PDA

Vidi punu verziju : koga najvise mrzimo

Najjaci
08.06.2003., 02:42
sta se desi kad plavusa predje iz Zajecara u Bor
u oba grada poraste iq.
al nazalost glavni lik uskoro umire od isparenja

dnaoverride
24.06.2003., 12:39
Ej ovaj ti je fantastichan ;)

Boranin
30.06.2003., 02:22
Sta vi imate protiv Bora?Ni Zajecar nije savrsen.

sanja_15
05.07.2003., 16:00
tako je boranine!!! nista zajecar nije bolji!

veca
06.07.2003., 15:40
Sta vi imate protiv Bora?Ni Zajecar nije savrsen.mi bar ne umiremo od isparenja
:twisted:

Massea
09.07.2003., 21:04
:twisted:

Massea
09.07.2003., 21:05
Ma ima sve da vas raselimo

Damir
10.07.2003., 23:37
Od Borskog rudnika je napravljen Zajecar , odakle vama pare . Ma Beograd je pravljen od Borskog rudnika a kamoli pisljivi Zajecar.

marko1
12.07.2003., 15:17
Pa sad kad ste istrpseni vreme je da se zakopa jama i ugusi smrad a sto se vas tice zna se gde cete
pa pola komsiluka su mi jebeni doseljenici iz Bora ko da se takmice oni i vlasi kog ce vise da bude

Boranin
13.07.2003., 00:54
Pisite mi na mail zajecarci,da se ne svadjamo ovde.
jagodaki@ptt.yu

05.09.2003., 02:58
:roll: Ljudi, budimo ljudi iako smo Srbi! Kakvo je ovo svadjanje, na sta vam ovo lici! Ja sam iz Negotina i nemam nista protiv Zajecaraca i Borana. Ljudi, mi smo prakticno komsije. Necemo valjda da se pljujemo.Mi treba da se pomazemo medjusobno. Pa ko ce kome, ako ne svoj svome! :roll:

Yex
10.09.2003., 17:34
:roll: Ljudi, budimo ljudi iako smo Srbi! Kakvo je ovo svadjanje, na sta vam ovo lici! Ja sam iz Negotina i nemam nista protiv Zajecaraca i Borana. Ljudi, mi smo prakticno komsije. Necemo valjda da se pljujemo.Mi treba da se pomazemo medjusobno. Pa ko ce kome, ako ne svoj svome! :roll:
BRAVOOOOOO!!!!!!!

06.11.2003., 00:56

a shta imaju jedni a sta drugi a sta treci. je l volite knjazevcane a nislije

Zuza
08.11.2003., 14:23
Nislije uvek sem na utakmicama a Knjazevcani su seljaci

Zaki
08.11.2003., 14:24
HA HAH AHA HAH AH HAHA AHA AAH HAHA
:twisted: Mora nekako i ova dosada da se ubije

Nietzsche
09.11.2003., 18:34
Meni se licno vise dopadaju Borani, jer znam neke kolege sa fakulteta... dobri su kao ljudi. A o ljudima iz Zajecara znam malo... mozda par osoba poznajem, i imam lose misljenje o njima. No, to ne moze da bude relevantno za ocenu o gradu.

A imam pitanje za Borane... Je li istina to da ste izgradili bgd? Ako je istina, zasto se niste malo zalozili da gradite svoj grad, te da napravite u njemu Univerzitet, da ne idete po tim gradovima koje gradite da studirate i trosite novac?

Zasto niste sprecili tiraniju bgd-a nad vasim gradom?

Bor
20.11.2003., 14:03
Zato sto o tome ne odlucujemo mi,vec politicari koji vode grad.

biti ili ne biti-prebiti
24.11.2003., 20:23

BRAVOOOOOO!!!!!!!
Tesko je boranima,zaista se guse u tom smradu.Ali na jedanput su poceli da se guse i u sopstvenom smradu.To ne valja.Veliki + za komsije Zajecarce!

xyz
24.11.2003., 20:26
Volim NIs!!!!!!!!!!!!

19.12.2003., 20:04
Od Borskog rudnika je napravljen Zajecar , odakle vama pare . Ma Beograd je pravljen od Borskog rudnika a kamoli pisljivi Zajecar.

A odakle vama pare?! Od rudnika? HAHA!!!

19.12.2003., 20:12
Meni se licno vise dopadaju Borani, jer znam neke kolege sa fakulteta... dobri su kao ljudi. A o ljudima iz Zajecara znam malo... mozda par osoba poznajem, i imam lose misljenje o njima. No, to ne moze da bude relevantno za ocenu o gradu.

A imam pitanje za Borane... Je li istina to da ste izgradili bgd? Ako je istina, zasto se niste malo zalozili da gradite svoj grad, te da napravite u njemu Univerzitet, da ne idete po tim gradovima koje gradite da studirate i trosite novac?

Zasto niste sprecili tiraniju bgd-a nad vasim gradom?

Sve pare idu u Beograd i samo on napreduje u svakom pogledu. Ostali gradovi kao da ne postoje!!!!! SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nietzsche
19.12.2003., 22:26
Naravno, to je posledica dugo godina negovane centralizacije. Da je Bor imao svoj okrug, recimo da je bilo neke vrste regionalizovane zemlje, i tako mogao da sam raspolaze svojim prihodima, on bi danas mogao da bude najmanje jednak sa bgd-om. Siguran sam da bi Bor imao svoj sopstveni Univerzitet i bio centar istocne Srbije.

Sada cujem sa medija da je Bor upropasten... da nema nikakve sanse da se izbori bio on samostalan (imao samoupravu ili bio on regionalni centar) ili pod vlascu bgd-a. Razmisljam, i kad bih bio Boranin, ne bih mogao da ostanem u takvoj sredini, iako sam veliki zagovornik protiv odlaska u bgd ili NS, tj. za formiranje novih Univerzitetskih centara koji bi sprecili odlazak vrednih ljudi iz unutrasnjosti u vece gradove, tj. u dva ili tri centra u citavoj zemlji. Problem je sto je vec sve dovoljno upropasteno tako da je tesko ista vredno pokrenuti. Tu veliku odgovornost snosi ministarstvo prosvete, kao i celokupni vladajuci sistem, stari Ustav koji manjim opstinama ne daje ni trunku onog sto donesu u Republicki budzet. Da je bilo nekog coveka koji bi od Bora ucinio grad (jer on sada nije grad, cak ni Nis nije grad; za gradove su priznati jedino Novi Sad i Bgd), i to grad u koji bi dolazili ljudi sa strane da uce i da se zaposljavaju.

Treba razmisliti, mozda jos uvek nije kasno...

Nezavisnost.

Eastaithers
22.12.2003., 12:14
Kao prvo bor je i postao sediste okruga onog trenutka kad su ga komunisti izdvojili iz zajecarskog (timockog)regiona i od tada on sve brze i brze propada.Sediste nekog veceg regiona ne bi mogao da bude ni za sto godina jer taj grad treba da bude administrativno,kulturno i ekonomsko srediste a u 90 %slucaja Zajecar je svetlosnim godinama ispred njega.Zar nejveca odlicja treba da nam budu tehnoloski fakultet i muzej rudarstva i crne metalurgije :lol:zajecar je trenutno pretrpan dosljacima iz Kladova i Bora sto jos vise pogorsava nase ionako tesko ekonomsko stanje ali i ako opste je poznato da je Bor pre kopanja jame 40 i neke imao samo 5000 st. toliko imaa svako vece selo u okolini za.

vukika
22.12.2003., 22:00
zar ne mislite da nas Beogradani ne pljuju isto tako kao sto se mi pljujemo medusobno?

Mrksa
27.12.2003., 13:22
To je tacno moramo mi zajedno protiv njjih

Nietzsche
27.12.2003., 16:18
......

pufta
21.01.2004., 10:52
Jedite govna svi boraniiiiiiiiiiiiiiiiiii
A vas zajecarce neka sve **** Serko

Za
21.01.2004., 11:25
koji si pa ti *****

21.01.2004., 15:16
A vas zajecarce neka sve * Serko

I tebe zajedno sa nama!!!

Krga & DR.REP
24.01.2004., 21:18
Pufto seljaku Boljevacki znamo ko si.Samo te gledamo.

Genije
07.05.2004., 22:42
Od Borskog rudnika je napravljen Zajecar , odakle vama pare

Da samo tada Bor nije ni postojao, kada je napravljen Zajecar. Zajecar je vec bio grad kada je Bor imao 3000 kopaca bakra...
Uostalom zasto ovde nema topic Bor??

Knjazevcanka
04.06.2004., 21:44

Sto ste bre vi Zajcarci ljubomorni na Knjazevac,em' smo bolji, em' smo lepsi, em'smo pametniji
PS.Kada kazes seljak, misli se na dobrog i uglednog domacina koji zivi na selu, a ako za nekoga hoces da kazes da je glup ITD. koristi se izraz "Selac" pa zar mi Knjazevcani i tome da vas ucimo........

HANI
04.06.2004., 23:24
E ovo je strasno,taman zaboravimo da se sluzimo uvradama,kad javi se neko neobrazovan TOTALNO :twisted: :twisted:

elendil
05.06.2004., 22:40
:D Potrazite malo ljubavi u vasim srcima,radujte se zivotu i sledite svoje snove.Zaboravite na mrznju,covecanstvo je dosta propatilo.Ljubav i vera.I dobro zdravlje.Ili na psihoterapiju jer mrznja je patoloska stvar.I bolest. :cry:

boricio
06.07.2004., 19:30
A vas zajecarce neka sve * Serko napusis nam se kurceva ljakse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nego da nisi mozda za zaboravio sinoc da vratis krave? ili ti mozda kukuruz uvenuo? a mogao bi i da izvadis taj praziluk iz dupeta. a dopada mi se i tvoj nadimak PUFTA. pravo aristokratsko ime, nema sta. IQ ti je verovatno -300,ako ne i manji.

boricio
06.07.2004., 19:43
Fridrih,postavljas tako glupa pitanja,da jednostavno nisam mogao da te ignorisem. pogotovu kad sam video tvoju l.kartu ovde na forumu. bas me zanima sta studiras, i kako si se upisao na fakultet? a nezavisna niska republika? naravno, ali prvo moraju da vas prime u UN,MMS,NATO,PARTNERSTVO ZA MIR,i na kraju da da lansirate sopstveni satelit u kosmos...a sudeci po mojim iskustvima sa nislijama,veoma ste blizu....

elendil
06.07.2004., 23:20
21.vek.Ratovi,bolesti,zavisti,patnja,patoloska mrznja,zavist,beda,glad...DOKLE?Cemu to?Moze li se ziveti sa tolerancijom,vedrinom,osmehom,ljubavlju...Ja mislim da moze,zasto se ne bi potrudili. :oops:

boricio
07.07.2004., 03:14
21.vek.Ratovi,bolesti,zavisti,patnja,patoloska mrznja,zavist,beda,glad...DOKLE?Cemu to?Moze li se ziveti sa tolerancijom,vedrinom,osmehom,ljubavlju...Ja mislim da moze,zasto se ne bi potrudili. :oops: moze,ali ne sa svakim.uvek ce postojati ljudske slabosti,kao,pohlepa, mrznja itd... a to je rezultat nedovoljnog ili veoma uskog obrazovanja,a o opstoj kulturi da ne govorim....

elendil
07.07.2004., 08:35
21.vek.Ratovi,bolesti,zavisti,patnja,patoloska mrznja,zavist,beda,glad...DOKLE?Cemu to?Moze li se ziveti sa tolerancijom,vedrinom,osmehom,ljubavlju...Ja mislim da moze,zasto se ne bi potrudili. :oops: moze,ali ne sa svakim.uvek ce postojati ljudske slabosti,kao,pohlepa, mrznja itd... a to je rezultat nedovoljnog ili veoma uskog obrazovanja,a o opstoj kulturi da ne govorim....
Svakako druze,to je neunistivo,ali sta se tu moze.Svako ima pravo na mesto pod suncem.A i da ide svojim putem.Strpljenje i tolerancija ce nam valjda svima pomoci.Pozdrav. :D