PDA

Vidi punu verziju : Smor

mala vestica
10.01.2006., 16:09
Stvarno je smor o cemu pisete na ovom forumu.A ja sam iz Niksica.Dosta sam slusala na casovima istorije o takvim glupostima.Sta mislite koja je televizija koja se najvise ovdje gleda,radio koja se najvise slusa i in boja ove zime.Sta kazete da pricamo o nekim mnogo zanimljivim temama?Ok je,vi mozda volite o tome da pricate,ali ja stvarno ne mogu.Pa ako ocete odgovorite na ova pitanja,a ako necete boli me uvo,necu shvatiti licno........Nista licno,ne zamjerite,monekad malo flipnem....

soa
03.02.2006., 12:27
Pa neočekuješ valjda da ono što je tebi neinteresantno
bude neinteresantno i drugima...Pronađi sebi zabavu,nemoj to tražiti od drugih.

Nanny
28.02.2006., 20:46
Pa, znate kako...
Ja sam dosla na ovaj forum iz razloga sto sam rodom iz NK-a, zivela sam tu 3 godine, upoznala mnogo ljudi... i milion stvari me zanima... Ali ono sto se sad desava...
Poprilicno sam se razocarala sadrzajem ovog foruma...

anderba
07.03.2006., 02:13
I mene dosta smeta ovoliko nepotrebnih tema, koje nemaju veze sa nasim gradom. Mozda ce ti odje biti zanimljivije:

www.niksicgrad.com

http://www.cafemontenegro.com/forum/forumdisplay.php?f=18

Nanny
07.03.2006., 23:33
Hmmmmmmmm........ Nesto imam problema sa registrovanjem i sad se bas nerviram!!!
Hvala za pomoc!

paradizo
11.03.2006., 22:51
Stvarno je smor o cemu pisete na ovom forumu.A ja sam iz Niksica.Dosta sam slusala na casovima istorije o takvim glupostima.Sta mislite koja je televizija koja se najvise ovdje gleda,radio koja se najvise slusa i in boja ove zime.Sta kazete da pricamo o nekim mnogo zanimljivim temama?Ok je,vi mozda volite o tome da pricate,ali ja stvarno ne mogu.Pa ako ocete odgovorite na ova pitanja,a ako necete boli me uvo,necu shvatiti licno........Nista licno,ne zamjerite,monekad malo flipnem....

Vestice postavi neku temu, i ja ti odgovaram uvjek, inace ove televizije i radija ne slusam i ne gledam, a boja mislim da je bjela, ako se ne varam.