Vidi punu verziju : Jesam li to samo ja lud ili....
niko vise ne slusa irsku i skotsku muziku?
Stoorbak
05.06.2003., 20:51
PA zar ne vidish da se na forumu vode konversacije samo o onom mrtvom EMINEMU i nishta vishe, cak su poceli i da pljuju i po r'n'r', a o reggae ne smem ni da pomislim!!!!!!
p0z
JaH_G|rL
05.06.2003., 21:53
PA zar ne vidish da se na forumu vode konversacije samo o onom mrtvom EMINEMU i nishta vishe, cak su poceli i da pljuju i po r'n'r', a o reggae ne smem ni da pomislim!!!!!!
p0z
Dosta receno ;(
Sta bre se*ete da je eminem mrtav.To su samo tracevi i da su ga stvarno ubili vec bi se ta vest vrtela mesec dana.Nije valjda da ste toliki klindi da ste se nalozili na to.
Eminem, eminem...neminovnost danasnjice. Ljudi, vidi se da imate mnogo problema...nista lakse nego pisati muziku za omladinu koja je bez volje za zivotom...zivnite malo, kupite pivo i slusajte bracu irce...think different.
Veliki Djoka
12.06.2003., 17:19
Nisi , a sto pitujess, ako gu pitujes zbog taj gi
Eminem Maj-e mu ga spa-im, pa on gi peva ki one Hercegovacke gange, a skotska i irska muzika su gi super, da li ste znali da gu na irsku muziku cak mozete narodno kolo da gu se igra ?!!!
skrbina
14.06.2003., 23:15
Slusam Croahan i Ortodox celtse ali ne znam dal to vrednujes kao Irsku muziku.Irish Pub i tamno pivo su zakon
Slusam Croahan i Ortodox celtse ali ne znam dal to vrednujes kao Irsku muziku.Irish Pub i tamno pivo su zakon
Dodajem i The Dubliners, Cisto da se zna!!!!!
(a,i mnogo dobro ide uz crno pivo...)
ja je obožavam,i to onu pravu irsku a ne neke varijacije.i potpuno si u pravu.ja trenutno mogu da se setim samo još jedne osobe za koju sigurno znam da sluša ovu vrstu muzike.
p0z
Koji je tvoj problem.
i ja to primetio
MadonnaGirl
02.11.2007., 22:35
Prva 3 posta su me naterala da se sita ismejem... :lol: :lol: :lol:
peace_oglory
02.11.2007., 22:37
E ova ti je dobra papaj@ :lol: lol
two-headed boy
02.11.2007., 22:39
Kad umro Eminem? Da ga nije Cedin kartel skeco?
peace_oglory
02.11.2007., 22:41
:lol: :lol: :lol: :lol:
PA zar ne vidish da se na forumu vode konversacije samo o onom mrtvom EMINEMU
E sto nije umro... smrad pozerski...
E sto nije umro... smrad pozerski...
:|:|:|not funny :|:|:|
ja ne znam i kad je ikad pocela ovde da se slusa...moj drug slusa skotsku belle and sebastian,camera obscura i sl sranja...meni je fina pesmica love my jean...al su mi malo :???:
two-headed boy
03.11.2007., 14:15
ja ne znam i kad je ikad pocela ovde da se slusa...moj drug slusa skotsku belle and sebastian,camera obscura i sl sranja...meni je fina pesmica love my jean...al su mi malo :???:
:shock:
Ja slusam Franz Ferdinand:-?
Night Prowler
03.11.2007., 14:18
sve bih ja vas u Lazu... Mogli bi stvarno da organizujemo forumashko okupljanje u Lazi, pa da zajedno posetimo nasu Lizu... nema je odavno...
koji kur.ac buljis? svako ima pravo da mu se nesto ne svidi...ovo se odnosi na two headed boy
two-headed boy
03.11.2007., 14:37
Nisam na to mislio, but this is my united forums of whatevah....
bilo bi lepo da je mrtav
Pobogu ljudi o mrtvima treba govoriti samo naljepse?! l:)l
Broken Brain
03.11.2007., 15:33
Mogli bi stvarno da organizujemo forumashko okupljanje u Lazi, pa da zajedno posetimo nasu Lizu... nema je odavno...
:-D:-D:D:D:lol:
no...it's ridicilous :D:D:D
Zavisi kakav ti je smisao za humor... :D
saki8050
04.11.2007., 01:28
za razliku od tvog dobar :p
saki lol
E, vidis... Ja sam oduvek bio pristalica onog loseg... :D