PDA

Vidi punu verziju : DIPLOMIRANI PRAVNICI

Merin
08.11.2003., 02:34
javite se!recite mi svoja iskustva pri zapošljavanju,posebice vi koji ste nedavno diplomirali.ima li buducnosti za nas?

lolla
12.11.2003., 03:18
Nisam diplomirani pravnik, ali poshto se nadam da cu jednog dana to biti:) i mene interesuje odgovor... Mozes li mi reci tvoja iskustva shto se zaposljavanja tiche?

Merin
13.11.2003., 20:21
Nisam diplomirani pravnik, ali poshto se nadam da cu jednog dana to biti:) i mene interesuje odgovor... Mozes li mi reci tvoja iskustva shto se zaposljavanja tiche?
:arrow: moja su ti iskustva nikakva.jos trazim posao.
zato me i zanima iskustvo drugih...

kivi
11.01.2004., 18:38
Nisam pravnik, ali me interesuje pravno pitanje.
Da li u akcionarskim preduzecima, gde je 75%akcija dodeljeno, sto prodajom sto poklonom, zaposlenima i penzinerorima, moguce formiranje skupstine akcionara
punomocnika i predstavika drustvenog kapitala od 25%.
molim da mi se javite na adresu kivi@eunet. yu

Magic
20.04.2004., 22:35
Diplomirala sam pre skoro dve godine i trenutno radim u Opštinskom sudu. Super je, zanimljivo i ako želiš nešto da naučiš, a naročito ako želiš da dobro prođeš na pravosudnom ispitu, gledaj da se zaposliš u sudu, bilo Opštinskom bilo Okružnom. Plata nije prevelika ali mnogo naučiš.

Srećno!

dici
20.04.2004., 23:34
Diplomirala sam pre skoro dve godine i trenutno radim u Opštinskom sudu. Super je, zanimljivo i ako želiš nešto da naučiš, a naročito ako želiš da dobro prođeš na pravosudnom ispitu, gledaj da se zaposliš u sudu, bilo Opštinskom bilo Okružnom. Plata nije prevelika ali mnogo naučiš.

Srećno!lepo [to si zadovoljna i ja sam nekada bio pripravnik.Sada radim nešto značajnije a u kojem gradu radiš, i na kojem referatu.

dici
20.04.2004., 23:37

Srećno!ako želiš da razmenimo neko stručno mišljenje javi se.

Magic
21.04.2004., 21:02
Zdravo Dici!

A šta je to zanimljivije što sad radiš? Jesi li polagao pravosudni? Mene to čeka, ali nikako da počnem da učim. Odvikla sam se.
Trenutno sam na krivičnom odelenju i tu verovatno ostajem do kraja.
Pozdrav

dici
22.04.2004., 08:37
Zdravo Dici!

A šta je to zanimljivije što sad radiš? Jesi li polagao pravosudni? Mene to čeka, ali nikako da počnem da učim. Odvikla sam se.
Trenutno sam na krivičnom odelenju i tu verovatno ostajem do kraja.
Pozdravjesam polo\io sam. radio sam kao sudija 2 godine, a kao tu\ilac 11 godina,lep rad.

Magic
22.04.2004., 15:08
Vau! Dici, ti si moj idol! Ili treba da kazem Vi!?

Ako gde zapnem, obraticu ti (Vam) se. Može?

Pozdrav

09.05.2004., 16:06
zanima me kakav je kod vas postupak primanja pripravnika po sudovima?boduju li vam ocjene pojedinačno(koje-ako da),prosjek ukupni i prosjek studiranja(godine)?
hvala!

Enya
16.05.2004., 00:42
zanima me kakav je kod vas postupak primanja pripravnika po sudovima?boduju li vam ocjene pojedinačno(koje-ako da),prosjek ukupni i prosjek studiranja(godine)?
hvala!

Gleda se ukupni prosek i dužina studiranja. Bar u mom slučaju.

25.05.2004., 19:25
hvala!

Gleda se ukupni prosek i dužina studiranja. Bar u mom slučaju.
:arrow: hvala!
dok sam studirala nije mi padalo na pamet da će bodovati pojedine ocjene,kao što je sada slučaj...