Vidi punu verziju : Zivi li ste?!
Darko_89
25.01.2006., 20:44
Sta je ovo?Nema nikog na forumu Valjevo vec skoro mesec dana!
Zivi li ste?!
DarkVulture
27.01.2006., 12:58
I ja sam se isto pitala, ali suzdrzavam se da postavim ttemu jer... raspashce se... kao i sve u gradu... vec skoro ceo mesec sam u njemu i muka mio je... fuj...sve same crkotine...
A zima u pichku lepu... i ne moze se 'oda.... inache ode bubac i jajnik u propast...
A ovi psi besni, ni do pekare ne smem a kamoli do grada... da se ne bi svadjali oni i ja..
Sve u svemu... uzas...
DarkVulture
27.01.2006., 13:00
Lepjaf.... aj ako banesh na krdzu krstaricu, reci da li cesh ici na demiju na marlijev dan rodjeni... i to.. ja bogami planiram iako mi je u sred srede roka... a valjd cu poloziti neshto i do tada... majkumu...
ji shta ima u velegradu..
???
Darko_89
27.01.2006., 19:23
U da znas da ima!
Sve kuva od novina!:-)
Pa ista prica kao i uvek...smorcina kao i uvek...sta ces! :-(
DarkVulture
29.01.2006., 21:03
pa ništa bez opijanja, pravljenja frka i mamurluka... bez toga ne ide... ali ja se snalazim već čitav mesec, bogaTI, nisam učila kao što sam planirala, non stop sam blejala i otkrila nova mesta u gradu, sve u svemu socijalizacija je keva... ne treba se držati straiktnog reda izlazka i to je to.. sve može biti savršeno, o da...
Erik Crveni
30.01.2006., 16:47
Pa naravno da je smorcina kad niko nista ne radi.... Izlazi se vecito u jedna te ista mesta, drustvo se polarizovalo, jedni druge u odsustvu nazivaju geacima a kad dodje vece zajedno piju pivo...svako placa svoje pice, nema cascavanja.... ma PRSLI SMO, ali neka BICE JOS GORE....ovo je odlicno!!!
Darko_89
01.02.2006., 23:08
Al smo optimisticki raspolozeni...:-)
DarkVulture
02.02.2006., 16:52
ma shta vam je nismo prsli, uvek je i bilo tako, samo smo sad porasTli, pa nam nishta ne valja... hihihihi, zato je deci najbolje... evo ja sedim za kompom, slusham sajpres, a na tvu neke stare modelsice, sve u svemu... zalosi osvrt na detijstvo rano... bla.. ali ziva sam eto, daas smo otkiuli prepisku kolokvijum poslovo planiranje, i srecni svi, sad me ceka selidba od keve i jos 2 ispita, pa da krenem a faks, da se opustim malo, oo Valjevo me uvek umori umesto obratno, ali to je ZIVOT... i navikla sam vec..
aj peaceout...