Vidi punu verziju : Dali ce siptarski teroristi otici u Hag?
Dali delite moje misljenje da ce Hasim Taci i njegovi ratni drugovi otici u Hag da tamo dokazu svoju "nevinost" posle isticanja njihovih mandata u Kosovsko Metohijskim institucijama, kad ne budu niko i nisto?
hasim, tesko! ali ramushi kao bela lala!
cekua ce mozda izvuci dragica.
Dali delite moje misljenje da ce Hasim Taci i njegovi ratni drugovi otici u Hag da tamo dokazu svoju "nevinost" posle isticanja njihovih mandata u Kosovsko Metohijskim institucijama, kad ne budu niko i nisto?
Naravno da hoce, odgovarace i oni za svoje zlocine!!! samo sto je svet trenutno zaokupiram Srbima, pa hoce da rasciste sa nama. da bi mogli onako cisti, bes kriminalaca da idemo dalje u Evropu i Svet@!!!!!!
A posle toga nastupaju albanci, kazu kod njih nije bilo komandne odgovornosti ali svi znamo ko je organizovao zlocine i ko je narucivao ubistva!!!!
Bio to sud u Hagu ili u Beogradu, Thaci, Hajradinaj, Ceku itd. itd. ce odgovarati!!!!
A kakva li ce se tek tad previranja desiti u Albanskkoj zajednici, i kako ce to podneti, Pitanje je sad.
Ostajte mi veseli!!!!!!
Tesl
Nesto su nam se smirile komsije, ne odgovaraju vise na ovakve teme. Nemaju statda kazu jeli?????
Ma ne bre,NEMAJU STRUJU!!!! Civilizacija nema sta :wink:
Kosovarja1
13.11.2003., 18:48
Ne bojtese ljudi nece SIPTARI da idu u Hag ....oni sto idu u Hag stvi SRBI
pershendetje ....hahhaaaaaaa
Pölako,polako docice i vas red,nas je vec proso a vi ste sledeci :D
kosovarja1
13.11.2003., 20:43
ma nece nece..... :P