Vidi punu verziju : MUVANJE
makeluv
28.02.2006., 00:24
Ljudi bre el muva neko nesto u ovom nasem Pozarevcu?
ma kakvo muvanje, to niko nije radio ni u moje vreme, samo se nesto gledaju, kibicuju, a niko nema "kohones" da pridje. Pogledaj malo po kaficima Galileo, MM, Casper samo sede i niko nikog ne muva
Ajde, nemojte tako...
Sad s proleca kad prorade hormoni...
Momci skupite hrabrost, a devojke pravac u grad!!!
Ma pun je grad smorova i uobrazenih fensera, al' nadje se i neka pristojna budala! :)
Ma to je svuda tako...
Pun grad, uvece "ludnica", a momci bas "junaci"...
Pivo u ruke i samo gledaju.
a kda vam momci pridju vi ih ladno ono....
...zavisi ko pridje i kako pridje..
makeluv
27.03.2006., 03:06
mnogo je zajebano kad ostanes bez nekoga koga volis, ****** i to je zivot znam,
iako sam ja postavio ovu temu ni sam ne znam da li je bolje imati nekoga ili biti sam, pruziti sansu i dati sebe i onda popusiti ili ne pokusavati nista i jednostavno stojati po strani i cekati da vam se desi ljubav, ne znam ni sam, ali znam da je jebeno kad popusis bas boli ali zivot ide dalje.
nikada neces znati kakvog je ukusa slatko dok ne okusis nesto gorko
ne znam da li ovo nekom nesto znaci, i iskreno nije me ni briga u ovom trenutku sam morao ovo da izbacim iz sebe...
pozdrav svima
Znas kako, svi smo se mi razocarali makar jednom u zivotu.
Pa zar treba da se ceo zivot sklanjamo u stranu i cekamo da nam se desi ljubav? Kako???
Ja sam ipak za to da treba dati sansu i sebi i drugima.
Ipak, sad smo mladi, a ljubavi dolaze i odlaze, to je normalno...
Po celoj Srbiji postoje razni servisi za upoznavanje, druzenje, muvanje... Kod nas u Istocnoj Srbiji slaba vajda, medjutim...skoro naletim na sajt http://upoznavanje.bor030.net i bas se prijatno iznenadim. Bas mi je drago da tako nesto od skoro postoji i kod nas u Istocnoj Srbiji.
Jel znate jos neki servis u Pozarevcu ili Petrovcu, Kladovu slicnog tipa?
schuhart
23.10.2007., 12:10
Znas ti gde je Kladovo?
znaci nisam nista propustila, nista se nije promenilo za ovih ... gooooodiiiina
CasperW
28.10.2007., 15:35
znaci nisam nista propustila, nista se nije promenilo za ovih ... gooooodiiiina
Izgleda da je bash tako.... Bar se i meni cini da je tako bilo i pre 15god a i dalje ista prica - nazalost !!!!!:-?
CasperW
28.10.2007., 16:40
Znas ti gde je Kladovo?
ja ne znam :s
madmazel, (oprostite, ne govorim francuski-ne umem izvorno da napisem) ali si me definitivno dotukla... Ne mogu da verujem da su i ti cuveni francuski ljubavnici pokleknuli...
:cry::cry::cry:
CasperW
29.10.2007., 13:08
madmazel, (oprostite, ne govorim francuski-ne umem izvorno da napisem) ali si me definitivno dotukla... Ne mogu da verujem da su i ti cuveni francuski ljubavnici pokleknuli...
:cry::cry::cry:
Francuski ljubavnici nisu pokleknuli...i dalje su verni legendi ;) Ipak sam ja i pored njih svih nashla sebi jednog nasheg dobrog starog ljubavnika....
U potpisu : Mademoiselle :D
schuhart
29.10.2007., 17:50
Al izvukoste temu iz mrtvih!
ninani, cisto sumnjam da ce onaj makeluv da ti ista odgovori, nevidoh ga minimum godinu dana na forumu, preciznije nije nista pisao od 22.05.2006.
Caspru, vidim svratila si posle duzeg vremena, nego mene bas i ne interesuju toliko ti francuski ljubavnici al nemam nista protiv da dzidnes neku francuskinju vamo. Dojadise mi ova zenska deca u PO!
Primera radi: Prosli vikend u Rolexu. Guzici mi se neka klinka, a ja ajd da ne budem bas toliko ne zainteresovan pa reko, izvini da te pitam: Ja u ovu kafanu izlazim od 92 (kad je i otvorena), a koliko ti imas godina? Odgovor: Jao ja sam godinu dana pre toga rodjena!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i koga ja da muvam il da se svojevoljno javim u Zabelu?
schuhart
29.10.2007., 17:53
170 km, jugoistocno od PO uz extermno los put(minimum 3h voznje)! A mesta za izlazak: tri kafane u dva reda! Blizi mi je KG!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i koga ja da muvam
e da si blize rekla bih ti muvaj mene...:idea::idea::idea:
CasperW
30.10.2007., 11:07
170 km, jugoistocno od PO uz extermno los put(minimum 3h voznje)! A mesta za izlazak: tri kafane u dva reda! Blizi mi je KG!
Hvala na informaciji - ko zna za shta moze da zatreba to Kladovo... :p
CasperW
30.10.2007., 11:11
Al izvukoste temu iz mrtvih!
ninani, cisto sumnjam da ce onaj makeluv da ti ista odgovori, nevidoh ga minimum godinu dana na forumu, preciznije nije nista pisao od 22.05.2006.
Caspru, vidim svratila si posle duzeg vremena, nego mene bas i ne interesuju toliko ti francuski ljubavnici al nemam nista protiv da dzidnes neku francuskinju vamo. Dojadise mi ova zenska deca u PO!
Primera radi: Prosli vikend u Rolexu. Guzici mi se neka klinka, a ja ajd da ne budem bas toliko ne zainteresovan pa reko, izvini da te pitam: Ja u ovu kafanu izlazim od 92 (kad je i otvorena), a koliko ti imas godina? Odgovor: Jao ja sam godinu dana pre toga rodjena!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i koga ja da muvam il da se svojevoljno javim u Zabelu?
Shto se francuskinja tice...hmhm...ne bih ti preporucila. Ipak su nashe zene mnoogooo lepshe, veruj mi! A zar i dalje postoji Rolex??? Znaci ne mogu da verujem.... I ja sam tih godina odlazila tamo...92, 93 pa mozda i kasnije. Ali tada je bilo bash bash dobro. Eh kad se samo setim... Pa pazi, mi se mozda i znamo od nekud ?! :D
makeluv
31.10.2007., 20:59
i taman kada ste svi mislili da me nema, eto mene
nisam se ozenio, nisam bio u zatvor, nisam bio ni preko, jednostavno sam bio napolju, muvao se, sa svim i svakim, i mnogo je bolje kad se izadje ljudi, samo malo vere u sebe i moze da bude lepo . . .
pozdrav svima
schuhart
31.10.2007., 23:21
Shto se francuskinja tice...hmhm...ne bih ti preporucila. Ipak su nashe zene mnoogooo lepshe, veruj mi! A zar i dalje postoji Rolex??? Znaci ne mogu da verujem.... I ja sam tih godina odlazila tamo...92, 93 pa mozda i kasnije. Ali tada je bilo bash bash dobro. Eh kad se samo setim... Pa pazi, mi se mozda i znamo od nekud ?! :D
Mozda, mozda ... :shock:
schuhart
31.10.2007., 23:27
Kako za sta?
Pa za Vlajne BRE!!!
CasperW
01.11.2007., 11:31
Kako za sta?
Pa za Vlajne BRE!!!
A shta ce mene, majke ti, VLAJNA??? Shta ja da radim sa njom? :p :p
CasperW
01.11.2007., 11:36
Mozda, mozda ... :shock:
Da, mozda mozda... Pa pazi, glupo je ovo shto cu reci, ali ako si upoznao tih godina neku devojcicu, prilicno drsku ali takodje poprilicno slatku, rodjenu u Parizu (***, to se pamti verovatno) koja bi sada mogla da ima ti negde oko 30god...onda se mi poznajemo :p :p :p
nebo_ch
02.11.2007., 00:24
CasperW[/b]] ... Da, mozda mozda... Pa pazi, glupo je ovo shto cu reci, ali ako si upoznao tih godina neku devojcicu, prilicno drsku ali takodje poprilicno slatku, rodjenu u Parizu (***, to se pamti verovatno) koja bi sada mogla da ima ti negde oko 30god...onda se mi poznajemo :p :p :p
... znaci, ,,tradicija,, ne jenjava,... schuhart se opravdano i zali i ,,strahuje,, od preseljenja u ,,prvo najpoznatije selo pored Pozarevca,,. Slicne ,,muke,, smo svi mi imali,...priznajem. Ipak, razumna osoba zna sta treba da misli i kako da postupa. Ja sam uvek bio uvidjajan, dobronameran i nesebicno sam savetima, upozorenjima pomagao mnogim mladjim devojkam, komsinicama, mladjim sestrama svojih skolskih drugarica, kraickom oka sam uvek motrio da ih neko ne uznemirava, vozio sam ih do kuce, objasnjavao drugovima i prijateljima da budu pristojni, pravi kavaljeri.
A kako je to bilo u moje vreme,... citajte moje male price koje volim da pisem za sebe i drage prijatelje!!! Stranica je malo ,,duboka,, pa ne propustite priliku da je celu pogledate! Prica ,,SLIKE sa DUNAVA,, bas schuhartov problem treba da resi,...
Kliknite na ovaj link: ***************
... a ko primeti u desnom uglu ispod moje male slike rec ,,Gallery,, ide na dve stranice sa fotkama,... klik na fotku da se uvelica, klick da ,,nestane,... jednostavno..
schuhart
02.11.2007., 15:00
Da, mozda mozda... Pa pazi, glupo je ovo shto cu reci, ali ako si upoznao tih godina neku devojcicu, prilicno drsku ali takodje poprilicno slatku, rodjenu u Parizu (***, to se pamti verovatno) koja bi sada mogla da ima ti negde oko 30god...onda se mi poznajemo :p :p :p
Aman ja neznam sta sam jutros doruckovao, a kamoli sta sam radio u sitne sate pre 15 godina!!!:-?
Mada sve je moguce! :D
schuhart
02.11.2007., 15:03
... znaci, ,,tradicija,, ne jenjava,... schuhart se opravdano i zali i ,,strahuje,, od preseljenja u ,,prvo najpoznatije selo pored Pozarevca,,. Slicne ,,muke,, smo svi mi imali,...priznajem. Ipak, razumna osoba zna sta treba da misli i kako da postupa. Ja sam uvek bio uvidjajan, dobronameran i nesebicno sam savetima, upozorenjima pomagao mnogim mladjim devojkam, komsinicama, mladjim sestrama svojih skolskih drugarica, kraickom oka sam uvek motrio da ih neko ne uznemirava, vozio sam ih do kuce, objasnjavao drugovima i prijateljima da budu pristojni, pravi kavaljeri.
A kako je to bilo u moje vreme,... citajte moje male price koje volim da pisem za sebe i drage prijatelje!!! Stranica je malo ,,duboka,, pa ne propustite priliku da je celu pogledate! Prica ,,SLIKE sa DUNAVA,, bas schuhartov problem treba da resi,...
Kliknite na ovaj link: *********
... a ko primeti u desnom uglu ispod moje male slike rec ,,Gallery,, ide na dve stranice sa fotkama,... klik na fotku da se uvelica, klick da ,,nestane,... jednostavno...
Cek br ovde ima puno da se cita...
schuhart
02.11.2007., 15:11
A shta ce mene, majke ti, VLAJNA??? Shta ja da radim sa njom? :p :p
Prenesi dalje, npr meni!:D
CasperW
02.11.2007., 16:18
Prenesi dalje, npr meni!:D
E rado cu ti je preneti - evo izvoli sve meni namenjene Vlajne :p
CasperW
02.11.2007., 16:19
Aman ja neznam sta sam jutros doruckovao, a kamoli sta sam radio u sitne sate pre 15 godina!!!:-?
Mada sve je moguce! :D
Sorry - necu te vishe muciti takvim razmishljanjem ;)
schuhart
02.11.2007., 16:51
Hvala, nisam sumnjao u tebe!
CasperW
02.11.2007., 17:03
I ne treba ;)
schuhart
02.11.2007., 17:11
Po celoj Srbiji postoje razni servisi za upoznavanje, druzenje, muvanje... Kod nas u Istocnoj Srbiji slaba vajda, medjutim...skoro naletim na sajt http://upoznavanje.bor030.net i bas se prijatno iznenadim. Bas mi je drago da tako nesto od skoro postoji i kod nas u Istocnoj Srbiji.
Jel znate jos neki servis u Pozarevcu ili Petrovcu, Kladovu slicnog tipa?
Sta je bre ovo ima vas 40 a da se niste po tri puta registrovali!!!:twisted::twisted::twisted:
schuhart
02.11.2007., 17:19
e da si blize rekla bih ti muvaj mene...:idea::idea::idea:
"Lokacija: Beograd"
Pa nisi ti preko sveta!!!
Ko sto rekoh, otju, otju, otju...:lol::lol::lol:
nebo_ch
02.11.2007., 20:16
... samo da vas pozdravim jednom danasnjom fotkom sa obliznjeg jezera,... pa nastavite sa muvanjem...
http://img470.imageshack.us/img470/8027/imag1761ca6.jpg (http://imageshack.us)
"Lokacija: Beograd"
Pa nisi ti preko sveta!!!
Ko sto rekoh, otju, otju, otju...:lol::lol::lol:
Ne bih da te obeshrabrujem, ali ti moram napomenuti, da mene "slaaabooooooooo"
ko smuva i "preko balkona", a na kilometrazu...:shock:
Mada, nikad ne reci nikad..., ali mrka kapa....
nebo_ch
02.11.2007., 23:46
Ne bih da te obeshrabrujem, ali ti moram napomenuti, da mene "slaaabooooooooo"
ko smuva i "preko balkona", a na kilometrazu...:shock:
Mada, nikad ne reci nikad..., ali mrka kapa....
...... BRAVO,... to se ceni,... i ja sam nezgodan ,,orah,, ,... nema sanse da me smuva,... CIA, BIA, prija,... niks, more!!!!
http://img459.imageshack.us/img459/5185/3imag1754ph6.jpg (http://imageshack.us)
... al' sto sam danas imaolep dan,... cim svane idem na obliznje jezero.
http://img459.imageshack.us/img459/9119/imag1765rg8.jpg (http://imageshack.us)
schuhart
03.11.2007., 00:09
Nebo nije da se mesam, al muske ne muvam...
Mada onaj balkon joj i nije toliko losa ideja.
CasperW
03.11.2007., 00:22
Samo neka je muvanja :p :p
nebo_ch
03.11.2007., 00:25
... al' da nije u rebra i bubrege.... mislim,... to boli...
CasperW
03.11.2007., 12:04
...naravno...da boli :p
... al' da nije u rebra i bubrege.... mislim,... to boli...
...naravno...da boli :p
znam da boli srce i da nastupe umisljene hipertenzije i nesanice i svasta ponesto...kad nece da me muva(ju) oni pozeljni naravno... ali hvala na pitanju rebra su mi na broju i kad me muvaju i bubrezi naravno...Nemam bolnih iskustava... mada,
mlada sam, zivot je ispred mene...
pozz za madmazel i svajcarca
...a nekad su se dobre devojke muvale i zbog ventilacije...
(3 palme za 2 bitange i ribicu)
schuhart
03.11.2007., 18:21
Eto nema me par sati, a vi odma presli na batine, te rebra, bubrezi ...
A da se mi vratimo na pomenuti balkon? Il gde vec treba da padne to muvanje???
CasperW
03.11.2007., 18:23
Evo, neba i cemo se iskljuciti a vi...samo napred - preko balkona :p
koje je ovo jezero. da li imaš neku sličicu Srebrnog jezera?
pozzz
schuhart
03.11.2007., 19:36
Cek plako de ste posli, a grupnjak na balkonu???
Maro dobrodosla ti nama, tebe ce da vodimo na jezero!!! :lol:
A da se mi vratimo na pomenuti balkon? Il gde vec treba da padne to muvanje???
Cek plako de ste posli, a grupnjak na balkonu???
:lol:
ljudi zaprepascujete me, jel' ovde tema muvanje ili moj balkon?
sta ce bre ljudi da misle...
doduse, jedan grupanjak za stemanje, gletovanje i krecenje bi dobro dosao...
sifra prepoznavanja:"prepoznaces me po/na balkonu",
pa da se i mi smuvamo...
nisu lose ove mentol bombone, bas nekako deluju
schuhart
03.11.2007., 21:47
ljudi zaprepascujete me, jel' ovde tema muvanje ili moj balkon?
sta ce bre ljudi da misle...
doduse, jedan grupanjak za stemanje, gletovanje i krecenje bi dobro dosao...
sifra prepoznavanja:"prepoznaces me po/na balkonu",
pa da se i mi smuvamo...
nisu lose ove mentol bombone, bas nekako deluju
Ti si pocela s balkonom, ja sam samo konstatovao da to i nije toliko lose!
No sama rece da te niko ne muva, nije ni cudo ako muvanje smatras krecenjem ti pomenutog balkona, mada moram da priznam masta mi bas toliko nije radila ... :lol::lol::lol:
Ti si pocela s balkonom, ja sam samo konstatovao da to i nije toliko lose!
No sama rece da te niko ne muva, nije ni cudo ako muvanje smatras krecenjem ti pomenutog balkona, :lol::lol::lol:
sala, bre sala
sve je to od ovih mentol bombona
schuhart
03.11.2007., 22:03
E ko je vido , vido post, a ko nije jos bolje!!!
ninani :roll: ;) :lol::lol::lol:
A zato ti potenciras balkon!!!
Sto ne rece odmah da hoces i da platis!!!
ovo je zesca prozivka i zloupotreba, koja nema veze sa ovom pricom.
pametne osobe znaju napraviti salu i na vlastiti racun, samo slabici zezaju se na tudji.
schuhart
03.11.2007., 22:19
Naravno :twisted::twisted::twisted:
Bez ljutnje molim! :lol::lol::lol::lol::lol:
schuhart
03.11.2007., 22:20
Sve je to od ovih bombonica! :lol::lol::lol:
nebo_ch
04.11.2007., 01:25
ninani
Citat:
Original postavio schuhart http://forum.krstarica.com/images/buttons_srl/viewpost.gif (http://forum.krstarica.com/showthread.php?p=5277488#post5277488)
A zato ti potenciras balkon!!!
Sto ne rece odmah da hoces i da platis!!!
ovo je zesca prozivka i zloupotreba, koja nema veze sa ovom pricom.
pametne osobe znaju napraviti salu i na vlastiti racun, samo slabici zezaju se na tudji.
schuhart:
... nezgodne ,,bonice,, ,... sad vidi sam kako ces da se izmiris, ...
CasperW
Evo, neba i ja cemo se iskljuciti a vi...samo napred - preko balkona :razz:
... neceno da se iskljucimo,... ,,lopovske merdevine,, cemo da pravimo,...
schuhart
04.11.2007., 17:41
A gdi je Casper???
CasperW
04.11.2007., 23:52
A gdi je Casper???
Evo mene... Trebam li kome??? ;)
Pinkasta
05.11.2007., 19:04
Suki, opet si jeo neke smesne bombonice? :lol:
Pinkasta
05.11.2007., 19:06
Au, nisam znala da ovde ima, ovako opasnih muvanja! :lol:
nebo_ch
05.11.2007., 19:07
... i jos im pros'o rok upotrebe,...pa, jos gore,...
Pinkasta
05.11.2007., 19:10
Znam, ima on obicaj to da radi, ali dobar je, ja ga volim! :lol:
A, jel jedes ti smesne bombonice?:-D
Pinkasta
05.11.2007., 19:17
Ama, bre Suki, dosta vise s to muvanje! Ovo je strasno! Samo na neko muvanje mislis! :lol:
nebo_ch
05.11.2007., 19:25
:twisted:,.... volEm,... sam ' ako su urolane,... ovaj,... umotane u 'artiju! ......http://img228.imageshack.us/img228/5540/cavt449bc3e7922a7rc5.gif (http://imageshack.us)
Pinkasta
05.11.2007., 19:27
... :twisted: ,.... volEm,... sam ' ako su urolane,... ovaj,... umotane u 'artiju! ......http://img228.imageshack.us/img228/5540/cavt449bc3e7922a7rc5.gif (http://imageshack.us)
Aaaaaaaaaa............... Necu da se druzim sa tobom! :-( Bombonice su lepse! 8-)
CasperW
06.11.2007., 11:05
I shta bi sa muvanjem??? :p :p :p
lele od ranog jutra :):lol:
CasperW
06.11.2007., 13:25
lele od ranog jutra :):lol:
Naravno..."ko rano rani...." :p
CasperW
06.11.2007., 13:32
Ama, bre Suki, dosta vise s to muvanje! Ovo je strasno! Samo na neko muvanje mislis! :lol:
Shta ce, ziv covek :p
:twisted:,.... volEm,... sam ' ako su urolane,... ovaj,... umotane u 'artiju! ......http://img228.imageshack.us/img228/5540/cavt449bc3e7922a7rc5.gif (http://imageshack.us)
a jel' moze d u v a n cvarak da se urola,...ovaj,... umota u ..."'artiju"od kiselog kupusa?
kakva bi to sarma bila...a?
spucana sam aperkatom (udarac odozdo prema gore) u pleksus,
taj udarac je zabranjen i u profi boxu...
a nemas pojma kako i koliko boli...i bubrezi i rebra. ma bice bolje, proci ce i to cudo!
p.s. na zalost, ti i nebo ste bili u pravu!
CasperW
06.11.2007., 16:08
a nemas pojma kako i koliko boli...i bubrezi i rebra. ma bice bolje, proci ce i to cudo!
Primi moje sauceshce .... :p :p :p
nebo_ch
06.11.2007., 16:57
... ninani,... evo, da pobegnes od loseg raspolozenja,...
http://img75.imageshack.us/img75/4053/imag1770zu0.jpg (http://imageshack.us)
Ovo je moje omiljeno jezero, najblize mi je, najlepse i dane i dane sam proveo opusteno, u veslanju gumenim camcem (koji vikendom stoji napumpan na krovu mog ,,dzipa u sandalicama,,) i nebrojeno puta mu obisao obalu (kruznica iznosi oko deset kilometara) vozeci bicikl ili neobavezno setajuci, a veliko je, kaze se, celo stane u oko.
Kad su vrele letnje noci vikendom ne idem kuci na spvanje, prekrijem auto tendom, stolice, kamping kujna, petrolejke, vatriste,.... i ko doso,... ne,... koja dosla, dobro dosla,... salim se,... al', od gostiju najvise volim gosce!
schuhart
06.11.2007., 17:55
Aman, bre "Plavuso", kad ce svratis na kafu???
schuhart
06.11.2007., 17:56
I neka si joj rekla!!! :lol:
CasperW
06.11.2007., 18:04
I neka si joj rekla!!! :lol:
I to u oci :p
Pinkasta
06.11.2007., 18:20
Ako si mi rekla! :lol:
Pinkasta
06.11.2007., 18:21
Aman, bre "Plavuso", kad ce svratis na kafu???
Ma, de znam kad cu svratim! Ne znam gde mi je glava! :-D
schuhart
06.11.2007., 18:35
Ne bi ja prevarila me ova ninani!
Cmok. :oops:
ninani se naljutila na mene! "shmrc" "shmrc" :-(
Ako se ovo odnosi na mene, rekao sam ti vec, izvini slucajno je bilo, necu vise! :-(
CasperW
06.11.2007., 18:41
Sredicemo mi to u shto kracem roku..ne brini ti nishta :p
schuhart
06.11.2007., 18:56
Nadam se!
schuhart
06.11.2007., 18:59
Sto pijes kad ti skodi?
Oce to sa glavom!
CasperW
06.11.2007., 19:00
I ja takodje :p
Pinkasta
06.11.2007., 19:14
Jao, Suki, znas kako je to! :lol:
Pinkasta
06.11.2007., 19:17
Ma, nije se naljutila Suki, takve su zene, foliraju se, malo, tako mora, znam ja, iz iskustva! :lol:
CasperW
06.11.2007., 19:19
Ma, nije se naljutila Suki, takve su zene, foliraju se, malo, tako mora, znam ja, iz iskustva! :lol:
Cemu to? Narocito ovde a josh i bez razloga? Foliranje vazi ali ne vazi ono : hocu pishkim necu pishkim!!! :p
Pinkasta
06.11.2007., 19:22
Cemu to? Narocito ovde a josh i bez razloga? Foliranje vazi ali ne vazi ono : hocu pishkim necu pishkim!!! :p
Ma, cuti, ja to tesim Sukija, nemem pojma o cemu se radi, nisam citala! :-D
CasperW
06.11.2007., 19:31
Ma, cuti, ja to tesim Sukija, nemem pojma o cemu se radi, nisam citala! :-D
Cutim.... :p
schuhart
06.11.2007., 19:38
Znam sestro, znam ... :???:
Ne bi ja prevarila me ova ninani!
Ako se ovo odnosi na mene, rekao sam ti vec, izvini slucajno je bilo, necu vise! :-(
ma daj, nemoj plakati... bas sam osetljiva na muske... "s u z e",
eto, nisam vise mnooogo ljuta, tuzna...
ali mogao bi me poljubiti da me manje boli i da brze prodje.
ne mora u pleksus!!!;)
pozzdrav slusaocima radio Pozarevca uz pesmu:
"Bolujem ja, bolujes ti..." od "Partibrejkersa"!:roll:
CasperW
06.11.2007., 21:59
Mislim da si ga ovim postom bash bash bash uteshila :p
shuki......dodji u burjan da vidis kakve zenske...:) ima sve.....ce izadjes i na televizor :)
schuhart
07.11.2007., 17:10
ma daj, nemoj plakati... bas sam osetljiva na muske... "s u z e",
eto, nisam vise mnooogo ljuta, tuzna...
ali mogao bi me poljubiti da me manje boli i da brze prodje.
ne mora u pleksus!!!;)
Evo jedno CMOK!!! :-D:mrgreen::mrgreen:
A ti mene, a ti mene ...
shuki......dodji u burjan da vidis kakve zenske...:) ima sve.....ce izadjes i na televizor :)
Ok, rekoh ti vec, pazari pivo, daj taj spisak softwera sto ti treba i spremi jedno dva komada komsike po mogustvu gole, pa ce izadjem na televizor!!! :lol::lol::lol:
CasperW
07.11.2007., 18:57
[QUOTE=schuhart;5303616]Evo jedno CMOK!!! :-D:mrgreen::mrgreen:
A ti mene, a ti mene ...
A joj...sa muvanje preshli na cmokice...kakva je ovo "kontra- putanja" ?!?! :p :p :p
schuhart
07.11.2007., 19:03
Mislim muvanje tome vodi, a posle sa cmokica na ..... balkon! :lol:
Nego vidis da nece da se ljubi!!! :sad::sad:
CasperW
07.11.2007., 19:07
Ja bih se plashila "tog balkona" :p :p :p A ti kakogod hocesh ;)
Ma polako...ljubice se... Malo se "femka"...to je zenska fora... Udara ceznju :p :p :p
a mozda se saplela ppa pala sa balkona :) ccc
CasperW
07.11.2007., 19:45
pazi, naljutice se i na tebe Marco_ ... :p
schuhart
07.11.2007., 20:04
a mozda se saplela ppa pala sa balkona :) ccc
sta znas, ne javlja se, da ne cuje zlo!
[QUOTE=schuhart;
Ok, rekoh ti vec, pazari pivo, daj taj spisak softwera sto ti treba i spremi jedno dva komada komsike po mogustvu gole, pa ce izadjem na televizor!!! :lol::lol::lol:[/QUOTE]
ja se izvinjavam sto me nije bilo, morala sam podhitno, turbo brzo na 16V
da sastaklim baklon...
bojala sam se da se ne sapletem i padnem sa 27. sprata
Ma kakvo je ovo bre muvanje, ovde se fabula razvija kao u pravoj sajber_sapunjari...
S kojim ti to golim komsikama mislis na tv?
Jel' direktan prenos ili odlozeni snimak u zakupljenom terminu. Ja bih da pogledam malo taj akcioni/horor/ljubavni/triler... sta god i sve cu da se femkam i zmirkam (k'o sojka na jugovinu)
[QUOTE][QUOTE=schuhart;5303616]Evo jedno CMOK!!! :-D:mrgreen::mrgreen:
A ti mene, a ti mene ...
Kazu muskarci da su najlepsi i najbolji poljubci kada devojka koristi ruž boje, mirisa i ukusa Chivas_a!!!
Jooooj, kako ti poljubci udare u glavu. Pokazacu ti...
jednom!!! ako budes hteo/smeo...
p.s. nesto mi se citati nisu lepo slozili, ne zamerite!!!
CasperW
07.11.2007., 21:12
Ama nismo mi takvi...necemo zameriti... :p :p :p
sto bre CasperW ne nakacis neku svoju lepsu i razgovetniju sliku na profil kad si vrlo lepa devojka?
veliki pozz za madmazel
CasperW
07.11.2007., 21:20
sto bre CasperW ne nakacis neku svoju lepsu i razgovetniju sliku na profil kad si vrlo lepa devojka?
veliki pozz za madmazel
Hvala sreco... Nakacicu je neshto kasnije...josh uvek ima dece na netu :p
Hvala sreco... Nakacicu je neshto kasnije...josh uvek ima dece na netu :p
e vala imas pravo, sve se nesto bojim da se ne zaigram/zaspem s nekim detetom, probudicu se ... znas kako se kaze...
valjda nisam tolika baksuzina.
CasperW
07.11.2007., 21:27
Pa pazi, imaju i deca neke prednosti :D
Pa pazi, imaju i deca neke prednosti :D
ne znam, draga... nikad nisam volela piletinu, ne lepi za moje prstice...
nekako mi draza junetina...znas ono tvrdja, zrelije meso...zilavo!!!
jos kad je lepo pripremis, ispeces.serviras sa krompiricima...ma prste da polizes sve sa salatom,
francuskom!!!;)
decooooo ovo je bila mala lekcija iz gastronomije, da se neko ne primi bez veze
schuhart
07.11.2007., 23:06
ja se izvinjavam sto me nije bilo, morala sam podhitno, turbo brzo na 16V
da sastaklim baklon...
bojala sam se da se ne sapletem i padnem sa 27. sprata
Ma kakvo je ovo bre muvanje, ovde se fabula razvija kao u pravoj sajber_sapunjari...
S kojim ti to golim komsikama mislis na tv?
Jel' direktan prenos ili odlozeni snimak u zakupljenom terminu. Ja bih da pogledam malo taj akcioni/horor/ljubavni/triler... sta god i sve cu da se femkam i zmirkam (k'o sojka na jugovinu)
Kazu muskarci da su najlepsi i najbolji poljubci kada devojka koristi ruž boje, mirisa i ukusa Chivas_a!!!
Jooooj, kako ti poljubci udare u glavu. Pokazacu ti...
jednom!!! ako budes hteo/smeo...
p.s. nesto mi se citati nisu lepo slozili, ne zamerite!!!
Ako si zastaklila jos da zatamnis stakla da nas komsije ne gledaju!!! :lol:
Komsike, koje god se zadese! Sto se prenosa tice, sva prava zadrzava autor, tako da ces morati da me ugostis da bi snimak videla!!! ;)
Sto se "regala" tice, moze ali uz Bull, dok ne razvalimo regal!!!
ne znam, draga... nikad nisam volela piletinu, ne lepi za moje prstice...
nekako mi draza junetina...znas ono tvrdja, zrelije meso...zilavo!!!
jos kad je lepo pripremis, ispeces.serviras sa krompiricima...ma prste da polizes sve sa salatom,
francuskom!!!;)
decooooo ovo je bila mala lekcija iz gastronomije, da se neko ne primi bez veze
E sad kad si pomenula Bull-a tj. June, da l' znas da isto moras da pazis, mazis i dobro ga izdinstujes pre upotrebe???
Sto se dece tice evo poruke i za njih:
NE RADITE OVO KOD KUCE BEZ NADGLEDNJA STARIJE OSOBE - OPASNO JE!!!
P.S. A gde je taj ljubac???
Ako si zastaklila jos da zatamnis stakla da nas komsije ne gledaju!!! :lol:
ma super je ispalo, moze da se lezi na njoj i kad je lose vreme...mislim na terasi,
Komsike, koje god se zadese! Sto se prenosa tice, sva prava zadrzava autor, tako da ces morati da me ugostis da bi snimak videla!!! ;)
uz prakticnu prezentaciju, predpostavljam svih nejasnoca! Nadam se da si izdasan, velikodusan i strpljiv... prezenter! I da ne obaras bas jaaaakoooo cesto.
BOJIM SE HOROR FILMOVA!!!a i nemam dvd, ali imam ogledalo mesto lustera...
Sto se "regala" tice, moze ali uz Bull, dok ne razvalimo regal!!!
najcenjeniji komad namestaja koji posedujem je "daska u glavi"...i celi "regal"je odlicno ocuvan, skoro neupotrebljavan...ali se ne rentira!
E sad kad si pomenula Bull-a tj. June, da l' znas da isto moras da pazis, mazis i dobro ga izdinstujes pre upotrebe???
cu da izdinstam, do zagorevanja i prokuvanja hladnjaka... onda stanes i sipas vodu.
i kukam...
Sto se dece tice evo poruke i za njih:
NE RADITE OVO KOD KUCE BEZ NADGLEDNJA STARIJE OSOBE - OPASNO JE!!!
P.S. A gde je taj ljubac???
Ne znam, da li si jos uvek raspolozen ili te je jos vise strah...
schuhart
08.11.2007., 00:05
Samo da se lezi???
Volim ja i kad sam dole! :lol:
Sto se Horora tice samo se primakni blize, a ogledalo koliko je veliko???
Sto se tice rentiranja Chivas - Regala, ajde moze i konzumiranje!
"cu da izdinstam, do zagorevanja i prokuvanja hladnjaka... onda stanes i sipas vodu.
i kukam..."
... i onda sve iz pocetka, zar to nije san svake zene???
Ne znam, da li si jos uvek raspolozen ili te je jos vise strah...
Raspolozen sam uvek, a do kraja ces stvarno da me ubedis da sam plasljive prirode!!!
Otju LjUBAC!!!
Samo da se lezi???
Volim ja i kad sam dole! :lol:
gde dole, u suterenu... nemoj mnogo da se "dernjas" ima interfon, necemo " razgovarati" ni preko balkona, ni preko prevodioca... ja cu simultano da ti prevodim
sa svedskog...
Sto se Horora tice samo se primakni blize, a ogledalo koliko je veliko???
Dovoljno za moje godine...
Sto se tice rentiranja Chivas - Regala, ajde moze i konzumiranje!
ma moze trodupli, sve sa red bull-om i 2 kocke leda, onaj kurvazije i nije nesto...
"cu da izdinstam, do zagorevanja i prokuvanja hladnjaka... onda stanes i sipas vodu.
i kukam..."
... i onda sve iz pocetka, zar to nije san svake zene???
samo blesava zena besni kad se stvar oduzi..
Boze, daj mi strpljenja ali brzo... (ko razume, shvati ce...)
Raspolozen sam uvek, a do kraja ces stvarno da me ubedis da sam plasljive prirode!!!
Otju LjUBAC!!!
Ja bre upste nisam ni izdasna ni galantna kad su poljubci u pitanju...
al' kad si vec navalio, nek ti bude... PUSSA
(ne 'ebe lep vec uporan) mislim nemoj ovo bas da shvatis bukvalno!!!
schuhart
08.11.2007., 00:40
Ja bre upste nisam ni izdasna ni galantna kad su poljubci u pitanju...
al' kad si vec navalio, nek ti bude... PUSSA
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol:
(ne 'ebe lep vec uporan) mislim nemoj ovo bas da shvatis bukvalno!!!
Uporan, al ne skodi da je i lep???
Uporan, al ne skodi da je i lep???
' OCES ME 'ZENITI???
obecavam ti svecano, da se necu potucati okolo???ako si jos i lep !!!:D:D:D
eto...
CasperW
08.11.2007., 01:20
Hajde samo vi nastavite a ja cu zatvoriti ushi :p :p :p
schuhart
08.11.2007., 01:22
' OCES ME 'ZENITI???
obecavam ti svecano, da se necu potucati okolo???ako si jos i lep !!!:D:D:D
eto...
Ko je reko (m)rak?
Mislim da cu sad da pobegnem!!!
Cek, cek a mozda i necu, a sta donosis u miraz?
nebo_ch
08.11.2007., 02:34
... sta sam danas propustio ?
Ja se izvinjavam svim "vernim i postovanim" gledaocima ove sapunjare, trenutno imamo smetnje na vezi, koje ce se u najskorije vreme otkloniti... nadam se...
p.s. u pitanju su zakulisne radnje radnje na strogo privatnoj liniji (dramski zaplet...)
Hvala na strpljenju i razumevanju!!!
Ko je reko (m)rak?
Cek, cek a mozda i necu, a sta donosis u miraz?
Ako mislis da ti odgovorim, pogledaj privatnu postu... pa me obavesti sta si odlucio...:-)
nebo_ch
08.11.2007., 14:53
... ,,dramski zaplet,, na 27. spratu,... bas me zabrinjavas,
... kabo bi ja to ,,raspleoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooo,,...
... nadam se da je savet bio od pomoci....
CasperW
08.11.2007., 14:55
Samo da vam pozelim dobar dan i nishta vishe.... :D
Samo da vam pozelim dobar dan i nishta vishe.... :D
i ja tebi zelim dobar dan i ugodano poslepodne...
prosetaj za mene Jelisejskim poljima...
DIVAN DAN ZA RAY BAN
pozz i tebi Nebo!!!
CasperW
08.11.2007., 15:19
i ja tebi zelim dobar dan i ugodano poslepodne...
prosetaj za mene Jelisejskim poljima...
DIVAN DAN ZA RAY BAN
pozz i tebi Nebo!!!
Upravo se vracam iz shetnje.... Dan je lep, ali mnogo manje za shetanje no za spavanje... :D
schuhart
08.11.2007., 20:17
Kad se pomene brak i miraz, zaplet i rasplet se ipak moraju odvijati preko PP!
Hvala na razumevanju svim ocevidcima ove, kako rece moja draga, "sapunice"!
A sad sreco moja "ninani" mozes javno da obavestis ostale posetioce ove teme sta sve nudis u miraz!!! :lol::lol::lol:
schuhart
08.11.2007., 20:19
Eh zaboravih, pozdrav nebi i casperu.
Sto se tice spavanja bili ste u pravu, upravo sam se probudio!
[QUOTE=schuhart;5306794]Ko je reko (m)rak?
Znala sam...Ja crko' oko tebe igrajuci ( i trbusni ples, ako treba...)
a ti... maglu bi da ' vatas? A lepo sam te upozoravala, imam i svedoke...
Koji sam ja baksuz!!!
Pa nisi valjda toliko "mali" da te strah mraka?
Cek, cek a mozda i necu, a sta donosis u miraz?[a/QUOTE]
Za miraz ne brini... ti budi samo sposoban i lep...
AAAAAAAAAAAAAA (hhh...) 8,
driver nikako ne sme biti "poluautomatik",mislim da je to solidan pocetak jedne ozbiljne bracne ponude.Za ostalo dignucemo kredit na tvoje ime, naravno... da se ne osecas izgubljeno/ugrozeno...
Duso, nemas izbora, ja sam te izabrala i to ti je savrseno "svrseno".!!!
nebo_ch
08.11.2007., 20:34
Eh zaboravih, pozdrav nebi i casperu.
Sto se tice spavanja bili ste u pravu, upravo sam se probudio!
... i treba tako, pa vikend odmoran zapoceti,... a ponedeljk, odmor od vikenda,...
schuhart
08.11.2007., 21:08
[QUOTE=schuhart;5306794]Ko je reko (m)rak?
Znala sam...Ja crko' oko tebe igrajuci ( i trbusni ples, ako treba...)
a ti... maglu bi da ' vatas? A lepo sam te upozoravala, imam i svedoke...
Koji sam ja baksuz!!!
Pa nisi valjda toliko "mali" da te strah mraka?
Cek, cek a mozda i necu, a sta donosis u miraz?[a/QUOTE]
Za miraz ne brini... ti budi samo sposoban i lep...
AAAAAAAAAAAAAA (hhh...) 8,
driver nikako ne sme biti "poluautomatik",mislim da je to solidan pocetak jedne ozbiljne bracne ponude.Za ostalo dignucemo kredit na tvoje ime, naravno... da se ne osecas izgubljeno/ugrozeno...
Duso, nemas izbora, ja sam te izabrala i to ti je savrseno "svrseno".!!!
Pa sad "mali" nisam, ali ova kreditna pomrcina mi se ne svidja!!!
Cek, da se presaberem:
- 1 kom. zastakljeni balkon, doduse na 27 spratu.:-?
- 1 kom. ogledalo iznad kreveta. :lol:
- 1 kom. regal za restauraciju. (a iz koje je godine, za koliko moze da se uvali) ;)
- 1 kredit, potrosacki do 2000 evra :-(
- 1 kom. A8, njega cemo da prodamo da se vrati kredit. :lol:
- mogo kom. trbusnog plesa. :lol:
E kako sam se nadao dobro sam se udao, a cak i da nisam znao!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
A svadba na Skadarliji, o tvom trosku naravno! :lol::lol::lol:
... i treba tako, pa vikend odmoran zapoceti,... a ponedeljk, odmor od vikenda,...
Kamo srece!
e jesi sitnicav... uvek se stisnes kad se najmanje nadam...
Znas, postoje samo dve vrste braka iz racuna i iz neuracunjivosti...;););)
p.s. kupi novi casio!!!
pa se izracunaj i saberi ponovo... ne mozes nikako biti u minusu kod mene...:lol:
nebo_ch
08.11.2007., 21:29
... pa svadbeno putovanje kod kume u Pariz, sa presedanjem u Cirihu i pijankom sa starim svatom,...
... pajz' sad: ... ovo je Cirih !!!
http://img112.imageshack.us/img112/8333/19ii5hb8.jpg (http://imageshack.us) http://img138.imageshack.us/img138/1182/18lm0pb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img147.imageshack.us/img147/3481/20nn6kq4.jpg (http://imageshack.us) http://img147.imageshack.us/img147/1842/24dr3vr0.jpg (http://imageshack.us)
... i ne mogu da nadjem slike Pariza,... al', svidelo bi vam se...
NECE MENE TO JUNE DA MUNE!!!
lepo zamisljeno, ali bojim se da u mladozenjino jajce nema zumance!!!
nesto mi mirise na stipsu...mada, volela bih da gresim... svasta mi je obecao...
nebo_ch
08.11.2007., 21:42
... i meni se cini da je zreliji i spremniji za ,,Ferijalni savez,, nego za brak,
... sve bi nesto ,,sa popustom,, i ,,grupno,,... zabusant
schuhart
08.11.2007., 22:09
e jesi sitnicav... uvek se stisnes kad se najmanje nadam...
Znas, postoje samo dve vrste braka iz racuna i iz neuracunjivosti...;););)
p.s. kupi novi casio!!!
pa se izracunaj i saberi ponovo... ne mozes nikako biti u minusu kod mene...:lol:
O toj neuracunljivosti sam i pricao, a i sta ce mi digitron ako imam PC.
No plasim se kamate kredita, ovi zelenasi nisu normalni po Srbiji!
NECE MENE TO JUNE DA MUNE!!!
lepo zamisljeno, ali bojim se da u mladozenjino jajce nema zumance!!!
nesto mi mirise na stipsu...mada, volela bih da gresim... svasta mi je obecao...
Vidi negde procitah na nekoj temi pravi odgovor na ovaj post:
"Samo ti trazi dlaku u jajetu, a kad jajca odu ostace ti samo dlake" :lol::lol::lol:
... i meni se cini da je zreliji i spremniji za ,,Ferijalni savez,, nego za brak,
... sve bi nesto ,,sa popustom,, i ,,grupno,,... zabusant
... nebo vidi se da si preko, ferijalni savezi su davno ukinuti kod nas, ali studentske organizacije nisu! Studentkinje :shock: ... :lol::lol::lol:
... cek da ne lutam, ja sam covek pred oltarom! :lol:
Nego one fotke ti nisu losa ideja za pocetak medenog meseca, a za dalje videcemo ...
O toj neuracunljivosti sam i pricao
jel' to ona cuvena muska recenica:
"Mislim, dakle neozenjen sam!!!"
... nebo vidi se da si preko, ferijalni savezi su davno ukinuti kod nas, ali studentske organizacije nisu! Studentkinje :shock: ... :lol::lol::lol:
... cek da ne lutam, ja sam covek pred oltarom! :lol:
Znaci ipak pristajes da te ozenim???
jesi li?
a sta?
znaci nisi!
otkud znas da nisam?
pa dobro jesi li?
nisam!!!
(legendarni dijalog iz serije "Grlom u jagode")
Nego one fotke ti nisu losa ideja za pocetak medenog meseca, a za dalje videcemo ...
uzmes kredu i sve je u redu
Vidi negde procitah na nekoj temi pravi odgovor na ovaj post:
"Samo ti trazi dlaku u jajetu, a kad jajca odu ostace ti samo dlake" :lol::lol::lol:
.....
Pa nisam ja perfekcionista da trazim dlaku u jajetu i saljem je na dnk analizu, (radi utvrdjivanja ocinstva...)
ja sam pricala o zumancu u svezi sa bankarskim transakcijama i stednim ulozima.
vec me ne slusas...;-);-);-)
schuhart
08.11.2007., 23:05
Pa nisam ja perfekcionista da trazim dlaku u jajetu i saljem je na dnk analizu, (radi utvrdjivanja ocinstva...)
ja sam pricala o zumancu u svezi sa bankarskim transakcijama i stednim ulozima.
vec me ne slusas...;-);-);-)
:confused::confused: trudna si :shock::shock::confused: :-?:-? :)
Kad pre ... :?:
Ako ces vec da me zenis, a ja jadan iz neuracunljivosti pristao na, tek sad mi je jasno, "poklon paketic", sto te toliko interesuje moja slamarica???
schuhart
08.11.2007., 23:08
Cek za one koji ne razumeju:
"poklon paketic" tj. kad ozenis devojku koja ima dete ili je vec u drugom stanju, a da dete nije tvoje!!!
nebo_ch
08.11.2007., 23:11
... e,.. ajd 'muvajte se vi, a ja idem da se munem u frizider,... bas sam ogladneo...
:confused::confused: trudna si :shock::shock::confused: :-?:-? :)
Kad pre ... :?:
Dragi moj, ako te do sada nisu obavestili nece to od vazduha... veruj mi,
probala sam i na propuhu ne ide... nikako:-(
Ako ces vec da me zenis, a ja jadan iz neuracunljivosti pristao na, tek sad mi je jasno, "poklon paketic", sto te toliko interesuje moja slamarica???
dacu ja tebi poklon paketic, ako verujes u tetka Mrazice...i volis slatkise i igracke...
samo me interesuje kojiko je udobna... a cim je punjena...
Hvala na ? ne zalim se nikad!!! :D:D:D na likvidnost,
schuhart
08.11.2007., 23:20
220 x 180 cm, malo ulubljena po sredini!
Sto se brines, tu je kredit, kupicemo drugu "slamaricu"!
Tetka Mrazica i trbusni ples, vec si mi zagolicala mastu!!! :lol:
220 x 180 cm, malo ulubljena po sredini!
Sto se brines, tu je kredit, kupicemo drugu "slamaricu"!
Kako ono bi..."udjes izadjes i gotovo!!! koja reklama:D:D:D
Tetka Mrazica i trbusni ples, vec si mi zagolicala mastu!!! :lol:
Trudim se... ma bice ovde nesto, ako ne uleti neka "studentkinja"
u produzecima u tvoj termin!!!
schuhart
08.11.2007., 23:45
Trudim se... ma bice ovde nesto, ako ne uleti neka "studentkinja"
u produzecima u tvoj termin!!!
Bolje se brini za pauzu izmedju cetvrtina!
Bolje se brini za pauzu izmedju cetvrtina!
idealan sport za muskarca "sklekovi na zivom pesku"
duso, ako prezivis do II cetrvrtine, obavezno se javi!!! znaci da si bas "sposoban";)
nebo_ch
09.11.2007., 00:21
... decko je mlad i jos ne shvata koji je JACI pol,.... :lol:
schuhart
09.11.2007., 00:35
idealan sport za muskarca "sklekovi na zivom pesku"
duso, ako prezivis do II cetrvrtine, obavezno se javi!!! znaci da si bas "sposoban";)
Cuvaj se za produzetke ... :lol:
... decko je mlad i jos ne shvata koji je JACI pol,.... :lol:
a mozda i nije toliko mlad i zna sta radi!!! 8-)
-)
ocuvana sam kao... Tutankamon!!!;););)
laku noc svim gledaocima...
CasperW
09.11.2007., 14:00
Pozdrav svima :D Vidim da "muvanje" uspeshno napreduje...samo tako ;)
Cmokic za schuharta :p
evo ga zaplet... radnje... pa konacno...Hoze Armando je na "sluzbenom putu"...da znas
pozz i tebi...Lusesita:D:D:D
a ja odoh malo u dnevnu svaleraciju...;););)
mozda nabasam na muza, slucajno iz neznanja
hoze......:)
ma dobro ti nama dosao Don_Huan_de_Marko... :D:D:D
naci ce se vec neka Esmeralda i za tebe...
xaxa :) de iskopa to ime :)
xaxa :) de iskopa to ime :)
tvoje ili buduce ti... sajber_gospo'je???;););)
tvoje ili buduce ti... sajber_gospo'je???;););)
ajd za ovu Esmeraldu sam i cuo negde :) al ovo Don Huan cccc:D
ajd za ovu Esmeraldu sam i cuo negde :) al ovo Don Huan cccc:D
ma bila neka limunadica od filma... e tog don_bla_bla_de _MARCA ...
(koliki mu je???... "naziv" ;)) glumio valjda Dzoni Dep ili Marlon Brando,
da me 'ebes ne znam tacno koji??? upsss :roll:
CasperW
09.11.2007., 16:27
Lepo lepo... Divno je citati vas :D
schuhart
09.11.2007., 17:03
I evo pauze za prvu cetvrtinu, kissic i tebi! :lol:
ma bila neka limunadica od filma... e tog don_bla_bla_de _MARCA ...
(koliki mu je???... "naziv" ;)) glumio valjda Dzoni Dep ili Marlon Brando,
da me 'ebes ne znam tacno koji??? upsss :roll:
U novoj verziji, zgoljavi Dzoni Dep!!! :lol:
CasperW
09.11.2007., 17:05
Zahvaljujem... i (opet) istom merom uzvracam :D
schuhart
09.11.2007., 17:12
Zahvaljujem... i (opet) istom merom uzvracam :D
i ja, ija ...
evo ti linkovi.
http://www.fotokinoklub.com/sr/
http://www.fonfoto.com/
Nego ovi iz Nis kasne sa izvestajem od ponedeljka!
CasperW
09.11.2007., 18:49
Oh hvala hvala... Da te ljubim josh ili je bilo dovoljno??? :p :p
schuhart
09.11.2007., 19:14
Nastavi dok se ne vrati ninani ... :-P
CasperW
09.11.2007., 19:27
...Lepo mi je zato mi ne kvari...tren sa tobom, sve je drugo njeno...poljubi me ne mora da vidi...jer i to je meni zabranjeno... :D :D
Pinkasta
09.11.2007., 21:17
Le, le..... Kaka muvanja! Ne mogu da verujem! :D
Suki, Suki.... :D
schuhart
09.11.2007., 21:36
qq ... :razz::razz::razz:
nebo_ch
09.11.2007., 22:13
... a sad,... muvanje u vikend-izdanju ili..., predjimo sa reci na telo,...ovaj,... delo !!!
CasperW
10.11.2007., 11:51
Ovo je neopasno muvanje koje svakako ne shkodi...a ako ne shkodi...znaci da prija... Zato, idemo dalje :D Pozdrav za sve i naravno cmokic za Shukija :p
postovani gledaoci
sledi vazno obavestenje: zbog neprimerenog ponasanja aktera
sapunjare pod nazivom Ko ce koga... smuvati bre ... (preko tarabe)...
da ovaj program nije primeren ispod navedenog uzrasta...30
nastavice se...
epizoda bb.
.... i dok je sirota, lepotica sinjorita_Nininja radila, zrtvovale se...
(citaj skitala po bg-skim. kafanama) njen dragi Hoze Armando je sve
gu-gu, bu-bu, CMOK, gu-gu, bu-bu CMOK sa Lusesitom...
A i sinjorita_el_Pinke je pomalo sumljiva...ispitace se...
Izbezumnjena Nininja krokodilske suze je isplakala...i sva u suzama utehu svog napacenog srca pronasla je u obliznjem frizideru...
(napomena: samo je sijalica ostala da obasjava svu avetinjsku pustos koju je ostavila za sobom) +
napolitanke iz steka...
Nije Lusesita kriva, postovani gledaoci ona je fina senjorita_madmazel...
vec onaj zlotvor Hoze Armando...juri sve sto suknju nosi...
sva sreca pa ovo nije Scotland's... sapunjara
Ne mogu da verujem, mislim da prozivljavam
mali mozdani i emotivno-srcani udar...8-)
Pinkasta
10.11.2007., 18:30
Ja nisam kriva, mame mi! :lol:
schuhart
10.11.2007., 19:22
postovani gledaoci
sledi vazno obavestenje: zbog neprimerenog ponasanja aktera
sapunjare pod nazivom Ko ce koga... smuvati bre ... (preko tarabe)...
da ovaj program nije primeren ispod navedenog uzrasta...30
nastavice se...
Koliko sam obavesten, svi su punoletni 30+ !!!
epizoda bb.
.... i dok je sirota, lepotica sinjorita_Nininja radila, zrtvovale se...
(citaj skitala po bg-skim. kafanama) njen dragi Hoze Armando je sve
gu-gu, bu-bu, CMOK, gu-gu, bu-bu CMOK sa Lusesitom...
A i sinjorita_el_Pinke je pomalo sumljiva...ispitace se...
Izbezumnjena Nininja krokodilske suze je isplakala...i sva u suzama utehu svog napacenog srca pronasla je u obliznjem frizideru...
(napomena: samo je sijalica ostala da obasjava svu avetinjsku pustos koju je ostavila za sobom) +
napolitanke iz steka...
Nije Lusesita kriva, postovani gledaoci ona je fina senjorita_madmazel...
vec onaj zlotvor Hoze Armando...juri sve sto suknju nosi...
sva sreca pa ovo nije Scotland's... sapunjara
Le, leeee ... qq... Hoze Armando zlotvor!!! :shock:
Ne mogu da verujem, mislim da prozivljavam
mali mozdani i emotivno-srcani udar...8-)
Treba li ti reanimacija? :lol::razz::lol::lol:
Hoze Armando: Ni ja, ja ne znam o cemu pricate, samo sam bio do tetke da odnesem lek!
ja ga volim! :lol:
D
ne znam sta bih ti rekla...el_Pinke... mnogo si sumljiva...
moraces da objasnis... tv gledaocima... koji su izgleda otisli po kokice...
Treba li ti reanimacija? :lol::razz::lol::lol:
eeeeee, opet prazna obecanja...
Hoze Armando: Ni ja, ja ne znam o cemu pricate, samo sam bio do tetke da odnesem lek!
ma znamo bre, pric'o nam sinoc Muto na slavi!!!
schuhart
10.11.2007., 23:14
ma znamo bre, pric'o nam sinoc Muto na slavi!!!
Ko je taj, a mozda i ne znam da ga znam! :shock:
... nema nikog na televiziji???:roll:
alo bre, gde ste svi nestali?:cry::cry::cry:
Evangelion
11.11.2007., 15:53
AAAAAAAAaaaaaaaaa.........i neeed girlfriend^^
Jedva cekam da odem u srednju skolu,valjda ce tamo imati neka slobodna :)
sram te bilo, sta ce tebi girlfriend... ???:shock::shock::shock:
jos si mali, cekaj da porastes malo, kad budes imao oko 30-tak naci cemo ti neku bas lepu devojcicu...:
ej, dobrodosao :D:D:D
CasperW
11.11.2007., 17:04
Dobrodoshao @Evangelion :D
Dobar dan zelim svima ..... :D
Draga Casper ovde je uveliko pao mrak...vec imaaaaa.....dosta dugo...
i jos ce da pada, jer treba da pada...:roll:
Moje omiljeno doba dana je noc ::-D
Evangelion
11.11.2007., 17:16
nije meni fora da nadjem neku kad budem imao 30 nego sad,jedva cekam da je nadjem,da osetim osecaj prvog poljubca,da setam sa njom po romanticnim mestima,da provodim vreme sa njom i da se uvek volimo ^^
CasperW
11.11.2007., 17:18
Draga Casper ovde je uveliko pao mrak...vec imaaaaa.....dosta dugo...
i jos ce da pada, jer treba da pada...:roll:
Moje omiljeno doba dana je noc ::-D
Shta bih ti rekla onda ? Dobro vece?
I ovde pada...i to ne samo mrak i noc...vec i kisha....bljak....
CasperW
11.11.2007., 17:19
nije meni fora da nadjem neku kad budem imao 30 nego sad,jedva cekam da je nadjem,da osetim osecaj prvog poljubca,da setam sa njom po romanticnim mestima,da provodim vreme sa njom i da se uvek volimo ^^
A zashto nije fora da nadjesh kada budesh imao 30god??? Zar se u tim godinama ne zivi? Ne razumem?! Ali svakako, te tvoje godine imaju te neke svoje cari... :D
jooooooooooj :o:o:o
p.s. nisam kompetentna, ovo definitivno nije moj resor...mislim "romantika":roll:
molila bih da neko strucniji objasni Evangelion_u.
U moje vreme nije bilo tih predmeta bar ne u osnovnoj skoli.
Evangelion
11.11.2007., 17:28
cekaj ako nije to sta je onda?
cekaj ako nije to sta je onda?
kada porastes, kazace ti se samo!!!8-)
Kasper jel ti imas osecaj da se neki "osnovci" zezaju sa tetama???;)
sto svakako nije primereno!!!
schuhart
11.11.2007., 21:25
... nema nikog na televiziji???:roll:
alo bre, gde ste svi nestali?:cry::cry::cry:
Posledice od sinoc! :lol:
Uf, koliko mu to dodje, 13-14 godina??? :)
Dobrodoshao @Evangelion :D
'bro vece i tebi, edan 'okic!
kada porastes, kazace ti se samo!!!8-)
sto svakako nije primereno!!!
Ma jok, sta ce mu curice ako moze tete, zna mali sta oce! Iskusno BRE!!! :lol::lol::lol:
Posledice od sinoc! :lol:
mislis od jutros... Ma kad je bal, nek je maskenbal ;)
Ma jok, sta ce mu curice ako moze tete, zna mali sta oce! Iskusno BRE!!! :lol::lol::lol:
[moze, moze ako me zamoli da mu odem na roditeljski
mada, mrka kapa, pricica je providna...navlakusa bzvz
Evangelion
11.11.2007., 23:19
Neka mi neko objasni,zasto mi se bas sad ima devojka?Jel zbog hormona ili zbog neceg drugog?Odjednom mi je zapelo^^
da li i kad ste vi imali 14 god zeleli ste devojku/momka?^^
CasperW
12.11.2007., 00:31
[QUOTE=ninani;5331205]kada porastes, kazace ti se samo!!!8-)
sto svakako nije primereno!!![/QUOTE
Ne...nemam trenutno nikakav osecaj...nazalost ...
CasperW
12.11.2007., 00:32
'bro vece i tebi, edan 'okic!
Fajaaaa i tebi 2 'okic-a :p :p
schuhart
12.11.2007., 20:10
Neka mi neko objasni,zasto mi se bas sad ima devojka?Jel zbog hormona ili zbog neceg drugog?Odjednom mi je zapelo^^
da li i kad ste vi imali 14 god zeleli ste devojku/momka?^^
Pa ti tek pocinjes!!!
Da ti kaze cika Schuhart nesto: To sa devojkama i nije toliko losa stvar, samo ima par zackoljica - zna da bvude za'ebano!
1. Kad ih nema nema nijedne nigde, ko da si gubav, al kad se navrznu to je vec problem, napadaju coporativno sto naravno rezultira time da opet nema nijedne! :-?
2. A kad vec savatas curu, mada taj fenomen jos uvek nisam uspeo da resim :shock:, odma uobrazi da ti je gazda u gorem slucaju mama!!!:???:
3. ... :lol:
Pa ti vidi, ne mozes bez njih, a nemozes ni sa njima! :???:
Fajaaaa i tebi 2 'okic-a :p :p
... 3 'okica!
CasperW
12.11.2007., 20:14
Shuki...evo tebi vagon 'okica pa ti vidi shta cesh sa njima :p
schuhart
12.11.2007., 20:23
Shuki...evo tebi vagon 'okica pa ti vidi shta cesh sa njima :p
A ja reko da se brojimo do 1000 i nazad!!! smrc, smrc
Ma sta sad, evo tebi 2 vagona 'okica! :lol:
nebo_ch
12.11.2007., 20:33
... schuhart,... sad posle one ,,Teorije za svalere-pocetnike,, mogao bi omladincu malo da sredis preko veze i ,,praktikum,
... imaj dusu,...
schuhart
13.11.2007., 00:54
... schuhart,... sad posle one ,,Teorije za svalere-pocetnike,, mogao bi omladincu malo da sredis preko veze i ,,praktikum,
... imaj dusu,...
Ocu, ocu, al dosta mu je za pocetak i ovako je krenuo iskusno!!!
Sam se kaci, a to je pola posla!
Neka i zavrsi iskusno!!!
CasperW
13.11.2007., 02:04
A ja reko da se brojimo do 1000 i nazad!!! smrc, smrc
Ma sta sad, evo tebi 2 vagona 'okica! :lol:
Wauuuuuu....sada sam happy...
A da skratimo sa cokicima...? A ?
Pinkasta
13.11.2007., 17:10
E, Shuki, taj praktikum i meni treba! :lol:
***, ne razumem se u te stvari! :lol:
nebo_ch
13.11.2007., 17:18
..... ne razume se ni schuhart,.... sam' se folira,... al' , nek mu bude,... sam je kriv...
Pinkasta
13.11.2007., 17:20
..... ne razume se ni schuhart,.... sam' se folira,... al' , nek mu bude,... sam je kriv...
A, ti se razumes? :-)
schuhart
13.11.2007., 23:02
Wauuuuuu....sada sam happy...
A da skratimo sa cokicima...? A ?
A sto ???
E, Shuki, taj praktikum i meni treba! :lol:
***, ne razumem se u te stvari! :lol:
Pa BRE, evo vec nedelju dana cekam taj tvoj poziv za kafu, a ti nikako, pa da se ispraksujemo!!! :lol::lol::lol:
Ma pusti Nebu, on je samo malo ljubomoran!!! :lol:
CasperW
14.11.2007., 10:48
Ma onako...cisto bzvz... :p Dosadice ljudima cokici :p
Evangelion
14.11.2007., 13:36
nadam se da ce biti neka u srednjoj koja je zainteresovana za mene,nisam ja taj tip da napadam ako me nece nece me,nemogu sad na silu da je nateram da me voli.Hvala za savet shuki i keep it in mind^^
Pinkasta
14.11.2007., 15:13
Shuki, mislila sam da procitam, taj praktikum,
a ne ti prakticno da mi pokazes! A, kafu ce dobijes!
I viski u... tamo gde mi idemo, da ne otkrivam pozicije! :lol:
nebo_ch
14.11.2007., 20:44
.... ku-kuuuuuuuu,.... i le-le,
...'di se razumem,.... notorni ponavljac,
....los djak dobrih uciteljica,... stalno ono : ,,... ponovi to jos jednom!,,
schuhart
14.11.2007., 22:10
nadam se da ce biti neka u srednjoj koja je zainteresovana za mene,nisam ja taj tip da napadam ako me nece nece me,nemogu sad na silu da je nateram da me voli.Hvala za savet shuki i keep it in mind^^
Nema na cemu i drugi put!
Samo ti napadaj al bez sile, ako nista drugo bar se svaka deseta za'ebe, znam iz iskustva! :lol:
Shuki, mislila sam da procitam, taj praktikum,
a ne ti prakticno da mi pokazes! A, kafu ce dobijes!
I viski u... tamo gde mi idemo, da ne otkrivam pozicije! :lol:
Kafa kad??? :shock:
... viski ... tamo ... :shock:
... za subotu zakazana pogibija, kod mene drugi dan slave cela ekipa stize pod
default-om komirana. 8-):lol:8-)8-)
'bro vece...svim kolegama:D:D:D
vidim imate neke novine na tv-programu i novog urednika skolske redakcije...
e bas me je razocarao, ja se nadala da ce on biti urednik sportske redakcije (streljastvo, rvanje, gimnastika na parteru, klizanje_umetnicko, jahanje i umetnicko i neumetnicko... i tako to...)
da je bar nasao neku adekvatnu zamenu. ma nije ni otkazni rok odradio...vec zbriso iz redakcije...
e koja sam ja baksuzina...:cry::cry::cry:
aj' zovite me kad bude emitovana emisija :"na slovo na slovo..." u okviru skolskog programa...
za sinjoritu el_Pinke...[/COLOR]
i skitam ja danas, i naravno zavrsim u nekoj parfimeriji...i zaprepastim se vidim poznata mi devojka... i ne mogu da se setim... ogroman poster za parfem Moschino_Funny!!!
i setim pa da... senjorita Pinkasta.
eto samo da znas da sam mislila danas na tebe.:D:D:D
schuhart
14.11.2007., 23:03
'bro vece...svim kolegama:D:D:D
vidim imate neke novine na tv-programu i novog urednika skolske redakcije...
e bas me je razocarao, ja se nadala da ce on biti urednik sportske redakcije (streljastvo, rvanje, gimnastika na parteru, klizanje_umetnicko, jahanje i umetnicko i neumetnicko... i tako to...)
da je bar nasao neku adekvatnu zamenu. ma nije ni otkazni rok odradio...vec zbriso iz redakcije...
e koja sam ja baksuzina...:cry::cry::cry:
aj' zovite me kad bude emitovana emisija :"na slovo na slovo..." u okviru skolskog programa...
NEBOoooo, cini mi se da si prozvan ... :lol::lol::lol:
Johnny_taraba_9
14.11.2007., 23:05
ko hoce da mu kazem kako se muva devojka nek mi se javi na PP :)
inace ja sam majstor u tome
veze za jednu noc su mi specijalnost
nebo_ch
14.11.2007., 23:13
.... ovde ,,klub romanticara,,.... i to onih nepopravljivih,
... ti si malko zalutao, al' cemo za uMetnika na onaj ,,skolski program,, da te postavimo,
... delujes emanPicovano,...
-)
a...??? Nije Nebo zatrazio da se pricuvam...ni na gostujucem ni na domacem terenu.;););)
Nebo je urednik ekoloske redakcije
(priroda, caj od travuljina...) i kulture ...
opet bi da begas od dobrovoljno preuzete odgovornosti...
schuhart
14.11.2007., 23:16
Je li el ovo neka navlakusa? :roll:
schuhart
14.11.2007., 23:18
a...??? Nije Nebo zatrazio da se pricuvam...ni na gostujucem ni na domacem terenu.;););)
Nebo je urednik ekoloske redakcije
(priroda, caj od travuljina...) i kulture ...
opet bi da begas od dobrovoljno preuzete odgovornosti...
Ja ne znam o cemu ti pricas? :shock:
P.S. Cek bre, ni do poluvremena nismo dosli ... :lol:
a koje si ti duso godiste, plasim se svake dalje komunikacije bez ovog podatka...:shock:
i uzasno me strah specijalaca...:roll:
Ja ne znam o cemu ti pricas? :shock:
P.S. Cek bre, ni do poluvremena nismo dosli ... :lol:
'ebo lud zbunjenog vec, pre prvog zvizduka!!!:D:D:D
CasperW
14.11.2007., 23:33
Divan program :D Ups...dobro vece zelim svima :D
ma gde si bre CasperW...:D:D:D
e da sam ja u parizu, odmah bi odigrala jednu simultanku sa nekim A.Delonom - 40.god. ovi ovde bre lencuge, zabusanti... sta da ti pricam...ma vidis i sama;););)
sve se pitam a koju bi ti redakciju???
MIP, dijaspora, lokalna samouprava PO i sire... medjuljudski odnosi...
ne znam sta preferiras?
schuhart
14.11.2007., 23:49
'ebo lud zbunjenog vec, pre prvog zvizduka!!!:D:D:D
To tako ide, ko sta naguzi to mu je, posle mozes da se paravdas koliko hoces ... :lol:
Takodje ...
CasperW
14.11.2007., 23:51
Evo mene ninani :D :D
Ja draga u ovom trenutku najvishe preferiram "krevet varjantu" :p
Shta bih ti rekla...u vezi Delona si milijon posto u pravu....a u vezi ostalih...hmhm...ne znam?! Videcemo josh ;)
To tako ide, ko sta naguzi to mu je, posle mozes da se paravdas koliko hoces ... :lol:
..
Lud zbunjeno sve dok zbunjeni nije poludeo pa zbunio ludog!!!:D:D:D
Vidis kako se mi leeeeeepo slazemo i razumemo!!!
Imas ti svojih momenata, nije da nije!!!:D:D:D
Evo mene ninani :D :D
Ja draga u ovom trenutku najvishe preferiram "krevet varjantu" :p
;)
ako to znaci da si pospana, primi jedno lepo laku noci iz kisnog BG.
ja cekam neku seriju na pravoj tv (program je ubitacno dosadan, godinama)..
ovaj program je mnoooooogo bolji... :D
CasperW
15.11.2007., 00:03
ako to znaci da si pospana, primi jedno lepo laku noci iz kisnog BG.
ja cekam neku seriju na pravoj tv (program je ubitacno dosadan, godinama)..
ovaj program je mnoooooogo bolji... :D
Tacno tako..pospana i po malo bolestna...ali procice to brzo ;)
Zahvaljujem i ja tebi zelim prijatan nocni program...iz veoma hladnog Pariza :D
schuhart
15.11.2007., 00:06
Lud zbunjeno sve dok zbunjeni nije poludeo pa zbunio ludog!!!:D:D:D
Vidis kako se mi leeeeeepo slazemo i razumemo!!!
Imas ti svojih momenata, nije da nije!!!:D:D:D
I tjorav pet'o ubode po koju koku! :lol:
I tjorav pet'o ubode po koju koku! :lol:
devojkama je najinteresantniji mladic, koji setajuci plazom -
ostavlja tri traga...:shock:
Slepac,u pravu si više nego što misliš....
nisi valjda....:shock::shock::shock:
schuhart
15.11.2007., 00:38
Svi forumasi se toliko nahvalise trecim tragom, a nijedan da ga ostavi!
nisi valjda....:shock::shock::shock:
Kako se uzme, sve po potrebi ... :lol:
Pinkasta
15.11.2007., 16:26
.... ku-kuuuuuuuu,.... i le-le,
...'di se razumem,.... notorni ponavljac,
....los djak dobrih uciteljica,... stalno ono : ,,... ponovi to jos jednom!,,
Joj, i ja isto! :p
Nikako da zapamtim! :oops:
Sramota me vise da teram nekog da mi ponavlja!
Zato i jazem da mi treba jedan praktikum! :-D
Pinkasta
15.11.2007., 16:29
za sinjoritu el_Pinke...[/COLOR]
i skitam ja danas, i naravno zavrsim u nekoj parfimeriji...i zaprepastim se vidim poznata mi devojka... i ne mogu da se setim... ogroman poster za parfem Moschino_Funny!!!
i setim pa da... senjorita Pinkasta.
eto samo da znas da sam mislila danas na tebe.:D:D:D
Jaoj! Odushevljena sam! :-D
Funny je extra!
Ja ga obozavam!
Probaj! Necas se pokajati! :-D
Jaoj! Odushevljena sam! :-D
Funny je extra!
Ja ga obozavam!
Probaj! Necas se pokajati! :-D
ja volim Boucheron... :D:D:D
vidis, prepoznala sam te u gradu...drago mi je ako sam te odusevila...:D
a "junetinu" obozavam...:roll::shock::roll:
probaj!Neces se pokajati!:D:D:D
nadam se da je CasperW ozdravila???
neka te "neko tebi omiljen" poljubi tamo gde te boli da brze prodje
ili ono sto je bolelo da vise ne dodje :D:D:D
CasperW
15.11.2007., 23:05
nadam se da je CasperW ozdravila???
neka te "neko tebi omiljen" poljubi tamo gde te boli da brze prodje
ili ono sto je bolelo da vise ne dodje :D:D:D
Evo ninani, sada je vec bolje...hvala ti svakako :D
Neko meni omiljen je se nocas zabrinuo oko mog zdravlja...svom srecom ;)
Inace zelim svima dobro vece :D
nebo_ch
15.11.2007., 23:24
... ma,... nista bez masaze,... onako, srpski,... batali te francuske ljubi-lekice...
CasperW
15.11.2007., 23:28
Ko govori o "francuskim ljubi-lekicima"??? :p
e slusajte foru, danas sam cula... kaze
"francuz je impotentan, kad se ugrize za jezik";)
i nije nesto...ali lepo mi se namestila na nebin komentar...
nebo_ch
15.11.2007., 23:37
... razmisljao sam o onoj ekoloskoj redakciji,... prihvatam,
... za leto da se pripremite, veliki parti pravim na Belom Bagremu sa kampovanjem, gumenim camcem, kotlicem,
... i degustiranjem domacih pobrljavki,
... bicete obavesteni,....
... ako budem dolazio do Nove godine svima saljem PP i koje vece i gde vas cekam na pozarevacku cajanku (citaj: pijanku),
... naravno, bolje je da vi kazete koje je to dobro i omiljeno mesto,
... a domacin zurke cu ja da budem,...
... pa,... da cujem ... sta mislite ?
e znas kako se kaze "ponudjen ko pocascen"! Hvala na pozivu...
Nemam pojma zbog cega i kako nesto mi kroz glavu prolazi ?
da li se to meni cini ili ste vi svi iz PO???i da li se vi poznajete licno???
ja sam izgledala malo "zalutala", medju vas!!!
nebo_ch
16.11.2007., 03:17
... ninani,... i ja sam ,,zalutao,, ako ti onako o sebi mislis,
... ja sam ovde zasigurnp najstariji !!!
... odavno su me ,,izbacili,, iz omladinske ,,sekcije,,
... i pozarevljni su me odavno ,,ispisali,, zbog ,,neplacene clanarine,, i nedolazenja na ,,partijski,,
Pinkasta
16.11.2007., 14:15
Ja znam, samo Shukija! :-?
CasperW
16.11.2007., 15:11
E ja ne znam ama bash bash nikoga :(
nebo_ch
16.11.2007., 21:01
Najzad vikend,... da danemo od muvanja,... P A U Z A !!! (... to da je dobro to bi mi svi radili)
Salim se,... nadrljali ste,... opet vikend-trobroj !!!
CaseerW opravdano na postedi,.... otali: A K C I J A !!!
U ponedeljak: R A P O R T !!!
AHA... sutra se u hiper_marketu na vikend akciji moze jeftinije kupiti
mandarina,dugotrajno mleko,kvarcna grejalica,cini mi se da su reklamirali i patofne...
ja ne mogu cekati da ti raportiram...
pa ti odmah javljam da ce predstojeca vikend akcija proci bez mene...;););)
p.s. mislim da cu emigrirati...zabrinuta sam za svoje zdravlje!!!:D:D:D
Ja znam, samo Shukija! :-?
budi dobra ,kao sto si lepa pa nam malo izogovarj Shukija!!!
necemo mu nista reci, niti cemo pricu siriti po celom forum_gradu!!!;););)
sve ce ostati medju nama, nismo mi izdajice...
Nebo, otkud znam, mozda ovi ne znaju ko su i kakvi su bili SKOJ_evci...
objasni, to je tvoja redakcija...
Otkud svi vi ovde?
ja sam zalutala u saobracaju, riknula mi navigacija...:roll::roll::roll:
za ostale ne znam
nebo_ch
16.11.2007., 22:10
... i ja sam dosao tockom iz Blatajnice,...
... a vidi ti ,,fazana,, ( Tanto )... odma' dos'o na ,,MUVANJE,,.... nije on mutav,...
CasperW
16.11.2007., 22:15
Najzad vikend,... da danemo od muvanja,... P A U Z A !!! (... to da je dobro to bi mi svi radili)
Salim se,... nadrljali ste,... opet vikend-trobroj !!!
CaseerW opravdano na postedi,.... otali: A K C I J A !!!
U ponedeljak: R A P O R T !!!
Zahvaljujem.... :D Ali ima akcije i ovde... Jes' da nije kao u Po ali ... ipak se i ovde zivi :p
CasperW
16.11.2007., 22:17
Otkud svi vi ovde?
Veruj da se i mi nekada pitamo, " otkud mi ovde" ?!?! :p
Mislim (Nebo) da je presudna rec ovde bio "Pozarevac" - kao neki "Mini domaci forum", ali ni to nije daleko od istine :) Lepo sam procitao sve sta ste napisali, pa sam hteo da pitam koja vam je to vrsta "muvanja"? Nije mi bas poznato
CasperW
16.11.2007., 22:19
E sada, ninani, nebo, pinkasta...zelim vam dobro vece :D
Shukiju cmokic i ako ga nema neshto ... hmhm... gde li je zalutao?!?! Da l' i njemu nije "zakucala" navigacija?!?! :p
WOW, al' ste brzi s odgovorima - svaka cast - japanska produktivnost :)
CasperW
16.11.2007., 22:21
Mislim (Nebo) da je presudna rec ovde bio "Pozarevac" - kao neki "Mini domaci forum", ali ni to nije daleko od istine :) Lepo sam procitao sve sta ste napisali, pa sam hteo da pitam koja vam je to vrsta "muvanja"? Nije mi bas poznato
Izvini, ali ti moram priznati neshto : Jaaaaaaakooooooo mi je morbidna ova tvoja fotka...sva sam se najezila....
A muvanje k'o muvanje...zna se shta je i kako je! Da li u Pozarevcu ili ko zna gde...svodi se na isto...;zar ne?
CasperW
16.11.2007., 22:22
Kako ovde ide muvanje???? :p
Izvini, ali ti moram priznati neshto : Jaaaaaaakooooooo mi je morbidna ova tvoja fotka...sva sam se najezila....
A muvanje k'o muvanje...zna se shta je i kako je! Da li u Pozarevcu ili ko zna gde...svodi se na isto...;zar ne?
Hvala - fotka je moja, samo sam je malo "kasapio" u Photoshopu - a za muvanje, u pravu si
CasperW
16.11.2007., 22:25
Mislim...nije bilo nishta licno... Ali zashto se tako "nagrdi" majku mu???