Vidi punu verziju : Lov i ribolov u Juznu moravu
Najbolji lov je na obroncima Besne kobile,kolko oces konja i k0obila,a najbolji ribolov u Juznu moravu.Tolko nam je cista da i klenovi imaju pege,pa dovodimo turiste i ubedjujemo ih da su to pastrmke.I prolazi nam to.Treba li da kazem da sam iz Vranje,a tamo nema laganje!
Ja zaista znam gde se moze uloviti dobar medved,ili tetreb ili divokoza...Naravno za dublji dzep i veliko srce.Za daljne informacije se potrudite da saznate nesto vise.
FIJU-BRIJU
26.06.2003., 03:02
DON-e komsijo bese li skoro na Vlasinsko?Ima li nesto?Ja vitlam onuj musicu pa me interesuje javlja li se klen?Aj' pa moz se i vidimo gore u kafance na po jedno Skopsko.
DON-e komsijo bese li skoro na Vlasinsko?Ima li nesto?Ja vitlam onuj musicu pa me interesuje javlja li se klen?Aj' pa moz se i vidimo gore u kafance na po jedno Skopsko.
hahahaha...Bio sam dva dana,juce sam doso.Nisam bio tu.Al se spremam da od 20 jula krenem gore.Radi Babuska i klen,al se vreme stalno menja,znas vec kakva je Vlasina.Ma samo da doteram pasaru sad,ima bude ribe ko ove kaldrmke,hahhahaha.Moze pivce u Narcis......
FIJU-BRIJU
12.07.2003., 02:03
E pa steta promasicemo se za par dana samo :cry: .
Od Boga zdravlja i Kamenka Katica dobrog vremena eto mene gore od ponedeljka(drz' te se klenovi).
Ajde kad sidjem poslacu ti podroban izvestaj sta,gde,kad i koji mamac uzima.
p.s.Moze pivce u Narcis al' i da zamezimo malo,recimo dete na ovcu im nije lose. :lol: BISTRO
OD MENE NEMA BOLJI RIBOLOVAC NA JUZNU MORAVU IZAZIVAM SAMOUVERENE NA MEGDAN SHIFRASKOBALJ
Morava je uzas nemoj da ides da pecas uopste neznam kako mozes.......