Vidi punu verziju : POKLON?
Veliki je to problem: izbor poklona za dete ili devojku za novogodišnje praznike. Ja nudim rešenje! Kupite preslatko štene patuljastog šnaucera biber so, staro 2 meseca i rešili ste problem, a dobili zabavu za bar 12-13 godina. Oni vas obožavaju, raduju vam se i sve vam praštaju. Potreban im je samo vaš pogled, topao glas i osmeh. Milovanje kućnog ljubimca vas oslobađa stresa i umiruje. Srećni vam Novogodišnji i Božićni praznici.Tel o11/8256-556, 063/7784-788
Spiritcraft
22.12.2005., 11:57
Ko je lud da KUPI stene, nek' izvoli.
Evo, ja POKLANJAM jednu dzukelu. Pokvarenu, ali lepu. Samo je redovno hranite i verujete svemu sto laje i to je to - zabava za ceo zivot.
milicaanchy
22.12.2005., 13:39
Hahahha,,,shto si bezobrazan Spiritcraft...kako kuche da bude pokvareno...bash su dzukele lepe...
Ali nema se para da kupim onu gorepomenutu....haha
Spiritcraft
22.12.2005., 13:42
Nisam rekao kuce...rekao sam dzukela... :twisted:
Spiritcraft
23.12.2005., 09:57
Moram jos jednom da naglasim da nisam mislio na psa
Zbog "lepih džukela" su se i ratovi vodili! "lepa džukela očekuje malo više od pukog preživljavanja, hranjenja... Možda zato tako laje! Ja bih, boga mi, ovakvog družbenika ( ne vlasnika!) žestoko grickala, sve dok ne shvati šta sve mogu "lepe džukele" i ne kaže od kada sam postala to. I šta ima on da poklanja "lepe džukele"?Neka samo mirno odšeta od nje!
milicaanchy
23.12.2005., 13:05
WTF_?O chemu sad to prichate...(Milicaanchy ne razume)
Spiritcraft
23.12.2005., 13:33
Zbog "lepih džukela" su se i ratovi vodili! "lepa džukela očekuje malo više od pukog preživljavanja, hranjenja... Možda zato tako laje! Ja bih, boga mi, ovakvog družbenika ( ne vlasnika!) žestoko grickala, sve dok ne shvati šta sve mogu "lepe džukele" i ne kaže od kada sam postala to. I šta ima on da poklanja "lepe džukele"?Neka samo mirno odšeta od nje!
"Lepa dzukela" sedi pored mene i smeje se.
I zna da znam sta sve moze.
Zna da znam sve...
I zna da ne mrdam od nje
I kad se registruje vratice mi trostruko za ovu zayebanciju.
Eveanna
23.12.2005., 18:40
khm..izgleda da si zaboravio ko od nas dvoje voli da nosi povodac,
nije da se zalim
ali to ne znaci da necu da te ispreskacem
k'o mace (pardon - kuce)
muskatle
ne sme on :lol: :-D
vec ima jednu drvenu nogu i kuku umesto ruke
tako da mu je dosta ujedanja
ubuduce ima da bude fin
hvala ti svejedno ;)
Bravo "džukelice"! Tako treba! Nedaj na se!
Spiritcraft
23.12.2005., 19:43
Tako mi i treba kad postojim.
Verovatno ce me zayebavati dok ne crknem.
Al' ako...
milicaanchy
24.12.2005., 07:12
Joj,shto ja nemam neku dzukelu...shmrtz
A da se vratimo temi: patuljasti šnauceri da ili ne?
Spiritcraft
26.12.2005., 17:26
Paaa...
Eveanna kaze da, tako da moram i ja. :roll: :D
Al' nemamo mi ni para ni uslova da drzimo tako nesto :(
Eveanna
31.12.2005., 17:40
mada veliki su lepsi
(snauceri) :)
Коме како! Све што има у великом има и у малом, а онда то испадне много слађе! Као код мале Жене!
Eveanna
02.01.2006., 12:20
Cuti bre , 'nash ti kol'ka sam ja:)
nemoj da se kacis :)
vidi kako je spiritcraft prosao :lol:
inace mali su fenomenalni,
ali ja sam nekada imala velikog pa zato...
Spiritcraft
02.01.2006., 12:36
Ovo za svoju veličinu je 100% u pravu! :lol:
Eveanna
02.01.2006., 13:31
bolje cuti dok te nisam opet pretukla :lol::lol::lol::lol::lol::lol: