Vidi punu verziju : Shta je po vama sexy..
Moon_flower
04.05.2003., 18:54
.... na suprotnom polu?
Dynamite
04.05.2003., 19:19
Meni je sexy kad se osoba suprotnog pola(zenskog):) obuce u neko sexy rublje.Pritom naravno treba da izgleda dobro:)
..da me samo cuje ona moja...:PPP
Mene ovako uvrnutog mnogo vise privlaci i izazovnije izgleda zena koja zna sta u svakoj prilici da obuce,da stasom i hodom zavrti mozak muskima,mmmmmmmm...i sto rece Dyn,ako me cuje ona moja,ode pravo u butik:PPPPP
Mala roze Maca
05.05.2003., 15:51
mene uvej napali kad vidim tipa da je obucen lepo,da brine o svom izgledu...onako moglo bi se reci fancy
black-devil
05.05.2003., 16:42
mene ne privlaci kako se obuce, ko ce da se napali na bokserice?:)
mora da ima nesto na sebi, sto privlaci :)))
nesto cime ga je majka priroda obdarila, jelte?:))
blackground
05.05.2003., 19:14
Mmmmmm, sta je lepse od lepo izvajane guze?
A osim fizickih atributa jako je vazan odnos doticne prema okolini. E, ako mi se to ne svidi moze imati dupe ko J.Lo, dzaba je...
blackground...kazes guza a?:)
Okee to ti je mozda sada bitno, a recimo sa 50 godina, sta je onda jos uvek guza ili ipak nesto sto traje dozivotno?:))
blackground
05.05.2003., 20:26
Pa nije pitanje bilo kakvu ces zenu ozeniti vec sta je sexy na suprotnom polu, zar ne?
:-)))))
black-devil
05.05.2003., 20:42
ali, zar je guza sa 50 godina sexy?:))))))))))
Dynamite
05.05.2003., 20:56
Pa moze da bude sexy i sa 50 ali sa malo vecom doradom na njoj;).Pogledate npr Tinu Tarner zena izgleda ko da ima 50 a ima cini mi se preko 70 godina.
DrFeelGood
05.05.2003., 22:34
Carevo odelo!
**case-problem**Veštica
06.05.2003., 01:45
- kad smo vec kod odela ...mnogo volim muske u odelima ( naravno da ne idu i patike u kompletu); lepo je kad muskarac vodi racuna o sebi, ali bih se slozila da je bitno i cime ga je priroda obdarila, by the way, muskarci u donjem vesu najcesce nisu sexy
Sajber Kurajber
06.05.2003., 13:53
Meni je najseksi kad vidim kako se zivotinje pare na selu. A na suprotnom polu mi je najseksipilnije kad dama ima maljave noge. Pali me i seljacko rumenilo na obrazima. Dakle zdrava, jedra, jaka da moze volu rep da iscupa i naravno rutava.
Moon_flower
06.05.2003., 13:56
idi u zoo tamo ima gorila...a moze i rep da ishcupa a, sigurno i josh po neshto.
black-devil
06.05.2003., 15:52
Bravo storm, meni se nekako tvoj odgovor ovde najvise svidja:))
Black devil pa to sam shvatio tek kada sam video tvoje oci :)
black-devil
06.05.2003., 16:25
:))))))))))) storm hvala:)
black-devil
06.05.2003., 20:06
Markan, lepo za tebe:)
Bimba-Eki
06.05.2003., 20:17
Prvo kod muskarca primetim ruke i nokte na prstima.Volim negovane ruke sa dodatkom neceg grubog...kapirate valjda
black-devil
06.05.2003., 20:21
pa ja sam ovako ukapirala
lepe ruke sa noktima punim blata jel tako?:))
pa ja sam ovako ukapirala
lepe ruke sa noktima punim blata jel tako?:))
..Pa ne bas,fazon je da nokti budu cisti ali da se ne preteruje sa kremicama it.
black-devil
06.05.2003., 20:28
pa recite mi tako, da ne shvatim pogresno, posto mi se to cesto desava:))
Bimba-Eki
06.05.2003., 20:35
...cesto desava sta..crni nokti ili previse kremica?
black-devil
06.05.2003., 21:05
previse kremica:)
Sajber Kurajber
07.05.2003., 00:49
idi u zoo tamo ima gorila...a moze i rep da ishcupa a, sigurno i josh po neshto.
sad zato sto se ti lozis na brazilian wax, glupo je to sto se ja lozim na rutave ribe a?
Moon_flower
07.05.2003., 10:24
ma zmam da lazesh :)
nikada se necesh uozbiljiti:)pppp ~~~
Sajber Kurajber
07.05.2003., 14:21
ma zmam da lazesh :)
nikada se necesh uozbiljiti:)pppp ~~~
hehe mama kad si ti u pitanju ja sam smrtno ozbiljan
black-devil
08.05.2003., 18:17
kurajbre bre, moras biti prema svima nama ozbiljan:)
masssa_10
08.05.2003., 23:24
auuu.... :)))) ma ni u zoo vrtu ne bi TO nasao. Mozda je sa neke planine gde su zene tako slatke i umiljate.
sexy je ono na sta ti se dize!!
Meni je najseksi kad vidim kako se zivotinje pare na selu. A na suprotnom polu mi je najseksipilnije kad dama ima maljave noge. Pali me i seljacko rumenilo na obrazima. Dakle zdrava, jedra, jaka da moze volu rep da iscupa i naravno rutava.
Znala sam,morao se pojaviti neko kome bih se dopala sa svim svojim chupama!Ja sam tvoj tip definitivno!!!
KAKVE LI TO PRIMERKE IMAS OKO SEBE KAD TI SE TO DOPADA?
UUU NE SMEM NI DA ZAMISLIM KAKO TI IZGLEDAJU TETKE UJNE I STRINE AKO TAKVE ZENE VOLIS!
black-devil
12.05.2003., 22:06
SImona, pa svako ima svoj ukus:)
hyperbaba
15.05.2003., 12:53
Svako ima svoj ukus rece jez silazeci sa cetke:)))
hyperbaba
15.05.2003., 13:12
mene mala moli da spavamo goli, a ja necu bojim se nazepscu!:)))
Marshall
17.05.2003., 20:19
A osim fizickih atributa jako je vazan odnos doticne prema okolini. E, ako mi se to ne svidi moze imati dupe ko J.Lo, dzaba je...
A JEL TE PRIVLACI *****???
A JEL TE PRIVLACI *???
ONDA JE IZJEBES,I IDES DALJE!!!!1
sexy je ono na sta ti se dize!!
BULJA BRATE!!!!!
[quote=blackground]Mmmmmm, sta je lepse od lepo izvajane guze?
A JEL TE PRIVLACI ****???
black-devil
18.05.2003., 11:47
Nemojte biti tako vulgarni bre:))
blackground
18.05.2003., 14:55
...zasto je moj komentar citiran (i od koga)?
black-devil
18.05.2003., 19:11
jel mene to pitas, ili?:)))))))
Sexy........pogled i glas ....
black-devil
22.05.2003., 16:27
Crnka, to znaci ja sam tvoj tip?:)
Ahaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))
black-devil
23.05.2003., 19:32
zeni meeee:)))))))))
HelloBlack
24.05.2003., 09:02
Kada recimo izadjes u KLUB....i pod BLACK Lightom se vidi tj. beli se puder na i oko zenskoga nosa...od brijanja...ccc....Uzas...brooka...samo ne znam da li su one toga svesne...svaka druga...a one brkate i ne moraju...
E to je zajebano a i "sexy"
x-files TORPA
26.05.2003., 19:15
Jel' ste bre normalni?
ako mene neko pita---vi ste promašili temu....:/žalost.
Zar ne znate sta znaci rec--SEXY?????
[/b]
Za mene je seksi stav koji covek/zena ima... Garderoba moze da se kupi, plastika u(g)radi gde fali... Stav imas ili nemas.
[color=blue][b]gOSt[/b][/
02.06.2003., 13:47
[quote="Moon_flower"].... na suprotnom polu?[/quote
Ne na istom polu Moon!!! :::))))
Sexy........pogled i glas ....
Crnka, bravo!!! Pogled, onaj zverski, stvarno ume da me uzbudi. Volim da me gutaju pogledom...za pocetak.
ana1987
06.06.2003., 09:28
sta vam je ljudi......pa nije sexy samo onaj ko se lepo oblaci ili slicno....ono sto je po meni bitno, je i kako se taj neko ponasa, kakav osmeh, pogled ima... a oblacenje...to je samo onako usput.....
Sta je najvise seksi? Visok Crnac, vretenastog, kao izvajanog tela, nalik na pantera, seksualno obdaren, dok izlazi iz vode na nekoj madagaskarskoj plazi...i krece ka meni.
zeni meeee:)))))))))
Ivana bre... obecala si udaces se za mene kad porastes! Zato, rasti! :))) kiss
ZA KURAJBERA
E,MOJ TI! ENO TI MOJA KOMSINICA...NEZNA SE DA LI JE CUPAVIJA ISPOD PAZUHA ILI ISPOD...
...IZGUBIO BI SE U NJENOJ SUMICI!!!!
Blue Bell
14.06.2003., 12:55
Po meni, to je kompletan utisak koji osoba suprotnog pola ostavlja na mene, to je "ono nesto, u vazduhu", sto se odmah oseti...
Neko to ima, neko ne. Iz nekoga to prosto zraci.
I, mislim da je to nesto cime je odredjena osoba obdarena. Nemoguce je da neko kaze: " E, dobro, ja danas hocu da budem sexy ". To ne. [/b]
sexy je tip sa lijepim manirima
[/i]
Sve je vazno, i zubi, i dusa!
Sexy je kad devojka ne mora da ima tri kile sminke i sve dodatke na sebi vec kad je majka priroda podarila lepotu bez svih izuma danasnjice
samo tako sajbi samo sto one nemaju pojma kakva si ti zivotinja
koliko ste vi sexy uopste kad vas ne mrzi da se smarate na pet strana o tome. sex je uglavnom bolje upraznjavati nego pricati o njemu a problem sa ovom zemljom je sto ga ljudi malo upraznjavaju a mnogo se kurche da su "bombe". elem, kako bi bilo da se vi devojke recimo nadjete negde sa svim ovim tipovima (naravno one koje su ovde) pa da o toj temi raspravite oci u oci. uostalom, od price i nema neke vajde.
muskarac u dobro skrojenom tamnom odelu, pod suncem hoda prav i zna sta hoce od zivota - totalno sexi kombinacija (koja mi je dosla glave :)
pogled svakako, nacin na koji te gleda´i uopste ponasanje , sarm...
MilicaN
28.06.2003., 14:28
Moram da kazem da me ovo slatko nasmejalo. I sexi simboli su izgleda stvar mode.
Pre 30 godina sam slusala na selu (tada) starije kako komentarisu da su super maljave noge i da su to vatrene zene. Bile su glavne.
Danas bi 90%muskaraca bezalo od njih ali - nikad se ne zna, evo sanse i za onih 10%.
U knjizi o sujeverju i pricama u nasem narodu sam naisla na to da su ogromne, jake zene veoma dobre u seksu i da se muskarci osecaju bajno. Imale su cudan nadimak u narodu koji aludira bas na to. Ne zezam se.
Mozda se ti Sajber zezas ali svejedno, ovo ti je moj odgovor. Cao svima.
Sexy je kada mi u prolazu ovlas usnama dodirne golo rame...
Oci... pogled. Lep osmeh. Slatka cupava frizurica. Sarm.
Zamlata
14.07.2003., 23:09
mene ne privlaci kako se obuce, ko ce da se napali na bokserice?:)
Ja Bato :wink:
Charlie
15.07.2003., 18:37
[b][i]sexy je svaki pogled, pokret, uzdah, korak i rec... samo ako je prirodan. I ako se se osecas sexy. Samopouzdanje i smelost. Tajnovitost i odmerenost...
Licno... Nezne, krhke ruke, vrat i usne. Crna, duga, mirisna kosa i crne oci. I stopala...mmmm... stopala.
[b][i]sexy je svaki pogled, pokret, uzdah, korak i rec... samo ako je prirodan. I ako se se osecas sexy. Samopouzdanje i smelost. Tajnovitost i odmerenost...
Licno... Nezne, krhke ruke, vrat i usne. Crna, duga, mirisna kosa i crne oci. I stopala...mmmm... stopala.
Ja sam uvek nekako kontao da se nezniji pol najvise pali na samopouzdanje. Svi ostali detalji (dobra zvaka, originalan nastup, opustenost i sta ti ga ja znam) su samo manifestacija samopouzdanja...
Timplshved
02.02.2004., 16:09
Ja sam uvek nekako kontao da se nezniji pol najvise pali na samopouzdanje. Svi ostali detalji (dobra zvaka, originalan nastup, opustenost i sta ti ga ja znam) su samo manifestacija samopouzdanja...[/quote]
Bravo bas to! Jos bi tome dodala (kad sam ja u pitanju) malu dozu misterioznosti, (stranger in the night eheheheh)
Ja sam uvek nekako kontao da se nezniji pol najvise pali na samopouzdanje. Svi ostali detalji (dobra zvaka, originalan nastup, opustenost i sta ti ga ja znam) su samo manifestacija samopouzdanja...
Bravo bas to! Jos bi tome dodala (kad sam ja u pitanju) malu dozu misterioznosti, (stranger in the night eheheheh)[/quote]
Timplshved, drago mi je. Ja se zovem Frenk. Frenk Sinatra :)