Vidi punu verziju : Najlepshi dragstor u valjevu......ajmo alkosi jurish
LePiaf_dnb
09.02.2006., 18:28
:lol:
Aauuu brate Hard Core :twisted: Bolja varijanta : cirka u kafani sa ortacima, pokusaj muvanja nafuranih riba , pa kad svemu u gradu dodje kraj ,oko 01 ,trafika....2.5kg apatina...klupa..i...Chill. POZ
LePiaf_dnb
16.02.2006., 10:30
sve je to lepo al dragstor je dragstor i nema tu polemike
DarkVulture
20.02.2006., 15:08
Deste drugari, sad se nakacih da vidim sliku iz cvijete, klosharski nema shta...
desi senz ... ... ... shta ima novo ono.. bla..
Gitj, rekoh ti da mi je najbolji DRUGstore bio onaj prekoputa Jokica, i Zvonchic... bla... uf.. posle toga beshe frenki, dakle pivo na tochenje, a ondaK dodje i red na trafike, plastike i ostalo, zivela bakica kod beka, i senz u pravu si za klupice, evo stiglo nam je i prolece pa se GANJAmo po klupama.. hehehe .. .. ..
sve vas volim i pozdravljam, pucaju me emocije od vikenda, bejasmo u zavlaci na ispracaju, pravom navijachkom, neponovljivo sranje ..
:* :* :* 3 puta srpski
Casual Crew
06.03.2006., 21:03
Nekad je bio najlepsi dragstor izmedju tri pekare,pa se posle toga preselilo u "vagu" i onda su se pojavile ove plasticne flase i unistile kult.
U Zavlaci?Kako deluje poznato,sa samom kafanom slavljenika-vlasnika...bilijar,karte...Ragazzi,Spiders...haos!
DarkVulture
07.03.2006., 13:44
Upravo tako, i ajde recite mi da se varam i da Valjevsko nije prvo izbacilo prokletu plastiku, sad i ove krmache bombe, votsouevr, od 2ipo kila, pa da umres.... misliiiim.... bljak... a ****** culi ljudi da se plastika tesko razleze u prirodi, pa ko veli ... hehehe ... aj da unishtimo sve..
as 4 Zavlaka, ortak Dzagic, najzad ode pijan u vojsku... nesrecnik... pokushavah ga zamisliti u unifomi sa pushkom, i taman kad mi je poshlo od ruke skontasmo, da ga ceka NEGRO odzacar topova, uloga, ima da ociste sve topuzgije sa njim... e jadni DZA.. :)
Zavlaka, takav ispracaj se ne pamti.. :) i ushljokani shofer.. i 3 dvdja Dobrivoja i Dobrile.. sa sve kopirajtom... majkuimja...
Casual Crew
08.03.2006., 01:08
Ma nece nista da mu fali,bice vise kuci nego tamo.Plastika-plastika...plastika,plastika i meni se cini da su izbacili taj patent i smorili za medalju.Da da ne zaboravim,a dragstor UNA kod taxista?Se seca neko?Brzo je zatvoren,ali je bilo extra pijanki i sibanja.Ispod lipe...ekipa je stigla!
LePiaf_dnb
08.03.2006., 18:36
Shto se tiche uno marketa moja zena radacha i ja smo ga upravo i otvorili hehehe napili smo se prvi dan i ostaje duboko urezan u mom srcu lepa su vremena to bila
Casual Crew
09.03.2006., 00:19
Pa hajde da ti poverujem!Lepa vremena,zaista.Mora da sam se i ja motao tu negde,cim pominjes R.....no nije ni bitno ;-)
DarkVulture
13.03.2006., 14:53
e a taman sam pomislila da ste vec skontali ko je ko... a mozda i jeste, *** ispod lipe mnooogo generacija... moje generacijE su vise vremena provodile u plasticnom opijanju na ulici nego u kafanama, ali... hehe.. ma bese lepo u Frenkiju ***** mi.. nishta.. tad sam se najvise zajebavala a sad kao pljujem decu shta rade.. no granice se odista spushtaju..
Casual Crew
16.03.2006., 00:17
Znas kako momak kojeg je on spomenuo i ja smo dugogodisnji prijatelji,iz iste smo ekipe,tako da smo mozda i pili zajedno.No nebitno uopste,vazno je da smo pili.U tom uno marketu je uglavnom visila moja ekipa i jos jedna grupa ljudi,sad ko je le piaf meni uopste nije bitno ;) verovatno je iz te druge ekipe i znamo se,cak sta vise odlicno!
Ekipa se skuplja :) PJANICE GRADA VALJEVA UJEDINITE SE.
Sinoc je pala bleja ispod lipe a pre toga RDCH-a pijan uci da vozi snowboard na pecini. (bolje je prosao nego na rolerima HE HE )
Casual Crew
17.03.2006., 02:14
A ispod lipe,lipe,lipe ;) Vidim niko ne komentarise zadrugu u Petnici cccc Pusti Ljubu Alicica :lol: pa to vam je Lj.A. Pa trafika Iva kod tehnicke,stari stek kod doma zdravlja,kod citaka u trafici pa odmah pored pekar ;) A kod Franky-a sam slabo dolazio nije mi se uklapao hip-hop u koncepciju navijanja ;)Brka je vec recimo nestzo drugo :-D
Brate, omiljeni mi je bio onaj kod Leke pekara, kupis pivo i onda u obdaniste. Sad su trafike preuzele primat sa plastikom. Yebi ga........