Vidi punu verziju : Pomoc, trazim rodjaka u Nigeriji
Darko_ZR
07.11.2003., 02:38
Cao svima!
Kao sto rekoh trazim rodjaka u Nigeriji, zove se Mark Bedricic, i ziveo je okolini Lagosa. Molim Vas ako znate nesto o njemu, ili saznate nesto da mi odgovorite.
Hvala veliko!!!
Pozdrav
фигхтер
07.11.2003., 02:40
ух, бре, знаш ли која је вероватноћа наћи неког у тој недођији?... :roll:
Cao svima!
Kao sto rekoh trazim rodjaka u Nigeriji, zove se Mark Bedricic, i ziveo je okolini Lagosa. Molim Vas ako znate nesto o njemu, ili saznate nesto da mi odgovorite.
Hvala veliko!!!
Darko Zdravo,
slucajno sam naisla na tvoj text i htela bih da ti ukoliko je moguce pomognem da pronadjes rodjaka. Za pocetak mi je potrebno da znam gde tacno u okolini Lagosa je ziveo ili zivi kao i da li radi i ukoliko znas za koju kompaniju radi i od koje godine se nalazi u Nigeriji.
Pozdrav Mira Pozdrav
Darko_ZR
15.11.2003., 21:23
He used to work with shell development company in Nigeria. Skoro sam na net-u nasao da je poginuo u saobracajnoj nesreci 21. aprila 1999 god. Mozes li da mi proveris to? A u Nigeriji je vec skoro 20 godina.
Hvala ti!!!
Darko_ZR
15.11.2003., 21:23
He used to work with shell development company in Nigeria. Skoro sam na net-u nasao da je poginuo u saobracajnoj nesreci 21. aprila 1999 god. Mozes li da mi proveris to? A u Nigeriji je vec skoro 20 godina.
Hvala ti!!!
bundeva
01.01.2004., 03:55
Mislim da su ga lavovi pojeli 12.07.1995.
ali nemoj mi verovati,nisam 100% siguran
BobbyMarlee
16.01.2004., 00:36
Mislim da su ga lavovi pojeli 12.07.1995.
ali nemoj mi verovati,nisam 100% siguran
E bas si bundeva
Cao svima!
Hvala veliko!!!
Pozdrav
Cuo sam da ga je slon usisao u svoju surlu,probaj da mu dunes u surlu ne bi li ga kako izbacio na guzicu!!!!
Pojeli ga crnci, u utorak 23 Januara ove godine...
Moje saucesce.
Tomb Raider
16.06.2004., 16:57
U Nigeriju jos nismo stigli da odemo.Trudimo se i do Egipta da odemo al' nema love.Iz ove nase Nedodjije se ne moze ni do Kalisa,a kamoli do Nigerije>
Tuta Bugarin
07.07.2004., 05:20
Kako izgleda ,jeli ima mozda dlakavu kosu
ako je slucajno taj rodjak ostavi neke silne pare na tvoje ime ne nasedaj u pitanju je prevara i to poznata kao nigeriska pisma "code 419"
ух, бре, знаш ли која је вероватноћа наћи неког у тој недођији?... :roll:
Pa cula sam da i nije bas nedodjija. Moja drugarica je odande ...