PDA

Vidi punu verziju : In Da Club..

Tresnjica
17.11.2003., 11:50
Ima li kakvih klubova u N.Sadu?Ali pod uslovom da se ne pustaju narodnjaci i sl sra.a :?:

sneguljica
20.11.2003., 19:10
Pa..nije valda da u tako lepom gradu nema dobrih klubova?Hajde..Novosadjani..javite se..ima li ili nema?Pozdrav!

27.11.2003., 10:07
Ha-Ha..Novi Sad nema klubova...Ha-Ha..

DOKONI UM
27.11.2003., 12:11
Kako nema klubova.... :wink:

Ima Fudbalski klub Vojvodina i Novi Sad
Iam rukometnih, stonoteniserskih, veslackih....
Ima puno puno klubova... :lol:

****'
27.11.2003., 12:48

Ima puno puno klubova... :lol:Devojka je verovatno mislila na klubove gde se muzika pusta..znas..i mene zanima..ima li ih u N.Sadu uopste?Ili se ljudi loze samo na kafane i narodnjake...?!

glok
27.11.2003., 14:02
Club Enter, Petrovaradin . Piping u porti. Tu ti je u blizini i Zlatni grad (podrum pored Atine na trgu).Ako obidjes sve i potrosisis svugde po sat vremena prodje noc! A mozda nekog i sretnes ;)

28.11.2003., 12:53
Club Enter, Petrovaradin . Piping u porti. Tu ti je u blizini i Zlatni grad (podrum pored Atine na trgu).Ako obidjes sve i potrosisis svugde po sat vremena prodje noc! A mozda nekog i sretnes ;)Napokon da neko nesto kaze..Hvala..i od mene..

*MIXMASTER*
01.12.2003., 10:27
Otvoren je novi club RIDE. Lepo malo mestasce...i jos u epicentru grada. Nadam se da ce se pokazati u najboljem svetlu ! Inace moj omiljeni club u NS-u....je bio CONTRAST, ako ne i prvi urban club u SCG!
Tako nesto je hitno potrebno u gradu !

DOKONI UM
01.12.2003., 14:24

Ima puno puno klubova... :lol:Devojka je verovatno mislila na klubove gde se muzika pusta..znas..i mene zanima..ima li ih u N.Sadu uopste?Ili se ljudi loze samo na kafane i narodnjake...?!

Naravno da znam da je mislila na muicke klubove...
Nabojani su , pa da ne ponavljam...
Mala sala :lol:

Peta W.
21.12.2003., 02:23
Otvoren je novi club RIDE. Lepo malo mestasce...i jos u epicentru grada. Nadam se da ce se pokazati u najboljem svetlu ! Inace moj omiljeni club u NS-u....je bio CONTRAST, ako ne i prvi urban club u SCG!
Tako nesto je hitno potrebno u gradu !
Pisemo peticiju da se CONTRAST ponovo otvori...
Hm...kako je bilo dobro... 8) :P
Mislim,ljudi - SALON NAMESTAJA.... :shock: :o :cry: :twisted: :roll:

NICS
21.12.2003., 10:00
Contrast da se p-onovo otvori? Nema sanse za takvo nesto u moje vreme je Djava, Tocak bili zakor a SAda pogledaj nasta lici Tocak ne lici ninasta

milost
04.01.2004., 12:25
smatram da treba da otvoriti klub,gde ne bi mogli da udju ljudi ispod 18,gde si pravile,mozda neke prve studentske zurke i okupljanja,po meni ubuduce to ce mozda da uspe,mestu pod nazivom "Gradiliste".Mislim da ovo mesto mozda i ima buducnost da se izdvoji od ostalih mesta.To je ipak moje misljenje,cenim i druga,naravno.

Peta W.
04.01.2004., 13:54
Sama ideja kako Gradiliste treba da izgleda je veoma dobra...ali... :evil: VEC je isuvise dece tamo...
Ono sto pokusavam da kazem je da je to tesko spreciti,jer klinci sve ranije pocinju sa nocnim zivotom,a o tome odlucuju iskljucivo njiihovi roditelji... :roll: Mislim,ako ih oni vec pustaju,zasto bi im vlasnici lokala zabranili ulaz??
Pa,oni mogu imati veliku korist od njih! :? (a o steti drugi put...) 8)

underwater
04.01.2004., 15:45
...cinjenica da su svuda klinci mi govori da smo mi postali previse matori :wink:

Peta W.
05.01.2004., 02:16
...cinjenica da su svuda klinci mi govori da smo mi postali previse matori :wink:
Nda...da znas... :roll: :evil: 8) :wink:

05.01.2004., 15:26
Nda...da znas... :roll: :evil: 8) :wink:Pa nista ajde da onda pravimo zurke u starackom domu.Moze onaj na limanu 1,deluje mi solidno zgrada.mala sala :lol: :lol: :lol: