PDA

Vidi punu verziju : Da li volite ovaj grad?

Kraljevo
09.11.2003., 03:21
Obožavm Kraljevo i ako ovde ništa nije kako treba? Vi? :D

rudy_kv
10.11.2003., 11:19
Takodje!! Da ne mislim da je najbolje nebih se spustao na taj nivo da se svadjam sa Koasovarima oko njega. I ne samo sa Kosovarima nego sa bilo kim ko Pljuje Kraljevo i Kraljevcane!! :D :D

kole sie ....
11.01.2004., 03:10
SRBE i SRBSTVO!!!!valjda!!??

rudy_kv
11.01.2004., 03:26
Takodje!! Da ne mislim da je najbolje ne bih se spustao na taj nivo da se svadjam sa Kosovarima oko njega. I ne samo sa Kosovarima nego sa bilo kim ko Pljuje Kraljevo i Kraljevcane!! :D :D

rudy_kv
11.01.2004., 03:29
SRBE i SRBSTVO!!!!valjda!!?? Kao sto sam napisao Kraljevo i Kraljevcane... Za Srbiju vec uzimam pusku u ruke... :D :wink:

ena28
12.01.2004., 23:45
SRBE i SRBSTVO!!!!valjda!!??

...ooo...SRBSTVO...svaka cast za B... :lol:...
...OBRAZovac...?... :lol:... :lol:...

Filip_Kraljevo
25.01.2004., 01:33
Koliko god da je ovde lose, a nije bas najbolje, nikada se ne bih odselio odavde. Volim ovaj grad i volecu ga uvek bez obzira na promene koje budu nastajale u njemu!!!

ena28
26.02.2004., 07:49
... 8)...

alexcg
18.03.2004., 19:59
... 8)...
:lol: Volim Kraljevo zbog jednog Vladice mada nekad umirem od smeha kad ponekad izleti onaj vas akcenat. Grad mi se svidja, a i okolina. Imate blizu dve banje. Nisu samo za banjanje.

alexcg
18.03.2004., 20:03
Takodje!! Da ne mislim da je najbolje ne bih se spustao na taj nivo da se svadjam sa Kosovarima oko njega. I ne samo sa Kosovarima nego sa bilo kim ko Pljuje Kraljevo i Kraljevcane!! :D :D
Necu da pljujem po Kraljevcanima. Momci su super! Ni kod nas nije nista bolje. Uzice je rupa od grada, ali ga volim.

nnnnn
19.03.2004., 03:51
volim ga

bebidoll
15.05.2004., 06:24
ubedljivo najbolji i najlepsi grad na svetu.....
....pozdrav za voljno naselje 8)

xoxoxox

nsbee
10.07.2004., 16:14
Grad vam je super :wink: Ajde malo i reklame... najlepse mesto u Kraljevu - picerija Mirage, i slatki konobar Nikola

soraja
06.09.2004., 01:35
Mnogo :D

infidel
06.09.2004., 18:32
... 8)...
:lol: Volim Kraljevo zbog jednog Vladice mada nekad umirem od smeha kad ponekad izleti onaj vas akcenat. Grad mi se svidja, a i okolina. Imate blizu dve banje. Nisu samo za banjanje.

ali sve sto je lepo ima neku manu
jest da volim banje, ali one su tu samo zato sto je ovde velika rasedna zona sto znaci da mozemo ocekivati velike zemljotrese, ali ovaj grad SOJI I STAJACE i kad svi budu pali Kraljevo ce stajati
obozavam ovaj grad

Serijski_Ubica
06.09.2004., 23:24
... 8)...

Izvini, izvini,..... kakav to akcenat? Neshto nisam primetio da mi imamo neki tako smeshan akcenat. U stvari, nisam primetio da imamo bilo kakav akcenat, za razliku od recimo uzichana (ako se ne varam, ti si odatle).

I izvinjavam se shto sam malo zakasnio sa reakcijom..... ;)

srki-kv
30.09.2004., 16:07
:lol: Alo ovde Ribnica :D :) :D :)

infidel
30.09.2004., 22:54
:lol: Alo ovde Ribnica :D :) :D :) Alo pa sta ima u Robnici, dobro bio sam juce tamo i idem opet sutra al je red da pitam s'a ima tamo :P

PLESsitnihDEMONA
08.10.2004., 21:28
Najlepsi grad u Srbiji i to po tvrdnjama ljudi sa strane.Najlepsi grb.Najlepsi centra grada.Najjednostavnije ulice.Odlicne ribe :) Dobar provod za male pare.Sve,sve,sve... samo sastav ljudi...uf.Nekad ga mrzim,nekad obozavam!To je valjda normalno.

bebidoll
09.10.2004., 01:59
naravno da volim kraljevo i sve ono sto mi nudi!! volim glavne ulice, parkove, ljude - njihov duh i nacin druzenja;onda kafice, pa ibar + bazen, trafike, cigare, sveeeeeeeeee, ama bas SVE!!

jooooooooooooooooooojjjjjjj...ocu kuci!!

Rem
18.10.2005., 12:55
Tu je svako moje leto tu sam ... okreto

bebidoll
20.10.2005., 06:09
i moje leto ;)

bie
20.10.2005., 08:53
volim kad je napolju hladno i pusto....

Majesty Of The Nightsky
20.10.2005., 11:53
Volim Kraljevo u ponoc, kada su ulice zamrznute i kada je sneg dubok i beo, i kada samo poneka utvara proseta gradom iduci ka nekoj kafani ili slicno........
I love Winter the best.....

Dawko Minic
20.10.2005., 20:46
kraljevo je ok zbog nekih stvari tipa: neki ljudi, ok mesta [retkost] i tako to.. inache, ne volim ga.. :(

goldfish
12.11.2005., 00:30
ne volim

misanthropia
12.11.2005., 22:29
blah kraljevo = scheisse

bie
14.11.2005., 21:29
devojko smarash!!!

Fanatic_Kv
18.11.2005., 13:42
da li volim ovaj grad.... Dugo sam ovde da ga nebi voleo.... Ali kad odem odavde necu puno zaliti!

ghetto^queen
19.11.2005., 11:47
...e naravno da ga volim iako nemam gde da izadjem iako je sve trulo,iako je pun sponzorusha,iako nema ni jedan hiphop club,iako jedva chekam da odpalim u neki dr.grad gde ima vishe deshavanje itd....ali VOLIM GA ...i extra mi nedostaje kad nisam tu... :roll:

Majesty Of The Nightsky
20.11.2005., 11:50
@ bie
~~~ :lol: ~~~

Sada ima snega i grad je lep....
Volim Kv, ali ne volim ljude u Kv-u....
Sada mi je relativno ok. Mislim Kraljevo je zasluzno za moje ponasanje. Naucila sam da se u zivotu oslanjam samo na sebe i da nikada ne odustajem od svojih stavova. Nekoga kv slomi, a nekoga ocelici.
Mislim da je Fanatic lepo rekao....kada odem necu nesto mnogo zaliti.......ma necu zaliti uopste....

Fanatic_Kv
20.11.2005., 12:20
Upravo tako.... Da ovaj grad ima sta da ponudi premisljao bi se... Ali ovako....

jow@n@
20.11.2005., 18:02
Mrzim Kraljevo! To je najodvratniji grad koj postoji! Idem u Kraljevo u skolu i smucio mi se(putujem svaki dan iz Cacka, u Umetnicku skolu)!

bie
20.11.2005., 21:21
@ bie
~~~ :lol: ~~~

Sada ima snega i grad je lep....
Volim Kv, ali ne volim ljude u Kv-u....
Sada mi je relativno ok. Mislim Kraljevo je zasluzno za moje ponasanje. Naucila sam da se u zivotu oslanjam samo na sebe i da nikada ne odustajem od svojih stavova. Nekoga kv slomi, a nekoga ocelici.
Mislim da je Fanatic lepo rekao....kada odem necu nesto mnogo zaliti.......ma necu zaliti uopste....
ja sam mlogo srecna isto i da, ima dobrih ;ljudi ali su mnnnooogo retki!

Fanatic_Kv
21.11.2005., 14:21
Takve je vrlo tesko pronaci!

morphea
21.11.2005., 19:51
imala sam srecje pa sam njima okruzhena :) volim ovaj grad, mozhda je mali , mozhda je dosadan, mozhda mi sva najbolja mesta zatvaraju, mozhda mogu samo da se smrzavam u parku ili negde na putu do nekih ljudi, mozhda se ponekad i razocharam, ali kraljevo je lep grad,shetnje preko dana volim , inspirishu me, volim njegove parkove, volim kad se skupljamo, ma sve volim. mislim da je dosadno samo onima koji ne znaju shta cje sa sobom i koji ne znaju svoje vreme da iskoriste najbolje shto mogu:) KREATIVNOST JE BITNA :)kreativnost zhivljenja ma gde da si
da li cje mi nedostajati, mozhda, ako budem sebi dala vremena da mi bilo shta nedostaje, mnogo volim promene :)

marjanac
23.11.2005., 16:26
Mrzim Kraljevo! To je najodvratniji grad koj postoji! Idem u Kraljevo u skolu i smucio mi se(putujem svaki dan iz Cacka, u Umetnicku skolu)!

Ne seri gubavac! Mrs u Cacak koji je nalik selu!

bebidoll
15.12.2005., 06:34
Ovaj grad me IZLUDJUJE!!!! Ponekad NE mogu bez kv-a, bg-a, i nasih ljudi.....ali zato se desi da mi se ZGADI kad pocne da me drma nostalgija i kada citam neke vase postove, koji mi deluju tako fake!! Prosto me zaboli glava!

Svi nesto saaaaaaaaaaaamo s3ru, glume, prave se da spadaju u neke high g's.....jaaaaaaao, jaaaaaaaaooooo.....zaista!!!!.....okret***

Mogu fantasticno da se provedem i da sve bude naj naj....i da cekam 10 pisljivih meseci da dodjem kuci......ali zato kada me dotucete nekim debiolnostima i njanjavim topicima.....grrrrrrrrrr

....eto, doslo mi da izjavim svoje misljenje.....veceras sam jako angry...

bie
15.12.2005., 09:22
:rolleyes: Dusho nemoj da se nervirash...
sve je ovo ionako glupost ;)

misanthropia
15.12.2005., 21:39
hahahah koji si ti debil choveche hahahahahah sick

bebidoll
15.12.2005., 22:18
hahahah koji si ti debil choveche hahahahahah sick

daj please....

Fanatic_Kv
16.12.2005., 11:11
a koji su nas to nasi postovi dokrajcili ako sme da se zna>

misanthropia
16.12.2005., 14:06
pa dokrajcili su postovi tipa kraljevo je sranje grad sto i jeste jer je iskvaren gomilom neobrazovanih sabana i kurvi da se ne lazemo
a ti si debil sto se kao satro cimas oko toga
:/

Fanatic_Kv
19.12.2005., 12:09
Pa samo da vidis zensku ekipu u mom odeljenju i svi bi ste se cimali.... jer ono stvarno nije LEPO gledati! Ali OK!

bebidoll
19.12.2005., 18:49
lol....ma sad i ti misan* preterujes......ne cimam se ja vise...samo malo te veceri! sad se sooooper osecam!

kiss ppl

misanthropia
19.12.2005., 21:30
lepo je to bolje da se ne cimash oko glooposti
ima mnogo bitnijih stvari
d

Fanatic_Kv
20.12.2005., 01:25
Kao na primer.... skola... Jos samo 10-ak dana do raspusta! A ja samo na raspust i mislim!

misanthropia
20.12.2005., 13:24
naravno da mislish samo na raspust,normalno je to... i ja samo na to mislim i odbrojavam dane do 30og kad tju biti u busu za bg :D jedva chekam...
mislim shkola je fuj : puke :

dzeri
22.12.2005., 01:58
K R A L J E VO !!!!!

bebidoll
22.12.2005., 05:56
jao ljudi, ne spominjijte skolu!!! imala sam 7 ispita pre raspusta...i evo od 14og pa do 9 januara cu da kuliram...uuh freeeeeeeeeeeedom is niiiiceee!!

pz

misanthropia
22.12.2005., 21:39
AHAHAH genije u roku od pet dana sam podigla prosek sa 3.86 na 4.3 :)

Fanatic_Kv
23.12.2005., 01:17
Ja sam ga cak i smanjio! TO je genije...

misanthropia
23.12.2005., 15:15
hahaha svaka chast....

bebidoll
23.12.2005., 19:55
wow! congrats!

rudy_kv
24.12.2005., 17:06
Ne seri gubavac! Mrs u Cacak koji je nalik selu!
Momak, zbog takvih kao sto si ti Kraljevo je na losem glasu...
Ni meni se ne svidja Cacak, ali svako ima pravo na svoje misljenje...

Fanatic_Kv
26.12.2005., 12:20
Thank you.... Thank you....

misanthropia
29.12.2005., 21:36
hahhaha ja kapiram da je ova bie kreten koja ne ume da napada ljude hahah i non stop mi pricha da smaram a mene boli ***** za to hahahahahahahah

bie
31.12.2005., 12:10
hahhaha ja kapiram da je ova bie kreten koja ne ume da napada ljude hahah i non stop mi pricha da smaram a mene boli ***** za to hahahahahahahah\
ma molim te,mozhda sam i kreten,ali,zashto bi napadala ljude koji su me mnogo mladji ?Mislim kuda to vodi...?

Serijski_Ubica
31.12.2005., 15:51
Ma da!!!

peace, love and ganja for all !

morphea
31.12.2005., 20:10
Ma da!!!

peace, love and ganja for all !
hahaha, chitash mi misli :P srecjna nova svima
a serijski, ko si ti, ako nije tajna :P

bebidoll
01.01.2006., 19:21
....of course....simple as that!

pz

Serijski_Ubica
01.01.2006., 20:43
hahaha, chitash mi misli :P srecjna nova svima
a serijski, ko si ti, ako nije tajna :P

ko sam?
Pa nije tajna, samo ne znam kako da ti objasnimmm ... Verovatno me ne znash, jer cini se da ne znam ni ja tebe.....

as simple as that ;)

Serijski_Ubica
01.01.2006., 21:03
Ah, da

inache se zovem Nikola, 85 godishte, rodjeni kraljevchanin, ....

misanthropia
04.01.2006., 10:26
eh narkomanchine.... hahah mene prozivaju da sam narkitj a vidi ove shta pishu.... ccc

zlajka
05.01.2006., 23:54
I ako sam iz Bgd-a VOLIM KRALJEVO :razz:
Kad god dodjem ludo se provodim :-)
Kako vam je dosadan vas grad :evil:
Pa vi onda necete nigde naci nista lepo :roll:

Slim_ShadY
06.01.2006., 21:25
Kraljevo jeste extra grad ali ponekad mozes(dobro ne ponekad to se desava veoma cesto) da se smoris za olimpisku medalju.Ali sve u svemu Kraljevo je extra grad u kome uz dobro drustvo mozes da se provedes super.Pozdrav za sve sugradjene a i shire.
Peace people :D

zlajka
06.01.2006., 21:34
Svuda mozes da se smoris :?
Biraj drustvo :lol:
I bice vam super gde god da ste :roll:

misanthropia
10.01.2006., 20:52
Svuda mozes da se smoris :?
Biraj drustvo :lol:
I bice vam super gde god da ste :roll:

pa...ne

zlajka
18.01.2006., 02:38
:roll: :mad: ;-) :lol: :lol: :lol: :lol:

E_X_I_T_O_V_K_A
24.01.2006., 23:12
Naaravno...."Svuda podji svome gradu dodji" Kraljevo....zakon,sto se tice provoda drustva,svega.... :-D :-D :-D :razz: :lol:

SVETLANA1979
25.01.2006., 16:52
Nisam iz Kraljeva, ali par puta sam dolazila i pozelela tu da zivim. Priroda je ono sto ga cini lepim.

SVETLANA1979
25.01.2006., 17:01
I ljudi su civilizovani, kulturni. Kraljevo je jedan od retkih gradova koji ne karakterise primitivizam. U prolazu mozes sresti ljude nesvakidasnjih, tradicionalnih vrednosti koje nestaju, a koje su Srbi nekad imali.

goldfish
25.01.2006., 22:33
I ljudi su civilizovani, kulturni. Kraljevo je jedan od retkih gradova koji ne karakterise primitivizam. U prolazu mozes sresti ljude nesvakidasnjih, tradicionalnih vrednosti koje nestaju, a koje su Srbi nekad imali.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
samo mali primer : pljuvanje po ulici, :roll: dovikivanje na ulici, :roll: :roll: guranje u redovima, unistavanje ziv.prostora, gomile smeca na svakom koraku, nepismenost, neodmerenost u svakom pogledu, prostakluk, ...... za tebe predstavljaju civilizovan, kulturan grad koji ne karakterise primitivizam ?????? :!: :?: :!: :?:

blago tebi

pizon01
27.01.2006., 01:43
Grad vam je super :wink: Ajde malo i reklame... najlepse mesto u Kraljevu - picerija Mirage, i slatki konobar Nikola
Mada se meni vise svidja Sankerica Ana,ako josh uvek radi,

Warlord
30.01.2006., 01:16
Naravno da ga volim iz sveg srca ali me ova cinjenica ne sprecava da sagledam realno stanje. Grad je pun: narkomana i alkosa (dobro znam sta to znaci), fasista, turbo cobana, alternativno porskalih klinaca (mtv kids: "mislim da sam uhvatio boga za jaja ako ne slusam narodnjake"), nesposobnih gradskih vlasti, malicioznog svestenstva, senilnih i matorih komunjara, nepismenih jajara na funkcijama koje ne znaju cemu sluze a znaju da zgrcu pare i ostale stoke koju gledam svaki dan gde god da odem.

Serijski_Ubica
30.01.2006., 01:43
auuu, pa ti mrzish bash sve ;)

Warlord
30.01.2006., 11:48
Da mrzim sve, apsolutno sve!!! Zadovoljan odgovorom?

goldfish
30.01.2006., 22:55
Da mrzim sve, apsolutno sve!!! Zadovoljan odgovorom?

takodje

guitarrr_babe
30.01.2006., 23:04
a zimu, gavrane, cokoladu, pivo, lisce, distorziju, krevet, grejalicu, lencarenje, zadusnice, drugare, Milutina, tenkove, led, kada te neko slusa, kada te neko slusa i odgovara na tvoja pitanja, kada te neko slusa i odgovara na tvoja pitanja napismeno i tako to?

Warlord
31.01.2006., 13:28
a zimu, gavrane, cokoladu, pivo, lisce, distorziju, krevet, grejalicu, lencarenje, zadusnice, drugare, Milutina, tenkove, led, kada te neko slusa, kada te neko slusa i odgovara na tvoja pitanja, kada te neko slusa i odgovara na tvoja pitanja napismeno i tako to?

'alo ljudi, naravno da ima stvari koje volim (od kojih je neke spomenula izvesna gospodjica Guirarrr_babe), nego je moja prethodna poruka na ovoj temi potekla, uglavnom, iz revolta jer doticni lik, posle svega sto sam napisao, nas'o da me pita ono sto me je pitao.

guitarrr_babe
31.01.2006., 23:31
khm, khm.

izvesna gospodjica guitarrr_babe se, u inat gramatici, pise malim slovom.

hvala

(a ja pouzdano znam da izvesni gospodin warlord ne mrzi bas bas bas sve, mislim, mrzi onako, umereno, ali nije on zao i glup kao oni sto mrze bas bas bas sve, pa sam ja zato onima koji su osim njega rekli da mrze sve morala da objasnim da ni oni nisu tako zli i glupi i da postoje stvari koje oni vole. :D )

Serijski_Ubica
01.02.2006., 01:15
Naravno da ga volim iz sveg srca ali me ova cinjenica ne sprecava da sagledam realno stanje. Grad je pun: narkomana i alkosa (dobro znam sta to znaci), fasista, turbo cobana, alternativno porskalih klinaca (mtv kids: "mislim da sam uhvatio boga za jaja ako ne slusam narodnjake"), nesposobnih gradskih vlasti, malicioznog svestenstva, senilnih i matorih komunjara, nepismenih jajara na funkcijama koje ne znaju cemu sluze a znaju da zgrcu pare i ostale stoke koju gledam svaki dan gde god da odem.

pa ovo zvuchi kao da si neko veche proshao kroz neki park, proshetao omladinskom, pa pored opshtine, crkve, itd., na kraju doshao kuci i odgledao predizborni polit. marketing... i onda odluchio da napishesh shta si sve video 8) ccccccccc

Ali, ako sve to toliko utiche na tebe, ja bih se zabrinuo za tvoje zdravlje... stres je zayebana stvar... a ti si bash istresan ;)

Warlord
01.02.2006., 12:01
khm, khm.

izvesna gospodjica guitarrr_babe se, u inat gramatici, pise malim slovom.

hvala

(a ja pouzdano znam da izvesni gospodin warlord ne mrzi bas bas bas sve, mislim, mrzi onako, umereno, ali nije on zao i glup kao oni sto mrze bas bas bas sve, pa sam ja zato onima koji su osim njega rekli da mrze sve morala da objasnim da ni oni nisu tako zli i glupi i da postoje stvari koje oni vole. :D )

Zlo nije lose, glupost je losa, a mrznja je ''od istog materjala'' kao i ljubav i ne treba kriti ni jedno ni drugo... to su normalne stvari, bre!
UUUuuh sto sam se nalupao, ali moras reci da je istina takva, zar ne?

Warlord
01.02.2006., 12:17
pa ovo zvuchi kao da si neko veche proshao kroz neki park, proshetao omladinskom, pa pored opshtine, crkve, itd., na kraju doshao kuci i odgledao predizborni polit. marketing... i onda odluchio da napishesh shta si sve video 8) ccccccccc

Ali, ako sve to toliko utiche na tebe, ja bih se zabrinuo za tvoje zdravlje... stres je zayebana stvar... a ti si bash istresan ;)

Ako mene boli k*rac za svoje zdravlje, zasto bi se ti brinuo? Brini malo za svoje. Na ovom forumu, a i inace ljudi bas vole da guraju nos u tudje stvari i brinu tudje brige. Kada bi vise paznje obratili na ''balvan koji se za njima vuce'' u odnosu na ''trunku u oku drugoga'', mozda bi bilo vise razloga da volim ovaj grad osim onih osnovnih (pr. u njemu sam rodjen, odrastao i sve sto uz to ide).
Sto se tice te setnje, nisam bio u KV-u skoro mesec dana, ali cim stignem (sto ce biti skoro), prosetacu tuda i uvericu se da sam u pravu.

Majesty Of The Nightsky
01.02.2006., 21:10
Neko je pomenuo mrznju....pa samo da ubacim, da je ne treba potcenjivati. Mi, kao, tezimo nekom balansu, a mrznja je apsolutno reciprocno osecanje ljubavi....dakle treba voleti isto koliko i mrzeti, a meni je i jedno i drugo podjednako slatko...

Sto se grada tice...pa onako...ne volim da, a i ne mrzim ga. Svakako da imam neko misljenje, ali previse sam odlutala u ~lj u b i c a s t o~ jos odavno, tako da na zemlji provodim jako malo vremena....

gwenhwyfar
01.02.2006., 21:22
Mmmmkay, dakle tema...
Prolazila sam nekoliko puta kroz grad i svidelo mi se to što sam videla. :)

guitarrr_babe
01.02.2006., 21:38
e, ja se ne slazem!

evo, ja ne mrzim.

ok, lazem, mrzim komarce, keve mi, TOTALNO mrzim komarce!!!
ali volim bubamare (i piceriju bubamara na mojoj stanici u bg), i leptire, i pcele (i med, posebno na tostu). dakle, moja mrznja u oblasti insekata (a kamoli generalno gledano) nije reciprocna mojoj ljubavi - tacnije sasvim je mala u poredjenju sa mojom ljubavlju.

ne mogu da se setim jos necega sto mrzim.

nije bas istina to za mrznju.

posebno ne sada kada je nekako vreme da volis nesto (sto bi rekao jedan tip na mom faksu - "a kada vam je hladno, unesete grejno telo... ili ga pozovete telefonom..." ok, fora)

a oni koji umeju da mrze, prilicno tesko nauce da vole.

------------------------------------------------------------

otkud to da zlo nije lose?
eto, ja te ne razumem. ne znam ni jedan praktican primer kada je zlo bilo dobro.
evo, vidi:
Snezana i 7 patuljaka, Cardak ni na nebu ni na zemlji, Opstanak, 13ti ratnik, Operation mindcrime i mnogi, mnogi drugi... dakle?

-----------------------------------------------------------

mada, ako vec mrzis, nema razloga da to narocito krijes. zdravije je da pokazes emocije. ali, u kojoj meri je to zdravo, kada mrznja postaje patoloska, kako je ispoljavati, to cu vam reci za par godina (kad polozim psihijatriju)

Warlord
02.02.2006., 17:19
e, ja se ne slazem!

evo, ja ne mrzim.

ok, lazem, mrzim komarce, keve mi, TOTALNO mrzim komarce!!!
ali volim bubamare (i piceriju bubamara na mojoj stanici u bg), i leptire, i pcele (i med, posebno na tostu). dakle, moja mrznja u oblasti insekata (a kamoli generalno gledano) nije reciprocna mojoj ljubavi - tacnije sasvim je mala u poredjenju sa mojom ljubavlju.

ne mogu da se setim jos necega sto mrzim.

nije bas istina to za mrznju.

posebno ne sada kada je nekako vreme da volis nesto (sto bi rekao jedan tip na mom faksu - "a kada vam je hladno, unesete grejno telo... ili ga pozovete telefonom..." ok, fora)

a oni koji umeju da mrze, prilicno tesko nauce da vole.

------------------------------------------------------------

otkud to da zlo nije lose?
eto, ja te ne razumem. ne znam ni jedan praktican primer kada je zlo bilo dobro.
evo, vidi:
Snezana i 7 patuljaka, Cardak ni na nebu ni na zemlji, Opstanak, 13ti ratnik, Operation mindcrime i mnogi, mnogi drugi... dakle?

-----------------------------------------------------------

mada, ako vec mrzis, nema razloga da to narocito krijes. zdravije je da pokazes emocije. ali, u kojoj meri je to zdravo, kada mrznja postaje patoloska, kako je ispoljavati, to cu vam reci za par godina (kad polozim psihijatriju)

Ja nisam pomenuo balans, niti me tako nesto zanima. Rek'o sam samo da su "od istog materijala", sve oscilacije su rezultante raznih faktora (internih, eksternih).

J*bi ga, ne bih se slozio da "a oni koji umeju da mrze, prilicno tesko nauce da vole". Ima i primera. Mislim da su oba osecanja normalne stvari, a njihova kontrola (kao i svih drugih osecanja i to u odredjrnim trenutcima) nas unapredjuje.

Znas ono: imas dobro-lose i dobro-zlo, a ni film "Dobar, los, zao" se ne zove tako uz k*rac. Malo je zajebano objasniti to, a posebno ovako i posebno Tebi (nista lose naravno), a to bi vec zahtevalo drugu temu, jer ja naravno volim Kraljevo.

guitarrr_babe
02.02.2006., 17:43
pa... mozebiti imas pravo. razmisljala sam na tu temu prilicno.

stagod da sam rekla u vezi sa odrzavanjem balansa, bio je odgovor na komentar Majesty Of The Nightsky, ona je govorila o tome, pogledaj.

ok, ako me bude jos sta zanimalo, otvoricu drugu temu :)

posebno Meni? recimo da cu to da shvatim kao kompliment - stvar mog ukusa.

Warlord
02.02.2006., 17:49
pa... mozebiti imas pravo. razmisljala sam na tu temu prilicno.

stagod da sam rekla u vezi sa odrzavanjem balansa, bio je odgovor na komentar Majesty Of The Nightsky, ona je govorila o tome, pogledaj.

ok, ako me bude jos sta zanimalo, otvoricu drugu temu :)

posebno Meni? recimo da cu to da shvatim kao kompliment - stvar mog ukusa.

Upravo tako - stvar ukusa.

Ah da, sad' sam tek video sta je napisala. Dobro, onda ja odo', a vas dve pricajte. (fora)

guitarrr_babe
02.02.2006., 18:03
tja. muskarci...

Warlord
02.02.2006., 18:15
Kada 'ocemo da vas ostavimo na miru - ne valja, kada necemo-opet ne valja. Kada bih iz toga zakljucijo da vi (ili ti) ne valjate bio bih proglasen za sexistu tako da ne znam cemu ovakvi razgovori.

guitarrr_babe
02.02.2006., 18:20
joj, sta uradih, sirota, ma nisam nista mislila... geez, pogresno me razumes.

istina je- ako bi iz toga zakljucio da mi ne valjamo, ispao bi seksista, ali ako bi zakljucio da JA ne valjam, ispao bi bezveze :) (ok, fora. FORA. nisam mislila stvarno, majke mi.)

Warlord
03.02.2006., 12:15
tja. muskarci...

Evo ko je ispao sexista. (ok, fora. FORA. nisam mislio stvarno, majke mi.)

Majesty Of The Nightsky
03.02.2006., 18:09
Oo, pa ja mislim da je to predrasuda kada govoris o tome da ~oni koji mrze tesko nauce da vole~...... uvek ima izuzetaka...

To cemu tezimo, ........, pa ja npr balansu, neko tezi savrsenstvu, neko cevapima i pljeskavicama, znas sve je to opet stvar ukusa...

Cinjenica je, da je ovaj zivot samo jedan i da je bas fora da ga sto lepse prozivis. Ne zelim da se stresiram i nerviram, a cest uzrok tome je potiskivanje emocija. Meni jednostavno nije normalno, jer nije prirodno, voleti, a ne mrzeti.... Mora se i jedno i drugo....

Milica BG
04.02.2006., 12:58
e pa u tom smislu je normalno i voleti i mrzeti kraljevo. vi koji ste jos uvek tamo ga mrzite, mi koji smo otisli odatle ga volimo, drma nas nostalgija svaki dan. to je sve normalno, imamo gomilu uspomena koje nas vezuju za to mesto a ljudi obicno pamte samo najlepse stvari koje su im se dogodile a guitarrr_babe je to lepo objasnila, svaki dan ti je sranje, ucis, nemas gde da prosetas, nemas vremena da prosetas, nemas vise vremena za ljude koji ti znace nesto a onda pocnes da razmisljas samo o tome kako bi bilo lepo prosetati se pored ibra, pa otici u jedan park, pa u drugi park, pa kroz centar... i u tom trenutku ukapiras da u stvari volis to mesto. prodje te mrznja, ma sta da vam pricam videcete i sami... ja sam i beograd pocela da volim, cim se udaljim od njega mene uhvati nostalgija, ali to ima veze i sa necime sto ti je poznato, sto uliva nekakvu sigurnost... ma pusta psihologija i bolest mozga :-)
pozdrav warlord-e, el me mrzis? ;-)
pasteta je bila izuzetna, a i kocenje je bilo izuzetno

Warlord
06.02.2006., 11:26
e pa u tom smislu je normalno i voleti i mrzeti kraljevo. vi koji ste jos uvek tamo ga mrzite, mi koji smo otisli odatle ga volimo, drma nas nostalgija svaki dan. to je sve normalno, imamo gomilu uspomena koje nas vezuju za to mesto a ljudi obicno pamte samo najlepse stvari koje su im se dogodile a guitarrr_babe je to lepo objasnila, svaki dan ti je sranje, ucis, nemas gde da prosetas, nemas vremena da prosetas, nemas vise vremena za ljude koji ti znace nesto a onda pocnes da razmisljas samo o tome kako bi bilo lepo prosetati se pored ibra, pa otici u jedan park, pa u drugi park, pa kroz centar... i u tom trenutku ukapiras da u stvari volis to mesto. prodje te mrznja, ma sta da vam pricam videcete i sami... ja sam i beograd pocela da volim, cim se udaljim od njega mene uhvati nostalgija, ali to ima veze i sa necime sto ti je poznato, sto uliva nekakvu sigurnost... ma pusta psihologija i bolest mozga :-)
pozdrav warlord-e, el me mrzis? ;-)
pasteta je bila izuzetna, a i kocenje je bilo izuzetno

Naravno da je pasteta bila izuzetna, a mrzim te zato sto nisi pojela onol'ko kol'ko si trazila, prokletnice.

Milica BG
07.02.2006., 00:13
Naravno da je pasteta bila izuzetna, a mrzim te zato sto nisi pojela onol'ko kol'ko si trazila, prokletnice.

alo bestijo celava, pa jel ja treba da crknem od hrane????
to sto ti mozes da pojedes pet pasteta odjednom ne znaci da moram i ja!!!!
al ajde da napravimo jedno takmicenje da vidimo dal cu moci bar jednom da pojedem vise od tebe... evo muz sedi pored mene i frkce...
zeznula sam se, smeje se novom spotu kaktus dzeka :twisted: :twisted:

apache
07.02.2006., 00:16
Izvinjavam se sto upadam u razgovor ;)
ali ako polozim ovo ***** u cetvrtak castim.
Smislite sta da pravim...

Milica BG
07.02.2006., 00:29
moj muz je za svingersku zurku :grin: :grin: :grin:
ja putujem inkognito 8-)
enivej, moze ona torta cela od slaga koju si mi pominjala....

apache
07.02.2006., 00:31
E, moze.
a sa tvojim muzem cu da se dogovorim na pp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Warlord
08.02.2006., 14:55
Izvinjavam se sto upadam u razgovor ;)
ali ako polozim ovo ***** u cetvrtak castim.
Smislite sta da pravim...

Samo da nije mas, na hlebu sa alevom paprikom ili kakav gradjavinski materijal!

Milica BG
08.02.2006., 15:27
sto lazes kad si poceo da ga jedes, eno ti ispred zgrade tona staklene vune, nemoj da lazes ovaj narod :-) sta ima po kraljevu celavi? jel ti lepo? aj pozdravi tamo damira i marka crnca ako naletis na njega...

Warlord
09.02.2006., 14:38
sto lazes kad si poceo da ga jedes, eno ti ispred zgrade tona staklene vune, nemoj da lazes ovaj narod :-) sta ima po kraljevu celavi? jel ti lepo? aj pozdravi tamo damira i marka crnca ako naletis na njega...

Fino je. Ima dosta snega, sto mi se svidja, ima i labudova, a s vremena na vreme svratim kod caleta na pos'o, na tanjir cementa. Sve u svemu: nije lose.

Milica BG
10.02.2006., 00:48
joj sneg... otkad ga nisam videla, od prosle godine :-)
ajd donesi meni neku montu da prezalogajim :-)
ajd uzivaj jos malo pa se vidimo kad dodjes...
ej, reci mi, jel bi nosio mac oko vrata, kao sto sad imas sekiru?

Milica BG
10.02.2006., 00:51
uh, da posto je tema o tome da li se voli kraljevo, e pa ja ga najvise volim leti kad je divno i toplo i mozes svuda da setas, ali je poseban trip kad sneg prekrije ceo grad, pa je sve belo i cisto i trg je ceo beo i ... i... trip i parkovi beli i dvaes santima snega i puste ulice...

Warlord
13.02.2006., 16:07
joj sneg... otkad ga nisam videla, od prosle godine :-)
ajd donesi meni neku montu da prezalogajim :-)
ajd uzivaj jos malo pa se vidimo kad dodjes...
ej, reci mi, jel bi nosio mac oko vrata, kao sto sad imas sekiru?

Verovatno. Sto?

Milica BG
15.02.2006., 02:27
onako... nesto ja sama sa sobom... ;-)
ma reci cu ti uzivo...

Warlord
16.02.2006., 09:59
Unapred se radujem tom trenutku.

Milica BG
16.02.2006., 17:23
i treba...

necafaca
20.02.2006., 21:22
i ja se radujem...jebi ga volim sve sto vole mladi...
a cemu da se radujem?

Milica BG
21.02.2006., 01:03
ma citaj par postova unazad ;-)

ma nista, nesto vorlord i ja... rekla sam mu sve sto treba uzivo a tebi cu sve da objasnim kad naletis u bg...

hugububu
06.03.2006., 10:12
DOBRO ZNAM OVAJ GRAD SVAKO MESTO SVAKI KRAJ I TI DOBRO ZNAS DA TO JE NA ZEMLJI RAJ,DOBBRO ZNAM OVAJ GRAD SAMO JEDNO NE DL NA SVETU OVOM NEGDE BOLJE JE,MA KRALJEVO JE ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNN,OBOZAVAM GAAAAAAAAAAAAAAAA

B.K.
07.03.2006., 18:14
DOBRO ZNAM OVAJ GRAD SVAKO MESTO SVAKI KRAJ I TI DOBRO ZNAS DA TO JE NA ZEMLJI RAJ,DOBBRO ZNAM OVAJ GRAD SAMO JEDNO NE DL NA SVETU OVOM NEGDE BOLJE JE,MA KRALJEVO JE ZAKONNNNNNNNNNNNNNNNN,OBOZAVAM GAAAAAAAAAAAAAAAA

Znash dosta toga, ali ne znash da je zabranjeno korishcenje iskljuchivo velikih slova :lol:

usernamed
05.01.2008., 19:27
i 'si se odlucila? volis Ga ili ne volis Ga?

guitarrr_babe
05.01.2008., 20:15
da, stvarno... volimo kraljevo?
ne volimo kraljevo?
volimo kraljevo, ali ne volimo komentare forumaša?
volimo komentare forumaša, ali ne volimo kraljevo?

ja prva volim kraljevo, iako sam često kenjkava i sve mi smeta.
ali volim kraljevo, posebno zimi, ali kada je sve belo, ne kada je bljuzgavica.
i kraljevčani/kraljevčanke su superiška, ali oni su najbolji leti, kada su svi veseli&golišavi.
i ne vidim da bi bilo čiji komentar mogao to da izmeni.

usernamed
05.01.2008., 20:29
postao sam potpuno indiferentan prema mestu u kojem živim. (naravno, diskutovali smo ranije kako mesto čine ljudi, da ono ne egzistira samo za sebe.) mogao bih da živim bilo gde isto tako kao što živim i ovde. samo ovaj krov nad glavom me čini meštaninom, ništa više. da su mi roditelji bili lopovi 70-ih godina XX veka, možda bih imao kuću na još nekom mestu, pa bih onda bio građanin više gradova... i to bi bilo super... ovako, vezuje te dom, a opet dom je tamo gde je srce, a srce ide za stomakom, a stomak za hranom...

zex1
06.01.2008., 00:01
Ja volim Kraljevo jer je prvi dobri komsija mom Cacku !:D

SENA FR
06.01.2008., 02:20
Volim ga, kako da ne? Obozavam ga. On je tako lep, zgodan, pametan, inteligentan muskarac.
Volim ga ljudi.

usernamed
06.01.2008., 11:46

evo, pozitivnost, crno na belo. i posle neko neka kaze...

mnogo lepa tema, sa mnogo interesantnih odgovora do 50 i nekog posta, kada su se pojavili neki nickovi i ubili temu, i ubili ljude... i posle kazu, sto je forum puk'o i gde su ljudi... pa, vi ste ih oterali...

Once loyal
06.01.2008., 12:28
Hehehe, neumoran si.

SENA FR
07.01.2008., 19:35
... i danas isto...

SENA FR
08.01.2008., 17:14
i danas isto, nista se ne menja u tom pravcu,
a izvin'te jel se ova tem odnosi samo na KV?

chajkovski
08.01.2008., 17:28
mislim da je tema siroka....
al posto je postavljena u muskom rodu, neprirodno mi je da postujem ovde
tako da...:)

SENA FR
08.01.2008., 17:32
ma meni nije sirok pojam. volim njega ili ne volim njega, a zaista se odnosi samo na njega, tako da imas pravo.

SENA FR
08.01.2008., 18:15
Volim ovaj grad!