PDA

Vidi punu verziju : HELP!

voodoo
09.11.2003., 15:55
E imam jedan problem,ovako: Imam WIN 98 a i WIN XP.I kad treba da odaberm u koji cu da udjem,ja stisnem Enter da udjem u XP,i na kratko mi pise NTDETECT fail,i istog trenutka mi se resetuje racunar,i tako stalno.........A sad koristim 98,ali hocu XP!Pomozite,sta je u pitanju???????????Kako da popravim?????

jah
18.11.2003., 00:35
e sinak, pokupio si "onaj" virus... vrlo poznat! u glavnom, treba da skines (od negde???) patch za winXP (koji to resava, raspitaj se malo koji), da instaliras neki antivirus (norton 2003pro), da ga updateujes, i da procistis sistem (najverovatnije vise puta). kad se konacno oslobodis napasti, ukljuci firewall na konekciji (windowsov firewall). problem resen.
e, a da ti se to ne bi vise desavalo, skini "zone alarm". to je prog, u stavri firewall, koji ce ti pomoci da ti se ubuduce takve stavri vise ne desavaju. naravno, i njega updatujes s vremena na vreme! tip: kada koristis zone alarm, mozes da iskljucis windowsov firewall (mada i ne moras).

i nisam ti rekao tacno koji patch, niti odakle da ga skines, jer ne znam ni sam. ja nisam imao taj problem nego moj drug, pa znam proceduru. nadam se da sam ti pomogao...