Vidi punu verziju : Problem sa chatom
Kada pokusam da se povezem na chat dobijam poruku da je doslo do greske u povezivanju na irc server i da probam ponovo a takođe ne mogu da se nakačim ni na neki drugi chat.Prije nekoliko dana sam uninstal javu i poslije toga mi se pojavio ovaj problem. Skinula sam Microsoft VM i instalirala a poslije kada to nije dalo neke rezultate skinula sam i javu i instalirala i nju ali opet nista. U tools int options pod advanced sam čekirala sve opcije i ništa. Pomagajte!!!!
Irena, stvar je vrlo jednostavna...batali javu, skini mIRC ili neku mirc skriptu i uzivaj. Brze ces i lakse da se ukljucujes na servere. Probaj, mIRC ili Java...sve je to stvar navike ;)
Alexxandar
10.06.2003., 16:36
Irena ako i uzmes mirc preporucujem ti skriptu Krajisnik mozes da je skines na www.krajina.cjb.net
Irena..skini jedan od cistih mirc-a imas ga na www.mirc.com...skripte su navlakusa za sarenis u pisanju na kojoj je uvek prikacen virus..pazljivo barataj sa skriptama :wink:
Ja sa drugom nikako ne mogu da se povezem!Nikako da se nadjemo na nekom kanalu.Kako se to radi?
milan333
06.07.2003., 15:55
kucaj !seennick (njegov nick)