Vidi punu verziju : vikend
A ima li neko lepu, romanticnu kucicu /salas/ u Vojvodini za izdavanje? Sobe, apartmani...?
Ili neki dobar predlog za romantican vikend,ili duze, a da nije neka preskupa varijanta? :roll:
Ali samo ozbiljno...(decko nikad nije bio u vojvodini, pa bih malo da obidjemo - ns, karlovci, sombor, palic...)
DOKONI UM
03.11.2003., 09:23
Imas kod Beceja dvorac FANTAST.
Imas salas na izlazu iz Novog Sada prema Ceneju, sa konjickim klubom.
Imas motel KOLIBA na Popovici u sumi sa poghledom na ceo Novi Sad.
Imas lepe apartmane na Dunavu kod Beseke.Carda Sidro.
e, hvala!
pokusacu da potrazim brojeve telefona pre nego sto krenemo...sad makar znam sta trazim :)
jos nesto - cula sam za mesto koje se zove "na kraju sveta" ili tako nekako...valjda neka kafana uz reku, ali sam cula da je bas lepo... Znas li nesto o tome?
underwater
05.11.2003., 02:00
to ti je carda u kovilju.
Peta W.
04.12.2003., 01:43
e, hvala!
pokusacu da potrazim brojeve telefona pre nego sto krenemo...sad makar znam sta trazim :)
jos nesto - cula sam za mesto koje se zove "na kraju sveta" ili tako nekako...valjda neka kafana uz reku, ali sam cula da je bas lepo... Znas li nesto o tome?
GRESKA!
"Na kraj sveta" jeste kraj reke,ali! nema struju,nema vodu,nema tepihe,nema telefon...
Ja bih se dobro zapitala...
Mislim,mesto je skroz OK za popodnevni odmor,ali ...samo za to.
Pozz :P :wink:
Peta W.
04.12.2003., 01:45
A "Carda" je vec preporucljiva...
Fantasticna hrana,smestaj OK...priroda...
To ti preporucujem od sveg srca... :P :wink:
ZRENJANINAC
05.12.2003., 12:19
A "Carda" je vec preporucljiva...
Fantasticna hrana,smestaj OK...priroda...
To ti preporucujem od sveg srca... :P :wink:
koliko je taj Kovilj od Ns ? koliko je smestaj u toj Cardi ?
ajde javi informaciju
Peta W.
05.12.2003., 12:25
Kovilj je od NS udaljen 24km , ili 15-20min voznje autoputem Bg-Ns (iliti E75).
Smestaj ne znam koliko kosta,ali je svakako jeftinije nego u bilo kom hotelu u NS.
POzz
ma u kovilju na "kraju sveta" se ni ne placa smestaj.Pazi kad znam jer sam iz Kovilja.Ja ne bih platio nista za taj smestaj.Jednostavno zamolis gazdu da te pusti da prespavas.Ma cool su tipovi tamo.A tek kakvu corbu pravi Pera Varenika MMMMMMMMMM ....najbolju. Dodjite u svakom slucaju. Dolazim i ja da vam pozajmim camac za romanticne voznje rekom. Pozdrav svima
A ima li neko lepu, romanticnu kucicu /salas/ u Vojvodini za izdavanje? Sobe, apartmani...?
Ili neki dobar predlog za romantican vikend,ili duze, a da nije neka preskupa varijanta? :roll:
Ali samo ozbiljno...(decko nikad nije bio u vojvodini, pa bih malo da obidjemo - ns, karlovci, sombor, palic...)Lelo, pogledaj sajt www.visitvojvodina.com - ima sve sto ti srce zazeli!!