Vidi punu verziju : SEX & THE CITY
Ko se slaze da je ovo najjaca serija na svetu!? Barem niko nije slep, copav, siromasan ili kuka na sav glas (kao sto nam serviraju u glupim latino serijama od kojih sam se izlecila)
daleko od toga.....
mnogo daleko od toga....
unknown
05.11.2003., 01:22
zasto? BAS JE COOL!
Slazem se da je dobra,ali za mene su jos uvek najjaci Friends-i :D
zzzzzvvvvvvviiiiiiiiizzzz
05.11.2003., 17:49
Ne mislim da je to najbolja serija sta vise osrednja je, podilazi ukusu americkih domacica i pruza im iluziju zivota "on the edge", dok prave brownies i seckaju kupone iz novina. Ljubav i seks su daleko od onoga sto se moze videti u toj seriji. Mislim da su sve tri junakinje tragicne, u svakom smislu. 8)
nisu tri vec cetiri junakinje! koliko si obavesten vidi se pa zato i nemoj da komentarises!
najgora
22.11.2003., 14:37
Ej, serija je stvarno mnogo dobra i ne znam kako sam zivela dok nisu poceli opet da je pustaju... Jos samo d apocnu sa Ally McBeal :D
britgirl
23.11.2003., 22:31
super je
Alexandra9
23.11.2003., 22:37
delom zanimljiva serija, ali me nerviraju neprestani unutrasnji monolozi one glavne...
Ne mislim da je to najbolja serija sta vise osrednja je, podilazi ukusu americkih domacica i pruza im iluziju zivota "on the edge", dok prave brownies i seckaju kupone iz novina. Ljubav i seks su daleko od onoga sto se moze videti u toj seriji. Mislim da su sve tri junakinje tragicne, u svakom smislu. 8)
Apsolutno se slazem :lol:
Princeza
26.11.2003., 10:18
ima cetiri junakinje a ne tri... pratis li seruju?
Poenta jeste u tome da su zene u najboljim godinama, uspesne, a opet same sto je tragedija ovog vremena.
i sve je veoma realno i univerzalno bez obzira na to sto se desava u Njujorku i sto se seta Prada garderoba i Gucci cipelice... Tipovi ljudi koji setaju kroz seriju su univerzalni.
britgirl
27.11.2003., 00:08
Ko se slaze da je ovo najjaca serija na svetu!? Barem niko nije slep, copav, siromasan ili kuka na sav glas (kao sto nam serviraju u glupim latino serijama od kojih sam se izlecila)
ja se slazem!!!