Vidi punu verziju : Internet je čudo
DarkVulture
09.12.2005., 15:09
I baš kada treba da predajem kolegama na faksu o internetu i o tome da na netu možeš biti SVAKO, tj BILO KO.... pojavi se taj neko ko me akcijom prozivanja ubedi u suprotno, tj da baš ja ne mogu biti NIKO do samo JA.... koji bedak, šta vi mislite o tome . . . Ja mislim da treba da promenim nickname... isuviše sam poznata, a ionako sam u medijima poslom.... ne valja.. ehehehe...
Erik Crveni
09.12.2005., 20:06
Na ovaj ili onaj nacin, mozes saznati ko je sa druge strane..... Medjutim, ono sto mene zabrinjava je ono sto ljudi ispoljavaju kada su "online" i ono sto ispoljavaju kada su "offline" tj. u stvarnom zivotu. Po meni, ta velika razlika predstavlja jednu veliku izopacenost ili devijaciju....
DarkVulture
10.12.2005., 15:31
Mislim da kad malo bolje razmislish, ljudi se ponašaju iskrenije na netu, kad sve podsvesno ispliva na videlo... dammit... Lepjaf je pravi takav primerak... ko bi posumnjao da se na njegovom mestu, nalazi niko drugi do.... hehe.. eh nesrećniče... znala sam da je neki krelac bio u pitanju...
Elem pošto saznah koji je Lepjafov cilj, odnodno misija, povlačim se iz rasprave . . .
Haj lepjaf.... wassup . . .
Dakle ono što htedoh reći je da tu nema nikakve izopačenosti... ljudi su takvi kakvi su, i sve što ste ikada želeli da budete u stvarnosti , a niste uspeli, možete uraditi na netu...
kao ja npr.
scharfschuetze
10.12.2005., 19:57
Mislim da kad malo bolje razmislish, ljudi se ponašaju iskrenije na netu, kad sve podsvesno ispliva na videlo...
Да, на интернету не постоји социјална баријера, односно ситуација да некога гледаш у очи док му се обраћаш. У том случају (рил лајф ситуација) контрола емоција и мисли је на нивоу. На интернету је супротно.
Erik Crveni
10.12.2005., 22:34
Smatram da to nije prirodno, jer mi nismo efemiricna bica....ajd' da kazem - "dizajnirani" smo za kontakt prve vrste, oci u oci....
Ljudi jesu "opusteniji" na internetu....nekad neki i jesu ono sto bi zaista HTELI da budu, ali kada pogledamo ono sto jesu i ono sto bi HTELI da budu, dolazimo do velike izopacenosti.... E to je zajebano, e to je sjebano! Zato smo sjebani i zato ce sve naredne generacije koje se budu informatizovale u preteranoj meri postati nesposobne za konakt oci-u-oci . Zlo i naopako!
Kako smo krenuli zavrsicemo svi sa elektronskim prikljuccima po prstima, vratovima i usima, pa se lepo, kada hoces da se seksas sa devojkom(ili deckom) prikacis na njen/njegov USB port i pocnes da razmenjujes elektronske impulse umesto telesnih tecnosti. Ili ono, jos bolje, umesto da pricas sa nekim, samo ukljucis bluetooth i prebacis ono sta on ima tebi da kaze kod tebe, ti njemu posaljes tvoje misljenje i zdravo bato. Ono kao, muvam devojku na foru elektronskih impulsa. To jos ne mogu da zamislim ali mozda se dosetim necega.....
Jos kad bi nam ugradili neki laserski ili bar ink-jet stampac u guzicu to bi bilo do jaja (mislim da bi stampac bio do jaja). Uvuces papir, namestis se u adekvatan polozaj i pocnes da stampas..... Ludilo!
Za par godina cu HP-u izloziti svoju viziju nove generacije stampaca sa imenom HP Assjet..... U zavisnosti od toga koliko dupe ko ima, isporucujemo vecu verziju. Ni guzati ljudi vise nece biti nesrecni jer ce oni imati PLOTER u dupetu(u pola cene) za razliku od ostalih standardnih tipova koji ce imati samo neki bednjikavi assjet.
Eto, ja se malo prosrah.....ali sta fali, guz papira svuda unaokolo. Eh, da je moguce brisati se ovim postovima pa da ovaj forum (mislim na Krstaricu uopste) sluzi nekom visem cilju.....
De da cujem vas, koji uredjaj bi gde mogli da ugradimo. Ali samo mastovito !!! :-D
Erik Crveni
10.12.2005., 22:36
Zaboravih da povucem vodu iza sebe....
Brrrrrrrrrrrrrrr..krk krk.ssshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh brk brk
(kazance mi je kanda malo pokvareno kad se ovako cuje) ;-)
DarkVulture
11.12.2005., 13:19
Budalo taj papir se ne odstranjuje u wc sholju . . . Zaboga...
dammit...
posle SAUNA BELT-a i DRY COOKER-a, kao i Kontur jastuka nikakve mi pametne ideje na padaju na pamet... a to Plavi Zub ... razmene.. zvuči mi zanimljivije nego priroda,samo ravnodušno hunny bunny ... eto to je rešenje...
Mislim da ljudi neće odstraniti face to face spiku ali da ce je neki do tada usavršiti ... a neki biti savršeno piglu za to, kad malo bolje pogledaš , takva je situacija i sada... eheheh
Erik Crveni
11.12.2005., 16:29
I-ju! Pa ja sam mislio da je ovo neki reciklirani priroda-friendly papir.... e ******, nema veze, zapusilo se, zvacu vodoinstalatera.
Uzgred, znate li sto je bluetooth ima bas taj naziv? Znate li u stvari sta je, odnosno ko je "bluetooth" ?
Eto mala pitalica, ko pogodi dobija tri bambija!
DarkVulture
12.12.2005., 18:02
pa da uguglam nashla bih ali mi se ne hakerishe pa cu reci ne znam, a ti eriche prospi tu pamet i daj tu plazmu vamo, ko je-kdfsklns-be Minju Subotu . . .
Dakle huz d men ?
LePiaf_dnb
13.12.2005., 16:28
Ej da nije mene ne bi bilo ni ove teme pochastvovan sam HVALA darkonja ...... e i to krelac........
ma neme veza mozesh samo da vredjash ali morash da shvatish da me to ne vredja
Erik Crveni
13.12.2005., 21:54
Hahahaha.....LePiaf se izrazio u stilu "mozes da me karas u bulju ali moras da shvatis da ja to zapravo ne osecam". Velika prdara.....povelika!
CMOK LePiaf!
LePiaf_dnb
14.12.2005., 16:38
Kakav peder
LePiaf_dnb
14.12.2005., 16:45
Darkonja doseone.san fracisko.usa akademija petak free ulaz,vops ja chastim shta kazesh
DarkVulture
16.12.2005., 16:54
e lepjaf sad se setih da treba ti se javim... pa ne znam,, chek da razmislim .. . . .. moram videti da li bi josh neko ishao...