PDA

Vidi punu verziju : Dragi sugradjani i ostali :)

Shinoda
01.01.2006., 19:33
Pa dragi sugradjani i ostali, kao prvo da vam pozelim srecnu Novu godinu, sve najlepse, puno srece, novca, uspeha i naravno zdravlja tj. cistog vazduha!
Pa da cujemo gde ste bili sinoc, sta ste radili?
Sta ocekujete od ove godine?

Dovla
02.01.2006., 10:20
Hvala, hvala i ja isto zelim svim sugradjanima najvise zdravlja, a onda ostalo nekako samo dodje... Nisam bio nigde za docek... a za razliku od prethodnih nekoliko godina ne znam sta da ocekujem od 2006. Bas onako nemam pojma kakva ce biti. Znao sam za 2003. da ce biti katastrofa, da ce 2004. biti mnogo bolja ali opet losa i za 2005. sam znao da ce biti poprilicno dobra, a za ovu bas nemam pojma kakva ce biti i sta da ocekujem...

virked
04.01.2006., 02:36
Hvala,takodje.
Novu godinu sam docekao u krevetu ili WC-u(nisam siguran,ne secam se)na Zlatiboru.Sto se provoda tice sve je ok ali ga brate preterase sa cenama **** i ulaznicama za docek a bogami i za ostele dane.
Sve u svemu skroz pozitivna stvar je grad Uzice...super-extra cice,dobar provod....jedina mana je sto svi slusaju grand muziku ili kao se vec zove.
***,jedna ali vredna (mislim na manu)

angel's_breath
05.01.2006., 03:00
Hvala, takodje! Ja bila na nekoj privatnoj zurci. Uf... ne bih da se prisecam sta je sve bilo! Opsti utisak, bilo je superiska.