Vidi punu verziju : METAL DA ILI NE?????????/
Stoorbak
04.05.2003., 21:41
Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ
i meni sasvim isto kazu
kako mogu da slusam taj punk
a oni nikada nisu ni pokusali
nego truju svoj mali mozak nekim sisatim prikazam sa Televizije
Stoorbak
04.05.2003., 22:07
pa hvala na podrshci!!!!! :)
PUNK'S NO DEAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e ako si siptar prvi si kojeg gotivim:)))))))))
Stoorbak
04.05.2003., 22:39
moje bre nisam shiptar, ali je ok i ako me gotivish :PPPPP
ako slucajno ides na chat dodji na krstaricy kanal #sms to je moj kanal i tu se okupljaju samo rockeri i punkeri pa si dobro dosao
Stoorbak
05.05.2003., 13:08
ako slucajno ides na chat dodji na krstaricy kanal #sms to je moj kanal i tu se okupljaju samo rockeri i punkeri pa si dobro dosao
Hvala na dobrodoshlici :PP
ZombiEYU
05.05.2003., 15:18
Jao Dzoni, dzoni.
Pa jel ti procita onaj pravilnik pre upotrebe foruma?!?:)
Vidis da nije dozvoljena reklama bilo cega, pa cak ni svojih proizvoda... Jedva da su nam dopustili da posaljemo po koju rec... Cak nema ni Upload slika... Brooka :o)
Sta se radi u Bosni?!?
ZombiEYU (http://www.zombieyu.hk.st)
Stoorbak
05.05.2003., 17:20
e ljudi mojne da se zezate ovde, ako imate neke zamerke molim vas obratite se administratorima!!!!! :(((
zombi streberu jedan ucio si pravilnik napamet a
ti stoorbak obrisi ova auto molim te
VisionOfDisorder
07.05.2003., 23:42
metal je zakon.
Ne obracaj paznju na to sto ljudi govore.
Ljudi su debili.
Stoorbak
08.05.2003., 14:10
metal je zakon.
Ne obracaj paznju na to sto ljudi govore.
Ljudi su debili.
Thanx for podrshka!!! Shta volish da slushash od metala??????
Metalac...ljubitelj metala ili nacin zivota?
Stoorbak
08.05.2003., 17:40
Metalac...ljubitelj metala ili nacin zivota?
I metala i nacina zivota, jer bez metala ne mozesh imati takav nacin zivota!!!! Kapish!!!
blackground
08.05.2003., 20:54
Ja bi metalce pokupio u kamion, pa na njivu da sade krompir....
;-)
black-devil
08.05.2003., 22:15
stavis ih u dzak, rasipas po njivi, i kazes razlazzzzzzzzz:P:)
VisionOfDisorder
08.05.2003., 23:13
hmm.
Skinlab, Vision Of Disorder, Amen, Katatonia...
npr.
Stoorbak
09.05.2003., 13:25
;-)
"I was born in ashes of molten hatered
Raised by demons in abodes of the end
The Reaper's scythe I fall upon to light my path
Wrecked by mangled wounds of life
I have become become the resurrection of the Evil one
'Y know that I don't ******* care if I live or die
I need a bishop preaching fire to get away with my sins
I despise everything I see so I don't give a **** if ya hate me
Ain't got respect for humanity
Never lived or wanted immortality
The Reaper's shadow I fall upon to obscure my path
Every day I'm being battered up until I bleed
You motherfuckas just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside
Led by the Reaper I walk in the night
Show me the way to yer kingdom come
I believe in Armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own demise"
Metal je bolji od ,,pinkovske" muzike.Ako se pod metal podrazumevaju IRON MAIDEN , BLACK SABBATH i OZZY OSBOURNE onda da
Zar pod istu kategoriju "metalac" upadaju likovi koji slusaju "ganse" dok peru sudove i oni koji broje godine od izlaska zadnjeg albuma Immortal-a?
Stoorbak
10.05.2003., 22:35
Zar pod istu kategoriju "metalac" upadaju likovi koji slusaju "ganse" dok peru sudove i oni koji broje godine od izlaska zadnjeg albuma Immortal-a?
Ma bre ja tu kapiram odl school metalce, one tru metalce!!!!! Kapish!!!!!!!!!! Jebo Gase i ostale!!!!
BOJANA RIBA
02.07.2003., 16:56
Dragi i postovani metalci,ja sam postovalac metala a by the way strava izgledam pa onda ko ne bi hteo da se smuva sa mnom?zivim u beogradu i izlazim u "macu" 8)
BOJANA RIBA
02.07.2003., 16:57
Dragi i postovani metalci,ja sam postovalac metala a by the way strava izgledam pa onda ko ne bi hteo da se smuva sa mnom?zivim u beogradu i izlazim u kafani pored moje kuce i nemea veze sa onom bojanom sljokarom koja je pocela da pise u skorije vreme?? :roll:
Dragi i postovani metalci,ja sam postovalac metala a by the way strava izgledam pa onda ko ne bi hteo da se smuva sa mnom?zivim u beogradu i izlazim u kafani pored moje kuce i nemea veze sa onom bojanom sljokarom koja je pocela da pise u skorije vreme?? :roll:
Jako smo skromni... 8) :twisted:
DeepPurple
02.07.2003., 17:42
Da, bas je marketing...Mislim, zar nas ne smaraju dovoljno s reklamama tokom prenosa utakmica?
Salim se Bojana, ok je ponekad izaci tako u javnost! :wink:
DeepPurple
02.07.2003., 17:47
Metal je bolji od ,,pinkovske" muzike.Ako se pod metal podrazumevaju IRON MAIDEN , BLACK SABBATH i OZZY OSBOURNE onda da
Eh, pa ipak su gore nabrojani definicija metala! Glupo je kad se nalozeni klinci razmecu i lupaju da su Maiden ili, jos gore, Metallica izmislili metal (uz svo veliko postovanje prema njima), kad su Sabbath izdali svoju prvu plocu jos 1970 i sokirali svet!
Dragi i postovani metalci,ja sam postovalac metala a by the way strava izgledam pa onda ko ne bi hteo da se smuva sa mnom?zivim u beogradu i izlazim u "macu" 8)jer se oblacih ko panker i da li imas neku mindjusu,na primer na jeziku.
Sh*t you call a heart... :evil:
03.07.2003., 03:07
PUNK IS NOT DEAD - i ja ga slusam :twisted:
;-)
PUSHI GATako je :lol:
03.07.2003., 12:32
NIKAD U ZIVOTU NISAM GLEDALA NA BILO STA SA STANOVISTA DA ILI NE!ALI DOBRO DEFINITIVNO DA,ZBOG VEOMA KOMPLEKSNE MUZIKE I OSECAJA KOJA ONA NEMINOVNO PRUZA.ALI OPET PONEKAD NE ZBOG SILNOG GNEVA KOJI JE SENEKA TAKO DOBRO DEFINISAO(SENEKA- O GNEVU). MEDJUTIM SA DISTANCE OD 2 MILENIJUMA NIJE MOGAO DA PRETPOSTAVI KAKVO CE MESTO POSTATI ZEMLJA,TAKO DA NAM JE SAD METAL JEDNA OD STVARI KOJE NAM POMAZU DA SE OSLOBODIMO BESA.METAL WITH US!!P.S.SAD SAM SE OTREZNILA PA GOVORIM SMISLENO.
silvereye
03.07.2003., 15:02
Ko voli nek izvoli....
Ja nemam nista protiv metala, druzim se sa ljudima koji su metalci, izlazim na takva mesta, ok idem na svirke...I sve ja to postujem....Ali jednostavno kucji ne mogu to da slusham, nije za mene... Ja sam vise hippie...znate vecj the doors, led zeppelin,hendrix , Janis itd...i u toj muzici sam se pronasla.Mada i nirvana mi odgovara sasvim.
A veruj mi ne gledaju samo metalce ko pale s' marsa, mene ovako bezazlenu , u cvecju itd...gledaju jos gore... Ali takav ti je ovaj narod...a mene bas boli D*pe sta ce neka baba sto prodaje paradajz da misli o meni :D
Samo opusteno, i budi ono sto jesi :wink:
JaH_GIrL .
03.07.2003., 16:24
dsfdf
JaH_G|rL
03.07.2003., 18:29
dsfdf
Promeni nick bwe...!Ovaj je zauzet?! :shock:
sta tebi nije jasno :shock:
Ma ***** ti ja mater Blackground mozes ti da produvas METALCIMA!Posadicu ti ja bananu u bulju!!STAY BRUTAL ALL DEATH AND BLACK METALMANIACS!!!
HARDCOREPUNK
05.07.2003., 17:51
Sto se mene tice,sve vrste metala smatram veoma kvalitetnom muzikom,ali ne mogu to da slusam aktivno.Ta muzika nema poruku.Kad pustim neki metal,onda ga pustim samo zbog muzike.Uzasno me smori kada npr.Kamelot ili Nightwish peva o nekim ratnicima,planinama ili pak Emperor o smrti i silama tame!Nije to za mene.Gotivne su mi grupe tipa Sepultura,Pantera,nas Rapid Force,Soulfly...oni imaju neku poruku.Dobro imaju Pantera i Sepultura isto neke pesme o bogovima i ostalim sranjima.Stoorbak,zasto si Napalm Death uvrstio u metal?Oni su stvorili GRINDCORE,jedan pravac blizak HC-u,koji zvuci kao neki Death metal,ali ima poruku.
Sto se metalaca tice,bas ih ne gotivim.Nevolim da se oblacim onako,u kozu,usko,duga kosa...najvise mrzim kada *****ju kako Punk i HC nisu muzika,jer se pesme navodno sastoje od 2-3 akorda.Ajde sada razmislite malo.Ko je prvi nosio martinke,ko je prvi uveo sutke na koncertima?Skinsi,odnosno punkeri,na dobrim starim koncertima iz Oi faze.Ko je prvi nosio lance?Hardkorovci.Postoje grupe koje priznaju da su im punkeri uzor.Slayer ima album sa obradama punk bendova,dok drugi bendovi imaju punk nalepnice na gitarama.
dsfdf
Promeni nick bwe...!Ovaj je zauzet?! :shock: Preduzmi nesto povodom toga.Daj meni titulu admina i njenu ip i case sold rekao sam ti vec.
06.07.2003., 18:48
:P
ko se poslednji smeje najsladje se smeje :lol:
07.07.2003., 05:26
Metal je zakon!
SlipKnoT 4e\/er
You fu*kin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Definitivno da.Metal je jedina (dobro mozda ne jedina ali jedna od retkih) vrsta muzike koja u svakom trenutku odgovara tvom raspolozenju.A uzgred metal je od onih vrsta kroz koje svaki muzicar moze da iskaze svoju virtuoznost.
Definitivno da.Metal je jedina (dobro mozda ne jedina ali jedna od retkih) vrsta muzike koja u svakom trenutku odgovara tvom raspolozenju.A uzgred metal je od onih vrsta kroz koje svaki muzicar moze da iskaze svoju virtuoznost. :wink:
DrukcijiOdSvih
07.08.2003., 03:54
Dragi i postovani metalci,ja sam postovalac metala a by the way strava izgledam pa onda ko ne bi hteo da se smuva sa mnom?zivim u beogradu i izlazim u kafani pored moje kuce i nemea veze sa onom bojanom sljokarom koja je pocela da pise u skorije vreme?? :roll:jer bi mogao da setam tu kucu sa tobom ? :oops: cowboybg2003@yahoo.com PanterA RuleS
Da, bas je marketing...Mislim, zar nas ne smaraju dovoljno s reklamama tokom prenosa utakmica?
Salim se Bojana, ok je ponekad izaci tako u javnost! :wink:
Ti slushssh Rap,a?E, pa ija sam ga nekad slushao, dok nisam otkrio pravu muziku_hardroooooooooook!!!!!!!!!Pozdrav
Antihrist
15.08.2003., 03:37
ne obracaj paznju.i meni isto to prichaju zbog punk-a....pre me je to malo nerviralo ali sada me uopshte ne zanima shta drugi misle.ionako je to gomila glupih fensera.
PUNK'S NOT DEAD!!!
e pa sad ..... vi metalci ste sami krivi zbog imidza koji ste stvorili. znam da ste uglavnom normalni likovi, ali kako ljudi da reaguju na crnilo, duge kose, majce sa djavolima, krvlju i na takvu muziku?
nemam nista protiv metallice, motorhead, maidena,... ali svi ovi mansoni, slipknoti, otvoreni satanizam? cemu to vodi? razumem da neko ne voli pravila, dogme, ono sto se namece, ali ovo sa metalom je skrenulo u drugu krajnost, a jedino resenje je sredina.
muzika je zaista ocajna, to je samo dvaput brzi Hendrix, Zeppelin i ostali, a triput je losija. uglavnom ..... ali, ne smatram vas metalce djavolima, satanama i ostalo.
za kraj, posto imate napadan imidz, onda samo predrasude mozete ocekivati bili losi ili dobri.
metalka_86
16.08.2003., 19:16
metal je muzika koja je pisana sa velikom emocijom, sto je jako bitno za kvalitet.Sto se tice imidza...to je relativna stvar...nekom se svidja a nekom ne. Uostalom zasto bi neko radio nesto samo jej gomila ( masa) misli tako.Zelim da radim ono sto volim i radicu to po svaku cenu, voleo to neko ili ne to je moja licna stvar, moj zivot, i zivecu ga na svoj nacin.a ako mi neki fensic kaze da sam odvratna i da sam satanista, e to vec nije moj problem, vec problem onoga ko je rekao takvo nesto...jer ja znam sta jesam a sta nisam, tako da me takve price ni najmanje ne pogadjaju, uostalom svaka losa rec koja dodje do mene iz takve mase u koju nikada necu upasti je kompliment,jer to znaci da im se ne svidjam i nisam kao ono a to mi je svakako mnogo drago....
Rock-metal-girl
20.08.2003., 15:57
Ja sam definitivno za metal i razumem te skroz. Samo budze , idioti, smorovi i bolesnici mo\gu da ti nesto lupaju sto se tice oblacenja i muzike koju slusas. Znam to najbolje. Ja sam najveca metalka u svom gradu, pa opet... Nailazila sam na probleme i sa drustvom i sa svima. Napr> Oblacim se u crno, nosim majce svih metal i rock grupa, stavljam metalne narukvice, nosim martinke, oblacim kozu... To je moj stil. Samo se treba izboriti u smislu: Ja to slusam. Ti slusas nesto druga. Zar moramo da se svadjamo? Ako ne prestanes da me ogovaras...Ko te sisa! Bas me briga! METAL FOREVER(i ROCK iPUNK)
yugoslav
20.08.2003., 18:18
Ja sam definitivno za metal i razumem te skroz. Samo budze , idioti, smorovi i bolesnici mo\gu da ti nesto lupaju sto se tice oblacenja i muzike koju slusas. Znam to najbolje. Ja sam najveca metalka u svom gradu, pa opet... Nailazila sam na probleme i sa drustvom i sa svima. Napr> Oblacim se u crno, nosim majce svih metal i rock grupa, stavljam metalne narukvice, nosim martinke, oblacim kozu... To je moj stil. Samo se treba izboriti u smislu: Ja to slusam. Ti slusas nesto druga. Zar moramo da se svadjamo? Ako ne prestanes da me ogovaras...Ko te sisa! Bas me briga! METAL FOREVER(i ROCK iPUNK)
Ma jooooooookkkkkkkk ne shvatas!!!
HARDCOREPUNK
20.08.2003., 20:07
Metal muzika sa emocijom!?Daj molim te...sad ces da mi kazes kako oni pevaju o onome sto osecaju,po tome zakljucujem da oni nisu zdravi ljudi.Pevati o onim glupostima,djavolima,vesticama,neistrazenim prostranstvima...da li tu postoji emocija?Mozda se metalci ponasaju normalno ali nikad ne bih bio metalac.A sto se martinki tice,bas ste originalni :lol:
Rock-metal-girl
20.08.2003., 22:50
Metal muzika sa emocijom!?Daj molim te...sad ces da mi kazes kako oni pevaju o onome sto osecaju,po tome zakljucujem da oni nisu zdravi ljudi.Pevati o onim glupostima,djavolima,vesticama,neistrazenim prostranstvima...da li tu postoji emocija?Mozda se metalci ponasaju normalno ali nikad ne bih bio metalac.A sto se martinki tice,bas ste originalni :lol: Hvala za martinke, ali, brate, zna se da metal mogu da razumeju samo ljudi koji imaju malo vise znanja od prosecnog kopaca krompira. Bez uvrede, ali izgleda ti tu nije mesto :evil: :evil: :evil: Mozda se samo nisi nasao u toj muzici. Ipak, znaj da sve metal grupe imaju naj hitove koji su u alegoricnom znacenju. Samo Visi nivo inteligencije moze da shvati, napr, na koga se odnosi najveci Metallicin Hit svih vremena Nothing Else Matters. Sta mislis , na koga se odnosi ono ...Never opened myself this way, lifes is our, we live it our way, all this words I dont just say........... Vidis, ne moze svako biti metalac.
Aj sad kazi da tu nema emocije???!!! :twisted:
yugoslav
20.08.2003., 23:25
Hvala za martinke, ali, brate, zna se da metal mogu da razumeju samo ljudi koji imaju malo vise znanja od prosecnog kopaca krompira. Bez uvrede, ali izgleda ti tu nije mesto :evil: :evil: :evil: Mozda se samo nisi nasao u toj muzici. Ipak, znaj da sve metal grupe imaju naj hitove koji su u alegoricnom znacenju. Samo Visi nivo inteligencije moze da shvati, napr, na koga se odnosi najveci Metallicin Hit svih vremena Nothing Else Matters. Sta mislis , na koga se odnosi ono ...Never opened myself this way, lifes is our, we live it our way, all this words I dont just say........... Vidis, ne moze svako biti metalac.
Aj sad kazi da tu nema emocije???!!! :twisted:
Fino razmisljanje samo mi se ne svidja sto si POZERKA!!!
deco samo se vi ostavite toga sta drugi govore slusajte sta hocete i kad hocete i samo sebe u zivotu!!!!!!!!!! :P :P
ISKRENO VOLIM METAL JER JE TO NAJJAČA,NAJMOĆNIJA,NAJVIRTUOZNIJA I NAJISKRENIJA VRSTA MUZIKE...I PRIJA MI,A KOME TO SMETA MOŽE DA SE TERA U...
HARDCOREPUNK
21.08.2003., 15:48
Rock metal girl,trebao sam izgleda da naglasim na sta sam mislio.Pazi,Metallica je skroz OK,sta vise imam sve njene albume i veliki broj neemitovanih stvari.Hocu da ti kazem da oni imaju emocija,nisu bolesni satanisti.Od metala ima par grupa koje gotivim,neke skroz,neke samo muzicki(Metallica,Sepultura,Pantera...)ili od domacih(Rapid Force,Punished,Sarma....Ali nadji mi emocije u pesmama Dimmu Borgir,COF,Mayhem,May Result...to nije nista osim pljuvanje svega sto je hriscansko.
E sad cu ja malo da vam drzim predavanje :) Metal, kao i svaka druga vrsta muzike, DA. Sto se tice predrasuda. . . One uvek postoje i postojace to je u ljudskoj prirodi. Ako pogledas i mnogi metalci, punkeri i dr. isto misle za kremase da su malo glupavi i sl. Tako da kad su predrasude u pitanju njih slobodno zaboravite one su postojale i uvek ce postojati. Vazno je da ti znas KO SI I STA zelis. Onaj ko ima nesto u glavi taj nece obracati paznju na tvoj izgled nego na to kakav si i sl.
A sto se tice tebe HARDCOREPUNK trazis emocije pa poslusas npr. Macbeth, Evervge-"Hold me" i sl. bendove pa ces naci mozda i direktnije nego sto nalazis u Dimmu Borgiru i dr.
HARDCOREPUNK
21.08.2003., 21:30
Ma nije da sam se uhvatio za emocije,jednostavno ne shvatam kako mozete da slusate pesme o necemu sto ne postoji(djavoli,bogovi,vestice,zmajevi....)
Ma nije da sam se uhvatio za emocije,jednostavno ne shvatam kako mozete da slusate pesme o necemu sto ne postoji(djavoli,bogovi,vestice,zmajevi....)
Otkud znas da djavoli i bog nepstoje?
blind guardian
23.08.2003., 03:48
zavisi od toga u sta verujes...jer ako ja verujem u boga za mene ce on postojati, isto tako postojace i djavo kao suprotna strana koja je uvek prisutna
Courtney
23.08.2003., 03:54
Lepo je biti metalac (a,jos lepse metalka),cak i u ovoj nasoj fenserskoj zemlji!!!Zato OGROMNO DAAAA za metal!
P.S.Procitla sam negde da ce ti se bilo koja muzika svideti ako je dovoljno dugo slusas.Znaci,dragi metalci,muziku do daske pa da obrazujemo svet!
Stoorbak
23.08.2003., 03:56
Lepo je biti metalac (a,jos lepse metalka),cak i u ovoj nasoj fenserskoj zemlji!!!Zato OGROMNO DAAAA za metal!
P.S.Procitla sam negde da ce ti se bilo koja muzika svideti ako je dovoljno dugo slusas.Znaci,dragi metalci,muziku do daske pa da obrazujemo svet!
Da ali ako nesho dugo slushash mozesh i da se smorish, i da ti se na kraju ta muzika smuci!!!!!!!
Courtney
23.08.2003., 03:59
Da ali ako nesho dugo slushash mozesh i da se smorish, i da ti se na kraju ta muzika smuci!!!!!!!Vidi opet ti!A sta kao ne slazes se sa mnom?
Stoorbak
23.08.2003., 04:02
Da ali ako nesho dugo slushash mozesh i da se smorish, i da ti se na kraju ta muzika smuci!!!!!!!Vidi opet ti!A sta kao ne slazes se sa mnom?
Pa zar sam opet satanista ako se u necemu ne slazem sa tobom? Ja ti prenosim samo svoje iskustvo !!!!!!!!
Courtney
23.08.2003., 04:04
Jao sto si divan!Vec sam rekla da mi izgledas previse inteligentno da bi bio satanista.
Stoorbak
23.08.2003., 04:07
Jao sto si divan!Vec sam rekla da mi izgledas previse inteligentno da bi bio satanista.
Veruj mi da mene ne pogadja shto neki kazu da sam satanista, ali mi je krivo zashto se satanisti toliko omalozavaju! Jel to zbog toga shto se ne slazu sa vecinom? I zashto bi satanisti bili manje inteligentniji od mene ako su se opredelili za ono shta zele da budu?
Zapitaj se samo!
Courtney
23.08.2003., 04:13
Zato sto vecina danasnjih "satanista" (citaj dece koja crtaju obrnute krstove i pentagrame gde stignu) ne zna sta radi,ulaze u to iz radoznalosti ili depresije kao sto sam i ja.Samo,ja sam bila dovoljno inteligentna da prestanem,jer gde sve to vodi?Prizivanje pakla i smrti,to ce te tamo i odvesti.I sta onda?
yugoslav
23.08.2003., 04:14
Zato sto vecina danasnjih "satanista" (citaj dece koja crtaju obrnute krstove i pentagrame gde stignu) ne zna sta radi,ulaze u to iz radoznalosti ili depresije kao sto sam i ja.Samo,ja sam bila dovoljno inteligentna da prestanem,jer gde sve to vodi?Prizivanje pakla i smrti,to ce te tamo i odvesti.I sta onda?
ONDA ZEZANJEEEEEEEEEEE!!!!
Stoorbak
23.08.2003., 04:14
E pa ako su za tebe klinci koji crtaju pentagrame po zidovima satanisti onda si u velikoj zabludi!
Courtney
23.08.2003., 04:19
E pa ako su za tebe klinci koji crtaju pentagrame po zidovima satanisti onda si u velikoj zabludi!Onda me ti prosvetli i reci mi sta su satanisti.Lepo smo poceli,bilo bi steta da se sad zakacimo...
Courtney
23.08.2003., 14:03
E i jos nesto.Mislim da niko od vas nije prosao kroz ono sto sam ja prosla kad sam krenula da slusam metal.Moji su mi zabranili da nosim sve crno,imala sam "kontrole vena",najbolja drugarica mi je stalno ispirala mozak,smarala sa "Sta ce ti to?Ostavi te gluposti!Sta vidis u tome...?".To bi i bilo podnosljivo.E,a onda sam otisla na odmor,u Bar (relativno mali crnogorski grad),u kom su ljudi (sem naravno onih,ma prepoznace se oni) toliko zatucani i primitivni,da su mi prilazili na ulici i izjavljivali saucesce!Jednom je i neko dete krenulo da vristi kad me je videlo...ma uzas.Uopste,uspeli su da mi zgade sve,tako da sam jedno vece izasla napolje obucena kao najgora predstavnica fensera (u beloj haljinici :cry: )i znate sta?Shvatila sam da to vise nisam ja.Da ne da me vise ne cini srecnom da izgledam "lepo",vec da mi se to i gadi.Sad su se ljudi vec navikli na mene,kevi ponekad pustim Metallicu,Maidene,kaze da joj se svidja...u Baru sam pronasla savrseno METALSKO drustvo,u Beogradu decka...otkrila sam novi,neuporedivo lepsi nacin zivota i eto SRECNA SAM STO SAM METALKA!!!
die_happy
23.08.2003., 15:20
Jednom je i neko dete krenulo da vristi kad me je videlo...ma uzas
ahahahahahahah....ne mogu da verujem, stvarno otkaceno. Ovaj...hmm...pazi, kad smo vec kod oblacenja, ja sebe ne nazivam ni metalkom, ni rockerkom ni punkerkom, ja ne spadam ni u jednu od tih grupa...u svakom od gore navedenih pravaca pronalazim nesto lepo i slusam. Ali, kada otvoris moj ormar mozes da vidis najvise crnih stvari. Zasto? Ne iz fazona, nego zato, sto se ja u toj boji najbolje osecam. Kada bih slusala Karleusu opet bih najverovatnije nosila crno. Tako isto ne moras da nosis martinke da bi bio "metalac".
die_happy
23.08.2003., 15:21
Courtney, nosi ti i "belu haljinicu" ali budi ono sto jesi. Pozdrav!
Jednom je i neko dete krenulo da vristi kad me je videlo...ma uzas
ahahahahahahah....ne mogu da verujem, stvarno otkaceno. Ovaj...hmm...pazi, kad smo vec kod oblacenja, ja sebe ne nazivam ni metalkom, ni rockerkom ni punkerkom, ja ne spadam ni u jednu od tih grupa...u svakom od gore navedenih pravaca pronalazim nesto lepo i slusam. Ali, kada otvoris moj ormar mozes da vidis najvise crnih stvari. Zasto? Ne iz fazona, nego zato, sto se ja u toj boji najbolje osecam. Kada bih slusala Karleusu opet bih najverovatnije nosila crno. Tako isto ne moras da nosis martinke da bi bio "metalac".Od prilike si razumela sta sam htela da kazem.I ja se osecam lepo u crnom,a da li je to zbog muzike ne bih znala reci.
Courtney
23.08.2003., 15:27
Courtney, nosi ti i "belu haljinicu" ali budi ono sto jesi. Pozdrav!Kako je lepo kad te neko shvati... :D Pozdrav i tebi
Metal DA!
da se samo nadovezem na ovo vase poslednje,ni ja ne nosim crno iz nekog fazona i ne nosim starke i martine da bi neko rekao da sam faca,ja sam naprosto odrasla uz brata koji je rocker i meni je to normalno!
Ali na zalost puno ljudi voli da kritikuje zensku populaciju metalaca zbog odevanja i svojih stavova!
Mene su hteli da izbace iz razreda zato sto nosim crno!!!Ne slusam shity records i ostale novokomponovane pevaljke i pevace
Vintersorg
23.08.2003., 19:58
METAL!!!!!!!!
mmmm
die_happy
23.08.2003., 20:08
METAL!!!!!!!!
mmmm
njam njam...moze li metal da se maze na hleb?
LOL
Hahahaha
mora da je probao... pa sad samo mumla..."mmmmm" :wink: 8)
deviant
23.08.2003., 21:27
God Bless The King In Metal We Believe
Pvi mi kazu da sam drogirash, narkoman i sve ostalo kada cuju shta, otprilike slusham. Nemam pojma zashto ljudi imaju toliko predrasuda prema toj muzici? To shto je se nekome ne svidja ne mora da znaci da je loshe. Svi mi naravno znamo da su ukusi raliciti, ali zaboga zbog cega tolika predrasuza. Zar smo "mi" na to osudjeni na samom pocetku, zar stalno moramo da slushamo predavanja, kao na primer :"pa ti nisi normalan", " Slushaj malo klasiku", "Sta vidish u toj muzici" i tako takve gluposti. FUJJJJJJJJ
ma nisi ti debil zbog muzike koju slusas:))....nemoj da mislis da je to u pitanju:))...
die_happy
24.08.2003., 10:54
ma nisi ti debil zbog muzike koju slusas:))....nemoj da mislis da je to u pitanju:))...
Hajde da se smejemo da ne propadne fora
Vintersorg
24.08.2003., 11:38
De je bre onaj sto je pisao Big god/raped soul,nemogu nigde da ga nadjem bre :lol:
die_happy
24.08.2003., 11:45
De je bre onaj sto je pisao Big god/raped soul,nemogu nigde da ga nadjem bre :lol:
odluto'...ali sacekacemo ga iza coska :lol: LOL
Vintersorg
24.08.2003., 11:48
odluto'...ali sacekacemo ga iza coska :lol: LOL
Ne ozbiljno sinoc sam ga naso na nekom forumu a ne secam se na kom.Bljuvao je po mom FF :evil:
die_happy
24.08.2003., 11:51
po FF?!?!? ahahaha....ne bih bila na njegovom mestu 8)
Vintersorg
24.08.2003., 11:53
po FF?!?!? ahahaha....ne bih bila na njegovom mestu 8)
Aha,joj samo da ga nadjem :wink:
Gwydion
23.01.2005., 02:27
Metal nikad. Hip hop je trenutno pravi zvuk momenta u kojem se nalazimo. Buntovan je, angazovan i energican. Metal je OK samo u slucaju da je nu metal u pitanju.
joGooOOD
23.01.2005., 03:06
hip hop je samo potreba coveka za ritmom.Iskreno,pre se nalazim energicnom textu o epskoj fantastici nego o praznim pricama kako je neko smuvao i jbao ribu.
Gwydion
23.01.2005., 03:16
Hip Hop je nesto st ose bavi surovom realnoscu, a epsk afantastika je bezanje od te realnosti.
hip hop je samo potreba coveka za ritmom.Iskreno,pre se nalazim energicnom textu o epskoj fantastici nego o praznim pricama kako je neko smuvao i jbao ribu.
joGooOOD
23.01.2005., 03:23
realnost?cija realnost...nekog crnca iz amerike?nekog djure iz vladicinog hana?...ne...ali samo osobe koje imaju taj dar,sposobnost da se u muzici pronadju(verujem da ce se pronaci u zanimljivom textu pre nego u pukom ponavljanju 2-3 reci?oh ne izvini 5 reci...slusam metal rado,i smatram da dosad nisi argumentovao sto je tvoje ubedjenje da je metal los...(ne ulazim u tvoje detaljne uvrede)
Gwydion
23.01.2005., 03:30
1. metal je muzika bez stava i ideologije (sem black metala ciji je glupost za sebe)
2. metal je muzika zasnovana na podrazavanju "metal" zvezda koji loze decurliju a van toga su skroz drugaciji; ilustracija za podrazavanje je "virtuelno sviranje gitare
Dovoljno za pocetak?
realnost?cija realnost...nekog crnca iz amerike?nekog djure iz vladicinog hana?...ne...ali samo osobe koje imaju taj dar,sposobnost da se u muzici pronadju(verujem da ce se pronaci u zanimljivom textu pre nego u pukom ponavljanju 2-3 reci?oh ne izvini 5 reci...slusam metal rado,i smatram da dosad nisi argumentovao sto je tvoje ubedjenje da je metal los...(ne ulazim u tvoje detaljne uvrede)
joGooOOD
23.01.2005., 03:41
:lol: e aj pali...britni,j zi,eminem ne lozi decurliju?aj covece
Gwydion
23.01.2005., 03:50
Ko uopste govori o etabliranom hip hopu i o industriji? Postoji i andergraund ako nisi znala. A ako ti je jedini kontra argument "ajd pali" onda je to stvarno zalosno i samo ilustruje sve sto sam o metalu ispripovedao.
:lol: e aj pali...britni,j zi,eminem ne lozi decurliju?aj covece
joGooOOD
23.01.2005., 03:53
ne,nego sam htela da postedim forum mojih isuvisnih postova koje nisam na jednog bezargumentisanog ex metalca da potyrosim.Medjutim,poraz ti ne priznajem jer,ti se ocigledno dokazujesh na forumu...ako mozesh da tvrdish da se ljudi ne nalaze u power metalu?i ne samo poweru,svaki ima svojih cari...medjutim drago mi je sto cesh da klimash glavom u ritmu muzika(dum-dum)
znam za underground ali ti mi delujesh kao neki novopeceni fenser koji slusha naj inn sa mtv-a
Gwydion
23.01.2005., 04:04
Zapravo sam kao mali bio panker i skinhead jedno vreme, a metal sam oduvek prezirao iz dna svoje prodane duse. Elem, sta rece... nema poraza samo hoces da postedis sve svojih komentara?! Zbilja lep nacin da se uzmakne. BTW, forum podrazumeva mesto gde se diskutuje, zar ne? Tu nema dokazivanja, ali ima razgovora. Zar ne?
ne,nego sam htela da postedim forum mojih isuvisnih postova koje nisam na jednog bezargumentisanog ex metalca da potyrosim.Medjutim,poraz ti ne priznajem jer,ti se ocigledno ili dokazujesh na forumu...ako mozesh da tvrdish da se ljudi ne nalaze u power metalu?i ne samo poweru,svaki ima svojih cari...medjutim drago mi je sto cesh da klimash glavom u ritmu muzika(dum-dum)
joGooOOD
23.01.2005., 04:09
:roll: yeah,whatever...znaci prave vrednosti?prava vrednost je dusa koja ce da sedne za svoju gitaru i da napise baladu.To nije neka marketinska sema,to su isto ljudi iz nazvovimo ga undergrounda koji su umetnici.
skinhead?to sve objasnjava...odvratno
Gwydion
23.01.2005., 04:15
Bilo nekad, odavno nisam ni panker ni skinhead. No, argument koji si upotrebila je isti onaj koji u odbranu svoje muzike koristi recimo Braja, ili Dzej ili Dragana Mirkovic... dakle ispalila si pucanj u prazno. U metalu nema duse, ima samo lazi!
:roll: yeah,whatever...znaci prave vrednosti?prava vrednost je dusa koja ce da sedne za svoju gitaru i da napise baladu.To nije neka marketinska sema,to su isto ljudi iz nazvovimo ga undergrounda koji su umetnici.
skinhead?to sve objasnjava...odvratno
One Crimson Knight
23.01.2005., 04:26
Citam vec neko vreme kakve sta pricas i prosto ne mogu da verujem kako neko moze da stalno ponavlja takvu gomilu gluposti a da mu se to ne smuci. Inace se ne upustam u raspravu sa takvim idiotima ali si mi stvarno poceo ici na zivce pa moram da ti objasnim neke stvari.
Kao prvo, za sve te tvoje nebuloze nisi izrekao nijednu cinjenicu da to potkrepis. Daj mi samo jednu cinjenicu da potkrepis sve te tvoje bljuvotine i ja cu javno da spalim sve moje diskove na sred Terazija i odreknem se metala zauvek.
Metal muzika bez stava?! Pa jesi ti normalan. Heavy metal uz rock i punk je jedina muzika koja ima stav. Naravno da bi to shvatio moras ponekad da procitas koju pesmu nekog metal benda. Namerno kazem pesma a ne text jer je to istinska i cista poezija. Ja ti nisam kriv sto to ta tvoja jedna siva celija koju imas ispod te fensi frizure ne moze da shvati. Ili je mozda i ona u medjuvremenu zakrzljala u procesu degeneracije.
Metal se uvek borio protiv represije i diktature. Nikad nije prihvatao losu stvarnost nego se uvek borio da je promeni. Da si procitao pokoji text glodura Rock i Metal Express-a, Branka Rogosica, to bi mozda i znao. On je bio jedan od retkih koji je javno pisao protiv rezima Slobodana Milosevica dok je on jos bio na vlasti, kad to bas i nije bilo preporucljivo.
Cobi's Death iz Nisa je posvetio citav album borbi protiv Zlobe iako su znali da im to moze doneti samo nevolje. Ako ti treba jos neki primer samo reci, ja za razliku od tebe ne prihvatam sve ono sto nam kazu na TV-u zdravo za gotovo nego koristim mozak da bih razdvojio istinu od lazi, stvarnost od iluzije.
Fantasy bezanje od stvarnosti? Oces da kazes da je JRR Tolkien budala? Covek koji je prodao tolike milione knjiga izgleda nije znao koliki je idiot bio sto je stvorio Srednju Zemlju. Zemlju kojoj svinormalni ljudi teze. Zemlju koja je ideal slobode, ravnopravnosti, hrabrosti, vitestva... Zemlju koja je domovina svim ljudima koji se bore protiv svakojakog zla.
Black Metal prica za sebe?! Naravno da jeste. To je prica ljudi koji se ne boje da zavire u mracnu stranu svog uma. Ako mislis da ti nemas mracnu stranu, nemas pojma koliko si u zabludi. Svi je imamo, samo sto se neki od nas ne skrivaju i ne boje da poglegaju istini u oci, da se uhvate u kostac sa njom. Da nema tame kako bi objasnio sta je svetlo, da nema smrti kako bi objasnio sta je zivot, ako ne postoji pakao koja je onda svrha raja... Ali opet, tesko da ti mozes da shvatis tako nesto.
I da ti kazem nesto o to tvom Hip-Hop-u. Zar mislis da oni likovi sa kajlama od 5 kila kolima od 100 000$, i milionskom racunima u banci imaju stav. Zar mislis da se oni bore protiv svega onog sto sto kazu. Kako neko moze da se bori za prava crnaca u getu ako zivi u kuci od milion dolara. Ko sad zivi u iluziji?
Ali znas sta, drago mi je da postoje ljudi poput tebe, jer to znaci da sam ja ipak u pravu. Cak i ne zelim da promenim tvoje misljenje. Ne mozes da verujes koliko mi je drago sto sam ovoliko drugaciji od tebe.
Za kraj jedan citat Ritma Nereda:
...ne ja necu postati ko oni
jer odavno su snove prodali...
...ne ja necu postati novi
ja cu uvek biti ko pre
ja cu ponosno reci necu
ja cu uvek reci NE!
Metalac zauvek & proud of it!
For those about to metal I salute you!
Gwydion
23.01.2005., 04:55
Ma jako je pisao, nemoj da pricamo o tome. Rogosic je sitna faca i to su sitne novine. Sticajem okolnosti sam ja svojevremeno u jednom od najtiraznijih drzavnih dnevnih listova, tj najtiraznijem posle Politike, objavio afirmativnu recenziju Borghesie. Tacnije onog njenog albuma kojim je posle bio inspirisan Otpor, pa je maznuo cak i ime i pesnicu sa omota. Znam sta se posle dogadjalo i sta je meni moglo da se dogodi pa cu ti treci da je to sto je Rogosic radio samo zamazivanje ociju klincima. Satro bunio se protiv Slobe?! Nije nego...
Kakve veze ima Tolkien sa metalom? To sto ga danas metal svojata je isto kao kad bih ja sada svojatao nemanjice? Plus sto je Tolkien bio prilicno elokventan rasista ako te bas interesuje tako da je njegova Srednja zemlja sve sem zemlje slobode. Plus sto je nacin na koji ga metalci recikliraju skroz stupidan kao i sve ostalo sto rade.
Black metal je budalastina. Cela ta prica je nastala na jednom cinu gluposti one kukavice Vikernesa. nema tu zavirivanja u mracne predele - ima samo poze i prodaje roga za svecu. U pitanju su skroz obicni klinci koji nisu nimalo opasni ili mracni. Sve ostalo je maska za lozanu mladjih maloletnika. BTW. cemu to Boban ponosno kaze ne? Tome sto je nedavno napisao i utopio u Holandiji neke drumm'n'bass pesme za izvesnu kolicinu somica evrica? Ja to podrzavam, naravno, ali da li ti to podrzavas o ponosni covece?
Citam vec neko vreme kakve sta pricas i prosto ne mogu da verujem kako neko moze da stalno ponavlja takvu gomilu gluposti a da mu se to ne smuci. Inace se ne upustam u raspravu sa takvim idiotima ali si mi stvarno poceo ici na zivce pa moram da ti objasnim neke stvari.
Kao prvo, za sve te tvoje nebuloze nisi izrekao nijednu cinjenicu da to potkrepis. Daj mi samo jednu cinjenicu da potkrepis sve te tvoje bljuvotine i ja cu javno da spalim sve moje diskove na sred Terazija i odreknem se metala zauvek.
Metal muzika bez stava?! Pa jesi ti normalan. Heavy metal uz rock i punk je jedina muzika koja ima stav. Naravno da bi to shvatio moras ponekad da procitas koju pesmu nekog metal benda. Namerno kazem pesma a ne text jer je to istinska i cista poezija. Ja ti nisam kriv sto to ta tvoja jedna siva celija koju imas ispod te fensi frizure ne moze da shvati. Ili je mozda i ona u medjuvremenu zakrzljala u procesu degeneracije.
Metal se uvek borio protiv represije i diktature. Nikad nije prihvatao losu stvarnost nego se uvek borio da je promeni. Da si procitao pokoji text glodura Rock i Metal Express-a, Branka Rogosica, to bi mozda i znao. On je bio jedan od retkih koji je javno pisao protiv rezima Slobodana Milosevica dok je on jos bio na vlasti, kad to bas i nije bilo preporucljivo.
Cobi's Death iz Nisa je posvetio citav album borbi protiv Zlobe iako su znali da im to moze doneti samo nevolje. Ako ti treba jos neki primer samo reci, ja za razliku od tebe ne prihvatam sve ono sto nam kazu na TV-u zdravo za gotovo nego koristim mozak da bih razdvojio istinu od lazi, stvarnost od iluzije.
Fantasy bezanje od stvarnosti? Oces da kazes da je JRR Tolkien budala? Covek koji je prodao tolike milione knjiga izgleda nije znao koliki je idiot bio sto je stvorio Srednju Zemlju. Zemlju kojoj svinormalni ljudi teze. Zemlju koja je ideal slobode, ravnopravnosti, hrabrosti, vitestva... Zemlju koja je domovina svim ljudima koji se bore protiv svakojakog zla.
Black Metal prica za sebe?! Naravno da jeste. To je prica ljudi koji se ne boje da zavire u mracnu stranu svog uma. Ako mislis da ti nemas mracnu stranu, nemas pojma koliko si u zabludi. Svi je imamo, samo sto se neki od nas ne skrivaju i ne boje da poglegaju istini u oci, da se uhvate u kostac sa njom. Da nema tame kako bi objasnio sta je svetlo, da nema smrti kako bi objasnio sta je zivot, ako ne postoji pakao koja je onda svrha raja... Ali opet, tesko da ti mozes da shvatis tako nesto.
I da ti kazem nesto o to tvom Hip-Hop-u. Zar mislis da oni likovi sa kajlama od 5 kila kolima od 100 000$, i milionskom racunima u banci imaju stav. Zar mislis da se oni bore protiv svega onog sto sto kazu. Kako neko moze da se bori za prava crnaca u getu ako zivi u kuci od milion dolara. Ko sad zivi u iluziji?
Ali znas sta, drago mi je da postoje ljudi poput tebe, jer to znaci da sam ja ipak u pravu. Cak i ne zelim da promenim tvoje misljenje. Ne mozes da verujes koliko mi je drago sto sam ovoliko drugaciji od tebe.
Za kraj jedan citat Ritma Nereda:
...ne ja necu postati ko oni
jer odavno su snove prodali...
...ne ja necu postati novi
ja cu uvek biti ko pre
ja cu ponosno reci necu
ja cu uvek reci NE!
Metalac zauvek & proud of it!
joGooOOD
23.01.2005., 17:40
[quote="Gwydion"]Ma jako je pisao, nemoj da pricamo o tome. Rogosic je sitna faca i to su sitne novine. Sticajem okolnosti sam ja svojevremeno u jednom od najtiraznijih drzavnih dnevnih listova, tj najtiraznijem posle Politike, objavio afirmativnu recenziju Borghesie. Tacnije onog njenog albuma kojim je posle bio inspirisan Otpor, pa je maznuo cak i ime i pesnicu sa omota. Znam sta se posle dogadjalo i sta je meni moglo da se dogodi pa cu ti treci da je to sto je Rogosic radio samo zamazivanje ociju klincima. Satro bunio se protiv Slobe?! Nije nego...
Kakve veze ima Tolkien sa metalom? To sto ga danas metal svojata je isto kao kad bih ja sada svojatao nemanjice? Plus sto je Tolkien bio prilicno elokventan rasista ako te bas interesuje tako da je njegova Srednja zemlja sve sem zemlje slobode. Plus sto je nacin na koji ga metalci recikliraju skroz stupidan kao i sve ostalo sto rade.
Black metal je budalastina. Cela ta prica je nastala na jednom cinu gluposti one kukavice Vikernesa. nema tu zavirivanja u mracne predele - ima samo poze i prodaje roga za svecu. U pitanju su skroz obicni klinci koji nisu nimalo opasni ili mracni. Sve ostalo je maska za lozanu mladjih maloletnika. BTW. cemu to Boban ponosno kaze ne? Tome sto je nedavno napisao i utopio u Holandiji neke drumm'n'bass pesme za izvesnu kolicinu somica evrica? Ja to podrzavam, naravno, ali da li ti to podrzavas o ponosni covece?
tolkind je inspirisao na hiljade metal bendova.ne secam se da je hip hop posvetio i jednu pesmu borbi protiv zla.Agumenti su ti bedni....
Gwydion
23.01.2005., 17:49
Tolkien je bio rasista koji je pod silama zla u svojim knjigama metaforicki podrazumevao Arape i ostale "tamnije" imigrante koji su dolazili u Britaniju. To sto je Tolkien inspirisao metal bendove me bas briga. Metalci su prilicno ograniceni i pravo je cudo st osu uopste i procitali njegove knjige. To da ih nisu razumeli je skroz jasno. Hip Hop, namesto toga, se ne gubi u fantaziranju vec registruje svet oko sebe i peva o onome sto je problematicno u tom svetu. Sta ti tu jos nije jasno?
[quote=Gwydion]Ma jako je pisao, nemoj da pricamo o tome. Rogosic je sitna faca i to su sitne novine. Sticajem okolnosti sam ja svojevremeno u jednom od najtiraznijih drzavnih dnevnih listova, tj najtiraznijem posle Politike, objavio afirmativnu recenziju Borghesie. Tacnije onog njenog albuma kojim je posle bio inspirisan Otpor, pa je maznuo cak i ime i pesnicu sa omota. Znam sta se posle dogadjalo i sta je meni moglo da se dogodi pa cu ti treci da je to sto je Rogosic radio samo zamazivanje ociju klincima. Satro bunio se protiv Slobe?! Nije nego...
tolkind je inspirisao na hiljade metal bendova.ne secam se da je hip hop posvetio i jednu pesmu borbi protiv zla.Agumenti su ti bedni....
VisionOfDisorder
23.01.2005., 17:50
Metal je OK samo u slucaju da je nu metal u pitanju.
http://www.telusplanet.net/public/jeffcruz/misc/retard.jpg
znaci ti volis da budes realan? jel? realnost ti je na prbom mestu? E deecko, onda ti nikada neces znati da uzivas u bilo kojoj vrsti umetnosti. Pa jos trazis realnost u hip hopu :)) aahaha i jos posle kazes da su metalci ograniceni :)) pa hiphop je muzika za decu,... kao imam 12 godina, besan sam promenicu svet...Uostalom, pa sta ako je tolkin bio rasista?
Gwydion
23.01.2005., 18:27
Imam neki utisak da ti i rec umetnost nikako ne idu zajedno. Sto se tice rasizma lose je zato sto belci nikako nisu superiorna rasa vec inferiorna. U basketu, u boksu, u stonom tenisu, u duzini uda ...
znaci ti volis da budes realan? jel? realnost ti je na prbom mestu? E deecko, onda ti nikada neces znati da uzivas u bilo kojoj vrsti umetnosti. Pa jos trazis realnost u hip hopu :)) aahaha i jos posle kazes da su metalci ograniceni :)) pa hiphop je muzika za decu,... kao imam 12 godina, besan sam promenicu svet...Uostalom, pa sta ako je tolkin bio rasista?
Aa shvatio sam imas kompleks jer oces da budes crnac...
A to za superirionu radu...heh. NEcu da tvrdim da su belci bolji od crnaca, ali cu da tvrdim da nisu losiji. Pa gde se razvila (i opstala) civilizacija? U Africi mzoda? Uostalom ako su ti za kvalitet necega ili nekoga bitni samo rezultati u kosarci, ili u duzini uda, onda ok, neka ti bude, crna rasa je najjaca!
To za mene i umetnost cu da preskocim dok to malo ne potkrepis...
Gwydion
23.01.2005., 18:42
Cuj, ne bih bas voleo da sam crnac, a sve iz razloga jer ja ne spadam u prosecne inferiorne belce.
Afrika i Azija imaju, tj imali su, svoje civilizacijske domete koje su dobrim delom evropski varvari ropska civilizacija je u stvari anti-civilizacija. Inkvizicija, genocidi, konzumerizam, feminizam, coca cola i heavy metal. Sve gore da od goreg ne moze biti.
Sve sto si do sada rekao samo navodi na pomisao da si posvadjan sa estetikom i umetnoscu ma koliko ti zeleo i tripovao da je drugacije :evil:
[quote="Obersturmfuehrer"]Aa shvatio sam imas kompleks jer oces da budes crnac...
A to za superirionu radu...heh. NEcu da tvrdim da su belci bolji od crnaca, ali cu da tvrdim da nisu losiji. Pa gde se razvila (i opstala) civilizacija? U Africi mzoda? Uostalom ako su ti za kvalitet necega ili nekoga bitni samo rezultati u kosarci, ili u duzini uda, onda ok, neka ti bude, crna rasa je najjaca!
To za mene i umetnost cu da preskocim dok to malo ne potkrepis...
Cuj, ne bih bas voleo da sam crnac, a sve iz razloga jer ja ne spadam u prosecne inferiorne belce.
sto, imas veliki ud? Sto se mene tice spadas, bar dok ne pokusas da obrazlis ono sto pricas. Najlakse je govoriti 'to ne valja'.
Afrika i Azija imaju, tj imali su, svoje civilizacijske domete koje su dobrim delom evropski varvari
jaca civilazija je opstala, tako je tu uvek.
Gwydion
23.01.2005., 19:13
Nema tu potrebe obrazlagati. NBA igraci igraju samo u svojoj ligi :P
Civilizacije nastaju i propadaju. Sad je ovako sutra ko zna...
sto, imas veliki ud? Sto se mene tice spadas, bar dok ne pokusas da obrazlis ono sto pricas. Najlakse je govoriti 'to ne valja'.
Afrika i Azija imaju, tj imali su, svoje civilizacijske domete koje su dobrim delom evropski varvari
jaca civilazija je opstala, tako je tu uvek.
Kako onda mozes da uopste raspravljas o necemu? Ako iznes stav, kazi zasto mislis tako.
Inace, ako si nov na forumima...smatra se za nepristojno citirati celu moju poruku, ako odgovaras odmah posle mene...
Gwydion
23.01.2005., 19:45
Veoma jednostavno, ja nesto kazem i nije na meni da to dokazujem. Na tebi je da budes bolji a to nisi pokazao do sada. Sto se tice kulture nisam novi na forumima i veruj mi da mi je jako drago ako ispadam nekulturan. Zapravo ja sam forumska nocna mora :P
Kako onda mozes da uopste raspravljas o necemu? Ako iznes stav, kazi zasto mislis tako.
Inace, ako si nov na forumima...smatra se za nepristojno citirati celu moju poruku, ako odgovaras odmah posle mene...
Veoma jednostavno, ja nesto kazem i nije na meni da to dokazujem. Na tebi je da budes bolji a to nisi pokazao do sada.
Ja kazem da mogu da letim. Jel mi verujes i to prihvatas tek tako? Ne moras ti nikom nista da dokazujes, ali ako kazes da je nesto dobro ili lose, u normalnoj moras da das neki razlog zasto mislis tako. Uostalom kako da budem bolji kada nemam od cega da budem bolji. Reci nesto konkretno, pa da pousavam da budem bolji, a ne 'to ne valja i tacka'. Ovako nema smisla razgovarati.
Sto se tice kulture nisam novi na forumima i veruj mi da mi je jako drago ako ispadam nekulturan. Zapravo ja sam forumska nocna mora :P
to vidim :)
Gwydion
23.01.2005., 19:59
Tipican srpski dijalog. Ja sam objasnio zasto metal ne valja. Ti si to pokusao da pobijes sa par fraza koje su bile tanke naspram mojih argumenata. i onda si to ignorisao. Ja rekoh, ti precuta i to je to. Kako god da okrenes ispada sda su helankasi bezveze ...
Veoma jednostavno, ja nesto kazem i nije na meni da to dokazujem. Na tebi je da budes bolji a to nisi pokazao do sada.
Ja kazem da mogu da letim. Jel mi verujes i to prihvatas tek tako? Ne moras ti nikom nista da dokazujes, ali ako kazes da je nesto dobro ili lose, u normalnoj moras da das neki razlog zasto mislis tako. Uostalom kako da budem bolji kada nemam od cega da budem bolji. Reci nesto konkretno, pa da pousavam da budem bolji, a ne 'to ne valja i tacka'. Ovako nema smisla razgovarati.
Sto se tice kulture nisam novi na forumima i veruj mi da mi je jako drago ako ispadam nekulturan. Zapravo ja sam forumska nocna mora :P
to vidim :)
onda sam ja propustio te postove...
Gwydion
23.01.2005., 20:49
Nis, nisi. Nego si lupetao kako je metal "muzika s astavom", kako se bori za "dobro u svetu" i sve to garnirao iskazima kako "nema veze sto je Tolkien bio rasista". Sve nonsens do nonsensa.
Nis, nisi. Nego si lupetao kako je metal "muzika s astavom", kako se bori za "dobro u svetu"
:) to nisam ja rekao
i sve to garnirao iskazima kako "nema veze sto je Tolkien bio rasista". Sve nonsens do nonsensa.
Dal je bio ili ne, ne zanima me. Vazno mi je ono sto je on radio, a sad dal je on rasista, peder, dal voli da nosi zeleno ili ruzicasto nije mi vazno...
To je poznato. . . Zato je i PUNK na SC-u poduvao. . .
Gwydion
23.01.2005., 22:10
Zapravo je prica isla tako da si ti rekao da "metal ima stav jer je inspirisan Tolkinom a ovaj je osmislio zemlju bez zla i predrasuda". Ili tako neke gluposti. Ja sam ti obrazlozio da je Tolkien svoju ideju zasnovao na rasistickim osnovama zbog cega tu nema ni "b" od borbe protiv zla. Da ne razvijamo dalje pricu jer mi je vec zao da te pokopavam.
Nis, nisi. Nego si lupetao kako je metal "muzika s astavom", kako se bori za "dobro u svetu"
:) to nisam ja rekao
i sve to garnirao iskazima kako "nema veze sto je Tolkien bio rasista". Sve nonsens do nonsensa.
Dal je bio ili ne, ne zanima me. Vazno mi je ono sto je on radio, a sad dal je on rasista, peder, dal voli da nosi zeleno ili ruzicasto nije mi vazno...
Zapravo je prica isla tako da si ti rekao da "metal ima stav jer je inspirisan Tolkinom a ovaj je osmislio zemlju bez zla i predrasuda".
ti ili si lud il si gluv, nadji taj moj post molim te, to je neko drugi govorio, a jos sam manje spomenuo 'zemlju bez zla i predrasuda'. Ja sam u tom postu reagovao sam na Tolkina i rasizam
Da ne razvijamo dalje pricu jer mi je vec zao da te pokopavam.
:) pa ne znam nisam nesto to primetio
joGooOOD
23.01.2005., 22:42
Ma jako je pisao, nemoj da pricamo o tome. Rogosic je sitna faca i to su sitne novine. Sticajem okolnosti sam ja svojevremeno u jednom od najtiraznijih drzavnih dnevnih listova, tj najtiraznijem posle Politike, objavio afirmativnu recenziju Borghesie. Tacnije onog njenog albuma kojim je posle bio inspirisan Otpor, pa je maznuo cak i ime i pesnicu sa omota. Znam sta se posle dogadjalo i sta je meni moglo da se dogodi pa cu ti treci da je to sto je Rogosic radio samo zamazivanje ociju klincima. Satro bunio se protiv Slobe?! Nije nego...
Ne pricaj glupopsti,ponavljash se,nista nam novo ne izjasnjavash.U svakom slucaju,ti positovedjusesh 2 pojma.fenseri i hoperi.U pocetku govorish kao...uh oni(fenseri)su do jaja,oni su carevi(your words)a onda kao,ma ja sam opasan(fenser????)koji slusa hip hop iz undergrounda i koji mrzi tolkina.....malo si se izgubio :lol:
Gwydion
23.01.2005., 23:04
OK, moja greska jer sam se neprecizno izjasnio po secanju. Evo ti sta si napisao, a buduci da ravnopravnost iskljucuje predrasude, onda to i nije daleko od toga sto sam rekao:
"Fantasy bezanje od stvarnosti? Oces da kazes da je JRR Tolkien budala? Covek koji je prodao tolike milione knjiga izgleda nije znao koliki je idiot bio sto je stvorio Srednju Zemlju. Zemlju kojoj svinormalni ljudi teze. Zemlju koja je ideal slobode, ravnopravnosti, hrabrosti, vitestva... Zemlju koja je domovina svim ljudima koji se bore protiv svakojakog zla."
Zapravo je prica isla tako da si ti rekao da "metal ima stav jer je inspirisan Tolkinom a ovaj je osmislio zemlju bez zla i predrasuda".
ti ili si lud il si gluv, nadji taj moj post molim te, to je neko drugi govorio, a jos sam manje spomenuo 'zemlju bez zla i predrasuda'. Ja sam u tom postu reagovao sam na Tolkina i rasizam
Da ne razvijamo dalje pricu jer mi je vec zao da te pokopavam.
:) pa ne znam nisam nesto to primetio
Gwydion
23.01.2005., 23:10
khm, ja sam rekao da respektujem hip hop ali nisam rekao da ga slusam niti da imam veze sa tim. Zatim nisam rekao da mrzim Tolkina, samo sam rekao da mu je pozadina bedna. To ne znaci da su mu knjige lose.
No to ne znaci i da metal ima veze sa Tolkinom. Mislim jesu mnogi inspirisani njime, ali sta zna svinja sta je dinja?
Ne pricaj glupopsti,ponavljash se,nista nam novo ne izjasnjavash.U svakom slucaju,ti positovedjusesh 2 pojma.fenseri i hoperi.U pocetku govorish kao...uh oni(fenseri)su do jaja,oni su carevi(your words)a onda kao,ma ja sam opasan(fenser????)koji slusa hip hop iz undergrounda i koji mrzi tolkina.....malo si se izgubio :lol:
Dont_Break_The_Oath
23.01.2005., 23:58
A kakve to ima veze Virkens sa stvaranjem te mracne strane metala?Samo zbog onog ubistva u Oslu?
Gluposti.
A sta je 10 godina pre toga radio Mercyful Fate,Bathory,Old Funeral,i osnivaci Black Metala-Venom?
A Tolkinom su se samo neki poigrali,i to na dosta originalan nacin,ali ja zaista ne vidim da ijedan jedini legendarni Heavy Metal band ima Tolkina u svojim pesmama.
Pa preslusaj samo Accept,Saxon,Black Sabbath,MSG,Scorpions,Helloween.
Koliko ima razlicitosti u samim tekstovima,i to ne od albuma do albuma,nego bukvalno od pesme do pesme.
Ti mrzis metal,zasto?Zato sto smatras da nema stava u toj muzici.A da li sami muzicari koji sviraju to pokusavaju da iznesu neki stav ili ce kao Judas Priest sa svojim fenomenalnim Turbo albumom da malo smeksaju i eksperimentisu bez ikakve namere da iznose bilo kakav sasvim jasan stav.
Mani se gluposti,procitaj tekstove,poslusaj virtuoznost makar 5 gitarista i videces da je Heavy Metal,ali pravi Heavy Metal muzika od visokog muzickog znacaja.
joGooOOD
24.01.2005., 01:42
vadish se sada...u tvojim postovima si izstocao koliko su hip hop do jaja...(so...? :roll:)a sad oath,nece te on poslusati,on nije ozbiljan diskuter,nego privlaci paznju na sebe :lol: uostalom,mislim da covek nikad nije....pa zato mrzxi metalce(i metalke)no i da kazem koji je razlog ovaj bi se vadio... 8)
One Crimson Knight
24.01.2005., 01:48
Ljudi pa ovaj lik je stvarno jedna nevidjena budala.
Ja sam juce pokusao da mu ukazem na par stvari ali ovakvim osobama je to ocigledno veoma tesko uraditi. Mislim mentalno neuravnotezenim. Posto igrom slucaja zivim na drugom kraju sveta tesko da mozemo u isto vreme da budemo na sajtu, ali nesto bas i nemam zelju da se raspravljam sa njim. Pre par dana sam na jednoj drugoj temi napisao da se o ukusima ne raspravlja, to su primetili jos stari Latini. Nemam nameru bilo kome da naturam svoje misljenje pa tako ni ovom liku koji misli da je popio svu pamet sveta i da moze svima koji ne misle isto kao on da soli pamet. Volim da mislim da imam malo vise sivih celija od njega pa cu se okanuti corave price.
On je sam sebi dovoljna kazna bez toga da mu mi dokazujemo koliko je u krivu
Mislim da bi najbolje bilo ignorisati ovakve besmislene skrabotine. Mozda se on i slicni njemu vremenom i umore i prestanu da nas dave sa takvim glupostima.
Ja znam sta je metal, znam sta je hip-hop, ko je Tolkien i sto je najvaznije znam ko sam ja. On neka zivi u svom malom svetu. Ne znam zasto se uopste trudi da promeni misljenje tim glupim narkomanima i satanistima koji zive u svetu iluzije. Da mozda ne zeli da postane kao oni?
Samo ti pisi i zabavljaj nas i dalje, smeha bar nikad nije dosta. To je valjda i smisao demokratije. Mi cemo i dalje biti tu, tesko da jedan ovakav lik moze da promeni ikoga od nas.
Kad vec spomenuh demokratiju, jednom sam procitao jednu definiciju iste.
Demokratija ti je kad nekog posaljes u PM, a on moze da ide gde god hoce.
Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj!
I da ne bude opet zabune ovo je napisao One Crimson Knight.
joGooOOD
24.01.2005., 01:52
pa ovaj lik nas sve pravi buda*lama zar ne kacish?otvara *slucajno*sve teme u vezi sa metalom(ne hopom nego bash neka skrabotina pre godinu dana)i ostavlja glupe ili ironicne postove(ovaj nece definitivno cak ni da diskutuje...aj u pravu si crimson,ima smeha,sale i muzike:twisted:)
PLESsitnihDEMONA
24.01.2005., 04:10
Gwydion idi brate u neku banju,oporavi se malo.Jedno mesec dana,bice ti bolje posle,sad ti je stvarno lose.Prijace ti malo.Stvarno ti nije dobro.A kad se vratis mogao bi da posetis nekog psihijatra.Stvarno pretereno serres i to na pogresnim mestima.Mnogo si mi smesan,brinem se za tebe.
blaaah.... nisam citao prethodne strane, al vdim da se, kao i uvek razvila neka rasprava... oni pljuju nas, mi njih i tako u krug... blaaah..blaaahh...
ko ne voli metal, nek ga ne slusa.
ko voli metal, nek uziva u njemu na sve moguce nacine.
ja slusam heavy, oldskul :
maidene, prieste, dickinsona, blaze-a, megadeth, iced earth and so on...
ovo novije ne volim, ***, mator sam :P
**case-problem**Flame
30.01.2005., 21:01
ja sam slusala metal davno(ima mozda 2 god :wink: )
u pocetku je sve bilo suuuuuper,odusevljena muzikom uglavnom,idejama(koje god da su)...blah,ali posle nekog vremena smori stvarno
primetila sam da se ovo desava i gomili drugih ljudi...nekako na kraju ostanu(-nemo)razocarani
i don't know whyyyyyyyyyyyyyyyy?
joGooOOD
31.01.2005., 01:12
mozda nisi vishe imala sta da slusash....koji si pravac slushala?ako obogacujesh poznavanje grupa(muziku)bice ti zanimljivo...mozda te je drustvo povuklo?odakle bre znam... :roll:
VisionOfDisorder
31.01.2005., 01:50
ja sam slusala metal davno(ima mozda 2 god :wink: )
u pocetku je sve bilo suuuuuper,odusevljena muzikom uglavnom,idejama(koje god da su)...blah,ali posle nekog vremena smori stvarno
primetila sam da se ovo desava i gomili drugih ljudi...nekako na kraju ostanu(-nemo)razocarani
i don't know whyyyyyyyyyyyyyyyy?
Da, tipichan pozer. Kao i vecina mojih drugova koji su se przili dve godine i sad slushaju tehno/rap/pop/rege... meh.
<---------- 8 godina and still kicking!
One Crimson Knight
31.01.2005., 02:00
Slazem se sa Vision-om. Takvi likovi nikad i nisu slusali metal zato sto ga vole vec zato sto je to u tom trenutku bilo "kul".
Ja metal slusam vise od 10 godina i svaki dan se sve vise iznenadjujem koliko je to ogroman svet. Koliko novih stvari saznajem skoro svakog dana.
METALIUS ETERNAE
VisionOfDisorder
31.01.2005., 02:15
i svaki dan se sve vise iznenadjujem koliko je to ogroman svet.
Upravo. Kroz toliko sam faza proshao i stalno se menjam i nadogradjujem.
Metal Forever, indeed.
Soulraver
31.01.2005., 18:54
Slusam Rock a u njega spada i metal niko mi nista ne prigovara zato sto cim zinu ja ih pokopam ako se bune samo iskuliram a u mom drustvu me svi gotive bas zato sto znam dosta i o narodnjacima, tehno-u, pop-u... zasto neko uopste obraca paznju na te gluposti jedna stvar je slusati muziku a drugo je ziveti je. Onaj ko naprimer zivi metal iz 70-ih tako se oblaci i ponasa treba da ocekuje kritike od raznih likova jer nisu svi isti mozda ja sad mnogo ka*im ali znam da sam u pravu ko oce da se svadja nek mi posalje privatnu da ne zakljucaju temu.
Moony Angel
31.01.2005., 19:37
E peoplesi, kad nabacaste ovoliko postova, nisam bila na forumu samo dan ili dva, ne znam kada cu stici da sve ovo procitam :shock:
Ma zezam se, evo samo da vas sve pozdravim, i, da, i dalje sam na strani metala :wink: PoZzZ
joGooOOD
01.02.2005., 02:54
uuh je...ja 4 god. slusam metal i mogu reci da je jedan od najsavrsenijih oblika u muzici....mislim,poznajem ja lika koji je ove god. poceo metal fazon a slusa 2 grupe max....ne kazem ja da me to przi ali kada je u pitanju samo metalika i evanescence,zapitam se gde to vodi... :x
VisionOfDisorder
01.02.2005., 13:15
uuh je...ja 4 god. slusam metal i mogu reci da je jedan od najsavrsenijih oblika u muzici....mislim,poznajem ja lika koji je ove god. poceo metal fazon a slusa 2 grupe max....ne kazem ja da me to przi ali kada je u pitanju samo metalika i evanescence,zapitam se gde to vodi... :x
Ne moze se reci... Metalika je fin koren dok evanescence... Mada gotivim "going under". Sada kada imaju gitaristu iz Cold-a(kakav bend!), mozda neshto i naprave.
joGooOOD
01.02.2005., 17:06
metalika je uspela d napravi dobar marketing....tako da kad neko kaze metal=metalika,svi se prze...to nije lose po njih,to je divota za njih, 8) ali...pa znash sta,evanescence ima fine pesmice...ali oNA TO SAMO SLUSA JER ZNA DA JE METALIKA=METAL(KAO)A EVaNESCENCE JE GOTH(sve je shemice lepo uklopila...ma uzas,do prosle god. je slusala bijons....blah)
VisionOfDisorder
01.02.2005., 17:13
U pravu si da je "uklopila".
Lepo joj bilo... teshko njoj sa njom. Kakav li je to zivot kada ni ne volish to shto slushash.
znas kako to ide..., oni smradovi pocnu da nas blate, kao oni narkomani, alkoholicari ... i nista drugo ih ne zanima. To im je dovoljno sto su culi. :evil: Pa neka prosetaju malo na narodnu muziku, da vide sta njihova mila decica rade! :!: Ma ubijaju se od alkohola! A da ne spominjem techno zurke..., :shock: u sine, kao u apoteci. Samo reci sta ti treba! :roll: Uostalom, mene tacno zabole .I. za njihovo misljenje! :!: :twisted:
Gwydion
02.02.2005., 05:39
A kakve to ima veze Virkens sa stvaranjem te mracne strane metala?Samo zbog onog ubistva u Oslu?
Gluposti.
A sta je 10 godina pre toga radio Mercyful Fate,Bathory,Old Funeral,i osnivaci Black Metala-Venom?
A Tolkinom su se samo neki poigrali,i to na dosta originalan nacin,ali ja zaista ne vidim da ijedan jedini legendarni Heavy Metal band ima Tolkina u svojim pesmama.
Pa preslusaj samo Accept,Saxon,Black Sabbath,MSG,Scorpions,Helloween.
Koliko ima razlicitosti u samim tekstovima,i to ne od albuma do albuma,nego bukvalno od pesme do pesme.
Ti mrzis metal,zasto?Zato sto smatras da nema stava u toj muzici.A da li sami muzicari koji sviraju to pokusavaju da iznesu neki stav ili ce kao Judas Priest sa svojim fenomenalnim Turbo albumom da malo smeksaju i eksperimentisu bez ikakve namere da iznose bilo kakav sasvim jasan stav.
Mani se gluposti,procitaj tekstove,poslusaj virtuoznost makar 5 gitarista i videces da je Heavy Metal,ali pravi Heavy Metal muzika od visokog muzickog znacaja.
Venom nisu nikad bili black (iako su prvi iskoristili to ime) nego tres metal. Ako te bas interesuje istorija blek metala uzmi knjigu koju je napisao Majkl Mojnihan pa se malo edukuj. Nije prvi put da na muzickim diskusijama lupetas (kao onda za Siouxsie npr).
Ovde neki kazu da je metal muzika sa stavom jer koristi Tolkina, ti kazes da ga ne koristi, a ja kazem da se vi medjusobno dogovorite. Accept su meni i onda kad su svirali bili neopisane seljacine, a Scorpions sam nedavno gledao na satelitskoj i to je tako odvratna porodicna grupa da sam samo ocekivao da iskoci Tonci Huljic i zasvira sa njima. Judas jedini stav koji iznose jeste gej stav. U metalu drugog stava nema, sorry. Metal je jednostavno prazna muzika koja potencira sterilnost tehnickog savrsenstva ali u tome jednostavno nema duse. Ima samo besmislenog podrazavanja. Uostalom, ja sam ovde izneo neke argumente i nisa mvideo da je iko ista pametno odgovorio. Tipicno metalski, zar ne?
Gwydion
02.02.2005., 05:41
vadish se sada...u tvojim postovima si izstocao koliko su hip hop do jaja...(so...? :roll:)a sad oath,nece te on poslusati,on nije ozbiljan diskuter,nego privlaci paznju na sebe :lol: uostalom,mislim da covek nikad nije....pa zato mrzxi metalce(i metalke)no i da kazem koji je razlog ovaj bi se vadio... 8)
Ono sto sam ja rekao je da hip hop ima stavi i ima energiju. bas kao asto je to imao rege. progresivni rok u sedamdesetim, folk rok Boba Dilana, pank i jos mnoge druge muzike. I rekao sam da metal to nema. Ne vidim sta je tu sporno?
Gwydion
02.02.2005., 05:44
Ti ocigledno nemas nista pametno i argumentovano da kazes, bas kao sto nisi imao ni na temi o bikovima gde si imao onaj histericni napad skrabomanije. Toliko o psihijatrijskim aspektima stvari ;)
Gwydion idi brate u neku banju,oporavi se malo.Jedno mesec dana,bice ti bolje posle,sad ti je stvarno lose.Prijace ti malo.Stvarno ti nije dobro.A kad se vratis mogao bi da posetis nekog psihijatra.Stvarno pretereno serres i to na pogresnim mestima.Mnogo si mi smesan,brinem se za tebe.
Gwydion
02.02.2005., 05:47
Tacno je da se o ukusima ne raspravlja, ali metal ne spada u kategoriju ukusa vec neukusa pa se o tome moze pricati. Dakle ako jee nesto kic, a Manowar recimo sa svojom gej-Konan ikonografijom to jesu, onda se to moze adekvatno, a to znaci negativno afirmativno, vrednovati. Sorry.
Gwydion
02.02.2005., 05:51
Evanescence, mislis na onaj bend sto je, dok se probijao, slihtao po listama najkonzervativnijeg hriscanskog roka? Pa kad vec pljujete hip hop sto ne pljujete i Evanescence posto ima dosta elemenata nu metala?
Ne moze se reci... Metalika je fin koren dok evanescence... Mada gotivim "going under". Sada kada imaju gitaristu iz Cold-a(kakav bend!), mozda neshto i naprave.
Gwydion
02.02.2005., 05:55
Ni blizu.. Evanescence nema g od gothike. U pitanju je cista komercijala koj apredstavlja mesavinu svega i svacega. Metallica je bend koga bi svaki pravi metalac trebao da se odrekne od blek albuma. Skroz su se prodali i postali MTV bend, pljuvali su po svojim fanovima i ostalim tres metal bendovima nazivajuci ih najgorim imenima. Kad bi ih pitali sta slusaju navodili su bendove koji bi sve vas zgrozili. Dakle jos jedan primer neracionalnosti tipicne za metal fanova ...
metalika je uspela d napravi dobar marketing....tako da kad neko kaze metal=metalika,svi se prze...to nije lose po njih,to je divota za njih, 8) ali...pa znash sta,evanescence ima fine pesmice...ali oNA TO SAMO SLUSA JER ZNA DA JE METALIKA=METAL(KAO)A EVaNESCENCE JE GOTH(sve je shemice lepo uklopila...ma uzas,do prosle god. je slusala bijons....blah)
VisionOfDisorder
02.02.2005., 12:50
Gwydion...
...Odavno te niko ne * dva posto.
Drop it, stvarno mi je zao da te gledam kako preklinjesh za paznjom.
Dont_Break_The_Oath
02.02.2005., 13:11
Kakve veze imaju Manowar sa gey ikonografijom????
Mislim,tacno se zna da tu nema nikakve ideologije,a ti opet pokusavas da snizis neosporan kvalitet Heavy Metala.
Ja kao profesionalni muzicar,odgovorno tvrdim da je zaista najteze sto ritmicki,sto liderski-solo deo ume u mnogo slucajeva da bude strahovita prepreka.
A posto si rekao da su Accept seljacine,,mislim o tvom nezadrzivom posrtanju kada je zdravi razum u pitanje,ne vredi diskutovati.Ne sa tobom.
Rasta gal
02.02.2005., 13:40
Metal - naravno da DAAAAAA!!!U sustini me nerviraju one silne podele koje postoje u metal muzici i kad me neko pita sta slusam nemam nameru da mu solim pamet izmisljajuci razne pravce ili da se sad pravim faca sto slusam death na pr,jer meni je sve to metal... :!:
joGooOOD
02.02.2005., 15:52
[quote="Gwydion"]Ni blizu.. Evanescence nema g od gothike. U pitanju je cista komercijala koj apredstavlja mesavinu svega i svacega. Metallica je bend koga bi svaki pravi metalac trebao da se odrekne od blek albuma. Skroz su se prodali i postali MTV bend, pljuvali su po svojim fanovima i ostalim tres metal bendovima nazivajuci ih najgorim imenima. Kad bi ih pitali sta slusaju navodili su bendove koji bi sve vas zgrozili. Dakle jos jedan primer neracionalnosti tipicne za metal fanova ...
nema a?znaci,otvorimo novo poglavlje o podeli metala "komercijala koji predtsavlja mesavinu svega i svacega" :roll: vazi!
A to sto lupetarash za metaliku...ja ih ne volim,ali istina je to sto sam rekla u proslom postu,nisu pljuvali po svojim fanovima a samo im je prosli album cista komercijala(pitaj bilo kog iskusnog fana metalike a ne mene,jer nit ih slusam pre 20 god-tada se nisam ni rodila-niti cu poceti... :roll: )
I josh nesto"dakle josh 1 primer tipicne neracionalnosti za metal fanove?" Sta bre ti pricash?Mora da si nastrebao knjigu lexike i sad se rasipash frazama :lol:
joGooOOD
02.02.2005., 15:54
Gwydion...
...Odavno te niko ne j**e dva posto.
Ima slicnosti izmedju Gwydiona i Marlyn Mansona...OBOJE MOLE ZA PAZNJOM! 8)
joGooOOD
02.02.2005., 16:02
i samo josh 2 stvarcice...procitala sam Gwydion negde medju tvojim postovima kako si po Scorpionsima bljuzgao ]:)))) pa ti nisi normalan...scorpionsi postoje josh pree biblije,ima mnogo pesama koje znaju cak i moji oma i opa{Wind's of Change}!!!A pod 2.manowar(ili kako se vec zagora pise)izgledaju kao gejevi i ti to naravno iskoriscavash da bi rekao "haha,suckeri"? :roll: :roll: ej,rollllllll rollllllll rolllllllll I josh nesto,ti kazesh kao da svako ima pravo i svaki pravac je ok. ali metal slusaju samo praznoglavi :lol: ...znash,pokusavash da se prodash kao obrazovan i iskusan a cak te mama nije naucila o toleranciji...to me podseca na skinse i naciste...samo napred,hocesh za rodjendan hitlerovu lektiru-mein kampf?" :lol:
Gwydion
02.02.2005., 18:34
To je poznata i ofucana strategija omalovazavanja kad nemas sta da kazes. A nemas, Da imas ne bi bio metalac. Tj bio bi pametan.
Gwydion...
...Odavno te niko ne * dva posto.
Gwydion
02.02.2005., 18:37
Imaju vizuelene veze. KAd covek gleda njihove omote prva asocijacija je gej zajednica u San Francisku sve sa onim nabildanom i glatko-izbrijanom gej estetikom. Heavy metal nema kvalitet. Teznja ka tehnickom savrsenstvu u muzici ima smisla ako nesto stoji iza toga. Da hocu kvalitetno komponovanu i odsviranu muziku slusao bih Sibeliusa ili Malera. Hoces da kazes da po tekstovima, ponasanju i oblacenju Accept nisu seljacine?
Mislim,tacno se zna da tu nema nikakve ideologije,a ti opet pokusavas da snizis neosporan kvalitet Heavy Metala.
Ja kao profesionalni muzicar,odgovorno tvrdim da je zaista najteze sto ritmicki,sto liderski-solo deo ume u mnogo slucajeva da bude strahovita prepreka.
A posto si rekao da su Accept seljacine,,mislim o tvom nezadrzivom posrtanju kada je zdravi razum u pitanje,ne vredi diskutovati.Ne sa tobom.
Gwydion
02.02.2005., 18:50
Izvini, imas li ti uopste predstavu sta je gothic a sta je gothic metal? Gothic metal su Umbra et Imago, Lacrimosa, Screaming Jesus, Love Like Blood u drugoj fazi svog stvaralastva, Xandria i jos nekoliko bendova. Evanescence nemaju nimalo obelezja gothic metala. Ali bas nimalo. Oni su komercijalni nu metal/rock i sa gothicom imaju veze koliko i Lepa Lukic. Sto se tice Metallice pitaj malo starije metalce da li je ovo sto ja kazem istina, a mozes da procitas i neke intervjue iz tog vremena. Ako te bas interesuje Lars Ulrich je za svoje fanove izjavio: "Bunch of assholes."; pa su izjavili: "Thanks for your support and for the doubters out there, Metallica will carry on for the next 20 years, whether your along for the ride or not, that's your problem, not ours." Ima jos puno, u stvari ni jedan metal bend u istoriji nije vise popljuvao svoje fanove i sam metal od Metallice. Znas dete, ako vec hoces o necemu da pricas prvo se dobro informisi da ne ispadnes smesna.
[quote=Gwydion]Ni blizu.. Evanescence nema g od gothike. U pitanju je cista komercijala koj apredstavlja mesavinu svega i svacega. Metallica je bend koga bi svaki pravi metalac trebao da se odrekne od blek albuma. Skroz su se prodali i postali MTV bend, pljuvali su po svojim fanovima i ostalim tres metal bendovima nazivajuci ih najgorim imenima. Kad bi ih pitali sta slusaju navodili su bendove koji bi sve vas zgrozili. Dakle jos jedan primer neracionalnosti tipicne za metal fanova ...
nema a?znaci,otvorimo novo poglavlje o podeli metala "komercijala koji predtsavlja mesavinu svega i svacega" :roll: vazi!
A to sto lupetarash za metaliku...ja ih ne volim,ali istina je to sto sam rekla u proslom postu,nisu pljuvali po svojim fanovima a samo im je prosli album cista komercijala(pitaj bilo kog iskusnog fana metalike a ne mene,jer nit ih slusam pre 20 god-tada se nisam ni rodila-niti cu poceti... :roll: )
I josh nesto"dakle josh 1 primer tipicne neracionalnosti za metal fanove?" Sta bre ti pricash?Mora da si nastrebao knjigu lexike i sad se rasipash frazama :lol:
Dont_Break_The_Oath
02.02.2005., 20:24
Imaju vizuelene veze. KAd covek gleda njihove omote prva asocijacija je gej zajednica u San Francisku sve sa onim nabildanom i glatko-izbrijanom gej estetikom. Heavy metal nema kvalitet. Teznja ka tehnickom savrsenstvu u muzici ima smisla ako nesto stoji iza toga. Da hocu kvalitetno komponovanu i odsviranu muziku slusao bih Sibeliusa ili Malera. Hoces da kazes da po tekstovima, ponasanju i oblacenju Accept nisu seljacine?
A kako je zapravo nastao metal u tehnickom smislu?
Nij izasao iz Hard Rocka,nego upravo sam nacin komponovanja je stvoren tako da tu prosto mora da ima i kvaliteta i emocija.To je prvi uradio Tony Iommi.
Tako da apsolutno svaki metal gitarista,ukljcujuci i mene sa svojim 23 godisnjem iskustvom u Heavy Metalu,i sasvim solidno znam da odsviram sta god pozelis.
A vidi jednu stvar,ti Accept bez argumenata nazivas seljacinama..Pa bilo bi jako lepo kada bi procitao njihove tesktove,kada bi se malo udubio koliko svi clanovi daje sve od sebe da bi izvukli maksimum,a cak im ni godine ne smetaju,pa pogledaj Accept live,preko 50 godina ima svaki clan a i dalje ostavljaju onu atmosferu fantasticne magije bolje nego klinacki metal bandovi.
Ti isuvise plitko posmatras metal,i jako velikoj si zabludi,ali opet,nisi nista argumentovao.
Daj osvrni se oko sebe i postuj nas metalce ovde,uostalom ti si prvi zapoceo sve.
Gwydion
02.02.2005., 20:39
Zapravo, jos onda kad je to bilo aktuelno i dok su se stvari slusale sa vinila nikad nisa mmogao da shvatim kako neko poput Accept i Iron Maiden moze da napise tako besmislene tekstove. Ja kazem da je to glupo, ti dokazi zasto nije? Ja kazem da Accept izgledaju kao seljacine. Argument su njihove fotografije. Dokazi da to nije istina?
Nij izasao iz Hard Rocka,nego upravo sam nacin komponovanja je stvoren tako da tu prosto mora da ima i kvaliteta i emocija.To je prvi uradio Tony Iommi.
Tako da apsolutno svaki metal gitarista,ukljcujuci i mene sa svojim 23 godisnjem iskustvom u Heavy Metalu,i sasvim solidno znam da odsviram sta god pozelis.
A vidi jednu stvar,ti Accept bez argumenata nazivas seljacinama..Pa bilo bi jako lepo kada bi procitao njihove tesktove,kada bi se malo udubio koliko svi clanovi daje sve od sebe da bi izvukli maksimum,a cak im ni godine ne smetaju,pa pogledaj Accept live,preko 50 godina ima svaki clan a i dalje ostavljaju onu atmosferu fantasticne magije bolje nego klinacki metal bandovi.
Ti isuvise plitko posmatras metal,i jako velikoj si zabludi,ali opet,nisi nista argumentovao.
Daj osvrni se oko sebe i postuj nas metalce ovde,uostalom ti si prvi zapoceo sve.
joGooOOD
02.02.2005., 21:52
[quote="Gwydion"]Izvini, imas li ti uopste predstavu sta je gothic a sta je gothic metal? Gothic metal su Umbra et Imago, Lacrimosa, Screaming Jesus, Love Like Blood u drugoj fazi svog stvaralastva, Xandria i jos nekoliko bendova. Evanescence nemaju nimalo obelezja gothic metala. Ali bas nimalo. Oni su komercijalni nu metal/rock i sa gothicom imaju veze koliko i Lepa Lukic. Sto se tice Metallice pitaj malo starije metalce da li je ovo sto ja kazem istina, a mozes da procitas i neke intervjue iz tog vremena. Ako te bas interesuje Lars Ulrich je za svoje fanove izjavio: "Bunch of assholes."; pa su izjavili: "Thanks for your support and for the doubters out there, Metallica will carry on for the next 20 years, whether your along for the ride or not, that's your problem, not ours." Ima jos puno, u stvari ni jedan metal bend u istoriji nije vise popljuvao svoje fanove i sam metal od Metallice. Znas dete, ako vec hoces o necemu da pricas prvo se dobro informisi da ne ispadnes smesna.
To "Dete" ne zanima ni metalika ni evanescence. :roll: ali sam pricala sa "true fanovima"pa mogu reci...a ti bi trebalo malo da oladish? :roll: procitala sam u nekom od tvojim postova reply ka oathu da su accept seljacine po odeci...izvini ali stvarno da li su Britni,Dzejminem seljaci?ma neeee....samo mi se cini :lol:
Gwydion
02.02.2005., 21:56
Cuj, kad smo kod metala iz osamdesetih i odece onda pretpostavljam da tebi nije seljoberstvo nositi helanke, duboke puma patike i gornjak ber rukava na kojem je na ledjima veliki prisivak Saxon ili Nazareth? I one "koker spaniel" frizure sa reporiva do pola ledja? Tako su izgledali metalci u to vreme. I one sulundari od pecki oko ruku, plus gomila nekih nitni po narukvicama. Ko kovaci seljoberi. Sto se tice Metallice i fanova sto ne pitas recimo Max Butchera? Zadnji put kad sam ga video nesto je spomenuta Metallica i sta mislis sta je rekao? A ako je neko metal god u Srbiji to je onda on.
[quote=Gwydion]Izvini, imas li ti uopste predstavu sta je gothic a sta je gothic metal? Gothic metal su Umbra et Imago, Lacrimosa, Screaming Jesus, Love Like Blood u drugoj fazi svog stvaralastva, Xandria i jos nekoliko bendova. Evanescence nemaju nimalo obelezja gothic metala. Ali bas nimalo. Oni su komercijalni nu metal/rock i sa gothicom imaju veze koliko i Lepa Lukic. Sto se tice Metallice pitaj malo starije metalce da li je ovo sto ja kazem istina, a mozes da procitas i neke intervjue iz tog vremena. Ako te bas interesuje Lars Ulrich je za svoje fanove izjavio: "Bunch of assholes."; pa su izjavili: "Thanks for your support and for the doubters out there, Metallica will carry on for the next 20 years, whether your along for the ride or not, that's your problem, not ours." Ima jos puno, u stvari ni jedan metal bend u istoriji nije vise popljuvao svoje fanove i sam metal od Metallice. Znas dete, ako vec hoces o necemu da pricas prvo se dobro informisi da ne ispadnes smesna.
To "Dete" ne zanima ni metalika ni evanescence. :roll: ali sam pricala sa "true fanovima"pa mogu reci...a ti bi trebalo malo da oladish? :roll: procitala sam u nekom od tvojim postova reply ka oathu da su accept seljacine po odeci...izvini ali stvarno da li su Britni,Dzejminem seljaci?ma neeee....samo mi se cini :lol:
joGooOOD
02.02.2005., 22:00
kao sto rekoh....ne pripadam vremenu pre isusa i ne zanimaju me derperi? :shock:
Dont_Break_The_Oath
02.02.2005., 22:14
Zapravo, jos onda kad je to bilo aktuelno i dok su se stvari slusale sa vinila nikad nisa mmogao da shvatim kako neko poput Accept i Iron Maiden moze da napise tako besmislene tekstove. Ja kazem da je to glupo, ti dokazi zasto nije? Ja kazem da Accept izgledaju kao seljacine. Argument su njihove fotografije. Dokazi da to nije istina?
Sta reci o Accept,band mozda i jeste vukao seljacki imidz,i mnogo menjanih imidza,oni su napisali sjajne pesme sa jako dobrim tekstovima.Pa posluaj text od "Loosing More That You Ever Have", "It's Hard To Find A Way","Winter Dreams","Writing On The Wall","Run Trough The Night" pa ces videti o cemu se radi u samim tekstovima.
Ali jedan Steve Harris,covek koji je dobrim delom odgovaran za popularnost Heavy Metala uopste,pa pogledaj njegove tekstove,bas njegove,cemu on tezi i sta hoce da napravi od albuma.Secas li se gostovanja 1986 u Bgd kada su dosli kako je sve to izgledalo.E sada dedice prave i bolje koncerte i dinamicnije.
Gwydion
02.02.2005., 23:13
Dakle vidim slozili smo se oko vecine stvari sem oko tekstova. Ja ne vidim puno toga u tim tekstovima. Recimo da su meni ti tekstovi u najbolje mslucaju na nivou kultivisanijih ovdasnjih narodnjaka. Tako je govorio Gwydion :)
Dont_Break_The_Oath
02.02.2005., 23:47
Pa tekstovi,od svih metalaca samo King Diamond drzi do toga da mu svaki album bude konceptualan,i samim tim prepun fantasticnih stvari.
Slazem se da neki bandovi nemaju nikavke tekstove da im treba zavideti na onim malim brojem pesama koje "imaju smisla".Svi znamo koji je moto Accepta-Metal Heart.
Saxon-Rock The Nations,We Came To Rock,Heavy Metal Thunder,......
Ali opet,ona legendarna pesma Broken Heroes od Saxon,iako je napravljena i napisana sasvim lagano,tacno ti opisuje atmosferu bojnog polja,i onaj cuveni melanholicni osecaj.
Ali apsolutno je najbitnije kakva je atmosfera koju band stvara,sto studijski,sto koncertno,a Saxon,jedan od najvecih bandova na planeti bas ima taj osecaj da tu izmisljenu pricu pretvori u sasvim verne emocije koje meni licno jako prijaju.
I jesam se ocsecao dosta prozvanim sto se tice garderobe i imidza kod nas fanova.
Pa vidis,ja imam 27 godina,imam kosu do struka,i nemam nameru da se sisam,niti da oblacim one uzane helanke,niti kozne pantalone i jaknu.Ja ne polazem na to nimalo.A kada pogledas danas sve te bandove,oni su samo na pocetcima karijere furali taj neki svoj imidz.Onda su prosto prestali sa time,a kosa je i dalje ostala na njihovim glavama.Uporedi Scorpions sa kraja 60-ih i Scorpions danas.Pogledaj Helloween dok je bio Hansen sa njima,i onaj prokletni manijak Michael Kiske,tada su i oni furali svoj fazon sa kozom,lancima i sta ti ja znam sve.
A danas je taj Helloween,doduse uz pomoc lidera Weiki-a,stvorio jedan sasvim normalan imidz banda,jer ipak su to gospoda u godinama.I bilo bi bolje takodje da obratis paznju na obrazovanje samih muzicara.
Janick Gers je zavrsio svetsku knjizevnost,Bruce Dickinson je zvanicno profesor istorije,Wolf Hoffmann je na prestiznom Kelnskom univerzitetu zavrsio nemacku knjizevnost.
Znaci ljudi koji su ulazili u ovaj posao,sasvim im je bilo jasno koliko toga mogu dati ovoj grani muzike koja govori o svemu,ali bas o svemu.
To je metal,samo ga treba ZNATI slusati.A za to su potrebni zivci,debeli zivci.A jos plus ako sviras takvu vrstu muzike kao ja sto radim,dobro je da sam ostalo koliko toliko normalan jer je zaista bio problem savladati sve tehnike sviranja bas Metala,da bi na kraju ubo neki svoj stil koji se sa godinama ne menja,nego postaje zreliji.
VisionOfDisorder
02.02.2005., 23:50
Shto li troshish rechi...
Gwydion
03.02.2005., 00:04
Mislim da sam vec rekao da mene Scorpions danas podsecaju na Magazin ili Nove fosile. i po oblacenju i po ponasanju i po publici za koju sviraju. Sto se tice tekstova sta mene briga atmosfera bojnog bolja i tu postoji pitanje ZASTO? Mislim sto su napisali takvu pesmu? To je ono kad ja kazem da je to meni pomalo bezveze. Teme kao rat, Satana, k***c palac i sve ostalo. Cemu sve to i zasto? Da dize adrenalin supljoglavcima i da se prave testosteronske akrobacije? Mislim daj...
Pa tekstovi,od svih metalaca samo King Diamond drzi do toga da mu svaki album bude konceptualan,i samim tim prepun fantasticnih stvari.
Slazem se da neki bandovi nemaju nikavke tekstove da im treba zavideti na onim malim brojem pesama koje "imaju smisla".Svi znamo koji je moto Accepta-Metal Heart.
Saxon-Rock The Nations,We Came To Rock,Heavy Metal Thunder,......
Ali opet,ona legendarna pesma Broken Heroes od Saxon,iako je napravljena i napisana sasvim lagano,tacno ti opisuje atmosferu bojnog polja,i onaj cuveni melanholicni osecaj.
Ali apsolutno je najbitnije kakva je atmosfera koju band stvara,sto studijski,sto koncertno,a Saxon,jedan od najvecih bandova na planeti bas ima taj osecaj da tu izmisljenu pricu pretvori u sasvim verne emocije koje meni licno jako prijaju.
I jesam se ocsecao dosta prozvanim sto se tice garderobe i imidza kod nas fanova.
Pa vidis,ja imam 27 godina,imam kosu do struka,i nemam nameru da se sisam,niti da oblacim one uzane helanke,niti kozne pantalone i jaknu.Ja ne polazem na to nimalo.A kada pogledas danas sve te bandove,oni su samo na pocetcima karijere furali taj neki svoj imidz.Onda su prosto prestali sa time,a kosa je i dalje ostala na njihovim glavama.Uporedi Scorpions sa kraja 60-ih i Scorpions danas.Pogledaj Helloween dok je bio Hansen sa njima,i onaj prokletni manijak Michael Kiske,tada su i oni furali svoj fazon sa kozom,lancima i sta ti ja znam sve.
A danas je taj Helloween,doduse uz pomoc lidera Weiki-a,stvorio jedan sasvim normalan imidz banda,jer ipak su to gospoda u godinama.I bilo bi bolje takodje da obratis paznju na obrazovanje samih muzicara.
Janick Gers je zavrsio svetsku knjizevnost,Bruce Dickinson je zvanicno profesor istorije,Wolf Hoffmann je na prestiznom Kelnskom univerzitetu zavrsio nemacku knjizevnost.
Znaci ljudi koji su ulazili u ovaj posao,sasvim im je bilo jasno koliko toga mogu dati ovoj grani muzike koja govori o svemu,ali bas o svemu.
To je metal,samo ga treba ZNATI slusati.A za to su potrebni zivci,debeli zivci.A jos plus ako sviras takvu vrstu muzike kao ja sto radim,dobro je da sam ostalo koliko toliko normalan jer je zaista bio problem savladati sve tehnike sviranja bas Metala,da bi na kraju ubo neki svoj stil koji se sa godinama ne menja,nego postaje zreliji.
Dont_Break_The_Oath
03.02.2005., 00:05
Pa kada me nervira svojim niskim nastupom.
Cuti o onome sto nisi prosao.
E,ima da trosim reci,mozda se isplati pa ga preobrnemo u metalca.
VisionOfDisorder
03.02.2005., 00:09
Koliko ti imash entuzijazma...
Gwydion
03.02.2005., 00:20
Ma daj, moj nastup je argumentovan i realan. A to sto su metalci gomila frustriranih jadnika koje prati gomila losih riba koje ne mogu ni u jednoj drugoj prici da prodju nije moj problem. Da metalci mogu da budu uspesni u bilo cemu drugome ne bi bili metalci. Odo ja sad da slusam Edu Maajku.
Pa kada me nervira svojim niskim nastupom.
Cuti o onome sto nisi prosao.
E,ima da trosim reci,mozda se isplati pa ga preobrnemo u metalca.
Dont_Break_The_Oath
03.02.2005., 00:22
Nijedan jedini argument nisi izneo.
Slucaj za zaljenje.
Gwydion
03.02.2005., 00:27
Molim, molim... rekao sam da nema ideologiju i stav. rekli ste da ima jer je inspirisan Tolkinom. Onda smo utvrdili da je to glupost. Rekli ste da tekstovi nisu glupi "jer tamo neka pesma docarava atmosferu bojnog polja". Dokazali smo da je to glupo isto i da Thompson to bolje radi. Onda je bilo oko oblacenja pa smo i to dokazali da sam u pravu. Hoces da ti dalje nabrajam? Nemoj bolje, iznerviraces se pa ces pocepati svoje omiljene helanke :P
Nijedan jedini argument nisi izneo.
Slucaj za zaljenje.
VisionOfDisorder
03.02.2005., 00:28
Edo Majka.
Isuse...
I ti neshto prichash.
Gwydion
03.02.2005., 00:29
A sta fali Edi? Ne volite ga zato sto je uspesniji i vece musko od vas? ma daj... get a life?
Edo Majka.
Isuse...
I ti neshto prichash.
VisionOfDisorder
03.02.2005., 00:34
A sta fali Edi? Ne volite ga zato sto je uspesniji i vece musko od vas? ma daj... get a life?
Edo Majka.
Isuse...
I ti neshto prichash.
Ako se ne varam (a moguce je, prezirem hip-hop/rap iz "nashih" krajeva osim dva umetnika koja necu pomenuti) on je neshto muljao sa nashim "klanom". Da'l su 43zla, Bad Copy, PrtiBG, Ajs, VIP ili shta vec... rezultat je isti. A i hrvatska scena je jedino dobra za "pod voz".
hihi.
you = owned
VisionOfDisorder
03.02.2005., 00:36
p/s moja gornja izjava nema nikakve veze sa tvojim nabedjenim stavom o metal-u.
Dont_Break_The_Oath
03.02.2005., 00:45
Od mene uspesniji nije.A takvi kao on bi zavrsili u zatvoru ili nekoj bolnici za mentalno obolele.
I opet se koristis dogmama.
Zaista nisi NISTA izneo konkretno.
"Broken Heroes" je pesma koja se slusa zatvorenih ociju,ne moralise se oko nje,samo treba nauciti da slusas,ne da govoris,dovoljno si rekao u prazno.
Muzika se oseca,dozivljava i prozivljava.Sve je to toliko daleko od tebe,sve mora da se stavi u neki kalup.Sta si ti,neki revolucionar mozda koji se oslanja samo na prvo slusanje....åh
Dra åt Helvete!!!!!!!
Gwydion
03.02.2005., 00:46
Hip Hop je nesto najkvalitetnije i najzivlje sto se desava domacoj muzickoj sceni. Recimo Marcelo je sigurno domaci muzicar broj 1 u svim kategorijama.
Edo Majka.
Isuse...
I ti neshto prichash.
Ako se ne varam (a moguce je, prezirem hip-hop/rap iz "nashih" krajeva osim dva umetnika koja necu pomenuti) on je neshto muljao sa nashim "klanom". Da'l su 43zla, Bad Copy, PrtiBG, Ajs, VIP ili shta vec... rezultat je isti. A i hrvatska scena je jedino dobra za "pod voz".
hihi.
you = owned
Dont_Break_The_Oath
03.02.2005., 00:50
E pa drago mi je sto sam u najsevernijem gradu na svetu,ovde ne moze tek tako da izrodi rep ili hip hop,posto ljudi ovde jos uvek veruju sa se samo znojem moze napraviti muzika,nikako elektronski.
VisionOfDisorder
03.02.2005., 00:55
no silly, to je Block Out. Marchelo ima samo pristojne tekstove (za jednog repera sa nashih prostora). Takodje, uzivo, dosta zapinje. Znash kako, chim on bleji sa Shortijem i kompanijom, tu se meni slika o njemu kao nekom (pristojnom) umetniku cepa.
Gwydion
03.02.2005., 00:57
Vidim ja ne j***s ti nista zdravo cim tako zaneseno pricas. To sto opisujes je nacin na koji se slusa Bah ili Sibelius. Ne Saxon. Saxon pustas kad treba da plasis krmke jer nece da odu u drugi kraj svinjca. A sto se tice najsevernijeg grad ajna svetu tamo imaju odlicnu scenu ali ne metal vec elektronsku. Recimo Alice in Videoland, Icon of Coil, Covenant, Apoptygma Berzerk, S.P.O.C.K., Melt, Proto Plexx, Colony 5, Pride and Falll...
Zapravo u tome su jaki, ne u metalu koji je tamo sekundaran :P
Od mene uspesniji nije.A takvi kao on bi zavrsili u zatvoru ili nekoj bolnici za mentalno obolele.
I opet se koristis dogmama.
Zaista nisi NISTA izneo konkretno.
"Broken Heroes" je pesma koja se slusa zatvorenih ociju,ne moralise se oko nje,samo treba nauciti da slusas,ne da govoris,dovoljno si rekao u prazno.
Muzika se oseca,dozivljava i prozivljava.Sve je to toliko daleko od tebe,sve mora da se stavi u neki kalup.Sta si ti,neki revolucionar mozda koji se oslanja samo na prvo slusanje....åh
Dra åt Helvete!!!!!!!
Gwydion
03.02.2005., 00:59
Sta fali Sortiju?
no silly, to je Block Out. Marchelo ima samo pristojne tekstove (za jednog repera sa nashih prostora). Takodje, uzivo, dosta zapinje. Znash kako, chim on bleji sa Shortijem i kompanijom, tu se meni slika o njemu kao nekom (pristojnom) umetniku cepa.
VisionOfDisorder
03.02.2005., 01:03
Kad god ga vidim pijan je kao letva. Klati se beogradskim ulicama kao poslednji kloshar. I uzivo u domu (ako je to uzivo uopshte) jedva je govorio, kamoli repovao. Je'l treba da pomenem da je "upadam u klub" rip-off od in da club?
Sta fali Sortiju?
Gwydion
03.02.2005., 01:15
Pa sta? Pravi je reper i svaka mu cast!
Kad god ga vidim pijan je kao letva. Klati se beogradskim ulicama kao poslednji kloshar. I uzivo u domu (ako je to uzivo uopshte) jedva je govorio, kamoli repovao. Je'l treba da pomenem da je "upadam u klub" rip-off od in da club?
Sta fali Sortiju?
VisionOfDisorder
03.02.2005., 01:20
:shock:
Auuu...
One Crimson Knight
03.02.2005., 02:19
Sta se uopste zamlacujete sa ovom budalom. Vidite i sami da nije izrekao nijedan argument u tim svojim idiotskim stavovima. Kao slaze se da se o ukusima ne raspravlja a ovamo nama soli pamet. Ja vrlo dobro znam sta je metal i ne treba mi ovaj nabedjeni profesor svega i svacega da bi mi to objasnio.
Dosad sa procitao stotine i stotine knjiga, preslusao bar isto toliko albuma raznih vrsta muzike i znam da razlikujem kvalitet od sunda, ali za razliku od njega ja ne visim na netu po ceo dan na narodjackim i hip hop temama pokusavajuci da ih preobratim. Apsolutno me nije briga za njima. Cak mi je i drago sto oni kao takvi postoje jer se lakse mozemo prepoznati. Ako su oni normalan, kulturan i civilizovan svet neka im bude. Ja cu onda rado pristati da budem satanista, narkoman, dugokosi gej praznoglavac koji slusa jedinu muziku na svetu koja nema veze sa umetnoscu. Pustite coveka nek se zabavlja, mozda mu i dosadi jednog dana.
Ako ne, sacekacemo ga mi kad dodje u pakao. Mi tamo imamo privilegije posto smo verni sledbenici princa tame.
TMINE VLADARI, PAKLA STRAZARI
"...duga kosa uvek im je smetala,
tvoj simbol zivota njima je iluzija,
vekovi ce proci al' ce jedno ostati,
ratnici smo bili, bili i ostali.
Kao Samson, sa snagom u kosi bori se,
ukroti lavove,
kao Samson sa macem u ruci bori se,
na zivot i smrt!..."
Gwydion
03.02.2005., 02:54
Ja sam veoma precizno rekao zast oje metal budalastina i to zbog nedostatka sustine i stava, zbog glupog podrazavanja, zbog zbog lose mode i tako dalje. Sve to ovde niko nije osporio, na kraju su se cak i slozili sa mnom. Ja cu ti sad reci da sam ja preslusao vise metala od tene, da ne govorim o ostalim vrstama muzike, te da zato to znam bolje od tebe. Dakle u ovoj prici jedini ko je budala si ti. BTW, lepo si t odefinisao - dugokosi praznoglavac! Od sada cu to da koristim. Jesi zadovoljan sada?
BTW, pesma koju si pridodao je totalno bezveze. Mislim, metalci su uvek bili piockice i dobijali batine. Najlepsi primer je metal fest u Pancevu kad je saka shabana koji su bili obezbedjenje kad im je isteklo "radno vreme" pocela da bije publiku koj eje bilo 10x vise. Tu se jos jednom pokazalo da su metalci slabici i kukavice. A sto se tice "pakla i princa tame" to je jos zabavnije posto su sve "mracne" publikacije uvek pisale o metalcima kao o kretenima. Ili treba da ti kazem sta je Anton mislio o metalu? Zapravo niko normalan nikad i nigde nije imao dobro misljenje o necem tako glupom, zar ne?
Sta se uopste zamlacujete sa ovom budalom. Vidite i sami da nije izrekao nijedan argument u tim svojim idiotskim stavovima. Kao slaze se da se o ukusima ne raspravlja a ovamo nama soli pamet. Ja vrlo dobro znam sta je metal i ne treba mi ovaj nabedjeni profesor svega i svacega da bi mi to objasnio.
Dosad sa procitao stotine i stotine knjiga, preslusao bar isto toliko albuma raznih vrsta muzike i znam da razlikujem kvalitet od sunda, ali za razliku od njega ja ne visim na netu po ceo dan na narodjackim i hip hop temama pokusavajuci da ih preobratim. Apsolutno me nije briga za njima. Cak mi je i drago sto oni kao takvi postoje jer se lakse mozemo prepoznati. Ako su oni normalan, kulturan i civilizovan svet neka im bude. Ja cu onda rado pristati da budem satanista, narkoman, dugokosi gej praznoglavac koji slusa jedinu muziku na svetu koja nema veze sa umetnoscu. Pustite coveka nek se zabavlja, mozda mu i dosadi jednog dana.
Ako ne, sacekacemo ga mi kad dodje u pakao. Mi tamo imamo privilegije posto smo verni sledbenici princa tame.
ukroti lavove,
na zivot i smrt!..."
vangelistexas
03.02.2005., 04:17
Crimsone!!!
Ziv bio za potpis :)
Koliko puta zelis reci da je kraj
Da vise ne mozes da slusas sta ti govore
Zivot je kratak, vreme brzo prolazi... :)
Fantasticno.
A jel ne pise na topic-u da je ovo metal da ili ne forum a ne Hip Hop da ili ne?
Metal u svakom slucaju DA!
Dont_Break_The_Oath
03.02.2005., 14:18
Ja sam veoma precizno rekao zast oje metal budalastina i to zbog nedostatka sustine i stava, zbog glupog podrazavanja, zbog zbog lose mode i tako dalje. Sve to ovde niko nije osporio, na kraju su se cak i slozili sa mnom. Ja cu ti sad reci da sam ja preslusao vise metala od tene, da ne govorim o ostalim vrstama muzike, te da zato to znam bolje od tebe. Dakle u ovoj prici jedini ko je budala si ti. BTW, lepo si t odefinisao - dugokosi praznoglavac! Od sada cu to da koristim. Jesi zadovoljan sada?
BTW, pesma koju si pridodao je totalno bezveze. Mislim, metalci su uvek bili piockice i dobijali batine. Najlepsi primer je metal fest u Pancevu kad je saka shabana koji su bili obezbedjenje kad im je isteklo "radno vreme" pocela da bije publiku koj eje bilo 10x vise. Tu se jos jednom pokazalo da su metalci slabici i kukavice. A sto se tice "pakla i princa tame" to je jos zabavnije posto su sve "mracne" publikacije uvek pisale o metalcima kao o kretenima. Ili treba da ti kazem sta je Anton mislio o metalu? Zapravo niko normalan nikad i nigde nije imao dobro misljenje o necem tako glupom, zar ne?
ukroti lavove,
na zivot i smrt!..."
Ne mogu da verujem da pominjes modu u metalu kada je to sasvim relativno.Pa Scorpions su promenili 20 imidza,ali znas,ok je,nije vizuelni izged taj na koji se przim,nego odsvirano delo.
A opet kosa,pa vidis ne idemo mi bukvalno u ideologiju pa je sada duga kosa odraz metalaca.
A onde preletim slike i lepo vidim U.D.O. nikada nije imao dugacku kosu,Rob Halford je samo dve godin nosio duzu kosu.........pa onda Michael Schenker,moj gitarski uzor,takodje se osisao.ali furaju svi oni svoj fazon.
Ja licno nikada nisam pustio kosu da bi bio u fazon,prvo je to bilo sa hirom,onda je pocela zaista da raste,i evo je,moja duzina-do struka,ali moja kosa nema veze sa vrstima muzike koje slusam.
I zapamti da metal nije ideologija,sta vise,to pod jednim zanrom,a to je klasicni Heavy,mozes pronaci toliko toga.
A sad,da su metalci kukavice i tako to,pa pogledaj Norvesku. "Satanisticka mafija Inner Cirlse", e oni su u svadji sa Svedjanima,a ti je bio onaj sjajan potez od Mayhem kada su pokusali Therion da sviraju u nekokiko gradova,i zaista su bili na mrtvo prebijeni,sto mi nije zao za Christopher Johanssona koji je svirao nekada LIFE METAL.
Ovo je Mayhemovska definicija za Death Metal.
Zamislam tebe kako si u drustvu medju njima,da li onda neka pristojna grupa skinsica i ostalih nerpeljivsti,hajd zakaci se ti i najdi ekipu,prostora ima ovde,pa da vidiomo onda ko je kukavica. Samo pazi da usput ne naletis na Zammoth,Insgang,Erkekjæter Silenoz.
Pa da merimo snage onda posto ste nesposobni da to bude guitar duel,evo ja prvi izlazim na crtu sa nekim ko ne slusa metal,pa da cuje kako je uradjeno ovo ili ono.
Zato nemoj da se zamlacujes ovde sa dogmama,nego nesto i zaista reci sta imas protiv metala.
Hajde reci pa da te upcamo posle,tako bi se jedino posteno oprostili od tebe,a verujem da ova sjajna ekipa se slaze sa mnom.
joGooOOD
03.02.2005., 15:47
Ma ljudi iskulirajte,gwydion pravi samo smo nadr*kani imidz na forumu.Vecina se slaze za metal DA i on tu nista ne nmoze uciniti,ni on ni njkegove kolege skinsi 8)
Gwydion
03.02.2005., 16:25
A kosu si pustio zasto? Da se dopadnes maco decacima?
I tako saznali smo da "metal mafia": predstavlja strah i trepet na severu? LOL
Otkud ti znas da ja nemam dosta drugara u Skandinaviji? Mojnihenu koji je Vikernesov biograf i koji se sepuri da je u Americi bio americki patriota i da ga je FBI hapsio sam u lice rekao da je geek. Dakle metalci su jedino dobri da ih sutas nogom u dupe. Toliko na tu temu ...
ukroti lavove,
na zivot i smrt!..."
Ne mogu da verujem da pominjes modu u metalu kada je to sasvim relativno.Pa Scorpions su promenili 20 imidza,ali znas,ok je,nije vizuelni izged taj na koji se przim,nego odsvirano delo.
A opet kosa,pa vidis ne idemo mi bukvalno u ideologiju pa je sada duga kosa odraz metalaca.
A onde preletim slike i lepo vidim U.D.O. nikada nije imao dugacku kosu,Rob Halford je samo dve godin nosio duzu kosu.........pa onda Michael Schenker,moj gitarski uzor,takodje se osisao.ali furaju svi oni svoj fazon.
Ja licno nikada nisam pustio kosu da bi bio u fazon,prvo je to bilo sa hirom,onda je pocela zaista da raste,i evo je,moja duzina-do struka,ali moja kosa nema veze sa vrstima muzike koje slusam.
I zapamti da metal nije ideologija,sta vise,to pod jednim zanrom,a to je klasicni Heavy,mozes pronaci toliko toga.
A sad,da su metalci kukavice i tako to,pa pogledaj Norvesku. "Satanisticka mafija Inner Cirlse", e oni su u svadji sa Svedjanima,a ti je bio onaj sjajan potez od Mayhem kada su pokusali Therion da sviraju u nekokiko gradova,i zaista su bili na mrtvo prebijeni,sto mi nije zao za Christopher Johanssona koji je svirao nekada LIFE METAL.
Ovo je Mayhemovska definicija za Death Metal.
Zamislam tebe kako si u drustvu medju njima,da li onda neka pristojna grupa skinsica i ostalih nerpeljivsti,hajd zakaci se ti i najdi ekipu,prostora ima ovde,pa da vidiomo onda ko je kukavica. Samo pazi da usput ne naletis na Zammoth,Insgang,Erkekjæter Silenoz.
Pa da merimo snage onda posto ste nesposobni da to bude guitar duel,evo ja prvi izlazim na crtu sa nekim ko ne slusa metal,pa da cuje kako je uradjeno ovo ili ono.
Zato nemoj da se zamlacujes ovde sa dogmama,nego nesto i zaista reci sta imas protiv metala.
Hajde reci pa da te upcamo posle,tako bi se jedino posteno oprostili od tebe,a verujem da ova sjajna ekipa se slaze sa mnom.
Dont_Break_The_Oath
03.02.2005., 18:04
Pa vidis,Hammerfest i ceo Finnmark nisu podlozni elektronskoj muzici.
Naprotiv,Norveska ima toliko razvijen Black Metal,da u svakom gradicu,cak i u Kirkievens,dolaze sve novi i novi,bandovi koji su nezavisno od Venoma stvarali ovu imperiju Black Metala,koji je najslusani u svojoj maticnoj zemlji.
Samo pazi ako ikada dodjes ovde,prosto bilo pametno da ne govoris nista o metalcima u negativnom tonu,jer ovde metalci brane svoju muziku i ne dozvoljavaju takve ispade.
Gwydion
03.02.2005., 18:33
Black metal u Skandinaviji odumire i sve je manje publike. Ako te bas interesuje u Oslu je moj prijatelj, buduci da predaje sociologiju na univerzitetu a istovremeno je bio sused sa nekim od tih klinaca iz "Inner Circle" i disciplinovao ih je vise puta bejzbol palicom, javno bio u poziciji da nastupima na televizijama i po tribinama brani tu decurliju posle znamenitih incidenata. Ako ponovo navratim tamo jasno i glasno cu ponoviti sve sto ovde kazem. I ti metal odrpanci ima da se sklanjaju. Rekoh ti vec da sam to isto sve lepo u lice rekao Vikernesovom biografu. Sorry!
Pa vidis,Hammerfest i ceo Finnmark nisu podlozni elektronskoj muzici.
Naprotiv,Norveska ima toliko razvijen Black Metal,da u svakom gradicu,cak i u Kirkievens,dolaze sve novi i novi,bandovi koji su nezavisno od Venoma stvarali ovu imperiju Black Metala,koji je najslusani u svojoj maticnoj zemlji.
Samo pazi ako ikada dodjes ovde,prosto bilo pametno da ne govoris nista o metalcima u negativnom tonu,jer ovde metalci brane svoju muziku i ne dozvoljavaju takve ispade.
drunk_punk_girl
03.02.2005., 18:43
srce,pankere jos grdje prozivaju,but WE DON"T CARE! :D vidi se da si tek poceo da slusas metal cim te potresaju komentari i prozivke(ispravi me ako gresim)...drugo sta fali klasici?to je nesto sto treba da se ceni....dalje vecina nas se potresala zbog prozivki,sledeca faza ti je da ces se osecati kao WAU ja sam faca ljudi me se plase i sl....to je stabndardna prica...uostalom prozivaju jer ne kontaju tu filosofiju,jer im je seka alexic idol....al to je njihova stvar...boodi mi pozdravljen :) :pivopije:
drunk_punk_girl
03.02.2005., 18:46
ustvari ovakve teme su vise smorile,ko je pozer ko nije,ko je narkoman ko nije,koga treba prozivati.....dajte ljudi ok diskusija,razlicita misljenja ali o normalnim stvarima :)
Zamolio bih sve da odu i da jos jednom procitaju pravilnik.
http://forum.krstarica.com/faq.php
Hvala!
VisionOfDisorder
04.02.2005., 00:57
Hvala!
Znash gde mozesh da ga stavish?
Hvala!
Znash gde mozesh da ga stavish?
Ne, gde?! :roll:
nas metal je los.. /po meni/
a ti sad mozes da pljujes metal, mi mozemo da pljujemo hop, i da nam svima vise nikada ne bude dosadno...
moj najbolji ortak npr slusa rap, ali stari... on se zgrozava od ovog novog hopa/freestayl-a ili kako se vec zove.
i kad sednemo da locemo, il kad se sqpi drustvo, pusti se playlista u kojoj ima bas svega.. znaci od pantere, preko 2paca, maidena, elvisa prislija (jedna drugarica to slusa :P), JaRule-a, megadeth-a...
i svima je ql... sto bi se klali, kad mozemo da se zajebavamo ;]
Dont_Break_The_Oath
04.02.2005., 23:05
;-)
Odakle sada to,pa po svom kvalitetu i ono sto pruzaju svetu jeste vise za muzcike akademije, nego za seljacki zivot.
Gwydion
04.02.2005., 23:14
Bojim se da ti onda zbilja nemas predstavu sta je seriozna muzika, kako savremena tako i ona nekadasnja. heavy metal je kilometrima, i tehnicki i estetski, daleko od akademija...
;-)
Odakle sada to,pa po svom kvalitetu i ono sto pruzaju svetu jeste vise za muzcike akademije, nego za seljacki zivot.
VisionOfDisorder
04.02.2005., 23:18
Bojim se da ti onda zbilja nemas predstavu sta je seriozna muzika, kako savremena tako i ona nekadasnja. heavy metal je kilometrima, i tehnicki i estetski, daleko od akademija...
;-)
Shto lepo ne o-d-j-e-b-e-sh na www.yumetal.net.
Idi poduchi ih.
Gwydion
04.02.2005., 23:29
FYI, taj sajt otkako je otet Dachi vise nema puno veze sa metalom vec tamo u dobroj meri vedre i oblace nacisti, skinsi i DSS-ovci od kojih niko i ne slusa metal. Zato je prvo i bio napravljen J**A forum, pa onda metalserbia, a sve od ljudi koji su napustili taj sajt. Ti jadnice ocigledno ne shvatas da ne znas u sta se upustas? U bilo kom pogledu si inferioran i zato se stavi na svoje mesto...
;-)
Idi poduchi ih.
Zamolio bih sve na forumuda malo povedu racuna o onome sto pisu i da se NE VREDJAJU MEDJUSOBNO!!!
VisionOfDisorder
04.02.2005., 23:37
FYI, taj sajt otkako je otet Dachi vise nema puno veze sa metalom vec tamo u dobroj meri vedre i oblace nacisti, skinsi i DSS-ovci od kojih niko i ne slusa metal. Zato je prvo i bio napravljen J**A forum, pa onda metalserbia, a sve od ljudi koji su napustili taj sajt. Ti jadnice ocigledno ne shvatas da ne znas u sta se upustas? U bilo kom pogledu si inferioran i zato se stavi na svoje mesto...
;-)
Idi poduchi ih.
Ne trabunjaj, samo si se u*****o. Za lika koji svoje internet vreme koristi iskljuchivo blateci metal to se chini kao prosto prirodno odredishte. Umesto shto se raspravljash sa decom i prljash forum idi tamo, da ti daju jednu temu (u kojoj cesh i ostati) i lepo crkni u njoj.
Gwydion
04.02.2005., 23:45
Ako te bas interesuje ja sam tamo bio priest of metal, tj moderator. Bio sam medju prvih sto uclanjenih na forum. Sam sam napustio moderatorsko mesto pre par godina posle onog bezobrazluka kad su valsniku sajta promenili sifre i banovali ga sa rodjenog foruma. Njemu je ostala je jos uvek lista yumetal na makegroups, mada mislim da su tamo bili napravili subverziju arhiva sa porukama. Toliko o tome. Kako ti lepo rekoh kako god da stanemo na crtu, ako hoces i o znanju o tom smecu koje se zove metal, ja sam bolji od tebe. U stvari imam neki utisak da je svako bolji u bilo cemu od tebe... ali to je vec tvoj problem. :lol:
;-)
Idi poduchi ih.
Ne trabunjaj, samo si se u*****o. Za lika koji svoje internet vreme koristi iskljuchivo blateci metal to se chini kao prosto prirodno odredishte. Umesto shto se raspravljash sa decom i prljash forum idi tamo, da ti daju jednu temu (u kojoj cesh i ostati) i lepo crkni u njoj.
VisionOfDisorder
04.02.2005., 23:56
Ako te bas interesuje ja sam tamo bio priest of metal, tj moderator. Bio sam medju prvih sto uclanjenih na forum. Sam sam napustio moderatorsko mesto pre par godina posle onog bezobrazluka kad su valsniku sajta promenili sifre i banovali ga sa rodjenog foruma. Njemu je ostala je jos uvek lista yumetal na makegroups, mada mislim da su tamo bili napravili subverziju arhiva sa porukama. Toliko o tome. Kako ti lepo rekoh kako god da stanemo na crtu, ako hoces i o znanju o tom smecu koje se zove metal, ja sam bolji od tebe. U stvari imam neki utisak da je svako bolji u bilo cemu od tebe... ali to je vec tvoj problem. :lol:
;-)
Idi poduchi ih.
Kad smo bre ti i ja stali na crtu i diskutovali o bilo chemu? Tvoj stav je zakucan, i teshko da se neshto moze promeniti jer osnova svake diskusije podrazumeva priznavenje odredjenih definicija koje za tebe ne vaze. Elem, ja samo ne mogu vishe da smislim tvoje bedne pokushaje privlachenja paznje. U neku ruku je i logichno shto si bio "priest of metal", dovoljan si kreten za to.
Gwydion
05.02.2005., 00:02
Kako god da je u neku ruku oblik pogodbenog nacina i podrazumeva radnju koja se desava pod odredjenim uslovima. Dakle ne nesto sto se dogodilo. Rekao sam ja puno ovde i niko to nije osporio. Ne zato sto niste hteli, vec zato sto ne umete. Onda ti vidi ko je ovde glup a ko nije? Kako si ti ono bese sebe okarakterisao? Dugokosi praznoglavac? Jesi li lucidan samo kad treba sebe da okarakterises?
;-)
Idi poduchi ih.
Kad smo bre ti i ja stali na crtu i diskutovali o bilo chemu? Tvoj stav je zakucan, i teshko da se neshto moze promeniti jer osnova svake diskusije podrazumeva priznavenje odredjenih definicija koje za tebe ne vaze. Elem, ja samo ne mogu vishe da smislim tvoje bedne pokushaje privlachenja paznje. U neku ruku je i logichno shto si bio "priest of metal", dovoljan si kreten za to.
VisionOfDisorder
05.02.2005., 00:13
Kako god da je u neku ruku oblik pogodbenog nacina i podrazumeva radnju koja se desava pod odredjenim uslovima. Dakle ne nesto sto se dogodilo. Rekao sam ja puno ovde i niko to nije osporio. Ne zato sto niste hteli, vec zato sto ne umete. Onda ti vidi ko je ovde glup a ko nije? Kako si ti ono bese sebe okarakterisao? Dugokosi praznoglavac? Jesi li lucidan samo kad treba sebe da okarakterises?
;-)
Idi poduchi ih.
Ne, ja sebe tako nisam nikad nazvao. Nemam pojma kad si to umislio. Never-the-less, zaista se nisam bavio tvojim pisanijama, josh manje sam pratio tvoje prepirke sa svakim chlanom. Na sve stvari o muzici ti mogu odgovoriti, dok za pojedinosti verovatno ne mogu. Za takve detalje konsultuj don'tbreatheoath-a. Ja nisam informisan, jer me prosto, zabole shta je neko nekad negde obukao/rekao/prosuo. Da su tvoje izjave imale nekog smisla ili stila, obratio bih paznju na njih... ali ja osim prostachke uvredljivosti potkrepljene nekim detaljima nisam nishta drugo video kod tebe.
Gwydion
05.02.2005., 00:20
Obozavam ovako velike replije kad se gomila proslih poruka strpa u jednu :P
Well, jedino st oje ovde prostacko je tvoj pokusaj da ispadnes opasan. O poznavanju materije necu ni da govorim jer ti to nemas. Diskusija podrazumeva stanoviste i argumentaciju tog stanovista. Ako za to nisi sposoban tutanj...
A da ... metal je glupa i pomodarska muzika bez stava. Dakle buduci da je to pitanje ove teme METAL NE!
;-)
Idi poduchi ih.
Ne, ja sebe tako nisam nikad nazvao. Nemam pojma kad si to umislio. Never-the-less, zaista se nisam bavio tvojim pisanijama, josh manje sam pratio tvoje prepirke sa svakim chlanom. Na sve stvari o muzici ti mogu odgovoriti, dok za pojedinosti verovatno ne mogu. Za takve detalje konsultuj don'tbreatheoath-a. Ja nisam informisan, jer me prosto, zabole shta je neko nekad negde obukao/rekao/prosuo. Da su tvoje izjave imale nekog smisla ili stila, obratio bih paznju na njih... ali ja osim prostachke uvredljivosti potkrepljene nekim detaljima nisam nishta drugo video kod tebe.
VisionOfDisorder
05.02.2005., 00:25
Well, jedino st oje ovde prostacko je tvoj pokusaj da ispadnes opasan. O poznavanju materije necu ni da govorim jer ti to nemas. Diskusija podrazumeva stanoviste i argumentaciju tog stanovista. Ako za to nisi sposoban tutanj...
A da ... metal je glupa i pomodarska muzika bez stava. Dakle buduci da je to pitanje ove teme METAL NE!
[quote:57f51e0cf8="blackground"]Ja bi metalce pokupio u kamion, pa na njivu da sade krompir....
;-)
Idi poduchi ih.
Ne, ja sebe tako nisam nikad nazvao. Nemam pojma kad si to umislio. Never-the-less, zaista se nisam bavio tvojim pisanijama, josh manje sam pratio tvoje prepirke sa svakim chlanom. Na sve stvari o muzici ti mogu odgovoriti, dok za pojedinosti verovatno ne mogu. Za takve detalje konsultuj don'tbreatheoath-a. Ja nisam informisan, jer me prosto, zabole shta je neko nekad negde obukao/rekao/prosuo. Da su tvoje izjave imale nekog smisla ili stila, obratio bih paznju na njih... ali ja osim prostachke uvredljivosti potkrepljene nekim detaljima nisam nishta drugo video kod tebe.[/quote:57f51e0cf8]
Da, ne izgleda loshe.
"glupa i pomodarska muzika bez stava"
To ti nazivash argumentom.
Na tako neshto ne troshim rechi.
Gwydion
05.02.2005., 00:36
Zapravo ovde su se upljuvali da dokazu da metal ima stav ali bezuspesno. Dakle bejah, vidjoh, pobjedih...
[quote:1eccde7073="Dont_Break_The_Oath"][quote:1eccde7073="blackground"]Ja bi metalce pokupio u kamion, pa na njivu da sade krompir....
;-)
Idi poduchi ih.
Ne, ja sebe tako nisam nikad nazvao. Nemam pojma kad si to umislio. Never-the-less, zaista se nisam bavio tvojim pisanijama, josh manje sam pratio tvoje prepirke sa svakim chlanom. Na sve stvari o muzici ti mogu odgovoriti, dok za pojedinosti verovatno ne mogu. Za takve detalje konsultuj don'tbreatheoath-a. Ja nisam informisan, jer me prosto, zabole shta je neko nekad negde obukao/rekao/prosuo. Da su tvoje izjave imale nekog smisla ili stila, obratio bih paznju na njih... ali ja osim prostachke uvredljivosti potkrepljene nekim detaljima nisam nishta drugo video kod tebe.[/quote:1eccde7073]
Da, ne izgleda loshe.
"glupa i pomodarska muzika bez stava"
To ti nazivash argumentom.
Na tako neshto ne troshim rechi.[/quote:1eccde7073]
One Crimson Knight
05.02.2005., 02:52
YOU'RE BETTER OF DEAD
Hey, what's the matter with you,
what are you tryin' to do,I'm wreckin my brain,
I'll never get it. Did I ever hurt you in any way?
If I did then hear my apology: F.U.C.K Y.O.U!!!
I'd give anything to batter you down,
all the way to six feet under,
and why in Earth should I stop
untill I see your f.uckin' ass drop.
Mind your own business and leave mine alone
to take a look in a real world for a sec.
it's a hell for heroes and heaven for fools,
what makes you the luckiest bastard on Earth.
In the prejudiced mind you narrow yourself in,
I'm the servant while you're the king.
'till tomorrow is a better day to be,
you're better of dead than f.uckin' with me.
What if there ain't no tomorrow?
There wasn't one today...
Ovo je stav nas metalaca o takvim kao sto si ti. Iz pera Alexi Laicho-a, ali nesto ne verujem da znas ko je on. Ili ako ti malo vise odgovara domaci punk...
Iznenadjenje kao testament
je bio onaj dan kad je saznao svet
da postoji jaci od sunca vatromet:
televizija.
Ti se kunes kako ne pratis trend,
a meni je sve sto imam prokleti bend,
ponekad pomisljam da zauvek odustanem.
Ali prepoznajem drhtaj u pogledu tvom,
i sasvim novo NE u osmehu svom,
shvati, do mojih visina papirna krila nisu dovoljna.
Ja sam srebrni letac, lovac presretac,
(barem se danas tako osecam),
ja sam usna harmonika,
stavi usne kako treba i bice muzika,
samo ne foliraj "halo, halo, ovde istina".
Oslobodjenje frekvencije,
pozovi jedno, pusti duha iz konzerve,
videces boji se nebo pa sakriva oblake.
NE! Ti mislis da je sasvim dovoljan znak
kad siris se u stilu "brate mnogo sam jak",
tvoja je dusa invalid zakovan u mrak!
Nesto sumnjam da znas i ko je ovo napisao.
Gwydion
05.02.2005., 03:21
Derane, zar mislis da Children of Bodom ista dokazuju? Pa svaki iole informisaniji metal klinac ih smatra za komercijalu? Ajde dobro, nisu kao COF ali su ipak komercijala. Domaci pank ne pratim. Muka mi je od tog gubitnistva.
YOU'RE BETTER OF DEAD
Hey, what's the matter with you,
what are you tryin' to do,I'm wreckin my brain,
I'll never get it. Did I ever hurt you in any way?
If I did then hear my apology: F.U.C.K Y.O.U!!!
I'd give anything to batter you down,
all the way to six feet under,
and why in Earth should I stop
untill I see your f.uckin' ass drop.
Mind your own business and leave mine alone
to take a look in a real world for a sec.
it's a hell for heroes and heaven for fools,
what makes you the luckiest bastard on Earth.
In the prejudiced mind you narrow yourself in,
I'm the servant while you're the king.
'till tomorrow is a better day to be,
you're better of dead than f.uckin' with me.
What if there ain't no tomorrow?
There wasn't one today...
Ovo je stav nas metalaca o takvim kao sto si ti. Iz pera Alexi Laicho-a, ali nesto ne verujem da znas ko je on. Ili ako ti malo vise odgovara domaci punk...
Iznenadjenje kao testament
je bio onaj dan kad je saznao svet
da postoji jaci od sunca vatromet:
televizija.
Ti se kunes kako ne pratis trend,
a meni je sve sto imam prokleti bend,
ponekad pomisljam da zauvek odustanem.
Ali prepoznajem drhtaj u pogledu tvom,
i sasvim novo NE u osmehu svom,
shvati, do mojih visina papirna krila nisu dovoljna.
Ja sam srebrni letac, lovac presretac,
(barem se danas tako osecam),
ja sam usna harmonika,
stavi usne kako treba i bice muzika,
samo ne foliraj "halo, halo, ovde istina".
Oslobodjenje frekvencije,
pozovi jedno, pusti duha iz konzerve,
videces boji se nebo pa sakriva oblake.
NE! Ti mislis da je sasvim dovoljan znak
kad siris se u stilu "brate mnogo sam jak",
tvoja je dusa invalid zakovan u mrak!
Nesto sumnjam da znas i ko je ovo napisao.
@Gwydion: Ajde mi sad kazhi josh i da reperi i narodnjaci koje ti zdushno branish nisu komercijala!
Gwydion
05.02.2005., 17:22
Definitivno da, ali postoji i underground rap i underground folk.
@Gwydion: Ajde mi sad kazhi josh i da reperi i narodnjaci koje ti zdushno branish nisu komercijala!
Vidi ovako.... za undergound folk nikada nisam chuo, osima ko to nije VIP production :D :D :D :D :D :D
Shto se tiche repa, ok, ali i dalje mislim da je odnos komercijalnih grupa u svetu metala prema nekomercijalnim daleko bolji nego kod repa.... ili bilo koje druge muzike.
Proud to be metalhead!
pirratica
08.02.2005., 22:08
Ja ne mislim nishta lose o ljudima koji slusaju metal niti mislim nesto lose o toj muzici :? Ali ja ne volim da je slusam
PLESsitnihDEMONA
11.02.2005., 02:15
Sta radi ovaj gwydion na Metalu kad je on gejchina! Voli da mu ga zavuku u buljuu.Ljudi pricate sa pederom,odyebite ga!
Gwydion
11.02.2005., 04:34
Opa, mi to ovde imamo vidovitog Kleopatera? Ti bacas pasulja pa sve znas o nikovima? Sto se tice gejeva ja mogu d abudem najveci str8 ***** a mogu da budem inaj gej guza. Ti to e mneznas em te se ne tice. No zaboravih, pa da ti si metalac. Od tebe se lepo vaspitanje ni ne moze ocekivati. A sudeci po tvojim postovim ana raznim temama izgleda da n ine ***** nista tako da te molim da nas sve postedis tvojih licnih problema i frustracija. Ne ticu nas se.
Sta radi ovaj gwydion na Metalu kad je on gejchina! Voli da mu ga zavuku u buljuu.Ljudi pricate sa pederom,odyebite ga!
PLESsitnihDEMONA
11.02.2005., 04:40
Opa, mi to ovde imamo vidovitog Kleopatera? Ti bacas pasulja pa sve znas o nikovima? Sto se tice gejeva ja mogu d abudem najveci str8 * a mogu da budem inaj gej guza. Ti to e mneznas em te se ne tice. No zaboravih, pa da ti si metalac. Od tebe se lepo vaspitanje ni ne moze ocekivati. A sudeci po tvojim postovim ana raznim temama izgleda da n ine * nista tako da te molim da nas sve postedis tvojih licnih problema i frustracija. Ne ticu nas se.
Sta radi ovaj gwydion na Metalu kad je on gejchina! Voli da mu ga zavuku u buljuu.Ljudi pricate sa pederom,odyebite ga!Alo vole,volino,bivole,mazgo,bilmezu...odyebi bre pederu jedan! Za razliku od tebe ja se ovde zezam,a ne pametujem,bizonu jedan.Izgleda da su te ovi tvoji lose guzzili veceras pa si nervozan.
Gwydion
11.02.2005., 04:48
Zapravo, nisam primetio da sam uopste nervozan.
Da sa mnervozan napisao bih da ti ***** mater, ali to nisam napisao kako vidis. Izmedju ostalog jer sam human pa ne zelim da te podsecam na tvoju veliku muku da otkrijes ko ti je u stvari otac. Da ne ulazimo dalje u tvoje licne frustracije. Znas,
primetio sam samo da su tvoji postovi optereceni tvojim neuspesima kod zena. Tipicno za metalce...
Opa, mi to ovde imamo vidovitog Kleopatera? Ti bacas pasulja pa sve znas o nikovima? Sto se tice gejeva ja mogu d abudem najveci str8 * a mogu da budem inaj gej guza. Ti to e mneznas em te se ne tice. No zaboravih, pa da ti si metalac. Od tebe se lepo vaspitanje ni ne moze ocekivati. A sudeci po tvojim postovim ana raznim temama izgleda da n ine * nista tako da te molim da nas sve postedis tvojih licnih problema i frustracija. Ne ticu nas se.
Sta radi ovaj gwydion na Metalu kad je on gejchina! Voli da mu ga zavuku u buljuu.Ljudi pricate sa pederom,odyebite ga!Alo vole,volino,bivole,mazgo,bilmezu...odyebi bre pederu jedan! Za razliku od tebe ja se ovde zezam,a ne pametujem,bizonu jedan.Izgleda da su te ovi tvoji lose guzzili veceras pa si nervozan.
winnetou
11.02.2005., 09:15
kako si ti covek pun predrasuda!!
znaci - strasno, sada, ako je neko nepristojan, onda je metalac, ili ako je metalac, onda je sigurno nepristojan!! o boze!! :x :x
a, da, i ono za neuspehe kod zena - tipicno za metalce..
ma daaaaj, ne seri!
Gwydion
11.02.2005., 09:42
Ne znam sta si hteo ali si u osnovi potvrdio ono sto sam rekao. :P
znaci - strasno, sada, ako je neko nepristojan, onda je metalac, ili ako je metalac, onda je sigurno nepristojan!! o boze!! :x :x
ma daaaaj, ne seri!
winnetou
11.02.2005., 09:53
ma daaaaj, ne seri!
hteo sam da kazem da je takvo misljenje trulo. i mnoooog jadno, mislim - ne mozes da sudis o nekome po vrsti muzike koju slusa.. muzika mozda malo pokazuje karakter, ali sve ostalo su geni, taaaako da, ako je neko nepristojan, to su geni, a ne muzika.. :roll:
Gwydion
11.02.2005., 10:27
mozes puno toga da zakljucis o nekome ako znas koja
mu je estetika, ili kvazi-estetika, bliska. Naravno, izuzertci uvek postoji ali oni su samo potvrda pravila...
ma daaaaj, ne seri!
hteo sam da kazem da je takvo misljenje trulo. i mnoooog jadno, mislim - ne mozes da sudis o nekome po vrsti muzike koju slusa.. muzika mozda malo pokazuje karakter, ali sve ostalo su geni, taaaako da, ako je neko nepristojan, to su geni, a ne muzika.. :roll:
PLESsitnihDEMONA
12.02.2005., 01:36
Znas,
primetio sam samo da su tvoji postovi optereceni tvojim neuspesima kod zena. Tipicno za metalce...
Alo,luddi...postajes mi jadno smesan.Pocinjes da pricas gluposti tipicne za jednog pacenika.Kakve zene,kakve frustracije...o cemu pricas ti? Jel imas ti neki argumentovan odgovor na moje prozivke i pitanja.Koliko vidim na na ovom forumu ti si jedan jadnik koga niko ne prihvata i koliko vidim u svaku temu se trpas.Zao mi je zbog tebe sto nema gej tema "volim da se trpam u buljuu" Tamo bi sigurno imao istomisljenike i ortake naravno.Sto si dosao na ovu temu kad ne volis i ne slusas metal?Sto si isao na tamu Johhny Stulic kad ga ne volis i ne slusas? Dolazis jer si jadan! Jer si odbacen svuda i od svih i pokusavas da se utrpas negde pa makar i u negativnom kontekstu.Hteo bi da privuces paznju,ali ne moze da je privuces jer si obicanj konj.jel vidis da te niko nece.A ti glumis,izigravas nesto,pravis se pametan,sve ti znas.Glup si bre i ogranicen.JAUD SI! JAUD! Nadji teme gde mozes da napises nesto normalno.Nisam bre procitao ni jedan tvoj post a da nisi pljuvao po necemu.Ti si bre nezadovoljan i isfrustriran i iskopleksiran.Ti pricas meni o nekim neuspesima kod zena..hehe,jos prebacujes to na opsti nivo.Na metalce! Pa ti si bre meNtalac,ti si bre BOLESNIK! Idi leci se! Sad si mi stavrno jadan i ispod casti mi je da se vise nastavljam sa tobom,da se nastavljam sa jednom odbacenom tvrdoglavom mazgom,koja misli da je jedini covek na svetu.Sedi kuci sam,zamraci sobu i pusti od Goblina stvar koja kaze "ja sam jedini covek na svetu" to je tvoja pesma.Odbacen si.
A sto se tice zena...tvoja keva se nije zalila. Potrudicu se da mi ovo bude poslednji post ili quote upucen tebi.Pocinjem da te zalim...
Gwydion
12.02.2005., 06:53
Ajde da pocnemo od kraja...moja keva je matora baba i nimalo nije privlacna. Cak i takva odbila bi te, no simptomaticno je da se ti ne libis nicega jer ocigledno imas problem da pojebes bilo sta. Sto se tice mene i mog socijalnog zivota on je sasvim zadovoljavajuci i nemam problema sa ljudima s akojima se druzim. Gobline ne slusam, mislim da je to prilicno lose i to sam rekao Leu kad sam ga zadnji put video. Na ove teme koje si pomenuo dolazim jer:
1. Znam o metalu vise nego bilo ko ko je ovde postirao. Preslusao sam ga vise od bilo koga ovde i imam vecu kolekciju od bilo koga ovde ko postira. Dakle potpuno sam merodavan da kazem da je to sranje.
2. O Stulicu takodje mogu da pricam merodavno jer sam ga preslusao temeljno i gledao vise puta na koncertima. Cak sam ga i intervjuisao.
Zatim, moram napomenuti da ja pricam argumentovano, a to znaci i pametno. Za razliku od tebe koji sam vices ljudiam dasu gejevi. To je tipicno za latentne gejeve. Osvestaj to u sebi. Ja sam imao priliku, video da me to ne privlaci i znam ko sam. A ti ne znas ko si i sta si. Sto se tice kompleksa mislim da gresis, nemam komplekse. Pre patim od simpleksa prostote. Jel ti sad jasnije glupi metalcu? Da, umalo da zaboravim. Tvoji postovi kao onaj na astrologiji a na temu bikovi su ultra debilni. Da ne govorimo ono kad pricas o ribama na drugim temama. Stojim iza toga da metalci postaju metalci jer su:
a) nesposobni da se dokazu bilo gde drugde jer su po pravilu glupi
b) nesposobni da normalno smuvaju normalnu devojku pa
su im onda metal skrndelji zadnja nada.
Ti si fantastican primer koji ilustruje ove moje tvrdnje.
Znas,
Alo,luddi...postajes mi jadno smesan.Pocinjes da pricas gluposti tipicne za jednog pacenika.Kakve zene,kakve frustracije...o cemu pricas ti? Jel imas ti neki argumentovan odgovor na moje prozivke i pitanja.Koliko vidim na na ovom forumu ti si jedan jadnik koga niko ne prihvata i koliko vidim u svaku temu se trpas.Zao mi je zbog tebe sto nema gej tema "volim da se trpam u buljuu" Tamo bi sigurno imao istomisljenike i ortake naravno.Sto si dosao na ovu temu kad ne volis i ne slusas metal?Sto si isao na tamu Johhny Stulic kad ga ne volis i ne slusas? Dolazis jer si jadan! Jer si odbacen svuda i od svih i pokusavas da se utrpas negde pa makar i u negativnom kontekstu.Hteo bi da privuces paznju,ali ne moze da je privuces jer si obicanj konj.jel vidis da te niko nece.A ti glumis,izigravas nesto,pravis se pametan,sve ti znas.Glup si bre i ogranicen.JAUD SI! JAUD! Nadji teme gde mozes da napises nesto normalno.Nisam bre procitao ni jedan tvoj post a da nisi pljuvao po necemu.Ti si bre nezadovoljan i isfrustriran i iskopleksiran.Ti pricas meni o nekim neuspesima kod zena..hehe,jos prebacujes to na opsti nivo.Na metalce! Pa ti si bre meNtalac,ti si bre BOLESNIK! Idi leci se! Sad si mi stavrno jadan i ispod casti mi je da se vise nastavljam sa tobom,da se nastavljam sa jednom odbacenom tvrdoglavom mazgom,koja misli da je jedini covek na svetu.Sedi kuci sam,zamraci sobu i pusti od Goblina stvar koja kaze "ja sam jedini covek na svetu" to je tvoja pesma.Odbacen si.
A sto se tice zena...tvoja keva se nije zalila. Potrudicu se da mi ovo bude poslednji post ili quote upucen tebi.Pocinjem da te zalim...
morbiality
12.02.2005., 11:44
licno mislim da svako ima svoj ukus,to niko ne moze da mu oduzme. ja sam metalac ali postujem i one koji slisaju turbo folk iako tu muziku ne podnosim
joGooOOD
15.02.2005., 10:48
[quote="Gwydion"]Ajde da pocnemo od kraja...moja keva je matora baba i nimalo nije privlacna. Cak i takva odbila bi te, no simptomaticno je da se ti ne libis nicega jer ocigledno imas problem da * bilo sta. Sto se tice mene i mog socijalnog zivota on je sasvim zadovoljavajuci i nemam problema sa ljudima s akojima se druzim. Gobline ne slusam, mislim da je to prilicno lose i to sam rekao Leu kad sam ga zadnji put video. Na ove teme koje si pomenuo dolazim jer:
1. Znam o metalu vise nego bilo ko ko je ovde postirao. Preslusao sam ga vise od bilo koga ovde i imam vecu kolekciju od bilo koga ovde ko postira. Dakle potpuno sam merodavan da kazem da je to *.
2. O Stulicu takodje mogu da pricam merodavno jer sam ga preslusao temeljno i gledao vise puta na koncertima. Cak sam ga i intervjuisao.
Zatim, moram napomenuti da ja pricam argumentovano, a to znaci i pametno. Za razliku od tebe koji sam vices ljudiam dasu gejevi. To je tipicno za latentne gejeve. Osvestaj to u sebi. Ja sam imao priliku, video da me to ne privlaci i znam ko sam. A ti ne znas ko si i sta si. Sto se tice kompleksa mislim da gresis, nemam komplekse. Pre patim od simpleksa prostote. Jel ti sad jasnije glupi metalcu? Da, umalo da zaboravim. Tvoji postovi kao onaj na astrologiji a na temu bikovi su ultra debilni. Da ne govorimo ono kad pricas o ribama na drugim temama. Stojim iza toga da metalci postaju metalci jer su:
a) nesposobni da se dokazu bilo gde drugde jer su po pravilu glupi
b) nesposobni da normalno smuvaju normalnu devojku pa
su im onda metal skrndelji zadnja nada.
ne znam gde ti zivish jer u beoradu imash slobodu dada slobodu da riba odabere hoce li da se trpa u roze boju,izblajhiranu kosu,i shimike ili ce da obuce martinke,tamniju shminku i opushten still oblacenja,moze i da bude reggy pa da se mota salovima pa opet NIJE PACENICA moze da bude hipik PA JE OPET SAMA ODLUVCILA ili ili...whatever :lol: ovo je ipak internet i mozesh lagano da prodash pricu...slazem se sa plessitnih demona da se samo trpash tamo gde ti nije mesto,sto si slushao metal(iako si u ranijim postovima napomenuo da si slushao PUNK I DA SI BIO SKINS I DA ZNASH U CEMU JE FORA...a posle si sirio to "ja sam u stvari slusao metal,...ako se ne varam postoji tema brkanja punka i metala a ti to OCIGLEDNO RADISH!"
peace_oglory
02.11.2007., 22:23
Sta je s tobom papaj@? Sta si poceo da iskopavas stare teme?
peace_oglory
02.11.2007., 22:34
Pa aj nadji onda bar neku zanimljivu, da se malo smejemo :)
MadonnaGirl
02.11.2007., 22:36
Metal-Da... Definitivno da... Ou jea... :cool:
nensy4ever
02.11.2007., 22:41
ne ;PpP
btw izjava koja me je malo pre nasmejala:
<MadafankinZ> ja slusham metal...
<MadafankinZ> kad god mi padne sherpa
<MadafankinZ> o.O
:lol:
Fistfull
11.11.2007., 00:37
Da.METAL 4 LIFE!!!!!!!!!!
milenaidaki
11.11.2007., 00:57
Obožavam metal iako sam fina do bola! :D Ali stvarno! Kroz tu muziku ispraznim svoje frustracije, nepravde, i td
Bocky94
11.11.2007., 01:39
Sta ljudi vole kod Black i Dead metala?Volim pomalo heavy,trash i obican metal tako da mi je metal onako dobar.
Sta ljudi vole kod Black i Dead metala?Volim pomalo heavy,trash i obican metal tako da mi je metal onako dobar.
trash nikad cuo
a kod ovih vole pesme
Neko_novi
11.11.2007., 01:42
Vrlo ga retko slusam
Smajlica
11.11.2007., 14:34
Naravno da ne!
Limunovo_Drvo,
11.11.2007., 14:40
DA!
...
ne znam za metal, imam dosta gotivnih ortaka metalaca. Ali opet, PUNK JE KEVA
ali nerviraju me ljudi koji kad npr cuju deep purple banu i kazu : ajd gasi tu metaliku...seljacima je sve metalika...e idioti
1.punK!!!!11
2. Rock
3. Sve ostalo
Bocky94
11.11.2007., 15:13
trash nikad cuo
a kod ovih vole pesme
Ako se pise Tresh nemoj mi uzeti za zlo,a ako se pise Trash onda ti nisi cuo za Metallicu i Panteru
Ako se pise Tresh nemoj mi uzeti za zlo,a ako se pise Trash onda ti nisi cuo za Metallicu i Panteru
metallica i pantera pripadaju zandru THRASH
_0pu§TεNº_
11.11.2007., 20:36
Nee ...
Little Susie
11.11.2007., 21:05
DA!!!!!!!!!!!!!