felt this way
What a wicked thing you do
To make me dream of you
..with you
The world was on fire, no-one could save me but you
It's strange what desire will make foolish people do
No and I never dreamed that I'd love somebody like you
I'll never dream that I lose somebody like you, no
Now I wanna fall in love
This world is always gonna break your heart
Now I wanna fall in lust
This world is always gonna break your heart
..with you
Nobody loves no-one
Sta je ovo...kutak za poetski trenutak ?
RE: na forum - Ribe ko ribe. Ne mozes sa njima a bez njih nikako.
Devilishgirl
12.03.2004., 23:29
Nice 8)
laffovi
21.03.2004., 01:04
Ja mislim da je GAZDARICA najseksipilnija djevojka u BL!
Ja mislim da je GAZDARICA najseksipilnija djevojka u BL!
Ne razumijem zasto se svi pale na Gazdaricu`? :shock:
Nije valjda TAAAKOOOOO dobra? ili jest? hmmmm?
Gdje zivi? Jel sama? Gdje radi? Sta radi? Koliko je visoka? Tezina? Oci? Grudi? Dupe? Boja kose?
Folira li se(najbitnije)? Koliko godina ima Gazdarica? :wink: :wink: :wink: :wink: :twisted:
Gazdarica
21.03.2004., 10:30
Auh... :shock: :shock: :shock:
Sta je ovo...? :roll: :roll: :roll:
Mislis na ona pitanja jelllll? :evil:
Mala radoznalost, nista strasno, buuuu!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
odgovori bar pola od onih pitanja, cisto da vidim jesam te ikad sreo u BL please. Mozda si ti moja bivsa cura, mozda buduca ko ce znati :twisted: :twisted:
Naime i ja sam iz Banja Luke, i pravo da ti kazem da nisam sreo previse finih cura, a vidim tebe tu hvale:)( i govore da si iz Banjaluke) pa sam se upitao "jesam li ja to nesto propustio :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: "
Pozdrav Gazdarici i ostalim Culicama
:twisted: :twisted: :twisted:
Gazdarica
21.03.2004., 13:25
Mislis na ona pitanja jelllll? :evil:
Mala radoznalost, nista strasno, buuuu!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
odgovori bar pola od onih pitanja, cisto da vidim jesam te ikad sreo u BL please. Mozda si ti moja bivsa cura, mozda buduca ko ce znati :twisted: :twisted:
Naime i ja sam iz Banja Luke, i pravo da ti kazem da nisam sreo previse finih cura, a vidim tebe tu hvale:)( i govore da si iz Banjaluke) pa sam se upitao "jesam li ja to nesto propustio :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: "
Pozdrav Gazdarici i ostalim Culicama
:twisted: :twisted: :twisted:
Hehehe, malo si premlad za mene, odnosno ja prestara za tebe...
Bar se ja nikad nisam zabavljala s nekim toliko mladjim...
O nekim drugim stvarima, s mladjima, necemo ovaj put... :mrgreen:
Sto se tice mog izgleda, ne boj se, nisi nista propustio... :lol:
I da, zivim sama... 8)
Aj, pozzz
P.S. Za to da li se foliram, pitaj ljude s foruma koji me licno poznaju... Bez veze je da ja sama odgovaram na to...
hehe mladjim:)
Ako mislis na onaj broj pored e-mail adrese:) ( 24 nisu moje godine, godina imam malo vise od 24 :wink: ):) al' nema veze pile:) itak i tak nisam ja tvoj tip:) Naci cu ja sebi finu curu, a ti ces se kasnije KAJATI,propustas ovakvu sansu:) :cry: he he...salim seee... :cry:
Ajd ok bar se u necemu slazemo i ja ne volim mladje cure!!!!! Zato, buaha...cuvaj see... :twisted:
A OK a gdje zivis? U kojem djelu grada? Ako se moze znati naravno? Mozda smo komsije:)Ako neces ovde napisati send me Private messeg;) if you want...
Sorry ako ja dosadjujem, inace sam jako naporan tip, pa ti predlazem da mi kazes inace cu te progoniti svuda po forumu i na kraju ces mi morati reci :lol: :wink:
A to za ljepotu, jesi fina ili nisi. Ma nebi bez veze govorili da si ljepa ako nisi. Ajd recemo da si ljepa...
Za foliranje: Necu pitati nikoga jer ionak ne vjerujem nikom:) ( dok ne vidim )
Pozdrav Zenkama:)
laffovi
21.03.2004., 14:16
Ja cu po svoj prilici morati da pitam GAZDU da mi kaze nesto o GAZDARICI!
beogradjanin-II
30.03.2004., 02:35
Ja sam iz Beograda, ali sam trenutno u BL i imam najlepsu devojku na svetu. 8 godina sam stariji od nje (ona ima 23), pored toga sto je lepotica, inteligentna, obrazovana, samostalna, ona je prava "savrsena supruga". Necu kriti ni svoje ime, zovem se Milan i treniram u BL borilacke vestine, a moja lutka Jelena pored studiranja radi kod SFOR-a i jos ima vremena da pazi na svoj izgled. ZENIT CU JE!
Jel ima jos takvih cura? :lol: :lol: :lol:
Nju bi valjalo klonirati:) nije fer da samo ti imas finu pametnu i dragu curu :twisted:
je li ova tema još živa??? :shock: :shock: :shock:
pocachontas
16.07.2004., 15:48
e i ja se pitam! cure iz bl su izvikane da su lijepe, ali ima mnogo ljepsih cura u drugim gradovima. kad sam u bl vidim svaku 100tu lijepu, a i muski su isti.
e i ja se pitam! cure iz bl su izvikane da su lijepe, ali ima mnogo ljepsih cura u drugim gradovima. kad sam u bl vidim svaku 100tu lijepu, a i muski su isti.
bez razloga nisu mogle biti navikane
Nisu svi ljepotani kao u tom "tvom" gradu
pocachontas
16.07.2004., 21:40
ti se bas nameracio na mene! bas ti hvala! ne mogu od tebe da disem... ccc... :x beeeeeeeelj
ti se bas nameracio na mene! bas ti hvala! ne mogu od tebe da disem... ccc... :x beeeeeeeelj
Izvini ako sam te nekako uvrijedio, ali kad pljujes po mom gradu normalno da cu se pobuniti.
Ako je kod nas svaka 100ta cura lijepa i svaki 100ti momak lijep, kakva je onda statistika u BRCKOM?
Pozdrav
pocachontas
20.07.2004., 18:07
Izvini ako sam te nekako uvrijedio, ali kad pljujes po mom gradu normalno da cu se pobuniti.
Ako je kod nas svaka 100ta cura lijepa i svaki 100ti momak lijep, kakva je onda statistika u BRCKOM?
Pozdrav
ista, ali ja se bar ne hvalim nicim.
e pa i ja bar ne kritikujem nikoga. Ti govoris nesto za druge a i u tvom gradu je ista situacija. Premda to sto si rekla za cure i decke ne stima. Al' to nekom drugom prilikom...
EJ, DA TI NISI CIGANKA? VECINOM STE VI DOLE SRBIJANKE CIGANKE PRAVI SMO MI U REP.SRP.
neko iz NSa
14.08.2004., 20:13
Nemojte se sad svađati, ne skrećite s teme razgovora i umesto da mlatite praznu slamu gledajte malo oko sebe, prolazi vam život a i lepe devojke.
Ah uzgred ako još uvek niste bili u Novom Sadu svratite, pa tek onda komentarišite ko su najlepše devojke, ali bez pristrasnosti!!!
Pozdrav iz NSa
PONOSNA ZEMUNKA
13.10.2004., 00:06
JAO GLUPI BOSANCI VRATITE SE NA GRANU SA KOJE STE SISLI.VI STE NE USPELI EKSPERIMENT.PA VI SE NECETE CIVILIZOVATI ZA 1000 GODINA NAJ MANJE.VAS TREBA IZBRISATI SA KARTE SVETA.BAGRO!BAGRO!STOKO JEDNA PACENICKA!
MUNZE KONZA
13.10.2004., 00:10
Nemojte se sad svađati, ne skrećite s teme razgovora i umesto da mlatite praznu slamu gledajte malo oko sebe, prolazi vam život a i lepe devojke.
Ah uzgred ako još uvek niste bili u Novom Sadu svratite, pa tek onda komentarišite ko su najlepše devojke, ali bez pristrasnosti!!!
Pozdrav iz NSaEVO JAVLJAJU SE I GLUPI VOJVODJANI HA HA HA H AH A VI LEPE,MOZDA AKO STE U KONKURENIJI SA SVINJAMA! :roll:
JAO GLUPI BOSANCI VRATITE SE NA GRANU SA KOJE STE SISLI.VI STE NE USPELI EKSPERIMENT.PA VI SE NECETE CIVILIZOVATI ZA 1000 GODINA NAJ MANJE.VAS TREBA IZBRISATI SA KARTE SVETA.BAGRO!BAGRO!STOKO JEDNA PACENICKA!
Ajd ubij se...please.
Ajd ubij se...please.
JA VI ZEMUNCI STE NESTO CIVILIZOVANIji??????!!!!
:lol: :wink: :twisted: f.u.
pa cim vidis kako pise, hocu reci VICE ne moras joj nista pricati o civilizaciji, za tu curu je Civilizacija strana rijec u njenom bijednom rijecniku. Al sta ces svugdje ima nenormalnih ljudi :cry:
ponosna zemunka
14.10.2004., 01:34
SVUGDJE!STA TI TO ZNACI MAJMUNE BOSANSKI?KOJA JE TEBE ZIVOTINJA OKOTILA?SELJACINO BOSANSKA!VI STE DNO DNA!VI STE NAJVECI OTPAD NA JEDNOM MESTU!PA VAS SAMO STO NISU ISTREBILI. NAUCITE DA PRICATE!VRATITE SE U DOBA KREMENKA GDE VAM JE I MESTO!PROSIJACI JEDNI!VI STE OKUPIRANI VI NEMATE NISTA!VI STE ONAJ NAJGORI SLJAM.GOVNA JEDNA SMRDLJIVA!MUNZE KONZA
SRBIJA SRBIJA
14.10.2004., 01:51
Zemunko!Sta se dzabe zamlacujes sa bosancima,oni nisu normalni ljudi.Ko to pa njih ozbiljno shvata!Moras imati razumevanja oni su prosli rat,pa su tim jos vise poludeli.Nije njima lako!Toliko ludaka,seljaka,pacenika na jednom mestu!Pusti budale vrlo ce oni brzo nestati sa lica zemlje.Oni svaki 10g zapocnu rat.vec nemaju pola muske populacie.Vrlo brzo ce ta vrsta zivotinja da izumre.ZIVELA SRBIJA!ZIVELI SRBIJANCI!NAJACI SMO! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zemunko!Sta se dzabe zamlacujes sa bosancima,oni nisu normalni ljudi.Ko to pa njih ozbiljno shvata!Moras imati razumevanja oni su prosli rat,pa su tim jos vise poludeli.Nije njima lako!Toliko ludaka,seljaka,pacenika na jednom mestu!Pusti budale vrlo ce oni brzo nestati sa lica zemlje.Oni svaki 10g zapocnu rat.vec nemaju pola muske populacie.Vrlo brzo ce ta vrsta zivotinja da izumre.ZIVELA SRBIJA!ZIVELI SRBIJANCI!NAJACI SMO! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Najjaci sa dva J i PopulaciJe a ne populacie,debilu zaostali. Prije nego sto se uhvatis PC-a nauci gramatiku, pa onda svrati na forum :!: Bas fino sto tako savremeni i obrazovani ljudi u stvari ne znaju pisati.
Da ti predlozim nesto: Vrati se ti u prvi osnovne,pa sve iz pocetka :wink:
Pozdrav
PONOSNA ZEMUNKA
15.10.2004., 00:07
NAMA ZEMUNCIMA NIJE POTREBNA SKOLA,DA BI USPELI U ZIVOTU!NAMA JE DOVOLJAN PISTOLJ DA UBIJAMO BAGRU KAO STO STE VI!TI POZDRAVLJAJ SVOJU GLUPU MAMU,STO TE JE OKOTILA!ZIVINO BOSANSKA!BEDNICI PRLJAVI,STOCARI!JEBACU TI KEVU JEDNOG DANA!
NAMA ZEMUNCIMA NIJE POTREBNA SKOLA,DA BI USPELI U ZIVOTU!NAMA JE DOVOLJAN PISTOLJ DA UBIJAMO BAGRU KAO STO STE VI!TI POZDRAVLJAJ SVOJU GLUPU MAMU,STO TE JE OKOTILA!ZIVINO BOSANSKA!BEDNICI PRLJAVI,STOCARI!* TI KEVU JEDNOG DANA!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
haha,jadnoo :lol:
Jesi zagorila u pm :lol: plati nekog, naglasavam "plati" jer niti jedan normalan covjek to svojevoljno nebi uradio, da te posteno izhebe, pa da se smiris.
Jedan fini pozdrav za sve ZEMUNCE a posebno za dragu nasu, nenormalnu, psihicki poremecenu ZEMUNKU :wink:
NAMA ZEMUNCIMA NIJE POTREBNA SKOLA,DA BI USPELI U ZIVOTU!NAMA JE DOVOLJAN PISTOLJ DA UBIJAMO BAGRU KAO STO STE VI!TI POZDRAVLJAJ SVOJU GLUPU MAMU,STO TE JE OKOTILA!ZIVINO BOSANSKA!BEDNICI PRLJAVI,STOCARI!* TI KEVU JEDNOG DANA!
Nemoj da placas kao sto kaze kolega. Evo, cu te primirim za dž, komsinice Zemunko. Pa da vidis kako pravi Zemunci teslace...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
haha,jadnoo :lol:
Jesi zagorila u pm :lol: plati nekog, naglasavam "plati" jer niti jedan normalan covjek to svojevoljno nebi uradio, da te posteno izhebe, pa da se smiris.
Jedan fini pozdrav za sve ZEMUNCE a posebno za dragu nasu, nenormalnu, psihicki poremecenu ZEMUNKU :wink:
Hvala na pozdravima,a za takozvane ''patriote'' koji jedino što naučiše u životu jeste vređanje i mržnja šta reći,zbog takvih razmišljanja i država nam je u tri dela i sve je manja a najverovatnije ćemo nestati za neko vreme kao i indijanci!
A Banjalučankama poručujem da ako su lepe kao i u staroj Jugoslaviji,onda sa pravom mogu reći da su među najboljim ribama.Pozdrav! :wink:
PONOSNA BEOGRADJANKA!!!!
Na šta si ti ponosna,majke ti?
Mislite da ste izmislile svijet? E pa, vidiš, nije tako. Nažalost, niste vi izmislile sponzorluk, i ono drugo, što zovu ...!
Na to se jedino može ponositi Bg.
Kriziraj!
Zamolio bih sve dobre ljude...nisu primetili da ova PONOSNA zemunka nije zemunka... namerno radi ovo da bi unosila razdor izmedju beogradjana i banjalucana i njihovih lepih devojaka...
chika_doktor
25.02.2005., 16:34
a joooooooooooj diskusije....Pozdrav od Banjalucanina...
chika_doktor
25.02.2005., 16:35
Pozz za munze konza...Znachi isposhtuj me....
SVUGDJE!STA TI TO ZNACI MAJMUNE BOSANSKI?KOJA JE TEBE ZIVOTINJA OKOTILA?SELJACINO BOSANSKA!VI STE DNO DNA!VI STE NAJVECI OTPAD NA JEDNOM MESTU!PA VAS SAMO STO NISU ISTREBILI. NAUCITE DA PRICATE!VRATITE SE U DOBA KREMENKA GDE VAM JE I MESTO!PROSIJACI JEDNI!VI STE OKUPIRANI VI NEMATE NISTA!VI STE ONAJ NAJGORI SLJAM.GOVNA JEDNA SMRDLJIVA!MUNZE KONZAKakva je ovo glupaca,boze pa zar zaista takvi debili znaju upaliti kompjuter i zasta ima on uopste sluzi osim za pljuvanje po drugima!Djevojko,tako si jadna i bijedna u svojim izjavama,daj se vrati malo unazad pa sama procitaj sta si sve napisala i kolika si tuka ispala!kako mozes samu sebe toliko da provaljujes i kompromitujes!Em si nepismena,em ti je rijecnik uzasan,najbolje bi ti bilo da se vratis u osnovnu skolu po malo kulture i pravopisa,a mozda si i osnovnu preskocila,jer kao sto sama rece tebi ne treba skola i nemoj da generalizujes ljude,ne misle svi zemunci da skola nije potrebna,ako si ti bila suvise zaostala za osnovne pojmove obrazovanja,ne mora da znaci da su i ostali!
Inace,kao odgovor na temu,banjalucanke su djevojke kao i sve druge,ne treba ih idealizovati,a ni podcjenjivati!Svigdje ima i lijepih i ruznih,pametnih i glupih,dobrih i losih,tako i ovdje!Ali jedno je cinjenica,sto prije treba ukinuti TV PINK i one GRAND budale,koji su bukvalno trovaci ovih prostora,jer mlade djevojcice sve se vise povode imidzom za tim drocama sa TV,garderoba,stil,nacin zivota,svaka druga hoce da bude ista Karleusa,Ceca,Bekvalac.....Prije to nije bilo tako i cure nisu bile toliko opterecene tim glupostima,sve je bilo mnogo ljepse i opustenije!
sto je ovo bila jedna cakana tema...budi emocije u meni :)
SVUGDJE!STA TI TO ZNACI MAJMUNE BOSANSKI?KOJA JE TEBE ZIVOTINJA OKOTILA?SELJACINO BOSANSKA!VI STE DNO DNA!VI STE NAJVECI OTPAD NA JEDNOM MESTU!PA VAS SAMO STO NISU ISTREBILI. NAUCITE DA PRICATE!VRATITE SE U DOBA KREMENKA GDE VAM JE I MESTO!PROSIJACI JEDNI!VI STE OKUPIRANI VI NEMATE NISTA!VI STE ONAJ NAJGORI SLJAM.GOVNA JEDNA SMRDLJIVA!MUNZE KONZA
lijepo receno.Medjutim sada vidimo ko ima onu stvar da nekome kaze ne i da ne cvili kao pi*ka.Zivjela Republika Srpska!!!! P.S. Vas u Austriji ne zovu Srbijanci nego Smrdijanci!!
agusta.mv@gmail.com
16.11.2007., 11:04
kad smo vec kod riba iz banja luke...poznajete li ovu ? pogotovo oni koji odlaze u krunu ;))
http://img210.imageshack.us/img210/700/img0034ab7.th.jpg (http://img210.imageshack.us/my.php?image=img0034ab7.jpg)
agusta.mv@gmail.com
16.11.2007., 11:11
http://img135.imageshack.us/img135/7645/img0027nf3.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=img0027nf3.jpg)
agusta.mv@gmail.com
16.11.2007., 13:45
ne bi bio previse sretan sa njom , vjeruj mi tako da ne zalis
Usrecila bi ona mene sigurno:D
:hahaha:pa sad da su najbolje ribe u bl,nisu.u prijedoru su najbolje ribe