Vidi punu verziju : Šta vas naprečac iznervira ?
Naravno znam da je spisak poduži ali dali postoji nešto što prednjači, bilo
neka osobina, gest,stil oblačenja ili karakterna crta?
Debilna pitanja kao sto su tvoja. :twisted: :twisted: :twisted:
tvrdoglavi ljudi koji se drze svog stava bez obzira koliko bio glup ili bez osnova
muska ljubomora
neljubazne zene na salteru,prodavci,konobari...
glupi panduri koji misle da su iznad svakoga,a zavode red i lece svoje komplekse
...podugacak spisak seticu se jos po necega
Mene nerviraju devojke generalno.
Shinoda
14.12.2005., 14:40
Glasne osobe, naqrchene osobe...ma mrzi me da razmisljam! :p
InCogNito NinjA
14.12.2005., 17:02
Debilna pitanja kao sto su tvoja. :twisted: :twisted: :twisted:
oh yeah :)
ma uglavnom sitnice zbog toga znam da explodiram :) a krupne stvari podnesem mirno ,ljudska glupost,kad se neko drzi svojih ubedjenja bez ikakvih argumenata ....ma ima dosta toga ;)
angel's_breath
05.01.2006., 04:59
Glupi ljudi!!!! Naravno, i osobe koje pokusavaju po svaku cenu da miniraju nekoga. Ljudi, ako vam ne odgovara pitanje, zaobidjite ga!
Glupi ljudi!!!! Naravno, i osobe koje pokusavaju po svaku cenu da miniraju nekoga. Ljudi, ako vam ne odgovara pitanje, zaobidjite ga!
Sto se nerviras? :lol:
angel's_breath
13.01.2006., 01:54
Ma samo se pravim. ;)
napucani foliranti u besnim kolima puni sebe i iznad svih,zeljni cinizma i kao stvoreni da te za 2 sekunde iznerviraju bahatim ponasanjem na sredini puta praveci zastoj cisto da svima pokazu da im niko nista ne moze.a pritom polovina njih ima ukraden auto i kupljenu vozacku dozvolu,a cast izuzecima al uglavnom i pored tako dobre masine oni zaista ne umeju da voze automobile
napucani foliranti u besnim kolima puni sebe i iznad svih,zeljni cinizma i kao stvoreni da te za 2 sekunde iznerviraju bahatim ponasanjem na sredini puta praveci zastoj cisto da svima pokazu da im niko nista ne moze.a pritom polovina njih ima ukraden auto i kupljenu vozacku dozvolu,a cast izuzecima al uglavnom i pored tako dobre masine oni zaista ne umeju da voze automobile
Na njih ne treba trositi zivce ja ih cak i lecim na njima... naime kad se nadjem u takvoj situaciji ja krenem da prodjem pa makar ga i ocesao jer mi licno nije zao auta ionako je iscesan... i da vidis kako se u momentu napravi dovoljno mesta za sve nas...
takodje!tvrdoglava sam jako tako da se necu maknuti dok se on ne pomeri prvi,a pritom se uopste ne strecam ni sto cekam,ni sto se napravila kolona,ni sto me on psuje.pogotovo se necu skloniti ako mu procitam sa usana nesto tipa "zena vozac",alergicna sam na te komentare!
Mene je upravo iznervirao neki cica jer mi je prigovorio kako sam se prakirao ispred prodavnice... sta njega briga kako sam se ja parkirao kad je on pesak, a ja stao na sred ulice...
zvoncica86
16.01.2006., 22:09
mene je upravo iznervirala moja mama...