Vidi punu verziju : ????//
A kad ce Leskovac dobije bazen??????
VisionOfDisorder
06.05.2003., 00:10
vec ima bazen, vole.
srdjan_fr
06.05.2003., 00:16
haha dobri ste ...... volovi haha toj se ceni
kvo' se radi dole po Leskovac?
Ma jebi se Srdjane i bolje se uzduvaj pre nego sto pocnes nesto bezveze da pises !
srdjan_fr
06.05.2003., 23:11
sto ne stavis svoj nik pizdo te se krijes?
Dobili ste bazen????? Ajde?! Dobro je,necete vise u Vladicin Han na kupanje:))))))
Ja reko ako nemate da vam Vranjanci pozajme jedan od 3:))))))))
**case-problem**Pedja
08.05.2003., 20:32
Pa kad bi imali nekog kao Tomica,mozda bi i mi imali 3 bazena!
black-devil
08.05.2003., 21:37
za kaj?
Pa kad bi imali nekog kao Tomica,mozda bi i mi imali 3 bazena!
Dok je bilo Tomica ceo jug je profitirao,narocito Vlasina,da se ne zaboravi to!
Naum Hadži-Kukuruzović
08.05.2003., 23:56
Done,
Da li si i ti profitirao dok je bilo tog Tomića?
Done,
Da li si i ti profitirao dok je bilo tog Tomića?
Ja licno nisam profitirao,al jeste Vranje,jeste Vlasina,jeste i Vi imali zejtin kad ga nigde nije bilo...
Ja licno nisam,cak sam na*bo vise,al sto jeste jeste.Protiv istine se ne moze.
kvisko08
26.06.2003., 10:02
Ej be pa u leskovac ima samo jedan bazen i to u halu, *ebem ti ja to kupanje u sred leto ti u zatvoreno... Trebalo bi jedan da se uradi na otvoreno, u Lebane ima dobar... Kod Pevca
--------------------------------------------------------------
Pozdrav MEDVEDJA
Pogledaj http://www.do-jaja.com
Prvi otvoreni bazen u LESKOVCU otvara se sledeceg leta na potezu izmedju Leskovca i G.Stopanja,naravno ukoliko politicari budu imali razumevanja ,kakvog do sada ocigledno nisu imali.
Bio sam na taj u Lebane,sa Laletom(ima studio,cujem da je sad predsednik suda?).Za Leskovac ZNAM da nema bazen i sad ozbiljno:SRAMOTA je sto toliki grad nema bar tri bazena.Ovo sad ozbiljno.Opet,nije narod za to kriv.Da se narod pita,uhaaaaaaaaa.......
**case-problem**bojan
03.08.2003., 17:01
prvo, bez uvrede :!: :!: :!: :arrow:
cuo sam da je leskovac kao selo koje imao samo jednu ulicu i dva dobra mesta za izlazak :!: :!: :o :o :!: :!:
da li je to tacno :?: :?: :?: :arrow: :arrow:
**case-problem**bojan
09.08.2003., 01:47
Izgleda da sam bio u pravu. Tamo kompjuter jos nije stigao, a tak da znaju sta je krstarica i forum...
I sad ,ajde budi pametan?! Ja ,rodjeni Vranjanac da branim Leskovcane,kad se vec ne javljaju komsije!
Ej,pa Leskovac je ipak veci od Valjeva(nikako i lepsi!),i i nije bas da nema gde da se izadje.Mada i nema sve ukupno kad pogledas...... :(
LESKOVCANKA
12.08.2003., 14:40
Izgleda da sam bio u pravu. Tamo kompjuter jos nije stigao, a tak da znaju sta je krstarica i forum...
GLEDAM TI OVU PORUKU DANIMA,NE DA LUPAS,NEGO...
BOJANCE JE JOS BIO BEBICA KAD JE PAR LJUDI ODAVDE PRAVILO PROGRAME I SAJTOVE PO KOJIMA SAD BALAVIS.A MAMU I TATU PITAJ STO JE JUG SRBIJE NERAZVIJEN.
Ne vredi razgovarati s tobom ,smatram da su i ove reci uzalud istrosene !Ne bih da se zadrzavam pored tebe,veruj mi,zvucis jezivo!!!!!!!!!!
E kome ga sad ti ovo rece? :lol: :(
Sokolovic_
28.08.2003., 21:53
A bre Leskovcani, Vranjanci, Hancani i ostali od jug
zasto ne date ime na na ovu raspravu?
Nietzsche
09.11.2003., 18:55
prvo, bez uvrede :!: :!: :!: :arrow:
cuo sam da je leskovac kao selo koje imao samo jednu ulicu i dva dobra mesta za izlazak :!: :!: :o :o :!: :!:
da li je to tacno :?: :?: :?: :arrow: :arrow:
Stvarno mi dodje da opsujem ovog majmuna. Ali to su ti napaceni valjevci, oni nikad nisu culi da postoji srpska zemlja juznije od bgd-a, cak ni za sebe ne znaju.
Cuj ga jos: "Leskovac selo koje ima samo jednu ulicu i dva mesta za izlazak." Ej, ja sam bio u tom prokletom valjevu (proveo najmanje 15 dana ukupno), a bio sam i u Leskovcu. Leskovac je makar tri puta veci od sela zvanog valjevo.
O tome koji je grad lepsi ne mogu da sudim, malo sam video u Leskovcu, to je istina, ali valjevo, iskreno, nema nicim da se pohvali. Njega bgd kara kako stigne, a oni jos i dobrovoljno podmecu ****.
Ako je istina da Leskovac nema bazen to je uzas i jos jedan dokaz da je bolje biti bgd-ska ***** nego grad na jugu zemlje. Jer valjevo ima bazen, iako je toliko manji grad (ako se uopste moze nazvati gradom). On ima 40 000 ljudi, a to je nesto vece od mog naselja u blizini Nisa. Ma jada i beda. A posebno su ljudi djubrad.
Leskovac ne treba niceg da se stidi sve dok je dobrodusnih ljudi u njemu. Inace, zajedno podnosimo nekakav greh sto se nalazimo na jugu, sto nam je bgd nad glavom i koji nas unistava iz dana u dan. Ponizavaju sve sto je juzno, sve ljude s juga... Treba se tome ipak odupreti... ja sam za republiku... makar za autonomiju...
Razmislite.
E,moj Bojane mnogo pricas,a zapravo malo o svemu znas i ti to pokusavas nekog da zezas,nisi toliko pametan veruj mi.Sto se tice Valjeva ja taj grad i neznam,jesam samo proso kada sam putovao,ali se nisam zadrzavao u njega.Na prvi pogled se moze zakljuciti da tamo zive ljudi kao sto si ti,a licno poznajem par coveka koji su iz Valjeva.Izgleda da si i ti isti kao i oni:sebicni,dosta pametni(barem oni sami misle da su to),a najvise od svega sto mnogo pricaju.Mi nemozemo nista da imamo od vas iz Valjeva,Beograda i puno drugih gradova i sela iz centralne i severne SRBIJE.Vama se sve daje,a mi dobri Leskovcani mi cemo da cutimo.A ja mislim da je narod koji zivi u Leskovcu sa naravno okolnih mesta sto spada pod Leskovacku opstinu mnogo zasluzan za drzavu SRBIJU.Ako budes odgovorio ja cu ti napisati jos nesto da bi shvatio da nepises gluposti.Pozdrav svima.¤¤¤¤¤
Nietzsche
27.12.2003., 00:35
.....
devojchica iz Nsha
27.12.2003., 00:40
GLEDAM TI OVU PORUKU DANIMA,NE DA LUPAS,NEGO...
BOJANCE JE JOS BIO BEBICA KAD JE PAR LJUDI ODAVDE PRAVILO PROGRAME I SAJTOVE PO KOJIMA SAD BALAVIS.A MAMU I TATU PITAJ STO JE JUG SRBIJE NERAZVIJEN.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: