PDA

Vidi punu verziju : Dali ce siptarski teroristi otici u Hag?

Hag
06.11.2003., 18:12
Dali delite moje misljenje da ce Hasim Taci i njegovi ratni drugovi otici u Hag da tamo dokazu svoju "nevinost" posle isticanja njihovih mandata u Kosovsko Metohijskim institucijama, kad ne budu niko i nisto?

07.11.2003., 15:10
hasim, tesko! ali ramushi kao bela lala!
cekua ce mozda izvuci dragica.

Tesla
07.11.2003., 15:33
Dali delite moje misljenje da ce Hasim Taci i njegovi ratni drugovi otici u Hag da tamo dokazu svoju "nevinost" posle isticanja njihovih mandata u Kosovsko Metohijskim institucijama, kad ne budu niko i nisto?
Naravno da hoce, odgovarace i oni za svoje zlocine!!! samo sto je svet trenutno zaokupiram Srbima, pa hoce da rasciste sa nama. da bi mogli onako cisti, bes kriminalaca da idemo dalje u Evropu i Svet@!!!!!!
A posle toga nastupaju albanci, kazu kod njih nije bilo komandne odgovornosti ali svi znamo ko je organizovao zlocine i ko je narucivao ubistva!!!!
Bio to sud u Hagu ili u Beogradu, Thaci, Hajradinaj, Ceku itd. itd. ce odgovarati!!!!
A kakva li ce se tek tad previranja desiti u Albanskkoj zajednici, i kako ce to podneti, Pitanje je sad.
Ostajte mi veseli!!!!!!

Tesl

Tesla
08.11.2003., 19:13
Nesto su nam se smirile komsije, ne odgovaraju vise na ovakve teme. Nemaju statda kazu jeli?????

jeka
08.11.2003., 21:51
Ma ne bre,NEMAJU STRUJU!!!! Civilizacija nema sta :wink:

Kosovarja1
13.11.2003., 18:48
Ne bojtese ljudi nece SIPTARI da idu u Hag ....oni sto idu u Hag stvi SRBI

pershendetje ....hahhaaaaaaa

jeka
13.11.2003., 19:25
Pölako,polako docice i vas red,nas je vec proso a vi ste sledeci :D

kosovarja1
13.11.2003., 20:43