PDA

Vidi punu verziju : Stariji muskraci su bolji u krevetu barem za mene a za vas

bobba
13.01.2006., 19:39
Stariji muškarci su bolji u krevetu!
http://img.iskon.hr/kl/2002/03/18/0002027v.jpghttp://img.iskon.hr/gl/p.gifOva koka je bila udata za "decaka" od 90 godina

Stariji muškarci su bolji ljubavnici i imaju manje problema s potencijom nego njihovi mlađi konkurenti, a 'muška menopauza' je mit koji je nametnula farmaceutska industrija kako bi prodavala svoje proizvode.

Prema tome, što je muškarac stariji, to je vještiji u seksu.

"Stariji muškarci duže zadržavaju erekciju, duže im treba da dožive orgazam pa tako mogu bolje zadovoljiti ženu. Seksualna aktivnost zaista slabi s godinama, ali kvaliteta bi trebala rasti"

berem meni a vama

da li se zlazete sa mnom ili ne
znam ima ovde i mladjih ali i oni imaju pravo glasa ;)

VisionOfDisorder
13.01.2006., 19:51
ne znam, nisam probao.

bobba
13.01.2006., 19:58
ne znam, nisam probao.

heheh jel ;)

znaci nisi ni stariji muski da znas i da uporedis kada si naj-bolje mogao

okaj

goldfish
13.01.2006., 20:02
trebalo bi da je tako, mada, u mom slucaju bilo je upravo obrnuto...... i nije mi smetalo :lol:

Lary
13.01.2006., 20:09
heheh jel ;)

znaci nisi ni stariji muski da znas i da uporedis kada si naj-bolje mogao

okaj
Valjda zato sto imaju vise strpljenja

Ljuba82
13.01.2006., 20:13
хехе Бобо...шта пилетина више није добра а? :lol:

Него...ја се стварно надам да је тако...мислим...далеко да се жалим...али знаш...са 17 ми се дизао кад видим обучену добру рибу на ТВ-у или у новинама и либидо је био јачи...

P.S. Јел банковни рачун горе-споменутог господина имао 8 или само 7 цифара? :lol:

Bad_Wolf
13.01.2006., 21:12
Tuzila se sa njegovim sinovima za oko 300 000 000 dolara i neki kusur, ako me secanje ne vara (An Nicol Smith).

Moram da se ponavljam:

Sa brda gledaju bik i junac kravice, kako pasu:

- Hajde da se sjurimo i izye8emo onu slatku kravicu!!! - rece junac,
- Hajde da mi lepo polako sidjemo i izye8emo ih SVE!!! - odgovori bik.

Znaci - kad si mlad dize ti se na vetar i stoji koliko neces, ali se ne zna znanje. Kada si stariji dize se kada treba, ali se znaju cake (znaju se i kada si mlad, ali teoretski ili sa malo praxe).

hanibaI77
13.01.2006., 21:49
je l moze neki primer ljubavi kad decak od 90 god zivi od skromne penzije...da eliminacijom otkrijemo sta ih to cini neodoljivima:lol:

tija
13.01.2006., 22:45
pa stariji muskarci su kao iskusniji i vise znaju o zenskom telu , sto znaci znaju znanje pa kao to je nesto sto obara s nogu mladjane devojcice. Mada.... ne verujem da moze da pruzi zadovoljstvo zeni vise od 1-2 puta mesecno, aj mozda i 3 puta mesecno i to je maksimum. E jes sad ide ona o kvantitetu i kvalitetu diskusija, ali ja mislim da je kad imas kvantitet lako ces i steci kvalitet. Mislim, stariji kad ne moze, on ne moze jednostavno je to majka priroda uredila (i pored svih onih sredstava farmaceutske industrije.. bla, bla, ) , a mladji moze skoro uvek a vremenom i nauci sta odredjenoj devojci prija i to je to.
Ja licno nikada ne bih mogla da zamislim svoje telo uz nekog starkelju.

mammy
13.01.2006., 22:54
nisam citala dalje od naslova....i iznervirala se...joj, bobbo.....

miskov
13.01.2006., 23:11
Stariji muškarci su bolji ljubavnici i imaju manje problema s potencijom nego njihovi mlađi konkurenti, a 'muška menopauza' je mit koji je nametnula farmaceutska industrija kako bi prodavala svoje proizvode.

"Stariji muškarci duže zadržavaju erekciju, duže im treba da dožive orgazam pa tako mogu bolje zadovoljiti ženu. Seksualna aktivnost zaista slabi s godinama, ali kvaliteta bi trebala rasti"

berem meni a vama

[/QUOTE]
Al imas teme.Prvo ono sa ljubavnicom,pa sad ovo sa matorcem.Imas neki problem,pa ovde zelis da nadjes utehu i neko opravdanje.Ali nesto mi se cini da ne nalazis ni od muske,ni od zenske populacije:grin:

bobba
13.01.2006., 23:29
[QUOTE=Bad_Wolf]Tuzila se sa njegovim sinovima za oko 300 000 000 dolara i neki kusur, ako me secanje ne vara (An Nicol Smith)

.da to je ona
ne vara te secanje
ali ona tvrdi za njega da je bio bas nestasan ;)

bobba
13.01.2006., 23:31
[QUOTE=miskov]

jok bre miskov
ja nemam nikakav problem

samo postiram teme
a ti ako hoces odgovori ili ne ;)

zelenooka
13.01.2006., 23:32
Šta znači stariji?

Koliko stariji?

Jesu li muškarci od 35-40 godina stariji ili oni od 90?

A ako pričamo o ovima od 90, onda ova koka definitivno L U P E T A ...:roll:

sinnke
13.01.2006., 23:34
Dobri su svi koji imaju love.

zelenooka
13.01.2006., 23:36
Dobri su svi koji imaju love.

A naročito oni kojima je očekivani životni vek ispod pet godina.

feles
14.01.2006., 00:25
slazem se. ako je muskarac u nekim pristojnim godinama, tj. da ima manje od 45. vremenom iskustvo raste, a potencija opada. tako je to. verujem da se ona devojcica izuzetno zabavlja sa svoji 90 - ogodisnjakom odma' svrsi cim zaviri u cekovnu knjizicu...8)

lujka
14.01.2006., 00:44
tvrdim iskustveno da nisu....sorry

Copy_Cat
14.01.2006., 00:55
Ja isto mislim da su stariji muskarci bolji u krevetu, imaju vise iskustva i nisu nestrpljivi, posvecuju devojci vise paznje, dok ovi mladji, od 20 tak godina udju, izadju i gotovo.

AntunTun
14.01.2006., 01:09
ahaha sigurno se udala zbog super sexa...ahaha do yaya...

lozhe te bore i smezhurava kozha?...ko papir...heee...pege su ql...

ma da...stariji su super...samo da nisu onaj ogroman deo koji pusti stomake i ide po slavama...heee ti bi nekog klunija jel?...c c c...bajkovito...

gospodarica indeed...lol

Bad_Wolf
14.01.2006., 02:06
Alo, covek je umro - pa sudILI su se za nasledstvo...

Aleksej_BASO
14.01.2006., 02:08
http://img.iskon.hr/kl/2002/03/18/0002027v.jpghttp://img.iskon.hr/gl/p.gifOva koka je bila udata za "decaka" od 90 godina

berem meni a vama

A joj ala si sada lupila, i ostala ziva.....

Kako mozes da izvalis takvcu glupost?

Samo se nezrele klinke loze na starije zbog kesha i mita o "iskustvu" dovoljna je JEDNA prava dugacka veza od 2-3 godine da muskarac nauci 90% sexulane umetnosti. To znaci da on mze da ima i 25 za to.... A kta i dalje tvrda ko kamen....

I Slavica Ekleston voli decaka od 90 godina, ej bre da se ne lazemo.....

Samo zena moze sa godinama da bude bolje u sexu, ali i to je ograniceno do 40 i neke i jako tesno povezano sa izgledom (znaci mora da i dalje dobro izgleda) i najvise jako individulano.

Opet zasto klinke vole starije?

Zato sto stariji kresnu 2-3 piuta i gotovo, a one u principu ne zele kesh, pa im dobro dodje. Bolje nego sa mnom koji kresne 5 puta i jos trazim jos. Pa normalno da ce joj biti bolji matorac... Jos ako ima kesha......

Ej bre nemojmo biti naivni......

Nemir
14.01.2006., 12:32
Stariji su iskusniji aliiiiiiii do koje granice???Kod mnogih pocinje od nekog doba da uopste ne funkcionise :D A to sto cure hvataju 90 godisnjake nije bilo koga,no je izbor bio po dzepu.

Petar_Pan
14.01.2006., 12:39
Stariji su iskusniji aliiiiiiii do koje granice???Kod mnogih pocinje od nekog doba da uopste ne funkcionise :D A to sto cure hvataju 90 godisnjake nije bilo koga,no je izbor bio po dzepu.
Da ne kuckam...

Treba promeniti vise njih da bi se steklo neko iskustvo i znanje... Mada je i to opet jako individualno... Gledao sam matorce koji veze sa sexom nemaju... Za vodjenje ljubavi su potrebni i neki psihicki kvaliteti...

PLESsitnihDEMONA
14.01.2006., 15:37
Ja nikada nisma bio sa starim muskarcem. A ni sa mladjim...sta da kazem ondaK?! :lol: :lol:

GalebDzonatan
14.01.2006., 15:44
aaa, zato se Gete zenio u svojoj 75-oj :)

bobba
14.01.2006., 18:00
meni su ozbiljno bolji oni koji su stariji od mene
ako musko ima 33 - 37g za mene je idealan muskarac za sve
ne samo za sex vec bas za sve
to mi bas inponira u svakom pogledu

ne znam zasto ste pogresno razumeli pitanje ili sto ste se uhvatili za tu sliku koju sam postirala (sala je sala zar ne) ;)

zar je strasno pitati koji tip muskaraca zene ovde vole

neke vole mladje od sebe a neke opet starije , bas kao i ja

bobba
14.01.2006., 18:01
PLESsitnihDEMONA[/b]]Ja nikada nisma bio sa starim muskarcem. A ni sa mladjim...sta da kazem ondaK?! :lol: :lol:

hahaha to ti verujem ;)

Lucky Luck
14.01.2006., 19:32
Evo i ja da lupim neshto na ovako lepu temu, chini mi se dovoljno interesantna. U akrobatske sposobnosti jednog devedesetogodishnjaka sumnjam, stvarno sumnjam, ali takodje i u ljubavnichke veshtine jednog osamnestogodishnjaka. Do odredjene starosti se po mom skromnom mishljenju kvalietei mushkarca poboljshavaju, postizu zenit a onda polako opadaju. Kada ce koga ta sreca da zadesi, je rekao bih dosta individualna stvar.

Lucky Luck
14.01.2006., 19:34
Da ne kuckam...

Treba promeniti vise njih da bi se steklo neko iskustvo i znanje... Mada je i to opet jako individualno... Gledao sam matorce koji veze sa sexom nemaju... Za vodjenje ljubavi su potrebni i neki psihicki kvaliteti...

Iskustvom i znanjem na kraju krajeva menjash sebe.

shtiklica
14.01.2006., 19:40
Stariji muskarci , pa sad ,obicno me godine ne interesuju...

Shiwa
14.01.2006., 22:56

berem meni a vama

Owa se koka udala zbog para a ne zbog sexa .......znala je ona odmah da joj ga on nece moci stawit a ako mu ona bude mijenjala pelene da ce joj on ostawit bogatstwo.......nije ni ona luda.......s tim da je sa strane imala mladje yebace.......nije luda ali je odwratna......eto......a mislim da stariji tipowi nisu nista bolji od mladjih

Samantha Jouns
14.01.2006., 23:14
ma najbolji su ovi od 30-37 godine,.....obozavam ih,....8) 8) 8) 8)

CaLiMeRo
14.01.2006., 23:51

Jedno je STARAC, jedno je STARIJI MUŠKARAC, a jedno je STARIJI OD MENE... Make up your mind, pa postavi temu. :D
Uzgred, koliko ti imaš godina?

P.S. Za mene su bili najbolji jedan 1966. godište, i jedan 1974. Dakle, nema veze...

Shiwa
15.01.2006., 00:07
meni je majbolji jedan 82......tako

Psihologue
15.01.2006., 00:11
@ SAMANTHA JONES
@ CALIMERO
@ SHIVA

Devojke godine nisu bitne...ako celu igru vi vodite.

Shiwa
15.01.2006., 00:15
@ SAMANTHA JONES
@ CALIMERO
@ SHIVA

Pa to ja mislim od uwijek.....zato i kazem da izmedju starijih i mladjih bas i nema razlike......treba imati maste i kreatiwnosti a ne sad neke godine...... ;)

CaLiMeRo
15.01.2006., 00:23
Godine su bitne... mislim, opseg godina je za mene plus 5 i minus 3 max.
A igre ne igram. To je čisto gubljenje vremena.

Aleksej_BASO
15.01.2006., 00:27
to mi bas inponira u svakom pogledu

ne znam zasto ste pogresno razumeli pitanje ili sto ste se uhvatili za tu sliku koju sam postirala (sala je sala zar ne) ;)

zar je strasno pitati koji tip muskaraca zene ovde vole

neke vole mladje od sebe a neke opet starije , bas kao i ja

To je samo zato sto nemas pojma o dobrom sexu...

Aleksej_BASO
15.01.2006., 00:28

Zaista ne verujem da tako mislis. :-?

Aleksej_BASO
15.01.2006., 00:29
Jedno je STARAC, jedno je STARIJI MUŠKARAC, a jedno je STARIJI OD MENE... Make up your mind, pa postavi temu. :D
Uzgred, koliko ti imaš godina?

P.S. Za mene su bili najbolji jedan 1966. godište, i jedan 1974. Dakle, nema veze...

Znas kako se kaze, za dobru svinju nema losih pomija! :D

CaLiMeRo
15.01.2006., 00:33
Znas kako se kaze, za dobru svinju nema losih pomija! :D
Ja - dobra svinja?:D
He, i jesam, u kineskom horoskopu. 8-)

P.S. Imaš retko odvratan avatar.

Bad_Wolf
15.01.2006., 00:43

Za tebe sam u penziji... Smrc...

zelenooka
15.01.2006., 00:47
Zaista ne verujem da tako mislis. :-?

Pa što se ti sekiraš zbog toga? :-D
Te godine su tek pred tobom. ;-)

marlon
15.01.2006., 00:48
Ja nikada nisma bio sa starim muskarcem. A ni sa mladjim...sta da kazem ondaK?! :lol: :lol:
Imas one Kineze tamo od 9 banki sto rade kate ceo dan po parkovima, probaj pa nam javi :D

marlon
15.01.2006., 00:49
I mi vas.... :D:D:D

Aleksej_BASO
15.01.2006., 04:42
Pa što se ti sekiraš zbog toga? :-D
Te godine su tek pred tobom. ;-)

Pa i ne sekiram se bar kada si ti u pitanju.

Znam da si ti pametna devojcica, i da znas sta valja.

Aleksej_BASO
15.01.2006., 04:45
Ja - dobra svinja?:D
He, i jesam, u kineskom horoskopu. 8-)

P.S. Imaš retko odvratan avatar.

Hehe pa tako se kaze! :)

A znam za avatar, hvala, jako sam se trudio da bude sto odvratniji, drago mi je da sam uspeo.

angel's_breath
15.01.2006., 06:59
U redu je da su stariji bolji, ali u tu grupu starijih nikako ne podrazumevam starce and pezionere. Odoste ljudi u krajnost!

Gazdarica
15.01.2006., 12:02
Generalno, vise mi odgovaraju iskusniji muskarci, koji su obicno stariji od 30 godina... Iskustvo koje su s godinama stekli, ogleda se u svemu: u samom pristupu seksu i seksualnosti, u tehnici, u igri, u masti...
Mladji&neiskusniji vise idu na snagu i sirovo pumpanje... Jasno, moze i to ponekad da prija, ali ne kao dominantan oblik seksualnog odnosa...
E sad, ima i mladjih a iskusnih, kao i starijih, a neiskusnih... U tom slucaju, biram ove mladje...
Da rezimiram, bitno mi je iskustvo, a ne godine, ali ono obicno ide jedno s drugim...

Aleksej_BASO
15.01.2006., 13:01
Generalno, vise mi odgovaraju iskusniji muskarci, koji su obicno stariji od 30 godina... Iskustvo koje su s godinama stekli, ogleda se u svemu: u samom pristupu seksu i seksualnosti, u tehnici, u igri, u masti...
Mladji&neiskusniji vise idu na snagu i sirovo pumpanje... Jasno, moze i to ponekad da prija, ali ne kao dominantan oblik seksualnog odnosa...
E sad, ima i mladjih a iskusnih, kao i starijih, a neiskusnih... U tom slucaju, biram ove mladje...
Da rezimiram, bitno mi je iskustvo, a ne godine, ali ono obicno ide jedno s drugim...

NE mora da bude.... Moze muskarac da ima manje od 30, kao ja npr, i zna lepo da yebava a ne kako ti kazes samo sirovo pumpanje....

Kad bi (hipoteticki) mene probala, promenila bi misljenje...

Gazdarica
15.01.2006., 13:02
Ja sam i napisala da ne mora da bude pravilo... ;)

Aleksej_BASO
15.01.2006., 13:06
i to sto kazes....

istrazivach
15.01.2006., 22:00
Iskustvo chini chuda.....