PDA

Vidi punu verziju : Nas ili strani?

JaH_G|rL
06.06.2003., 21:08
Svi kazu da je nas hop bedna imitacija stranog...da li je to istina..ili je obrnuto ;)?

Stoorbak
06.06.2003., 22:30
Svi kazu da je nas hop bedna imitacija stranog...da li je to istina..ili je obrnuto ;)?

Pa zar nije dovoljno diskusija na temu hop-a????

JaH_G|rL
06.06.2003., 23:32
Pa jeste...ali kad je vec vecina za..taj zanr..ma sta ja znam...zatvorite ovu temu ako hocete ako ne.. onda odgovarajte!

die_happy85
07.06.2003., 11:43
Pa jeste...ali kad je vec vecina za..taj zanr..ma sta ja znam...zatvorite ovu temu ako hocete ako ne.. onda odgovarajte!
Pa smara bas zbog toga. Nije vise stvar u tome sta ko slusa. Ali sada bi mi bilo draze i da se otvori tema o klasicnoj muzici i da se diskutuje o Bach-u ili sto je neko naveo irsku muziku samo ne vise o hopu...

Stoorbak
07.06.2003., 11:51
Pa smara bas zbog toga. Nije vise stvar u tome sta ko slusa. Ali sada bi mi bilo draze i da se otvori tema o klasicnoj muzici i da se diskutuje o Bach-u ili sto je neko naveo irsku muziku samo ne vise o hopu...

A ti bi da diskutujesh o Bach-u, pa otvori temu, mada mislim da nece niko o tome da diskutuje jer svi se loze na HOP i ostalo :((
p0z

blackground
07.06.2003., 12:33
Stoorbache, znamo da si moderator, al mojne da si tako netolerantan prema drugim muzickim zanrovima...

Ako traze ljudi, zasto da se ne prica o hopu?

P.S. Secas se one reklame sa kravicom?
TO JE TOLERANCIJA!
;-)

die_happy85
07.06.2003., 13:08

A ti bi da diskutujesh o Bach-u, pa otvori temu, mada mislim da nece niko o tome da diskutuje jer svi se loze na HOP i ostalo :((
p0z
nisi me dobro shavtio. Necu ja da diskutujem o Bachu!!! Koga interesuje on? Salim se naravno :)))) samo me smara hop...

Stoorbak
07.06.2003., 14:08

p0z

Pa smara i mene :(
nisi me dobro shavtio. Necu ja da diskutujem o Bachu!!! Koga interesuje on? Salim se naravno :)))) samo me smara hop...

Stoorbak
07.06.2003., 14:11
Stoorbache, znamo da si moderator, al mojne da si tako netolerantan prema drugim muzickim zanrovima...

Ako traze ljudi, zasto da se ne prica o hopu?

P.S. Secas se one reklame sa kravicom?
TO JE TOLERANCIJA!
;-)

Ok to je tolerancija, al zar mora svaki napaljeni klinac da postavlja nove TOPIC-e o Eminemu!!! Pa daj covece tolerishite i vi nas malo!!!!!!!!

blackground
07.06.2003., 14:48
A gde si u ovom topic-u procitao nesto o Eminemu?

What tha f***?

Stoorbak
07.06.2003., 15:17
A gde si u ovom topic-u procitao nesto o Eminemu?

What tha f***?

Pa nisam video ali diskusija ide u tom f*** pravcu!!!

em3pac_iverson
20.01.2004., 21:50
Pa,jeste imitacija!Ma,ne sigurno oni imaitiraju ove nase nazovi "repere"!!!Svi pokusavaju da kopiraju americke crnce!Sad ce neko sigurno reci da je i eminem takav,ali on bar ima neki svoj stil ,a ne ko ovi nasi!!!!

SisaDaPimp
20.01.2004., 22:28
Obrnuto sigurno nije, a da je imitacija i to se ne moze reci jer u HHu ce uvek postojati slicnosti, kao i u drugim muzickim pravcima, kako tematika txtova, tako i samo predstavljanje istih, tako da ono ne vidim nikakvo kopiranje na nasoj sceni..

SisaDaPimp
20.01.2004., 22:29
Pa,jeste imitacija!Ma,ne sigurno oni imaitiraju ove nase nazovi "repere"!!!Svi pokusavaju da kopiraju americke crnce!Sad ce neko sigurno reci da je i eminem takav,ali on bar ima neki svoj stil ,a ne ko ovi nasi!!!!

A kakav stil ima Eminem??