PDA

Vidi punu verziju : ДА ЛИ ЋЕ САНЏАК ТРАЖИТИ САМОСТАЛНОС?

JFront
13.01.2006., 04:03
Што се мене тиче небих волео али по реакцијама из Н.Пазара...мислим да су ближи Федерацији са Босном него да наставе живети у заједници са србима..наравно пре тога иде аутономија!!! :evil:

paola
13.01.2006., 07:33
Којом Босном? Чијом Босном? Како уређеном Босном? Колико ће Босна још постојати? Која аутономија на српској земљи са српским народом исламске вероисповести? Што Турци Помаци у Бугарској не траже аутонимију? Када су то покушали, браћа Бугари су им једносмерно отворили границе према Турској и лепо испратили међу остале балије. Новине пишу: мање лепо, али резултат је исти. Остали су се, или вратили прадедовској вери, православној, или остали да живе као мањински Турци у Бугарској. Ти бугарски Турци су поносно бранили боје своје државе на спортском пољу и многи рвачи постали прваци света, али као Бугари! Зато, УПАМЕТ СЕ српске потурице! Не палите комшијско сено, јер ће и ваше изгорети! Нажалост, тада страдају многи недужни, али у у пожару уз суву траву изгори и сирива!

mile kuronjic
14.01.2006., 13:15
Bosna i Hercegovina je nezavisna drzava a Sandzak se nalazi polovinom u Srbiji a pola u Crnoj Gori.
Bosnjaci muslimani ce sigurno traziti autonomiju jer im to pripada.Poslije II svjetskog rata Sandzak je htio da bude republika ali velikosrpska politike je to sprecila.Prema neka vam bude jasno da ce Bosnjaci muslimani traziti ono sto im pripada jer ovo Bosnjacka zemlja.

triglav-yu
20.01.2006., 19:34
paola toliko si naivna i cudim se kako sama sebi verujes u ovo sto pises. pomaci a naravno i turci kao bugarski drzavljami imaju takvu slobodu i pravo na glas da sve nacijonalne manjine u srbiju mogu da mastaju i pozele takvu slobodu. i zato veliki broj drzavljana srbije i njenih nacijonalnih manjina mole se za drzavljanstvo bugara. hajde budi realna i priznaj da i ti si u tom spisku nezadovoljnih srpkinja [srba].draga moja vremena se menjaju, ljudi postaju pametniji i modernizuju se pa cak i turci koje nevolis ti siguran sam moderniji su od tebe i slicnih tebi.opameti se jer se srbija suzava....takvi smo mi srbi zato nas i svrbi.?????.dokle?????.

AntunTun
20.01.2006., 19:49
pa nem pojma to za bih...al da sam u novom pazaru definitivno bi trazhio da se otcepimo...mislim bg pravi sportsq halu za ne znam koje pare...spc naplatjuje 8din po poshtanskoj markici za izgradnju hrama s savi...a u pazaru 90% mladih ne radi...heroin nema u evropi jeftiniji...opshta propast...crno bez belog...i onda dodjesh na forum...na novi pazar...i vidish temu "poklatjemo muslimane"...koja je obrisana (fala lilu)...naravnod da treba da se otcepe...cela jbna srbija treba da se isparcha...shto bugarskoj shto madjarskoj...ono malo shto ostane mozhe sve u bg da se smesti...da se moli u najvetjem hramu na balkanu...da slusha muziq u modernoj hali...pu jbm ti narod stoq

Архангел
22.01.2006., 23:24
Bosna i Hercegovina je nezavisna drzava a Sandzak se nalazi polovinom u Srbiji a pola u Crnoj Gori.
Bosnjaci muslimani ce sigurno traziti autonomiju jer im to pripada.Poslije II svjetskog rata Sandzak je htio da bude republika ali velikosrpska politike je to sprecila.Prema neka vam bude jasno da ce Bosnjaci muslimani traziti ono sto im pripada jer ovo Bosnjacka zemlja.

Mile Kurajberu stari...Malo li je krvi prosuto? Ožedneo si, vampirčino stara?

p.s. Stvarno misliš da na ovakav način činiš uslugu muslimanima-Bošnjacima?

Архангел
22.01.2006., 23:27
pa nem pojma to za bih...al da sam u novom pazaru definitivno bi trazhio da se otcepimo...mislim bg pravi sportsq halu za ne znam koje pare...spc naplatjuje 8din po poshtanskoj markici za izgradnju hrama s savi...a u pazaru 90% mladih ne radi...heroin nema u evropi jeftiniji...opshta propast...crno bez belog...i onda dodjesh na forum...na novi pazar...i vidish temu "poklatjemo muslimane"...koja je obrisana (fala lilu)...naravnod da treba da se otcepe...cela jbna srbija treba da se isparcha...shto bugarskoj shto madjarskoj...ono malo shto ostane mozhe sve u bg da se smesti...da se moli u najvetjem hramu na balkanu...da slusha muziq u modernoj hali...pu jbm ti narod stoq

Nisi još iznervirao moderatora...Moraćeš to malo bolje, umeš ti, umeš...

Pesterac
25.01.2006., 21:11
Sandzak definitivno nece traziti niti samostalnost niti bilo kakav oblik autonomije, ne zato sto nema potrebe za tim ili zato sto ne postoji istorijsko utemeljenje za takve zahteve, vec jednostavno zbog toga sto u Sandzaku ne postoji dobronamerna i politicki zrela organizacija, stranka ili institucija koja bi to pokrenula.

bobanms
28.01.2006., 11:11
MIRIS BARUTA BAS JE NEKOM U NOZDRVAMA .
Alo ljudi okanite se gluposti .
Pamet u glavu gledajte od cega ce da se zivi i zaradjuje malo li je bilo gluposti .

AntunTun
28.01.2006., 11:42
Nisi još iznervirao moderatora...Moraćeš to malo bolje, umeš ti, umeš...

ahha slino...

Архангел
29.01.2006., 03:08
ahha slino...

Хвала на лепим речима. И ја теби желим све најбоље...

п.с. Леп ти аватар...Шта каже нечастиви, 'оће л' оно бит' рата?

AntunTun
29.01.2006., 10:50
paaa slino...nazhalost to u mojemu avataru nije to shto ti mislish...naime ovo je ono kad su ljudi gluvo nemi pa kao imaju znakove...ovo je znak al nije za satanu...za njega je sa uvuchenim palcem...al kao nije ni bitno poshto mi nisi preterano simpatichan pa zhivi u zabludi ko te yebe...

veKsla
29.01.2006., 22:25
velikosrpska politika posle II svetskog rata moronu jedan čitaj malo

AntunTun
29.01.2006., 23:44
de si vexlo srbine...brate moj...odi da te pljasnem po ramenu te pochastim domatjom iz dragacheva...serem ti mi nisi brat jer je nebitno koje se nacionalnosti il religije ako si budak-budak si...

prof.Okultis
07.02.2006., 20:59
Ko god hoće neka uzima . Srbija se sada deli , naravno , silom prilika. Ali ko god nije uzeo fiskalni račun i potvrdu da je nešto kupio smatra će se da je oteo.A pošto Srbija nije bila nikad na prodaju logičan je zaključak da će za pravna lica ali i za fizička kazne biti mnooooogo velike.Naravno doći će i do zatvaranja njihovih "radnji" do daljneg.....

Архангел
10.02.2006., 03:13
paaa slino...nazhalost to u mojemu avataru nije to shto ti mislish...naime ovo je ono kad su ljudi gluvo nemi pa kao imaju znakove...ovo je znak al nije za satanu...za njega je sa uvuchenim palcem...al kao nije ni bitno poshto mi nisi preterano simpatichan pa zhivi u zabludi ko te yebe...

Аааа, је ли, слино! Па, онда, 'ебем те глува!

http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_6_1.gif

AntunTun
12.02.2006., 02:38
jbga...nekom uzet sluh...nekom mozak...shta da se radi

prof.Okultis
17.02.2006., 21:10
Antune sada ličiš na one pilote koji su komandovali avionom u Njujorku. Da li znaš da letiš i ako ne znaš pa kakav si ti onda ...

Архангел
25.02.2006., 02:41
Antune sada ličiš na one pilote koji su komandovali avionom u Njujorku. Da li znaš da letiš i ako ne znaš pa kakav si ti onda ...

...ljetač ? Možda samo zna da umesi ljeba i bakljavi, aviNJoni su čuuudoooo...