PDA

Vidi punu verziju : Najljepsa DJEVOJKA u GRADU VALJEVU

- R -
29.01.2006., 02:40
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Ako nema "dobrih frajera" ( A IMA ) , djevojaka barem ( ZASIGURNO ) ima, i "ovakvih" - i "onakvih", ko su one, koje osobine ih krase,osnovni podaci kao sto su godiste, (,...) fore koje prolaze, maaaaa . . . Napisite onoliko o njoj, ili o njima - koliko je potrebno, da nama sto ih ne poznajemo, bude dovoljno da ih upoznamo. Dosta je skrtarenja i prevare!!! (((KORIST JE OBOSTRANA, ili tacnije TROSTRANA za svakoga))) Ole' :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

DarkVulture
29.01.2006., 21:05
naj sam lepsha bogaTI

leo83
30.01.2006., 11:11
e ne znam koja je najlepša ali znam za dve naše sugrađanke koje su pošle u Bgd(i sad su ,jel te,Beograaaađanke,e pa pre neki dan sam od dečkih iz jednog novobeogradskog bloka u kojem i pomenute dame žive-a pomenute dame su Stasha i Kacha-čuo da ih,dakle u tom naselju zovu TELETABISI !!!
e pa tome sam se grohotom smejao nekih 5 dana...
ko ih poznaje-shvatiće i zašto..

Darko_89
30.01.2006., 11:52
Sta je bre sa ovim temama NAJLEPSI?

DarkVulture
30.01.2006., 16:10
Ne znam ko su Teletabisi, i ne znam shta rade u srzhi Bgd geta u blokovima ali doooobro.. hehe... i zar su teletabisi lepi... > ? hahaha.. Elem... konkurencija je na nivou, poshto su devojke od 9 - 99 .. i slicno.. no ne postoji bre najlepsa... mislim gluposti... shta sam sledeca tema ... najlepsi park u Valjevu, najlepsi cvet, najlepsa sahta, najlepsa klupa, naj zgrada i sve naj... ma daj..

Erik Crveni
30.01.2006., 16:43
Ih sto smo svi nesto nadrndani...... Na ovo vreme jos da budemo nadrndani...pa ima li iceg goreg?

Elem, da se vratim na temu....
Najlepsa devojka? Pa ostale ce se uvrediti ako kazem da je jedna najlepsa a ne bih da navucem gnev ostatka zenske populacije Valjeva... Ajd' da kazem da je za MENE jedna od najlepsih devojaka bila izvesna devojka u koju sam bio zaljubljen cirka 2 godine...nazalost nesrecno :-( Sada se setih one recenice iz Andjela:"...i uvek cu te voleti....ali nesrecno...." heheh ;-) . Necu sada da je imenujem posto sam joj svecano priznao da vise nisam zaljubljen u nju (ali mislim da jesam jos malo).

Uzgred, pre nekih mesec dana (ma nema ni toliko) u jednom kaficu u VA sam video jednu predivnu PLAVU devojku, ali samo sam je video tako da za mene jedna od najlepsih jeste upravo ta "nepoznata diva". Ah, i drugar i ja smo balavili pola sata.....steta sto sam taj dan morao da palim iz VA....

leo83
31.01.2006., 13:49
Ne znam ko su Teletabisi, i ne znam shta rade u srzhi Bgd geta u blokovima ali doooobro.. hehe... i zar su teletabisi lepi... > ? hahaha.. Elem... konkurencija je na nivou, poshto su devojke od 9 - 99 .. i slicno.. no ne postoji bre najlepsa... mislim gluposti... shta sam sledeca tema ... najlepsi park u Valjevu, najlepsi cvet, najlepsa sahta, najlepsa klupa, naj zgrada i sve naj... ma daj..

teletabisi su sve samo ne lepi-mali,okrugli sa kratkim nogama...pa zamisli devojku sa takvim opisom koja se još utripovala da je lepa i kao nešto zavodi momke,zamahuje repićem i tako to..a ispada(ju)samo smešne(govorim o dvema gore pomenutim ribama)
i dosadno je pričati ko je najlepši,najlepša..ne znam ni zašto sam ovo ispričao...

DarkVulture
31.01.2006., 21:47
... ne znam ni zašto sam ovo ispričao...

e pa vidis, nece d shkodi, elem meni je lepa moja Keti, i moja Milica i moja Glisha i ja, i ija je lepa, i ima tako ljudi par,, mada kad razmislim sve je to slatko i simpaticno... a LEPIH nema... i mala Lejla je slatka i Iva Novichic i tako.. shtajaznam.. i Milica Janevski i takooo.. ne znam.. to j od mladih, a od starijih.. pih Milica Dasovic mi je uvek bila preslatka i Maja Rashitov, i nem pojma.. bla.. i Darija iz te generacije 79 bla.. lepe zene