Vidi punu verziju : Juice...
JaH_G|rL
06.06.2003., 14:12
Dakle pitanje je sledece...sta mislite o njemu... sramota za nas hop ili ne?
blackground
06.06.2003., 15:29
Ma gde je sramota....
MC No1 in SERBIA, a i sire ne racunajuci BLACKOUT ekipu.
Ne da je sramota nego ne mogu da nadjem pravi izraz za to.Ne mogu nista da kazem dok je bio u full moon-u-skroz ok ali sad.Napravio je dredove da ih isfura za album i promociju a mogu kola da ulozim da ne zna ni sta znaci kad nosis dredove.A video sam ga sinoc na Public Enemy i fura tarzanku,skinuo se go a oko vrata 5-6 zlatnih lanaca a ne znas koji je deblji.Ko da je krenuo na ok ban pa je slucajno zalutao u halu sportova.BRUKA!!!
blackground
06.06.2003., 21:18
Ma boli me ko sta nosi....
Vec sam rekao, decko ima najbolji glas, tehniku repovanja tj. MC-ing, crta grafite, ne pozira po Andergraundu kao neki "hoperi".
"jer nas zivotni stil- grafiti
brejkeri, siroke pantalone
uz DJ-eve ja kidam mikrofone
i svi fensi likovi nek mi se sklone
mene podigla je ulica, sud i Bozja sudnica..."
Juice je zakon!
,,I popusite mi kitu cave,ko 200 mica trave...,,
DeepPurple
26.06.2003., 17:20
Juice je zakon!
,,I popusite mi kitu cave,ko 200 mica trave...,,
Da...zakon...sigurno...
CRUCIAL
26.06.2003., 22:08
jel postoji neki sajt gde su njegove slike ili tekstovi????????
guitarrr_babe
26.06.2003., 23:24
Total disgrace.
Ako neko zeli neka mi pise na dulcom@yubv.net,poslacu mu tekst pesme POBEDNIK od Juice-a.
mala_raperka
27.06.2003., 15:54
Ma juce jo bas OK, ne nesto posebno, ali tip je opusten, malo se zeza malo radi... U principu je QL
Smarac je nevidjeni.Ima dobru produkciju i to je to.Bio je dobar dok je bio u full moon-u ali sad se prodao.Uradio je skroz komercijalni album i nemojte da pricate hteo je i on da uzme neke pare.Ako je hteo pare sto nije radio narodnjake a ne hip hop.Komercija je!!!
little_princess
01.07.2003., 04:05
od mene je bio obozavan dok je bio u fool moon-u a i sad ga volim jer lik ima najbolji vokal na nashoj sceni a i josh uvek ima neke dobre pesme....princip dozivotno mc,pobednik,na ulici...
blackground
01.07.2003., 13:23
Napokon neko sa normalnim misljenjem...
:lol: :D :) :P :lol: :D :) 8)
Lucky_Charm
23.07.2003., 18:08
Ima dobre pesme, bio je cool dok je bio u moon-u Ali covek je seljak nevidjena.. Upoznala sam ga na sajmu medija u ns-u, i to je takav supak da covek ne poveruje... Ali ako su pesme njegove, onda ima smisao za rime! :D
e. girl
04.08.2003., 22:44
Mislim da je tip skroz ok.Ne,stvarno Juice je zaista legenda sto se tice naseg hip-hop-a i ima najbolji glas.Mislim da bi mogao on 'ladno da "zgazi" neke strane hop-ere samo kad bi se jednom cula neka njegova pesma.Lik je!
Kes,Kolica
Dozivotno MC
Pobednik
Kako ja kazem
Ludara
Kraljevski stil
itd.
Sve pesme su mu cool i za prodju
Poz
zmaj od paprike
10.08.2003., 15:33
bezvredno je gubljenje reci i vremena trositi na ljaksu cacka nos za praksu
vozi se u traksu i nista nije realno
britgirl
23.11.2003., 22:16
odvratan je...misli da je faca
Juice je jedan od retkih kvalitetnih MC- jeva kod nas. Prvo, pored njega i Triala niko nije u stanju da iznese bilo kakav freestyle. Mnogi pisu textove kod kuce a onda to poturaju kao freestyle. Ljudi ga mahom ne vole zato sto mnoge njegove textove shvataju bukvalno, zato sto ih mrzi da malo razmisle i skapiraju sta je u stvari decko hteo da kaze. Decko je pisao rime kada mnogi koji ga danas pljuju nisu imali pojma ni sta je to hip hop. Meni je od njegovih stvari najjaca "Dozivotno Mc" i "Na ulici" mada mi je bas krivo sto je iz "dozivotno mc" izbacio trecu strofu kada je stavljao pesmu na album jer je bas ta treca strofa bila neprevazidjena....
Rap-tatica
24.11.2003., 02:03
Brate bez uvrede -ovo vazi za njegove fanove,ma koga ja to zezam ko ih sisa
on je bruka za hip-hop,bedna kopija komercijale,koja i onako neuspeva da se zadrzi,cast izuzecima,ukratko
"BRATE KO TI DADE MIKROFON DA PROSIPAS Rime". :twisted: :evil: :twisted: :evil:
E mozda bi i mogao da se slozim sa nekim od vas kao to da je lik totalno opusten grafiti su mu mnogo jaki i do jaja Brejkuje a i rime mu nisu lose uprincipu nije los nemogu da kazem za neko koga nepoznajem i priznajem da je ono do kraja MC ma nije los lik meni su svi domaci hoperi gotivni narocito Marcelo posto njega i znam do jaja a drugi nek pricaju sta god hoce pravog hopera za to bole ali tesko je biti pravi hoper i imati do jaja rime i ziku a to sto pljujete druge hopere to je samo zbog LJUBOMORE
verujte mi na rec............
dollar MC
30.06.2004., 01:46
Zasto bi ja bio ljubomoran na npr. Marka iz 187 kad pisem bolje textove od njega? Cak i pojedine matrice su bolje od njegovih...
Lil'Still
01.07.2004., 21:43
Jednom recju-SMEHOTRESSS.
Kad ga vidim na TV-u menjam kanal.Bas je kreten onaj najgori.A pesme su mu jadne,covece pisem milion puta boje rime od njega,a on izda album samo zato sto ima kintu.E rac*u. :evil: :evil: :evil: :evil:
SisaDaPimp
02.07.2004., 00:58
Jednom recju-SMEHOTRESSS.
Kad ga vidim na TV-u menjam kanal.Bas je kreten onaj najgori.A pesme su mu jadne,covece pisem milion puta boje rime od njega,a on izda album samo zato sto ima kintu.E rac*u. :evil: :evil: :evil: :evil:
Daj da vidimo tvoje rime kad pises toliko bolje, mislim ono bas bi mi laskalo da vidim onako kvalitetne rime..
A vi mozete da *****te koliko hocete, samo Juice ima najjachi flow kod nas na sceni pa i celom balkanu, a liricki covek kida samo kad hoce, kao i na fristajlu tako da prodo se je ko ckapi, ali decko ima kvalitet..
Lil'Still
03.07.2004., 16:57
Ma sav je smesan bre.Imam super rime za razliku od njega, :x .De sad da kucam iskucacu veceras,mrzi me sad.
Lil'Still
03.07.2004., 23:15
Pogledaj u ,,Ko ima najbolje rime na forumu....."
pa vidi. :wink:
Red_Zmaja
13.07.2004., 22:38
Dakle pitanje je sledece...sta mislite o njemu... sramota za nas hop ili ne?
Ma posle Mice Safta najaci hoper na ovim prostorima....ma daj....idi spavaj...
SisaDaPimp
13.07.2004., 23:49
Juice ima najjachi flow na domacoj sceni, a vi mozete da ken*ate shta hocete..