Vidi punu verziju : Da li je u redu nekad pokidati gacice ?
Stari Lisac
05.06.2003., 21:40
da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAM :) samo je pomalo skup "Sport" ali sta cu :)))
Stari Lisac
05.06.2003., 21:51
svi citate a niko nece nista da kaze , nemozete me ubediti da ste ravnodusni prema tome :))))
ok je ponekad, ali ne valja ako je neki posebno skup ili drag joj komad. znam, strast nema cenu...
pa nisam imala prilike da dozivim, ali cini mi se ok, ako se oboje slazete i uzivate, sto da ne. Jos ako si u stanju da sve to finansijski podneses, stvarno je skup sport. Ipak volela bih da probam.
Stari Lisac
06.06.2003., 02:13
pa nisam imala prilike da dozivim, ali cini mi se ok, ako se oboje slazete i uzivate, sto da ne. Jos ako si u stanju da sve to finansijski podneses, stvarno je skup sport. Ipak volela bih da probam.
Sustina je da se dogodi spontano i iznenada....na bilo kom mestu i bilo kad ....to je ono kad prosto izgoris kao shibica....ludo je...
Stari Lisac
06.06.2003., 02:20
ok je ponekad, ali ne valja ako je neki posebno skup ili drag joj komad. znam, strast nema cenu...
sanja , pa nemoj biti cicija :) sta su jedne gacice naspram tog ludila :) ....gacice kupis ponovo , a taj trenutak je unikatan :) a jesi li probala ?
Sve zavisi od toga da li tog trenutka želim da vodim ljubav ili da se _ _ _ _ _. U ovom drugom slučaju, to je vrlo seksi.
ma strast je strast... mmmmmm :))))))))
nisam mislila na gacice nego npr. na majicu ili nesto vece.
a nisam probala. ima dana...
Nije lose to ali ako znate to uraditi a da ne povredite ribu. Ja vise volim zubima da skidam gacice , vise me pali a i odlicna je predigra, kazem ti to iz iskustva jer su mi ribe cesto trazile da to ponovo uradim.
Lord of Chaos
06.06.2003., 09:08
Hm, mislim da je Tamara dala najbolji odgovor i apsolutno se slazem sa njom....
Gazdarica
06.06.2003., 10:02
Eh, tako mi nastrada najdrazi (a i najskuplji) korset...:((
I komsije su mogle da se zabavljaju gledajuci scenu cijepanja, posto se sve odigralo na haubi automobila, pred mojom zgradom...
Jedan moj bivši frajer je to stalno radio, čak ih je nosio u džepu. To je uvek bilo fenomenalno.
Stari Lisac
06.06.2003., 14:06
ma strast je strast... mmmmmm :))))))))
Slazem se ...strast je nesto sto se moze kntrolisati ali najlepse je kad se potpuno prepustis....skroooooz :)
Lepalujka
06.06.2003., 14:46
...je skroz cool to uraditi.
Znam samo da se moj decko strasno uzbudi kad mi pocepa gacice!
ZRENJANINAC
06.06.2003., 14:48
Pa javi se na mail , pa mozemo da probamo .... ***** pare kad je lepo :)))
malo smo mnogo daleko, avionom oko 11 sati...a i malo si premlad za mene. Ipak hvala na ponudi.
Stari Lisac
06.06.2003., 20:19
malo smo mnogo daleko, avionom oko 11 sati...a i malo si premlad za mene. Ipak hvala na ponudi.
He He Medena , nacice se valjda taaaamoo daleekooo neko :) ali ako se nedogodi , uvek imamo avijonce :)
obecavam da cu da te prvog obavestim ako se nadje, a avion je skuuuppp, narocito u sezoni. Mogao bi za tu lovu da pokidas jedno 10.000 pari gacica, pa se preracunaj :)))
Stari Lisac
06.06.2003., 20:26
obecavam da cu da te prvog obavestim ako se nadje, a avion je skuuuppp, narocito u sezoni. Mogao bi za tu lovu da pokidas jedno 10.000 pari gacica, pa se preracunaj :)))
ma nista nije skupo kada su zivotne radosti u pitanju :)
Kad se zivi nek se zivi , ali nemoj samo gacice , daj jos ponesto pa nek ide zivot :)))
lisac... pa kazem ja ... sloboda :)))))))
Samo ako imas rezervne da joj das!
Stari Lisac
08.06.2003., 17:11
.... pa to se podrazumeva :) Dobar ljubavnik pored Razno Raznih stekova ima i jedan sa gacicama :) pa nece valjda pustiti damu posle Lepe noci , GOLOGUZU na ulicu.
To pravi dzentlmeni ne rade:))0 ili joj das svoje ili imas rezervne gacice i rezervnu gumu-lastiku (pa snirate posle zajedno)(savremeni dasa uvek ima gumicu viska) :))) :)) zato to sluzi :)))
Zena_zmaj
08.06.2003., 18:43
Zashto samo devojtzi,pa i vi nosite donji vesh..... mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...strast...pozuda...
.... pa to se podrazumeva :) Dobar ljubavnik pored Razno Raznih stekova ima i jedan sa gacicama :) pa nece valjda pustiti damu posle Lepe noci , GOLOGUZU na ulicu.
To pravi dzentlmeni ne rade:))0 ili joj das svoje ili imas rezervne gacice i rezervnu gumu-lastiku (pa snirate posle zajedno)(savremeni dasa uvek ima gumicu viska) :))) :)) zato to sluzi :)))
Sta sve necemo nauciti od ovih starijih, tako je cale, idem u butik sad da kupim 20 tangi da mogu da delim okolo! jel, devojke, (nemoj lisac sad ti ;o) ) a koju boju da kupim?
Zaboravih da se potpisem, odma sam krenuo na vrata pa da jurim gace u nedelju uvece! ;o)
Stari Lisac
08.06.2003., 21:11
Sta sve necemo nauciti od ovih starijih, tako je cale, idem u butik sad da kupim 20 tangi da mogu da delim okolo! jel, devojke, (nemoj lisac sad ti ;o) ) a koju boju da kupim?
Tako je boki :) trk u radnju ...za pocetak kupi tange , (lakse se cepaju) a kad se izvestis onda mozes i one malo dublje (one znaju da budu nezodne , pa jadnicu posteno iscimas dok pocepas ) hehehe...tangice za prve pokusaje a posle moze sta oces :)
PS voditi racuna o zdravlju i bezbednosti doticne :)
tigar vise voli da zvace zenske gace.
U principu nemam nista protiv.... :-)))
posmatrac
27.06.2003., 11:38
nije lepo cepati tudji ves!!! :o)))
pcelica
27.06.2003., 11:47
strast je strast, tada nista nije bitno, kakve gacice, ko te pita da li ces ih pokidati, a jos je i jaaaaaaako sexy
atomski mrav
27.06.2003., 11:57
Obozavam da trgam odjecu... a gacice joj rastrgam zubima. GRRRRRRRRRR!!!
Ona promeni nick... nesto mi ne ide to uz mrava :))))
kad dolaziš ,-)
ROBERTO_NS
27.06.2003., 13:47
Jedino ako se radnja deshava na JAVNOM MESTU!
(to je najextremniji primer kada adrenalin podivlja TOTALNO)
ROBERTO_NS
27.06.2003., 13:50
zaboravio sam da napomenem:
uslov+.....da se to desi sa nepoznatom osobom !!!!!
zaboravio sam da napomenem:
uslov+.....da se to desi sa nepoznatom osobom !!!!!
jesi hrabar ... pihhhhhhh
+ zašto tu strast ne bih priuštio nekome koga voliš??????
to pitanje me stalno muči... svi bi sve probali ali sa nepoznatima... znači oni zaslužuju vašu strast a neko koga volite NE???
ROBERTO_NS
27.06.2003., 14:12
ma nije u tome stvar...
to je samo fantazija!
Inace sto se voljeno osobe tice.....veoma skupo izlazi takva strast!
Mislim da neki drugi nacini raspaljivanja vatre (mnogo racionalniji) mogu vrlo dobro da zamene kidanja...
ps.bolje otvorite frizider nekad!
ma nije u tome stvar...
to je samo fantazija!
Inace sto se voljeno osobe tice.....veoma skupo izlazi takva strast!
Mislim da neki drugi nacini raspaljivanja vatre (mnogo racionalniji) mogu vrlo dobro da zamene kidanja...
ps.bolje otvorite frizider nekad!
skupo??? bože moj pa da su od Skiny-a koštaju kod nas max 15 eura a šta je to 3 pakle cigareta??? ili 4 kafe ma hajde
slažem se da čovek mora racionalno da razmišlja ali i tu treba postaviti prioritete... mislim ne bi mi bilo žao jednih gačica... :))))))))))
ROBERTO_NS
27.06.2003., 16:12
ma ok...
atomski mrav
27.06.2003., 17:28
Ona promeni nick... nesto mi ne ide to uz mrava :))))
Kako ne ide... vidis da sam atomski!!! :P~~
atomski mrav
27.06.2003., 17:29
kad dolaziš ,-)
Kad pozelis... samo spremi neke slatke tangice! ;-)
kad dolaziš ,-)
imam celu kolekciju pa ti biraj ,-)
atomski mrav
27.06.2003., 17:31
kad dolaziš ,-)
imam celu kolekciju pa ti biraj ,-)
Izabracemo zajedno one najsladje ;-)
Opa!
Vidim da ce ovde biti zesca akcija!!!!
atomski mrav
01.07.2003., 10:29
Pa takav poziv ne smije da se odbije... :wink:
Ako, ako.... Samo neka je vama lepo :lol:
kosmopolit
01.07.2003., 11:43
a tebi zana , sto ne bi i tebi bilo lepo ? :cry:
a tebi zana , sto ne bi i tebi bilo lepo ? :cry:
Pa njih dvoje su u kombinaciji, sta ja imam s tim?
atomski mrav
01.07.2003., 12:07
Pa ako imas lijepe gacice rado cu odvojiti malo vremena i za tebe! :wink:
Pa ako imas lijepe gacice rado cu odvojiti malo vremena i za tebe! :wink:
Ma samo biraj boju..... :lol:
atomski mrav
01.07.2003., 12:17
Sta kazes na ovu boju :oops:
Sta kazes na ovu boju :oops:
Jesi se to ti meni postideo? :P
Na koju mislis zutu, narandzastu ili crvenu?
atomski mrav
01.07.2003., 12:23
Ma roza je najbolje za zenske gacice... 8)
Ma roza je najbolje za zenske gacice... 8)
Cipka ili saten?
atomski mrav
01.07.2003., 12:35
cipka definitivno :)
Crno pa se ne vidi ...
01.07.2003., 13:59
Pa dobro, nema tu nista lose, sve zavisi od raspolozenja, ali sam ja nekad i za nezniju varijantu.
Crno pa se ne vidi ...
01.07.2003., 14:02
Zaboravih da kazem, moja omiljena scena iz "Engleskog pacijenta" kad joj on u naletu strasti pocepa haljinu, i onda u sledecoj sceni, ona lezi na krevetu, uziva, a on sedi pored kreveta i usiva haljinu, hehehe...
Pa mislim da je to ok,ali ne treba preterivati.Ja sma imala jednog tipa,koji mi je skoro uvek cepai gacice...
atomski mrav
01.07.2003., 17:16
Jao bas je bezobrazan... jel ti bar kupovao nove? :D
Haha,jeste ali dzaba.Prvo mi je to bilo interesantno,ali posle mi jedosadilo,milim da je to bio njegov ritual,a ne strast
atomski mrav
01.07.2003., 17:43
a to onda vise i nije interesantno... :?
sunchica
28.08.2003., 14:07
Da , mislim da je to potpuno u redu . :)
Ne meni se nije desilo , desilo mi se sa najlonkama.
devojka_bgd
28.08.2003., 14:18
Da , mislim da je to potpuno u redu . :)
Ne meni se nije desilo , desilo mi se sa najlonkama.
Meni se desavalo i to ko po pravilu sa najdrazim...ali nema veze,nikad ne zalim kad su tako ludi trenuci u pitanju..
A sto se tice najlonki,obozavam onaj zvuk,kad se cepaju.....
:oops: inspirativan je :oops:
jaooooo
28.08.2003., 21:45
jooooooooojjjjjjj, mislim da je to super.
Ja cesto zamisljam scenu da me dragi spopadne cim udje u stan, divljacki me dohvati i pocepa sve sa mene.
jos uvek zamisljam.....
al desice se to vec 8)
Lepo receno - VEOMA SKUP SPORT! Padalo mi je na pamet i volela bih nekad da mi se i to desi, ali... mnogo skup sport. :wink:
Guardian
29.08.2003., 01:10
Lepo receno - VEOMA SKUP SPORT! Padalo mi je na pamet i volela bih nekad da mi se i to desi, ali... mnogo skup sport. :wink:
A da li bi nekad muskarcu pocepala gacice? :twisted: :wink:
Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
:twisted: :wink: :twisted:
Stari Lisac
29.08.2003., 01:40
S obzirom na reakciju zenske strane publike , da osvezim ja malo temu :) evo pitanja: 8)
Da li je uredu pokidati nekad muskarcu gacice a posle i samog muskarca :wink: :lol: :lol:
rastamann
29.08.2003., 01:42
Ja sam bivshoj gospojici pokidao victorias secret komplet koji sam joj ja kupio, pa sam se jeo k'o mlad mesec za pare posle toga...Naravno, jeo sam se od srece dok sam to radio...
S obzirom na reakciju zenske strane publike , da osvezim ja malo temu :) evo pitanja: 8)
Da li je uredu pokidati nekad muskarcu gacice a posle i samog muskarca :wink: :lol: :lol:
Sto da ne?
rastamann
29.08.2003., 02:01
Posle samo reci da nisi veshtica...
da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.JA OBOZAVAM :) samo je pomalo skup "Sport" ali sta cu :)))
Deco mi je to jednom uradio... mogu ti reci da je bilo prijatno iznenadjenje...Momentalno sam zavarnicila:)
Istina, samo gacice su bile u pitanju (da je bilo i sve ostalo, bilo bi diskutabilno kako da se vratim kuci:))
"ma napali me kucici..... pa me malo pocepali..."
:P
Da li je uredu pokidati nekad muskarcu gacice a posle i samog muskarca :wink: :lol: :lol:[/quote]
Ovaj drugi deo izjave je zanimljiv
:twisted:
Kako za koga,mada to jos nije vidjeno na ovim prostorima... 8)
Baby Kate
29.08.2003., 03:29
Sta da ti kazem Zak,nisi se kretao... :twisted:
Ne,nisu se one kretale...
A s druge strane nije se naslo tako besno stvorenje... :wink:
Ne,nisu se one kretale...
A s druge strane nije se naslo tako besno stvorenje... :wink:
Jashta, treba imati snage da se iscepaju boxerice... tri puta nedeljno teretana i tako to:)
Bokserice,a zamisli da ti tip nosi shlaferice i to predratne... 8)
To ako bi se pokidalo,to vise ne bi bila zena...
davitelj
01.09.2003., 20:09
Eh, tako mi nastrada najdrazi (a i najskuplji) korset...:((
I komsije su mogle da se zabavljaju gledajuci scenu cijepanja, posto se sve odigralo na haubi automobila, pred mojom zgradom...
Bash i ne zvucish odusevljeno:)
Gazdarica
01.09.2003., 20:45
Hehehe, napalilo me je bilo u tom momentu, ali poslije mi bilo zao korseta... :roll: :roll: :roll:
da li je OK ponekad pokidati gacice i sve sto je na devojci i pbrnuto ...da li vam se dogadja....samo BAM i dogodi se.
nije... trebalo bi uvesti zakon o pokidavanju gaca
mr_pleasure
02.09.2003., 05:44
mmmmmmmm ja to obozavam. ja cepam gacice posle svakog obroka.
mmmmmmmm ja to obozavam. ja cepam gacice posle svakog obroka.
evo imam ja neke u ormanu da poshaljemo
Pa sasvim je u redu. Kad si napaljen ne uspijevas da kontrolises situaciju, jednostavno se prepustis i to je to.
Guardian
04.09.2003., 15:07
Ja nesto razmislj'o:http://smilies.sofrayt.com/1/j0/clever.gif A jel vam se desavalo da se nekad kad se samozadovljavate da se toliko napalite,prepustite momentu pa sami sebi pokidate gacice (ili slajferice il' sta vec)?
Incognito
04.09.2003., 15:10
ha ha... pa zato ih prvo svuces do 'sigurne' pozicije... e sad, ako su ti noge toliko jake da se toliko rasire da pocepaju gacice, ili nemoj vise da kupujes kod kineza, ili prestani da treniras kapoeru :lol: :lol: :lol:
Meni se desavalo i to ko po pravilu sa najdrazim...ali nema veze,nikad ne zalim kad su tako ludi trenuci u pitanju..
A sto se tice najlonki,obozavam onaj zvuk,kad se cepaju.....
:oops: inspirativan je :oops:
A kako ti se svidja onaj zvuk kad se taru dok se nogice prekrstaju, pogotovu one svilene ostre kao recimo one levantine SHADE :) :) :)
naravno da nije ok!!!
na sta to lici!
volim i ja tebe pa te ne napadam
@Vanesa
05.01.2006., 13:22
Pa meni decko skoro svaki put podere gacice..a ponekad i grudnjak :lol: .Ali nema veze,strast je strast 8-)
cLick - OR - Die
05.01.2006., 13:36
Pa meni decko skoro svaki put podere gacice..a ponekad i grudnjak :lol: .Ali nema veze,strast je strast 8-)
stras' je stras', a mas' je mas' $to bi se reklo, a ima i ona ratarsko-stocharska:
Pocepao mi kineske tange ko svinja masTan dzak :)
Cekam kuma
05.01.2006., 16:24
Velika nuzda je u pitanju, u redu je, sto ne bi bilo.
Ako nesto mora da strada, bolje ves, nego neki slucajni prolaznik.
етотако
05.01.2006., 16:36
pa one bele obicne gacice imaju 2% elastina i stvarno ne znam kako bi ih pokidao
morao bi bas da se potrudi, a mislim da bi i mene bolelo to cimanje
a i skupe su bre... nadam se da mu nece pasti na pamet
one druge, npr. tange i slicno one nemaju elastina iz ociglednih razloga :lol: i stvano su previse skupe za kidanje... a i tesko je naci takav kvalitetan ves :(
Steffan
05.01.2006., 16:46
Jedanput sam slucajno pocepao jednog devojci gacice... bio je mrak i mislio sam da ih je skinula.. ******...
W.A.S.P.
05.01.2006., 16:46
imate na zelenom vencu tange za 50 dinara........ali mislim da ce vam cica dobiti neke mnogo lose pecurke po djani od tih gacica.... tako da nije skupo al je rizicno ;-)
Petar_Pan
05.01.2006., 17:23
U okviru vase licne privatne igrice ako se vama to svidja i ako vam to odgovara... Da sam zensko reko bi moz da pokidas... ali posle da kupis nove... fer play :lol:
Psihologue
22.01.2006., 01:16
Cesto kidam gatjice....
frozen1982.
22.01.2006., 01:18
Cesto kidam gatjice....
Mislis,puknu ti. :mrgreen:
Стефан ИПХ
22.01.2006., 01:27
Pazi u reduj e ako su na šnjir a tebi je veliko polje.............
Samantha Jouns
22.01.2006., 01:43
Da naravno da je u redu,...meni se to desavalo i svidelo mi se,..samo *** tako sam izgubila par super sexy gacica ,..ali ko pocepa taj i placa ;)
Aha.... :roll:
Samantha, a ako ti pokidaš moje gaće, hoćeš mi kupiti druge? :|
Стефан ИПХ
22.01.2006., 02:32
Pa neznam,ja nosim duge........treba nam vreme.............
Peta W.
22.01.2006., 03:15
Ne samo da je u redu...nego je po nekad i pozheljno... :mrgreen:
dugi777jezik
22.01.2006., 08:41
Ne samo da je u redu...nego je po nekad i pozheljno... :mrgreen:
... jacha zube, pospessuje postizanje zzeljene arome prilikom isisavanja originalnog i neponovljivog delikatesa... Joss kako ! : P I ja govorim iz iskustva.
Nije tesko pokidati ih..mnogo je veca vestina skinuti ih..zubima i usnama bez upotrebe ruku....:wink:
luckastalutkica
22.01.2006., 15:14
A zbog cega ne bi bilo u redu ponekad pokidati gacice? Ja nemam predrasude.Ne mogu stvarno da se setim da li mi se nekad to dogodilo.
Dogodilo mi se uzeo mi je decko tange i nije hteo da mi vrati,i ja sam otisla kuci bez gacica, :D ali to je tajna.
A zbog cega ne bi bilo u redu ponekad pokidati gacice? Ja nemam predrasude.
Ne mogu stvarno da se setim da li mi se nekad to dogodilo.Dogodilo mi se,uzeo mi je decko tange i nije hteo da mi vrati i ja sam otisla kuci bez gacica, :D ali to je tajna.
Sledeci put nek ti ih skine pre nego sto izadjete, da bude zanimljivije. ;)
frozen1982.
22.01.2006., 15:49
Nije tesko pokidati ih..mnogo je veca vestina skinuti ih..zubima i usnama bez upotrebe ruku....:wink:
I bez gledanja. :wink:
uh to mi je omiljeni deo sex-a
kad on navali na mene i znam da nema vise vremena da me zeli bas tad, tog sekunda
uh to bas volim
ps
uvek obucem nesto jeftino , nije mi zao onda ;-)
:D ali to je tajna.
Sad vise nije.
Ne moras brinuti necemo nikom reci.
GILE_88
22.01.2006., 19:34
Da znas da ti je dobra ideja.Moracu da probam
nije lepo cepati tudji ves!!! :o)))
Ma samo neka se lepo opusti i nek cepa :wink:
Kako volim da cujem taj zvuk......
Blackaquarius
23.01.2006., 10:58
Ako bas mora, mada nisam nasilnik. :lol:
malavelika
23.01.2006., 12:09
Skroz je u redu, ako se gacice lako cepaju, a on ima dobre zube, ali totalno nije u redu ako pocne da cima i vuce u naletu strasti, pa mu ne podje za rukom (zubima)-e, onda je sve, samo ne uzbudljivo. Mislim, kako jadnik da se izvuce iz takvog blama?
Obično žene vole da obuku neki nov, extra veš i onda... dođe baja i čak i ne vidi o kakvom se vešu radi i pokida ga zubima!? I ispadne faca?
istrazivach
23.01.2006., 13:18
Obično žene vole da obuku neki nov, extra veš i onda... dođe baja i čak i ne vidi o kakvom se vešu radi i pokida ga zubima!? I ispadne faca?
Ma skidam i cepam samo ako je skupo...i ne samo gacice...sa obichim veshom i nije neko zadovoljstvo...
I bez gledanja. :wink:
Nije smeshno..probaj..treba biti majstor i umetnik ..hahaha:wink: ali je sasvim...posebno i nestvarno..obostrano:razz:
Ma kidam samo ako je skupo...i ne samo gacice...sa obichim veshom i nije neko zadovoljstvo...
Šta? Pogledaš i kidneš??!! :lol:
istrazivach
23.01.2006., 14:06
Šta? Pogledaš i kidneš??!! :lol:
Ma greshka u kucanju...neshto sam se zurio zbog nekoga...sve u svemu nadam se da shvatsh da je shala...
Zubima kidate ves? A, bice ovde posla za stomatologe, razvratnici jedni :-)
Ko` mora neka kida samo jeftin ves. Skup je kvalitetnije sasiven, jaci su konci, nisu truli, a i gre`ota da se kida „Triumph”. Samo brusevi kostaju po 3 `iljade i vise. Usput moze da se ostane i bez zuba, plombi, a povrede su moguce i kod zena (u vidu morskog plavetnila po obodu bedara :-) ). Ko placa takav ves iz svog dzepa ne kida ga lako.