PDA

Vidi punu verziju : Robert De Niro Vs Al Pacino

Stranice : [1] 2

zoranpetrovic84
11.03.2006., 13:04
Morao sam ovo da postavim...tesko je odluciti stvarno...ali ipak moj glas ide De Niru ...

Mitternachtsträumer
11.03.2006., 13:39
Joj dileme! Meni ta dvojica nekako uvek idu zajedno (dok sam bil klinac mislio sam da su braca :D ). Ipak cu da se odlucim za Al Pacina. Vise mi odgovaraju njegovi filmovi, a i jaci mi je lik. Ali De Niro.....

Kako ti pade na pamet ovakva tema????

Truman
11.03.2006., 13:41
Tema vec postoji

Gryphon
11.03.2006., 13:42
GDe je anketa, hocu anketu.... ROBERT DE NIRO za dlaciciciciciccu.

maniaccc
11.03.2006., 13:58
Ja takodje vise volim De Nira, ali ipak Al Pacino...nije fer, za ovo ne mogu da se odlucim. :D

banegad
11.03.2006., 14:17
inace njih dvojica su zajedno igrali samo u jednom filmu
i to je pitanje da li su zajedno snimali scene
ne vole se
mozda su se posvadjali zbog ribe
ko zna

zoranpetrovic84
11.03.2006., 14:36
Vrelina...bas bi ih nagnao tu obojicu :)

Arnold_Layne
11.03.2006., 18:12
De Niro

banegad
11.03.2006., 18:16
De Niro
ne znam de je

Arnold_Layne
11.03.2006., 18:34
hahaha

pikax
11.03.2006., 19:20
Tesko...

pikax
11.03.2006., 19:22
..ajde, ipak R.DE NIRO

Zikica
11.03.2006., 21:31
Ufffffffff, tesko ali po meni de Niro
Stavi anketu

sienna
11.03.2006., 21:35
Al Pacino

Darko_89
12.03.2006., 00:16
Stvarno je tesko odluciti se...Al obicno glumi nekog pandura dok De Niro obicno nekog kriminalca kao i u filmu Vrelina!
Ipak De Niro...

Mae
12.03.2006., 02:11
Ja ne mogu ni da glasam! Što, bre, i da se izdvaja jedan! Iako smatram da je i Sean Penn jedan od najvećih američkih glumaca ikada ali, ajde, mlađi je, pa puštam njih dvojicu da zauzmu pijedestal :lol: , ne vidim smisao biranja najboljeg! Sreća što postoje dvojica genijalnih, ima mesta i za više a kamoli jednog! ;)
Dakle, moj glas po pola svakom!

goldfish
12.03.2006., 16:30
obojica su fenomenalni i vrhunski glumci bez premca i nezahvalno bi bilo izdvojiti jednog
koliko se secam oni su cak ista glumacka skola...
uvek ostanem fascinirana njihovom glumom i pojavom

Jeka#26
14.03.2006., 11:15
De Niro je sjajan glumac,ali nekako mi se vise svidjaju filmovi Al Pacina...A i veci mi je lik od De Nire...Tako da AL PACINO!

baki 75
14.03.2006., 11:18
;) ROBERT DE NIRO obozavam ga, najbolji je...glumac!

snowflower
15.03.2006., 00:16
Tesko je ....ali ipak Al pacino!

jazzmisa
15.03.2006., 19:50
Ne mogu da se odlucim ni za jednog,posto su obojica izuzetni glumci,glasam za obojicu podjednako.

tiberije
17.03.2006., 15:47
1.Robert De niro
2. Jack Nichlson
3. Dustin Hoffman
4.Al Pacino

Arnold_Layne
17.03.2006., 16:19
hehe....ipak je samo jedan Randall P. McMurphy iliti Jack Nicholson

Bullitt13
17.03.2006., 19:35
Tezhak izbor, ali stvarno tezhak! Ali Vito Corleone je ipak cale Majklu!!!!
http://www.dvdessential.it/recensioni/foto2/padrino7.jpg
http://www.space-debris.com/spy_pacino_G1.jpg

1.Robert De niro
2. Jack Nichlson
3. Dustin Hoffman
4.Al Pacino

Gotivan izbor jarane ali ja ipak nikako ne mogu da svarim Hoffmana, zbog uloga u Papillon i Midnight cowboy! Prava slina od glumca!!!

Arnold_Layne
17.03.2006., 20:50
slina?

čovek je bog i šire....pogotovu u Papillonu, a o Rain Man-u i da ne pričam...

Bullitt13
17.03.2006., 21:33
U Papillon-u?Ti si luuuud momche! Pa on mu je podkresao krila i to vishe puta u tom filmu!

LUDICA
22.03.2006., 06:18
Slazem se, teska anketa, ali De Niro pobjedjuje zbog raznovrsnijih uloga (glumio je i mafijase, i manijake, bolesnike, komicare,opasnog tatu...)i dokazao se u svakoj

tiberije
22.03.2006., 15:19

Gotivan izbor jarane ali ja ipak nikako ne mogu da svarim Hoffmana, zbog uloga u Papillon i Midnight cowboy! Prava slina od glumca!!!

A gde su ti ostale genijalne uloge pre svih, Diplomac, Mali Veliki Covek, Tutsi, Leni, Maratonac, Kramer protiv kramera, Svi predsednikovi ljudi, Psi od Slame, Heroj - Sam izaberi i navedi jos 3 glumca koji imaju makar priblizno jake uloge.Retko dobar glumac.
Pogotovo iz danasnje perspektive kada glumci kao Hoffman ne bi imali sanse kod ove MTV filmski neobrazovane publike i rezisera koji su kallili zanat snimajuci spotove za Christinu Agilleru i Britney Spears.

Bullitt13
23.03.2006., 13:26
Diplomac mu je bash seo zbog svog metiljavog izgleda!!!
Ali brate pogledaj ga samo u ulozi i ovog oskarom nagradjenog filma, ime mu bash stoji!
Ratso Ritzo, u prevodu "pacov"!!!
http://www.movieactors.com/photos-misc/dustin136.jpeg

apollo21
23.03.2006., 21:28
nemoguce je odluciti se. pogotovo zbog toga sto je to ista skola glume. i jedan i drugi jednim svojim pokretom naprave takvu masku da je nemoguce provaliti je. jednim svojim pokretom sakriju ono sto ne trteba u tom trernutku da se provali. Nemoguce je odvajati jednog od drugog. jer ako jednog spomenes odmah tu negdee moras da uglavis i ovog drugog. toliko od mene. pozdrav

Jeka#26
26.03.2006., 20:32
Nekako mi je De Niro odbojan ne znam zasto...Slazem se da je izuzetan glumac,ali nekako mi je Al Pacino simpaticniji...Carski glumi mafijasa.A sto se tice rasprave o Hofmanu,ja licno smatram da je covek odlican glumac...Bas mi se dopao u onom filmu"Smrtonosni virus"...

goldfish
19.11.2006., 20:16
a ovde ima i anketa.........

lily-sid
19.11.2006., 20:53
...uhhhh... tezak izbor.... sjajni su obojica...no ipak veoma mala..malecka prednost De Niru...

muvalo
19.11.2006., 20:58
Pa, ako je neki film u kom se nosi pistolj, onda De Niro.
Ako treba da se recituje Sekspir - ipak Al Pacino :lol:

Obozavam obojicu, nemoguce napraviti izbor.

Quiet Rebel
20.09.2007., 21:03
Ja sam bila otvorila dve posebne teme o De Niru i Pacinu, jer ih stalno svi porede. Na skoro svakom forumu cete naci temu "De Niro vs Pacino".

A i zato sto su to dva najveca glumca naseg vremena, pa sam smatrala da valjda zasluzuju da zauzmu toliko prostora na ovom forumu, odnosno da dobiju po jednu temu, tako da ljudi mogu malo vise da pisu sta misle o svakom od njih pojedinacno i o njihovim filmovima, a ne samo da ih uporedjuju. Nije valjda da neko misli da o Pacinu nema sta da se kaze nevezano za De Nira i obratno? Pa nisu sijamski blizanci :)

ALI TE DVE TEME SU ZAKLJUCANE. OK....
Jedan Brad Pitt ima posebnu temu, a o ove dve legende i njihovim filmovima koji su obelezili prosli vek, mora da se raspravlja u okviru jedne. JADNO.... Jak je ovo filmski deo foruma....

No, nema veze... Odgovoricu na pitanje - Robert De Niro je za mene bolji. Ali posle njega najvise cenim Ala.

P.S Neko je ovde pomenuo da se njih dvojica ne vole i ne podnose u privatnom zivotu, sto je apsolutno netacno. Trenutno snimaju novi zajednicki film, koji se zove "Righteous Kill" a ideja je potekla od njih samih, jer pred kraj svojih karijera zele jos jednu zajednicku saradnju. Takodje su kolale price da cak nisu sedeli u istoj prostoriji kada se snimala scena u kaficu iz filma "Heat". To je takodje nebuloza. Ja imam "Heat" na dvd-u i kao dodatak postoji dokumentarac o tome kako su snimali film. Postoji i snimak priprema za snimanje bas te scene i lepo se vidi da oni sede za istim stolom (u istoj prostoriji :) )

Neko je takodje pomenuo da su ista skola. To je tacno, obojica su method actors i bili su u klasi istog profesora, koji se cak na njihovo insistiranje pojavio u filmu Kum II a zove se Lee Strasberg i osnivac je Actors studia.

MKMONTENEGRO
21.09.2007., 11:08
Obojica su sjajni glumci,ali ipak De Niro,to mi je omiljeni glumac.A odusevila sam se kad sam vidjela njega u lozi sjajnog Djokovica.To mu je jos jedan plus,pored toga sto je sjajan glumac,mislim da je isto tako dobar covjek,a cerka mu se zove Drina.

Jeka#26
21.09.2007., 12:18
Obojica su neprevazidjeni,ali ja ipak vise volim Pacina.

Quiet Rebel
21.09.2007., 12:25
Ajde da kazem zasto se meni vise svidja De Niro. Nisam u prethodnom postu, jer bi bio predugacak.

De Niro je na primer zivotinja ili vanzemaljac (ovo drugo zvuci dostojnastvenije :) ) po pitanju toga sta je sve u stanju da uradi i koliko ima jaku duhovnu snagu. Ja nisam cula za mnogo ljudi koji imaju duhovnu odnosno psihicku snagu poput njega. Iz ovoga proizilazi cinjenica da je mnoge uloge koje je u karijeri ostvario samo on i sposoban da odigra.

Konkretno, mislim da mnoge De Nirove uloge Pacino ne bi ni u snu mogao da odigra, a da bi sve Alove Robert bez problema mogao, samo je naravno pitanje da li bi bolje od Ala, ali to je vec druga stvar. Vazno je da bi mogao.

Na primer - Jake La Motta u filmu "Raging Bull" sto se zvanicno smatra mozda najboljim performansom u istoriji filma. To ni Al niti bilo ko drugi ne bi mogao da odigra. Jer je De Niro manijak- lik je prvo bildovao i doveo sebe u formu profi boksera srednje kategorije, a posle se za 2 meseca ugojio 27kg i po zavrsetku filma takodje za 2 meseca smrsao i vratio se na svoju standardnu kilazu.

Da ne pominjem sto je naucio da svira saksofon samo zbog uloge u filmu "New York, New York" i sve potrebne numere u tom filmu zaista svira De Niro. Takodje je ucio da prica na sicilijanskom dijalektu zbog Kuma II.
Ajde, to za jezik i nekako, ali priznacete da bi malo ko naucio da svira sax zbog jedne uloge i prvo bildao a posle se gojio ko stoka. Prosto da ne znas da li je to ludilo ili genijalnost :)

Pacino ne moze da odigra negativca kao De Niro. Pacino cak i izbegava da igra zloce. Uopste Pacino slabije prihvata izazove od De Nira, zbog cega je De Niro ostvario siri (raznovrsniji) spektar uloga tokom karijere. Pacino nece da rizikuje da glumi lika koji ne daj Boze nije faca :)

Pacino ne moze da ga zameni ni u The Untouchables, Cape Fear, This Boy's Life, The Godfather II i u jos mnogim drugim filmovima.

Al ne bi mogao da odigra mladog Vita, nema moc transformacije kao De Niro. De Niro fizicki ne lici na Branda, ali je u Kumu uspeo da ubedi ljude da je on mladi Vito Korleone, mladi Marlon Brando. Mislim da je to jako tesko...

De Niro je manijak po svom perfekcionizmu i snazi duha. Tacno je da su izmedju njih razlike u nijansama, ali mene ove De Nirove osobine fasciniraju.

Nek to bude jedna od teza u korist De Nira, koja je licno kod mene prevagnula - da on moze da odigra sve Alove uloge, a Al mnoge njegove ne bi mogao. Ponavljam, ne mislim da bi mogao bolje, to ne znamo, nego da bi samo mogao.

P.S Otkljucane su pojedinacne teme o De Niru i Pacinu, tako da svako ko zeli moze i tamo nesto da napise. Licno mislim da su obojica toliko dobri da ovim poredjenjima samo nanosimo nepravdu jednom od njih.

Jeka#26
21.09.2007., 12:43
@Quiet Rebel
Moram da priznam, odlicno obrazlozeno.

Ja licno mislim, da De Niro ne bi mogao da odglumi Majkla, i da ne bi mogao da glumi u "Miris Zene" . Medjutim, slazem se sa tobom po pitanju "zloce". Cak i kada sam gledala filmove gde je Pacino zloca, do kraja se nadam da ce ipak nekako postati dobar. Nekako mu ne leze uloge zloce. Dok De Niro fantasticno moze da odglumi i zlocu i psihopatu i dobrog lika, cak i smesnog.

Mislim da se onako objektivno gledano ne moze odluciti izmedju njih. Medjutim, sto se mene tice Pacino ima nesto u sebi sto mi se dopada. Ne mogu da kazem da je bolji od De Nira, ali ga ja vise volim. :)

Quiet Rebel
21.09.2007., 13:22
Ja mislim da bi De Niro mogao da odigra Majkla (ne vidim zasto ne bi), ali ne znam da li bi mogao dobro kao Al :) To niko ne zna.
Inace, prvi izbori za lik Majkla Korleonea su bili Robert Reford i Voren Biti, koje je nametao studio, ali ih Kopola nije zeleo. Tako da ne vidim zasto De Niro ne bi mogao.

E sad, ima jedan film "Budjenja" sa De Nirom i Robinom Vilijamsom zbog kojeg ja mislim da bi De Niro mogao da glumi u "Mirisu Zene". Znaci, samo kazem MOGAO, ne mozemo da kazemo da li bi bilo bolje od Ala ili ne, to niko ne moze da zna.
De Niro bi verovatno do besvesti proucavao slepilo, citao knjige, konsultovao lekare, slepce i radio ko zna jos koje stvari koliko je opsednut glumom. Ja volim da se nasalim i kazem da bi De Niro mogao i Snezanu da igra da hoce, samo da mu nabave 7 patuljaka :)

Salu na stranu, ja pricam samo o tome da Al mnoge De Nirove uloge uopste ne bi mogao da odigra, a De Niro bi sve njegove mogao.

JekaiGeorge, kapiram te sto ti je Al sipa :)

Truman
21.09.2007., 19:59
Ali moras priznati da je Al Pacino u Djavoljem advokatu apsolutno savrsen :) To ni de Niro ne bi umeo tako...

Quiet Rebel
21.09.2007., 20:04
Mislim da bi De Niro totalno drugacije odigrao ulogu djavola i da zbog toga ne bismo mogli cak ni da ih uporedimo.
Pogledaj "Angel Heart" i videces o cemu pricam.

Samo, meni fali jedna stvar kod Pacinove interpretacije djavola - Koju emociju bi kod svakog coveka prvo probudio susret sa djavolom? Definitivno strah. Mene Pacino nije nijednog trenutka uplasio dok sam gledala Devil's Advocate, cak ni u cuvenoj sceni kad njegov bes i namere dozivljavaju kulminaciju. A zlo mora da izaziva strah....

Truman
21.09.2007., 20:06
Pogledao sam...dobar je ali to je drugaciji lik, malo fetisiziranog izgleda ( ne znam kako drugacije da se izrazim ). Pacino je savrsen u ulozi advokata-djavola. De Niro ne bi bio tako dobar.

Quiet Rebel
21.09.2007., 20:09
A ovo za strah? :)

Truman: "Pogledao sam...dobar je ali to je drugaciji lik, malo fetisiziranog izgleda"

Zato sam i rekla da bi De Niro drugacije odigrao i predstavio djavola.

P.S Mislim da se nismo razumeli.... Ja nisam pricala ko bi bolje sta odigrao, to ne znamo. Samo sam rekla da je De Niro imao neke specificne i veoma zahtevne uloge, koje Al definitivno ne bi mogao da odigra umesto njega, niti je u karijeri imao slicne.

Jeka#26
21.09.2007., 20:29
Pacino je definitivno bio moj omiljeni "djavo" :D
To sam zaboravila da pomenem, ali tu je takodje genijalan. Ali mislim da on nikada ne bi mogao da odigra ulogu psihopate kao De Niro.

Truman
22.09.2007., 11:49
Quiet rebel, nisam video tvoj komentar za strah jer si izmenila poruku dok sam ja pisao, nije bitno. Sto se mog odgovora tice Al Pacino je bas kakav treba - pod maskom uspesnog advokata, u skupom odelu i prepun moci to mu je savrsena maska i pozicija sa koje moze ostvariti svoj plan, naprosto neodoljiv i genijalan. Pacinov djavo je vise lukav i inteligentan nego sto treba da plasi malu decu.Sa druge strane de Nirov lik je upravo napravljen da bude ekscentrican i mracan ( cudno oblacenje, dugi nokti ) I jos jedna stvar mi se cini, mozda gresim ali valjda je reditelj taj koji odredjuje kakav ce lik biti ( i/ili scenarista ), a ne glumac. Za ovakav lik djavola siguran sam da je Pacino perfektan. Zamisli to ovako - nema veze sto se oba lika zovu Djavo - posmatraj ih kao potpuno razlicite likove, samo kao dve zloce...

papaj@
22.09.2007., 13:30
onaj drugi

Quiet Rebel
22.09.2007., 16:44
Naravno da kakav ce lik biti odredjuje pre svega scenario, odnosno sama prica, a tek potom reditelj i neke druge okolnosti. Ali nije bas ni glumac robot koga reditelj programira i ne pita se nista :)

Ja sam samo htela da kazem da ce dva coveka drugacije da vide i urade jednu istu stvar, pogotovu kad je u pitanju umetnost.

A za onaj komentar o plasenju male dece.... Ne treba on da bude kao vestica, ali kad se razotkrio na kraju, trebalo je da bude jezivije, bar po mom misljenju.
Naravno, to je subjektivno, cisto moj stav. On je odigrao sjajno, daleko bilo da to osporavam, ali mislim da je zanemaren utisak straha, sto je prva emocija koju bi susret sa djavolom kod coveka proizveo.

P.S Izvini, izmenila sam post, jer uvek pisem na brzinu,a verovatno sam se u trenutku setila da nesto dodam.

**case-problem**Shile
11.10.2007., 03:20
Ovo je totalno ne potrebno! Izmedju dva imena ciji je doprinos kinematografiji ne merljiv, ne treba birati! Ne treba da postoji pitanje sta ti je boje od cega, nego jednostavno da se pise ko sta voli!

AllEyesOnMe
12.10.2007., 22:35
ma nema to veze
meni je bez razmisljanja bolji deNiro..

Stedza
12.10.2007., 22:45
pacino...ali i de niro je odlican

sch
12.10.2007., 23:32
Morao sam ovo da postavim...tesko je odluciti stvarno...ali ipak moj glas ide De Niru ...

NEMOJ više da postavljaš...ne ide ti baš....
Kao kad bi sad postavljao pitanje da li je bolji bokser papir kategorije ili superteške.....jednostavno ova dva glumca NISU glumci iste kategorije !

E, sad...jesi ti JAČI od mene, pošto si moderator, ali JA sam u pravu !

**case-problem**Shile
13.10.2007., 01:33
Ja sam mozda malo zakasnio sa ovim odgovorom na tezu o De Niru, a u korist Pacina, ali sam tek sada obratio paznju i voleo bi da vidim sta ce reci Quiet Rebel.

1. NIKADA NIKO TAKO DOBRO KAO AL PACINO NECE MOCI DA ODGLUMI TONIJA MONTANU I MAJKIJA KORLEONEA!!!

Glumci kao Al Pacino kojih je danas zaista malo, sposobni su da ubede publiku da oni u stvari ne glume nego da se ponasaju! Ako malo razmislite, sta bi ste rekli nakon Scarfacea?! Sigurno ne da je on neka naivna postenjacina! A posle filma miris zene?! Da li bi uopste neko posumnjao da je on slep?!
Reziseri Sidni Lamet i Brajan De Palma umeju kao niko drugi da izvuku najbolje iz Pacina. Jedan od njih je jednom primetio da Alu leze uloge "govornika". E sada, u Scarface-u mu je poklonjeno puno vremena u vikanju, drskom ponasanju i naredjivanju sto je on iskoristio 100%. Sigurno ste gledali Djavolji advokat, a ako jeste, setite se zadnjih pola sata filma! On ima pola sata da publiku ubedi da je sam djavo i ja mislim da bi samo on to tako uradio. Fim u kojem ima najvise gore navedenih "govora" je Miris zene. Ceo film je u njegovom naredjivanju, vladanju i drskom ponasanju, a opet se vidi da iza svega toga lezi jedna dobra napacena dusa koja je prosla sito i reseto. Zamislite bilo koga drugog u toj ulozi, pa i samog De Nira i videce te da je to ne moguce! Film Regrut je bez obzira na izvanrednog Koliana Ferela ceo na Al Pacinu! Zadnjih 20 minuta opet on "drzi govore!" Pise gore da je De Niro bolji u nijansama od Pacina?! Pa kako onda ovaj moze da glumi njegove uloge, a ovaj njegove ne moze?! To nisu nijanse! To je mnogo vise od toga!
Inace, Quiet Rebel rece da on ne glumi u filmu ako nije faca! Iskreno mislim da je smesno govoriti da Al Pacino nesto ne moze ili nece. Film Frenki i Dzoni apsolutno pobija tu teoriju. U tom filmu je totalna suprotnost svojim najboljim ulogama, a sa takvom stvari se tesko izboriti jer ga publika pamti samo kao Tonija Montanu, a on im je pruzio nesto sasvim drugo i originalno kao i u filmu Simona koji bi bio prosecan da nije njega.
U filmu Kum ne moze se pomenuti De Niro, a da ne pomenete Pacina i to ne kao rivale nego kao doprinos tom filmu. Inace, na tamo pomenuto spremanje za ulogu De Nira i Al Pacino se detaljno spremao za Miris zene! Jeste njemu bilo mnogo lakse, ali danima pratiti pokrete i gestikulaciju slepih, priznacete stvarno nije lako!

E, imam ja jos toga reci u Pacinovu korist, ali malo je strana. Al Pacino ce ostati upamcen kao jedan od najvecih glumaca u istoriji kinematografije i jedan od retkih ljudi koji jednako dobro glumi okorelog kriminalca sa Kube i porodicnog, ljubavlju zaslepljenog Johnny-a.

P.S. O De Niru imam samo najbolje misljenje!

Quiet Rebel
13.10.2007., 02:40
Glumci kao Al Pacino kojih je danas zaista malo, sposobni su da ubede publiku da oni u stvari ne glume nego da se ponasaju! Ako malo razmislite, sta bi ste rekli nakon Scarfacea?! Sigurno ne da je on neka naivna postenjacina! A posle filma miris zene?! Da li bi uopste neko posumnjao da je on slep?!

Zar to nije osnov i polazna tacka glume- da bude uverljiv i da uspe da ubedi publiku?!
Ne vidim da je to nesto posebno, jer je OBAVEZNO, ko to ne uspe automatski nije dobar glumac, ne glumi nego glumata. Nemoj da se ljutis, sad je pola 2, ja sam dosla iz grada i umorna sam tako da ovo sto cu reci kazem samo zato sto nisam u stanju da smislim bolji izraz- mislim da si ovom opaskom izmislio toplu vodu. SVAKI GLUMAC AKO HOCE DA BUDE SMATRAN DOBRIM MORA DA BUDE TO STO SI TI NAPISAO. Da nam je bio sumnjiv kao slepac to bi bilo smesno, zbog toga je ta uverljivost OBAVEZNA. Koji dobar glumac nije uverljiv? To su dve protivrecnosti :)
E sad, sto je danas retko ko uverljiv i sto nema mnogo odlicnih glumaca, to je druga prica.

I ne vidim kako nije bio faca u Frenki i Dzoni, imao je toliko prostora da bude sarmirajuci je i prosipajuci razne fore. Ali opet je i za to sve subjektivna procena....
Ne znam kako objektivno da procenimo da li je on u tom filmu faca ili ne? :)

Pazi, ovo je subjektivno pitanje. Meni je De Niro za par nijansi bolji glumac. Citala sam knjige o obojici, znam mnoge stvari o njima, gledam njihove filmove od malena, tacnije od 13. godine aktivno i gledala sam ih sve. Imam cele filmografije obojice sto na DVD-u sto na DVx-u.

Ne zelim da me sad svako ko dodje ovde proziva da cuje sta imam da odgovorim na ono sto je napisao, jer necu da ulazim u rasprave. Ja sam rekla svoje misljenje, ali nisam to ucinila da bih one koji se ne slazu ubedila u suprotno, to ne zelim da radim. Ne zelim da se ubedjujem. Postujem svacije misljenje, sto ne znaci da necu reagovati ako neko napise neistinu ili neku nevidjenu glupost. Nemam stvarno nameru da ubedjujem bilo koga u ispravnost onoga sto mislim, jer licno smatram da je to ruzno i nekulturno. Ali to takodje ocekujem od drugih.

Znaci, De Niro i Pacino su moja dva omiljena glumca, ali De Niro mi je drazi. Imam neka misljenja i opazanja po kojima sam odlucila da je za mene on licno pre svega bolji glumac. I citajuci biografske knjige o obojici takodje su mi se vise dopale neke stvari o De Niru, sav je cudan na simpatican nacin i skroz je likcina.
Naravno da je i Al lik. Ali mi je De Niro licno zanimljiviji od Ala u svakom pogledu, vise volim njega da gledam.

Ma sto se ja uopste pravdam - De Niro mi je omiljeniji od malena i to je to. Kasnije sam samo videla da sam i kao klinka bila u pravu. I nisam njegov PR da se sa ostalima ubedjujem kako je on bolji od bilo koga. Ono sto mislim- jednostavno mislim. Meni je covek kompletno fascinantan i ja ga postujem zbog svega sto je napravio u zivotu i uspeo da izgradi sebe. END OF STORY :)

**case-problem**Shile
13.10.2007., 02:54
Lutko, nisam ja hteo nikoga ni da prozivam ni da uvredim, a takodje ne da ubedjujem nekoga da misli kao i ja! Cisto sam hteo da vidim tvoj komentar. Na frumu sam vrlo kratko iako sam uclanjen 2005, pa verovatno ne znam kako sve funkcionise ovde. Izvini ti ako si se nasla prozvanom! Ali jednostavno, mislim da se na onakav nacin ne moze pisati o jednom, a ni o drugom. Dobra ti je ova za vodu!!:) Ja sam naveo kao primer da on ne glumi nego se ponasa bas zato sto je danas malo toga, a Al Pacino to radi na mnogo poseban i dobar nacin tj. bolje nego De Niro:):) .Sto se tice pracenja fimografije obojice i ja sam prilicno informisan.

P.S. Meni je omiljeni glumac Jack Nicholson i mislim da takvu "duhovnu snagu" ne poseduju gore navedena dvojica zajedno!!

Quiet Rebel
13.10.2007., 03:02
Pa napisala sam ti sta mislim o tvojoj tezi - DA JE TO STO SI NAPISAO NEOPHODNO I OBAVEZNO.
Imala sam izvesnih problema na forumu i odlucila da ne ulazim u diskusije sa ljudima niti u bilo kakvo detaljnije argumentovano polemisanje, zato sam napisala da ne mora svako da me prozove. Jer pojedini jesu a da nisam uradila nista lose. Samo sam htela da izbegnem beskrajne, besciljne i zamorne diskusije, jer pravo da ti kazem BRIGA ME KO JE KOME BOLJI :)

Drago mi je da mislis da je Jack najbolji :) Super je to :)

**case-problem**Shile
13.10.2007., 03:11
Znas, jasno mi je zasto si imala problema na forumu. Sa mnom nemas frke! Od sada te zaobilazim!

Quiet Rebel
13.10.2007., 03:12
As you wish :)

**case-problem**Shile
13.10.2007., 05:40
Posle ove poruke AS YOU WISH, nisam ocekivao izvinjenje, ali eto, uvazio sam ga. Nisi morala da ga krijes nego si mogla slobodno i ovde da ga postavis!

ArnoldLayne
13.10.2007., 06:56
od svega ovog tvog gore mogu jedino da se složim da je Džek najveći (npr pogledati kraj 'Five easy pieces' i njegov razgovor sa ocem. ja tvrdim da to niko ne može onako da odigra).

glupo je ozbiljno se svadjati oko takvih stvari, kad su nijanse u pitanju.

Quiet Rebel
13.10.2007., 10:54
Ne krijem izvinjenje. Izviniti se nije nista ponizavajuce i sramotno da bi se krilo. Treba da bude normalna stvar kad neko pogresi.

Izvinila sam ti se i svakome bih. Imala sam losu noc i zbog nekih ranijih losih iskustava sam zelela da izbegnem bilo kakvu debatu, samo sam to rekla pogresnim i nebiranim recima. Znaci, neke vrlo bez veze stvari su mi se ispodesavale sinoc i zbog toga sam odreagovala kako sam odreagovala. Izvinjavam se svima. A i tu je bila moja zelja da ne ulazim u debate s poentom da nemaju smisao jer je sve stvar ukusa, ali ocigledno sinoc nisam bila u stanju da to kazem kako treba i napravila situaciju jos gorom.

Ljudi, IZVINILA SAM MU SE! Eto, vidis da ne krijem.
A "As you wish" sam napisala ovde pre nego sto sam ti se izvinila preko pm. Izvila sam ti se privatnom porukom, jer ne moraju svi da citaju neke moje razloge koje sam ti bila navela u poruci, konkretno ne mora ceo forum da zna da sam imala "losu noc". A i zato sto je tako licnije. Mislim, izviniti se na taj nacin je licnije.
Ali posto vidim da zelis izvinila sam ti se i sada ovde, odnosno javno.

A "As you wish" sam zaista napisala pre prvog pm-a, samo jer si napisao "Znas, jasno mi je zasto si imala problema na forumu". I sta posle toga ja mogu da kazem?! Naravno, par minuta kasnije sam ti se izvila.

Ali izvinjenje ne krijem. I stvarno nisam imala nameru da se ozbiljno svadjam, nego bas suprotno- da izbegnem debate. Samo sam bila previse nervozna i objasnila lose stvar tako da je ispalo suprotno :)

Ne zelim vise nikoga da smaram ovim glupostima.
Shile, mislim da je posle ovog sada i JAVNOG izvinjenja sve ok?
Ja se bar nadam.
Ja mislim da je retkost da se danas neko nekome uopste i izvini i PRIZNA svoju gresku. Ali ako to mora da ucini i javno, a ne samo licno- evo, ja sam to uradila.

Kad smo se vec onako prijateljski dopisivali sinoc mogao si i tada lepo da mi kazes da zelis javno izvinjenje, napisala bih odmah to na forumu kao sto sam sada. Ti si tada cutao kao da je sve u redu i kad sam otisla na spavanje posto si mi licno pozeleo laku noc, dosao si na forum i napisao to sto jesi...
U redu, nikad nije kasno da neko kaze sta zeli.

Quiet Rebel
27.10.2007., 11:34
Nadjoh ove smesne slicice :)
Matorci igraju basket u Harlemu na pauzi snimanja svog novog filma :)

http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/is_15702665.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/rhsuhz.jpg
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/is_15702661.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/is_15702663.jpg
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/bball11www1hqparadisehuzr3-1.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/bball6www1hqparadisehurn4.jpg

Truman
27.10.2007., 14:58
E gde ovo iskopa, svaka ti cast. Eto jos jednog dokaza da su ova dvojica u normalnim odnosima.

Quiet Rebel
27.10.2007., 16:50
Nije bilo tesko da se nadje :) Samo treba da se prate strani mediji :)

vKonferencija
27.10.2007., 17:37
Moj glas za Pacina, naravno. Uvek bolje uloge i uvek bolji filmovi.

@shile
Ne zaboravi i Mletackog trgovca, mozda i najbolja Pacinova uloga u karijeri. Takodje, u Djavoljem advokatu, vrhunski.

Truman
27.10.2007., 21:33
Buntovnice, jesi li procitala onaj poslednji komentar Kopole o de Niru, Pacinu kao i o Dzeku Nikolsonu? Je l se slazes? To da ne uzimaju umetnicke projekte nego rade samo zbog para. Valjda je Kopola nesto pominjao kako je de Niro zedan moci i kako je stvorio poslovnu imperiju...

DeMeNtOr
27.10.2007., 22:11
@Quiet Rebel
Sjajne slike,jedva cekam film.Bas mi je drago sto ce njih dvojica da opet glume u istom filmu jer kad su oni tu film ne moze da bude los...

Quiet Rebel
27.10.2007., 22:32
Buntovnice, jesi li procitala onaj poslednji komentar Kopole o de Niru, Pacinu kao i o Dzeku Nikolsonu? Je l se slazes? To da ne uzimaju umetnicke projekte nego rade samo zbog para. Valjda je Kopola nesto pominjao kako je de Niro zedan moci i kako je stvorio poslovnu imperiju...

Citala sam.
Kopola je povukao tu izjavu :) Kao rekao je da on njih mnogo postuje i voli, da su mu to prijatelji i da su to sve izmislili zli novinari, da on nista sem reci hvale nema za njih :)

Ja mu ne verujem - mislim da je stvarno izjavio to sto su napisali, ali ko zna u kom stanju....

Meni je bila cudna izjava jer bas vazi da je u vrlo prijateljskim odnosima sa De Nirom i Pacinom.

E sad, sta mislim o izjavi - mislim da vise prilici Paris Hilton da izjavi tako nesto nego Kopoli.
Ako ga zaista nisu novinari pogresno citirali kako on sada trvdi- izjava je vrlo ruzna.
Prvo, covek nije dao nijedan primer sta to tehnicki ili stilski fali njihovoj glumi, koji im je los film... Znaci, prozvao ih je da su se olenjili i nista dalje nije strucno pricao o tome, nego nastavio da ih ogovara licno.
Za Pacina je tako rekao da je škrtica, za De Nira da kopira njegov (Kopolin) biznis i da se tako bogati, a za Dzeka da je uvek imao veze sa mocnim i uticajnim ljudima i da je pored toga bludnik, tacnije da ima devojke.

Eto, to je Kopolina izjava koju sad porice i uvlaci se ljudima Bog zna kako. Sta mogu da mislim o ovome? Nisam znala da je Kopola u stanju da se spusta na ovakav nivo da pljuje ljude i proziva ih ovako licno. Ovo su ipak licne uvrede.

Lik nije uopste pricao sta to njima umetnicki konkretno zamera, samo je pominjao kako imaju pare i kako Dzek juri zene. Jel ne treba da imaju pare? Ako su ih zaradili Stalone i Svarceneger treba i ova trojica da ih zarade.

Ja sam bila u cudu kad sam procitala. Cela izjava lici na zutu stampu. Pomislila sam da mu se neko od njih zamerio oko para, pa zato to prica i toliko pominje pare. Posumnjala sam na De Nira, jer on i Kopola sa Robinom Vilijamsom drze neke restorane. To da je De Niro izgradio impreiju je licemerno, jer mu je bas Kopola jedan od partnera u svim poslovima :) To ti je fora- ti i ja smo poslovni partneri i delimo zaradu na pola, ali ja po gradu tebi iza ledja pricam kako si ti zedan moci, a ja sam umetnica :) Kopla je takodje glavni producet filma koji je De Niro rezirao (The Good Shepherd). Sto producira nesto sto smatra da nije umetnicki?

Ali, ocigledno je Frensis bio pijan, pa se sad kaje i povlaci izjavu, ili mozda nije to rekao kao sto tvrdi. Samo ja mislim da je toliko toga napricao, da je nemoguce da su to novinari iskarikirali. Znas, neko moze da ti poturi da si rekao jednu recenicu, ali bas ovoliko stvari....

U sustini, mislim da je izjava niska. A i Kopola brate, nije rezirao dobar film jos od Apokalipse i Kuma III. Poslednjih 10 godina se bavio produciranjem filmova svoje cerkice Sofije. I sta ima da im prica? Oni su bar radili nesto poslednjih 10 godina, a on nista. Kopola je genije, ali ova izjava je stvarno dno, ako je tacna.

Samo je fora sto Frensis sad tvrdi da nista tako u zivotu nije rekao :)

Evo clanka gde Kopola negira http://www.thewest.com.au/default.aspx?MenuID=23&ContentID=44158

Coppola denies criticising Pacino, De Niro, Nicholson
21st October 2007, 10:00 WST

Director Francis Ford Coppola contended today he has “nothing but respect and admiration” for Al Pacino, Robert De Niro and Jack Nicholson after he was quoted as scathingly criticising the three stars in a magazine interview.

“I was astonished because it wasn’t true, and I have nothing but respect and admiration” for them, Coppola told reporters in Rome where his film “Youth Without Youth” - his first movie in a decade - was having its premiere at the city’s film festival.

“These are the three greatest actors in the world today and they are my friends. So I have nothing but affection for them,” Coppola said.

Coppola, who directed Pacino and De Niro in The Godfather trilogy, said his comments were taken out of context.

GQ magazine in its November issue quoted the director as saying the three Oscar-winning actors have become apathetic.

zoranpetrovic84
28.10.2007., 02:24
Zamisli basket sa pacinom i de nirom...pa ja bih samo blenuo kao mutav u njih... :D

Quiet Rebel
28.10.2007., 08:58
Crnjice su imale srece :) Al' ne vidim da nesto blenu, vidi kako ovaj prolazi De Nira :) Shvatili su ozbiljno igru, nema popustanja :)

sanjap
28.10.2007., 11:43
Eeeee njih dvojicu sam uvijek mjesala, hehehe!
Po meni ... Robert De Niro!

Truman
03.11.2007., 15:39
Jedno pomalo mracno pitanje: Sta ce biti sa svetskim filmom kad oni umru? Kao i Dastin Hofman i Big Jack. To bi nazalost moglo da se desi u narednih deset godina. Hoce li se naci neko dominantan i genijalan kao oni? Dakle, ne da lici na njih nego da bude skroz original, a na njihovom nivou?

Tuzni_patak
05.11.2007., 00:28
Al paćino......miris žene , glumi slepca i ne klasičnog de niro, paćino, mcloud , make my day.....agenta, policajca.......veću širinu uloga sam video kod al paćina....

Na drugom mi je robert de niro, i on ima veću širinu od klišea---

Robin Wiliams, tihi čovek sa hiljadu lica, od filozofa života, do požrtvovanog oca, RV, tutsi (mrs.doubtfire),društvo mrtvih pesnika,dobri vil hanting....

Robert redford, čovek umetnik, igra i u nisko budžetnim , širinu uloga, ima uloge gde nije šmeker....

Mlada garda:
Mat dejmon,bred pit,

Dastin ume da glumi zbunjenost do bola....

Najači tipski glumci:
-Klint Istvud (ima li nekog filma gde mu lice nije u onom njegovom stilu , kao da žvaće duvan)
-deni de vito
-Džon Travolta
-Kluni
-Andy Garcia
-leonardo di caprio

malèna
07.11.2007., 09:09
Robert De Niro i Al Pacino, obozavam ih, obojica su fenomenalni, vrhunski glumci. Fascinirana sam njihovom pojavom i glumom.
Obozavam film gde njih dvojica glume zajedno Godfather 2 deo...fenomenalan film. :D
Obozavam ih obojicu ali sam ipak glasala za Roberta De Nira.

hator
07.11.2007., 09:16
De Niro.
Uvek.

AllEyesOnMe
30.01.2008., 12:36
i de niro vodi 42 -23 , u toku je 4. cetvrtina,,, :) mora se reci zasluzeno ;)

sarabubasara
30.01.2008., 20:34
ROBERT DE NIRO.Pacino je isto dobar glumac,ali mi je nekako ljigav.
bILA je tema.

Manic Street Preacher
30.01.2008., 20:39
ROBERT DE NIRO.Pacino je isto dobar glumac,ali mi je nekako ljigav.
bILA je tema.

staaaaaaaaa
Alfredo je mnogo zabavniji od Bobija
ciji je pristup glumi malo skolski
al je zato Alfredo j.ebeno zabavan za gledanje
one grimase
ma carina

Quiet Rebel
30.01.2008., 21:30
" I had to decide early on whether I was to be an actor or a personality."
- Robert De Niro

To je mozda u neku ruku jedna od razlika izmedju njih dvojice.
Zato je, sto bi Manic Street Preacher rekao, Al zabavan za gledanje, uvek je faca. On portretise lik kako treba, ali mora da doda "tacku na i" - da od tog lika obavezno napravi frajera. Cak je i od djavola napravio šmekera. Al je po malo "personality", mozda malo i vise.

Hocu da kazem da De Niro odglumi normalno i tu je kraj, a Pacino zeli da kroz svoju ulogu ispadne licno faca. De Niro samo glumi, a Pacino glumi i usput se frajerise, zeli da on sam bude gotivan kao licnost publici. Da kazem narodskim jezikom - izgleda kao da se uvek nesto kurči :)

Zato je meni drazi De Niro. A i zato sto glumi u mom omiljenom filmu "Bilo jednom u Americi" :)

kristina 8
30.01.2008., 21:42
Moj glas ide Al Pacinu, ali je i De Niro strasan glumac. Nema bolje glume nego u filmu Kum.

sarabubasara
30.01.2008., 22:42
- Robert De Niro

Zato je, sto bi Manic Street Preacher rekao, Al zabavan za gledanje, uvek je faca. On portretise lik kako treba, ali mora da doda "tacku na i" - da od tog lika obavezno napravi frajera. Cak je i od djavola napravio šmekera. Al je po malo "personality", mozda malo i vise.

Hocu da kazem da De Niro odglumi normalno i tu je kraj, a Pacino zeli da kroz svoju ulogu ispadne licno faca. De Niro samo glumi, a Pacino glumi i usput se frajerise, zeli da on sam bude gotivan kao licnost publici. Da kazem narodskim jezikom - izgleda kao da se uvek nesto kurči :)

Zato je meni drazi De Niro. A i zato sto glumi u mom omiljenom filmu "Bilo jednom u Americi" :)
potpuno si u pravu.

Truman
31.01.2008., 15:27
Buntovnice, da li mislis da se Pacino frajerisao dok je glumio u Mletackom trgovcu? Ja ne bih rekao...A ona uloga Djavoljeg advokata je tako i zamisljena da bude smeker ( seti se samo one scene sa ribama ispod stola koje ga zadovoljavaju ).

Quiet Rebel
31.01.2008., 15:35
Buntovnice, da li mislis da se Pacino frajerisao dok je glumio u Mletackom trgovcu? Ja ne bih rekao...A ona uloga Djavoljeg advokata je tako i zamisljena da bude smeker ( seti se samo one scene sa ribama ispod stola koje ga zadovoljavaju ).

Pa naravno da se nije frajerisao u Mletackom Trgovcu, nije lud :) Na sta bi to licilo? :confused:
Nije se ni frajerisao '70. To je poceo da radi od kraja '80. Naravno, ne u svakom filmu, jer u nekima je besmisleno to raditi i bilo bi debilno.

Shvatio si me suvise bukvalno.... Nisam mislila da to radi uvek, ali da ne moze da odoli da ne uradi kad god mu se ukaze prilika :)

Truman
31.01.2008., 15:37
Ja i dalje tvrdim da to ne vazi za Djavoljeg advokata :)

Quiet Rebel
31.01.2008., 15:39
Ja i dalje tvrdim da to ne vazi za Djavoljeg advokata :)

Pa dobro, ti tvrdi :)

Ja govorim generalno, ne za pojedine filmove. I to nisam primetila samo ja. Mnogi ljudi su primetili isto, ali im se to bas dopada kod njega :)

Glupo je nastavljati s ovim, svako ima svoje misljenje ....

Truman
31.01.2008., 15:42
Ma nema veze, ako te ne mrzi navedi mi neke njegove konkretne filmove za koje mislis da se bas frajerise..

Manic Street Preacher
31.01.2008., 15:48
- Robert De Niro

normalno
i to odlicno radi

polarnimeda
31.01.2008., 15:51
iako su oba glumca extra... moj glas ide de niru... mozda zbog filmova u kojima je glumeo a koji meni vise leze, mozda i zato sto je navijao za Noleta... kakogod- imam pravo da radim sa glasom sta hocu :)

Manic Street Preacher
31.01.2008., 15:51
http://www.cantstopthebleeding.com/img/scarface6235696.jpg

Truman
31.01.2008., 15:53
Ne mora covek da se pretvara da je faca kad i jeste faca :)

Manic Street Preacher
31.01.2008., 15:55

normalno
glumac sa karakterom.
ne mora se za svaku ulogu pretvoriti u neku pickicu
samo da bi odradio stvar
mora malo tu svoje esencije da unese
onog smekerluka

Quiet Rebel
31.01.2008., 15:59
Ma nema veze, ako te ne mrzi navedi mi neke njegove konkretne filmove za koje mislis da se bas frajerise..

Heat na primer.
Tu ga je bas preterao sa frajerisanjem, nije se stedeo.

Ja jednostavno imam taj utisak da se kurci kad ga vidim, ne mogu da ti docaram to.

Inace, odrasla sam na njegovim filmovima i extra ga gotivim. Znam svasta o njemu i gledala sam sve njegove filmove.

Znaci, ovo nije hejtovanje samo pricam sta sam primetila.

Manic Street Preacher
31.01.2008., 16:00
Heat na primer.
Tu ga je bas preterao sa frajerisanjem, nije se stedeo.

Ja jednostavno imam taj utisak da se kurci kad ga vidim, ne mogu da ti docaram to.

Inace, odrasla sam na njegovim filmovima i extra ga gotivim. Znam svasta o njemu i gledala sam sve njegove filmove.

Znaci, ovo nije hejtovanje samo pricam sta sam primetila.

hmpf
mozda malo
a de niro se kao nije
frajerisao

Truman
31.01.2008., 16:02
Da, ako me secanje ne vara i de Niro je izigravao facu...

Quiet Rebel
31.01.2008., 16:02

Hm, obicno ljudi koji su frajeri u stvarnom zivotu budu zadovolji time i ne interesuje ih da li ih i publika smatra frajerima. Velika teznja da ispadnes frajer ne znaci bas to sto si ti napisao :)

Manic Street Preacher
31.01.2008., 16:03
http://www.schultesundern.de/files/nicholson_044.jpg
najveca faca

Quiet Rebel
31.01.2008., 16:04
Da, ako me secanje ne vara i de Niro je izigravao facu...

A kako se De Niro frajerisao?

Ovo je glupo, svako ima drugaciju percepciju, al' ajde :)

Manic Street Preacher
31.01.2008., 16:05
popio je on metak u heat
tako da je 1:0
za Alfreda

Quiet Rebel
31.01.2008., 16:08
popio je on metak u heat
tako da je 1:0
za Alfreda

Pa da, Al je heroj u tom filmu, a De Niro je zlikovac i kukavica koja ostavlja zaljubljenu ribu za sobom. I onda je pitanje ko se frajerise :)

Ma da je bio tu Cak Noris bilo bi svasta :) Verovatno bi i Al I Bob bili mrtvi u 5. minutu filma, sto i ne bi bilo mozda lose - sad mi ne bi *enjali oko gluposti :)

Truman
31.01.2008., 16:16
Slazem se sa osobom koja je postavila sliku Dzeka. I meni je on omiljen. A nema potrebe da vise raspredamo o ovoj dvojici, makar nena ovakav nacin.

Quiet Rebel
31.01.2008., 16:18
Slazem se sa osobom koja je postavila sliku Dzeka. I meni je on omiljen. A nema potrebe da vise raspredamo o ovoj dvojici, makar nena ovakav nacin.

A sta sam ja rekla pre par minuta kad si ti rekao da nema veze i nastavio da me zapitkujes? :)

P.S Sto se tice Jack-a otvorite temu o njemu ako zelite da ga glorifikujete.
Ja cu se pridruziti :)

Truman
31.01.2008., 16:21
Sigurno vec postoji neka...

Jeka#26
31.01.2008., 18:34
Pa dobro, ti tvrdi :)

Ja govorim generalno, ne za pojedine filmove. I to nisam primetila samo ja. Mnogi ljudi su primetili isto, ali im se to bas dopada kod njega :)

Glupo je nastavljati s ovim, svako ima svoje misljenje ....
U pravu si za Djavoljeg advokata... Ma koliko zvucala nebulozno, meni je u tom filmu djavo bio bas simpa... A naravno zna se zbog koga 8-) .I u pravu si i za ovo drugo. Meni se bas to dopada kod njega. Generalno vise volim Pacina, ali ne zato sto je bolji glumac od De Nira, nego ga jednostavno vise volim bez nekog odredjenog razloga.

lee van cleef
03.02.2008., 19:22
DeNiro za mrvicu,ali ipak Travis Bickle,Jimmy Conway,Max Cady,Vito Corleone,Jake La
Motta,Louis Cyphre,Ace,Noodles -rasturao je u svakoj ulozi
Pacino rastura kao Tony Montana i Michael Corloene

U Heat su podjednaki,u svakom slučaju među 5 najglumaca svih vremena

Jeka#26
03.02.2008., 21:51
Rastura i u "Scent of a woman" , "Merchant of Venice" , "Carlito's way" , "Heat" ... Dobro, prestajem. Uopste nisam objektivna... :lol:

AllEyesOnMe
03.02.2008., 23:07

pa mozda je faca na tv-u ali neko od 1.5 m ne moze biti faca :lol:

AllEyesOnMe
03.02.2008., 23:10
Pa da, Al je heroj u tom filmu, a De Niro je zlikovac i kukavica koja ostavlja zaljubljenu ribu za sobom. I onda je pitanje ko se frajerise :)

Ma da je bio tu Cak Noris bilo bi svasta :) Verovatno bi i Al I Bob bili mrtvi u 5. minutu filma, sto i ne bi bilo mozda lose - sad mi ne bi *enjali oko gluposti :)
ma ajde heat je sranje :lol:
zamisli tu stalonea , i norisa.. eh kakav bi to film bio :roll:

Jeka#26
04.02.2008., 10:22
To bi bio propao film :lol: .

Mille Dragic
04.02.2008., 14:30
Гледао сам у суботу Паника у парку дрога. Ал Паћино као џанки :roll:
Не могу да се пореде, Боби је много бољи глумац.

DeMeNtOr
04.02.2008., 15:02
Ma oba su zakon
Moram da nadjem onaj film sa Pacinom Dog Day Afternoon

Manic Street Preacher
04.02.2008., 15:04

jes
kako da ne
Pogledajte samo De Nira
u onaj proliv od filma hide and seek
covjek se obrukao zadnjih par godina
to je strasno

Jeka#26
04.02.2008., 15:50

jes
kako da ne
Pogledajte samo De Nira
to je strasno
Slazem se. Hide and Seek je katastrofa. A nije mi nesto ni ovom novom filmu "Stardust".

Quiet Rebel
04.02.2008., 19:06
jes
kako da ne
Pogledajte samo De Nira
to je strasno

De Niru je 2003. godine dijagnosticiran rak prostate. Covek je poslednjih 5 godina imao jako ozbiljnih problema sa zdravljem i pravo je cudo sto je uopste snimao filmove. Verovatno je i to uticalo na njegovu karijeru. Ja mislim da bi na svakoga, daleko bilo....

Svaki glumac je imao neke lose trenutke u karijeri. Pacino je na primer posle neuspeha filma "Revolucija" zapao u tesku depresiju i nije snimio film 4 godine. Kad pogledate spisak filmova koje je snimio Marlon Brando nacicete i tu gluposti....

Ali oni su ipak legende. I nisu masine programirane da samo prave dobre filmove, nego su u prkos svemu obicni ljudi.

Sto se De Nira tice on nema sta vise da dokazuje. Ostavio je iza sebe brdo legendarnih filmova o kojima vecina svetskih glumaca moze samo da sanja. Postavio je covek standarde, on vise nema sta da dokazuje, mogu samo drugi da probaju da dostignu standarde koje je on vec postavio. Usao je u istoriju i boli ga uvo :)

Drugo, matori glumci imaju 2 izbora- da sede kuci kao Dzin Hekman i cekaju godinama na ulogu koja ce im se dopasti, ili da aktivno snimaju pa da nesto bude dobro, a nesto mozda cak i lose. De Niro je fanatik koji ocigledno nece da sedi kod kuce :)

Meni je degutantno da neko, u situaciji kada je u pitanju jedan mator i bolestan glumac koji je za zivota ostavio ogoroman trag u istoriji filma, uzme pa ceprka lose filmove koje je snimio u poslednje vreme....
Pustite matorog da odzivi svoje.... Nasnimao se on odlicnih filmova, odglumio mnoge sjajne uloge, pruzio je vise nego velika vecina njegovih kolega.....
Uzmite pa pljujte nekog ko to stvarno zasluzuje.....

P.S Kako vam se svidja Pacinov film Gigli kad smo kod novijih promasaja? Na imdb-u ima ocenu 2,3 od mogucih 10. Al tu igra sporednu ulogu, Aflek je glavni.
Sta sad, treba da mislimo da se on obrukao? Ko zna zasto je covek odabrao da se pojavi u filmu. Boli ga uvo, on je svoje dokazao.

Manic Street Preacher
04.02.2008., 19:28
De Niru je 2003. godine dijagnosticiran rak prostate. Covek je poslednjih 5 godina imao jako ozbiljnih problema sa zdravljem i pravo je cudo sto je uopste snimao filmove. Verovatno je i to uticalo na njegovu karijeru. Ja mislim da bi na svakoga, daleko bilo....

Svaki glumac je imao neke lose trenutke u karijeri. Pacino je na primer posle neuspeha filma "Revolucija" zapao u tesku depresiju i nije snimio film 4 godine. Kad pogledate spisak filmova koje je snimio Marlon Brando nacicete i tu gluposti....

Ali oni su ipak legende. I nisu masine programirane da samo prave dobre filmove, nego su u prkos svemu obicni ljudi.

Sto se De Nira tice on nema sta vise da dokazuje. Ostavio je iza sebe brdo legendarnih filmova o kojima vecina svetskih glumaca moze samo da sanja. Postavio je covek standarde, on vise nema sta da dokazuje, mogu samo drugi da probaju da dostignu standarde koje je on vec postavio. Usao je u istoriju i boli ga uvo :)

Drugo, matori glumci imaju 2 izbora- da sede kuci kao Dzin Hekman i cekaju godinama na ulogu koja ce im se dopasti, ili da aktivno snimaju pa da nesto bude dobro, a nesto mozda cak i lose. De Niro je fanatik koji ocigledno nece da sedi kod kuce :)

Meni je degutantno da neko, u situaciji kada je u pitanju jedan mator i bolestan glumac koji je za zivota ostavio ogoroman trag u istoriji filma, uzme pa ceprka lose filmove koje je snimio u poslednje vreme....
Pustite matorog da odzivi svoje.... Nasnimao se on odlicnih filmova, odglumio mnoge sjajne uloge, pruzio je vise nego velika vecina njegovih kolega.....
Uzmite pa pljujte nekog ko to stvarno zasluzuje.....

P.S Kako vam se svidja Pacinov film Gigli kad smo kod novijih promasaja? Na imdb-u ima ocenu 2,3 od mogucih 10. Al tu igra sporednu ulogu, Aflek je glavni.
Sta sad, treba da mislimo da se on obrukao? Ko zna zasto je covek odabrao da se pojavi u filmu. Boli ga uvo, on je svoje dokazao.

amin8-)

Jeka#26
04.02.2008., 19:39
Gigli je glupost. Totalna.

Quiet Rebel
04.02.2008., 19:46
Gigli je glupost. Totalna.

Na imdb-ovoj je listi 100 najgorih filmova ikada ...
De Niro na toj listi nema nijedan film, primera radi.
A sto se tice liste 250 najboljih filmova, on i Dzejms Stjuart su glumci koji ih imaju najvise.

Manic Street Preacher
04.02.2008., 19:49
Na imdb-ovoj je listi 100 najgore ocenjenih filmova ......

ona lista nije nikakav objektivni pokazatelj kvaliteta filmova
pogledajte koja su samo sranja upala u najboljih 100
dobro Gigli
je sranje u biblijskim razmjerama
tu nema price

Truman
04.02.2008., 19:52
Vidis, nisam zna da de Niro ima rak. Dobro se onda drzi...

Manic Street Preacher
04.02.2008., 19:54
valjda se izlijecio
dijagnosticiran mu je prije par godina

Quiet Rebel
04.02.2008., 19:55
Podvrgao se prostatoktomiji, sto je valjda odstranjivanje prostate.
KAZU da mu je sad dobro. E sad, koliko moze da mu bude dobro u takvoj situaciji, ne znam......
Ne znam koliko je moguce da rak ne napadne drugi organ i slicno. Ipak je to sve zajebano, rak nije sala.

Manic Street Preacher
04.02.2008., 20:04
Podvrgao se prostatoktomiji, sto je valjda odstranjivanje prostate.
KAZU da mu je sad dobro. E sad, koliko moze da mu bude dobro u takvoj situaciji, ne znam......
Ne znam koliko je moguce da rak ne napadne drugi organ i slicno. Ipak je to sve zajebano, rak nije sala.

cim snima i rezira
znaci da je dobro
nece on nidje

Quiet Rebel
04.02.2008., 20:16
Ma on je brljiv, snimao je i dok mu je bilo jako lose. Pricalo se da je umelo i da mu pozli na snimanju nekih filmova. Ako se ne varam, pozlilo mu je bilo na snimanju nekog novog filma sa Brus Vilisom i Son Penom. Tako su bar pisale novine....

I ja bih volela da mu je sve ok, ali ko zna, i boljka i godine ga muce. Ma cim se odrekao svog omiljenog sporta, svaleracije sa Naomi Kempbel, ne sluti na dobro :)

Salu na stranu, matori su svi - on, Al, Dzek.... Bas ce biti bez veze kad budu umrli.

Predjimo na veselije teme :)

Manic Street Preacher
04.02.2008., 20:18
Ma on je brljiv, snimao je i dok mu je bilo jako lose. Pricalo se da je umelo i da mu pozli na snimanju nekih filmova. Ako se ne varam, pozlilo mu je bilo na snimanju nekog novog filma sa Brus Vilisom i Son Penom. Tako su bar pisale novine....

I ja bih volela da mu je sve ok, ali ko zna, i boljka i godine ga muce. Ma cim se odrekao svog omiljenog sporta, svaleracije sa Naomi Kempbel, ne sluti na dobro :)

Salu na stranu, matori su svi - on, Al, Dzek.... Bas ce biti bez veze kad budu umrli.
Predjimo na veselije teme :)
nece oni nidje
e sad veselo

DeMeNtOr
04.02.2008., 20:30
Ma nista njima ne moze biti,to su j.ebeni De Niro i Pacino

Truman
04.02.2008., 20:36
A ko ce da dodje kad oni odu? Ima velikih glumaca, nije da nema, ali niko kao oni...

Jeka#26
04.02.2008., 22:39
Ej sad ste me rastuzili.. :cry: Nisam znala ovo za De Nira. Ali ja mislim da mu je sada dobro. Sve zavisi kada su mu pronasli rak i kog je tipa. Ne mora rak uvek da ima smrtonosni ishod. A naravno da kod njega nece. A kad pogledas stvarno su svi stari: On, Al, Dzek, H.Ford.. Majku mu... Stvarno ce biti bezveze bez njih, a za Pacina cu 100% da placem... :cry: E stvarno ste me rastuzili...Ko je uopste poceo o ovome da prica? Sad ce da mi kupi pakovanje papirnih maramica... :lol:

ArnoldLayne
04.02.2008., 22:45
ma Bobi je neunistiv ljudi, već ga vidim u novim ulogama

Quiet Rebel
04.02.2008., 23:07
Ej sad ste me rastuzili.. :cry: Nisam znala ovo za De Nira. Ali ja mislim da mu je sada dobro. Sve zavisi kada su mu pronasli rak i kog je tipa. Ne mora rak uvek da ima smrtonosni ishod. A naravno da kod njega nece. A kad pogledas stvarno su svi stari: On, Al, Dzek, H.Ford.. Majku mu... Stvarno ce biti bezveze bez njih, a za Pacina cu 100% da placem... :cry: E stvarno ste me rastuzili...Ko je uopste poceo o ovome da prica? Sad ce da mi kupi pakovanje papirnih maramica... :lol:

Ja :) Zato sto ste poceli da pricate kako u poslednje vreme snima sranje filmove.
Ja sam onda rekla da je covek od 2003. bolestan.

Rekla sam da su ga operisali i odstranili mu prostatu. Sad je ok :)
Sreca u nescreci je sto je u pitanju bio organ koji nije od znacaja za zivot. Bez prostate moze da se zivi i odstranili su mu je. Da je rak zahvatio neki bitniji organ, bilo bi kobno. Ovako na srecu nije.

Jeka#26
04.02.2008., 23:10
Ne znam kako sam mogla to da kazem. Bas sam idiot.Ah da..Zaboravila sam Bezosecajni idiot. :(
Nadam se da ce jos najmanje 50g. da bude ok, i malo sam preterala sa tom ocenom filmova.... Nisu bas tako losi... U svakom slucaju ma koji film da snime njih dvojica pogledacu samo zbog njih. Nevezano za kvalitet filma.

AllEyesOnMe
05.02.2008., 00:10
ma steta sto ga nije bilo u departedu...

Slave Lord
05.02.2008., 00:15
Obojica su strava glumci ne mogu da izaberem ko je bolji.

Manic Street Preacher
05.02.2008., 04:58
i jedan i drugi su matori
ebe se njima vise za snimanje

travis bickle
06.02.2008., 15:04
Mi nijesmo dovoljno kompetentni da odlucujemo o tome,jer su to 2 najvece legende u istoriji filma bolji cak i od marlon branda,ali moj omiljeni glumac je de niro pa glas ide njemu:p

travis bickle
06.02.2008., 15:07

a son koneri

ZvezdanKa
09.02.2008., 21:49
Bolji od boljeg!!
Nema potrebe za glasanjem. 2 najbolja glumca svih vremena.
Legende filma, zivece vecno..
:(

AllEyesOnMe
28.02.2008., 23:32
Ja sam bila otvorila dve posebne teme o De Niru i Pacinu, jer ih stalno svi porede. Na skoro svakom forumu cete naci temu "De Niro vs Pacino".

A i zato sto su to dva najveca glumca naseg vremena, pa sam smatrala da valjda zasluzuju da zauzmu toliko prostora na ovom forumu, odnosno da dobiju po jednu temu, tako da ljudi mogu malo vise da pisu sta misle o svakom od njih pojedinacno i o njihovim filmovima, a ne samo da ih uporedjuju. Nije valjda da neko misli da o Pacinu nema sta da se kaze nevezano za De Nira i obratno? Pa nisu sijamski blizanci :)

ALI TE DVE TEME SU ZAKLJUCANE. OK....
Jedan Brad Pitt ima posebnu temu, a o ove dve legende i njihovim filmovima koji su obelezili prosli vek, mora da se raspravlja u okviru jedne. JADNO.... Jak je ovo filmski deo foruma....

No, nema veze... Odgovoricu na pitanje - Robert De Niro je za mene bolji. Ali posle njega najvise cenim Ala.

P.S Neko je ovde pomenuo da se njih dvojica ne vole i ne podnose u privatnom zivotu, sto je apsolutno netacno. Trenutno snimaju novi zajednicki film, koji se zove "Righteous Kill" a ideja je potekla od njih samih, jer pred kraj svojih karijera zele jos jednu zajednicku saradnju. Takodje su kolale price da cak nisu sedeli u istoj prostoriji kada se snimala scena u kaficu iz filma "Heat". To je takodje nebuloza. Ja imam "Heat" na dvd-u i kao dodatak postoji dokumentarac o tome kako su snimali film. Postoji i snimak priprema za snimanje bas te scene i lepo se vidi da oni sede za istim stolom (u istoj prostoriji :) )

Neko je takodje pomenuo da su ista skola. To je tacno, obojica su method actors i bili su u klasi istog profesora, koji se cak na njihovo insistiranje pojavio u filmu Kum II a zove se Lee Strasberg i osnivac je Actors studia.
evo za ninu_bg :)

>NiNa<
28.02.2008., 23:36
evo za ninu_bg :)
Hvala,hvala...:)
Rekoh da nisam sigurna,samo kazem sta sam procitala,a svakakve gluposti mogu da se procitaju.Mada je skroz cudno da ta dva glumca imaju samo jednu saradnju,tek sada drugu,u tako dugoj karijeri.

AllEyesOnMe
28.02.2008., 23:40
:) By The Way 50-33 .Kao što je neko prije rekao , ipak je Vito Michaelov otac..:)

Manic Street Preacher
28.02.2008., 23:46
:) By The Way 50-33 .Kao što je neko prije rekao , ipak je Vito Michaelov otac..:)

zato je u Heatu popio metak
Al wins8-)

AllEyesOnMe
28.02.2008., 23:53
ma tata je tata 8)

Quiet Rebel
29.02.2008., 00:48
zato je u Heatu popio metak
Al wins8-)

Ali je pustio bradicu zbog sramote kao Chuck, jer je znao da Al treba da ga ubije po scenariju :):):)

Ma boli ga uvo sto je popio ćorak kad je smuvao Ashley Judd na snimanju 8)
Tako je pokazao da je naj baja cim je njega izabrala, a tu Al i Val i ostali ....
Mada je mogla da se smuva i sa Trejom, al' nema zena ukusa:lol:

Quiet Rebel
08.03.2008., 14:45
Evo trejlera za njihov novi film Righteous Kill.

http://www.youtube.com/watch?v=2iVMvduZeBg

Paja Cutura
08.03.2008., 15:02

gledao sam ga sa smijeskom od uva do uva
koje carine
De Niro mi je prejak sa onom njegovom grimasom "watch your back"
slican mi je prljavom Hariju
50 cent mislim ono
dje ga nadjose al aj sad

DeMeNtOr
08.03.2008., 15:08

Hvala za trailer
Watch your back - i mene je to najjace iz trailera

Quiet Rebel
08.03.2008., 15:10
Meni je najjace kad se kucnu u kafani :)

Ne brinite kad je "po dolara" u pitanju ljudi. Kazu neki Ameri koji su pre neki dan isli na test screening da se jedva 5 minuta pojavljuje u filmu :)

DeMeNtOr
08.03.2008., 15:31
A sta kazu za film,kakvi su utisci sa sreeninga

Quiet Rebel
08.03.2008., 15:49
Nisam htela da citam detalje da mi ne bi pokvarili iznenadjenje kad gledam film. Citala sam samo uopstene komentare.

U principu, projekcija je bila organizovana tako da su pustili sav snimljen materijal od pocetka do kraja. Nesto ce sigurno izbaciti iz filma, zato su i pravili test screening.
Publika je onda mogla da postavlja pitanja reditelju i ostalim prisutnim likovima koji su radili na filmu.

Znaci, film ce biti jos editovan, ono sto su ti ljudi gledali nije konacna verzija, vec sve sto je snimljeno.
Posto je premijera zakazana za jesen verovatno ce ga jos budziti do tada.

Svi kazu da nije dobar kao Kum II i Heat, sto se i dalo pretpostaviti. Bob i Al su vrhunski odigrali, to je svako napisao, kazu da je bilo uzivanje gledati ih. Film je u sustini zabavan i vrlo napet, ali nije nikakvo remek delo. Nekima se svidja vise, nekima se svidja manje, ali niko nije rekao da je sranje.
Treba takodje imati na umu da ti ljudi nisu gledali konacnu verziju filma, koju cemo mi gledati :)

Paja Cutura
08.03.2008., 16:33
Nisam htela da citam detalje da mi ne bi pokvarili iznenadjenje kad gledam film. Citala sam samo uopstene komentare.

U principu, projekcija je bila organizovana tako da su pustili sav snimljen materijal od pocetka do kraja. Nesto ce sigurno izbaciti iz filma, zato su i pravili test screening.
Publika je onda mogla da postavlja pitanja reditelju i ostalim prisutnim likovima koji su radili na filmu.

Znaci, film ce biti jos editovan, ono sto su ti ljudi gledali nije konacna verzija, vec sve sto je snimljeno.
Posto je premijera zakazana za jesen verovatno ce ga jos budziti do tada.

Svi kazu da nije dobar kao Kum II i Heat, sto se i dalo pretpostaviti. Bob i Al su vrhunski odigrali, to je svako napisao, kazu da je bilo uzivanje gledati ih. Film je u sustini zabavan i vrlo napet, ali nije nikakvo remek delo. Nekima se svidja vise, nekima se svidja manje, ali niko nije rekao da je sranje.
Treba takodje imati na umu da ti ljudi nisu gledali konacnu verziju filma, koju cemo mi gledati :)

pa da
u tome ce i biti snaga filma
jedva cekam
nesto i mene da obraduje od ovih novih naslova

zemunac #8
09.03.2008., 23:09
I jedan i drugi su odlicni glumci

Paja Cutura
06.04.2008., 16:30
cekamo,cekamo
da ih vidimo
zajedno

Paja Cutura
06.04.2008., 16:34
hmmm
De Niro
vodi
i to bas bas ubjedljivo
cudno

sarabubasara
06.04.2008., 16:45
kad je bolji.

Paja Cutura
06.04.2008., 16:46
tebi
bas gledah Serpica
sinoc na specijalnom dvd izdanju
kakva poslastica u smornim oblacnim danima
ebi ga
ipak moram rec
Al mi je bolji od Bobija

DeMeNtOr
06.04.2008., 16:52
Obojica su vrh a ja glasao za Ala

AllEyesOnMe
06.04.2008., 17:13
Ma nepotrebne su rijeci , bolji vodi ubjedljivo. .;)

Quiet Rebel
06.04.2008., 17:20
Samo ako Serpico nije primer da je Al bolji :lol::lol::lol::lol:
De Niro ima mnogo boljih uloga. Serpico je ok film, ali bez preterivanja molim :)

Paja Cutura
06.04.2008., 17:20
Ma nepotrebne su rijeci , bolji vodi ubjedljivo. .;)

time si direktno priznao =da je Jack bolji od Marlona:razz::razz::razz::razz:
xaxaxa

cim bolji vodi
wooohhhooooooo

AllEyesOnMe
06.04.2008., 17:21
ali tamo nije ubjedljivo 8)

Paja Cutura
06.04.2008., 17:21
Samo ako Serpico nije primer da je Al bolji :lol::lol::lol::lol:
De Niro ima mnogo boljih uloga. Serpico je ok film, ali bez preterivanja molim :)

opet ti
izvrces i nesto plasiras
to nisam rekao
al cu reci da je Serpico bolji od Taksiste:lol::razz:

Paja Cutura
06.04.2008., 17:22
ali tamo nije ubjedljivo 8)

ne znam ja nista
sam si rekao
ostalo me ne zanima
uostalom tamo je anketa zavrsena
xaxaxa:twisted::twisted:

Quiet Rebel
06.04.2008., 17:24
Imate na strani broj 3 slike kako igraju basket na snimanju Righteous Kill.
Kazem za one koji nisu videli, posto su nevidjeno cool fotke!

Quiet Rebel
06.04.2008., 17:38
hvala,hvala
:lol::lol::lol:
woohoooooo
to isto mogu reci i za tebe
ovo ti je sranje u biblijskim razmjerama
sve si bolja i bolja
xaxa
izvlacim najgluplje iz tebe
:lol::lol:
cestitam
al ne od srca
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sto volim ovo

ocemo jos

Ne izvlacis nista iz mene Pajo, samo sedis blizu ogledala pa ti se cini :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Evo nekih zajednickih slika njih dvojice careva!
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/49950-1.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/49949-2.jpg
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/944e1e42ace8-1.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/60a9b7181180-2.jpg
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/fatDeNiroAl-1.jpghttp://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/1154528-1.jpg
http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/51684956-1.jpg

DeMeNtOr
06.04.2008., 17:41
i neko kaze da se oni ne slazu
Legende to je sve sto cu reci

Jeka#26
06.04.2008., 17:44
Carevi su obojica. Volim da ih vidim zajedno. I steta sto nemaju veci broj zajednickih filmova. :)

ebi ga
ipak moram rec
Al mi je bolji od Bobija
Ti si moj covek. :D Ovde svi vise vise vole Bobija nego Al-a. Osim mene, i tebe ocigledno. :)

ArnoldLayne
06.04.2008., 18:01
alo ljudi, šta se svadjamo kad svi znamo da je Bobi bolji :) :) :) :)

Quiet Rebel
08.04.2008., 12:55
i neko kaze da se oni ne slazu
Legende to je sve sto cu reci

Ma da... te price su se pojavile po izlasku filma "Heat".
Cak su dotle isli s tracevima da se pricalo da je cuvena scena u kafani snimana tako sto su sedeli u razlicitim protorijama, jer se toliko ne podnose da ne mogu da se gledaju :lol::lol::lol:
Mislim, gluposti... ljudi su kolege sa akademije i jako se postuju privatno vec decenijama, ali je uvek zanimljivije reci da se dve legende mrze, nego da su u normalnim odnosima.
Njih inace nervira konstantno uporedjivanje i komentarisu ga saljivo u fazonu "pokusavali su da nas posvadjaju" :)

Inace, u tom restoranu u kom je snimljena scena, iznad stola za kojim su sedeli je postavljena njihova zajednicka fotografija i ako neko zeli da sedi za tim stolom mora da ga rezervise :D

Paja Cutura
08.04.2008., 17:49
alo ljudi, šta se svadjamo kad svi znamo da je Bobi bolji :) :) :) :)

u to se ne bih kladio

Quiet Rebel
08.04.2008., 17:52
^ Pa dobro, neki stvarno ne znaju, al' ti ljudi se ni ne daju nauciti :lol::lol::lol:

MadonnaGirl
08.04.2008., 18:54
Neka malo ide tema na lađenje, a bogami i vi bi trebali

MadonnaGirl
12.04.2008., 16:23
Tema otključana a vi pripazite šta radite

Paja Cutura
12.04.2008., 16:24
ocu mama

pekiman
12.04.2008., 17:07
Mislim kako se odluciti izmedju takva dva IMENA. 50/50 DeNiro zato sto je kreso naomi campbell, a Pacino zato sto je stvarno "GLUMCINA", sto ne znaci da to nije DeNiro...dalekoooooooo od toga.

don_angella
12.04.2008., 17:20
al pacino,naravno,znam njegove filmove napamet

pekiman
12.04.2008., 17:24
al pacino,naravno,znam njegove filmove napamet

Koji ti je omiljeni:)

Quiet Rebel
12.04.2008., 17:26
Mislim kako se odluciti izmedju takva dva IMENA. 50/50 DeNiro zato sto je kreso naomi campbell, a Pacino zato sto je stvarno "GLUMCINA", sto ne znaci da to nije DeNiro...dalekoooooooo od toga.

Ispade mu ona najsvetlija tacka u karijeri :D:D:D:D:D
A razboleo se bio covek zbog nje...
Dijagnosticiran mu bio rak prostate neposredno posto je proveo mesec dana na Karibima sa njom .... :D:D
Smesno, ali istinito ...

pekiman
12.04.2008., 17:31
Ispade mu ona najsvetlija tacka u karijeri :D:D:D:D:D
A razboleo se bio covek zbog nje...
Dijagnosticiran mu bio rak prostate neposredno posto je proveo mesec dana na Kribima sa njom .... :D:D
Smesno, ali istinito ...
Neeeeeee, daleko od toga da mu je ona najsvetlija tacka u karijeri(mislim bilo bi nenormalono da tako i pomislim):)
I sidu da ima brate proveo bih sa njom 1 dan na karibima,ma kakav 1 dan 1 sat,zar ne:)

Quiet Rebel
12.04.2008., 17:34
Neeeeeee, daleko od toga da mu je ona najsvetlija tacka u karijeri(mislim bilo bi nenormalono da tako i pomislim):)
I sidu da ima brate proveo bih sa njom 1 dan na karibima,ma kakav 1 dan 1 sat,zar ne:)

Ma znam da ne mislis da je ona najsvetlija tacka, nego se zezam ;)

Ma on je s njom bio od njene 19. godine, pedofil matori....
Ceo zivot se vucaraju, svadjaju i mire....

don_angella
12.04.2008., 17:50
Koji ti je omiljeni:)

ne znam,svi su mnoogo dobri.ajde da kazem scarface

He was Tony Montana.The world will remember him by another name.SCARFACE.He loved the american dream.With a vengeance.

"He`s smile,he`s friend and you know,he wanna be a nice.Nice.Nice,nice man."

Jeka#26
12.04.2008., 18:44
Ma on je s njom bio od njene 19. godine, pedofil matori....
To vec nisam znala.Bas jako. Dugo su zajedno, bas lepo. :)

btw...Ima li nesto sto ti ne znas? Ama kad se spomene Bobi ti si kao enciklopedija na dve noge? :lol:

@don_angella
Jos jedna osoba koja voli Ala vise od Bobija. :)

pekiman
12.04.2008., 18:57
ne znam,svi su mnoogo dobri.ajde da kazem scarface

He was Tony Montana.The world will remember him by another name.SCARFACE.He loved the american dream.With a vengeance.

"He`s smile,he`s friend and you know,he wanna be a nice.Nice.Nice,nice man."

Meni je dobar onaj sa Matthew McConaughey "Two For The Money" i sa Colin Farrell-om "Regrut".

Quiet Rebel
12.04.2008., 19:12
To vec nisam znala.Bas jako. Dugo su zajedno, bas lepo. :)

btw...Ima li nesto sto ti ne znas? Ama kad se spomene Bobi ti si kao enciklopedija na dve noge? :lol:

Jeko, nisu zajedno- on ima zenu covek.... :D Nisu oni sve te godine u kontinuitetu bili zajedno. Svadjali su se, mirili i tako u krug - nikad nisu nasli mira zajedno. Ali je pocelo od kad je ona imala 19.

Verovno ima nesto sto ne znam... :D
A kako znam? Pa, De Niro mi je omiljeni glumac od kad sam imala 13 godina, tako da sam imala dosta vremena da saznam :D Znam isto dosta o Pacinu i o mnogim starijim glumcima i rediteljima.
A ovo za Naomi nije tako nepoznato, vidis i sama da je i Nina Mayers znao za to.

Da se ukljucim u diskusiju- moj omiljeni Alov film je Dog Day Afternoon. Jeste gledale?
A posebno mi je simpa film "More ljubavi" :D

pekiman
12.04.2008., 19:17
Jeko, nisu zajedno- on ima zenu covek.... :D Nisu oni sve te godine u kontinuitetu bili zajedno. Svadjali su se, mirili i tako u krug - nikad nisu nasli mira zajedno. Ali je pocelo od kad je ona imala 19.

Verovno ima nesto sto ne znam... :D
A kako znam? Pa, De Niro mi je omiljeni glumac od kad sam imala 13 godina, tako da sam imala dosata vremena da saznam :D Znam isto dosta o Pacinu i o mnogim starijim glumcima i rediteljima.
A ovo za Naomi nije tako nepoznato, vidis i sama da je i Nina Mayers znao za to.

Da se ukljucim u diskusiju- moj omiljeni Alov film je Dog Day Afternoon. Jeste gledale?
A posebno mi je simpa film "More ljubavi" :D
Naravno da Nina ZNA:) Oni su bili u fazonu..."voleli su da se povremeno kresnu"...nista strasno:) A Dog Day Afternoon je dosta simpatican film ja ga obozavam.
Pazi meni su oba glumca draga sobzirom da su oba glumili u "The Godfather"

Jeka#26
12.04.2008., 19:19
Jeko, nisu zajedno- on ima zenu covek....
Znam da ima zenu, ali ko zna... MOze da ima i dve zene, sta ce da mu fali? :mrgreen: A ako su se vec toliko "vukli" zajedno ne verujem da se sada ne vidjaju. Nema sanse. :)

btw..Gledala sam DDA a i More ljubavi. Dobar je tu. Moj omiljeni njegov film je Kum. :D Sto i nije cudno jer sam ja od malena opsednuta tim filmom. Dok su druga deca gledala crtane filmove ja sam Kuma. Again and again... Znaci znam napamet ceo film. I nekako mi je Al tu najubedljiviji, tu je i BRando ali je na mene najveci utisak ostavio Al. :)
Mada "Miris Zene" je sjajan film, a Pacino odlican. Mozda njegova najbolja uloga. Takodje "Mletacki trgovac" i tu je sjajan. Svidja mi se i u ovom novijem "88 minuta" ../.... Onda "heat" sa Bobijem. Odlican. Mada tu mi se po prvi put vise dopao Bobi. ....Eto opet se to desava. Ne mogu da se odlucim za jedan film ili za jednu ulogu....To je u mom slucaju krajnje nemoguce... :D

pekiman
12.04.2008., 19:25
Znam da ima zenu, ali ko zna... MOze da ima i dve zene, sta ce da mu fali? :mrgreen: A ako su se vec toliko "vukli" zajedno ne verujem da se sada ne vidjaju. Nema sanse. :)

btw..Gledala sam DDA a i More ljubavi. Dobar je tu. Moj omiljeni njegov film je Kum. :D Sto i nije cudno jer sam ja od malena opsednuta tim filmom. Dok su druga deca gledala crtane filmove ja sam Kuma. Again and again... Znaci znam napamet ceo film. I nekako mi je Al tu najubedljiviji, tu je i BRando ali je na mene najveci utisak ostavio Al. :)
Mada "Miris Zene" je sjajan film, a Pacino odlican. Mozda njegova najbolja uloga. Takodje "Mletacki trgovac" i tu je sjajan. Svidja mi se i u ovom novijem "88 minuta" ../.... Onda "heat" sa Bobijem. Odlican. Mada tu mi se po prvi put vise dopao Bobi. ....Eto opet se to desava. Ne mogu da se odlucim za jedan film ili za jednu ulogu....To je u mom slucaju krajnje nemoguce... :D
"Miris Zene" nije toliko dobar film koliko je Pacino u njemu. A sto se tice Branda, pa mislim da bez njega Kum ne bi bio Kum da nije on glumio u njemu. Kada je Brando dobio oskara bas mislim za Kum-a on je odbio da dodje na dodeli, vec je poslao Indijanku koja je primila njegov oskar. Dobro on je u to vreme vec poceo da "ludi".

Quiet Rebel
12.04.2008., 19:26
Naravno da Nina ZNA:) Oni su bili u fazonu..."voleli su da se povremeno kresnu"...nista strasno:) A Dog Day Afternoon je dosta simpatican film ja ga obozavam.
Pazi meni su oba glumca draga sobzirom da su oba glumili u "The Godfather"

Da, to je De Niro odavao takav utisak, a u stvari lik ima tetovazu crnog pantera na desnom ramenu, sto je njen nadimak :D Mozda ima bas tu tetovazu iz drugih razloga, ne znam, ali je velika koincidencija ... :D
A ona je pricala da je volela da se uda za njega... Sta je tacno, samo oni znaju...

Quiet Rebel
12.04.2008., 19:29
"Miris Zene" nije toliko dobar film koliko je Pacino u njemu. A sto se tice Branda, pa mislim da bez njega Kum ne bi bio Kum da nije on glumio u njemu. Kada je Brando dobio oskara bas mislim za Kum-a on je odbio da dodje na dodeli, vec je poslao Indijanku koja je primila njegov oskar. Dobro on je u to vreme vec poceo da "ludi".

Ne, odbio je Oskar za "Poslednji Tango u Parizu".
Za Kuma i "Na dokovima NY" je prihvatio :)

Eto, znam i o drugim glumcima ;)

Jeka#26
12.04.2008., 19:34
Da, to je De Niro odavao takav utisak, a u stvari lik ima tetovazu crnog pantera na desnom ramenu, sto je njen nadimak
O tome ja pricam. :) btw.. Znas i kakvu tetovazu ima :shock: :)

pekiman
12.04.2008., 19:37

Za Jeka#26.
Jel znas mozda kako da promenim nick:)

Jeka#26
12.04.2008., 19:38
@Nina
Moras da pises PP Madoni pa da ona prosledi dalje do supermoda ili admina.
poz

Quiet Rebel
12.04.2008., 19:40

Jao... to su ti one rubrike gde kazu kako je Depp istetovirao "Vinona zauvek" pa kad su raskinuli on prepravio u "Vino zauvek" :D:D

Za tu tetovazu sam saznala u nekom spisku filmskih trivija na netu. U filmu "Capre Fear" ima gomilu laznih tetovaza i jednu pravu, a to je panter. Tako ja saznadoh ;)
Inace, panter je prekriven sminkom u skoro svakom filmu. Lepo se vidi u Stardust-u.

Quiet Rebel
12.04.2008., 19:50
"Miris Zene" nije toliko dobar film koliko je Pacino u njemu. A sto se tice Branda, pa mislim da bez njega Kum ne bi bio Kum da nije on glumio u njemu.

Brando je u Kumu savrsenstvo... Odlicna transformacija i tako dobro docarane emocije. Izgledao je kao pravi Italijan i svojim portretisanjem Vita Korleonea bio toliko ubedljiv da je to jednostavno postala svakome asocijacija kako mafijaski don treba da izgleda :D
Rekla bih da je njegova uloga ostavila traga u kulturi uopste. Najjaci utisak je ostavio na mene u sceni u bolnici, kad Majkl stoji pored njega a njemu se suza skotrlja niz lice .....

Al je takodje odlican...
Meni se vise dopala Alova gluma u prvom delu trilogije. Mnogo je dobro docarao lik mladog Majkla - njegovu zbunjenost, neiskustvo, mladalacke ideale, borbu sa samim sobom, unutrasnje dileme... Odlicno portretisan put od skolovanog i uzornog mladica do surovog sefa mafijaske porodice. Obratite paznju na njegovo drzanje, izraz lica i mimiku s pocetka i kraja filma i uporedite ih. To je ono sto zelim da kazem :)
Naravno da je Pacino bio odlican i u Kumu II, ali mi je uloga u prvom delu daleko specificnija i razlicitija od ostalih Alovih uloga u karijeri. Tom ulogom svaki put potvrdi da nije tipski glumac, da ma koliko slicnih uloga imao pravi razlike u nijansama i te nijanse ucini mnogo vecim u ocima gledalaca. Jako interesantna i dobra crta njegove glume...

Paja Cutura
12.04.2008., 19:52
ux
opet ona ista dokolica
tetovaze,oskari
nidje dobrih starih uvreda
au pic...

Paja Cutura
12.04.2008., 19:59
James Cann je bio vanserijski u Kumu
http://www.gonemovies.com/WWW/TopFilms/Godfather/SonnyKogel.jpg
posebno u ovoj sceni

Paja Cutura
12.04.2008., 20:09
hmmm
do kada traje ova anketa da mi je znati
mozda Al i ima neke sanse
za comeback

MadonnaGirl
12.04.2008., 20:17
@Nina
Moras da pises PP Madoni pa da ona prosledi dalje do supermoda ili admina.
poz

Kao da sam ovde samo ja moderator :rolleyes:
Vidim, jedva ste dočekali da vam otvorim temu :D

Paja Cutura
12.04.2008., 20:26
Kao da sam ovde samo ja moderator :rolleyes:
Vidim, jedva ste dočekali da vam otvorim temu :D

ex
mogla si onoj mojoj temi da das foru
al ne ti to odma prebacila

sarabubasara
12.04.2008., 20:58
joooj
nemojte MOLIM VAS da pricate o braku izmedju naomi campbell i de nira
de niro i naomi campbell ajde dobro 30 godina razlike...nema veze zazmurimo na to...ali tu bi bilo kopanja ociju,liposukcije,rak prostate, rak jajnika,rak ovoga rak onoga,gadjanje mobilnim telefonima a de niro bi hodao ulicama kao poslednji dziber.
brando licemjer :evil: kad je poslao tu indijanku da mu uzme oskara,kao on se bori za prava indijanaca.
moj *****,ta indijanka je u stvari bila glumica...
ma bijezi bre...

Paja Cutura
12.04.2008., 21:04
ako treba nesto o indijancima
da se prica tu sam
nema veceg eksperta:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Marlon i Indijanci:lol:

Quiet Rebel
12.04.2008., 21:07
joooj
de niro i naomi campbell ajde dobro 30 godina razlike...nema veze zazmurimo na to...ali tu bi bilo kopanja ociju,liposukcije,rak prostate, rak jajnika,rak ovoga rak onoga,gadjanje mobilnim telefonima a de niro bi hodao ulicama kao poslednji dziber.
brando licemjer :evil: kad je poslao tu indijanku da mu uzme oskara,kao on se bori za prava indijanaca.
moj *****,ta indijanka je u stvari bila glumica...
ma bijezi bre...

Ma ja samo kazem sta je Kembelova pricala da je zelela. Koliko bi to bilo dobro, a koliko lose, sam Bog zna. U to ne ulazim :D

A sto se Branda tice, njemu su obe zene bile Indijke ili Indijanke, nisam sigurna.
Pre bih rekla Indijke... Mozda to ima neke veze? Ne znam...

MadonnaGirl
12.04.2008., 21:11
Indijanci su američki starosedeoci
Indijci su ljudi koji žive u Indiji
Tako da si verovatno mislila na Indijke ;)

sarabubasara
12.04.2008., 21:19
Madonna dobro kaze
Indijanci su americki starosedeoci...native americans/indians
Indijci ili Indusi ...ljudi koji su iz Indije.
Ja sam mislila na INDIJANKE samo da kazem.
jedna brandova zenka je bila tahicanka.
to znam sigurno.

Quiet Rebel
12.04.2008., 21:46
Ma znam ja ko su Indijanci a ko Indijci :D

Nego ne znam koga je Brando zenio :D

sarabubasara
12.04.2008., 22:16
Ma znam ja ko su Indijanci a ko Indijci :D

Nego ne znam koga je Brando zenio :D
tahićanku,glumicu,zvala se tarita i onda prezime, ne mogu da se sjetim koje...
http://www.tetiaroa.com/images/Marlon_Brando.jpg
joj vidi mu unuka majke ti...
http://farm1.static.flickr.com/179/397460222_e7e8efe3f2.jpg

Quiet Rebel
12.04.2008., 22:35
Unuk mu lici na neku devojku...
Mislim da je lep decko, samo da promeni imidz. Ili mi deluje zenskasto na toj slici.

sarabubasara
12.04.2008., 22:46
Unuk mu lici na neku devojku...
Mislim da je lep decko, samo da promeni imidz. Ili mi deluje zenskasto na toj slici.
genetika...na djeda :lol:

emilijabb
12.04.2008., 22:50
Al Pacino

Quiet Rebel
12.04.2008., 23:03
genetika...na djeda :lol:

Ma daj, Brando je bas bio muzevan :D:D
Vidi ga ovde :heart:

http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/brando.jpg

sarabubasara
12.04.2008., 23:08
Ma daj, Brando je bas bio muzevan :D:D
Vidi ga ovde :heart:

http://i154.photobucket.com/albums/s278/Happy_Hippie_photo/brando.jpg
ne mogu to da definišem.
dal' je zbog usta il zbog glasa...
no se.

ArnoldLayne
12.04.2008., 23:26
joj vidi mu unuka majke ti...
http://farm1.static.flickr.com/179/397460222_e7e8efe3f2.jpg

jel se on to zove Tuki Brando???????

:nema adekvatnog smajlija: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sarabubasara
12.04.2008., 23:28
jel se on to zove Tuki Brando???????

:nema adekvatnog smajlija: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
to mu je ime...tuki :D
p.s. a ružan je

ArnoldLayne
12.04.2008., 23:47
ružan je, tuki malo :) :) :) :)

DeMeNtOr
12.04.2008., 23:49
ružan je, tuki malo :) :) :) :)

Malo vise

sarabubasara
12.04.2008., 23:55
Malo vise

potpuno se slažem.

ArnoldLayne
13.04.2008., 00:00
tuki malo više

Paja Cutura
13.04.2008., 01:00
Marlon i njegova skvo
au pic...

Jeka#26
13.04.2008., 09:45
joooj
:lol: Zazmurili smo na to. :) Mada sto se tice ovog posle, ne mora da znaci. Cak i kad bi bilo tako, na kraju dana opet bi se pomirili. Malo sam pronjuskala posle ove price i zanimljivo je koliko su se oni svadjali i mirili. Tako bi uvek bilo. Svadja i pomirenje. :)

Quiet Rebel
13.04.2008., 10:05
:lol: Zazmurili smo na to. :) Mada sto se tice ovog posle, ne mora da znaci. Cak i kad bi bilo tako, na kraju dana opet bi se pomirili. Malo sam pronjuskala posle ove price i zanimljivo je koliko su se oni svadjali i mirili. Tako bi uvek bilo. Svadja i pomirenje. :)

Meni je nje bilo zao kad je pre par godina zelela da ima njegovo dete, pa makar i vanbracno, sve jedno... samo da ima njegovo dete.

Jeste da je brljiva i uvek spremna za fight :D al' bilo mi je nekako zao...

Jeka#26
13.04.2008., 10:09
Pa jeste....To je bas tuzno.

sarabubasara
13.04.2008., 14:59
auuuu
što ste vi sentimentalne
kad vam kažem to nikad ne bi profunkcionisalo.de niro bi pao u mojim očima sa stilom.
to je isto kao da se rebelka uda za paju :lol: (sad sam mrtva)...ne bi profunkcionisalo nikako.

Quiet Rebel
13.04.2008., 15:06
auuuu
što ste vi sentimentalne
kad vam kažem to nikad ne bi profunkcionisalo.de niro bi pao u mojim očima sa stilom.
to je isto kao da se rebelka uda za paju :lol: (sad sam mrtva)...ne bi profunkcionisalo nikako.

Znaci, paja bi pao u tvojim ocima... :D:D:D
Bas ti hvala!

Nemoj molim te da spominjes paju kad sam ja u pitanju...
Je l' te pogodio neki telefon u glavu dok si citala ovaj post?
Ako jeste, to je upozorenje zbog ovog poredjenja :D:D
Zezam se ;)

Jeka#26
13.04.2008., 15:15
:lol: Rebelka je malo nervozna. :)

sarabubasara
13.04.2008., 15:26
Znaci, paja bi pao u tvojim ocima... :D:D:D
Bas ti hvala!

Nemoj molim te da spominjes paju kad sam ja u pitanju...
Je l' te pogodio neki telefon u glavu dok si citala ovaj post?
Ako jeste, to je upozorenje zbog ovog poredjenja :D:D
Zezam se ;)
ne bi ni ti ni paja pali u mojim ocima.
instalirala bih vam video camere svuda i onda napravila reality show.
bio bi najgledaniji u regionu ,a zatim sinhronizovala i prodala Amerima....:mrgreen:

Quiet Rebel
13.04.2008., 15:30
kad vam kažem to nikad ne bi profunkcionisalo

Pa verovatno.... Trebali bi mu zivci debljine bandera :D
Cuven trac je da je ona dok je jos bila klinka imala obicaj da, dok radi revije i ne mogu cesto da se vidjaju, telefonom zove vatrogasce i da im njegovu adresu, kao tu je pozar... U cilju da proveri da li joj je veran.
I oni coveku ladnu lupaju na vrata i traze da udju u stan :D:D:D

Ako je tacno, debilno je za Nobelovu nagradu... I svaka cast kako je istrpeo to :D

Quiet Rebel
13.04.2008., 15:31
ne bi ni ti ni paja pali u mojim ocima.
instalirala bih vam video camere svuda i onda napravila reality show.
bio bi najgledaniji u regionu ,a zatim sinhronizovala i prodala Amerima....:mrgreen:

Yeah, right ... :evil:

sarabubasara
13.04.2008., 15:32
de niro treba da nadje neku bakicu.
i da joj kupi vibrator.

sto je ovaj brangelina par na vrat na nos...oboje su ok glumci ,barem meni (bred mi je dobar,ova nije losa,potcijenjeni su)...on je slusa kao kuce,a nju boli uvce za njega...

sarabubasara
13.04.2008., 15:34
Yeah, right ... :evil:
to bi bilo uzbudljivije nego chuck norris-bruce lee.
stalno bi se svadjali koje filmove gledati.
ti bi rekla ''hocu da gledam taxistu po 10000 put a on bi rekao
''precijenjen''
i tako u krug.
da ne pricamo o...khm...drugim stvarima:lol:

sarabubasara
13.04.2008., 15:36
Pa ima zenu, koja je onako... u godinama, moze se reci.
jes jes.
predpostavljam da ona ima 30 godina a on 67 ili koliko vec.

Quiet Rebel
13.04.2008., 15:38
jes jes.
predpostavljam da ona ima 30 godina a on 67 ili koliko vec.

Ma jok bre, ima zena 50-ak godina. Pa i Naomi je blizu cetrdesete.
A on je '43 pa ti vidi koliko je to godina.

Quiet Rebel
13.04.2008., 15:49
pa dobro.
on ima 65 ...50tak...recimo 15 godina razlike.
ipak treba pomagalo.
coek je polu sterilan.
bjez ' bre

Pa definitivno si u pravu s obzirom da je covek imao rak prostate, koja mu je da bi ostao ziv odstranjena. Ja pricam da se sve to sa Naomi poslednji put desilo dok se nije razboleo, znaci pre nekih 5 godina. Covek je sad stvarno bolestan i star za takve stvari

sarabubasara
13.04.2008., 15:55
nisam znala da su mu odstranili...
nema veze
i Bog izmisli dildo.
---
jadna žena...
pih.

DeMeNtOr
13.04.2008., 15:59
nema veze
i Bog izmisli dildo.
---
jadna žena...
pih.

E bas si sasava:lol:

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:02
nema veze
i Bog izmisli dildo.
---
jadna žena...
pih.

Ali "Bog izmisli..." :lol::lol::lol::lol::lol:

Da se vratimo konacno na temu... ja mislim da je red da se proglasi pobednik- Robert ubedljivo vodi, jos i sa 1 organom manjka. Mislim stvarno....
Gde ces vise ?!! :lol::lol::lol::lol:

sarabubasara
13.04.2008., 16:06
nisam ja šašava.
samo sam realna...
te lažne priče
''on je sterilan ali se mnooogo volimo,ima 100 godina ali se mnogo volimo...''
i onda je ovaj (ne govorim o de niro nego uopšte)nađe u procesu j.ebanja u liftu,sa poštarom.

Paja Cutura
13.04.2008., 16:09
XA OVAJ SE RASPADA

(AL)I SAMO NAJBOLJI TRAJU

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:09
nisam ja šašava.
samo sam realna...
te lažne priče
''on je sterilan ali se mnooogo volimo,ima 100 godina ali se mnogo volimo...''
i onda je ovaj (ne govorim o de niro nego uopšte)nađe u procesu j.ebanja u liftu,sa poštarom.

Ona je htela da se uda za njega jos dok je imala 22 godine. Da se to desilo bar bi imala dete i nekog muza u zivotu. Znaci, nije ona htela juce da se uda za njega.
Smuvala se bila s njim jos krajem '80-ih-pocetkom '90-ih..

Skroz nebitno u ostalom i upalo je u temu slucajno, ali cisto da razjasnim, jer me nisi lepo citala.

Jeka#26
13.04.2008., 16:11
@sara e sad si ljigava...Ne verujem da se u tim godinama sve svodi na sex. Mozda u pocetku ali se posle zblize ono naviknu jedno na drugo..

DeMeNtOr
13.04.2008., 16:12
XA OVAJ SE RASPADA

(AL)I SAMO NAJBOLJI TRAJU

Dobro receno

Paja Cutura
13.04.2008., 16:13
http://www.tvguide.com/images/pgimg/robert-de-niro7.jpg
http://pumpsandgloss.files.wordpress.com/2007/03/naomi-campbell_195597g.jpg
Ljubav godine ne broji
alooo
jednu bocu kiseonika ovdje

sarabubasara
13.04.2008., 16:16
rebelko,nisam govorila o de niru.
govorila sam o parovima lažova.
de nira poštujem.
i ne bih govorila tako o nejmu.
(mislim da ne bih)
jelena,naravno da se sve ne svodi na seks...nešto se svodi i na predigru.

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:21
rebelko,nisam govorila o de niru.
govorila sam o parovima lažova.
de nira poštujem.
i ne bih govorila tako o nejmu.
(mislim da ne bih)
jelena,naravno da se sve ne svodi na seks...nešto se svodi i na predigru.

Ma za predigru vala bar dildo ne treba :D:D:D

Ma Paja nam je sve lepo ilustrovao uz stihove Zeljka Samardzica :D
Ako uskoro ne prestanemo, ubicemo ih oboje od štucanja :D

sarabubasara
13.04.2008., 16:22
8-)8-)
Ljudi odustanite
sa Niksicanima niko ne moze na kraj da izadje,niko,ama niko8-)
zezam se bre.
valjda se zezam.
naravno da se ne svodi sve na ljubakanje,seks,predigru,sado mazo,orgije i slično...
svodi se i na razumjevanje,šlihtanje,komplimentiranje,poklone i druga govna.
ali...
bez dobrog seksa,nema veze.
tačka.
(a kamoli braka)
ali kao što rekoh
bog izmisli dildo.

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:26
predigra je tu zbog sexa...to postoji zbog seksa.nema seksa,nema ni predigre.
samardžić je iz Nikšića btw

Pa okle bi bio no odatle?! :D:D:D:D:D
Vidi se po mudrostima koje se nizu jedna za drugom u njegovim stihovima ;)
Svaka mu je Njegoseva :mrgreen:

DeMeNtOr
13.04.2008., 16:28
eeeeeee

Da je de niro iz niksica.....

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:29
eeeeeee

Da je de niro iz niksica.....

Pa ima neki tamo koji lici na njega, tako sara kaze... :mrgreen:

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:35
taj nije nikšićanin.

A odakle je sele, devojano mlada? :D
Mnogo forsirate Crnu Goru, moram i ja malo moje Sumadince :)

sarabubasara
13.04.2008., 16:36
rebelko možda znaš ovog glumca s mog aFatara...
glumio je u MIDNIGHT RUN-u sa De Nirom...
taj što liči na de nira je iz Bjeograda.

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:39
rebelko možda znaš ovog glumca s mog aFatara...
glumio je u MIDNIGHT RUN-u sa De Nirom...
taj što liči na de nira je iz Bjeograda.

Kako ne znam .... likcina je crnja :D
Alonzo Mozli :D:D:D:D:D

Hm, mogla sam da pretpostavim, posto su najlepsi iz BG-a :D
Salim se... decko mi je Biogradjanin, a i ja zivim tamo.

sarabubasara
13.04.2008., 16:41
Kako ne znam .... likcina je crnja :D
Alonzo Mozli :D:D:D:D:D

Hm, mogla sam da pretpostavim, posto su najlepsi iz BG-a :D
Salim se... decko mi je Biogradjanin, a i ja zivim tamo.
ccc
ti si do ušiju zaljubljena

pretvaramo ovu temu u polu-čat polu de niro temu...
madonna ima da nas pokolje kad nas vidi
ali nema veze...:mrgreen:

Quiet Rebel
13.04.2008., 16:43
E a sto gotivis Alonza Mozlija ? :D
Mislim, gde bas njega nadje...
Uvek je neki pandur i smesno je ozbiljan... :)

sarabubasara
13.04.2008., 16:47
yaphett kotto mu je pravo ime.
jer je odli;an glumac,koji se nije na pravi način proslavio a trebao je.
zato što je odličan glumac i zato što je glumio u mojoj omiljenoj seriji :mrgreen: mada sam ga znala prije toga...
i zato što je pandur of coruse...