PDA

Vidi punu verziju : Najbolji vam party u VA ikad?

zsen
01.03.2006., 13:48
Ajmo djuskanje....

DarkVulture
06.03.2006., 16:00
uf ala si nam ga uturio... nemam pojma, sve je bilo okej... tu i tamo, dobar je bio onaj drum u bajci, dobra je bila i srpska u bajci, kad bejashe bedkopiz, zurke u valjevu.. hihihi, pa neshto se ne secam ni jedne.... bilo je divno za rege u abrashevicu, i posle na GRADAC reci, najtoplija noc, bilo je lepo i na urancima kojekakvim, ,brenda rasel maskenbal... nemam pojma... ali pingvin shto je bio doooobar fazon, i ajzbrn na teshnjarskim.. uf... a frenki klabbin' hahaha, a zurke u gimnaziji za nove godine... hohoho.. au... teshko teshko, mada sve dobre partije uglavnom su u bgu i ******...

Casual Crew
06.03.2006., 21:07
Markova stolica,se seca neko?I ploce naravno,egzibicije pojedinih drugara,blicevi i sve shto ide uz to.Ko zna-zna!Od starijih:koncert SMAK-a,Ritam Nereda...i sve ostalo kod Kize u centralu.

DarkVulture
07.03.2006., 13:47
jao.. markova stolica... boga ti, jednom sam bila tamo i tako se ... hehe.. prekinula i tripovala da vidim pandure svuda... ijao.. kontam da imam amneziju.. ne secam se sta sam juce hasala. . . a mozda i nisam pa zato.. :)

aj podsetite na jos kojesta ...

Casual Crew
08.03.2006., 01:03
Pa recimo promaja,par onih hop na zdravljaku,kupanje u kolubari za VG i tako...svasta nesto.

LePiaf_dnb
08.03.2006., 18:38
bez sumnje intruder i wolfgang eeeeeeee to je bila moja prva slichica ccccc bash sam bio mali

DarkVulture
13.03.2006., 14:48
e moj gitj, porastao si neshto u pm... hahaha.. o da da zdravljak... hihihi

Casual Crew
16.03.2006., 00:21
E a niko nije prokomentarisao Ploce i egzibicije pojedinih drugara koje sam spomenuo :lol: Kmapovanje rules ;) E da,a sta je bilo na slicici Hajdi ;) ili pecurkica?

zsen
16.03.2006., 15:32
Mislis na blajv koji je pao ortaku HE HE HE.ko ima te slike da ga ucenimo ,
mada?? mislim da ga to ne bi pogodilo. ima on i homevideo koji kruzi po gradu.

pr. SUNSHINE u pingvinu ,moja prva HC shutka. Agrhhh

Casual Crew
17.03.2006., 02:01
Gledao :lol: Glumac je za medalju,a blajv pa i nije samo njemu,mada ja nisam u toj prici blajvanja.Vidim dobra desavanja po ljevu,pecina i slicno.Hajde pa pozdrav od jednog Zeljnika ;)

Party definitivno je bio svake nedelje u Pingvinu,lepa vremena nema sta!Spavanje na jaknicama i slicno.