Vidi punu verziju : Smor
mala vestica
10.01.2006., 16:09
Stvarno je smor o cemu pisete na ovom forumu.A ja sam iz Niksica.Dosta sam slusala na casovima istorije o takvim glupostima.Sta mislite koja je televizija koja se najvise ovdje gleda,radio koja se najvise slusa i in boja ove zime.Sta kazete da pricamo o nekim mnogo zanimljivim temama?Ok je,vi mozda volite o tome da pricate,ali ja stvarno ne mogu.Pa ako ocete odgovorite na ova pitanja,a ako necete boli me uvo,necu shvatiti licno........Nista licno,ne zamjerite,monekad malo flipnem....
Pa neočekuješ valjda da ono što je tebi neinteresantno
bude neinteresantno i drugima...Pronađi sebi zabavu,nemoj to tražiti od drugih.
Pa, znate kako...
Ja sam dosla na ovaj forum iz razloga sto sam rodom iz NK-a, zivela sam tu 3 godine, upoznala mnogo ljudi... i milion stvari me zanima... Ali ono sto se sad desava...
Poprilicno sam se razocarala sadrzajem ovog foruma...
anderba
07.03.2006., 02:13
I mene dosta smeta ovoliko nepotrebnih tema, koje nemaju veze sa nasim gradom. Mozda ce ti odje biti zanimljivije:
www.niksicgrad.com
http://www.cafemontenegro.com/forum/forumdisplay.php?f=18
Hmmmmmmmm........ Nesto imam problema sa registrovanjem i sad se bas nerviram!!!
Hvala za pomoc!
paradizo
11.03.2006., 22:51
Stvarno je smor o cemu pisete na ovom forumu.A ja sam iz Niksica.Dosta sam slusala na casovima istorije o takvim glupostima.Sta mislite koja je televizija koja se najvise ovdje gleda,radio koja se najvise slusa i in boja ove zime.Sta kazete da pricamo o nekim mnogo zanimljivim temama?Ok je,vi mozda volite o tome da pricate,ali ja stvarno ne mogu.Pa ako ocete odgovorite na ova pitanja,a ako necete boli me uvo,necu shvatiti licno........Nista licno,ne zamjerite,monekad malo flipnem....
Vestice postavi neku temu, i ja ti odgovaram uvjek, inace ove televizije i radija ne slusam i ne gledam, a boja mislim da je bjela, ako se ne varam.