Vidi punu verziju : Pitanje za devojke: kondom da ili ne?
blackground
04.05.2003., 21:47
Zanima me da li i vi osecate razliku sa i bez kondoma, insistirate li na koriscenju itd...
Ja mislim da je potreban samo u slucaju stalne promene partnera tj. kada postoji rizik od bolesti.
natural rulz!!!
pozdrav
Nema razlike,osim sto se bez kondoma mozete lepo inficirati,a sa njim neoptereceni uzivati.Ima ih barem sada raznih boja,velicina,oblika,mirisa...dakle stay safe!Pozdrav od neke.
**case-problem**Veštica
05.05.2003., 01:11
Stalno slušam kako je kondom smetnja i kako se više uživa bez njega. Smatram da je to potpuna glupost,da li treba potsećati da kondom oslobadja briga u najvećoj meri, a seks je bolji kad si opušteniji. Osim toga samo u Srbiji ima 12000 registrovanih nosilaca Aids-a, koliko ih još ima...
Za sve one koji misle da treba da se štite samo oni koji često menjaju partnere pomenuću da je kondom idalje najefikasnija zaštita od trudnoće...ako izuzmemo apstinenciju :).
Zato svi sad polako u najbližu apoteku...
black-devil
05.05.2003., 21:38
ma kakav kondom, bez bre:))
mada, ja nikad nisam sa kondomom imala seksualne odnose, ali cujem od muskaraca da je feeling like shit:)
Sajber_Kurajber
06.05.2003., 00:59
pa...ovaj...kad je sa kondomom onda mora vise da se zvace i bljutavo je...bas onako kao guma
blackground
06.05.2003., 11:02
ma kakav kondom, bez bre:))
mada, ja nikad nisam sa kondomom imala seksualne odnose, ali cujem od muskaraca da je feeling like *:)
hehehehehe....
pozdrav tebi
black-devil
06.05.2003., 16:59
hvala na pozdravu, znam da sam u pravu:)))
**case-problem**Nemanja
07.05.2003., 02:00
balack-devil , administrator ovog foruma zaboravio je da naglasi da samo punoletna deca mogu da ucestvuju u ovoj diskusiji :))
Ana1536
07.05.2003., 11:29
Definitivno da. Kondom je ipak bolji od abortusa. Sto se tice muskaraca, ako vec ne razmisljaju o tome da zastite devojku, onda bar neka ga koriste radi sopstvene zastite od STD i HIV.
Moon_flower
07.05.2003., 11:35
odkud ti shajber znash ?
pa ti si nevin:)P...hm da ima ukus gume ne bi ti trebao znati:)
Sajber Kurajber
07.05.2003., 15:18
odkud ti shajber znash ?
pa ti si nevin:)P...hm da ima ukus gume ne bi ti trebao znati:)
Pa nevin sam u guzu sestro
DrFeelGood
07.05.2003., 16:12
Ali zato volis oralno! hihihihi :)
Sajber Kurajber
07.05.2003., 17:50
Ali zato volis oralno! hihihihi :)
obozavam doktore narocito ako nisu mnogo razradjene. hehehehe
black-devil
07.05.2003., 19:03
Nemanja nesreco, postala sma ja punoletna odavno:PP:)))
black-devil
07.05.2003., 22:16
a za ostale, neka odgovaraju sami za sebe:)))
Moon_flower
08.05.2003., 11:03
oni koji ceshto menjaju partnere i nemaju stalnu vezu
ne treba ni da pitaju , ako su pametni koristice kondom.A, za one koje putem chata traze veze i avanture neka stave i po 2-3 za svaki slucaj. Ja nisam nikada probala kondom ali kupicu danas onako da probam pa cu vam sutra odgovoriti:))))))
black-devil
08.05.2003., 16:43
Moon_flower, sram te bilo:)
ana marija
09.05.2003., 23:22
ako sme da se zna ili pita, koliko imas godinica moon flower ;)
Moon_flower
10.05.2003., 13:04
ana maria klikni me na pricaonici pa cu ti reci:)))))
blackground
10.05.2003., 15:40
A kako je proslo iskustvo sa kondomom?
;-)
Moon_flower
10.05.2003., 20:20
hahahaa nije mu se dopalo, k aze kao kad jedesh bombonu sa omotom:) .... minus za kondom:)))))))
blackground
10.05.2003., 21:12
Mislio sam kako se tebi svidelo, al nema veze....
Moon_flower
11.05.2003., 11:16
..bolje je bez:)...necu vishe experimentisati:)P
Ma kakav kondom to ti je gubljenje vremena
normalno ne ide se sa svakom na slepo.
Razlika postoji sa je dosta manje manje interesantno,tj.filing je slabiji... bar za mene
black-devil
11.05.2003., 22:07
pa bre ljudi majku mu, pa ja vam pricam svo vreme da je bolje bez, al vi jok:)
Momci... Definitivno bolje BEZ!
Nema "kompletnog uzitka" za devojke sa tim glupostima...
black-devil
12.05.2003., 18:45
LO21, svaka cast breeeeeee!
/me skida kapu pred LO21:)
Očigledno je dasa sa kondomom bio takav stručnjak da misliš da je kondom kriv što nisi osetila zadovoljstvo !
Činjenica je da momci ne žele da se opterećuju kupovinom i stavljanjem prezervativa , možda im za vreme upotrebe i spada zbog "veličine" pa lako ubede devojku da je bolje bez !
Sa pravim majstorom ne vidiš razliku i skoro ni ne znaš da je SA a uživaš do daske bez opterećenja da li će za devet meseci zakmečati ili ćeš za dva meseca na sto ...
Devojke , ako momak neće u apoteku ne oslanjajte se na njega , već kondomić u tašnicu , naučite VI da mu ga stavljate pa će i on biti opušteniji i tim vašim potezom možda još popaljeniji ...
Gost118
14.05.2003., 13:37
Kad se mora, mora se...
Očigledno je dasa sa kondomom bio takav stručnjak da misliš da je kondom kriv što nisi osetila zadovoljstvo !
Činjenica je da momci ne žele da se opterećuju kupovinom i stavljanjem prezervativa , možda im za vreme upotrebe i spada zbog "veličine" pa lako ubede devojku da je bolje bez !
Sa pravim majstorom ne vidiš razliku i skoro ni ne znaš da je SA a uživaš do daske bez opterećenja da li će za devet meseci zakmečati ili ćeš za dva meseca na sto ...
Devojke , ako momak neće u apoteku ne oslanjajte se na njega , već kondomić u tašnicu , naučite VI da mu ga stavljate pa će i on biti opušteniji i tim vašim potezom možda još popaljeniji ...[/quote]
Bravo B, potpuno se slazem sa tobom. I ja sam za safe sex, iako imam decka vec duze i potpuno mu verujem, smatram da ne treba razmisljati o mogucnostima nezeljene trudnoce. Kupis kondom i ne mislis ... uzivas... Nisam osetila nikakvu razliku sa i bez, i smatram da su devojke koje ne insistiraju na kondomu jako neodgovorne i ne brinu pre svega o svom zdravlju, muskarce ionako nije briga ...
**case-problem**macka
17.05.2003., 13:44
iako moze biti ludo sa kondomom, bez zavaravanja, natural je najljepse. Ali biti nervozan cijeli mjesec dok ne dobijes. Hvala lijepa, bolje kondom. Ako se zelite, ako si napaljen, kondom ti sigurno nece smetati.
black-devil
17.05.2003., 16:45
Macka, zasto bas kondom, sto en prepises sebi antibaby-pilule, ili nesto drugo, zasto mora uvek samo muskarac da se stiti toga?
Macka, zasto bas kondom, sto en prepises sebi antibaby-pilule, ili nesto drugo, zasto mora uvek samo muskarac da se stiti toga?
Probala sam ja pilule, ali zasto da se kljukam hormonima? Sve je to dan-danas u smanjenim kolicinama, nista opasno, ali ako imas redovan ciklus, tvoji hormoni lijepo rade, zasto da to diras? Zamisli samo koliko su to male kolicine kad curama svejedno izazivaju rast grudi, dobijanje na tezini, depresije... Nisu pilule bas toliko bezazlene, kad se propisuju upravo onima koje imaju problema sa hormonima, kad treba da svako toliko radis jetrene probe, pauze itd. Razmisli o tome.
black-devil
18.05.2003., 12:26
Ja nemam sta o tome da razmisljam, jer ne koristim nista, ja se cuvam ovako, pa ako me zakaci zakaci, ali ne zelim da se trujem nikakvim pilulama i tako dalje:)
Moon_flower
18.05.2003., 13:04
kondom shtiti i devojke od raznih zaraza, treba da mislite i na to..
black-devil
18.05.2003., 20:04
moon_flower, ako me zarazi onaj sa kojim sam 2 godine zajedno, onda znacu sta je u pitanju:))))
Moon_flower
18.05.2003., 20:26
hahaha nisam na tebe mislila:)P
..uopshte a, to shtiti i momke:)P
DrFeelGood
18.05.2003., 21:29
Stara je : "Bolje kondom staviti nego decu praviti!"
Ala vi devojke, cast izuzecima, preterano serete! Pa budi opustena i kupi bajati kondom pa ce ti uskoro biti opusten i stomak!! Video sam da ovde jedna riba kaze kako nas nije briga??????? Pa da nece mozda ona da hrani moje dete???? kao zastita od side ok ali ovo su drugo obicne gluposti!!!
Blue_Bird_BMW
24.05.2003., 01:46
Pitanje nije samo za devojke vec je bas na mestu. Jeste da je nama muskarcima feeling bez kondoma ... nego sa ali ipak kao sto koleginica rece sada se mora voditi racuna o svim ti zarazama itd. Sto se tice devojaka mislim da je njima skoro isto da li je sa ili bez (sto se tice dozivljaja) ali ipak treba da budu zasticene ako ih stvarno volimo :))
Blue_Bird_BMW
24.05.2003., 02:01
Jezik je ipak jezik :))
Prvo moram da ispravim konstataciju da muskarce nije briga. To je totalna neistina. Verovatno je to napisao neko sa lošim iskustvom.
Lično sam kondom probala samo jednom, iz radoznalosti (ova moja radoznalost će me jednom koštati). Pošto imam dugu vezu, ne koristim kondom uopšte. Ne zbog mene (ja ne osećam nikakvu razliku), već zbog mog dečka koji kaže da je to isto kao kad čačkaš nos s rukavicama. Trudnoća me uopšte ne brine. Ako se desi, desilo se. To kažem zato što imam stalnog partnera.
Devojke i dečaci, treba da koristite kondom zbog raznih boleština na prvom mestu. Znam devojku koja sada ne može da zatrudni, jer je imala jednu polnu bolest. Zato, oprez!!!
mrsale6
04.06.2003., 17:35
U pravu si,ali ,bar kod mene,nema nikakve razlike! Potpuno je isto sa ili bez!Mozda cak i bolje sa,ako je uska,lakse ulazi!Mislim da je u redu ako stalni partneri ne koriste kondom,ali to je i stvar iskustva i poznavanja...
Margott
04.06.2003., 20:42
MA SHTA KONDOM....AIDS JE OK....uzas...
Gost118
06.06.2003., 12:41
Hmm, jeste li se prijavili za Durexovo istrazivanje...?:)
KAKVIH DEVOJAKA IMA DA STAVIM DVA KURTONA NEBI BILO DOSTA.
vila_raviojla
12.06.2003., 12:07
Ma tako je tigre a i kakvih muskaraca ima ........
Nego, sada je u stvari najmanji problem ako neko zakevi ... a bolestina ima raznih.. neizlecivih
Najvise me nerviraju tipovi koji kazu , jao pa znam devojku ,nema ona nista , ma sta nema otkud znaju, ne nose valjda mini lab sa sobom???
A bez kondoma je ok ali samo u duzoj vezi kad vec hoces da poradis na naslednicima ,inace pre toga jok.
I jos nesto, izvolte na testiranje na aids , pa kod cika Doce i Giske pa onda da razgovaramo, ovde kao da svi zaboravljaju da nije samo AIDS u pitanju nego i gomila drugih stvari koje zenama mogu haos da naprave a muskarci ih i ne registruju.
Da li znate da po nekoj statistici svaka 5 riba ima papiloma virus? Prema tome , kupidonov haljetak je najmodernija stvar svih sezona, pa onda uzivajte u seksu.
za one koji ne znaju kakav je osecaj, probajte da cackate nos u gumenim rukavicama :-)
Sunshine
13.06.2003., 21:36
Kakve su ovo gluposti, i kakvi su to uopste muskrci koji ce leci sa djevojkom bez kondoma a zabavljaju se tek kratko vrijeme ili su se ne daj Boze tek upoznali?! Ako je neko u dugoj vezi, ne znaci automatski da zeli da mjenja pelene! I sad djevojke od 15 ili 16 godina imaju tzv duge veze, pa kako one da se sacuvaju od bolesti ili trudnoce koja je jos gora stvar za te godine?! Zar su one dovoljno zrele i odgovorne za to da piju pilule? To ne znaci da su radodajke ali su jednostavno previse mlade i zar zbog malo veceg uzitka zelite da se kajete i nekog nosite na dusi citav zivot? Pa priznajte iskreno, je li vrijedno toga?
Margott
17.06.2003., 05:49
Ja nemam sta o tome da razmisljam, jer ne koristim nista, ja se cuvam ovako, pa ako me zakaci zakaci, ali ne zelim da se trujem nikakvim pilulama i tako dalje:)
..pilule protiv side...da....ma koji tje ti kondomi..
Crno pa se ne vidi ...
02.07.2003., 12:56
Nema razlike,osim sto se bez kondoma mozete lepo inficirati,a sa njim neoptereceni uzivati.Ima ih barem sada raznih boja,velicina,oblika,mirisa...dakle stay safe!Pozdrav od neke.
Potpuno se slazem sa tobom i podrzavam tvoj stav. Nikad bez kondoma, iako sam sa stalnim partnerom, jednostavno iako smo oboje zdravi, zasto bih razmisljala o mogucoj trudnoci, ovako se opustim u uzivam potpuno.
Muskarci se prvo kao ono bune kad im kazete da necete bez kondoma, pa kao nesto pokusaju da vas ubede o tome da osecaj nije pravi sa, ali kad vide da ste ozbiljni i da od sexa bez kondoma nema nista, onda nemaju nista protiv.
Devojke, ne padajte na fore, razmisljajte o svojoj sigurnosti i svom zdravlju, posebno ako ne znate sa kim je sve bio pre vas i kakvi su mu kriterijumi u izboru sexualnih partnerki.
Pozdrav.
Crno pa se ne vidi ...
02.07.2003., 12:58
Devojke , ako momak neće u apoteku ne oslanjajte se na njega , već kondomić u tašnicu , naučite VI da mu ga stavljate pa će i on biti opušteniji i tim vašim potezom možda još popaljeniji ...
Bravo b!!!
M_A_R_I_J_A
04.07.2003., 00:29
definitivno mi je bolje bez kondoma.doduse ja sam samo sa jednim(sadasnjim)deckom spavala ali smo probali i sa kondomom i gadno mi je.Ja osetim razliku
definitivno mi je bolje bez kondoma.doduse ja sam samo sa jednim(sadasnjim)deckom spavala ali smo probali i sa kondomom i gadno mi je.Ja osetim razliku
ma kakvu razliku... ma daj molim te... i šta ima veze ako je on jedini i sadašnji, da mu nisi možda tražila lekarsko uverenje????...
[NISAM MU TRAZILA LEKARSKO ZATO STO SAM MU JA PRVA!!!!!!!!
Igoor_Cacak
05.07.2003., 19:07
Ne trebaju jer ako su sa deckom onda znaju da je cist
Hmm, jeste li se prijavili za Durexovo istrazivanje...?:)
Ja sam se prijavila,i poslala slicice.
sexy sonja
06.07.2003., 10:35
da jer si u pravu da postoji nacin infekcije.I dan danas kad imam odnos sa deckom koristimo kondom.
sexy sonja
06.07.2003., 10:38
u pravu si kakvo lekarsko uverenje?!sa kondomom je lepse !!!
Princeza
06.07.2003., 23:41
Kad cujem da mu je kondom mali, da ga zulja, da ne uziva, da mu smeta... Dobar izgovor para vredi. :x Imala sam srece da naletim na normalne momke sa kojima se kondom podrazumevao. Zelim svim devojkama isto.
Mislim da je sex bez kondoma mnogo lepsi nego sa kondomom, da li se slazete :?:
posmatrac
07.07.2003., 11:12
pre dve nedelje si postavila temu "lepa, pametna i bogata...".
sto nam nisi javila da si nasla momka i da se vec jebuckate?!
pa valjda i mi imamo neke zasluge za to?! mozda ne bi bilo nicega da nije bilo nasih saveta??.
to nije lepo!!!
prost odgovor na glupo pitanje!!!
NO CONDOM - NO SEX!
nije da nisam avanturista ali necu da rizikujem previse, da se zarazim necim ili slicno!
just a girl
11.08.2003., 23:52
Sa stalnim partnerom svakako kondom NE. :!: :!:
A sta ako je on stalni partner jos nekoj cici :wink:
just a girl
12.08.2003., 00:16
E jebi ga LENS,a sta ako ta cica ima jos jednog stalnog partnera,i tako u beskraj.To se nikad ne zna,nikad ne mozes biti siguran.Danas se klinke satiru od *****,to valjda znas.Nisam na to mislila.Zavisi u sta zelis da verujes. :twisted:
Verovati da neces da zakacis bolestinu te nece zastititi.
sunrise
03.10.2003., 04:36
....
Ja da se sekiram,necu.
Sto se tice kondoma,skroz sam karakter po tom pitanju,znaci bez kondoma nema ni seksa.
Ne znam kako neko moze da bude opusten i cool kad zna sta sve moze da ga zakaci,a povrh svega moze to da spreci.
Izgovori tipa:mali mi je,velik...zulja...itd..ne prolaze.To je vrlo sebicno razmisljanje.Zenske opet imaju jednu posledicu vise koju mogu da zarade-trudnocu.
Neka hvala...
**case-problem**Zivka
03.10.2003., 13:14
Dok nisam pocela da koristim tablete pre par meseci (i to iz zdravstvenih razloga) kondom je bio nesto normalno, sto se podrazumeva. I moj muzic i ja se slazemo da je bez njega feeling mnogo, mnogo bolji (i to samo u danima kada sam 100% sigurna da nisu plodni), ali u onom momentu (znate kojem) jedino mozemo da se skroz opustimo kada znamo da je tu. Znate ono "planiranje porodice".
Normalno musko
03.10.2003., 17:18
Prosto ne mogu da poverujem !!!
A do juce sam se cudom cudio otkud toliko abortusa u nasoj maloj Srbiji, kad kondoma ima bukvalno na svakoj trafici, u svakoj samoposluzi, apoteci. Bilbordi sa reklamama za kondome po celom gradu. Sada mi je malo jasnije !
Verovatno je da sa stalnim deckom, za koga znas da je zdrav, neces da zaradis sidu, ali zatrudneti mozes takoreci svaki put !!!
A, evo, posto se nijedna malo starija dama, nije setila da opise kako to izgleda, da ja probam: (ogradjujem se ako je sta odavde netacno, jer "... ako su lagali mene i ja lazem vas !")
U cekaonici te cekaju posteri fetusa od oko 7-8 meseci, gde se lepo vide i rukice i nogice. Ili malih beba nasmejanih i slatkih k'o secer. To tek toliko da ti bude jasno sta radis. A, onda kad udjes u ordinaciju ceka te sledece: Legnes, podignes noge na one naslone, onda ti dubuko, duboko uguraju cev za vakuum, pa ukljuce, pa usisaju svu sadrzinu tvoje materice ! Krvi do kolena, boli do 100 djavola. Kasnije jos dugo boli. A da li je povredjeno jos nesto sto moze izazvati tvoju sterilnost neces znati dok ne pokusas da zatrudnis sledeci put.
Kad to samo jednom dozivis, tvoje misljenje o kondomu ce biti drugacije. A do tada, ti i tvoj decko 'pazite' i racunajte plodne dane.
sunrise
03.10.2003., 18:18
...
Kad cujem da mu je kondom mali, da ga zulja, da ne uziva, da mu smeta... Dobar izgovor para vredi. :x Imala sam srece da naletim na normalne momke sa kojima se kondom podrazumevao. Zelim svim devojkama isto.
A kako ti onda znas za te izgovore princezice? :lol:
GOSTCHA
04.10.2003., 13:35
Zanima me da li i vi osecate razliku sa i bez kondoma, insistirate li na koriscenju itd...
Ja mislim da je potreban samo u slucaju stalne promene partnera tj. kada postoji rizik od bolesti.
natural rulz!!!
pozdrav
NE!
Kako mozete da pricate,da se ne oseca razlika
ne razumem?
Nema niceg sladjeg od ''mesa u meso'' :lol:
Ja je osecam i te kako!
Prvo,kad je felacio u pitanju,odvratno je,sama guma koja smrdi,bez obzira sto ima ''kondomi sa tim i tim ukusom''.
Naravno,da cu koristiti kondom ''kao i ostali'',cak i kad je felacio u pitanju,jer i tako mogu da se zarazim!
Drugo,kad vodim ljubav brzo se ''osusim'',pa mi vise i ne prija...
Trece,na kraju me uvek pece dole i svrbi!
Tako je to kod mene...
Nije da ja nisam za zastitu i da se ne plasim povodom toga,ali ne prija mi uopste..
Sad imam decka 2 god veza,ne koristimo kondom
(u pocetku da),ne varam ga tako da mi ne treba!
U braku ljudi,takodje ne koriste kondom,al ipak znam slucaj kada je covek dobio sidu,od rodjene zene,jer je bila sa nekim zarazenim HIVom..
Zato,ma koliko se svako zastitio,ipak je mozes dobiti...
Pa cak i kad odes kod zubara ili infuzija?
Ako je sudjeno,zarazices se,ma koliko pazio...
Ipak kondom kod mene ima 1 veliki MINUS
BEZIMENA
06.11.2003., 12:48
definitivno kondom!
prvi put sam probala i bez i sa kondomom i feeling je isti!ipak je to samo u glavi da je bez kondoma bolje! :!: have fun save sex and use DUREX :!:
natural rulz!!!
pozdrav
NE!
ne razumem?
Ja je osecam i te kako!
Prvo,kad je felacio u pitanju,odvratno je,sama guma koja smrdi,bez obzira sto ima ''kondomi sa tim i tim ukusom''.
Naravno,da cu koristiti kondom ''kao i ostali'',cak i kad je felacio u pitanju,jer i tako mogu da se zarazim!
Tako je to kod mene...
Nije da ja nisam za zastitu i da se ne plasim povodom toga,ali ne prija mi uopste..
U braku ljudi,takodje ne koriste kondom,al ipak znam slucaj kada je covek dobio sidu,od rodjene zene,jer je bila sa nekim zarazenim HIVom..
ti njega ne varash,ali on tebe?!
[
Bilo kakav negativan stav prema kondomima je uzasno primitivan
**case-problem**leptirica
06.11.2003., 15:36
natural rulz!!!
pozdrav
NE!
ne razumem?
Ja je osecam i te kako!
Tako je to kod mene...
Dobro pitanje.
Inače napomena za gostchu; sida se prenosila infuzijom početkom 80-tih kad se krv nije testirala.
Prije ćeš je dobiti sexom bez zaštite.
Sto se osecaja tice tu stvarno mislim da postoji razlika bar za mene. Mnogo lepsi osecaj bez ali jedan taj lep osecaj nekada moze doneti milion ruznih.Tako da sa te strane gledista smatram da kondom moze pomoci,zastititi od zaraze i trudnoce.Moje licno iskustvo i nije bas sjajno. Bila sam u vezi dugoj 3 godine nismo koristili kondom jer smo smatrali da sve ok i da znamo sta radimo tj.verovali jedno drugom sve dok veza nije pocela da puca a moja dotadasnja velika ljubav ( idiot) napunio me,naravno namerno misleci da ce me tako zadrzati. naravno da nisam ostala s njim ali cekalo me je neko jako ruzno. Ali nu svu srecu sve se zavrsilo ok tj. nisam imala problema posle abortusa,decka vise nikada nisam videla niti sam pozelela . Sada sam srecno udata ali neke stvrai nisam zaboravila tj. nisam zelela kondom ali zato koristim pilule i mislim da je stvarno ok.
Savet: Nikad neznas sta nam zivot donosi zato ne prepostu stvari slucaju kontrolisete svoj zivot.
Kondom- DA Pilule-DA
GOSTCHA
07.11.2003., 12:52
[
Bilo kakav negativan stav prema kondomima je uzasno primitivan
PRIMITIVAN IL NE' JA ZNAM STA MI PRIJA!
NECU DA SE FOLIRAM KAO OSTALI I DA PRICAM DA ''RAZLIKA NE POSTOJI''.
GOSTCHA
07.11.2003., 12:54
natural rulz!!!
pozdrav
NE!
ne razumem?
Ja je osecam i te kako!
Tako je to kod mene...
Dobro pitanje.
Inače napomena za gostchu; sida se prenosila infuzijom početkom 80-tih kad se krv nije testirala.
HVALA TI,''PROSVETLI ME'' :roll:
VictorySun
07.11.2003., 13:45
uvek kondom
07.11.2003., 17:10
natural rulz!!!
pozdrav
NE!
ne razumem?
Ja je osecam i te kako!
Tako je to kod mene...
Dobro pitanje.
HVALA TI,''PROSVETLI ME'' :roll:
Nisam mislila ništa loše,samo napominjem da je danas nemoguće prenjeti sidu infuzijom(osim možda u nekim
nerazvijenim zemljama),a i vrlo je mala mogućnost zaraziti se kod zubara.
I govoriš kako je žena svog muža prevarila,i zarazila ga sidom.Zašto si sigurna da tebe tvoj dečko nije prevario ????Mislim da u to nikad ne možeš biti 100% sigurna.
normalno ne ide se sa svakom na slepo.
Svakoj trazis med. karton pred odnos?
Da li bi trebalo da se stavi kondom na jezik, kod pruzanja oralnog seksa manje poznatoj devojci?
Apstinencija vlada !
08.11.2003., 13:53
Da li bi trebalo da se stavi kondom na jezik, kod pruzanja oralnog seksa manje poznatoj devojci?
:lol:
Ja bi na pitanje odgovorila pitanjem? Da li vas zabrinjava to sto koliko god se govorilo o obavezi da se kondom koristi iz vec poznatih razloga toliki je otpor i negodovanje? :?:
.
"KONDOMI SU PO STRANI, NIKO NE VOLI SA NJIMA NI DA DAJE NI DA PRIMA ,KO SAD RAZMISLJA O BOLESTIM - DOVRAGA SA NJIMA. VIDIM SAMO BOG MOZE DA MI SUDI" :twisted:
Blue_Bird_BMW
08.05.2004., 01:34
:lol:
Ne mog da verujem da je neko obratio paznju na moj post od pre skoro god dana. Nisam dugo dolazio te sam zaboravio sta sam zeleo tada da kazem ali ok :)
Incognito
08.05.2004., 13:16
Nisam mislila ništa loše,samo napominjem da je danas nemoguće prenjeti sidu infuzijom(osim možda u nekim
nerazvijenim zemljama),a i vrlo je mala mogućnost zaraziti se kod zubara.
I govoriš kako je žena svog muža prevarila,i zarazila ga sidom.Zašto si sigurna da tebe tvoj dečko nije prevario ????Mislim da u to nikad ne možeš biti 100% sigurna.
... ovo bi trebalo da se ponovo razmotri :?
najgora
08.05.2004., 19:44
Naravno! Samo sa kondomom, osim ako nije neka duga, proverena veza tj. partner, ali i tad je sigurnije -sa- s obzirom na to da su retki muskarci koji ne varaju devojke :? A to sto neki tipovi tripuju da je bolje bez je isto kao kad se bune protiv vezivanja pojasa u autu! Znaci :arrow: TRIP!
mandrak-21
08.05.2004., 20:19
glasam za kondom.jer kod sexa nema razlike,a kod oralnog bez.
apotekarka
08.05.2004., 22:37
Kondom je zakon!
komsija
09.05.2004., 00:22
Za kondom naravno.Problem mi je da nadjem odgovarajucu velicinu. XXXXXXXXXXL 8)