Vidi punu verziju : Harry Potter Fan Club
Harijeva sestra
03.11.2003., 11:28
Svi koji volite Harry Pottera prijavite se ovde,mozete slati svoje komentare o njemu i filmu,najnovije traceve o HP...........Mi cemo vam sa zadovoljstvom odgovarati na pitanja! :P :D
Barbara
03.11.2003., 11:32
Dobar vam je ovaj sajt.Da li si mu ti stvarno sestra?
Ako mozes posalji mi njegovu sliku? :D
Dobar vam je ovaj sajt.Da li si mu ti stvarno sestra?
Ako mozes posalji mi njegovu sliku? :D
Ne nisam mu sestra,zapravo sam mu neki dalji rod(mnogo dalji).Imam njegovu sliku samo mi ostavi tvoj e-mail,vazi?
meni je Harry strava glumac bas bih volela da ga vidim.Zanima me kada ce izaci treci deo filma.Mada je cetvrta knjiga bolja. :wink:
JESTE LI CITALI PETU KNJIGU?
TVRDICA MC TVRDI
03.11.2003., 22:14
CUO SAM DA DAMBLDOR UMIRE JELI ISTINA STA MISLITE
Harrijeva sestra
04.11.2003., 00:11
Pa Dambldor jeste umro u stvarnosti,dva dana posle prikazivanja filma u Beogradu,ali za knjigu neverujem.Ne umire u cetvrtom delu a peti cu uzeti sutra da citam.
Harrijeva sestra
04.11.2003., 00:14
Pa nisam citala peti deo ali uzecu ga sutra iz bibliotekepa cu ti reci.A ti?
Bliznakinja
07.11.2003., 10:55
Pa nisam citala peti deo ali uzecu ga sutra iz bibliotekepa cu ti reci.A ti?
:D Ja citam peti deo,pocetak je malo dosadan ali kako sve dalje odmices sve je zanimljiviji,i mislim da Dambldor ne umire.
e ovako damb ne umire vec sirijus u borbi sa smrtozderom.inace hermiona i ron postaju asistenti,voldemor pokusava da zaposedne harija a u skolu dolazi inkvizitor koji pokusava da izbaci nastavnike koji ne odgovaraju ministarstvu...pitajte sta vas interesuje.i jos nesto vazno hari se ljubi sa co.
Bliznakinja
07.11.2003., 15:01
e ovako damb ne umire vec sirijus u borbi sa smrtozderom.inace hermiona i ron postaju asistenti,voldemor pokusava da zaposedne harija a u skolu dolazi inkvizitor koji pokusava da izbaci nastavnike koji ne odgovaraju ministarstvu...pitajte sta vas interesuje.i jos nesto vazno hari se ljubi sa co.
Ako si hteo namerno da nam otkrijes sta se desava vec te je pretekla moja sestra.Kako cita knjigu samo mi podnosi izvestaj za svako poglavlje,iako ja zelim sama da procitam!!
dobro izvini.e kad bi samo nesto znala nesto krijem od tebe a nije vezano za knjigu.
Bliznakinja
07.11.2003., 15:22
dobro izvini.e kad bi samo nesto znala nesto krijem od tebe a nije vezano za knjigu.
E a da nije vezano za nadimak TWINS
ne.nego za... :oops: dobro jeste ali nemoj da se ljutis nisam to uradio da nerviram tebe vec courtney jer mi ide na zivce ali tebi je dobra pa necu o tome nesmem jos da te nerviram.ne ljuti se :(
Bliznakinja
07.11.2003., 15:33
ne.nego za... :oops: dobro jeste ali nemoj da se ljutis nisam to uradio da nerviram tebe vec courtney jer mi ide na zivce ali tebi je dobra pa necu o tome nesmem jos da te nerviram.ne ljuti se :(
Nemoj to vise da radis,molim te.Nisam ljuta,ne brini! :wink:
uh super kod tebe vise to necu nikad ali kod drugih...priroda ce pobediti.a evo i jedna informacija 6 knjiga ce se po najavama zvati hp i odbegli kentaur.
uh super kod tebe vise to necu nikad ali kod drugih...priroda ce pobediti.a evo i jedna informacija 6 knjiga ce se po najavama zvati hp i odbegli kentaur.
Bliznakinja
07.11.2003., 15:50
Hvala na informaciji!Da ne znas,mozda,kada ce da se ojave 3-ci deo filma?Jedva cekam da dodje u bioskope!!!! :D
Harrijeva sestra
07.11.2003., 15:52
Pa ovako Dambldor ne umire,to svi vec znamo,a sto se tice neven nebi da te vredjam ali ja sam napravila ovaj sajt tako da bih bila pozeljna da me pustis da ja njime rukovodim i olim te nema vredjanja. :wink:
dobro uredu ali tim tempom nece te nista saznati zato pustite mene da pomazem dok si ti u skoli i slicno pa i ja volim da nesto saznam
Harrijeva sestra
07.11.2003., 15:58
Dambldor ne umire to smo vec utvrdili.Hvala za obavestenje Bliznakinjo.Nadam se da ce mi se svideti peti deo.A sto se tice nevena molim te da mene pustis da rukovodim ovim sajtom,ipak ja sam ga stvorila(ako nekoga nesto interesuje treba da pita mene,uostalom netrebas da otkrivas temu knjige jer neki to ne zele).I molim te bez vredjanja. :wink:
Harrijeva sestra
07.11.2003., 16:03
Dobro ali kada sam ja tu nemoj,ipak je to moj sajt. :? :wink: Ako hoces mozemo da se dogovorimo da kada ja idem popodne u skolu ti pises,ili obrnuto.Sta mislis o tome?
Bliznakinja
07.11.2003., 16:08
Da li mozda Harijeva sestra zna kada ce doci 3-ci deo filma u bioskope???? :D Unapred HVALA!
Harrijeva sestra
07.11.2003., 20:46
Pa trebao bo da izadje 25.novembra ili decembra zavisi kada nama stize u nase boskope.Ali sam i cula da mozda stize tek 2004 tako da nista nije sigurno! :wink:
Harrijeva sestra
07.11.2003., 20:53
Za sve one koje zele da mozda kupe knjigu HP sve do treceg dela knjige kostaju po cetristo din. a cetvrti kosta osamsto,a peta 1400 din.
Harrijeva sestra
07.11.2003., 20:56
a svi koji zele njegove slike neka me kontaktiraju.Uvak sam tu! :wink:
epa evo da podpomognem sestru i izbacim temu na vrh strane kao sto sam rekao knjiga ce se najverovatnije zvati hp i odbegli kentaur i izgleda da ce govoriti o novom nastavniku predvidjanja kentauru i uzgred nevil postaje sve vazniji za tok knjige.a za sve koji zele slike harija neka ostave e-mail i sestra koja je zaista rod danielu ce vam ih poslati!!!
kao sto reko ovo je ok :!:
Lord_Voldemor
07.11.2003., 23:44
Oni koji vise cene mracnu stranu nek se pridruze Lordu Voldemoru kao smrtozderi. inace, svi ste ok (osim blatokrvnih) i sajt je ok.
:twisted:
Harrijeva sestra
08.11.2003., 00:09
Oni koji vise cene mracnu stranu nek se pridruze Lordu Voldemoru kao smrtozderi. inace, svi ste ok (osim blatokrvnih) i sajt je ok.
:twisted:
nadam se da ih neces sve povuci Voldemore! :wink: Uostalom Harry ti je pobegao zar ne? :) hvala sto mislis da je sajt cool. :D
epa evo da podpomognem sestru i izbacim temu na vrh strane kao sto sam rekao knjiga ce se najverovatnije zvati hp i odbegli kentaur i izgleda da ce govoriti o novom nastavniku predvidjanja kentauru i uzgred nevil postaje sve vazniji za tok knjige.a za sve koji zele slike harija neka ostave e-mail i sestra koja je zaista rod danielu ce vam ih poslati!!!
Hvala na tome neven vidis da smo dobri kao tim,zar ne? :wink: Ako hoces mozes mi i ti pisati nesto na e-mail.Idalje odgovaramo na vasa pitanja! :P
tvrdca mc tvrdi
08.11.2003., 00:39
ja sam cuo hp i POTRAGA ZA KENTAUROM? :?:
dobro vec znamo kako se zove ali zna li neko mesto o toku knjige?i posalji mi sliku na nikola89hp@verat.net
Harrijeva sestra
08.11.2003., 14:34
ja sam cuo hp i POTRAGA ZA KENTAUROM? :?:
Pa dobro,bar znamo da se radi o kentauru zar ne!
dobro vec znamo kako se zove ali zna li neko mesto o toku knjige?i posalji mi sliku na nikola89hp@verat.net
Hvala ti za e-mail poslacu ti oko sedam danas a ti rukovodi sajtom dotle jer ja idem do kume na rodjendan,vazi?
Epa da napravimo rezime znaci znamo sve o petoj knjizi i svi je citamo ili smo je procitali a o sestoj znamo da ce se zvati harry potter i odbegli kentaur i da je nevil od sve vece vaznosti.Ali sad znamo kako izgledaju i korice na njima je nesto sto lici na feniksa crveno je i leti i neka otvorena vrata iz kojih prodire svetlost informacija je iz jednih novina.
slike bih hteo i ja i to na kepla89@verar.net
dobro slike ti stizu samo da se harijeva sestra vrati sa rodjendana nadam se da se je lepo provela.
vazi ali nemojte puno slika mnogo se sporo primaju.pozdrav.
Harrijeva sestra
08.11.2003., 20:13
Slike sam poslala.Nadam se da cete ih bzo dobiti.Ovo se odnosi na nevena i keplu. :)
anita90
08.11.2003., 20:25
Hocu i ja sliku ! :roll:
anita90
08.11.2003., 20:26
Slike sam poslala.Nadam se da cete ih bzo dobiti.Ovo se odnosi na nevena i keplu. :)
Izvini,nisam napisala mail nitaa90@hotmail.com
ja ceo dan ne mogu da primam poruke pojavi mi se neki katanac i dole username i pasword ali valjda ce se popravi.znaci vratila si se sa rodjendana e super ujutru nije bila neka navala ali sam odrzao temu na vrhu stranice da bude upadljiva.
ja ceo dan ne mogu da primam poruke pojavi mi se neki katanac i dole username i pasword ali valjda ce se popravi.znaci vratila si se sa rodjendana e super ujutru nije bila neka navala ali sam odrzao temu na vrhu stranice da bude upadljiva.
Hvala ti na tome,bas si srce! :P :oops: Nadam se da ce ti brzo stici!A Aniti sam vec poslala sliku.
ti si carica slike koje si mi poslala puno ti hvala mnogo je zanimljivije sto su kad je bio mali nego da su sadasnje jer sam uvek verovao da on ne lici na hp nego da je to samo doterivanje.najbolja si!!!!!!!!! :lol:
nego jel ste vi culi ono kao se je ema(hermiona) zaljubila u daniela(hari) i to na snimanju treceg dela to je pisalo u bravo?ja nesto bas ne verujem.
Harrijevom sestrom
08.11.2003., 22:58
Hvala i tebi!Nemam bas puno njegovih slika.A sta bi sa onim Voldemorom?
a pa voldemora sam upoznao u pricaonici i savetovao sam mu da dodje ovde i vidim da je bio ali je ubrzo odustao i otvorio neke svoje teme o mracnim stvarima.
Pozdrav za Harijevu sestru , stvarno si cool , ja se tvom bratu jako divim i njegov sam veliki fan , procitala sam sve knjige, gledale oba filma (jedva cekam treci), volela bi da mi posaljes neke slike kao i da mi pricas o sebi i njemu. Ja sam ovde svaki dan . Boze kako ti se divim , Harijeva sestra , kako je to cool sta bih ja dala da sam njegov rod , Hari je stvarno sladak , zar ne . Odgovori mi MOLIM TE
posto harijeva sestra nije jos dosla na forum ti ostavi e-mail adresu i ona ce ti slike sigurno poslati a svi joj se mi divimo jedan veliki pozdrav za h sestru. :P
e ovako posle duzeg pretrazivanja saznao sam odgovor na pitanje bliznakinje ali i za sve nas da treci deo filma "hp i zatvorenik iz askabana" dolazi u bioskope tek sledece godine dakle 2004 i to aprila a i nabavio sam neke slike iz tog filma koje nisu bas najbolje ali su dragocene s obzirom da su preuzete od casopisa koji je prvi uspeo da dodje na snimanje filma.
Harrijeva sestra
09.11.2003., 14:09
Predpostavljala sam da ce izaci tek 2004.Nego imam i ja slike sa novog filma.Bas su strava,a da li ti nevene poznajes tog Voldemora?Vec je poceo da se bavi mracnim vestinama! :wink:
Harrijeva sestra
09.11.2003., 14:15
A sto se tice onog sa Emom(Hermionom) i Harijem,to su samo glasine.Zapravo Harry(Daniel)je imao devojku na pocetku drugog filma,a za Hermionu ne znam.Ona kaze da joj se svidja neki iz te druzine,ali to moze biti i Melfoj zar ne? :) Zapravo imam slike Melfoja i stvarno je sladak,nema onako zalizanu kosu i jako je visok. :P Sve je moguce! :?
voldemora ne poznajem licno nego s pricaonice decko je malo zanesen za mracne vestine.a pa tako sam i mislio i ja nisam verovao za emu i daniela ali ne verujem nesto ni za melfoja.
tvrdica mc tvrdi
09.11.2003., 17:49
ja sam cuo da je moguce da snejp vrati onom-koji-ne-smije-biti-imenovan
VRIJEME GOSPODARA PRSTENOVA JE PROSLO VRIJEME MATRIXA PROLAZI VRIJEME HARIJA DOLAZI
ja sam cuo da je moguce da snejp vrati onom-koji-ne-smije-biti-imenovana sta da mu vrati?
e evo jos podataka o trecem delu filma nastavnicu za predvidjanje sibil treloni koja se tek sad pojavljuje ce glumiti ema tompson a mene zivo interesuje ko ce glumiti kentaura u petom delu.uzgred i ja mislim da je vreme gosp. prstenova i matrixa proslo oni su zavrsili karijeru dok od hp mozemo da ocekujemo i jos knjiga a i filmova. :)
Harrijeva sestra
09.11.2003., 20:01
ja sam cuo da je moguce da snejp vrati onom-koji-ne-smije-biti-imenovana sta da mu vrati?
U prevodu da se Snejp vrati Voldemoru.Uostalom zasto nesmete da kazete njegovo ime kao da on postoji! :lol: :roll: A sto se tice Snejpa ja sam cula da treba da se vrati tek u sedmom delu.Kao i da ce sedma knjiga biti zadnja. :cry:
tvrdica mc tvrdi
09.11.2003., 20:01
mislio sam da mu se vrati izvini na gresci
tvrdica mc tvrdi
09.11.2003., 20:06
sigurno je sedma knjiga zadnja hari zavrsava hogvorts vo-voldemor biva ubijen i kraj ali sam cuo da postoji neka misterija za zelene oci harijeve majke
kao prvo sedma knjiga nikako nece biti zadnja jer ce hp kroz knjigu biti pracen sve do kraja skolovanja.a snejp je i meni uvek bio sumnjiv ali vec znate da mu damblador veruje a kome on veruje tesko da ce ga ikada razocarati.bas orginalnije zvuci kad se kaze onaj koji se nesme imenovati mozemo i tako da ga zovemo. :)
tvrdica mc tvrdi
09.11.2003., 20:10
sta mislite oce li JKR NAPISATI KNJIGU O HARIJU KAD PORASTE
USPIJEVAMO DA ODRZIMO TEMU NA VRHU STRANE
ne verujem mada bi bilo cool da i hp i hermiona a i ron postanu aurori i onda da i o tome pise knjige ali sigurno sedma knjiga nije zadnja.a sta o zelenim ocima?
Harrijeva sestra
09.11.2003., 20:21
Da uspevamo!Najbolji smo!!! :D Nego sto se tice Snejpa mislim da je svakom po malo sumnjiv.Uostalom koliko sam cula JKR je rekla jednom prilikom na BBC(americki program)da ona nije napisala knjigu o Harriju kao odraslom,ali ako budu citaoci i gledalaci hteli mozda ce napisati! :) Sta mislite o tome?
Harrijeva sestra
09.11.2003., 20:24
Samo da znate sutra ocekujem poziv od Denija(Danijela)pa cu vas obavestiti o svemu.Budite na chatu sutra obavezno!
TVRDICA MC TVRDI
09.11.2003., 20:25
JA MISLIM DA HARI NECE BITI AUROR NEGO CE IGRATI KVIDIC A ZNAS DA NAM SE U SVAKOJ KNIZI POMINJE ISTI DJEMS ALI IMA LILINE OCI ALI STA GOD DA JE KLADIM SE DA DAMBLDOR ZNA
pa cekaj ti odrzavas kontakt sa njim?pa rekla si da ti je vrlo daleki rod e ja opet kazem pa ti si carica! :D
Harrijeva sestra
09.11.2003., 20:27
Pa sve su to pretpostavke!Upravu si za to da se u svakoj knjizi pominju njegovi mama i tata. :?
Harrijeva sestra
09.11.2003., 20:30
Ja mu jesam dalek rod ali se retko kad cujemo.Zapravo jedino kad moja baba iz Kanade to sredi.Uostalom on nevoli da ga kako mi to kazemo smaraju oko folma i popularnosti.Nekad je cak i vrlo povucen.
ne bilo bi cudno da igra kvidic jer bi se onda junaci razdvojili a ako je joana plakala kad je ubila sirijusa sta li bi onda tad uradila.e stvarno ima tu nesto oko tih zelenih ociju ali me damb nervira ima da umre a nece reci hp nijednu tajnu
TVRDICA MC TVRDI
09.11.2003., 21:06
STO SE MENE TICE SNEJP JE JEDINI NASTAVNIK KOJI NE FAFORIZUJE HARIJA MOGLA BI DA GA PITAS KAKO CE SE OSJECATI KAD SE BUDE LJUBIO SA CO CANG U 5 DIJELU
mi ocekujemo da nam ispricas sve o rom razgovoru. :shock:
Slatka_89
09.11.2003., 21:36
Sta VI mislite :Da li ce Joana smisliti neku magiju koja ce moci da vrati Sirijusa ... Bez njega ce biti jaaaaako glupo ? Kad izlazi 6 knjiga? A kad 7?
e o 6 i 7 knjizi jos nista neznamo i drago mi je da si se odazvala na moju privatnu poruku jer mi ovde pokusavamo da okupimo sve njegove fanove.ja mislim da ce sirijus biti vracen jer joana nikad ne bi ostavila hp samog na svetu ali ako nista drugo sigurno ce moci da komunicira sa harijem jer mu je to rekla luna u petom delu. :)
tvrdica mc tvrdi
09.11.2003., 21:52
ovom porukom smo se izjednacili sa lort of the rings
e drustvo vreme mi je pri kraju doci cu tek kad ga dopunim najverovatnije prekosutra.caooooooooo :!: :!: :!:
Bliznakinja
09.11.2003., 23:04
E,ljudi bas sam procitala 5.deo i odlican je!!Mada nisam ni sumnjala.Ali moram da vam priznam da me je izuzetno rastuzilo.Glupo je sto je Sirijus,,umro" ali se nadam da ce se nekako vratiti.Mislim da ce kljucna stvar biti ogledalce koje je dao Hariju za Bozic.Jos nesto sto mi se ne svidja je to sto su Veslijevi blizanci otisli sa Hogvortsa,oni su mi bili omiljeni likovi!!!I,bezveze je to sto je Persi posvadjan sa svojom porodicom,i sto J.K. nije napisala da li se pomirio sa njima.Ali znam da bi bilo glupo da se knjiga stalno zavrsava sa heppy end jer bi to vise dosadilo.Knjiga je super i procitala sam je za 3 dana!Svako ko je nije procitao,preporucujem mu da to uskoro uradi! :D
a pa dok sam ja citao knjigu celu noc nisam spavao i posto su mi oci sutra bile krvave a ja malaksao nisam isao u skolu i onda sam i taj dan citao i knjigu sam zavrsio za 43 sata skoro bez prekida i posle toga sam se osecao toliko jadno da nisam mogao da hodam.a kako ogledalce kad je hp svoje izlomio?
e pa gde je harijeva sestra da nam isprica sve o razgovoru?
Bliznakinja
10.11.2003., 21:48
a pa dok sam ja citao knjigu celu noc nisam spavao i posto su mi oci sutra bile krvave a ja malaksao nisam isao u skolu i onda sam i taj dan citao i knjigu sam zavrsio za 43 sata skoro bez prekida i posle toga sam se osecao toliko jadno da nisam mogao da hodam.a kako ogledalce kad je hp svoje izlomio?
Pa bas zato.U svakom slucaju sigurna sam da ce se Sirijus vratiti!Moje oci su isto bile krvave ali od plakanja!Ovaj deo me je strasno pogodio.Ali posle svake procitane knjige osecam se nekako prazno,ne znam da li me shvatate,kao da ja treba da se vratim Darslijevima. :cry:
tvrdica mc tvrdi
10.11.2003., 22:21
shvatam te stvarno sta je sa harijevom sestrommozda jos prica
Bliznakinja
10.11.2003., 22:33
shvatam te stvarno sta je sa harijevom sestrommozda jos prica
Ne znam,da li se uopste javljala danas?
Lord Voldemor
10.11.2003., 22:37
E ljudi, a kako bi bilo da napravimo chat room u Pricaonici? Zar nebi bilo kul a? Ovo posebno vazi za Harijevu sestru koja nam je ionako tu glavna. razmislite o tome. :!: :?: :idea:
Bliznakinja
10.11.2003., 23:18
E ljudi, a kako bi bilo da napravimo chat room u Pricaonici? Zar nebi bilo kul a? Ovo posebno vazi za Harijevu sestru koja nam je ionako tu glavna. razmislite o tome. :!: :?: :idea:
A,sto da ne! :D
ja mislim da nije dolazila ceo dan ali mozda joj je vreme isteklo ja sam uplatio day paket i imam 380 sata tako da cu vrlo cesto biti ovde.mozda ce ti ovo zvucati cudno ali meni uopste nije bilo zao kada je sirijus poginuo sta vise on me je iz nekog razloga nervirao.a ne ja nevolim mnogo pricaonicu ali zar svako moze da otvori sobu zasta zeli?
Bliznakinja
10.11.2003., 23:27
ja mislim da nije dolazila ceo dan ali mozda joj je vreme isteklo ja sam uplatio day paket i imam 380 sata tako da cu vrlo cesto biti ovde.mozda ce ti ovo zvucati cudno ali meni uopste nije bilo zao kada je sirijus poginuo sta vise on me je iz nekog razloga nervirao.a ne ja nevolim mnogo pricaonicu ali zar svako moze da otvori sobu zasta zeli?
Znas sta,i mene je Sirijus malo nervirao zato sto je bio stalno nadrkan,ali mi je strasno zao Harija!Mada,opet ponavljam,on sigurno nece ostati siroce,vratice se Sirijus. :D
Bliznakinja
Znas sta,i mene je Sirijus malo nervirao zato sto je bio stalno nadrkan,ali mi je strasno zao Harija!Mada,opet ponavljam,on sigurno nece ostati siroce,vratice se Sirijus. :D
Bliznakinja
e pa da sve je on nesto kao besan...ali nece se vratiti sve sto ce joana uciniti za njega jeste da mu da da komunicira sa harijem.
Bliznakinja
10.11.2003., 23:39
e pa da sve je on nesto kao besan...ali nece se vratiti sve sto ce joana uciniti za njega jeste da mu da da komunicira sa harijem.
Mislim da bi to bilo jos vece mucenje za Harija,znajuci da je Sirijus ziv a da ne moze da dodje kod njega za Bozic,ili da mu salje pisma,nego da ga vidi ili cuje samo na trenutak.JEDVA CEKAM 6. DEO!!!!!!!
da i ja isto samo da izadje sto pre.nego znas sta sam poceo da radim pretrazujem stare teme o hp i svima koji ga vole saljem privatne poruke da ovde dodju.a da li neko zna slucajno bilo sta sto ce se desiti u sledecem delu? :)
Bliznakinja
10.11.2003., 23:51
da i ja isto samo da izadje sto pre.nego znas sta sam poceo da radim pretrazujem stare teme o hp i svima koji ga vole saljem privatne poruke da ovde dodju.a da li neko zna slucajno bilo sta sto ce se desiti u sledecem delu? :)
Kamo lepe srece da znamo!I ne pokusavaj da pogodis sta ce biti,jer niko ne moze da predvidi sta ce J.K smisliti za nas u nastavku.Nego ,da li je sigurno da ce biti 7 delova,da se mozda ne desi da ih bude vise(daj Boze!!)
Feanor the elf king
10.11.2003., 23:53
Evo resio sam i ja da se prijavim. Nadam se da me primate. HP mi se stvarno dopada i posle Lorda mi je jedna od omiljenih knjiga... Peti deo jos nisam poceo da citam, ali uskoro cu poceti. Vise me nervira ovo rivalstvo oko Lorda i HP-a pa sam resio da vam se pridruzim, tako da budem u oba tabora :) . Uglavnom, zamolio bih i ja za one slike, ako moze, i ako nije suvise kasno... :oops: . Podrzavam otvaranje sobe na pricaonici, ali mi je zao sto ja ne mogu da odem s obzirom da mi pricaonica iz nekog razloga ne radi... Samo jos da napomenem da sam se ja uvek nadao da ce Ron i Hermiona da zavrse zajedno, a za Harija, pa za njega nisam bio siguran... Ima li neke sanse, sta mislite?
Mnogo pozdrava iz Londona!
PS. Gde zivi Redklif? Ako zivi u engleskoj, da proverim da mi nije komsija :).
PSS. Gandalf and Dambldor rules! lol
Feanor the elf king
10.11.2003., 23:54
I da, zaboravio sam da ostavim adresu: feanor_the_elf_king@hotmail.com
Pozzzzz
ja sam siguran da ce ih biti vise od sedam a i nije tesko pogoditi sta ce se desiti ja cu sad da pocnem da pogadjam evo znaci kentaur nestaje hehe sto sam pametan hehe...e pa jesi li ti stvarno iz londona o pa mi smo to internacionalna tema pa naravno da te primamo a ja mislim da ce svo troje na kraju da budu aurori pa samim tim ce i da budu zajedno.
Bliznakinja
11.11.2003., 00:01
Evo resio sam i ja da se prijavim. Nadam se da me primate. HP mi se stvarno dopada i posle Lorda mi je jedna od omiljenih knjiga... Peti deo jos nisam poceo da citam, ali uskoro cu poceti. Vise me nervira ovo rivalstvo oko Lorda i HP-a pa sam resio da vam se pridruzim, tako da budem u oba tabora :) . Uglavnom, zamolio bih i ja za one slike, ako moze, i ako nije suvise kasno... :oops: . Podrzavam otvaranje sobe na pricaonici, ali mi je zao sto ja ne mogu da odem s obzirom da mi pricaonica iz nekog razloga ne radi... Samo jos da napomenem da sam se ja uvek nadao da ce Ron i Hermiona da zavrse zajedno, a za Harija, pa za njega nisam bio siguran... Ima li neke sanse, sta mislite?
Mnogo pozdrava iz Londona!
PS. Gde zivi Redklif? Ako zivi u engleskoj, da proverim da mi nije komsija :).
PSS. Gandalf and Dambldor rules! lol
Daniel zivi u Engleskoj,a da li tacno u Londonu to ne znam.Sacekaj Harijevu sestru pa je pitaj,ona sigurno zna.Veliki ledeni pozdrav iz ledenog Bg-a i tebi!
pa koliko sam ja razumeo od h sestre on zivi u kanadi da li ti se spava bliznakinje?
Bliznakinja
11.11.2003., 00:22
pa koliko sam ja razumeo od h sestre on zivi u kanadi da li ti se spava bliznakinje?
Zasto pitas? :?
pa onako da znam do kad ces da budes ovde i evo je 100 poruka jeeeeeeeeeee!!!!!!!!pa do kad ces da ostanes?
Bliznakinja
11.11.2003., 00:31
pa onako da znam do kad ces da budes ovde i evo je 100 poruka jeeeeeeeeeee!!!!!!!!pa do kad ces da ostanes?
Pa ono,dok ne zahrcem.Salim se,ne znam jos malo cu,a ti?Kad ces doci sutra?
ja evo krecem za 15 minuta a sutra cu doci cim se probudim negde oko 10 valjda ce doci h sestra da je pitam da li je to ona delom iz engleske ili daniel iz srbije sta ti mislis?
e odo ja da spavam sutra cu nadam se ovde zateci h sestru ornu za razgovor da nam sve do detalja isprica o razgovoru.lepo spavaj bliznakinjo laku noc. :wink:
zna li neko e-mail adresu harijeve sestre treba da joj nesto posaljem a ona misli da je imam a ja je nemam.neka mi neko kaze PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!
ne ustvari ipak sam imao njenu adresu kad mi je slala one slike ostala mi je u kompijuteru.epa evo ja sam budan ostavljajte pitanja,sugestije ili mozda neke korisne informacije.sigurno cemo vam odgovoriti :wink:
Bliznakinja
11.11.2003., 11:33
ne ustvari ipak sam imao njenu adresu kad mi je slala one slike ostala mi je u kompijuteru.epa evo ja sam budan ostavljajte pitanja,sugestije ili mozda neke korisne informacije.sigurno cemo vam odgovoriti :wink:
Jel dosla H.sestra?
h sestra jos nije dosla ali ce uskoro jer putuje u kanadu tamo ce pretpostavljam pricati sa danielom.a ja cu je pismom pitati sta je rekao daniel telefonom i odmah cu tebi i svima reci. :)
e ja sam cuo da se na nekom sajtu mogu skinuti knjige o hariju zna li neko mozda adresu?i uzgred interesuje me koje vam se je magicno stvorenje najvise dopalo zar nisu slatki oni hagridovi zadnjoprskajuci skutovi? :?
Bliznakinja
11.11.2003., 12:34
e ja sam cuo da se na nekom sajtu mogu skinuti knjige o hariju zna li neko mozda adresu?i uzgred interesuje me koje vam se je magicno stvorenje najvise dopalo zar nisu slatki oni hagridovi zadnjoprskajuci skutovi? :?
Mogu da se skinu ali samo na engleskom,ali ne znam na kom sajtu.
tvrdica mc tvrdi
11.11.2003., 12:55
pozdrav za feanora drago mi je da je dosao
SAD CE OVDE DA DODJE DEVOJKA CIJI JE STRIC KAMERMAN NA FILMU HARRY POTTER.PRICAJ NAM O TOME STA SI PPICALA SA EMOM ONA JE MNOGO SLATKA ODAKLE TI ZNAS TAKO DOBRO ENGLESKI...
Drejka Melfoj
11.11.2003., 13:16
Ok ti bas sve znas o potteru?
:P
neznam kad ce izaci sesta knjiga.da li mozda ti znas?
MOJ STRIC JE CAMERMAN NA FILMU HP RECITE STA VAS ZANIMA I JA CU VAM LJUBAZNO(NALIK NA LJUBAZNOST PROFESORA SNEJPA)ODGOVORITI!!! :D
mene interesuje sta ti je jos rekla ema?kad bi prema tvojim podacima trebao da izadje treci film?gde zive ema i daniel?hvala ti sto si dosla. :wink:
PA STA DA PRICAMO?LEPO SMO SE UPOZNALE ITD.BY THE WAY JA ENGLESKI MOGU DA GOVORIM KAO MATERNJI JEZIK JER OD 4 GODINE SAM POCELA DA GA UCIM IZ RAZNIH KNJIGA(CALE ME JE UCIO)!!! :lol:
a gde oni zive u kom gradu?koje je godiste ema?pisi bilo sta o njoj nesto zanimljivo.jer se mnogo obogatila od filma?
Bliznakinja
11.11.2003., 13:31
PA STA DA PRICAMO?LEPO SMO SE UPOZNALE ITD.BY THE WAY JA ENGLESKI MOGU DA GOVORIM KAO MATERNJI JEZIK JER OD 4 GODINE SAM POCELA DA GA UCIM IZ RAZNIH KNJIGA(CALE ME JE UCIO)!!! :lol:
Sta sve necemo doziveti.Prvo dalji rod D.R.a posle devojka ciji je stric kamerman na snimanju H.P.Sta nas jos ceka D.R.licno!!Nego da li si upoznala Daniela i kakav je?
e pa pala mi je na pamet super stvar posto je harijeva sestra otisla u kanadu mozemo da je zamolimo da kaze danielu o nama i da nam onda on nesto napise.sta mislis?
Bliznakinja
11.11.2003., 13:38
e pa pala mi je na pamet super stvar posto je harijeva sestra otisla u kanadu mozemo da je zamolimo da kaze danielu o nama i da nam onda on nesto napise.sta mislis?
Kada je h sestra rekla da je otisla u Kanadu,ja izgleda nisam u toku,mada bi bilo lepo da mu spomene nesto o nama.
pa zapravo nije to rekla ovde vec e-mailom posto moju adresu jedino ima i rekla mi je da je obavestavam o svim pitanjima.a da joj napisem da nas spomne danielu? :?
Bliznakinja
11.11.2003., 13:49
pa zapravo nije to rekla ovde vec e-mailom posto moju adresu jedino ima i rekla mi je da je obavestavam o svim pitanjima.a da joj napisem da nas spomne danielu? :?
Pa reci joj.nego gde se izgubila ova sto ima strica na snimanju?
ma otkud znam i nju sam upoznao na pricaonici kao i voldemora i savetovao sam joj da dodje ovde ali ona izgleda vise voli da je na pricaonici.a koje ti je omiljeno magicno stvorenje?
Bliznakinja
11.11.2003., 14:20
ma otkud znam i nju sam upoznao na pricaonici kao i voldemora i savetovao sam joj da dodje ovde ali ona izgleda vise voli da je na pricaonici.a koje ti je omiljeno magicno stvorenje?
Ma,'de znam.Mada su mi ostali u pamcenju testrali.Procitala sam u Bravu da je Melfoj zaljubljen u Hermionu,mada to se u 5.delu ne spominje ili sam ja prolupala.Sta ti mislis?
Bliznakinja
11.11.2003., 14:21
Ma,'de znam.Mada su mi ostali u pamcenju testrali.Procitala sam u Bravu da je Melfoj zaljubljen u Hermionu,mada to se u 5.delu ne spominje ili sam ja prolupala.Sta ti mislis?
e ovako imam dva obavestenja za feanor_the_elf_king-a prvo i najvaznije od sad te zovem FTEK jel ko ce svaki put da pise ovoliko ime uzeo sam samo prva slova dakle i ono drugo poslao sam h. sestri tvoj e-mail sigurno ce ti poslati slike.
e ovako imam dva obavestenja za feanor_the_elf_king-a prvo i najvaznije od sad te zovem FTEK jel ko ce svaki put da pise ovoliko ime uzeo sam samo prva slova dakle i ono drugo poslao sam h. sestri tvoj e-mail sigurno ce ti poslati slike.
Bliznakinja
11.11.2003., 15:02
ne ja mislim da je mozda glumac melfoj zaljubljen u glumicu hermionu ali da se melfoj iz knjige zaljubi u hermionu iz knjige je nemoguce jer je hermiona blatokrvna a ti znas kakvo on misljenje ima o takvim vesticama.
poltergajst
11.11.2003., 15:23
Harry je super i sve to ,ali zar ne mislite da ostali glumci ne mogu da dodju do izrazaja jer u svim dosad izaslim delovima(a ja sam ih procitao)samo Harry ispada heroj ,a Hermiona i Ron se i ne primeciju.Sve ostalo je super I nema mana. :arrow: Idite na tinejdzere>Harry Potter i sve o njemu!!!!!!!
poltergajst
11.11.2003., 15:26
Nemoj da serete u petom delu samo umire Sirijus,kum,i niko vise i nemoj da neko ko ne procite knjig da sere a da to nema veze sa realnoscu
Bliznakinja
11.11.2003., 15:36
ne ja mislim da je mozda glumac melfoj zaljubljen u glumicu hermionu ali da se melfoj iz knjige zaljubi u hermionu iz knjige je nemoguce jer je hermiona blatokrvna a ti znas kakvo on misljenje ima o takvim vesticama.
Onda su se oni zaje8ali,posto se tacno secam da sam to procitala.Mada nije ni bitno.Da li neko zna kada se vraca h sestra?
Bliznakinja
11.11.2003., 15:37
Onda su se oni zaje8ali,posto se tacno secam da sam to procitala.Mada nije ni bitno.Da li neko zna kada se vraca h sestra?
Pa valjda uskoro neznam.zamolio sam poltergajsta da se pridruzi nama i da izbrise njegovu temu AJDE FICO BUDI DRUG.
Lord Voldemor
11.11.2003., 18:05
E ljudi, prvo, pozdrav za sve. posebno za nase nove clanove feanora (ispravno si postupio sto si razbio granicu izmedju HP-a i gospodara) i devojku ciji je stric kamerman na HP filmu. sto se tice nevena i bliznakinje mogli bi ozbiljno da razmislite o pricaonici. Bilo bi kul kad bi svi zajedno ovako...kako da kazem...direktnopricali. i moram odgovoriti nevenu na pitanje: da, mozemo praviti sopstveni kanal. mozemo ga nazvati Harry Potter ili kako god ocete. pozdravite harijevu sestru i mogli bi da stupimo nekako u kontakt sa danijelom redklifom. :D
ali ja nekako ne volim pricaonicu mada ako vi hocete meni ne smeta.
e jeste culi sta je rekla neka haha na temi "hari poter i sve o njemu" da h.sestra nije harijeva sestra da nas zafrkava i da se zove sara.ja ne verijem u to a vi?
Lord Voldemor
11.11.2003., 19:03
evo nekoliko pitanja za sve:
1. Kako ide puno ime albusa dambldora?
2. kako idu kletve za:
- kontra lumos
- kontrolisanje
- bol
- ubijanje
- transportovanje objekata u vazduhu (ne vingardijum leviosa)
- prodiranje u tudji um
3. nabrojati 15 smrtozdera u vreme kad je Voldemor bio na vrhuncu moci.
4. kako se zove troglavi pas? :?: :?: :?: :idea: :twisted:
Bliznakinja
11.11.2003., 19:37
ali ja nekako ne volim pricaonicu mada ako vi hocete meni ne smeta.
Ljudi ja ne mogu na pricaonicu,nesto me zaje8ava.Jeste li vi morali da instalirate neki program,zove se Java?
albus dambldor
11.11.2003., 20:44
MELFOJ KREB GOJL BELATRIKS SNEJP\SAMO JEDNO VRIJEME/ CRVOREP JA NEZNAM VISE TVOJIH NESPOSOBNIH SMRTOZDERA
Lord Voldemor
11.11.2003., 21:24
evo resenja za moj kviz.
albus dambldor nezna ni kako se zove, to je bruka.
Albus Persival Vulfrik Brajan Dambldor.
dalje, sta imamo...
a da, cini. imperio, avada kedavra, krucio, noks, lokomotor, legilimens, i to je valjda to.
onda, smrtozderi su: melfoj, kreb, gojl, not, snejp, belatriks, rodolfus, rabastan, regulus, rukvud, dolohov, karkarov, mekner, ejveri, crvorep.
i troglavo kuce je akromantul. :idea: :wink:
e bas bih ja to resio nego da li verujete onoj haha na temi "hari poter i sve o njemu"? :roll:
NA KOJEM JE TO FORUMU I STRANI
NA KOJEM JE TO FORUMU I STRANIna forumu tinejdzeri tema se zove "hari poter i sve o njemu" ja u to neverujem a ti? :?
NA KOJEM JE TO FORUMU I STRANIevo sad sam trazio tu temu ali izgleda da je izbrisana ali ako mi ne verujes imas dokaz da je ona postojala na devetoj strani ove teme gde se spominje.inace ja mislim da je to napisala ili neka joxi ili blondi 89 procitaj temu "svi koji misle da hari p. smara neka mi se pridruze" na forumu tinejdzeri i shvatices jel jos tu oni spominju neku saru koja voli hp-a. :?
NA KOJEM JE TO FORUMU I STRANIevo sad sam trazio tu temu ali izgleda da je izbrisana ali ako mi ne verujes imas dokaz da je ona postojala na devetoj strani ove teme gde se spominje.inace ja mislim da je to napisala ili neka joxi ili blondi 89 procitaj temu "svi koji misle da hari p. smara neka mi se pridruze" na forumu tinejdzeri i shvatices jel jos tu oni spominju neku saru koja voli hp-a. :?
tvrdica mc tvrdi
11.11.2003., 22:57
ma oni su ljubomorni pusti ih nikad nece napraviti temu sa ovoliko strana
e pa to sam i ja pomislio a i one mrze hp-a a i ljubomorne su sto kazes.nego evo sad cu da krenem u nabavku informacija o sestoj knjizi da bih do sutra doneo nove informacije.nego koja su ti omiljena magijska stvorenja?oni konji koje vide samo oni koji su videli umiranje su bas simpaticni i pitanje za voldija kako se ono behu zovu?ajde voldemore znamo da sve znas.
Lord Voldemor
11.11.2003., 23:05
da, slazem se sa tvrdicom. 8)
ajde voldemore ja cekam odgovor kako se zovu?
ajde voldemore ja cekam odgovor kako se zovu?
epa covece jeste da sam crko ali sam nabavio informacije o sestoj knjizi ali posto ja nisam znao da prevedem dajem vam tekst u originalu pa ga sami prevedite i prepricajte mi sta kaze:
More possible rumors about book 6 submitted by Natalie
Ron and Hermione will NOT hook up in book 6.
They used to maybe think something was going on, but
now they have given up on that idea.
Harry fancies Luna. It was enforced when Harry
realized that he could talk to her about Sirius
without feeling miserable, and she can also see
thestrals. She makes him feel better.
Luna fancies Ron! Hermione is NOT happy about
his, and neither is Harry.
After Harry and Hermione find out about Ron and
Luna, they get together, but they have several issues,
and break up again near the end of the book. Whoops...
Harry, Fred, and George get to play Quidditch
again.
Our old friend the time-turner is used to bring
back a certain "dead" godfather...
ovo su dakle samo neke od verovatnoca ali je nesto sigurno tacno a sutra cu da vam napisem pouzdane infomacije koje sam takodje nabavio.molim vas prepricajte mi sta kaze tekst!!!!
Bliznakinja
12.11.2003., 11:27
epa covece jeste da sam crko ali sam nabavio informacije o sestoj knjizi ali posto ja nisam znao da prevedem dajem vam tekst u originalu pa ga sami prevedite i prepricajte mi sta kaze:
More possible rumors about book 6 submitted by Natalie
Ron and Hermione will NOT hook up in book 6.
They used to maybe think something was going on, but
now they have given up on that idea.
Harry fancies Luna. It was enforced when Harry
realized that he could talk to her about Sirius
without feeling miserable, and she can also see
thestrals. She makes him feel better.
Luna fancies Ron! Hermione is NOT happy about
his, and neither is Harry.
After Harry and Hermione find out about Ron and
Luna, they get together, but they have several issues,
and break up again near the end of the book. Whoops...
Harry, Fred, and George get to play Quidditch
again.
Our old friend the time-turner is used to bring
back a certain "dead" godfather...
ovo su dakle samo neke od verovatnoca ali je nesto sigurno tacno a sutra cu da vam napisem pouzdane infomacije koje sam takodje nabavio.molim vas prepricajte mi sta kaze tekst!!!!
Evo ovako kaze
Ron i Hermiona se nece smuvati u 6.knjizi.Trebalo bi da pomislimo da ce se nesto desiti ali sad su odustali od te ideje.Hari je zgotivio Lunu.Hari je otkrio da moze da prica sa Lunom o Sirijusu a da se ne oseca jadno,a i ona moze da vidi testrale.Pored nje se oseca bolje.Luna simpatise Rona.Hermiona nije bas srecna zbog toga,a nije ni Hari.Kada su Hari i Hermiona saznali za Rona i Lunu,smuvali su se ali su posle imali nekoliko problema i raskinuli ponovo pred kraj knjige.ups!Hari,Fred i Dzordz ponovo igraju kvidic.Nas stari prijatelj okretac vremena je upotrebljen za vracanje,,umrlog" kuma.To je to!
e pa vratice sirijusa?ali ne verujem ja u ono da ce svako svakog smuvati.za lunu i rona i ajde ali za harija i hemionu nema sanse. :?
e sad ovo su vec pouzdani podaci
ovo je rekla joana u nekom intervju:The book won't be out until after the third film, although it isn't going to be delayed for any reason. Sometime in 2005 is the most likely release date for Harry Potter book 6.
hermiona will be hurt bad then harry and ron will fight together against voldemort.
harry tries to hill voldemort but fails.
six will not need to be that long.
ovo sam razumeo ali mi nije jasno sta kaze ovo za hermionu samo mi to prevedi. :lol:
tvrdica mc tvrdi
12.11.2003., 13:50
omiljeno magisko stvorenje mi je kentaur ni ja ne znam to da prevedem
Bliznakinja
12.11.2003., 14:07
e sad ovo su vec pouzdani podaci
ovo je rekla joana u nekom intervju:The book won't be out until after the third film, although it isn't going to be delayed for any reason. Sometime in 2005 is the most likely release date for Harry Potter book 6.
hermiona will be hurt bad then harry and ron will fight together against voldemort.
harry tries to hill voldemort but fails.
six will not need to be that long.
ovo sam razumeo ali mi nije jasno sta kaze ovo za hermionu samo mi to prevedi. :lol:
Kaze ovako:
Knjiga nece izaci dok se ne prikaze 3 deo filma,ali nece biti odlozena bez razloga.HAri Poter 6 ce izaci 2005.Hermiona ce biti gadno povredjena,a Hari i Ron ce se zajedno boriti protiv Voldemora.Hari ce pokusati da ga ubije ali nece uspeti.6 deo nece biti tako dugacak
epa iz svih ovih informacija najvaznije je da ce se sirijus vratiti u zivot,da knjiga izlazi tek 2005 i da u pitanju nije zadnji deo jer voldemor jos nece biti ubijen ali covece ko ce da ceka 2005 godinu :(
omiljeno magisko stvorenje mi je kentaur ni ja ne znam to da prevedemprevod si dobio a ja najvise volim testerale ali i zadnjoprskajuce skrutove.kentauri su nekako suvise ratnicki nastrojeni a i ne vole ljudsku rasu.
poz. svima,obozavam hp i volela bi sa vama da komentarisem i pricam o njima(naravno ako moze).planiram da procitam peti deo(tj. kupujem knjigu za koji dan)a inace odgledala sam oba filma,i procitala sve cetiri knjige.imam puno danielovih slika i druzine.....
poz. svima i h sestri
pa naravno da moze TIXI evo za pocetak mi odgovori na pitanje koje postavljam svima koja su ti omiljena magijska stvorenja meni su testerali.super je sto ces procitati petu knjigu jer je po meni ona najbolja ali nemoj da citas prethodne stranice ove teme jer ces suvise saznati pa ti knjiga nece biti zanimljiva. :wink:
Lord Voldemor
12.11.2003., 20:27
Ajde da dajemo teorije ko sta misli da ce se desiti u 6. knjizi. ja mislim da ce voldemor imati neki novi cilj, nesto vece od onog prorocanstva, nesto strasnije, jace. mislim da ce tu nastati pravi rat, znate vec kako glasi naslov zadnjeg poglavlja u 5. delu. hari i drustvo ce najzad osetiti kako je bilo pre mnogo godina kad su svi ratovali protiv voldemora. vladace pometnja, strah, a aurori i red feniksa ce biti na istoj strani i radice vise. u skoli ce takodje biti problema. drako melfoj ce da se sveti hariju zato sto mu je "strpao" oca u zatvor. a kruksenks ce da ima veliku ulogu (mozda je on neki covek koji stiti harija pa se krije kao macka, mozda je to neko iz reda). a sta ako bude crvorep spaso zivot hariju? naprimer, hari i voldemor u duelu, na kraju 6.dela i voldemor razoruza harija. i taman da ga ubije crvorep skoci i stane da primi Avadu kedavru. secate se da je on harijev duznik (treca knjiga). :?: :idea:
pa dobro mozemo da pravimo teorije ali sto si ti zapeo da mora da ima neki animagus?te hedviga njegova majka a za kruskensa sam siguran da nije jer ga je hermiona kupila jos pre nego da osnuju red.a i rat jos nesme da pocne njega ce sigurno ostaviti za zadnju knjigu.ja mislim da ce ova sesta knjiga biti nesto poput druge gde se voldemor vrlo malo spominje.
epa evo moje teorije morace da se desi nesto sto ce toliko uzbuditi kentaura(mislim na nastavnika predvidjanja) da ce on pobeci a to bi ujedno trebalo da spoji rona i lunu.najlakse bi bilo da je to povratak voldemora ali ja mislim da joana to cuva za veliko finale tako da ce se desiti nesto fatalno u unutrasnjosti skole mozda...damblador gine!e a jel se neko pitao sta ce biti sa onim dzinom sto ga je hagrid doneo nije on ubacen u celu pricu tek tako.
tvrdica mc tvrdi
12.11.2003., 21:04
ja mislim da ce da traze kentaura koji ce znati neku tajnu i htjeti da je oda tomu ili ce kentaur biti potreban da se tom bobijedi
ko je tom?a samo kad bi znao ko je tom teorija ti je odlicna.
a u da tom je voldemor!!!!!!!! :!:
tvrdica mc tvrdi
12.11.2003., 21:14
to mu je pravo ime iako ga se stidi
nego evo jedno pitanje da ste vi voldemor kako bi prisli hariju i ubili ga?ja bi kidnapovao hermionu zatim naterao harija da dodje i ne bi ga ubio kletvom vec nekim normalskim oruzjem pistoljem naprimer. :roll:
Lord Voldemor
12.11.2003., 21:19
Ja neverujem da ce se 6. deo uopste i zvati potraga za kentaurom, kao sto sam vec reko nevenu. ali kako ocete. mislim da ce firenzi imati jaku ulogu ali ne tolko presudnu, kao sto kaze tvrdica. mislim da ce ona baklja sa zelenim plamenom imati neki znacaj. sto se tice Gropa, on ce imati takodje jaku ulogu. mislim da ce dambldor biti sacuvan ziv do samog velikog finala u 7. knjizi. osecam da ce to biti trenutak otkrivanja, nesto ce se veliko otkriti. dambldor, hari i voldemor ce biti najveci igraci. sto se tice onog za kruksenksa, neven je reko da je nemoguce da je on animagus zato sto je njega hermiona kupila pre osnivanja reda. red je osnovan pre oko 15 godina, samo sto je tek sad aktiviran. ali to ne znaci da nije neko od njih preobrazio sebe u macku i zakucao onoj zeni u Dijagon aleji na vrata pre mnogo godina, kad se zavrsio rat. kasnije ce proci godine i ta ista zena ce hermioni prodati tog macka. Razmislite.
koja baklja sa zelenim plamenom?e pa da i ja sam mislio da ce dzin imati veliku ulogu ali zasto bi se neko pretvorio u macku i procamio u prodavnici kucnih ljubimaca? :shock:
[quote="Harrijeva sestra"]Pa nisam citala peti deo ali uzecu ga sutra iz bibliotekepa cu ti reci.A ti?
DA LIM SE LICNO POZNAJES SA NARIJEM
[uote]
zadnje pitanje nisam razumeo. :shock:
tvrdica mc tvrdi
12.11.2003., 23:09
dambldor je sad vec postavio strazu da cuva harija pa kad bi on krenuo po hermionu vjerovatno bi ga neko pratio i ja cu pokusati da pronadjem nesto o 6 knjizi
mislim da su zadnjopskajucii skutovi
i mene zanima sta ce se desiti u sestoj knjizi ali da li ce biti vise od 7 nastavaka?
tvrdica mc tvrdi
12.11.2003., 23:20
dadli je na raspustu isprebijao izvjesnoga marka evansa razmislite djevojacko prezime harijeve mame. sirijus nije umro vec upao u drugu dimenziju hari i tom imaju dvoboj ali obadvojica ostaju zivi
Lord Voldemor
12.11.2003., 23:44
odlicno pitanje nevene, to za kruksenksa i za baklju. ali ja imam delimicne odgovore na sve. Prvo, kruksenks, tojest taj covek, ko god da je, je zapravo neki propalica, neko koga su proterali iz drustva pa se nepojavljuje kao covek. ziveo je godinama kao macka kod starice i druzio se sa zivotinjama sto mu je vise prijalo nego da se druzi sa ljudima. ali on je vrlo pametan. secas se kad su hari, ron i hermiona usli u prodavnicu zivotinja i kad je kruksenks odma skocio na skobersa (pitera). odma je provalio da ovaj nema prst i skontao da ron u ruci drzi neprijatelja. posle je i pricao sa sirijusom i sirijus mu je kao pas sve objasnio zivotinjskim jezikom. ali mozda je tu trik. mozda nisu pricali zivotinjskim jezikom. pazi ovo, kad je hari video sa prozora spavaonice one noci kako kruksenks i pas stoje na travnjaku okrenuo se da zove rona i sledeceg trenutka nisu bili tu. najverovatnije su otisli u sumu i preobrazili se u ljude i ispricali natenane. mozda se sirijus zakleo da nece odati njegovu tajnu da je ovaj animagus.
pa tvrdice te podatke vec imamo a za tixi neka samo okrene stranu strana broj 11 i tamo su joj podaci ali nismo sigurni da li ima vise od sedam podataka.a kazi mi tvrdice kakve veze ima taj decko sa harijevom mamom. :shock:
TVRDICA MC TVRDI
12.11.2003., 23:51
MOZDA JE SLUCAJNOST ALI SUMLJAM DA BI ROULINGOVA TO SLUCAJNO URADILA
Lord Voldemor
12.11.2003., 23:52
baklja o kojoj govorim nevene je ona koju je hagrid poklonio gurgu Karkusu. secas se? to je vecna vatra. e sad, posto sam bio na preko 50 sajtova o hariju vec sam i nesto nacuo, znas englezi mnogo pricaju o tome. posetio sam njihove forume i uclanio se tamo. mnogi kazu kako ta baklja, ta vatra, leci zlo, pretvara ga u dobro. mozda ce to koristiti protiv voldemora? ali to je sad kod dzinova, kod novog gurga Golgomata. sta li ce on uraditi sa tim? cuo sam takodje da ce se mozda 6. deo zvati "Harry Potter and the Green Flame Torch". :wink:
Lord Voldemor
12.11.2003., 23:56
znas li ti nevene koje je devojacko prezime Lili, harijeve mame? :?:
TVRDICA MC TVRDI
12.11.2003., 23:56
POSLE OVOG SKANDALA SUMLJAM DA CE VAC FADZ OSTATI MINISTAR MAGIJE KO CE BITI NJEGOV NASLEDNIK
e covece i od zloca se nesto moze saznati!svaka cast voldemore kad pamtis takve sitne detalje.pa da mozda od toga i bude nesto jel koliko se je do sada prevrata desilo nije mi tesko da poverujem u to mozda je i kruskens u proslosti prosao kao sirijus pa se zato sakrio...uzgred svi koji niste procitali informacije o sestom delu idite na stranicu 11 ove teme bliznakinja je prevela to sto sam pronasao na srpski.nego tvrdice jel ti nisi iz srbije :?:
TVRDICA MC TVRDI
13.11.2003., 00:00
NE IZ CRNE GORE TACNIJE PODGORICE
Lord Voldemor
13.11.2003., 00:05
:D Vidis nevene, od mene jos niko nije naso veceg poznavaoca Harija Potera. jos niko nije naso pitanje na koje ja nisam odgovorio.
E inace, trebalo bi da dovedem sirijusa, moga ortaka ovde. on mi je skoro ravan ali je jos uvek slabiji. svideo bi mu se ovaj forum. 8)
voldi nemoras da se hvalis uvek sacekaj da to uradi neko drugi a onda se samo zahvali :lol: ali i ako imaju isto prezime a i ako su rod kako mislis da to moze biti vazno za tok knjige osim ako...pa da!i on je carobnjak jel si to hteo da kazes? :shock:
e covece bas nam dobro ide knjigu cemo da napisemo!nego sto se tvrdica,voldi i tixi ne registruju?
Lord Voldemor
13.11.2003., 00:42
evo, registrovao sam se :) 8)
pa sto lazes kad nisi?nego sta mislis da ce biti sa dolores ona je jos u sumi?ja se nadam da ju je onaj dzin ubio. :evil: odvratna je
Wolfbrother
13.11.2003., 09:33
znas li ti nevene koje je devojacko prezime Lili, harijeve mame? :?:
Devojacko prezime Evans.
MOZDA JE SLUCAJNOST ALI SUMLJAM DA BI ROULINGOVA TO SLUCAJNO URADILA
i ja sumnjam,to ce sigurno imati neke "posledice" u sledecoj knjizi...
e narode,sigurno je glupo,ali mozda je taj mark evans harijev brat???ili neki rod,ne znam,sta vi mislite?
e ovako imam pitanje ko je rajko da li je to neki novi ili je to registrovani voldemor?tixi odlicno sto si se registrovala!pa cekajte to isto prezime bi moglo da znaci da je i taj decko carobnjak.jel tako?
DAMBLDOR
13.11.2003., 13:30
JA SAM REGISTROVANI TVRDICA MC TVRDI POZDRAV
e ovako imam pitanje ko je rajko da li je to neki novi ili je to registrovani voldemor?tixi odlicno sto si se registrovala!pa cekajte to isto prezime bi moglo da znaci da je i taj decko carobnjak.jel tako?
da,moguce,ali ako je carobnjak zasto ne ide na hogvorts ili mozda ide u neku drugu skolu,sto je moguce.a i sigurno je pozitivan lik posto dadli se uglavnom sa njima tuce i obozava da ih muci,zar ne?
ima tu nesto sto ce se garant otkriti u sledecoj knjizi
Feanor the elf king
13.11.2003., 13:59
Evo mene opet, izvinajvam se sto se nisam pojavljivao ranije, ali mnogo sam zauzet (skola i tako to... :) ). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna... :lol: Pa dobro, cujemo se uskoro, pozdrav iz Londona!
pa h. sestra je otputovala za kanadu a koliko ja znam tamo zivi daniel.ali gledaj tixi mozda je on mislim taj decko poruga pa je tu da bi pazio na harija ili nesto slicno...e odlicno sto ste se svi registrovali znaci ovako tvrdica je damblador,voldemor je rajko a tixi je tixi nego jel ste primetili da nema i bliznakinje.molim vas potvrdite ovo za nadimke da bih bio siguran. :wink:
e evo je dvestota poruka jeeeeeeeee!!!!!!! :!:
Lord Voldemor
13.11.2003., 15:14
E gde je h sestra? nema je nesto puno vremena. ali, bez uvrede...jel ima neki dokaz da je ona retklifova sestra? :shock:
E gde je h sestra? nema je nesto puno vremena. ali, bez uvrede...jel ima neki dokaz da je ona retklifova sestra? :shock:e pa u to sam i ja posumnjao ali valjda jeste otkud znam :? sta ti mislis :?:
Lord Voldemor
13.11.2003., 15:29
ja sam mislio da imate neki dokaz jer...svako moze tako da kaze, i ja i ti i bilo ko od nas. i sta? svi treba da poveruju tek tako? mislim, nezelim sad tu nesto da krivim h sestru ali ko zna? mozda laze? :?
Evo mene opet, izvinajvam se sto se nisam pojavljivao ranije, ali mnogo sam zauzet (skola i tako to... :) ). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna... :lol: Pa dobro, cujemo se uskoro, pozdrav iz Londona!
zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?
zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?
zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?:)
e,i ja sumnjam da je stvarno njegova sestra,jer koliko sam procitala ne prethodnim stranicama prvo je rekla da joj je dalji rodjak,pa onda da se cuju ponekad....ne znam,mozda i jeste ,ali sve je to sumnjivo,ali i na forumu tinejdzeri neka JOXI kaze da se neka sara predstavlja kao harijeva sestra.
ali sta ja znam....
epa ovako imam osnova da sumnjam da nije njegova sestra ali imam osnova i da mislim da jeste.na forumu tinejdzeri neko je bio otvorio temu "hari i sve o njemu" i tamo je onda neko od nase ekipe napisao da svi dodju kod h.sestre i onda je dosao izvesni gost i rekao da smo mi jadnici sto verujemo "sari" da je harijeva sestra izgleda da taj poznaje h. sestru bolje od nas.ali ujedno i slike koje mi je poslala nisu kao one iz novina vec kao prave porodicne slike tako da mislim da je moguce da mu je stvarno sestra.a i njene price zvuce uverljivo. :? nadam se da si razumeo ovu komplikovanu pricu.
Lord Voldemor
13.11.2003., 15:39
NISAM JA RAJKO!!!!j-e-b-ote, neznam sta je sa ovim. ja se lepo registrovao i nista. i dalje sam gost. neznam sta je to!! :o :shock: :x :!:
NISAM JA RAJKO!!!!j-e-b-ote, neznam sta je sa ovim. ja se lepo registrovao i nista. i dalje sam gost. neznam sta je to!! :o :shock: :x :!:pa nakon sto se registrujes prijavi se.a jesi li sacekao da ti stigne poruka za registraciju ako jesi klikni tamo na tu ispisanu adresu.kod mene je to islo jednostavno.
Lord Voldemor
13.11.2003., 15:51
Neznam...mozda jeste a mozda i nije harijeva sestra harijeva sestra. :? sto se tice onog malog evansa, neznam...stvarno neznam. on zivi u kraju gde zive i darslijevi. znaci da ga i tetka petunija zna. A njeno devojacko prezime je evans. e sad...mozda je to slucajnost, a mozda i nije. mozda je to neki dogovor, tetka petunija, dambldor i taj mali evans. nesto kao, da cuvaju harija, odkud znam.
nego, jel ima neko jos nekih neresenih pitanja, misterija ili teorija? da pokusamo svi da odgonetnemo nastavak sage o Poteru. :?:
ne znam za h sestru nadam se da nas ne laze i da mu je stvarno sestra....
e imam ja pitanja prvo kako mislite da ce onaj dzin biti vazan za dalji tok drugo sta se je desilo sa dolores i trece da li verujete da ce se ron i luna smuvati? :?:
posto nisam jos procitala 5. deo ne bi znala da ti kazem,ali ako ti nije tesko objasni mi ko je luna i dolores?
Lord Voldemor
13.11.2003., 16:09
prvo nevenu da odgovorim. za dzina neznam. predpostavljam da ce on biti dosta vazan kad drugi rat pocne. mozda ce braniti hogvorts.
za dolores znam da ju je dambldor spasao od kentaura i da se oporavila u bolnickom krilu a onda pobegla za svagda. ko li ce biti novi nastavnik odbrane od mracnih sila?
i luna i ron? pa neverujem. nekako nisu jedno za drugo. neznam...
eee...duga prica, tixi :roll:
ko je luna?
e,ja sam mislila da ce hermiona i ron biti zajednoa,ali imam utisak da ce roulingova namerno nesto zapetljati jer mnogi to misle.a i ne nzam ko mi je rekao da misli da ce hermiona biti sa drakom
ko je luna?
e,ja sam mislila da ce hermiona i ron biti zajednoa,ali imam utisak da ce roulingova namerno nesto zapetljati jer mnogi to misle.a i ne nzam ko mi je rekao da misli da ce hermiona biti sa drakomepa vidi ovako tixi luna se pojavljuje u petom delu i ona je kao i hari prisustvovala umiranju nekoga(majke) i ona takodje moze da vidi testerale letece zivotinje koje vide samo oni koji su prisustvovali necijem umiranju.ona je pomalo cudna ali u petom delu ima veliku ulogu. :wink:
i zaboravio sam da ti kazem ko je dolores to je jedna krava koja dolazi u hogvorts kao spijun za ministarstvo i ima moc otpustanja nastavnika kaznjavanja ucenika sto ce i te kako iskoristiti.neznam da li je potrebno spomenuti da mrzi harija i damba. :twisted:
e sad imam ja jos nekoliko pitanja da li vam je zao sto su veslijevi blizanci napustili skolu?meni nekako nije :? i da li mislite da ce fadz ostati ministar magije?e i zaboravio sam da li postoji neka kazna za smrtozdere jer ih je hari onako skupa prozvao po medijima? :?: :?
evo ovako, fadz ce najverovatnije ostati jos ministar. a hari je optuzio sve voldemorove smrtozdere od kojih su neki vec u azkabanu a ostale jos jure. kazna za sve njih je azkaban, naravno. nego pitanje je sad: da li ce se melfoj i ostali smrtozderi osloboditi u 6. delu? :?
mislim da ce fadz ostati ministar bar do sedmog dela,osim ako ga ne smene u sestom,ali mozda ostane jer mozda se i promeni.....
a sto se tice veslijevih....stvarno mi je zao sto su napustili skolu,jer su stvarno bili likovi...
smrtozeri ce se garant osloboditi,jer gde nema smrtozera i voldemora nema ni borbe,a samim tim skoro da nema zlobnih carobnjaka...ali na kraju ce svako dobiti ono sto je zasluzio..
e,a sta mislite za draka melfoj?da li ce se promeniti ili ce (sto je verovatnije) krenuti ocevim stopama i biti jos gori.
secate se kako je dzejms poter imao neprijatelje dok je bio na hogvortsu-snejp(prvi i glavni),tako i hari ima draka(kojeg snejp veoma gotivi)....
Wolfbrother
13.11.2003., 22:09
Ti si me pozvao.
mislim da nece ko ce ih normalan pustiti na slobodu?mada mogli bi jer vise u askabanu nema dementora.nego jesi li ti u stvari registrovani voldemor? :?: a sta mislite o tome kako ce se darslijevi ponasati nakon one pretnje?ja mislim da tetka petunija u dubini duse voli harija. :?
Wolfbrother
13.11.2003., 22:15
mislim da nece ko ce ih normalan pustiti na slobodu?mada mogli bi jer vise u askabanu nema dementora.nego jesi li ti u stvari registrovani voldemor? :?: a sta mislite o tome kako ce se darslijevi ponasati nakon one pretnje?ja mislim da tetka petunija u dubini duse voli harija. :?
Ne
Ti si me pozvao.au bre sad sam se setio izvini!obilazio sam stare teme o hp-u i video da si dobar poznavalac i mislim da bi nam dobro doslo tvoje drustvo.pa odgovori mi na pitanja i dobrodosao :wink:
Wolfbrother
13.11.2003., 22:24
Mislim da ce se slicno ponasati kao onda kada su saznali da je Sirijus Harijev kum.
Svida mi se tvoja pretpostavka da tetka Petunija u dubini duse voli Harija.
Pozdrav
pa znas ja mislim da ga ona makar malo voli ali da zbog onog glupsona teca vernona i prasca dadlija ona mora da se tako ponasa prema njemu.mislim uopste i ne treba pomenuti da joj je glipi dadli na prvom mestu ali ipak...nego rajko koje ti je omiljeno magicno stvorenje to mi je nekako omiljeno pitanje ja najvise volim testerale i one zadnjoprskajuce skutove.
i meni.jer ipak on je sin njene sestre,na koju je ona bila ljubomorna,ali to ne znaci da ne voli harija,zar ne?mozda samo vernon vrsi pritisak na nju,a i to sto je hari bolji od dadlija....
e,jel bi mogao da mi posaljes one slike kooje ti je h sestra poslala,ili bilo koje drugo,ako ti nije problem(za nevena)
moj mail je tijanaz1@ptt.yu
ako hoces poslacu ja tebi one sto ja imam,a imam ih puno
imam cak neke sa snimanja treceg filma
Wolfbrother
13.11.2003., 22:34
pa znas ja mislim da ga ona makar malo voli ali da zbog onog glupsona teca vernona i prasca dadlija ona mora da se tako ponasa prema njemu.mislim uopste i ne treba pomenuti da joj je glipi dadli na prvom mestu ali ipak...nego rajko koje ti je omiljeno magicno stvorenje to mi je nekako omiljeno pitanje ja najvise volim testerale i one zadnjoprskajuce skutove.
Sto se tice tetka Petunije ona je sigurno bila ljubomorna na Lili Poter pa ga i zato ne voli mnogo.Omiljena magicna stvorenja su mi testrali i njuskavci.
Zovi me Rade morao sam da se registrujem sa Rajko jer mi je neko ukrao ime.
e,jel bi mogao da mi posaljes one slike kooje ti je h sestra poslala,ili bilo koje drugo,ako ti nije problem(za nevena)
imam cak neke sa snimanja treceg filmaobavezno cu ti ih poslati a sto se drugih slika tice ja imam samo jednu iz treceg filma i to neku sa melfojem posalji mi i ti neku samo ne tu sto vec imam.evo odma idem da ti posaljem! :wink:
Sto se tice tetka Petunije ona je sigurno bila ljubomorna na Lili Poter pa ga i zato ne voli mnogo.Omiljena magicna stvorenja su mi testrali i njuskavci.
Zovi me Rade morao sam da se registrujem sa Rajko jer mi je neko ukrao ime.e pa rade ako i ti imas neku teoriju podeli je sa nama ovde.e a znas sta je glupo sto se neke budale registruju pokupe najbolje nadimke pojave se ovde nekoliko dana i onda odu bez traga.ja se ne secam da sam igde video tog radeta sto ti je ukrao ime.
DAMBLDOR
13.11.2003., 22:52
ETO KONACNO SAM SE REGISTROVAO MADA SAM RIJESIO DA NE BUDEM TVRDICA MC TVRDI ALI DOK HARIJEVA SESTRA NE DODJE NEK NAM NEVEN BUDE GLAVI
imam cak neke sa snimanja treceg filmaobavezno cu ti ih poslati a sto se drugih slika tice ja imam samo jednu iz treceg filma i to neku sa melfojem posalji mi i ti neku samo ne tu sto vec imam.evo odma idem da ti posaljem! :wink:
samo mi ostavi tvoj mail
mozes is utra slike da mi posaljes,nije mi bas hitno itd.
slike sam ti vec poslao idi da ih primis i reci mi da li sam dobro poslao :?:
Bliznakinja
13.11.2003., 23:10
Cao,ljudi dta se ima?Ja evo resila da posetim nase malo drustvo.Vidim da pokusavate da pogadjate sta ce biti u sledecoj knjizi.To je stvarno cool.Bila sam na nekim engleskim forumima i oni tamo pricaju svasta vezano za sledeci deo knjige.Ima vrlo razlicitih ideja,a kao sto vidim ima ih i ovde.Samo tako nastavite.E,da svi koji su novi ovde WELCOME!!!
o pa zacudio sam te sto te nema!nego novi su tixi,hit i rade a tvrdica se je registrovao kao damblador. :lol:
da znate svi, JA SAM LORD VOLDEMOR. registrovao sam se tako zato sto mi neko ukrao nick. e cao bliznakinjo, dobrodosla nazad i pricaj nam o tome sta englezi misle.
rajko, i tebi welcome. nego, ja mislim da tu postoji jedan parametar. pazljivo gledajte.
dzejms sirijus lupin piter snejp lili
hari ron hermiona nevil drako cho
Prvi red su prosla generacija a drugi red nasa, sadasnja generacija. Razmislite. ima tu neke logike. :? :wink:
Feanor the elf king
13.11.2003., 23:25
Evo mene opet. Zanima me hocete li praviti onaj sajt?
Naime, imam jedan predlog, i nadam se da cete se sloziti sa njim. Predlazem da napravimo sajt o Lordu i Harriju... Ja sam poznavalac ove prve teme, dok se vi svakako bolje razumete u drugu. Mislim da bi to bio prvi sajt u kome bi se ove dve knjige udruzile... Mogli bi da stavljamo slike iz filmova (ali i iz knjiga). Sta kazete za ideju, i da li se slazete?
PS. Moze li i meni neko da posalje one slike na feanor_the_elf_king@hotmail.com ?
PSS. Pozdrav iz Britanije! lol
DAMBLDOR
13.11.2003., 23:26
tacno tako
Feanor the elf king
13.11.2003., 23:28
Pozdrav Dambldore! Vidim da si na vezi... Ima li jos neko ovde (osim mene) msn messenger? Ako ima, neka se javi.
Naime, imam jedan predlog, i nadam se da cete se sloziti sa njim. Predlazem da napravimo sajt o Lordu i Harriju... Ja sam poznavalac ove prve teme, dok se vi svakako bolje razumete u drugu. Mislim da bi to bio prvi sajt u kome bi se ove dve knjige udruzile... Mogli bi da stavljamo slike iz filmova (ali i iz knjiga). Sta kazete za ideju, i da li se slazete?
PS. Moze li i meni neko da posalje one slike na feanor_the_elf_king@hotmail.com ?
PSS. Pozdrav iz Britanije! lolsto se tice slika ja cu ti poslati ali za sajt su potrebne debele pare zar ne :?: o pa voldemore nisam znao da si ti hit. :!:
DAMBLDOR
13.11.2003., 23:31
ako ce drako biti prijatelj sa harijem onda sam ja magarac.
a mozda i jesam
p.s slazem se sa feonarom
epa od sad znas. i...jel mogu one slike, nevene? :D
moj e-mail je HIT@EUnet.yu
epa od sad znas. i...jel mogu one slike, nevene? :D
moj e-mail je HIT@EUnet.yudobro i tebi cu poslati slike ali ja opet pitam ZAR ZA SAJT NISU POTREBNE DEBELE PARE :!:
Feanor the elf king
13.11.2003., 23:41
PSS. Pozdrav iz Britanije! lolsto se tice slika ja cu ti poslati ali za sajt su potrebne debele pare zar ne :?: o pa voldemore nisam znao da si ti hit. :!:
Pa dobro, moze se napraviti i besplatan, ali sto se tice para, mislim da to nije problem, to bi vec nekako skupili... Besplatan se moze praviti preko yahoo, ali moze i preko jos neke adrese. Onda bi imali ime sajta, ali bi bilo ovako: npr www.imesajta.us, a to mi se ni malo ne svidja :evil:
Mada se isplati... Vazno je da ispadne dobro. Morao bih da se raspitam kod jednog prijatelja hakera, on bi znao to da napravi ocas posla. Vazno je samo imati volje! Pozzzzz
ne, ne, ne. pogresno si me razumeo dambldore. ovaj parametar neoznacava prijateljstvo, vec obican parametar koji pokazuje odnose medju likovima. obrati paznju. dzejms je odlican tragac, ima razbarusenu crnu kosu, naocare i mrsav je. isti je takav i hari. dalje, sirijus. on je lik koji voli da se zajebava, neigra kvidic tolko dobro ko dzejms i najbolji je dzejmsov drug. isti je i ron (samo sto je on drug sa harijem). dalje, lupin. on nevoli da se zajebava previse, neprestano uci i cita knjige, najpametniji je u druzini i stalno pomaze piteru. ista je i hermiona (samo sto ona pomaze nevilu). onda imamo pitera. on je mali, glupi, debeli tupan koji nista sam nemoze da uradi. isti je i nevil. i onda imamo snejpa. on je zao i najveci je neprijatelj dzejmsa. isti je i drako (samo sto je on neprijatelj sa harijem). i nakraju Lili. ona je dzejmsova lepa devojka. ista je i cho (samo sto je ona harijeva).Sta sad kazes? :? :?: