PDA

Vidi punu verziju : Maxi - pepeljara

Gilga
31.01.2006., 10:43
Sta kazete za novi Maxi diskont - od miloste nazvan "pepeljara"?

dekkki
31.01.2006., 13:21
sto je dobio taj "nadimak" ? hehehe pepeljara ?!

Dovla
31.01.2006., 17:44
Da budem iskren boli me za maxi. Evo ja sam tek danas video da su u parku postavljeni oni tobogani i kojekakve drangulije za decu... totalno me ne zanim sta se desava u PA cim zavrsim fax menjam grad...

virked
31.01.2006., 21:52
Boli me tuki za maxi diskont.
Izgleda da nece jos dugo(mada para vrti tamo gde burgija nece).Cujem da ih zezaju za upotrebnu dozvolu itd!

Mr.Noe
31.01.2006., 23:10
Da, sto "Pepeljara"?

A, ti Dovla, gde bi posle faxa?
Ja bih iz Panceva mogao samo van zemlje. Unutar Srbije, samo u Pancevu ili Beogradu, a Beograd mi je vec tu.

Dovla
31.01.2006., 23:22
Da, sto "Pepeljara"?

A, ti Dovla, gde bi posle faxa?
Ja bih iz Panceva mogao samo van zemlje. Unutar Srbije, samo u Pancevu ili Beogradu, a Beograd mi je vec tu.
Pa u igri je nekoliko gradova... videcemo sta ce biti za cetiri godine... Arandjelovac, Beograd, Jagodina, Bijeljina, Zvornik, Banja Luka... ne bih nigde isao vani ostao bih u SCG ili RS..., a iz Panceva bih otisao najvise zbog zdravlja...

Gilga
01.02.2006., 12:42
Pepeljara zbog svoje "velicanstvene" arhitektonske vrednosti koja je ocigledno nedostajala Pancevu!!

InCogNito NinjA
06.02.2006., 15:54
e a stvarno me nerviraju te prozivke za maxi ajde da se razumemo ne podnosim maxi kao super market zbog napucanih cena ali prozivke za izgled su smeshne zato shto pogledajte shta je pre toga bilo tu blatnjava ledina za kamione koji prodaju drva i posle toga linijski taxi mislim ne zna se shta je gore ...tako da bolje ova pepeljara koja ima super tehnomarket i parking nego ona ledina ......i klasika pricha za ovce mogli smo tu da sagradimo nesto sa vecom arhitektonskom vrednoscu da a shto ga nisu sagradili do sada ......sve ide u privatne ruke tj onih koji imaju da plate ....