Vidi punu verziju : NAslov :PP
Stoorbak
04.05.2003., 21:28
Pa evo poshto sam se prvi setio da stavim temu, onda sam i prvi!!! :pPPpp
/me poklanja se i pocinje
Lepo grad, svi oni koji su nekad imali prilike slozice se samnom. I ne zato shto sam nekada ziveo u Prishtini stvarno mislim da je lep grad. I shta sad ima tu da se kaze Ljudi, mnogo je loshe kada ne mozesh da slobodno gradom u kojem si proveo svoje detinjsvto, nego morash da molish nekog stranca ne bi li ste, makar provozao gradom. U bre, shto sam postao elegican, k'o Brano Radicevic za Sremskim Karlovcima. Smara me ova prica. Ako imate neshto da kazete, recite!!!!!!!1
ZombiEYU
05.05.2003., 13:24
Alo bre Vlado, pa sta ti je, mislim sto si smoren. :oP I ja sam u istoj situaciji kao i ti, samo sto ja gledam s druge strane, recimo, dobra je stvar sto uvek naletis na nesto dobro sto "gore" nema :o) znas na sta mislim, mada i ako ima, onda je to "shit" :oP
Ajde pozdrav i nemo' bit' tuzan :o)
ZombiEYU (http://www.zombieyu.hk.st)
Stoorbak
05.05.2003., 16:31
Ma bre brate sve je ok samo shto ponekada se osecam tako usrano zbog svega toga, zbog tog sranja koji nas je zadesio :(( Gledam i ja sa druge strane ali........ fujjjjjjjj kako da ne budesh smoren kada je je grad na par minuta peshaka a ti ne mozesh da odesh tamo?????
Stoorbak
Stoorbak,
po cijem to pismu ti pises slovo S to jest Sh?
Stoorbak
10.05.2003., 11:55
Stoorbak,
po cijem to pismu ti pises slovo S to jest Sh?
Pa goste vidi se da ne dolazish bash cesto na chat!!! Uma puno ljudi koji ne kapiraju dal' je neko napisao s sa kvacicom ili samo obicno s. Da li me kapirash, ja tako kuckam da bi svima bilo lakshe da procitaju :)) Mislim , ok je ako mislish da sam Shiptar, a i nije me pogodilo, jer sam se do sada dovoljno naslushao komentara o tome :((
Aj p0z!!!
die_happy85
19.05.2003., 17:12
ee :)))) < po ko zna koji put ti upucujem smesak!!!!
Kada bih mogla poklonila bih ti jedan mali vagon tih osmeha!!!!!!! Nemoj da brines, ostalo bi i meni sasvim dovoljno. Znas, kada sam tuzna[a ja to sasvim lepo i kulturno umem a budem] ja se smejem...zato sto je zivot ovako blesav i nepravedan i neshvacen i prebukiran glupostima i truo i statijaznammakakav.
Shvatices ti mene... ti to uvek tako lepo radis, zar ne????
tvoja znas vec koja!
Stoorbak
19.05.2003., 19:48
ee :)))) < po ko zna koji put ti upucujem smesak!!!!
Kada bih mogla poklonila bih ti jedan mali vagon tih osmeha!!!!!!! Nemoj da brines, ostalo bi i meni sasvim dovoljno. Znas, kada sam tuzna[a ja to sasvim lepo i kulturno umem a budem] ja se smejem...zato sto je zivot ovako blesav i nepravedan i neshvacen i prebukiran glupostima i truo i statijaznammakakav.
Shvatices ti mene... ti to uvek tako lepo radis, zar ne????
tvoja znas vec koja!
Ma znam da je zivot blesav i nepravedan, jer smo mi USPAVANI!!! Jedostvano uslovljavamo svoju srecu necim malim i nebitnim, a kojen nam mnogo znaci!!! E die_happu seti se samo onog stiha: "Danas sam srecan i bez nekih eksplozivnih radosti". Zato draga moja budi srecan i kada su ljudi zlobni jer to je jedini nacin da budesh zadovoljna ovom shto imamo!!!
KISS!!!
Tvoj Pesnik!!!
die_happy85
19.05.2003., 20:35
Sve je to ok, ali kada cemo mi napokon da se probudimo?? Mislim na celokupan ljudski rod?? Znas, kada mislim na tako nesto, cisto se plasim keve mi.
Ljudi su postali ograniceni ko terase :PpPppPpp
ja mislim da sam na neki nacin naucila da gledam preko svog horizonta, ok moram jos malo da se upraxam, jer sam svesna da samo tako mozemo nadji mir. A mir u sebi je jako tesko zadrzati. :))))
KISSSSSSSS
tvoja Zlobnica!
Stoorbak
19.05.2003., 20:39
Sve je to ok, ali kada cemo mi napokon da se probudimo?? Mislim na celokupan ljudski rod?? Znas, kada mislim na tako nesto, cisto se plasim keve mi.
Ljudi su postali ograniceni ko terase :PpPppPpp
ja mislim da sam na neki nacin naucila da gledam preko svog horizonta, ok moram jos malo da se upraxam, jer sam svesna da samo tako mozemo nadji mir. A mir u sebi je jako tesko zadrzati. :))))
KISSSSSSSS
tvoja Zlobnica!
Pa malo smo skrenuli sa teme zar ne, da ali kao shto kaze neki lik ovde [neznam mu bash nick] za to postoje forumi !!! :PP :))
KISS
p0z Tvoj Pesnik!!!
die_happy85
19.05.2003., 21:04
sorry, nije mi bila namera da skrenemo sa teme, po obicaju sam bila isuvise nejasna (pa cak i za sebe)
Ono sto sam htele da kazem je, da svako mora, u ma kojoj situaciji se nalazio, i ma gde se nalazio, sacuvati svoj unutrasnji mir.
U svakom slucaju ko razume shvatice!!!! PoZ :))
Stoorbak
19.05.2003., 21:49
sorry, nije mi bila namera da skrenemo sa teme, po obicaju sam bila isuvise nejasna (pa cak i za sebe)
Ono sto sam htele da kazem je, da svako mora, u ma kojoj situaciji se nalazio, i ma gde se nalazio, sacuvati svoj unutrasnji mir.
U svakom slucaju ko razume shvatice!!!! PoZ :))
MA ne, kapiram ja tebe, ako shto sam te uvek kapirao :))) To sam i ja rek'o samo shto je to bilo u malo drugacijem kontekstu :))
KISS
Tvoj Pesnik!!!
Malo ste se pogubili sa temama pa i ne znam sta je tema bas ovog foruma, ali ajd da probam.
Neko rece da je ovo lep grad !!!!
E pa izvini ali kao neko ko se ovde rodio i ceo zivot proveo i nazalost i dalje zivi ovde nikako ne mogu da se slozim da je ovo ovde uopste grad.
Ovo je mravinjak. Da li znate koliko Pristina sada ima stanovnika; ovo je zvanican podatak: 550.000, mislim da ne moram dalje da objasnjavam.
Meni i dalje nije jasno gde su se svi oni nabili ali tu su na istoj onoj povrsini kao pre, jer se grad nije prosirivao u sirinu.
Trotoar uopste ne postoji, ceo grad je jedan ogroman parking, u spicu ti treba sat vremena od granda do bilo kog izlaza iz grada...
Necu vise da nabrajam mislim da je i ovo dosta od mene
Stoorbak
20.05.2003., 12:44
Malo ste se pogubili sa temama pa i ne znam sta je tema bas ovog foruma, ali ajd da probam.
Neko rece da je ovo lep grad !!!!
E pa izvini ali kao neko ko se ovde rodio i ceo zivot proveo i nazalost i dalje zivi ovde nikako ne mogu da se slozim da je ovo ovde uopste grad.
Ovo je mravinjak. Da li znate koliko Pristina sada ima stanovnika; ovo je zvanican podatak: 550.000, mislim da ne moram dalje da objasnjavam.
Meni i dalje nije jasno gde su se svi oni nabili ali tu su na istoj onoj povrsini kao pre, jer se grad nije prosirivao u sirinu.
Trotoar uopste ne postoji, ceo grad je jedan ogroman parking, u spicu ti treba sat vremena od granda do bilo kog izlaza iz grada...
Necu vise da nabrajam mislim da je i ovo dosta od mene
Pa i ti se se dragi sagovornice pogubio. Rak'o sam da je bio lep grad, a to shta se asad deshava nisam komentarisao :( Tako je i sa K Mitrovicom!!!!!!
Pa ni pre nije bio neka lepota od grada, ali ajde necemo da se svadjamo sta se kome svidja jer nema svrhe.
Nego da vam ispricam sta je jedan albanac pre neki dan mrtav ozbiljan izvalio za Pristinu.
"Samo da se jos malo izgradi i bice najlepsi grad u Evropi!!!"
Da li verujete da oni stvarno misle da je UCK pobedila VJ i da im NATO nije ni trebao.
Neverovatno je kako su se prokurcili za ovo kratko vreme, bas bi voleo da ih vidim ako NATO kojim cudom ode. Al bi bilo beganje.
Eto vam malo situvacije iz prve ruke, ako vas nesto konkretno zanima slobodno pitajte.
N
Zivim u Gracanici,a radim u Prishtini.Ja mislim da je Prishtina i dalje lep grad ,samo da je jedno pola miliona zhuga manje.Shetam se sam kroz Pristinu,ali nije ni slicna onoj pre cetiri godine.Nije ni fora vise shetati se Prishtinom...
Mozes i ti da se shetas Prishtinom ako te niko ne prepozna tj. ako nikome nisi nista uradio...
Ali sve jedno,nije to - to.
Voleo bih da se prosetam gradom pa da negde naletim na svoje staro drustvo,pa da skoknemo do sedmice na pice...
pristina nije lep grad a jos manje je najlepsi na kosovu, o evropi da i ne govorimo. ima mnogo lepsih gradova na kosovu. istina je da je nocni zivot bogatiji i da ima vise mesta za izlazak nego bilo koji drugi grad ali pravo meni je moj gradic drazi a ima ih puno koji dele to misljenje.
Pristevka_M
14.07.2003., 22:14
jel, boga ti mayo, a sto ne kazes koji je "gradic" u pitanju? :lol:
pristina nije najlepsi grad, slazem se, ali imala je dusu i zato su je svi voleli! nije stvar u lepoti!
Svratim i ja ponekad u Pristinu (u Presentu), nista nije kao ranije, nisam iz Pristine, ali sam studirao malo u Njoj, stvarno je imala dusu, sad je nema, ili je ja ne osecam!
Tesko da ce je ikad i imati jer je mnogo brdjana doslo da zivi tu, nisu navikli na Urban Life, neznaju da se zezaju! Ali kad bi se svi nekim cudom nasli na nedelju dana opet tamo, verujem da bi ojebali.
Pozdrav Ljudi,
jel, boga ti mayo, a sto ne kazes koji je "gradic" u pitanju? :lol:
pristina nije najlepsi grad, slazem se, ali imala je dusu i zato su je svi voleli! nije stvar u lepoti!
Slazem se sa tobom, samo da ti jos kazem da se ne kaze Pristevka, vec Pristinka!
Ne secam se kada sam zadnji put bio u Pristini, a i nemam zelju sada da idem tamo. Ne zato sto bi me odmah Albanci okarakterisali kao Cetnika ili Srbi kao izdajnika Slobinog, nego sto zelim da mi taj grad ostane u secanju kao grad koji sam video jos kada sam bio dete. Lepe su bile ulice, male prodavnice svega i svacega, skole, pozorista... Urezana u secanju mi je ostala jedna poslasticarnica, ne znam vise kako se zove, ali tu sam klopao najbolje krempite, sampite, baklavu koju sam ikada probao. Ali naravno, toga vise nema. Plakao sam kada sam prvi put video sta se izdesavalo na Kosovu i kako je sam grad upropasten. Ali nadam se da ce svi ti srpsko-siptarski "patrioti" zavrsiti negde na nekoj grani i da ce posle toga sve pasti u zaborav. Otisla zemlja u K...C zbog budala i samozvanih intelektualaca i bogatasa. :x :x :x
Ne secam se kada sam zadnji put bio u Pristini, a i nemam zelju sada da idem tamo. Ne zato sto bi me odmah Albanci okarakterisali kao Cetnika ili Srbi kao izdajnika Slobinog, nego sto zelim da mi taj grad ostane u secanju kao grad koji sam video jos kada sam bio dete. Lepe su bile ulice, male prodavnice svega i svacega, skole, pozorista... Urezana u secanju mi je ostala jedna poslasticarnica, ne znam vise kako se zove, ali tu sam klopao najbolje krempite, sampite, baklavu koju sam ikada probao. Ali naravno, toga vise nema. Plakao sam kada sam prvi put video sta se izdesavalo na Kosovu i kako je sam grad upropasten. Ali nadam se da ce svi ti srpsko-siptarski "patrioti" zavrsiti negde na nekoj grani i da ce posle toga sve pasti u zaborav. Otisla zemlja u K...C zbog budala i samozvanih intelektualaca i bogatasa. :x :x :x
da...
mandrak-21
04.06.2004., 17:26
[quote=Pristevka_M]
Slazem se sa tobom, samo da ti jos kazem da se ne kaze Pristevka, vec Pristinka! da ne gresis malo a?
blackcat
23.02.2005., 18:12
ljudi,svaka vam chast.velia je to hrabrost ostati na kosovu,jednom nogom si uvek u getu.ne znam,ja bih poludela.ja sam iz pozarevca ali dechko mi je iz prishtine pa sam totalno upucena u deshavanja.strashna je i sama pomisao da je zima,nema stuje,ogreva,hrane.ne znam,ja sam ochigledno razmazena,ali sve te strahote,ne bi prezivela.imate puno pozdrava od mojih istomishljenika koji su tu pored mene dok pishem ovu poruku.