Vidi punu verziju : zrenjaninke su krs!!!!
da li u ovom gradu postoji i jedna dobra riba.ako postoji navedite mi neku posto je ovo meni blagi uzas!!!
Uopšte Zrenjaninci fin, ali mnogo, mnogo is3povan narod!
Uopšte Zrenjaninci fin, ali mnogo, mnogo is3povan narod!da postoje dobre devojke,ali nisu trenutno u zr.
фигхтер
31.10.2003., 00:19
ма бре, свуда постоје медене девојке само ако знаш где треба да тражиш... :wink:
da,da trebate biti dobri muskarci da bih osvojili dobru djevojku.
Ma koji krs, lebac ti tvoj, Bas gde god se okrenes ljepotica na sve strane :shock:
Ma prvi put idem na krstu preko sajta
da li u ovom gradu postoji i jedna dobra riba.ako postoji navedite mi neku posto je ovo meni blagi uzas!!!---Dali znas da rakija i zene nema lose samo postoji bolja-obadve ljuljaju neka duze a neka krace,a ti ako biras onda ti nesto fali-CRNI-ROKO.
da li u ovom gradu postoji i jedna dobra riba.ako postoji navedite mi neku posto je ovo meni blagi uzas!!!
Koji si ti papaaaaaaaaaaaaaaaan?????Nema ruzne cure,svaka je lepa na svoj nacin,i dok to ne shvatis onanisaces!!!E..tako..neka sam mu rekao:-)
u pravu si da je zr uzas sto se devojaka tice!!!! i vise nego u pravu!!! ali jedno si zapostavio i zanemario...gospodar ce da ti kaze sve!! kao i sve ostale izfrustirane seljanke u zr ce da glume fine postene dame i da vicu "debilu", "manijaku" za svakim ko dobaci ili nesto pokusa, a nakaze ce iste te jebati negde po belom svetu, a one neuspesnije po beogradu.....baki sine....zajebi zrenjanin i copor iskomplexiranih kuja!!!!!!!!odkako sam izasao iz zr baki sine krenulo je sve................... 8)
vi ste krsevi vi neznate sta su sose a i one doslje kako nas zovu Bucko-Danska.
naj naj
02.12.2003., 16:11
ja sam dobra riba!!!!!!!!!!!!!!
naj naj
02.12.2003., 16:17
u zr ima mnogo lepih devojaka,ali one trenutno nisu tu...na primer ja
Luna.de
02.12.2003., 16:31
Narode...sto se bre prepirete...pa sve sto valja pobeglo je ne samo iz Zrenjanina, vec iz cele Juge...Kao prava rodjena Zrenjaninka kazem da ta tvrdnja nije tacna, bar tada kada sam ja tu zivela bilo je lepih devojaka...i momaka :wink:
Pozdrav, Luna :)
Bravo Luna-Bucko-Danska
:wink:
Luna.de
02.12.2003., 17:17
Bravo Luna-Bucko-Danska
:wink:
[ooooooppppssssssssss :lol]
[sad sam se tek prijavila :P]
Ma razumemo se Bucko :wink:
ma tko kaze da nema lepih cura ima ih svugdje pa i u zrenjaninu.pozdrav BUCKU
Ovdje se neko nekome udvara.
LOL...nisu ruzne zrenjaninke..samo su max iskomplexirane....naravno ne sve, svaka cast onima koje su uspele da se odupru zovu City Pink rulje.......
mada ima i opasno ruznih :P
Ovdje se neko nekome udvara.--E PA TO TEBE MUCI-AKO NISI ZNAO TREBA DA ZNAS ZENE ILI DEVOJKE SU KAO CVECE TREBA IH NJEGOVATI A NE GLUPOSTI BRBLJATI ZENE ILI DEVOJKE VOLE MANGUPE A NE I NASILNIKE I ONE STO ISPRAVLJAJU KRIVU DRINU-POZDRAV OD BUCKA IZ DANSKE SVIM DAMAMA.
heh...a zasto se makar neki od gosriju ne reguje ???bilo bi mnogo lakse za komuniciranje... ovako nemas blage ko je sta napisao.. :wink:
kristal
16.12.2003., 02:20
Ne bre, nego one sto uspele otici preko imaju para da plate plasticare,... :wink:
Gabriel M-pek
16.12.2003., 21:05
da li u ovom gradu postoji i jedna dobra riba.ako postoji navedite mi neku posto je ovo meni blagi uzas!!!MOMAK ZA POCETAK PROBAJ DA SE UMIJES UJTRU KAD USTANES TO CE TI SVAKAKO POMOCI DA BAREM MALO VISE OTVORIS OCI I VIDIS SVE TE LEPE DEVOJKE KOJE SETAJU ULICAMA GRADA
V.Mitrovic
16.12.2003., 21:57
GABRIJEL-M PEK -TREBA DA ZE ZAPITAS DALI TAJ STO PISE IMA UOPSTE KREVET U KOME SPAVA ILI SPAVA NEGDE NEGDE U ZBUNJU PA MU JE CEO SVET RUZAN,VODE ILM U BEGEJU NARAVNO AKO JE ZRENJANINAC IZGLEDA DA SE PLASI VODE PA SE NE UMIVA A NJEMU JE DOBRO JUTRO I UVECE.
dupeuvlakac...http://www.default.co.yu/~psyho/ch1zra/sajt/smile/lol.gif
Ma koji krs, lebac ti tvoj, Bas gde god se okrenes ljepotica na sve strane :shock:
tako je reci ti njemu.nema misica sveta,ali ima dobrih devojaka :wink:
u pravu si da je zr uzas sto se devojaka tice!!!! i vise nego u pravu!!! ali jedno si zapostavio i zanemario...gospodar ce da ti kaze sve!! kao i sve ostale izfrustirane seljanke u zr ce da glume fine postene dame i da vicu "debilu", "manijaku" za svakim ko dobaci ili nesto pokusa, a nakaze ce iste te * negde po belom svetu, a one neuspesnije po beogradu.....baki sine....* zrenjanin i copor iskomplexiranih kuja!!!!!!!!odkako sam izasao iz zr baki sine krenulo je sve................... 8)
dobro je sto si izasao iz zr. :twisted: 8)
Narode...sto se bre prepirete...pa sve sto valja pobeglo je ne samo iz Zrenjanina, vec iz cele Juge...Kao prava rodjena Zrenjaninka kazem da ta tvrdnja nije tacna, bar tada kada sam ja tu zivela bilo je lepih devojaka...i momaka :wink:
Pozdrav, Luna :)
opet zensko razmisljanje....niko ovde ne govori o lepoti i ruznoci...svugde ima lepih....govori se o mentalitetu devojaka...lepoa se danas nalazi svuda....mentalitet zrenjAninKI je u pitanju....
mentalitet je definitivno za cudan..al ipak, kao i svugde, nisu sve iste... mada u poslednje vreme imaju tendeenciju da budu iste, prokleti drustveni kalupi...
ko vam je kriv kad neznate da odaberete pravu vec samo trazite nafrakane plavuse i sponzoruse
drug iz beograda mi je rekao da su zrenjaninke veoma lepe devojke!!!a,sad ti vidi!!! 8) 8) ja mislim da je u pravu :wink: :wink:
gost123
10.02.2004., 03:11
za nadicu: pa da li si ti lepa devojka?
manuela
15.02.2004., 23:14
ti mora da si neki strava frajer kada su ti sve ribe iz Zr krs,pa nijedna dovoljna dobra za tebe!bolje malo obrati paznju na sebe,da si ti strava,pa ce ta neka sto nije krs doci sama!ne brini!
u pravu si da je zr uzas sto se devojaka tice!!!! i vise nego u pravu!!! ali jedno si zapostavio i zanemario...gospodar ce da ti kaze sve!! kao i sve ostale izfrustirane seljanke u zr ce da glume fine postene dame i da vicu "debilu", "manijaku" za svakim ko dobaci ili nesto pokusa, a nakaze ce iste te * negde po belom svetu, a one neuspesnije po beogradu.....baki sine....* zrenjanin i copor iskomplexiranih kuja!!!!!!!!odkako sam izasao iz zr baki sine krenulo je :idea: :twisted: sve................... 8)
objektivan
04.03.2004., 11:41
samo Zrenjaninke nego i ruznija polovina.Kazu da ce u Zr.snimati film o vanzemaljcima.(ima puno statista bez maski)
Valjda je istina da su vam devojke bezveze,zato dolazite kod nas u unutrasnjost.Moja drugarica je godinama u vezi sa nekim kretenom iz Zr. i stvarno ne vidim sta je nasla u njemu.Ako su vam i tipovi kao on,pa propali ste nacisto. :lol:
u pravu je
18.03.2004., 10:52
Ako su vam i tipovi kao on,pa propali ste nacisto. :lol:
:twisted: :twisted: :twisted:
idi malo dalje od zr mozda do kikinde heheheh!