Vidi punu verziju : Gde se pisu pdf fajlovi?
.......
15.11.2003., 01:02
Gde se pisu pdf fajlovi?
Incognito
15.11.2003., 08:44
Mnogi mogu da prave PDF fajlove od dokumenata, ali osnovni je Adobe Acrobat paket...
Ako si mislio na to gde da napravis .PDF dokumenat, to radis u PHOTOSHOP-u, samo ides na SAVE AS i tamo izaberes PDF.
Ako si mislio na to gde da napravis .PDF dokumenat, to radis u PHOTOSHOP-u, samo ides na SAVE AS i tamo izaberes PDF.
Ne razumes me Bosko.Mislio sam na pisanje tekstova(tutorijala npr) u pdf formatu.Da,u photoshopu mogu da napravim pdf fajl ali nije to ono sto mi treba.
...............
15.11.2003., 22:41
Ne razumes me Bosko.Mislio sam na pisanje tekstova(tutorijala npr) u pdf formatu.Da,u photoshopu mogu da napravim pdf fajl ali nije to ono sto mi treba.
izvinjavam se zbog dvaput napisane poruke IE mi je poludeo
Gde se pisu pdf fajlovi?
Probaj sa programom "Cuteprinter", radi jednostavno i pouzdano.
uh... postoji i programce koje stampa u pdf... (instalira se kao printer, slicno virtualnom CD-u, i sve sto se stampa preko njega je u pdf formatu)...
na zalost, ne znam ime sajta a exe fajl se zove pdf995.... provericu za sajt
Moderno resenje:
Microsoft Word 2003
STVARNO RADI
Gde se pisu PDF? malo sam zbunjem, koliko ja znam ima recimo QuarkXPress napravis dokument i snimis u PDF a citas sa Acrobad Reader-om mozes da kmalo izmenjas u Pit stop prograamu ali koliko znam za to TREBA da ga registrujes nema crack i ostalog a ne pomaze ni ponovna instalacija
Machiavelli
30.12.2003., 01:32
Mozes to da uradis i iz Open Office-a 1.10, koji ima integrisanu podrsku za export u pdf.
BojanPFC
21.01.2004., 02:35
Word 2003?!
Kako?
Incognito
21.01.2004., 09:44
Besplatno resenje: OpenOffice.org + Ghostscript ... Nije bas kao Adobe Acrobat, ali u vecini slucajeva moze da posluzi...
Zoki_UE
25.01.2004., 22:58
Sve sto su ti napisali delom je tacno. I Photoshop, Quark, Corel itd nude opcije da se dokument snimi kao PDF. Najbolje resenje je da ti neko instalira ACROBAT DESTILER i da ga postavi kao virtuelni stampac. Tako mozes dokument iz bilo kog programa "odstampati"kao PDF, a vazno je sto u ovom slucaju mozes i da biras rezoluciju, velicinu papira ali i da stampas u kontrasihtu (kao u ogledalu) i imas sve opcije profi stampaca.