Vidi punu verziju : No name
mala vestica
17.03.2006., 13:53
Dali Niksicani misle da je No Name na neposten nacin osvojio prvo mjesto na Evropesmi,Evropjesmi 2006.godine i kako cete ga docekati kada dodje u nas grad?Za koga ste, Flamingose ili No name koji za 2 godine nije mogao da smisli posteno ni ime,a kamoli pjesmu.Mislim da pretpostavljate da sam JA za Flamingose.I samo jos jedno pitanje Sta mislite da u istom vremenskom periodu dodju i Flamingosi i No name koga bi mi docekali vecim aplauzom?Nadam se da ne smaram previse..............
paradizo
18.03.2006., 00:33
Sramota je i za Srbiju i Crnu Goru, da ih prestavlja neko ko nema imena.
Ne mogu a da ne ostavim svoj komentar...
Budimo realni, "ni krivi ni duzni"(kao sto rece jedna nasa pevacica), su nas prosle godine predstavljali i... znamo rezultat koji su postigli...
Definitivno sam za Flamingose iz jednostavnih razloga:
Odlican scenski nastup, prikladan Evroviziji, komercijalna, "slusljiva"pesma, Ognjen iz Srbije, Marinko iz CG-e...
Malo li je?
A No Name... Opet da citiram "..gore, zore..ojha..." sve smo to vec culi...
Samo mi je zao sto nas sada opet jedno vreme nece biti na Eurosongu...
Mozda smo to i zasluzili...
Sramota,velika sramota za cijelu Crnu Goru.One noći me prosto bilo sram što sam crnogorka i riješila sam da tražim azil u Srbiji ako ovi veliki crnogorci kojim slučajem pobijede na referendumu.Flamingosi su bili fenomenalni i stvarno mi je krivo,kao i većini Nikšićana,što ne idu za Atinu.
Toliko o crnogorskom čojstvu,a o junaštvu tek da ne govorim.
paradizo
21.03.2006., 02:16
Sramota,velika sramota za cijelu Crnu Goru.One noći me prosto bilo sram što sam crnogorka i riješila sam da tražim azil u Srbiji ako ovi veliki crnogorci kojim slučajem pobijede na referendumu.Flamingosi su bili fenomenalni i stvarno mi je krivo,kao i većini Nikšićana,što ne idu za Atinu.
Jedan veliki poljubac za moju SNESI
anderba
21.03.2006., 23:36
A kako Srbe nije bilo sramota na Europjesmi 2004 godine, kad njihov ziri nije dao svim crnogorskim izvodjacima zajedno NI JEDAN JEDINI POEN, a crnogorci davase dvanaestice i Zeljku i Negativu, a nama nije ni padalo na pamet da radimo ovo sto oni danas rade, iako je to glasanje bilo skandaloznije od ovoga milion puta.
Ove godine su i srpski i crnogorski ziri podjednako bili neposteni jer su davali po dogovoru
dvanaestice Flamingosima odnosno No Name-u, ali su Srbi napravili gresku u koracima smatrajuci Fedija za CG favorita, kojem nijesu davali poene, ali su zato dali neoprezno bezimenima 8 bodova koje nijesu smatrali za bilo kakve konkurente
Ali ocigledno je da ti imas kompleks nize vrijednosti, i molim te probaj da ga kontrolises barem dok si na ovim forumima. Neke neuroze, kazu nijesu izljecive, ali se mogu koliko-toliko kontrolisati
I jos jedna stvar: Da je kojim slucajem crnogorski ziri davao odredjeni broj poena Ani Nikolic i da je ona pobijedila, sigurno da nista nebi bilo od ovog skandala i Srbi nebi blokirali njen odlazak u Atinu, sto jos jednom dokazuje da njih nije zabolio neodlazak Flamingosa na Eurosong, vec to sto pobjednik nije bio iz Srbije.
Da sam ja bio u ziriju od mene bi veliku nulu dobili i No Name i Flamingosi a posebno Ana Nikolic, jer su im pjesme pravo smece, kao i vecini ucesnika
mala vestica
22.03.2006., 12:54
A kako Srbe nije bilo sramota na Europjesmi 2004 godine, kad njihov ziri nije dao svim crnogorskim izvodjacima zajedno NI JEDAN JEDINI POEN, a crnogorci davase dvanaestice i Zeljku i Negativu, a nama nije ni padalo na pamet da radimo ovo sto oni danas rade, iako je to glasanje bilo skandaloznije od ovoga milion puta.
Ove godine su i srpski i crnogorski ziri podjednako bili neposteni jer su davali po dogovoru
dvanaestice Flamingosima odnosno No Name-u, ali su Srbi napravili gresku u koracima smatrajuci Fedija za CG favorita, kojem nijesu davali poene, ali su zato dali neoprezno bezimenima 8 bodova koje nijesu smatrali za bilo kakve konkurente
Ali ocigledno je da ti imas kompleks nize vrijednosti, i molim te probaj da ga kontrolises barem dok si na ovim forumima. Neke neuroze, kazu nijesu izljecive, ali se mogu koliko-toliko kontrolisati
I jos jedna stvar: Da je kojim slucajem crnogorski ziri davao odredjeni broj poena Ani Nikolic i da je ona pobijedila, sigurno da nista nebi bilo od ovog skandala i Srbi nebi blokirali njen odlazak u Atinu, sto jos jednom dokazuje da njih nije zabolio neodlazak Flamingosa na Eurosong, vec to sto pobjednik nije bio iz Srbije.
Da sam ja bio u ziriju od mene bi veliku nulu dobili i No Name i Flamingosi a posebno Ana Nikolic, jer su im pjesme pravo smece, kao i vecini ucesnikaAli,ko bi dobio vise od nule?Niko?
Jellena Cuprija
22.03.2006., 22:43
Ako cemo posteno Flamingosi su mnogo bolji od No Name,Prosle godine je isto bilo namesteno sto se tice Jelene Tomasevic,ali ajde,kazi ga da su bezimeni imali neku dobru pesmu pa i nije bilo toliko guzve.Ali bas 2 god.bi bilo previse.Izmanipulisani su max.Zao mi ih je pomalo...
paradizo
23.03.2006., 00:24
U pravu si Jeco, kako si sada?
SVAKA ČAST NA KOMENTARIMA OVIM SEPARATISTIMA NIJE MESTO U OVOJ TEMI...MISLIM DA SU FLAMINGOSI KOREKTNO ODRADILI PESMU I U NIJEDNOM MOMENTU CRNA GORA NIJE IZOSTAVLJENA ČAK ŠTA VIŠE URAĐENA JE SVETSKI NA RAVNOPRAVAN NAČIN, ČAK SE I U SAMOJ PESMI SPOMINJU MNOGE DRŽAVE ŠTO MI SE POSEBNO DOPALO...GLEDAM KABLOVSKU TELEVIZIJU I PROŠLE GODINE SAM NA CG GLEDALA KAKO SU SE MOMCI PROVODILI I KOLIKO JE CG PROPAGIRANA I AKO SU OTIŠLI KAO SCG....DRAGO MI JE DA U CG IMA DOSTA NORMALNOG SVETA, JER ČITAJUĆI KOMENTARE POJEDINIH ELEMENTARNIH NEPOGODA POSTIDIM SE SVOG PREZIMENA...
VELIKI POZDRAV I POLJUBAC IZ BANATA
SNESI svaka ti cast! Stvarno si KRALJica!!!! :wink:
Anarhist
30.03.2006., 14:58
ova tema postoji na muzici ali evo napisacu ponovo.
Ne mogu naci temu. Evo kratko i jasno. NO NAME NA KOLAC.
No name su posteno pobedili. Trebalo je da im se dozvoli odlazak na dalje takmicenje. To kako su pobedili je njihova stvar. I to sto se nekom mozda ne svidja njihova pesma opet ne treba da pravi problem za njihov odlazak. Mada kad sam video da je Tijanic potpisao dokument sve mi je bilo jasno...
No name su posteno pobedili. Trebalo je da im se dozvoli odlazak na dalje takmicenje. To kako su pobedili je njihova stvar. I to sto se nekom mozda ne svidja njihova pesma opet ne treba da pravi problem za njihov odlazak. Mada kad sam video da je Tijanic potpisao dokument sve mi je bilo jasno...
Oj ravice lijepa travice!No Name su dobri momci,ali zrno karaktera pokazali nijesu,dakle izrastaju u tupsone,a mogli su vise nego im talenat dopusta.Voljeli ih ljudi po Srbiji,svjedok sam bio,ali su dopustili da im B Bajramovic i ona tri lelemuda,ukljucujuci Karla KAlezica koji je bio u ziriju i ako sa muzikom ima veze koliko ja sa Vatikanom,na ime covjek radi u televiziji kao organizator,licno ga poznajem,dakle dopustili su da im se ukine trziste od deset miliona ljudi,od kojeg bi fino zivjeli.Zar ne?Druga stvar,pjesma im najveca povracka koju sam posle Indire,ne bilo primjenjeno,Radic cuo.Umjesto da su prepustili nagradu onim ticama,otpjevali na kraju zajedno sa njima,rekli javno da ne podrzavaju ne postenje i da kao mladi ljudi ne vide svrhu onakvog bodovanja i sa jedne i sa druge strane,postanu junaci,svi ih obozavaju,napune Marakanu i odu u Rio,oni su kao cetiri,pet koliko ih je ne znam,pokislijeg kokota sa suznijem ocima napustili Beograd u koji sam ih licno gledao kako se provode i jure mlade beogradske ljepotice.
Sto se tice zirije i one zubate i kosate bebe nevjerne,sto je drzala govor reci cu sledece:Krenula dva lopova u prodavnicu ali se nisu dogovorila da ce da kradu.Kada su izasli,jedan iznio televizor ,a drugi zvake.Krivo ovome sa zvakama sto je onaj ukro TV,pa ga prijavi muriji i kaze im da onaj krade TV,a ovi ga pitaju:sta si ti ukro?On kaze:Ja samo zvake,ja sam posten.
nikolaki
08.05.2006., 12:59
Bilo ne ponovilo se!