Vidi punu verziju : KOSOVSKA MITROVICA
Strawberry1981
12.01.2006., 18:37
Svako od vas ima pravo na misljenje, ali molim vas, bez svadje i medjusobnog vredjanja...koliko god je to moguce!
Strawberry1981
12.01.2006., 18:40
Da li vi koji ste iz Beograda ili nekog drugog grada iz Srbije znate kako se uopste zivi na Kosovu, u Kosovskoj Mitrovici, i kako nam je ovde? Svi vi slusate price sa TV-a, a velika vecina vas ne bi imala hrabrosti da sada dodje u Mitrovicu i vidi kako je ovde ustvari.
Da li vi koji ste iz Beograda ili nekog drugog grada iz Srbije znate kako se uopste zivi na Kosovu, u Kosovskoj Mitrovici, i kako nam je ovde? Svi vi slusate price sa TV-a, a velika vecina vas ne bi imala hrabrosti da sada dodje u Mitrovicu i vidi kako je ovde ustvari.
u nortnu stranu KM je okuplilli su cella shkavellska mafia
Strawberry1981
12.01.2006., 22:45
Stvarno? Ne kaze se nortna, nego Severna!
Stvarno? Ne kaze se nortna, nego Severna!
severna strana,anarkija
Strawberry1981
12.01.2006., 23:03
severna strana,anarkija
A jel dolazis ti na Severnu stranu? I zasto si tako neprijateljski nastrojen prema svima?
A jel dolazis ti na Severnu stranu? I zasto si tako neprijateljski nastrojen prema svima?
dolazim svaki drugi mesec,kad dogjem iz beligrada,i tu sva shta ima u severnu stranu shkavellskog mafie ,od oruzhja svih vrsta pa do droga sexa falsifikacije i shta ja ne znam
шта бре трипујеш о Бегишу шипетар си ти нормалан какве су то илузије па погледај исп на којем си хахахахх знаш шта се десило са последњим шипом што сам га срео хехеххх ајдд видимо се ускоро на Космету шипетарски гмизавци
шта бре трипујеш о Бегишу шипетар си ти нормалан какве су то илузије па погледај исп на којем си хахахахх знаш шта се десило са последњим шипом што сам га срео хехеххх ајдд видимо се ускоро на Космету шипетарски гмизавци
hoqesh u krevet jedno tomehawk dirigano bombu is svemira da ti shalem,sovom gllavom tezhish josh drugim poshtovanim shkavellima zhivot u ND Kosova
Јел ово дејство осиромашеног ураниума ил све оријент шиптарско турске лабрње оволко трипују? ал лепо си ме насмејо раџо хахахаххх
Strawberry1981
13.01.2006., 19:45
dolazim svaki drugi mesec,kad dogjem iz beligrada,i tu sva shta ima u severnu stranu shkavellskog mafie ,od oruzhja svih vrsta pa do droga sexa falsifikacije i shta ja ne znam
Dobro, bre.... jel ti moras na sve sto se napise ovde da udaris svoj pecat i kazes nesto sto nema nimalo veze sa mozgom? Mozes li da nam objasnis zasto si takav? Ja sam sigurna da se ti druzis sa Srbima i da si u svakodnevnom kontaktu sa Srbima a sa druge strane pljujes po Srbima kao da su ti celu familiju poubijali! Daj smiri hormone malo! Ne valja da se ponasas tako!
Sa druge strane, moram da ti kazem i ovo. Tamo gde ti zivis, nebitno koji je grad u pitanju, nema oruzja, droge, mafije? Ajde molim te, ja zivim na Kosovu i sve odlicno znam. Nemoj da se pravis da si ti sad neki patriota ili tako nesto jer oca i majku bi prodao kad bi mogao da budes Amerikanac! U to sam apsolutno sigurna jer znam X takvih slucajeva kao sto si ti! Bolje ti je da izigravas frajera na nekom dugom mestu!
ja ne mislim da se ponasham loshe,bez obzira shto me provociraju ovi dva qetnika(jfront i kojote) da u ova doba tehnologije vrshilli su masivna ubojstva astime samo su srushilli samo svoju drzhavu,i ja ako se udruzhim sa srbima ne znaqi da sam izdajnik jer ja znam kojim tipovima da se udruzhim jer jasam albanac i pravi za veru i sa krvom i sa bogom sam samo albanac i nishta vishe ,u moju krv u moju veru nema mesta za mrzhnju i ubistva,ja ne mogu da ubijem zhene ,stare lude i dete,alli ne mogu da ih vidim ni ratne zloqince shto nisu nishta vishe nego ratni profiteri,i volio bi da se usudi i da dobiju zasluzhnu kaznu,(alli ne u hagu da shalu millosheviqa nego u guantanamo),i shto se tiqe severne strane MK,tako je celli balkan u stvari
Јел ово дејство осиромашеног ураниума ил све оријент шиптарско турске лабрње оволко трипују? ал лепо си ме насмејо раџо хахахаххх
promeni gllavu shkavelle jer kad ti dogje raketa neqesh da znash od kakvo materiala je
А, што се тиче Милошевића, Аркана и осталих Срба, који су часно бранили српство, бар као ваш Змија и остали, мислим да нису завршили посао! Требало је змији дефинитивно разбити главу, па макар по цену садашње судбине Ирака. Не би вас било више на овим просторима, ни у Мкедонији. Требало је опет запалити Балкан! Не би нам било лако, а када је Србима било лако када бране своје? Амери би се повукли, вас би насанкали да кренете живом силом на Србе и ту би био ваш Ватерло. Овако, морамо мало заобилазно до циља, али доћићемо, ипак! Никада Космет неће бити ваш. Нико од званичних српских политичара неће стиснути петљу да потпише продају Космета, јер ће проћи као Ђинђић. А геополитичка ситуација се убрзано мења у свету. Ми ћемо стрпљиво чекати одсудни час, али, тврдим да вам ни синови, а камо ли унуци неће дочекати да живе на Космету. Шиптари су старе пиз*е! Само су јаки уз јаке! Слушао сам многе Србе са Космета који су причали да је један Србин улетао у групу Шиптара и они би се разбежали као пиз*е. Нападате нам децу и нејач. То се не заборавља, као ни што Срби неће Милошевићу заборавити кукавичлук!
pa paola vi ste zloqinaqka nacija ,od zloqinca svaki pametan i kulturan qovek bezhi,i vi ste mnogi junaci mi bez oruzhja a vi do tenkova,lako vam bio vama ,alli kad doshlla bozhovinska silla USA,kao ptice ste pobeglli,a shto se tiqe Kosova me seqash u jednu pesmu drim drim drim,(illi na original dream na shkavellski sonjavaj),i isto se smijem jer ste smeshni i me seqate isto jednu bajku shto se dogodio smagaracom,magarca je uhvatio vuk i poqeo da ga jede,kad je sve skroz pojedeo vuk magaraca,magarac se molli boga da je suenju,hahhhaaaa,pa vi uzhu shkiniju do 2030 neqe da postoji i pusti smeshavne vicove sa tvoju shkiniju,vi suenjate da ste pokraj nama ¨shiptara¨kako nam zovete,i ti paolla nemoj da se pridruzhish ovim ciganima jfronta i kojote ratnim profiterima shto sa svoj personalni interes napravilli shkiniju uzhe nego shto je bio
хехеххе главна особина ових шипетара је да пребацују своје "врлине", карактеристике и спецификације на друге. јели бре измете кад ћеш у џамију.. време је мајку му..
Поздравио те рођа
http://img68.imageshack.us/img68/4061/shqiptarjpg9hw.jpg
ja sam albanac imam svoju veru albansku alli ne smeta mi gjamija,ugjem u crkvu isto ne smeta mi crkva ni ortodoksna ni katoliqna,ugjem u sinagoge,bio sam dugo vreme budista,sve vere koju zhivu u moju dragu drzhavu Kosovu svaka qast za mene ,crkni qetniqe bezvere,sbog toga shto ne verujesh u boga ,bog te kaznio 24 marta 1999 do 11 juna 1999,i ako idesh dale tako 2030 bit qesh sbrisan sovog planeta
јели измет османе кад ти кажем, у азербејџану ћеш се осећати као код куће хехе
ismete osmanovski gjei ar si ti,mnogo se vezhish sa azerbejgjanom,idi vidi tvoju kolevku
па шипетари су и дан данас азери јел тако измет османе
ja sam Tafil,i ti kai si an qaveja kurafte majka ani bull ciganqiqu
ајде турчине иди да олижеш оџи време је
kojote albanac nikad nije bio u dobrim odnosima sa turcima i neznam i nemogu da razumem zasto?povezujes ovog siptara sa turcima i azerbejdjancima kada si ti blizi njima hajde budi dobar pa priznaj.
азербејђанцима? хехехеххх
па наравно нисам ваљда курде заборавио да поменем? е, они су шипетарима најближи
daleko lutas na istok siptari su blizi srbima nego azerbejgjancima aaaa sta kazes
хехехехх разне ћеш оријент шипетарске трипове да видиш овде хахаххх
шипетари итекако вуку на исток a и много источније хехехехх
ево, слика говори више од хиљаду речи
http://img489.imageshack.us/img489/6411/macedonia98jn.jpg
шипетари или азери хехехехехехххх
tvoja majka te rodio kon nekog turka illa nekog kaukaza shkavelle kojote,,jer svaku drugu req ne znash samo turci kaukazi,eeeh albanstvo danas znaqi,qoveqanstvo,buduqnost i jaqina,shkavella i shkiniju ne zna niko u svetu
хахахахх јел тако измет османе хехехехехехехх
ja sam Tafil pidhi i sames qi ja qin kojotes nanen
ти си измет то немораш да ми објашњаваш осећа се бре на километар јел тако измет османе хехехехх
ponovo spominjes tursku rec IZMET-tu jadan
ja sam Tafil pidhi i sames qi ja qin kojotes nanen
hahahaha
kacamak
21.01.2006., 02:59
***** ces siptare videti kada se digne srbija.Dva miliona je dosta ljudi za jedan dan, kad podelim pet miliona sposobnih i hrabrih srpskih ratnika na 300 000 siptarskih kurvi izracunaj koliko cemo puta posle vas tucati vase zene.
kacamak
21.01.2006., 03:00
Srbija se polako dize,narod vidi da od politicara nema vajde zato smo i poceli da se organizujemo i naoruzavamao.A vi siptari kupite arijel pa kad operete kapice da vas snajper bolje vidi.
jurish ciganskoshkavellska stoka jurish sgllavom u zidu,qini mi se da ste zaboravilli 24 marta
kacamak
22.01.2006., 10:39
Samo ovog puta nece biti 24.03 samo na kosovu vec i u srbiji samo ce scenario biti malo drugaciji.Pa mi terazije odavno imamo samo vidim da odavno uze nismo koristili.
gormilo
17.02.2006., 07:55
Apply for the Green Card today (USA) United States of Albania.
Ti eshte Croat ose Boshnjakut !
shta brlesh okultis idu u Beratu illi Elbasanu i tamo nauqi pravi albanski,ovako treba da pishesh ju jeni kroat ose boshnjak
siptaru ima da ti nabijemo glavu na kolac bar da bude po turskom obicaju!!! Da nekazu da si umro na srpski nacin!!!! ebem li ti pleme i seme siptarsko!!!!
samo napred hajvanska ciganqiqkashkavellska pleme samo napred sgllavom u zidu
prof.Okultis
17.02.2006., 22:39
Bravo Tafile na tvom šiptarskom tamo ćeš i ti da odeš u Elbasan i tamo ćeš da ostaneš kada te sa Kosova oteramo.Tamo ćeš da nastaviš i bulju da pereš rukom i vodom jer za Srbiju nisi a pogotovo za Evropu . Tamo ti je i mesto jer te tamo tvoji šiptari i čekaju da te nauče da pričaš šiptarski pošto to nisi smeo ranije , mišu ...
gormilo
18.02.2006., 13:01
Ja sam ti Okultise nocna mora najgora.
O Tafil jarani jem ta hanksha zemren. Me knaqe more burre. Qashtu qij nanen shkaut.
o gormill ketyne shkive te Kosoves me vin te puna ne beodrad zemo zemo, po nanen sjav qi,i njeki shkelma e me ba me bertit i mysin keta shkiet e tjere te beogradit ,si ba hesap kush msa magjupt
prof.Okultis
19.02.2006., 23:59
I ti tafile i ti gormilo da mi pijete tashak-sarmu ..............
prof.Okultis
20.02.2006., 00:03
KARAQ QEMO ...........
ZHIVEO RAQAK............
gormilo
21.02.2006., 09:56
klince, pokushaj da zaradish za koji hleb umesta da potroshish koji cent shto imash na internet.
Zar si zaboravio? Ti si samo jedna bedna izbeglica.
klince, pokushaj da zaradish za koji hleb umesta da potroshish koji cent shto imash na internet.
Zar si zaboravio? Ti si samo jedna bedna izbeglica.
uhhhh! sad si predaleko otisao....nisani malo dole...hahhahaaa
gormilo
07.03.2006., 13:30
Gad qe uskoro da dobije od UNHCR-a Sega Mega Drive!!!!!!! eeeeee....samo se smej ti Sicky!!!
ZLI PORUCNIK
15.03.2006., 21:41
braco srbi vi koji ste jedini na poslednjoj liniji odbrane svete srpske zemlje! znajte da niste sami i da braca sa severa srbije su uza vas, nama nas nesto puno ali smo svi iskusni borci sa bivsih ratista! spremnismo koliko sutra da vam dodjemo u pomoc ako bude potrebno! znam da je tesko tamo dole ako bilo kako mozemo da vam pomognemo samo recite! ZA SRPSKU DECU KOSMETA ZA TO ZIVIMO!!!!
shto nisi se borio bre junaqe 99 godine ali si ostavio shkavellske dece u teshkoj situaciji
prof.Okultis
15.03.2006., 23:24
NOŽ , ŽICA , DRENICA ........
Psihologue
15.03.2006., 23:28
ко ће ми каже за ДОЊЕ КОРИЉЕ јел још увек са ове стране где су срби?
Dragi brate,nisam čitao sve postove na ovoj temi.Zaista nisam nikada bio u Kosovskoj Mitrovici.Ne plašim se i rado ću doći.
prof.Okultis
15.03.2006., 23:33
braco srbi vi koji ste jedini na poslednjoj liniji odbrane svete srpske zemlje! znajte da niste sami i da braca sa severa srbije su uza vas, nama nas nesto puno ali smo svi iskusni borci sa bivsih ratista! spremnismo koliko sutra da vam dodjemo u pomoc ako bude potrebno! znam da je tesko tamo dole ako bilo kako mozemo da vam pomognemo samo recite! ZA SRPSKU DECU KOSMETA ZA TO ZIVIMO!!!!
TAKO TI BOG POMOGAO BRATE....
samo izvolli jer neqe da te pomogne ni bog
ZLI PORUCNIK
15.03.2006., 23:52
KO SE NIJE BORIO! PITAJ MAMU DA LI ME SE SECA!
pitaj ti grobaru tvoju sestru illi majku jer ja ***** i radim u beogradu
ZLI PORUCNIK
16.03.2006., 00:02
pa i ja radim u beogradu a posao koji se bavim daje mi mogucnost da saznam i ko si ako stvarno radis u beogradu!
o grobaru jednu,ja ti kazhem ali kunem ti se ti qesh da budesh gubitnik,ne od mene nego od tvojih srba